Wat een tante – 2

4.4
(15)

Hoi met Mark, ik heb verleden keer verteld over mijn seks met mijn lekkere tante Wilma (wat een tante 1). Ik vertel nu wat er verder gebeurd is.

De dag erop werd ik wakker gemaakt door Wilma. Hoi schat zei ze en ze gaf me een heerlijke tongzoen. Dit is nog eens een leuke manier om wakker te worden zei ik. Goed geslapen? Zeker weten antwoordde ik. Is mijn grootje beneden ook al wakker vroeg Wilma lachend en ze pakte ineens mijn pik beet, die zoals elke ochtend natuurlijk hartstikke stijf was. Ja hoor zei ze, je vriend is ook al wakker. Die kan er geen genoeg van krijgen antwoordde ik. Ik ook niet antwoordde Wilma en ze dook gelijk op mijn pik af en nam hem weer in haar mond. Ze kwam daardoor nu in standje 69 te liggen, zodat ik haar nu ook tegelijk kon likken. Na een tijdje zo te hebben gelegen ging mijn tante op haar knieën zitten. Ik stopte mijn lul weer haar kutje in en begon haar op zijn hondjes te neuken. Weer begon ik rustig. Langzaam verhoogde ik steeds het tempo en na een tijdje pakte ik haar heel stevig vast bij haar heupen ik kwam ik met een hoop kabaal klaar. Dit werd ook mijn tante teveel en ook zij kwam met een gil klaar.

Na de heerlijke sekspartij en nog wat gezoen en geknuffel gingen we samen ontbijten. Tijdens het ontbijt ging het over van alles en nog wat. Ik vroeg meende je dat gisteren, van al onze fantasieën uit laten komen en zo? Jazeker zei tante Wilma. Wat is je grootste fantasie dan vroeg ik. Dat is een trio of partnerruil, maar ja oom Erik wil dat niet. Nou ik wel was gelijk mijn antwoord, ik weet dat we nog maar weinig seks hebben gehad maar ik heb die fantasieën ook wel. Maar ik heb het ook nog nooit gedaan want dat wilden mijn vriendinnen ook niet, Maar als wij het allebei willen kunnen we het toch gewoon doen? Nou nou, ik wist wel dat jij een geil jochie was glimlachte mijn tante, en dan ben je zeker mijn vriend en ik jouw vriendin? Ja antwoordde ik, goed idee. Dat gaan we dan zeker eens een keer doen, een trio of partnerruil maar hoe of wat moet dat dan? Zullen we eens op internet kijken dan komen we vast wel iets tegen stelde ik voor. Is goed zei tante Wilma.

Na een tijdje zoeken kwamen we een site tegen waar mensen elkaar opzoeken voor seks. Geen seksfantasie was te gek zag ik wel. Je kon een profiel aanmaken en je kon zoveel advertenties plaatsen als je wilde. Ik maakte snel een profiel aan en samen met Wilma zette ik de volgende advertentie neer:

Hoi wij zijn een leuk stel van man 18 en vrouw 32 jaar. Wij zijn nog redelijk onervaren in deze nieuwe wereld voor ons. Wij zijn op zoek naar een trio of een stel voor partnerruil gewoon voor de spanning. Leeftijd is niet van belang voor ons. Wel discretie gevraagd. Dus ben jij de persoon of stel die we zoeken stuur dan een reactie naar ons. Wel als je een reactie stuurt meer dan 1 zin graag en vertel even wie of wat je bent.

Na deze advertentie stuurde we ook nog een paar mensen die al een advertentie hadden staan een berichtje of ze interesse hadden in wat wij zochten. Nu afwachten maar zei ik tegen tante Wilma en we kleedden ons om en gingen even snel boodschappen doen.

Toen we terug waren van het boodschappen doen zette ik de computer weer aan om mijn mail te bekijken. Ik zag dat we al een paar reacties hadden gehad op onze advertentie en ik riep Wilma erbij. Die was het met mij eens dat het wel heel snel ging. Er zaten hele leuke reacties bij maar ook hele stomme. Bij een paar van de reacties stond ook hun msn adres erbij. Bij alle leuke reacties stuurde we een berichtje terug. Ik besloot om even een nieuw msn account te maken, alleen voor de sekspleziertjes en voegde de msn toe die ik had gekregen. Toen ik nog maar net klaar was kwam er al een berichtje. Het was van Renate. Zij zat toevallig op msn en had ons al een leuk berichtje gestuurd. Het bericht ging als volgt:

Hoi wij zijn Renate en Jan en zijn 29 en 34 jaar oud. We zijn een stelletje dat al 4 jaar ervaring heeft met partnerruil en ander seksdingen Jullie advertentie sprak ons erg aan en wij zouden graag via msn of berichtjes kennis met jullie willen maken en ook als het klikt jullie wegwijs willen maken in deze wereld. Wij vragen en geven ook discretie en kunnen zowel verplaatsen als ontvangen.

Op msn raakten we met Renate en Jan aan de praat en hadden we het over van alles en nog wat. Ze stuurden ons ook een foto en wij stuurden een foto terug die we net hadden gemaakt van ons twee. Renate en Jan zagen er op de foto niet verkeerd uit. Wij kregen via msn een soortgelijk compliment. Na nog een tijdje gesproken te hebben kwam er dit op het scherm:

Volgens ons klikt het wel, we zouden graag met jullie willen afspreken. Willen julie dat ook?

Ik kijk even naar mijn tante en die zei ze lijken wel aardig en zien er goed uit dus ja spreek maar wat af.

Is goed we zouden graag wat met jullie willen afspreken typte ik terug.

Oké mooi we zouden vanavond al kunnen, kregen we als bericht.

Vanavond al zei Wilma tegen mij, oei.

Ik wil vanavond wel maar beslis jij maar of je er aan toe bent.

Wilma dacht even na en zei ten slotte is goed spreek maar wat af. Spannend hoor.

Ik typte dat we vanavond ook konden.

Spreken we bij ons of bij jullie af typte Renate. Op verzoek van Wilma typte ik dat we wel bij Jan en Renate langs zouden komen.

Het was met de auto ongeveer 20 minuten rijden maar we wilden ons ook een beetje voorbereiden dus spraken we af voor 8 uur ’s avonds.

Renate en Jan kwamen zelf met het voorstel dat we ten alle tijden mochten stoppen als we niet verder wilde. Zij hadden daar wel begrip voor omdat ze wisten dat dit onze eerste keer zou zijn. We wisselden telefoonnummers uit en sloten de computer af om ons voor te bereiden voor vanavond.

Wauw we gaan dit echt doen zei tante Wilma.

Natuurlijk of jij moet twijfels hebben dan kunnen we alles nog afblazen.

Nee dat wil ik niet, want ik heb hier al zo lang naar uitgekeken om een keer te doen. Dat met jou van gisteren en dit ook. Nu heb ik eindelijk iemand die al deze geile dingen met me mee wil doen. Ik vind het spannend dat al mijn fantasieën eindelijk uit gaan komen en daar ben ik verschrikkelijk nieuwsgierig naar.

Na wat gegeten te hebben en ons te hebben omgekleed zag ik dat tante Wilma er weer geweldig uitzag. Ik zoende haar op de mond en zei dat ze er weer fantastisch uit zag. Het liefste zou ik haar hier gelijk weer hebben willen neuken, maar ik moest me inhouden omdat we naar Jan en Renate zouden gaan. In de auto was er toch wel wat spanning voelbaar maar we waren hoofdzakelijk nieuwsgierig wat er zou gaan gebeuren.

Na inderdaad een kleine 20 minuten stonden we voor het adres wat ons doorgeven was. Ik gaf tante Wilma nog snel even een gelukszoentje. Vanaf nu zou ze niet meer mijn tante zijn maar mijn vriendin. We stapten de auto uit en liepen naar de deur toe en belden aan.

Renate en Jan deden de deur open en met drie zoenen werden we begroet. Ik spreek voor mezelf maar inderdaad, Renate zag er echt fantastisch uit met haar witte blouse en zwartje rokje. Ik werd spontaan geil bij het idee dat ik dadelijk met zo’n vrouw zou kunnen neuken.

Zullen we maar een drankje doen zei Jan. Is goed antwoordden ik en Wilma. Het voelde al snel goed en vertrouwd aan. Jan en Renate vertelden over hoe ze elkaar ontmoet hadden en over waarom ze aan partnerruil deden. Wij konden natuurlijk niet zeggen dat we tante en neef waren maar vertelden dat we al 2 jaar samen een relatie hadden en dat we allebei eens nieuwe dingen wilden proberen. Toen spraken Jan en Renate over hoe hun eerste keer partnerruil was en dat ze toen ook de spanning voelden. Ze zeiden tegen ons dat moeten jullie nu ook voelen natuurlijk. Het was reuze gezellig met Renate en Jan en het werd steeds later en later. Op een gegeven moment moest Wilma naar de wc en ging Jan nog wat drinken pakken. Renate kwam naast me zitten en zei zo eindelijk alleen. Ik word altijd zo geil van jonge ventjes en ze drukte gelijk haar lippen op de mijne. We begonnen lekker met elkaar te tongen. Deze vrouw zoende echt geweldig. Ik en Renate gingen zo in elkaar op dat we niet eens gemerkt hadden dat Wilma terug was gekomen en in de bank tegenover ons ging zitten. Toen Jan terugkwam met de drank zei hij ik zie dat de rest al begonnen is en ging naast Wilma zitten. Ook hun twee begonnen elkaar te kussen.

Na een tijdje zo gezoend te hebben vroeg Renate zullen we naar boven gaan? Is goed antwoordde ik. Veel plezier riepen Wilma en Jan ons nog toe. Wij pakken de slaapkamer zei Renate. Is goed zei Jan dan gaan wij naar de logeerkamer.

Op de slaapkamer aangekomen gooide Renate mij op bed en kroop boven op me. We begonnen weer verder te zoenen met elkaar. Mijn hand gaat richting haar borsten en ik begon heerlijk met haar tieten te spelen. Renate maakte mijn broek los en haalde mijn halfharde pik er uit. Mijn pik was nu natuurlijk binnen no time stijf.

We zoenden door terwijl Renate mij bleef aftrekken. Ze deed het langzaam en heel lekker.

Na een tijdje kleedden we ons beiden helemaal uit. Er kwam een prachtig lichaam en een paar geweldige borsten tevoorschijn voor mijn neus. Ik zag dat Renate een heerlijk kaal kutje had. We begonnen weer met elkaar te zoenen. Ik masseerde ondertussen heerlijk Renates lekkere tieten. Daarna zoende ik haar mooie stijve tepels en niet gek veel later lagen we in een heerlijk standje 69 samen. Ik voelde haar warme mondje over mijn pik heen zakken en mijn tong ging ondertussen haar heerlijk kaal geschoren natte kutje in.

Al snel vonden we een gelijkmatig ritme. Ze pijpte me echt geweldig, ook hoor ik de eerste kreuntjes van Renate. Na een poosje hield zij op met pijpen en zei ik wil nu een stapje verder. Ze pakte een condoom en deed dat om mijl lul heen. Toen liet ze zich boven op mijn paal zakken en begon me wild en ongecontroleerd te neuken. Ik pakte tijdens het neuken haar borsten beet en Renate verhoogde langzaam het tempo. Ik zag mijn lul steeds sneller helemaal verdwijnen in de kut van Renate. Ik hield dit niet veel langer vol en kwam met luid gekreun klaar. Renate ging nog steeds door op mijn lul en kwam niet gek veel later ook met een hoop gekreun klaar. We vielen uitgeput in elkaars armen. Binnen een paar minuten hoorden we in de kamer naast ons ook Wilma klaarkomen. Ik en Renate bleven lekker naast elkaar liggen en na een tijdje begonnen we weer te zoenen en te knuffelen met elkaar.

Na een tijdje ging Renate weer langzaam naar beneden en begon me weer te pijpen. Binnen een paar ogenblikken stond mijn pik weer op volle oorlogssterkte. Renate draaide zich om en drukte nu mijn hoofd naar haar kut toe en beval me haar te beffen. Ik vind het heerlijk, zo’n dominante vrouw in bed dit was ik nog niet echt gewend. Ik werd helemaal gek van haar geur en haar heerlijke natte kut en begon Renate nu ook als een gek te likken. Blijkbaar vond Renate dit geweldig want ze wilde steeds meer. Na een tijdje zo door te zijn gegaan vroeg ik of ze nog een condoom voor me had. Natuurlijk schat. Ze pakte weer een condoom deed dat vakkundig om mijn lul en deed haar benen wijd. Ik stopte nu mijn pik de kut van Renate in en begon haar met lange halen te neuken. Ze kreunde het uit van plezier. Ik had er een lekker stevig tempootje inzitten en na een paar minuten Renate zo te hebben geneukt vroeg ze ineens of ik haar ook in haar kont wilde neuken.

Ik had dit nog nooit gedaan bij iemand maar ik twijfelde er geen seconde over en stopte voorzichtig mijn lul in dit toch wat strakke holletje. Druk maar door hoor schat ik ben wel wat gewend riep Renate. Dit deed ik dan ook en ik begon Renate heerlijk in haar kont te neuken. Stukje bij beetje verdween mijn lul steeds verder het kontje van Renate in. Renate was zich ondertussen aan het vingeren terwijl ik haar kont aan het neuken was. Wat een geil wijf is dit zeg. Ik sloeg Renate ook op haar billen terwijl ik haar neukte en ik verhoogde mijn tempo. Ik ging steeds sneller en spoot toen al mijn sperma in het condoom in dat lekker in de kont van Renate zat. Ook Renate kwam heel snel klaar en gilde het uit. We vielen uitgeput naast elkaar in slaap.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.4 / 5. Aantal stemmen: 15

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

1 comments for “Wat een tante – 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *