Laila neemt de bar over

0
(0)

Een barman zit niet zo snel verlegen om een praatje. Ik kan het weten, want dat is namelijk mijn vak. Mijn bar staat in een aardig provinciestadje in het Oosten van het land. Mijn bar is het niet zozeer, de bar is niet eens van mijn baas, maar van Grolsch, onze regionale trots, maar dat terzijde. Toch beschouw ik deze werkplek als mijn territorium. Hing ik vroeger aan de kast met mijn rug naar de deur, sinds drie jaar sta ik aan de goede kant van het hout. Verdomme zeg, nu ik erover nadenk, het lijkt net Cheers, die populaire serie met Ted Danson. Ook een alcoholist, ook het vak ingegaan om met zoveel drank te worden geconfronteerd dat het hij zelf niet meer hoeft te nemen. Ja, die televisiemakers van vandaag de dag, komen niet zomaar aan hun onderwerpen. Maar goed, dat eveneens terzijde. Nog een vergelijking met de serie, en dat is De Vrouw. Daar heette ze Diana, de mijne heet Laila. Onlangs is Laila van baan veranderd en daarom kan ik er nu over vertellen. Maar deze schoonheid van negentien lentes jong heeft de afgelopen twee jaar avond in, ochtend uit met mij samengewerkt.

Laila studeerde fysiotherapie, hier bij ons in het stadje. Ze kwam bij ons werken om haar studiebeursje aan te vullen. Maar al na een maand of twee besloot ze het nachtleven leuker en interessanter te vinden dat datgene wat ze wat ze allemaal meemaakte tijdens het studeren. Leuke meid, die Laila. In die twee jaar is er niets gebeurd. O ja, ik heb me meerdere malen moeten verbijten. Maar relaties aan de verkeerde kant van de toog, daar zat ik niet echt op te wachten. Tot haar laatste avond.

Al toen ze binnenkwam was er iets met haar aan de hand. Dronken was ze niet, maar wel zo melig als de pest. Ze kneep me de hele tijd in mijn kont en zei: “Nou dat heb ik nou altijd doen. Wat jij Krelis?” -zo noemde ze me altijd, waarschijnlijk vanwege mijn accent-. Ik hield me in, omdat ik juist die laatste avond mijn goede reputatie ten opzichte van haar wilde bewaren. Dat was op een woensdag, dus het was niet zo druk. Tijdens het pouleren zag ik mijn assistente veelvuldig met de mensen praten waarna ze vrij snel weggingen. Hoe het ook zij, en wat ze ook zei, tegen twaalven was er geen hond meer in de zaak. Laila pakte de sleutels van de spijker en deed de deur op slot. Stom van verbazing zag ik haar vervolgens de gordijnen dichtschuiven en het licht dimmen. Alleen de spiegellampen achter de bar brandden op hun normale sterkte. Met een brede glimlach op haar gezicht kwam ze op me afgelopen en zei: “Zo, daar zijn we even snel vanaf”. “Ja, maar wacht eens even”, reageerde ik, “Als jij denkt zo een makkelijk laatste avondje te hebben, dan heb je het mis hoor. Je stuurt gewoon de klanten weg!” Laila schudde haar hoofd. “Nee Krelisje, voor mij is de avond hier helemaal niet afgelopen, maar ik wil nu even geen pottekijkers erbij hebben”. Met een schuin hoofd keek ik haar niet-begrijpend aan. Lenig als de ex-studente fysiotherapie nog was, sprong ze op de bar en knoopte haar sloof (schort -red.) los. “Wat ga je doen”, vroeg ik verbaasd terwijl één Belgisch bolleke op de grond kapot kletterde. Laila lachte even en zei op mij neerkijkend: “De gedachte begon tegelijkertijd met de gedachte om hier uiteindelijk weg te gaan”. Ik staarde haar nog verbaasder aan. “Ja”, vervolgde ze, “luister maar eens goed, want het gaat over jou. De afgelopen maanden heb ik telkens met het idee rondgelopen om me op de laatste werkdag vlak voor jouw ogen te masturberen”.

Ik wist niet wat ik hoorde, en het tweede bolleke kwam aan zijn einde op de harde tegels. “Denk je eens in Krelis. Je besluit op een gegeven moment dat je weggaat en dan sluipt er een opwindende gedachte door je hoofd. Niet lang, in het begin was het een flits. Maar in de weken daarna gaat het groeien. Je gebruikt het tijdens het vingeren, je denkt eraan als je met anderen ligt te neuken, het groeit: van klein tot fantasie nummer één”. “En dat ga je nu dus doen”, stamelde ik eruit. “Ja, dit is juist zo spannend om uit te voeren omdat ik je morgen toch niet meer ken”.

Aaj, dat deed me even pijn, dat mag u best weten. Besmuikt keek ik naar de grond en telde de scherven van twee Belgische bollekes. Toen ik weer opkeek, vielen mijn ogen bijna uit hun kassen. Laila stond er nog steeds, maar haar uitdossing was wat puurder, zal ik maar zeggen. Ze schoof de onderkant van haar slipje opzij. Ze was geschoren. Met twee vingers hield ze haar lipjes ondeugend van elkaar en ik keek recht in haar al vochtige vagina. “Kijk maar eens goed, Krelis. Bekijk me maar eens. Dit kutje heeft al die tijd naast je gestaan, dit mooie sappige poesje”. Ik hoorde mezelf slikken en met mijn ogen volgde ik het zacht-wiegende onderlichaam van mijn collegatje. Met de afstandsbediening deed ze de CD aan. Blijkbaar had ze alles goed voorbereid, want rustige soulmuziek klonk zachtjes uit de boxen. Langzaam bewoog ze met het ritme mee en begon zichzelf te betasten. Ik drukte me tegen de glazenkast, en u raadt het al; een derde glas vond zijn einde. Dit keer was het een vaasje. Een minachtend lachje verscheen op haar gezicht. Vanachter haar rug haalde ze ineens een enorme dildo tevoorschijn. “Dit is de kunstpenis waarmee ik mijzelf de afgelopen maanden een fijne tijd heb bezorgd. Realiseer je je dat? Krelisje, mhmmm?” Haar ademhaling begon gejaagder te klinken. De rubberen robbie streelde de binnenkant van haar benen. En bij alles wat ze deed, bleef ze me aankijken.

“Al die blikken van jou de afgelopen twee jaar, die gretigheid waarmee je naar mij keek”, klonk het kreunend boven me. Mijn assistente keek naar mijn kruis. En ik moet u eerlijk bekennen, deze hele actie had mij natuurlijk niet onberoerd gelaten. Een flinke bobbel tekende zich af vanachter de stoere knoopjesgulp. “Maar”, probeerde ik nog, “zover ik weet, heb ik nooit iets met je geprobeerd”. “Dat is het ‘em nou juist”, steunde Laila, nu opener, gejaagder. “Je deed helemaal niets, maar je ogen spraken, net zoals de ogen van alle bezoekers hier. Ik voel zulke ogen. Ze snijden door mijn lichaam. Ze, ooh, ze woelen door mijn onderbuik en likken aan het gevoelige vlees”. “Jezus”, steunde ik, “je wordt daardoor opwonden of niet?” Laila knikte en schoof de onderkant an haar slipje opzij. Ze was natter geworden. Ze zette de dildo trillend tegen de binnenkant van haar been en schoof ermee langzaam naar boven. Het zachte vlees werd daardoor opgeduwd, een golf die in de richting van zijn eindbestemming rolde.

Laila kantelde haar bekken wat naar voren zodat ze het zelf ook beter kon zien. Allebei keken we gefixeerd naar het voortschuivende rubber. De top van de kunstpenis raakte de grote schaamlippen. Hij zweefde als het ware nu naar de opening, glijdend over het kutvocht. Laila steunde toen ze zichzelf penetreerde met het rubber. Omdat zij op de bar stond, kon ik van onderenaf vreselijk goed zien. Steeds dieper gleed de kunstrammer naar binnen, ik had het niet meer. Met een vlakke hand verstopte ze het uiteinde van de kunstrammer voor mijn gretige ogen. “Ooh, nu zit ‘ie er helemaal in”, kreunde mijn bijna ex-collega. Het meisje ging zitten, nog steeds op de bar. Ze hing wat naar achteren, zodat haar spleet die nog steeds verborgen lag onder haar hand, naar mij was gericht. Met duim en wijsvinger trok ze de kunstlul langzaam uit haar schede. Het monster glinsterde van het vocht terwijl hij beetje voor beetje weer tevoorschijn kwam. Laila kreunde, zelf wist ik met moeite stil te blijven.

Laila rook eraan, ze had haar ogen gesloten. Ze bewoog de staaf heen en weer onder haar neus. Het was alsof ik de lucht bij haar naar binnengezogen zag worden. Het meisje rilde. Voorzichtig likte ze aan haar eigen sap, ze genoot zichtbaar en intens. “Is, is, is het lekker?”, stamelde ik onbeholpen. Laila keek me aan tussen de spleetjes van haar ogen en knikte. Ze bracht de dildo voor haar lippen en pijpte hem. Dit hield ik niet meer uit. Ik stormde naar voren en begroef mijn gezicht in haar vochtige schoot. “Ooh ja”, steunde Laila terwijl ze zich met beide handen achter haar op de bar ondersteunde. Gretig lebberde mijn tong over de zoete honing. Laila drukte zachtjes af en toe haar schaamstreek tegen mijn gezicht. Onder mijn tong kon ik haar clitoris voelen groeien. Ik wist niet snel genoeg mijn kleren uit te trekken en een ogenblik later trilde mijn lul tegen de koude baronderdelen aan.

“Ja, goed zo. Ooh ja, daar. Oeoeoeo”, hoorde ik mijn assistente boven me kreunen. Met een hand greep ze mijn haren. “Ga je komen, ga je komen?”, vroeg ik opgewonden. Maar Laila hoefde niet te antwoorden, kon dat ook niet. Haar greep verstarde op de bos haar die ze in haar hand had. Maar het deed geen pijn, daar was ik te geil voor. Het enige wat nog bewoog was haar geil dat naar buiten pulseerde. Met een langgerekt gekreun kwam Laila klaar. Haar lange haar wiegde met haar bewegingen mee.

In mijn geile consternatie schoof ik een krukje naar mij toe en ging erop staan. Terwijl Laila nog ongecontroleerd schokte, dreef ik mijn tokus in haar onderlichaam. Ze was vreselijk nat en het leek wel alsof ze me opslurpte. Krachtig pakte ik haar middel beet en een fractie van een seconde later raakten onze onderbuiken elkaar. Ze kreunde en even bleven we in deze verstrengeling zitten, toen begon ik te schuiven. “Voel je me, voel je me?”, hijgde ik zachtjes in haar oor. Het meisje knikte en ze spreidde haar benen om me er nog beter bij te laten kunnen. Hierop begon ik sneller te bewegen. “Ooh ja, neem me”, kermde Laila zacht, “Pak me”. Ze moedigt me aan!, realiseerde ik me. De bekende kriebel schoot door mijn teelballen, en ik hield me in. “Wat doe je nu?”, vroeg het meisje beteuterd terwijl ze naar mijn, met kutvocht besmeurde pik keek. “We gaan te snel”, antwoordde ik zo rustig mogelijk. “Ga eens op de bar staan”. Ik klom eveneens op de bar. Met lichte dwang duwde ik het meisje tegen haar rug. Lenig als ze was, dat had ik al eerder begrepen, boog ze met gestrekte benen voorover. Haar tegen elkaar gedrukte schaamlippen, blinkten me verleidelijk van achteren toe. Met een hand op haar middel, leidde ik met de andere mijn pik tot vlak voor haar neukgat. Nu was het mijn beurt om duim en wijsvinger te gebruiken, en ik hield het natte vlees van elkaar. Voorzichtig schoof ik mijn stengel er van achteren in. Maar ik voelde vrijwel niets! Haar kut was zo nat, en in deze positie blijkbaar zo uitgerekt, dat ik slechts haar warmte voelde.

“Dit is genoeg”, zei ik streng en gaf haar een klapje op haar billen. Laila kirde wat en vroeg: “Wat ga je er aan doen?” Als antwoord haalde ik mijn vingers door haar kut en smeerde haar kontgaatje ermee in. “Ojee, oojee”, steunde het meisje een paar keer achter elkaar, “voorzichtig aan, dit wordt de eerste keer”. Ik werd hierdoor alleen maar meer opgewonden. Gehaast zette ik mijn eikel op haar kwartje en duwde voorzichtig mijn gehele lichaam naar voren. Laila kreunde het uit van pijn, maar ik was niet meer te stoppen. Gelukkig voor haar, veranderde na drie, vier halen, haar gekreun van toon. “Moet ik stoppen?”, vroeg ik hypocriet. “Nee, nee!”, antwoordde ze gehaast. Voordat ze iets anders kon zeggen, begon ik aan een fikse pomppartij die allebei onze adem benam. Ik neukte haar in haar reet, als een beest. Alhoewel ik dat niet uitsprak, voelde ik dat Laila zich dat ook realiseerde. En al snel maakte het zaad zich uit mijn ballen los. Bijna letterlijk voelde ik de bezitterige spermacellen door mijn kanalen krioelen om hun werk in het vreemde lichaam te kunnen doen. Net voordat ik zou worden bevrijd van deze ondraaglijke druk, merkte ik dat Laila niet alleen door mijn gebeuk bewoog. in een flits realiseerde ik me dat het meisje zichzelf aan het bewerken was met de dildo. Toen kwam ik met een gevoelsexplosie die ik niet van mijzelf kende. In haar anus, aan het topje van mijn super-gevoelige en kotsende lul, merkte ik dat Laila zichzelf als een razende aan het pompen was.

Sidderend namen mijn bewegingen af. Mijn snel reducerende penis gleed uit haar uitgerekte kont. Mijn witte sap zat overal. Steunend ging ik zitten. Laila sprong op de vloer. Voordat ik er erg in had, nam ze mijn druipende doper in haar mond. Terwijl ze het resterende zaad eruit zoog en eraf likte, bewoog haar hand onder haar lichaam. Nog half verdoofd realiseerde ik me, dat ze zichzelf met de dildo naar een tweede hoogtepunt pompte. Deze was voor haar minder heftig, maar niet minder intensief. Op haar toppunt smeerde ze mijn lul over heel haar gezicht. Ik verkrampte keer op keer door de gevoeligheid van mijn bevredigde maatje.

Vijf minuten later zaten we naast elkaar in de luie stoelen, achter in het kantoortje. “Zullen we elkaar nog een keer zien”, probeerde ik voorzichtig. Uiteindelijk was het een lekker meisje dat gigantisch lekker kon neuken. Maar jammer genoeg voor mij, schudde het meisje haar hoofd. “Nee”, antwoordde ze, “ik heb nu alle facetten van het barvrouwschap meegemaakt. Het wordt tijd dat ik weer eens op zoek ga naar wat anders”. “Wat ga je doen”, vroeg ik met spijt in mijn stem. Laila haalde haar schouders op. “Ik weet het nog niet”, zei het meisje. Een half uur later nam ze afscheid, koel en afstandelijk. Sindsdien heb ik haar nooit meer gezien.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *