De dame van de kerk

4.4
(7)

Hoofdstuk 1: De dame van de kerk

Ik weet dat het niet de normale manier is om een verhaal als dit te beginnen, maar ik ontmoette haar in de kerk. Ze was helemaal niet knap, en dat ben ik ook niet, maar ze zag er goed uit en was fit. Ik vermoedde dat ze iets ouder was dan ik, en haar neus stond een beetje scheef, maar haar kont vulde haar jeans goed en ze droeg altijd leuke topjes die haar lichaam accentueerden.

Wat echt mijn aandacht trok waren de meisjes. Ze had drie dochters bij zich, die geen van allen veel aandacht schonken aan de dienst. De oudste droeg absoluut geen beha en zorgde ervoor dat het voor iedereen duidelijk was, de volgende droeg een voetbaltenue, en de jongste probeerde alleen maar met grapjes en gezichtjes hun aandacht te trekken. Dat was echter niet wat me opviel, wat het meest interessant was, was dat ze allemaal verschillende haarkleuren hadden. Terwijl de moeder een afwaswater blondje was, was haar oudste een brunette, de middelste was helder blond, en de jongste was een roodharige.

Hoewel ze zeker mijn aandacht trokken, drie schattige tieners met een aantrekkelijke moeder die plotseling in de kerk opdoken, dacht ik er niet echt veel over na. Zeker, ik was pas gescheiden en begon me een beetje te vervelen met Tinder, maar ik vond het prima om in mijn wereldje te blijven en de boot niet te schommelen. Ik had een prima baan die me goed betaalde en een goed huis, plus genoeg activiteiten om me actief te houden in de Californische zon. Ik had de rotzooi van het omgaan met 4 meisjes waarschijnlijk toch niet nodig.

Ze bleef de volgende weken naar de kerk komen, altijd hetzelfde verhaal. Ze luisterde aandachtig naar de pastoor, terwijl haar meisjes zich amuseerden in de kerkbank. Ik weet niet zeker of ze hen gewoon negeerde of geleerd had hun capriolen niet op te merken. De oudste zag er ongeveer 17 of 18 uit, dus ze had beter moeten weten. Ze had een mooi vol lichaam zonder het mollige postuur van een meisje dat 15 jaar was aangekomen. De andere twee meisjes hadden een tweeling kunnen zijn, ware het niet dat hun haarkleur zo sterk verschilde. Ik nam aan dat ze ongeveer 14 of 15 waren, gezien hun lichaam. De atletische had de benen van een vrouw, maar haar bovenlichaam zag er nog jong uit en de kuiltjes en sproeten deden haar nog jonger lijken. De roodharige was veruit de leukste, maar had nog niet de vrouwelijke trekken die bij volwassenheid horen.

Het was dinsdagavond en ik besloot om een nieuwe bijbelstudie uit te proberen… het was niet zo dat ik het de meeste dinsdagen druk had. Ik kende een paar van de mensen en zei hallo en ging zitten wachten tot de studie begon. Toen kwam zij binnen. Haar lichaam was echt geweldig voor iemand boven de 40, en ze moet het geweten hebben. Ze droeg geen beha zoals haar dochter, maar het was duidelijk dat haar borsten een echte C-cup waren, en ze hielden zichzelf nog steeds omhoog. Haar topje omhelsde een buik die zeker strak was, en ging over in een heupknuffelende spijkerbroek die pronkte met een paar welgevormde benen. Ze kletste met de gastheren en ging zitten, zich schijnbaar niet bewust van het feit dat ik naar haar staarde.

Toen het uur voorbij was, ging ik naar buiten, in de hoop een ongemakkelijk gesprek met enkele leden te vermijden. Toen ik bij de deur kwam, pakte iemand licht mijn bovenarm vast. Ik draaide me om en zag haar, die naar me opkeek. Ze was ongeveer 1,80 m met haar hakken aan, en ze hield haar hand op mijn biceps zelfs toen ik me omdraaide.

“Het spijt me, ik heb je naam niet verstaan”, zei ze als eerste zin.

“Oh, dat spijt me. Ik denk dat we elkaar niet hebben voorgesteld. Ik ben Darren” en stak mijn hand uit om te schudden.

Haar hand week niet van mijn arm, en in plaats daarvan pakte ze mijn hand onhandig vast met haar linker. “Ik ben Maria. Ik ben echt blij dat we elkaar eindelijk hebben ontmoet. Ik ben nieuw in de kerk… misschien kunnen we even snel koffie drinken en dan kun je me helpen?”. Ze keek me bijna smekend aan, terwijl haar handen me nog steeds aanraakten.

“Ummm…tuurlijk. Ik ben niet echt ingewijd in de kerk, maar ik ga hier al een aantal jaren heen, dus misschien kan ik helpen.”

“Bedankt!” zei ze enthousiaster dan ik had verwacht. “Kunnen we jouw auto nemen en dan kunnen we de mijne op de terugweg oppikken?”

“Ummm…tuurlijk” zei ik voor de tweede keer. Ik besefte toen nog niet dat ik dat nog vaak zou zeggen.

We reden naar een plaatselijk koffiehuis met stand-up comedy en muziek. Ik vertelde haar een beetje over mijn achtergrond en waarom ik deze kerk had uitgekozen en een beetje over hoe ik de kerk en enkele van de belangrijkste leden zag. Maria legde uit dat ze pas in de stad was komen wonen en dat ze het moeilijk had met de meisjes en dacht dat de kerk misschien zou helpen.

“Ja, het viel me op dat ze een handvol waren.”

“Oh, je hebt ze opgemerkt? Oh mijn God, is het echt zo erg? Wat moet ik verdomme met ze doen? Oh shit…zei ik net fuck?”

Ze leek in de war te raken en legde haar hand op mijn been, verder van de knie dan ik had verwacht.

“Oh, het is oké. We zijn allebei volwassenen hier. Ik laat me af en toe ook wel eens neuken.

Ze schoof dichter naar me toe en haar hand ging langs mijn been omhoog. “Ik laat me ook wel eens neuken” zei ze, terwijl ze me serieus aankeek en haar ware bedoelingen verraadde.

Het kostte me minder dan 3 minuten om te betalen en met haar terug te gaan naar de auto. Eenmaal binnen, draaide ik me om en zuchtte, terwijl ik mijn moed verzamelde. Het was niet nodig, ze zou me alle moed geven die ik nodig had. Haar hand gleed helemaal naar mijn pik, die gestaag hard werd in mijn broek.

“Het spijt me Darren. Ik wil niet zo brutaal zijn, maar ik heb je betrapt op het kijken naar mij in de kerk en in de bijbelstudie. En je weet hoe moeilijk het is om een goede christelijke jongen van mijn leeftijd te vinden die in goede conditie is en een gesprek kan voeren?”

“Nou nee, maar dat is niet echt mijn type”, zei ik, proberend mijn zenuwen te bedaren met wat humor.

“Laten we gaan”, zei ze, terwijl ze mijn onhandigheid negeerde en begon met het losknopen van mijn broek.

Vijf minuten later was ik klaar met de tien minuten durende rit naar huis. Op de een of andere manier had ze mijn pik tevoorschijn weten te krijgen en was ze hem goed gaan bewerken. En met goed, bedoel ik pornoster expert niveau. Toen ik de garage inreed, voelde ik de kop van mijn pik door haar keel geperst worden en haar tong likte mijn rechterbal. Ik was bijna helemaal stijf en ze was nog niet naar buiten gekomen sinds ze me in haar mond had. Het voelde geweldig, want haar slikken bewoog de spieren om het deel van mijn pik te masseren dat haar luchtwegen blokkeerde. Nadat de garagedeur naar beneden kwam, kwam ze eindelijk naar boven om te ademen.

Ze stak haar hoofd omhoog en keek rond, “Mooie plek!”

Ik leidde haar naar binnen en liep met haar naar mijn kamer, mijn pik hard, nat, en stak uit mijn broek. Toen we bij de kamer aankwamen verspilde ik geen tijd, ik wilde het lichaam zien waar ik naar had zitten lonken in plaats van mijn zonden op te biechten. Haar topje hing opzij, ik greep om me heen om de beha los te maken. Haar borsten waren zo zwaar dat ze een beetje doorzakten, maar ze waren stevig en fier en uitnodigend. Ik likte de ene en dan de andere, wreef haar hardende tepel tussen mijn lippen en ontlokte een kreun.

Ze liet zich zakken en trok mijn broek voor de rest uit, mijn pik stak haar recht in het gezicht. Ik weet dat ik niet de grootste lul heb, maar hij is relatief lang en vrij dik, en geen enkel eerder meisje heeft me ooit diep gepijpt. Mijn ex? Zeker niet…zij dacht dat orale seks een snelle stap was voor een snelle neukpartij. Maar Maria… zonder aarzelen legde ze mijn hoofd in haar mond, gleed toen naar voren en liet het verdwijnen. Op een of andere manier had ze nog ruimte om haar tong uit te steken en met mijn ballen te spelen. Dat wond me snel op, en ik kon het voelen toen ik me dieper in haar keel uitstrekte.

Ze moet besloten hebben dat ik hard genoeg was, want ze stond op en begon haar broek los te maken. Ik probeerde te helpen, maar ze duwde me terug op het bed. Ze schudde zich uit haar broek en liet een helderblauw kanten slipje zien, waardoor ik een keurig getrimd bosje kon zien. Ze draaide zich om, zodat ik haar kont kon zien, omlijnd door de string en met een klein vleugje cellulitis. Ze spreidde haar benen een beetje, greep de zijkanten van haar ondergoed vast en trok het langzaam tot op haar enkels terwijl ze zich voorover boog. Een meter voor mijn gezicht lag een heerlijk kutje en kontje die smeekten om genomen te worden. Ik aarzelde weer.

“Je bent toch niet zo’n jongen die niet weet wat hij met een meisje moet doen, hè?”

“Umm…tuurlijk!”

Ik huppelde van het bed af en liet mijn handen over haar heupen strelen, denkend dat ik er gemakzuchtig in zou gaan.

“Heb je normaal gesproken een schriftelijke uitnodiging nodig? Ik zou vanavond wel eens willen beginnen met neuken.”

Maria was erg bot, maar ik veronderstel dat dat haar voorrecht is. Ik pakte haar heupen steviger vast en zette mezelf op een rij. Staande op haar hakken was haar poesje de perfecte hoogte. Mijn hoofd stak tegen haar vlees, op zoek naar haar ingang. Na wat gewiebel van ons beiden kon ik de nattigheid en warmte voelen die me lieten weten dat ik er was. Omdat ik dacht dat ze er om gevraagd had, duwde ik hard naar voren.

Ze was verrassend strak voor een vrouw van haar leeftijd met kinderen. Alleen mijn hoofd gleed erdoor, ondanks de duidelijke smering die ze aanmaakte. Ik besloot dat ik langzamer moest gaan, zodat ik het gevoel voor ons beiden niet zou verpesten. Ik trok me een beetje terug, liet haar sappen het topje bedekken, en gleed toen weer verder naar binnen. Ik voelde haar spieren ontspannen toen ik naar binnen duwde. Nog een paar keer heen en weer en ik zat er bijna helemaal in. Ze begon zwaar te ademen, nog steeds dubbel en met haar enkels vast. Ik trok me terug tot alleen mijn topje binnen was en wachtte af.

*gejammer*

Ik was groot genoeg dat meisjes wisten wanneer ik ze vulde. De rek van de opening en de druk op hun baarmoeder maakte dat ze meer wilden. Ze wist dat ze niet helemaal gevuld was, en dat ik de controle had. Dus jankte ze, terwijl ze vanuit haar onhandige hoek probeerde meer van me naar binnen te krijgen. Na lang genoeg gepauzeerd te hebben zodat haar benen begonnen te trillen van verwachting, greep ik me steviger vast en stootte volledig naar binnen. Dat was waar ze op wachtte. Ik weet het omdat ze me beloonde met een straal sperma tegen mijn ballen en langs onze benen. Ik trok me terug en stootte opnieuw, alleen om meer te krijgen. Ze was duidelijk een squirter en ik raakte de juiste plek. Ik bleef in haar schommelen en bouwde een zichtbare natte plek op het tapijt op. De keelklanken en de stuiptrekkingen lieten me weten dat ze aan haar tweede of derde orgasme bezig was, en dat ze snel flauw zou vallen. Ik versnelde een beetje en stootte mijn gladde lul in haar gat tot ik het voelde opbouwen in mijn ballen. Na haar gewaarschuwd te hebben en niets dan een kreun als antwoord te hebben gekregen, stootte ik naar binnen en voelde de eerste stoot over de lengte van mijn pik gaan. Het was genoeg om haar volledig over de rand te sturen. Haar knieën begaven het en ze werd volledig ondersteund door mijn pik en handen, en een dikke straal spoot uit haar rond mijn pik op alles wat in de buurt was. Ik pulseerde een paar keer, vulde haar, en begon me toen terug te trekken.

*gejammer*

Ik was dit gewend. Haar zenuwuiteinden waren net uitgerekt en onder druk gezet, en ze voelde zich leeg. Ik pakte haar vast en hield haar op haar plaats terwijl ik mijn gezwollen hoofd langzaam over haar vagina liet glijden tot het er uiteindelijk uitperste. Even later begon ook mijn dikke witte zaad uit te lekken, het bedekte haar clitoris en liep langs haar dijen naar beneden. Ik bleef haar op haar plaats houden, wetende dat ze nog steeds sensaties kreeg van dit alles.

Na een paar minuten liet ik haar los. Ze stond op en leunde tegen de muur, haar hand afwezig wrijvend over haar kut lippen.

“Dat was geweldig. Het spijt me als het leek alsof ik je als een dildo gebruikte, maar het is een tijdje geleden dat ik volledig geneukt ben door iemand die wist wat hij deed.” Ze verontschuldigde zich.

“Oh nee, ik ging me ook verontschuldigen. Je kutje voelde zo goed aan dat ik het gewoon moest gebruiken. Ik kon mezelf niet tegenhouden.”

“Ik zou je vermoord hebben als je gestopt was. Mag ik me een beetje opfrissen?” Ze bracht de hand die over haar kutje had gewreven, glibberig van een combinatie van onze sappen, naar haar mond en likte een drupje op.

“Umm…tuurlijk.”

Hoofdstuk 2: Maria’s verhaal

Ze kwam uit de badkamer, naakt op de hakken na. Ze zat naast me op de rand van het bed, haar kutje duwde tegen mijn zacht wordende pik.

“Ik wil je iets vertellen, en ik hoop dat je er niet van schrikt. Hou…hou me alsjeblieft niet tegen. Ik hou van je en ik vind dat je dat moet weten.”

Ze zat daar zelfverzekerd in haar lichaam, niet verlegen dat we zo dichtbij waren dat we elkaar aanraakten. Het was iets nieuws voor me. Zelfs met de lichten aan deed ze geen moeite om zich te verbergen.

“Ik ging door een slechte periode in mijn leven. Ik kreeg mijn oudste, Lindsey, toen ik 19 was. Mijn vriend was serieus met ons geweest tot er een andere mond was om te voeden, toen ging hij ervandoor. Ik vond een goed betaalde baan, maar ik kon het verraad niet verwerken. Dus ik veranderde … Ik begon jongens te straffen. En ik strafte mezelf. Ik begon ruige sex te hebben… erg ruig. Mijn neus werd gebroken door een jongen nadat ik hem sloeg in het midden van een orgasme. Ik begon kerels uit te nodigen om langs te komen, om een ander uit te nodigen die binnenkwam terwijl we neukten. Ze zouden met elkaar kunnen vechten, ze zouden met mij kunnen vechten, ze zouden allebei weg kunnen gaan. Het kon me niet schelen… ik wilde alleen maar pijn veroorzaken. Ik neukte veel, elke man die ik kon krijgen. Getrouwde mannen, slonzige mannen, een man op straat die naar me keek. Ik kan je niet vertellen wie de vaders zijn van mijn andere drie meisjes, alhoewel ik de roodharige wel kan raden. Ik ben vrij zeker dat ik drie kerels geneukt heb de nacht dat ik zwanger werd van Amanda, en ik denk niet dat ik een van hen nog gezien heb. En ik begon mezelf te pushen om dingen te doen, zelfs als het pijn deed. Ik liet kerels mijn kont neuken zonder glijmiddel, tot ik amper kon lopen. Ik deepthroat de grootste zwarte pikken die ik kon vinden, tot ik nauwelijks kon praten. Het werd echt erg.”

Ze stopte en keek me in de ogen. Ik kon zien dat ze op het punt stond te huilen.

“Ik heb het soort porno gedaan dat je op normale sites niet kunt vinden. Dingen zo groot dat ze niet eens zouden passen. Meisjes die me als hun slaaf behandelden. Maar het maakte niet uit. Hoe erg ik mezelf ook strafte, ik kwam thuis om mijn lachende meisjes te zien, en de wereld was oké. En eerlijk gezegd, ik vond het leuk. Ik had een lul in mijn kont en een andere in mijn keel zo ver dat ik niet kon ademen, en ik spoot zo veel dat ze extra handdoeken moesten meenemen. Ik ben een keer klaargekomen van tepelklemmen.”

Op dit punt was ik weer hard. Maria tilde zichzelf op en gleed weer over me heen, tevreden zuchtend. Ze ging verder terwijl ze tegen mijn bekken drukte.

“Ik vertel je dit omdat ik je leuk vind. En je pik. En ik wil niet dat je er op een andere manier achter komt. Ik wil dat je weet dat ik God gevonden heb en geprobeerd heb te veranderen. We zijn hierheen verhuisd om te veranderen, zodat ik een goed leven kan leiden voor mij en de meisjes. En ik zou graag iemand vinden om daar deel van uit te maken, die ook van seks houdt, en met mij wil groeien. Denk je dat je dat kan?”

Daarmee duwde ze me terug op het bed en begon te stuiteren, zichzelf diep spietsend, mijn ballen kloppend tegen haar kont. Een stroom sperma begon eruit te spuiten, mijn buik en haar kont besproeiend. Ze schreeuwde het uit en liet zich hard vallen, langzaam wiegend terwijl haar orgasme zijn hoogtepunt bereikte. Ik liet haar hoogtepunt zakken en ging rechtop zitten.

“Maria, bedankt dat je het me hebt laten weten. En ik zal mijn best doen niet te oordelen over je verleden, alleen over ons heden. Ik ben een erg geile man, en zolang je het me toestaat zal ik doen wat ik kan om ons gelukkig te houden.”

Ik pakte haar kont vast, mijn wijsvinger gleed over haar gebobbelde gat. Ik wiegde haar heen en weer, drukte mijn pik diep in haar, haar clitje wreef over mijn bot. Ik wilde nog één keer klaarkomen, zodat ze wist dat ik niet bang was voor deze relatie. Bij het tintelende gevoel in mijn ballen, stond ik op en drukte haar tegen de muur, mezelf dieper forcerend tot ik de laatste restjes van mijn zaad eruit schoot. Ze had een laatste klein orgasme, haar nagels graven zich in mijn schouders.

“Zal ik je nu naar huis brengen?”

Hoofdstuk 3: De meisjes

Vrijdagavond kreeg ik een sms’je van haar dat de meisjes sliepen en of ik langs wilde komen. Ik kwam daar aan en ze nodigde me zwijgend uit binnen te komen en leidde me toen naar haar slaapkamer. We hadden allebei moeite om onze handen van elkaar af te houden, en zoenden zodra we op haar bed waren. We probeerden stil te zijn, in de hoop dat de meisjes niet wakker zouden worden. De seks was rustig en gereserveerd in vergelijking met de nacht bij mij thuis, maar na een bevredigend orgasme vielen we allebei flauw.

Ik werd wakker in een leeg bed. Maria was weg, en ik wist niet zeker of ik zou proberen weg te sluipen of niet. Ik maakte mezelf toonbaar en ging naar de gang. Helaas kende ik de indeling van het huis niet, en liep een keuken binnen waar drie meisjes aan een hoog aanrecht zaten en me allemaal grijnzend aankeken.

“Zeg eens goedemorgen tegen meneer Hill, meisjes”

“Goedemorgen meneer Hill, hoe was uw nacht?”. Er volgde wat gegiechel.

Maria was in de keuken eieren en toast met worstjes aan het maken voor de meisjes. Ik bood aan te helpen. Dit leek haar en de meisjes te choqueren.

“Tuurlijk, kan je wat OJ halen voor ons allemaal?”

Ik doorzocht de kasten en vond een assortiment bekers en glazen voor de meisjes.

“Stel jezelf voor” Maria probeerde er duidelijk voor te zorgen dat dit niet te gênant zou worden.

“Mijn naam is Amanda” zei de oudste als eerste. Ze droeg nog steeds geen beha, in een doorschijnend wit tanktopje en een kort spijkerbroekje. Haar tepels dreven perfecte koepeltjes in de stof.

“Waar ga je naar school Amanda?”

“Fremont High. Ik ben een senior dit jaar.”

“En waar ga je volgend jaar heen?”

“Oh, college is niet echt mijn ding. Ik ben op zoek naar iets leukers, nu ik legaal ben.

Ik probeerde te doen alsof ik de hint niet had opgemerkt. “Je zult misschien verrast zijn Amanda. Ik zal je eens wat van mijn gekke schoolverhalen vertellen. En wie ben jij?” Ik keek naar de blonde atlete. Haar haar zat in een paardenstaart met een hoofdband, een volledig voetbaltenue al voor de wedstrijd van haar dag.

“Ik ben Kelsie. Ik ben een tweedejaars op Fremont.”

“Oh leuk, heb je het voetbalteam gehaald?”

“Ja, ik zit in het varsity team en speel ook travel ball. En ik probeer binnenkort softbal te spelen.”

“Leuk, en jij bent?” De roodharige was duidelijk de verlegenste, maar ook de meest giechelige. Ze hield haar hoofd omlaag en haar wangen werden rood, net als haar haar, maar met een twinkeling in haar ogen.

“Ik ben Stacey, en ik ben nog maar een eerstejaars.”

“Wat vind je leuk om te doen Stacey?”

Ze keek naar beneden naar haar eten en speelde er een beetje mee.

“Niet veel.” Mompelde ze vooral tegen zichzelf.

“Je hebt vast wel wat dingen waar je in geïnteresseerd bent, die kun je me later wel vertellen als je eraan denkt.”

De meisjes waren een beetje stil, dus ik ging terug naar Maria en hielp haar afmaken, we zaten aan de tafel aan de zijkant, te eten in een wat ongemakkelijke stilte.

“Hoe lang blijf je in de buurt meneer Hill?” vroeg Amanda.

“Nou…ik weet het niet zeker.”

Haar gezicht vertrok. Ik wist niet zeker wat er precies aan de hand was.

“Dat is echt aan je moeder. Maar ze is een geweldige dame en ik zou haar graag nog eens zien.”

Ik zag dat Stacey haar zus een elleboog gaf met een kleine glimlach op haar gezicht.

Ik hielp Maria de hele dag een beetje in het huis. Kelsie ging naar haar wedstrijd, maar de andere meisjes zaten meestal binnen op hun telefoon te spelen. Uiteindelijk zei ik iets tegen haar over hoeveel last zij op zich nam terwijl wij buiten voor het onkruid zorgden.

“Nou, ze zijn alles wat ik nog heb Darren. En ik wil niet het risico lopen dat ze van streek raken. Hun oudere zus Lindsey komt hier niet veel, vooral omdat we het niet altijd met elkaar eens zijn.”

“Ze moeten ook weten dat ze verantwoordelijkheden hebben tegenover jou, niet alleen jij die voor hen zorgt.

“Op dit moment is het niet zo’n groot probleem. Ik krijg gedaan wat ik kan.”

Na een tijdje ging ik naar binnen om naar het toilet te gaan. Toen ik buiten kwam ging ik naar de koelkast om iets te drinken te halen. Een hand wreef over mijn rug terwijl ik in de koelkast keek.

“Heeft u iets nodig meneer Hill?”

Een beetje verbaasd stapte ik opzij.

“Oh, gewoon op zoek naar iets te drinken Amanda. Je weet dat je moeder en ik buiten hard aan het werk zijn, we kunnen je hulp goed gebruiken.”

Ze schoof haar hand om mijn middel en volgde mijn buikspieren voordat ze limonade uit de koelkast pakte.

“Natuurlijk meneer Hill. Zal ik wat limonade naar je toe brengen en je helpen?”

“Umm…tuurlijk. Ik zie je daar wel.”

Een paar minuten later kwam Amanda naar buiten met de limonades … en veel minder van haar kleding. Ze had een klein driehoekig bikinitopje aan dat borsten liet zien die overeenkwamen met die van haar moeder, maar zonder de verzakking van de opvoeding. En haar kleine spijkerbroek, het type waarbij de zakken lager hangen dan het materiaal, was aan de bovenkant losgeknoopt en toonde een piek van een bijpassend bikinibroekje. Ze ving mijn aarzeling en staren op en grijnsde.

Maria scheen het niet op te merken, of misschien kon het haar niet schelen, en nam de limonade van haar aan. Terwijl ik naar de mijne reikte bracht Amanda het glas in haar decolleté, waardoor ik haar huid moest aanraken om het glas te pakken. Het koude glas maakte een snelle indruk, liet wat kippenvel achter en het dunne bikinimateriaal werd zichtbaar gespannen terwijl haar tepels zich uitstrekten. Ze deed haar best om het me…moeilijk…te maken. Ik nam een snelle slok en richtte me weer op het werk dat voor handen was.

Haar schaduw liet me weten dat ze slechts centimeters van mijn schouder was. Ik keek omhoog en zag dat haar kruis mijn gezicht tegen de zon beschaduwde. Ze boog zich naar me toe, met haar borsten die uit haar bikinitopje staken.

“Kan ik u ergens mee helpen meneer Hill?”

“Umm…elke plek waar je onkruid vindt is een goede plek om te beginnen”, en wees in de richting van het gereedschap.

“Ja, ik denk dat we het niet te bossig willen hebben, toch?”

Ze reikte voorover om een stuk gereedschap te pakken en rekte zich zo ver uit dat haar linkerborst uit de top viel. Ze keek naar de blootliggende tepel, keek terug naar mij die naar haar keek, en begon halfslachtig te wieden.

Maria keek op en merkte het. In een gedempte adem zei ze “Amanda! Doe je topje goed!” Ik denk dat ze hoopte dat ik het niet gemerkt had. Hierop keek ik wel op, en jongen, Amanda besloot me een show te geven. Ze stond langzaam op, schepte toen met haar rechterhand verleidelijk haar borst uit het topje en hield die voor zich uit. Ze wreef met haar vingers naar de tepel en kneep er in, voordat ze naar beneden reikte en het bikinitopje aanpaste om de peepshow te stoppen. Hoewel ik goed was geweest om kalm te blijven tijdens haar andere kleine streken, roerde mijn pik zich ongewild bij deze schaamteloze vertoning. Ik probeerde geconcentreerd te blijven op mijn werk om mezelf te kalmeren.

Amanda en de meisjes kwamen allemaal voor korte periodes naar buiten, niet al te veel assistentie biedend en meestal alleen hun moeder lastigvallend. Na een paar uur in de zon besloten we op te ruimen. Ik vroeg Maria of ik een douche kon nemen terwijl zij lunch maakte voor de meisjes.

Ik was net begonnen met me op te schuimen toen de deur openging. Amanda’s brunette lokken gluurden om de deur, toen kwam ze binnen. Ze liep naar de glazen douchedeur terwijl ik me onopvallend probeerde te bedekken en ze liet me weten dat ze deze badkamer moest gebruiken en dat de andere vol was, terwijl ze breed glimlachte en naar mijn pakje keek. Ze deed een paar stappen in de richting van het toilet en trok haar korte broek en bikinibroekje naar beneden om haar keurig getrimde kutje bloot te leggen.

“Zie je wel?” zei ze, “ik heb mijn bosje al gewied! Hahaha”

Ze hurkte op het toilet, mij de hele tijd in de gaten houdend, en liet een gele straal los. Toen ze klaar was, droogde ze zich langzaam af en besteedde toen extra tijd aan het spreiden van haar kutlippen en het maken van een show om eromheen te kloppen. Ze spoelde door en waggelde met haar broekje om haar enkels naar de wastafel voor ze haar handen waste. Pas toen ze weer tot aan de glazen douchedeur was gekomen, trok ze eindelijk haar broekje omhoog. Met een kus op het glas, een laatste blik op mijn nu stijve johnson, en een tevreden glimlach vertrok ze.

Hoofdstuk 4: Autoriteit

Maria nodigde me weer uit om de nacht door te brengen, en nadat ik de deur had dichtgedaan moest ik wel iets zeggen.

“Maria, ik weet niet precies hoe alles in dit huishouden werkt, dus ik wil mijn boekje niet te buiten gaan. Maar de dingen die Amanda heeft gedaan gaan veel verder dan de speelse lijn, en ik wil geen problemen veroorzaken of het voor iemand ongemakkelijk maken.” Ik gaf haar een samenvatting van de douche-ervaring.

“Ja, ze is de laatste tijd een beetje uit de hand aan het lopen over jongens. Ze klaagt steeds dat ze nog maagd is en dat als ik een leukere moeder was, ik haar met jongens zou laten uitgaan. Maar ik liet haar oudere zus Lindsey al jong uitgaan, en ontdekte dat ze al vroeg seks had. Ik probeerde haar activiteiten in te dammen, maar tegen die tijd veroorzaakte het alleen maar meer problemen. Ik weet niet wat ik moet doen om ervoor te zorgen dat Amanda, of haar jongere zussen, niet in de problemen komen. Maar ik kan niet nog meer van mijn meisjes verliezen!” Ze begon stilletjes te huilen.

“Ik wil niet dat je iets doet wat jou en de meisjes niet helpt. Maar misschien is het beter als ik een tijdje wegblijf en we in plaats daarvan bij mij thuis rondhangen?”

“Nee, ik zal met haar praten. Ik wil dat je… ik bedoel, ik vind je leuk en ik wil je meer zien, en ik wil dat je ook een relatie met de meisjes hebt. Dus morgen zal ik praten over haar gedrag. Maar nu, wat ik echt wil is haar vergeten en hier iets aan doen!” Daarmee pakte ze mijn bobbel door mijn broek heen.

Ik neem aan omdat ik de meisjes al had ontmoet dat ze zich minder zorgen maakte om hen wakker te maken, want vanavond was niet de stille seks van de avond ervoor. Het was hartstochtelijk en uitzinnig. Ze rukte mijn kleren sneller uit dan redelijkerwijs mogelijk was en probeerde zelf ook naakt te worden. Mijn pik was weer diep in haar mond en ze was hem al heen en weer aan het bewegen terwijl hij groeide. Een hand streelde mijn balzak terwijl de andere met zichzelf speelde. Ik duwde haar naar achteren, wetend dat ze mijn tong nog niet had ervaren zoals een fatsoenlijk meisje dat zou moeten.

Ik begon aan de binnenkant van haar dijen te knabbelen, haar te plagen. Toen ik bij haar heupen kwam, liet ik mijn wang langs haar clitoris gaan, wat een zucht van adem veroorzaakte en een paar druppeltjes vocht op haar buitenste lipjes. Toen ik naar de andere kant ging, liet ik mijn tong over haar lippen en clitoris gaan en keek toe hoe haar kont zich samenkneep bij de plotselinge warme, natte sensatie. Toen bracht ik mijn tong naar de bodem van haar kutje en werkte hem langzaam naar haar clitoris toe, waarbij ik aan het eind stopte om hem te bewegen. Ik leunde voorover en zoog haar clitoris in mijn mond, terwijl ik met mijn tong rondjes van 8 maakte. Haar heupen begonnen te bewegen terwijl ik er mee bleef spelen, af en toe ging mijn tong terug naar haar gaatje en likte de sappen op die op mijn kin liepen. Haar handen wapperden, op zoek naar iets om zich aan vast te grijpen, uiteindelijk greep de ene mijn haar en de andere haar lakens. Ik speelde met mijn tong met haar clitoris tot het orgasme begon, leunde toen voorover en duwde mijn tong zo ver mogelijk in haar. Ik werd beloond met een gil en een overvloedige hoeveelheid van haar nectar, die me in mijn gezicht en mond spoot en langs haar kont naar beneden liep.

Nadat haar ademhaling was ontspannen, verontschuldigde ze zich opnieuw. “Sorry, ik kan spuiten van goede orgasmes, en dat was een van de beste die ik ooit heb gehad.”

“Geen probleem Maria, soms is het fijn om te weten wanneer je het goed doet!” Ik glimlachte en veegde wat van haar sappen van mijn wang.

Ik stond op en pakte haar benen vast, klaar om me in haar nu erg natte kutje te storten. Ze hield me tegen toen ik naar binnen begon te duwen.

“Nee, dat is niet waar ik hem vanavond wil hebben.” Ze pakte mijn pik vast en bewoog hem naar haar kontgaatje, waarbij ze haar vocht gebruikte om zowel mijn eikel als haar anus te smeren.

“Eerlijk Maria, ik heb nog nooit anaal gedaan. Ik ben een beetje groter dan de meesten, dus ik wil niet dat het pijn doet.”

“Darren, als je wist hoe groot de pikken zijn die ik in mijn kont heb laten stoppen, zou je je geen zorgen maken. Maar maak je geen zorgen, ik kan nog steeds heel goed knijpen. Als ik wil dat je je terugtrekt, laat ik het je weten. Maar nu, wil ik dat je een man bent en mijn kont neukt!” Daarmee pakte ze beide billen vast en spreidde zich zo ver als ze kon, zodat ik een kleine ingang had om mee te werken.

Ik duwde naar binnen, en net als haar kutje was het veel strakker dan ik had verwacht. Er liep nog steeds sperma uit haar kutje, dus toen ik elke centimeter naar binnen schoof, werd het volgende gedeelte ook nog eens goed ingesmeerd. Nadat ik haar de eerste centimeters had zien kronkelen, moet ze zich een beetje ontspannen hebben, en ik was in staat om ballen diep naar binnen te schuiven. De sensatie was heel anders dan de seks die ik eerder had gehad. Er was geen druk op het topje zoals ik normaal voelde, geen stoten tegen dingen. In plaats daarvan was het heel strak rond de basis, met druk toegepast langs de lengte. Het voelde een beetje als masturberen, maar zonder dat ik degene was die kneep.

Ze moet in de hemel geweest zijn. Haar ogen rolden achterover in haar hoofd en haar kutje lekte non-stop. Ze greep naar mijn heupen om te proberen me nog dieper naar binnen te trekken, krabbend met haar nagels. Een non-stop stroom van semi-verstaanbare scheldwoorden en eisen waren luid genoeg om zeker gehoord te worden door de meisjes. Op een gegeven moment kneep ze wat strakker, ging door haar eigen lange orgasme en duwde me richting het mijne. Met een zware grom stootte ik diep door en begon te spuiten, wat haar orgasme nog hoger moet hebben doen komen, want ik werd nu zo hard vastgepakt dat ik me bekneld voelde zitten. Mijn sperma pulseerde diep in haar, verwarmde mijn pik terwijl haar sperma eruit droop en mijn ballen verwarmde alvorens een puinhoop te maken van de zijkant van het bed en de vloer.

Ik trok me weer langzaam terug, deels omdat het moeilijk was te bewegen met haar sluitspier om mijn pik geklemd. Toen ze zich om het grootste deel spande, huiverde ze opnieuw, waardoor mijn buik met meer kutsap werd bespoten. Een laatste ruk en ik werd beloond met het gejammer dat me liet weten dat ze het al miste om met pik gevuld te worden. Een warboel van lichaamssappen begon uit haar te lopen terwijl ze op het bed ineenzakte.

Met haar laatste energie smeekte ze me: “Hou alsjeblieft nooit op me zo te neuken!” en viel in slaap.

Zondagmorgen was gevuld met douchen en de kamer schoonmaken voordat we naar de meisjes gingen. Toen ze me zagen giechelden ze allemaal en keken elkaar aan, om ons te laten weten dat Maria zeker niet stil was geweest en zij zeker niet hadden geslapen. Ik probeerde het niet te laten merken, maar ik voelde het branden op mijn wangen van schaamte.

“Mam, we zijn uitgehongerd! Misschien als je even van Darrens lul afkomt, kun je ontbijt voor ons maken?” flapte Kelsie eruit.

Het was waarschijnlijk niet aan mij, maar deze keer was ik niet van plan het te laten gaan. “Kelsie, als ik je weer op zo’n toon tegen je moeder hoor praten krijg je zo’n pak slaag dat je niet meer kunt zitten!” Mijn stem bereikte een niveau dat ik graag “Beer-modus” noem, waar ik ervoor zorg dat ik het luidste ding in de kamer ben om ze zo bang te maken dat ze niet meer helder kunnen denken. Het werkte. Kelsie kreeg tranen in haar ogen en ik zag haar lip trillen.

“Whoa mam… wat was dat?” vroeg Stacey.

Gelukkig speelde Maria het goed. “Kelsie, dat soort taal mag niet in dit huis, en ik mag best wat tijd voor mezelf nemen. Dus het spijt me dat het ontbijt moest wachten.”

“Meiden, waarom gaan jullie niet alvast spullen pakken om jullie moeder te helpen met het ontbijt?” stelde ik op een zachtere toon voor. Ik was enigszins geschokt toen ik zag dat ze allemaal van hun barkrukken afsprongen en spullen pakten in een ongeorganiseerde, onproductieve, maar desondanks gehoorzame poging.

Na een lekker ontbijt liet ik Maria weten dat ik naar huis moest om nog wat dingen te regelen. Zowel zij als Amanda smeekten me niet te gaan, maar ik zei dat ik voor het avondeten terug zou zijn. Ik ging naar huis, zette alles op een rijtje, pakte een paar schone kleren en ging terug. Ondanks sommige van de eigenaardigheden, was het leuk om in het huis te zijn met mensen. Plus de meisjes waren allemaal leuk en makkelijk om mee om te gaan, en de seks was geweldig geweest. Ik hoopte dat Maria de kans had gehad om met Amanda te praten terwijl ik weg was.

Hoofdstuk 5: Toegangspoort

Het diner was uitstekend. Voor iemand met haar verleden was Maria een goede huisvrouw en ze leek me te willen verwennen. Ik wist dat ik een manier moest vinden om haar te helpen, en ik dacht dat ik de meisjes onder druk kon zetten om meer mee te doen. Toen Maria opstond om de tafel af te ruimen, hield ik haar tegen.

“Meisjes, het lijkt erop dat jullie moeder wel wat hulp kan gebruiken met de afwas?”

Hoewel niet zo snel als vanmorgen, stonden ze allemaal op en begonnen af te ruimen. Maria hield mijn hand vast en glimlachte naar me terwijl de drie meisjes rondliepen. Aan het eind was de keuken een beetje een puinhoop, maar alles was in ieder geval in de vaatwasser opgeborgen. Kelsie en Stacey gingen aan een film beginnen, dus ging ik naar de bank. Ik ging zitten, en de twee meisjes zaten aan weerszijden van me, dichter dan nodig op de grote bank. Tangled begon te spelen en Kelsie legde haar hoofd op mijn schoot. Ik probeerde het weg te spelen, maar haar hoofd rustte precies op mijn penis, en het bloed in mijn pik deed hem lichtjes stijf worden. Stacey leunde op mijn arm. Het leek een beetje ongepast voor een man van mijn leeftijd om tekenfilms te kijken met twee jonge meisjes, maar ze leken me te behandelen als een vader of een grote broer. Kelsie’s hoofd bewoog een beetje en ik begon te groeien. Ik stormde overeind en zei dat ik hun moeder moest zoeken, die niet meer in de keuken was. Stacey giechelde toen ik wegging.

Ik vond zowel Amanda als haar moeder in Maria’s slaapkamer, ernstig pratend. Ik probeerde de deur te sluiten en weg te gaan, maar Maria hield me tegen.

“Het is goed, we hebben over jou en ons en onze familie gepraat. Ik wil dat je weet dat alles goed is, en dat we allemaal denken dat je geweldig bent. Dus vat alsjeblieft niets verkeerd op van wat we zeggen.”

Amanda stond op en kwam naar me toe.

“We hebben besloten dat Amanda niet minder geil wordt als ze geen seks mag hebben, maar dat het niet veilig voor haar is om seks te hebben met willekeurige jongens van school. Maar de persoon die we allebei vertrouwen ben jij.”

Amanda kwam naar me toe en legde haar hand op mijn arm.

“Dus zolang jij het goed vindt, wat als JIJ de persoon bent waar ze naartoe kan gaan om voor haar behoeften te zorgen?”

Ik stopte toen Amanda me naar het bed trok.

“Maria, dit is een serieuze zaak. Het betekent iets voor mij, voor jou, voor Amanda, voor ons, en voor de andere meisjes. Is dit echt iets wat je wilt doen?”

“Darren, ik ben serieus. En ik probeer slim te zijn. Je bent een liefhebbende, attente man die alles voor me betekent, en we kennen elkaar pas. Ik denk dat Amanda zonder dit alleen maar meer gefrustreerd zou raken en uiteindelijk zou er iets verschrikkelijks kunnen gebeuren. Dus alsjeblieft, als je van me houdt, laat mijn dochter dan zien hoe echte liefde aanvoelt.”

Deze keer bewoog ik toen Amanda me naar het bed trok.

“En Amanda, is dit echt wat je wilt?” vroeg ik, ervoor zorgend om toestemming hardop te krijgen.

“Ja” spinde ze.

Maria liep naar de deur, maar stopte en kwam terug naar mij.

“Ik hou van je Darren” zei ze terwijl ze me op de wang kuste. Daarmee vertrok ze en sloot de deur.

Ik was een beetje onzeker waar te beginnen. Amanda ook. Dus besloot ik te beginnen waar ik op de middelbare school zou zijn begonnen, met wat tongzoenen en hevig strelen. Ik ging naast haar op het bed zitten en sloeg mijn arm om haar heen.

“Hoe oud ben je Amanda?”

“18”

“En wat heb je vroeger met jongens gedaan?”

“Ik heb een paar jongens gekust, maar niet lang zoals ze in de films doen. En ik liet een jongen mijn shirt omhoog doen en mijn borsten voelen.”

“Vond je het lekker?”

“Ja, hoewel hij hard in mijn tepel bleef knijpen.”

“Vind je het leuk om je borsten aan te raken, zoals je buiten voor mij deed.”

Ze glimlachte en keek naar beneden. “Ja. En ik hou van de manier waarop je naar ze kijkt.”

“Is dat waarom je geen beha draagt?”

“Nou ja, en beha’s zitten ook niet lekker! Ik haat het om ze te moeten dragen!”

Ik stak mijn hand onder haar shirt en stopte toen ik haar borsten aanraakte. Ze voelden zwaar en stevig aan, nog net rustend op mijn hand. Haar ogen sloten zich en haar lippen gingen een beetje uit elkaar.

“Amanda, ik wil niet dat je iets doet, of laat doen, wat je niet wilt. Maar ik wil niet alles hoeven vragen, dus stop me als iets niet goed voelt, oké?”

Ik kon zien dat ze niet echt geconcentreerd was op wat ik zei, maar ze knikte en gaf een lichte oké. Daarmee kneep ik zachtjes in de onderkant van haar borst, waardoor ze een beetje hijgde. Haar benen spreidden zich lichtjes. Ik bracht mijn hand hoger, mijn duim en wijsvinger omklemden haar tepel. Haar borsten waren een behoorlijke C-cup, net iets groter dan mijn hand kon vastpakken. Ik oefende wat meer druk uit en kreeg een kleine kreun. Toen bracht ik mijn vingers samen en oefende druk uit rond de tepel. Haar hand ging naar mijn been en ze kneep.

Ik besloot dat ze klaar was om verder te gaan. Ik leunde voorover en drukte mijn lippen op de hare. Haar ogen openden zich toen ze besefte wat er gebeurde, en sloten zich toen ze zich ontspande. Mijn tong stak uit om haar lippen te likken. Ze reageerde door haar mond te openen en de toppen van onze tongen raakten elkaar. Haar volle natte lippen duwden tegen de mijne, onze warmte versmolt. Ik duwde mijn tong door haar lippen en joeg haar tong na, de hare duwde op haar beurt terug op de mijne. Ik bleef ritmisch in haar borst knijpen en haar weer loslaten terwijl ik voor haar bewoog.

Ik verbrak de kus en pakte haar shirt vast, keek haar aan voor goedkeuring om verder te gaan. Haar handen hielpen mij het shirt over haar hoofd te trekken, zodat een perfect paar tieten zichtbaar werd. Bij een ander meisje zou je geloven dat ze nep waren, maar ze waren zo perfect geproportioneerd voor haar. Ik trok mijn shirt uit, knielde toen en nam een tepel in mijn mond.

Het was duidelijk dat ze nog nooit zo’n warme sensatie had gevoeld, want ze schokte overeind en trok mijn hoofd hard tegen haar borst. Ik ging door met mijn tong aanval, trok haar tepel uit trots en hard. Ik liet hem los en ze keek er naar beneden, haar hand streelde hem en wreef mijn speeksel naar binnen. Ik begon mijn broek voor haar neus los te maken terwijl ze mijn handen zag bewegen.

Ik denk niet dat ze voorbereid was op hoe groot een harde pik was. Toen ik mijn broek uittrok, trok hij mijn boxershort omhoog en wees recht naar haar. Ze stak haar hand aarzelend uit en probeerde de boxershort naar beneden te trekken, maar hij bleef haken. Dus leidde ik haar hand naar mijn pik en liet haar hem vasthouden terwijl ik mijn ondergoed wegdeed. Ze wreef er langzaam over met haar duim, en ik legde mijn hand over haar kleine, en liet haar zien hoe ze hem moest strelen. Hij groeide meer in haar hand en strekte zich naar haar uit. Ik legde mijn andere hand achter haar hoofd en duwde haar mond er zachtjes naartoe. Toen ze het doorhad opende ze haar mond en speelde met haar tong rond het topje. Nog een beetje aandringen van mij en haar lippen gingen van elkaar en mijn hoofd werd omhuld door haar zachte mond.

Ik liet haar een tijdje spelen en trok me toen terug, haar hand hield me nog steeds stevig vast. Ik duwde haar terug op het bed en knoopte haar short los. Ze tilde haar kont op en stond me toe hem weg te trekken, waardoor ik haar getrimde kutje weer zag. Hoewel het duidelijk was dat ze al nat genoeg was, leunde ik toch voorover en nam een lange lik om van de smaak te genieten en spreidde haar benen een beetje. Ik klom er bovenop en wachtte, terwijl ik diep in haar ogen keek. Ze knikte dat ze er klaar voor was.

Ik leunde voorover en kuste haar hartstochtelijk, onze smaken vermengden zich in elkaars mond tot een zoute zoete brij. Ik tilde haar kont een beetje op en leidde mezelf naar haar ingang. Ze stopte met me te kussen toen ze de druk voelde, maar ik bleef proberen om haar gedachten bezig te houden met mijn tong. Ik duwde naar binnen, haar schaamlippen gingen voor het eerst voor iets uit elkaar. Haar handen begonnen mijn armen vast te grijpen toen ze wijder werd uitgerekt dan waar ze op voorbereid was. Ik stel me voor dat haar zenuwuiteinden een onophoudelijke stroom sensaties naar haar hersenen stuurden. Ik bleef verder duwen en ze beleefde haar eerste orgasme van een man, haar benen schokkend tegen me aan. Toen ik het breedste gedeelte in haar stootte, begon ze te hyperventileren en kneep ze me steviger tegen zich aan, zodat ik me terugtrok.

Toen ze weer op adem was gekomen, keek ze naar me op.

“Wat was dat?” riep ze uit.

“Ik ben er vrij zeker van dat dat een goed orgasme was, maar je zult je een beetje moeten ontspannen als je meer wilt.”

“Mijn hele lichaam tintelt. Ik denk niet dat ik daar nog tegen kan. Ik kan zelfs mijn tenen niet meer voelen!”

“Zou je willen stoppen?”

Ze pauzeerde en keek me aan, lichtelijk verward.

“Ja, maar betekent seks niet dat je je sperma in me moet spuiten?”

“Nee schat, en laat geen enkele kerel je iets anders wijsmaken. Soms ga jij meer genieten van de seks, soms hij. Soms zullen jullie beiden op hetzelfde moment klaarkomen en zal het absoluut geweldig voelen. Soms moet je hem op een andere manier helpen, of hij moet jou helpen. Maar als je van elkaar houdt doe je wat je kunt om de ander genot te geven, wetende dat zelfs als je deze keer niet klaarkomt, zij later wel voor je zullen zorgen.”

Ze leunde achterover tegen het bed.

“Oh oké. Goed, want ik ben uitgeput.” En daarmee viel ze in slaap, een mooie naakte tiener na de stuiptrekkingen van haar eerste echte orgasme.

Hoofdstuk 6: Sneeuwbal

Ik trok mijn kleren aan en liep terug naar de woonkamer, waar de meisjes nog steeds naar de film keken. Ik ging aan het eind van de bank zitten, maar ondanks mijn goede bedoelingen schoof Kelsie naar me toe en legde haar hoofd weer op mijn schoot. Haar moeder merkte het maar zei niets, terwijl Stacey aandachtig naar de TV keek.

Ik was nog steeds half hard van Amanda, en Kelsie leek het automatisch te vinden. Uiteindelijk deed ze dat ook, en rustte haar slaap er precies op. Ik probeerde me te concentreren op de kindertekenfilm, honkbal, alles om te voorkomen dat ik nog opgewondener zou raken.

Toen de film was afgelopen, pakte ik snel Maria’s hand en liep naar bed, verlangend naar bevrijding.

Amanda was nog steeds naakt toen we daar aankwamen, maar ik was te opgewonden om me daar iets van aan te trekken. Maria trok me op het bed naast haar dochter en begon met me te vrijen, terwijl ze onze kleren uittrok. Ze was niet in de stemming voor plagerijtjes, dus dook ik op haar spleetje. Ik ging er meteen in, mijn tong drukte in haar en proefde haar sappen. Ze begon meteen te kreunen en ging snel omhoog. Ik ging door met mijn tong in haar te duwen, mijn neus kietelde haar clitoris. Ze kronkelde tegen me op en sloeg haar benen om mijn nek om me op mijn plaats te houden terwijl ze kronkelde. Haar sappen stroomden snel en ik had moeite ze snel genoeg op te zuigen. Een diepe tong duwde haar over de rand, en ze begon te spuiten toen het orgasme zijn hoogtepunt bereikte. Ik trok me terug en de spray spatte over het bed. Haar hand friemelde snel aan haar clitoris en ze bleef spuiten, waardoor er een plasje onder haar kont ontstond. Een laagje van haar moeders sperma bedekte Amanda’s gezicht en naakte borst. Al snel zakte het orgasme weg en Maria begon weer normaal te ademen. Ze schoof dichter tegen Amanda aan om uit de puinhoop te komen, en ik kroop achter haar om in slaap te vallen.

Ik werd met een schok wakker. Ik moet weggerold zijn van Maria en Amanda en met mijn gezicht naar de muur hebben gestaan. Ik had het vreemde gevoel dat ik bekeken werd… en toen mijn ogen zich aanpasten realiseerde ik me dat het zo was. Een donker silhouet stond boven me. Ik keek toe terwijl ze bij me in bed klom, en ik voelde haar warmte en gladde huid tegen de mijne. Ze kon mijn lichaam tegen het hare voelen, en kroop wat dichter tegen elkaar aan zodat meer van onze huid elkaar raakte. Toen schoof ze verder naar beneden en richtte mijn gezwollen pik op haar mond.

“Ik denk niet dat we dit moeten doen” fluisterde ik onder mijn adem.

Amanda’s stem antwoordde: “Maar ik wil je je goed laten voelen…”

Ik kromp een beetje ineen omdat ik me nog niet had schoongemaakt van daarnet, maar ze drong aan. Ik voelde hoe haar lippen mijn topje omsloten en verder langs mijn schacht naar beneden duwden. Ze kreeg ongeveer de helft van mij in haar mond voordat ik de achterkant stootte. Ze duwde harder, waardoor ze moest kokhalzen en me moest uitspugen.

Haar moeder werd wakker van het geluid van haar hoestende dochter.

“Amanda, ben je in orde? Waar ben je liefje?”

“Ik ben hier beneden. Ik krijg zijn penis niet helemaal in mijn mond!”

“Wat?!?” Maria hijgde. Ze haalde adem en kalmeerde zichzelf. “Oké schat, je hoeft je er niet echt zorgen over te maken.”

“Maar ik hoorde dat je hem helemaal in je keel kreeg, en hij schoot niet in me eerder, dus ik dacht ik probeer het.”

“Amanda, je hoeft je er geen zorgen over te maken, het is echt prima.” onderbrak ik.

Maar Maria leek geïntrigeerd. “Dus je wilt zijn pik deepthroaten? Het is een geweldig gevoel voor jullie beiden. Maar je zult moeite hebben van daar beneden. Het is makkelijker als je van bovenaf gaat.”

Amanda kronkelde en probeerde boven op me te komen, dus ik pakte haar uiteindelijk vast en liet haar in een 69 positie zakken. Mijn hoofd wees nu recht naar haar gezicht, met haar kleine hand er omheen. Hoewel ze niet lang genoeg was, staarde haar 18 jaar oude poesje me aan, bereikbaar als ik mijn nek kraakte.

“Oké Amanda, nu heb je hem in de gemakkelijkste positie. Ontspan je en schuif hem naar binnen, zo ver als je kunt.”

Haar tong stak uit en leidde me in haar wachtende mond. Ik gleed naar binnen, iets verder dan eerst, voordat haar keel zich om me heen vernauwde. Ik voelde de druk toenemen toen ze probeerde meer te krijgen, maar mijn hoofd was te groot. Ze trok zich terug en haalde diep adem.

“Hier, laat me je helpen schat.”

Haar moeder hield zowel mijn pik als het hoofd van haar dochter vast, richtte en duwde ze tegen elkaar, terwijl ze gestaag druk uitoefende. Amanda’s keel sloot zich om me heen, en met een plotselinge plop gleed ik naar binnen. Ik voelde de spieren in haar keel verkrampen door het binnendringen, wat de intensiteit van het gevoel alleen maar vergrootte. Haar moeder bleef drukken tot ik lippen voelde aan de basis van mijn schacht, en haar neus tussen mijn ballen.

Amanda trok zich terug, haalde nog eens diep adem, en liet haar moeder haar weer in positie duwen, sneller deze keer. Ik was in de hemel, terwijl haar maagdelijke keel een groot deel van mijn lid masseerde en streelde. Ze bewoog haar hoofd heen en weer, en liet me hem in en uit voelen glijden.

Ik werd steeds opgewondener, dus leunde ik voorover en likte lang aan haar tedere vlees. Ze hijgde, maar omdat de lucht nergens heen kon, kwam er een stroom speeksel uit haar neus, die mijn ballen bedekte.

“Het is te gevoelig, ik kan er niet tegen!” Hijgde ze, proberend op adem te komen.

Dus toen ze weer omlaag dook, stak Maria haar tong in haar kleine kontje. Deze keer werd ik beloond met een kreun, haar keel rimpelde tegen mijn schacht. Dit duwde me over de rand, en ik hield haar hoofd op zijn plaats terwijl ik stoot na stoot in haar buik schoot, haar moeder’s tong in haar anus gedrukt.

Daarmee was ik uitgeput, en het laatste wat ik me herinner waren de lichamen van Maria en Amanda toen ik bewusteloos raakte.

Hoofdstuk 7: Problemen

Maria en ik werden wakker in een leeg, verfomfaaid bed. Opgedroogd sperma bedekte onze lichamen, de lakens, de muren, en vlekken op de vloer. We namen een lange, hete douche om ons schoon te maken.

“Dus ik wil gewoon zeker weten dat dit iets is waar je het mee eens bent?” vroeg ik, bang dat de nuchterheid van de ochtend haar misschien zou doen inzien hoe verkeerd dit zou kunnen zijn.

“Dit is vreemd, zeker Darren. Ik weet niet of ik er wel blij mee ben dat Amanda al zo jong uitvogelt hoe ze al die dingen moet doen.”

“Wil je dat ik haar de volgende keer tegenhoud?”

“Oh, ik hou van je Darren. Nee, hou haar niet tegen. Je toont haar echte liefde, het soort dat alleen iemand kent die anderen wil helpen. Ze heeft dit nodig van een man, en als je het wegneemt kan ze het zoeken bij de verkeerde persoon. En ze moet weten dat er mannen zijn zoals jij, zodat ze weet waar ze naar moet zoeken.”

“Oké, maar jij hebt hier de leiding. Dus als je niet wilt dat er iets gebeurt, heb je het recht om het te stoppen.”

“Ik denk niet dat ik het nu kan stoppen. Laat het gewoon zo zijn. Mijn verleden was verschrikkelijk, maar de seks… ik hield echt van de seks. Ik hield van de orgasmes en de sensaties en de opwinding. Jij brengt dat nu allemaal terug, en ik realiseer me hoe erg ik het gemist heb, hoeveel meer ik voel als ik geneukt word zoals het hoort. Op dit moment, denk ik dat we je allemaal nodig hebben.”

We droogden ons af en gingen naar de keuken. Verrassend genoeg waren 3 jonge meisjes zich aan het klaarmaken voor school en druk bezig met een ietwat chaotisch ontbijt van eieren en toast met sap. Wat minder verrassend was, was dat Amanda topless was met alleen bikini ondergoed aan. Amanda kwam naar ons toe en kuste eerst mij en daarna haar moeder op de wang.

“Ga zitten, we zijn bijna klaar om jullie te bedienen!” straalde ze.

Zowel Kelsie als Stacey glimlachten terwijl ze verder gingen met hun voorbereidingen.

Twee borden met ontbijt werden voor ons neergezet, en we begonnen te eten, de meisjes naar ons kijkend voor goedkeuring. De eieren waren een beetje te gaar en de toast een beetje te weinig beboterd, maar over het algemeen was het een goede eerste poging tot assistentie.

Toen ging de deur open.

“Hallo?” kwam een vrouwenstem.

“Oh shit.” mompelde Maria, haar gezicht werd een beetje bleek. Een paar seconden later kwam een meisje dat op een oudere Amanda leek de hoek om gelopen.

“Wat is er verdomme aan de hand?” flapte ze eruit terwijl ze haar naakte zus aankeek, om uiteindelijk bij mij uit te komen.

“Waarom is Amanda naakt voor een vreemde man?!?”

“Lindsey, Lindsey, stop alsjeblieft” smeekte Maria haar oudste dochter. “Dit is niet waar het op lijkt.”

“Het lijkt erop dat een perverse zedendelinquent hier zit en klaarkomt terwijl hij mijn zus naakt door het huis ziet huppelen! Zeg me dat het dat niet is!”

“Lindsey, Lindsey, nee, zo is het helemaal niet. Dit is Darren. Ik bedoel meneer Hill. Hij is mijn nieuwe vriendje.”

“Wees niet zo boos Linds” zei Amanda. “Meneer Hill is geweldig!”

Kelsie kalmeerde Lindsey, die nog steeds verward keek.

“Darren…ik bedoel meneer Hill ziet mij en de meisjes nu al een paar weken. We zijn heel open tegen hem geweest, en in ruil daarvoor is hij de aardigste man voor ons allemaal geweest. En kijk eens, de meisjes hebben ontbijt voor me gemaakt. Heb je ze dat ooit zien doen?”

“We kunnen ook wat voor jou maken Linds” zei Stacey.

“Lindsey, waarom neem je meneer Hill niet mee naar je kamer, zodat je met hem kunt praten en hem beter kunt leren kennen?” vroeg haar moeder. “Ik moet de meisjes naar school brengen.” Amanda ging verder, “Hij heeft een gigantische pik, en geeft je het gevoel dat je zweeft. Als je hem neukt zul je het zien!”

Lindsey begon weer dicht te slaan. “Het is wat ik dacht! Je neukt mijn zus?!?” Ze staarde me aan.

“Lindsey, het spijt me, dit moet een hele plotselinge verrassing voor je zijn. Ik ga even weg zodat jullie kunnen praten over wat dit voor jullie allemaal betekent. Luister alsjeblieft met een open geest en dan kunnen we later vandaag praten en kun je me alle vragen stellen.”

Ik kuste Maria en zei gedag tegen de meisjes, toen ging ik naar mijn werk. Ik kwam terug rond etenstijd. Iedereen was een beetje stiller dan tijdens het weekend. Maar ik voelde me beter toen Stacey me een knuffel gaf. Lindsey en Maria waren aan het eten, en de andere meisjes waren huiswerk aan het maken. Ik kwam naar voren en kuste Maria op de wang.

“Jij en Lindsey moeten gaan praten terwijl wij het eten klaarmaken.” Ze fluisterde luid genoeg zodat we het allebei konden horen.

Ik liep met een aarzelende Lindsey terug naar Maria’s kamer. Ik ging op het bed zitten terwijl zij opzij ging staan.

“Ik weet zeker dat je vragen hebt” probeerde ik de stilte te verbreken.

“Ik weet het niet zeker… dit lijkt zo klote maar iedereen lijkt zoveel gelukkiger.”

“Dit was ook niet wat ik verwachtte.” Ik liet die gedachte door onze gedachten spelen.

Na een paar minuten zei ze: “Waarom neuk je met mijn zus?”

“Ik doe mijn best om je moeder gelukkig te maken, en Amanda lijkt haar best te doen om een vrouw te worden. Je moeder dacht dat ik een goede lerares zou zijn, dus luisterde ik en probeerde te helpen. En ik heb gemerkt dat dat uiteindelijk voor iedereen het beste werkt.”

“Maar je bent echt goed in bed?”

“Ummm…zeker. Ik ben beter dan de meesten. Wat is je grootste zorg?”

“Dat je mijn zus haar onschuld afneemt.”

“Ik beloof je dat als ik alleen je moeder had… dat meer dan genoeg voor me zou zijn. Ik had geen plannen met je zussen, dat gebeurde min of meer organisch. En van wat ik begrijp, heb jij je eigen manier gevonden om je onschuld te verliezen, ondanks je moeders bedoelingen. Ik denk dat ze probeert haar fouten recht te zetten.”

Ik keek haar aan en probeerde te begrijpen wat er in haar hoofd omging.

“Lindsey, ik denk dat jullie allemaal zo lang in een vrouwgericht huis hebben gewoond dat jullie niet weten wat je aan moet met een jongen die je goed behandelt. En je zus probeert uit te zoeken hoe ze zich moet aanpassen, en ze weet niet beter dan dat ze er halsoverkop in is gesprongen. Maar ik beloof je dat ik geen bijbedoelingen heb. Ik hou van je moeder, en ik wil haar gelukkig maken. Tot nu toe denk ik dat dat gelukt is. En de meisjes lijken ook gelukkiger te zijn.”

Ze verwijderde zich van de muur en ging naast me zitten.

“Ja, je hebt zeker iedereen gelukkig gemaakt.” Mompelde ze zachtjes.

Ik zette haar niet onder druk. Ze leek in tweestrijd, alsof ze had geleerd dat de kerstman niet echt was.

Ze legde haar hand op mijn been.

“Darren…meneer Hill…ik ben lesbisch. Maar ik voel me niet altijd zo. Ik denk dat ik het vooral deed om weg te zijn van mijn moeder. Om weg te komen van het ongeluk.”

Ik zat geduldig te wachten… het leek alsof hier veel opgekropte emotie achter zat.

“Ik heb me nooit aangepast. En ik heb mijn moeder daar altijd de schuld van gegeven. Maar nu…weet ik het gewoon niet meer.”

Ze legde haar hoofd op mijn schouder, en haar andere arm greep mijn biceps.

“Ik heb nooit een goede jongen gekend. Maar ze zeggen allemaal dat jij dat bent. Hoe weet ik dat je echt bent?” Ze keek naar me op, wachtend op een echt antwoord.

Ik leunde voorover en kuste haar op het voorhoofd.

“Dat is aan jou om te beslissen Lindsey. Soms moet je gewoon die stap nemen om het zeker te weten.”

Ze leunde omhoog zodat onze lippen net dicht genoeg waren om elkaar niet te raken.

“Het lijkt allemaal echt …..” viel ze weg, en haar lippen vielen op de mijne. We kusten een tijdje, zacht, zonder druk of eisen. Alleen lippen die elkaar raakten, niet geven of nemen.

Ze spreidde zich over me heen en begon de kus wat intenser te maken.

“Je bent echt, toch? Dit is allemaal echt, toch?”

Het was geen vraag die beantwoord hoefde te worden. Of beter gezegd, hij was al beantwoord, en ze bevestigde het alleen voor zichzelf.

Onze kleren gingen uit, eerst de topjes en toen nog onhandiger de broekjes. Ze stond naakt voor me, een perfecte mix van Amanda’s jonge lichaam en het meer ervaren lichaam van haar moeder. Haar borsten waren groter dan die van haar moeder of haar zuster, met een echt gewicht dat door jong vlees wordt ondersteund, en een schoon getrimd kutje dat liefde had gekend maar de flexibiliteit van de jeugd had. Ze klom weer op me en bewonderde mijn lichaam terwijl ze dat deed.

“Ik denk dat ze daarom zoveel van je houden?” Haar ogen vielen op mijn langzaam stijver wordende lid.

“Nee Lindsey, ze houden van me om wat ik voor hen doe.” Ik pakte haar kont en tilde haar op, om haar boven mijn pik te positioneren.

Ik liet haar zakken tot mijn hoofd tegen haar lippen drukte. Haar gezicht smeekte me stilletjes om haar te vullen. In plaats daarvan bracht ik mijn mond naar haar tepels, likte en zoog ze naar aandacht. Ik voelde haar nattigheid op mijn topje, en haar lichaam spande zich in om zich aan mij op te dringen. Ik ging door met het plagen van haar voluptueuze borsten, er met mijn mond in te drukken.

gejammer

Dat was waar ik naar op zoek was. Dus liet ik haar langzaam zakken, centimeter voor centimeter. Af en toe tilde ik haar weer op, voelde haar sappen mijn pik bedekken. Ze sloeg haar armen om mijn nek en begon te schommelen, om te proberen meer van mij in haar te krijgen. Ik liet haar kont verder en verder zakken, tot ze uiteindelijk op mijn benen zat. Ze begon heen en weer te wiegen, terwijl mijn vergrote hoofd diep in haar kronkelde. Haar sappen vloeiden rijkelijk, net als bij haar moeder, en elke beweging was hoorbaar.

Ik stopte haar. Ze keek naar me op. “Wat is er?”

“Is dit goed Lindsey?”

“Ja Darren. Dit is waar ik naar op zoek was.”

Ik draaide ons om, zodat ik nu bovenop haar lag. Nu had ik weer de volledige controle. Ik tilde mezelf uit haar, alleen het topje speelde met haar kutlippen. Ik zoog een tepel in mijn mond, en gleed toen langzaam, bijna pijnlijk langzaam, helemaal naar binnen. Haar sappen spoten rond mijn pik toen ik alle ruimte in haar innam. Ik trok me net zo langzaam terug en liet haar voelen hoe mijn eikel haar helemaal in haar liefdestunnel strekte. Ik hield dit tempo een tijdje aan, haar lichaam kon de sensaties niet aan en zorgde ervoor dat ze onder me kronkelde.

Ik voerde het tempo op, en ze begon tegen me te stoten in het ritme. Haar vingernagels schuurden tegen mijn rug en braken de huid. Ze spreidde haar benen zo ver mogelijk, en wilde dat ik dieper in haar kwam. Ze kreunde en vroeg me om dieper en harder te gaan. Ik gehoorzaamde, tot ze tegen me uitbarstte. Ik voelde hoe haar kutje me stevig vastkneep, niet bereid om los te laten. Ik schommelde heen en weer in haar terwijl ze een stevige greep op mijn pik had, tot ik klaar was om klaar te komen.

Ik trok me terug toen de eerste scheut tegen haar kutje spatte. Ik trok me op en spoot naar haar mooie grote tieten en spoot toen over haar buik. Haar handen spreidden haar benen wijd en toonden haar goed geneukte roze kutje dat lekte van haar sappen en bedekt was met het mijne. Ik rukte me af tot het orgasme afnam en plofte toen naast haar op het bed neer.

Haar handen speelden afwezig met het sperma op haar lichaam toen ze weer tot de realiteit kwam. Ze draaide zich om en legde haar hoofd op mijn borst.

“Darren?”

“Ja Lindsey?”

“Is dit hoe het elke keer voelt?”

“Ik weet het niet Lindsey, maar ik zou het proberen als je dit wilt volhouden”

Ze dacht even na. “Ja, ik wil dit volhouden.”

We namen een snelle douche en gingen uit eten. De meisjes leken allemaal gelukkig. We aten, de meisjes ruimden op, en nadat de jongsten een film waren gaan kijken, gingen we zitten om te praten.

“Ok meiden, we moeten hier wat regels bespreken. Hoewel we allemaal van deze situatie kunnen genieten, zullen we niet in staat zijn om anderen te laten weten wat we hier doen.” Maria probeerde de oudere meisjes de ernst van de situatie in te laten zien.

“Mam, we houden van je. En jij hebt hier de leiding. Dus jij laat ons weten wat we wel of niet mogen doen. We begrijpen het.” Ik knikte instemmend met Lindsey.

“Vergeet alleen niet dat hij niet jouw speeltje is. Hij heeft laten zien dat als het wederzijds is er meer liefde is, en dat gaan we nu niet verbreken.”

De meisjes stemden in.

Hoofdstuk 8: Menagerie

Maria bracht ons allemaal naar haar slaapkamer en deed de lichten uit. De meisjes zaten allemaal op het bed en keken me aan.

“Darren, je hebt ons allemaal iets gegeven wat we misten… sommigen van ons al een hele tijd. Dus willen we je er iets voor teruggeven. Je krijgt ons allemaal, hoe je ons ook wilt, vanavond. Gewoon vragen en je krijgt het. Je verdient het.”

“Babe, ik waardeer het aanbod. Maar ik denk dat je het verkeerd begrijpt. Ik doe dit toch voor mezelf. Jouw plezier maakt mij gelukkig, dus wil ik jou gelukkig blijven maken. En ik hoop dat jullie mij ook gelukkig willen maken. We hoeven niet van elkaar te nemen, we moeten alleen bereid zijn om te geven.

“Dus dit is wat ik wil vanavond… Ik wil dat we elkaar allemaal plezier geven… wat we maar willen. En ik ga beginnen met te eisen dat je me je weer laat verwennen met mijn tong.” Ik knipoogde naar haar.

“Goed, maar alleen omdat je dat echt, echt wilt.” Ze glimlachte terwijl ze haar kleren uittrok.

“Je ziet er geweldig uit Maria” zei ik terwijl ik tussen haar benen knielde.

“Dat doe je mam” zeiden de meisjes terwijl ze rond haar zaten en me aandachtig bekeken.

Ik trok mijn shirt uit, leunde voorover en rook haar geur. Het was bedwelmend. Mijn tong kwam tevoorschijn en ging langzaam van haar kontgaatje naar haar clitje. Ze begon al vocht te lekken, en ik likte het net zo snel op als zij het afgaf. De meisjes keken aandachtig toe, duidelijk opgewonden. Na een tijdje begon ze tegen me te stoten, en ik concentreerde me op haar clitoris, zoog er aan en stootte er hard met mijn tong tegenaan. Ze begon klaar te komen en ik deed een stap achteruit zodat de meisjes konden zien hoe ze haar clitje vingerde. Er kwam een straal sappen uit, die vooral mijn borst bedekte, maar ook de meisjes om ons heen raakte.

“Jij bent de volgende Lindsey”

Ze kleedde zich snel uit en ging weer naast haar moeder op het bed liggen.

Ik ging verder met elk van de meisjes te bevredigen, allemaal doorweekt van mij, de lakens en de andere meisjes. Op het einde had ik 3 naakte uitgeputte meisjes in een doorweekt bed en een zere tong. Maria knielde voor me neer en trok mijn broek naar beneden.

“Jouw beurt grote jongen!”

Ze duwde me achterover op het bed en nam met één duw mijn hele pik in haar mond, mijn pik vulde haar keel. Lindsey hijgde toen ze het zag. Ze schudde haar hoofd een paar keer en trok me er toen uit, bedekt met haar speeksel. Ze wees hem in de richting van Lindsey.

“Jouw beurt schatje.”

Lindsey probeerde me door te slikken en kokhalsde toen ik achter in haar mond duwde. Amanda giechelde en zei: “Ik kan het allemaal hebben!”

Lindsey trok zich terug en hoestte. “Bewijs het dan! Dit ding is veel te groot!”

Amanda zette me op een rij zoals haar moeder had gedaan, en probeerde me in één keer naar binnen te duwen. Haar keel duwde terug. Ze probeerde het nog eens, en keek toen op naar haar moeder.

“Ontspan en laat me helpen” zei Maria. Ze legde haar hand op de achterkant van Amanda’s hoofd. “Ontspan je maar, schatje.”

Amanda kreeg me halverwege in haar mond en stopte. Maria begon haar hoofd naar beneden te duwen. Ik voelde haar keel mijn hoofd dichtknijpen, na wat meer druk voelde ik het brede deel in haar keel schieten en haar slikbeweging masseerde mijn hoofd. Maria duwde verder, tot ik Amanda kon zien huilen. Ik trok haar hoofd naar achteren.

“Dat was geweldig Amanda. Dank je.”

Ze verschoof van positie en hoekte zich van boven naar beneden en dook tot het uiterste, mijn ballen verstikkend in haar neus. Ze bleef daar minstens een volle minuut, mijn lul werd steeds dikker en langer terwijl ik klaarkwam om klaar te komen. Ze trok zich terug, haalde adem, en stootte weer naar beneden. Ik begon voorvocht te lekken en ze trok zich terug, haar zilte lippen aflikkend.

“Wil je hem afmaken Lindsey?”

Ze besloot net als Amanda te gaan staan, haar heupen recht boven mijn hoofd. Ze pakte me teder vast. Ik was klaar om te ontploffen, en wachtte op bevrijding. Ze stopte me erin, en de warmte van haar mond deed me opzwellen, en vulde haar mond met mijn eikel. Ze probeerde te bewegen, maar hij was te vol om veel te doen. Dus begon ze haar tong te bewegen en wreef ze rond de eikel. Ik werd zo opgewonden dat mijn benen begonnen te trillen.

Toen redde Maria me door met haar tong over m’n ballen te wrijven. Ik werd gespannen toen het gevoel zich een weg baande naar mijn pik. Ik duwde me in Lindsey’s mond en begon klaar te komen. De eerste stoot was krachtig, en zorgde ervoor dat ze zich een beetje verslikte toen het achter in haar keel spoot. Ze trok zich op tijd terug voor de volgende stoot die haar lippen en kin besproeide. Amanda sprong ertussen en bedekte mijn pik met haar lippen, zodat de laatste golven haar tong bedekten. Maria bleef mijn ballen masseren met haar tong om er meer zaad uit te persen.

Amanda leunde voorover en begon mijn sperma van Lindsey’s kin te likken. Lindsey deinsde achteruit waardoor haar zus naar voren leunde en Amanda’s tong in Lindsey’s mond gleed. Ze pauzeerden even. Toen begonnen ze langzaam te zoenen, mijn sperma gleed tussen hun lippen en tongen door. Niet te versmaden, trok ik Maria omhoog en begon haar hartstochtelijk te kussen. De meisjes gingen uit elkaar en zochten een plek om om me heen te liggen. We deden de lichten uit en sliepen elk een diepe, bevredigende slaap.

Hoofdstuk 9: Besloten Ruimten

Ik werd wakker in een wirwar van haar, borsten en ledematen. Ik wrikte mezelf los, probeerde de meisjes zo min mogelijk te storen. Ik sloop stilletjes naar de badkamer en liet het licht uit om niemand wakker te maken.

Ik was echter niet de eerste geweest, want ik hoorde gerinkel op het toilet. Ik fluisterde “sorry” en draaide me om om naar buiten te gaan. Amanda fluisterde terug “blijf. alsjeblieft.” Ze was klaar en ik hoorde haar opstaan. In het donker vonden haar handen mij. Ze liet ze zakken naar mijn pisstijve. “Hoe plas je met die punt omhoog?”.

“heel voorzichtig” antwoordde ik.

Ze bewoog me naar het toilet, haar handen verlieten nooit mijn pik. Ze wees hem naar beneden naar het toilet, een beetje te krachtig.

“Aaaah!” Ik boog voorover.

“hier. voorzichtig”

Ik boog me voorover, en ze greep me vast en wees ongeveer naar de pot. Ik liet stromen. “Ik kan het voelen!” riep ze uit. Ik begon zachter te worden terwijl ik mezelf leegpompte, haar handen eromheen geslagen.

De laatste paar spuitjes waren over, toen ik plotseling haar lippen op mijn topje voelde. Ik stopte met uitknijpen. “Wat ben je aan het doen?”

Ze liet me uit haar warme mond. “Je smaakte goed gisterenavond. Ik wilde het nog eens proeven.”

“Dat zijn verschillende dingen. Je wilt mijn plas niet proeven.”

“nee, het is goed.” Ze sloeg haar lippen weer om me heen, draaide me deze keer naar haar toe en schoof me verder naar binnen. Ik zuchtte en liet los. Het laatste plasje droop eruit, en Amanda slikte het door. Maar ze bleef zuigen. Ik begon stijf te worden. “Dat was alles.”

Ze ging door tot ik grotendeels hard was. “Ik weet het. Maar ik wil dit nog eens proberen.” Ze draaide zich om, boog zich voorover, en duwde me in haar. Ze was zeker nat, maar nog steeds extra strak. Ik duwde een beetje, in de hoop dat ze zich zou strekken voor mijn omtrek. Haar ademhaling ging sneller, en ik voelde haar lichaam onder me trillen. Mijn hoofd stootte naar binnen, en haar benen knikten toen een orgasme haar onmiddellijk overspoelde. Ik moest haar omhoog houden om te voorkomen dat ze in het toilet zou vallen.

“Het voelt zo goed, maar ik kan er niet tegen!” riep ze tussen twee ademhalingen door.

“Dat is oké, we hoeven dit niet te doen.”

“Maar ik wil dat je je goed voelt met seks! ledereen heeft dat!”

“Ssshh, laten we je zussen niet wakker maken. We kunnen ons opfrissen en er later over praten.”

“Nee. Ik wil je laten klaarkomen!”. Ze pauzeerde. “Wat als…wat als je het in mijn kont probeert te doen?”

“Oh Amanda, ik ben zeker dat dat nog moeilijker zal zijn”.

“Ik wil het proberen!”. Ze bleef volhouden. Ze stond weer op, boog voorover, en trok me naar haar kont.

“Zo werkt het niet. Je hebt wat glijmiddel nodig”.

Ze pakte wat lotion van het aanrecht, en wreef het op mijn pik. “daar!”

Ik haalde mijn schouders op. Niet zeker of dit het beste was, maar ze was te vasthoudend. Dus ik zette me schrap en zei dat ze zich moest ontspannen.

Het was strak. Echt strak in het begin. Maar ja, ze ontspande en ik begon naar binnen te glijden. Een constante druk omklemde mijn pik. Ze gromde een beetje, maar zeurde helemaal niet. Ik ging verder naar binnen, wachtend tot ze me zou stoppen als het pijn deed. Maar ze drukte zich tegen me aan, en uiteindelijk voelde ik haar kontwangen tegen mijn benen en mijn ballen tegen haar kutje. Ik bleef daar een minuutje zitten, op mijn plaats gehouden. Ze trok zich een beetje terug, en ik begon te bewegen.

“Is dit goed?”

“mmhmm” antwoordde ze. “Het is niet zo intens. Ik vind dit lekkerder.”

Ik streelde een paar keer, en bouwde snel op. Dit was net zo snel als masturberen. Ze begon te kreunen. Ik werd groter, en het werd moeilijker om snel te bewegen. Een paar korte stootjes en ik kwam klaar met weinig waarschuwing. Ze hijgde en kreunde opnieuw. Ik was kapot van de laatste dagen, dus het was geen lang orgasme. Plots voelde ik handen op mijn rug. Maria fluisterde in mijn oor “vond je het lekker om mijn dochter in haar kont te neuken?” Ik mompelde een verontschuldiging. Ze hield me tegen door haar armen om me heen te slaan, de heupen van haar dochter vast te pakken, en ons naar elkaar toe te trekken. Ik voelde haar warme borsten op mijn rug. Toen zei ze “let op” en trok me terug. Mijn lul plofte uit Amanda’s kont en Maria begroef haar gezicht waar hij had gezeten. Haar tong dook in het gat van haar dochter, likte en slurpte de kleverige smurrie op tot de benen van haar dochter trilden van een laatste orgasme. Maria stond op, glimlachte en veegde haar mond af, waarna ze haar dochter een flink pak slaag gaf en zei dat ze zich moest wassen.

Hoofdstuk 10: Grenzen

Onder het douchen spraken we over de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Ze leek er niet van onder de indruk, maar ik maakte me zorgen over het gebrek aan zelfbeheersing rond haar dochters. We spraken af dat we wat regels zouden opstellen zodat dit geen vrij spel zou worden. We kleedden ons aan en gingen naar de keuken.

Het was leuk om de meisjes weer ongevraagd te zien helpen, maar het was duidelijk dat ze weinig remming hadden ontwikkeld. Lindsey was gekleed, maar in de engste zin van het woord. Net als Amanda had ze er geen probleem mee om bh-loos te gaan in kleine losse tanktopjes, en een korte broek die haar wangen niet echt bedekte. Amanda had de korte broek aan (en liep een beetje raar), maar koos ervoor om topless te gaan. Kelsie had wel een hemdje aan, maar geen broekje, en Stacey was er alleen in geslaagd een klein wit onderbroekje aan te trekken, hoewel haar lichaam weinig te bedekken had.

“Na het ontbijt moeten we even praten, meisjes” kondigde hun moeder aan.

De meisjes schenen er niet veel aandacht aan te schenken en gingen door met zich klaar te maken voor school. We aten en de meisjes trokken schoolkleren aan, die leken te passen bij hun kerkkleren. Amanda had kleren aan die een beetje te onthullend waren, Kelsie was gekleed in sportkleding, en Stacey droeg kleren die voor een jongen of een meisje hadden kunnen zijn, haar sproeten op haar wangen en haar lange rode paardenstaart waren de enige verradenis.

“We hebben allemaal ons plezier gehad met meneer Hill, en hij is een aardige vent. Maar hij blijft een man, en we moeten eraan wennen dat er een man in de buurt is. Jullie mogen naakt zijn in jullie kamers, maar als jullie buiten zijn, moeten jullie gekleed zijn als meneer Hill in de buurt is. Als iemand aan de deur komt of ons ziet, wil ik niet dat ze verkeerde ideeën krijgen.

Begrepen?”

De meisjes knikten allemaal, sprongen op, pakten hun tassen en haastten zich naar school. Elk van hen drukte een kus op mijn lippen toen ze weggingen, Maria als laatste, gaf me een extra lange kus.

Ik besloot om een pauze te forceren door de volgende dagen thuis te blijven. Hoewel omringd zijn door mooie meisjes leuk en stimulerend is, was het ook vermoeiend. Ik regelde wat dingen in het huis en had wat tijd voor mezelf. Vrijdagavond kreeg ik een dringende sms van Maria.

Maria: Kan ik vanavond naar je toe komen? Ik heb je liefde hard nodig!

Ik sms’te zeker, en 15 minuten later klopte ze op de deur. Ze zag er prachtig uit, had duidelijk wat make-up opgedaan en haar haar groot gedaan. Een strak topje en een spijkerbroek met hakken maakten de look compleet.

“Laten we naar de bar gaan. Ik heb wat tijd voor volwassenen nodig!” Ze haastte me naar mijn auto, ondanks mijn casual kleding.

De bar bij mij in de buurt was een beetje een kroeg. Een jukebox stond te hard en er waren veel mollige grietjes en oudere mannen die dingen overwogen waar ze waarschijnlijk allebei spijt van zouden krijgen. We pakten een paar biertjes en zochten een rustiger plekje.

Ze zei me dat de meisjes de hele week braaf waren geweest, maar na de seks was ze geil en wilde ze. Ze vroeg of we het niet regelmatiger konden maken. Ik stemde ermee in, maar zei haar dat we misschien korte pauzes moesten inlassen zodat ik niet te uitgeput zou raken. Dat vrolijkte haar stemming op en ze begon te dansen op het volgende nummer.

Dit trok de aandacht van enkele cowboys aan de bar, die naar haar toe kwamen en haar in de boeien sloegen. Ze waren dronken en agressief, twee dingen waardoor ik het kroeghoppen in mijn jonge jaren had opgegeven. Ze speelde met haar sex-appeal, niet wetende dat de jongens dachten dat ze klaar was om voor hen te gaan. Uiteindelijk begonnen ze naar haar kont en borsten te grijpen, en ze realiseerde zich wat er aan de hand was, maar had moeite om mij in de menigte te vinden. Ik kon zien dat ze in paniek was.

Niet geïnteresseerd in een piswedstrijd, kwam ik naar de jongens en probeerde een andere aanpak.

“Hey, de barman zegt dat er iets mis is met jullie kaart!”

“Wat?”

“De barman, hij vraagt naar jou!”

“Wat?”

Ik wees en bewoog. Hij nam genoeg afstand van Maria zodat ze achter me kon glippen. We begonnen de deur uit te gaan. De deur was net dicht toen de klootzakken naar buiten kwamen.

“Mother fucker! Dat is ons meisje”

“Kerel, ze is gewoon op weg naar huis. Misschien een andere nacht.”

“Die verdomde teef is niet van plan om een lul te spelen. Zij weet dat zij dit wil!”. Hij was een grote vent, en zijn vriend stond vlak achter hem. We liepen door naar de auto terwijl zij volgden.

Ik opende de deur en liet Maria instappen. Klootzak 1 sloeg de deur dicht, waarbij hij net niet haar enkel verbrijzelde.

“Luister moederneuker. We gaan dat stuk stront in elkaar slaan, en als je haar niet met ons mee laat gaan, schoppen we je in elkaar en laten we je toekijken.”

Ik wilde echt niet vechten, en ik wist niet of ik het zou overleven. Maar ze leken niet geïnteresseerd in vrede. De wetten van de jungle, denk ik. Ik wilde Lul 2 passeren toen zijn maat mijn schouder vastpakte.

Snel denkend opende ik de autodeur hard en sloeg hem tegen zijn onderarm. Hij verslapte genoeg zodat ik Klootzak 2 terug kon duwen, en rende toen naar de andere kant. Ik zou het niet op tijd gehaald hebben, maar gelukkig had de uitsmijter interesse in het handgemeen en plaatste hij zich tussen hen en mij.

“Goedenacht, jongens. Tijd om die grote pick-up terug naar huis te rijden.” Hij maakte duidelijk dat het niet alleen een suggestie was.

Ik stapte in de auto en reed naar buiten. Maria was zachtjes aan het schudden. Verder op de weg werd ze eindelijk rustiger, maar nog steeds stil.

We liepen naar binnen en liepen naar de bank. Ze draaide zich naar me om.

“Het spijt me zo.” Ik begon te onderbreken maar ze hield me tegen. “Nee, het is mijn schuld. Een jongere ik zou met die twee mee naar huis zijn gegaan, me hebben laten misbruiken, en dan hun huis overhoop hebben gehaald voor ik vertrok. Ik had mezelf niet in die rol moeten laten glijden.”

“Ik moet dat deel van me losmaken, zeker nu ik een goede jongen heb ontmoet. Ik zal het niet weer laten gebeuren.

Ik verzekerde haar dat alles in orde was en dat ik het begreep, en haar de tijd zou geven.

“Ik ben je nog meer dank verschuldigd omdat je me gered hebt. En ik denk dat ik de truc ken. Weet je nog wat ik die ochtend voor Amanda heb gedaan?”

“Je bedoelt dat kont ding?”

“Ja. Geloof me, jongens kunnen er ook van genieten. Trek je kleren uit en ik zal het je laten zien.”

Ik kleedde me uit en ging achterover op de bank liggen. Ze deed haar topje en beha uit en leunde voorover. Haar tong begon onder aan mijn pik en ging naar boven, toen weer naar beneden en naar mijn kaalgeschoren ballen. Haar handen gingen onder mijn dijen en tilde ze op, en haar tong ging lager. De sensatie was ongelooflijk. Ik had nooit met mijn kont gespeeld, maar haar warme natte tong maakte mijn hele lichaam warm. Ze ging met het puntje rond mijn gat, naar mijn ballen, en weer terug. Mijn pik was keihard en wees omhoog vanaf mijn buik.

Ze stopte bij mijn gat, en ik voelde kracht opbouwen. De sensatie maakte het moeilijk om te ontspannen, maar nog meer masseren en ze gleed verder naar binnen. Plotseling voelde ik haar tong naar binnen en naar buiten duwen, en ik voelde een orgasme opkomen zonder enig contact met mijn pik. Ze moet het aangevoeld of gevoeld hebben, want ze dook hard naar binnen, haar neus in mijn ballenzak geduwd. Haar hand reikte omhoog en wreef over me, waarbij ze me zoveel verschillende gevoelens gaf dat ik me moeilijk kon concentreren.

Mijn ademhaling werd intenser en ik voelde mijn zaad opbouwen. Haar tong moet diep geweest zijn, en rekte mijn kontgat op bij elke stoot. Ze ademde uit in mijn ballen als ze adem nodig had. En haar hand duwde wat harder op mijn pik.

“Maria, ik, uhhh, ohhhhhhh!”

Ik hoorde de eerste stoot de bank raken vlak bij mijn hoofd. Het was misschien wel de krachtigste zaadlozing die ik ooit had gehad. De volgende stoot raakte mijn schouder, en de volgende, wat zeldzaam was voor mij om zo ver door te schieten. Ik realiseerde me dat mijn billen tegen haar gezicht geklemd zaten, maar dat leek haar niets uit te maken, ze bleef me afzuigen tot ik klaarkwam. Ik stond op om mezelf schoon te maken.

“Ik ben nog niet klaar!” Zei ze, haar wangen en kin nat van het speeksel. Ze leunde voorover en likte de stroompjes op mijn schouder op, dook er toen in en zoog de plas sperma van mijn buik en borst. Ze slikte en keelde mijn pik, gaf me een mini orgasme en een laatste shot zaad voor haar maag.

“Ok, mijn beurt!”

Ze trok haar broek naar beneden en ging schrijlings over mijn gezicht liggen. Ze druppelde sappen op mijn borst en kin. Mijn tong stak uit om de druppels op te vangen, voor ik haar clit aanraakte. Ze kreunde en liet zich harder op mijn gezicht vallen, me verstikkend met haar geur. Mijn tong ging aan het werk. Na met haar poesje gespeeld te hebben, besloot ik haar te verwennen, iets wat ik nog nooit gedaan had. Mijn handen duwden haar een beetje omhoog en mijn tong drukte tegen haar gebobbelde gaatje. Ze wist zich duidelijk sneller te ontspannen en mijn tong duwde makkelijk door haar sluitspier. Mijn neus was fysiek in haar kutje begraven, en haar sappen stroomden zo goed dat ik mijn ogen moest sluiten.

“Ohmygoddontstop” gilde ze, terwijl ze tegen me opbokste om zowel mijn tong als mijn neus dieper te drijven. Ik pakte haar kontwangen vast om te zorgen dat ze er niet vanaf viel, en ging door met het rimmen van haar kontgaatje. Ze moet het goed schoonmaken, want ik proefde niets anders dan een klein vleugje zweet en haar sappen. Na een paar minuten van opbouwen gilde ze het uit, kneep stevig, en gutste. Als douchekopkracht op mijn gezicht. Mijn tong en neus zaten geklemd, en ik kon niet ademen uit angst te verdrinken, maar ik probeerde het op te zuigen en niet te stoppen.

Uiteindelijk stopte haar rug met krommen en ontspande haar kont, en ik duwde haar op mijn borst. Ik veegde mijn gezicht af en ging een beetje rechtop zitten, op zoek naar iets om mijn ogen helder te maken. Ik vond mijn hemd, veegde ze schoon en keek toen naar beneden.

Maria’s huid was blozend, helderrood, vooral boven haar borsten en haar schouders. Ze was voorovergezakte en hijgde, gebruik makend van de bank om haar te ondersteunen. Zelfs na de stroom sappen stroomde ze onophoudelijk op mijn borst, en ik kon haar kutje zien trillen alsof het nog steeds door een orgasme ging. Ik raakte haar arm aan en ze bewoog weg.

“Te veel! Het is te gevoelig. Geef me een minuutje.”

Ze leunde op me en begon mijn gezicht te kussen, zichzelf proevend op mijn kin en wangen. We zoenden hartstochtelijk, ons niet druk makend over de vermenging van lichaamsvloeistoffen. Ze haalde een paar keer diep adem en vroeg me toen of ik haar naar bed wilde brengen.

Hoofdstuk 11: Overheersing

De volgende ochtend gingen we naar haar huis. De meisjes sliepen nog toen we aankwamen, en het huis was een beetje een puinhoop door het gebrek aan ouderlijk toezicht. Ik was bang dat ze achteruit waren gegaan terwijl ik weg was. De meisjes werden wakker met duizelingwekkende opwinding dat ik terug was. Ik herinnerde hen eraan dat zij ook een deel van het huis waren, en liet hen opruimen voor hun moeder.

Lindsey kwam later die ochtend langs, en bracht een verrassing mee. Volgens Kelsie was dit de eerste keer dat Lindsey haar vriendin had meegenomen om Maria te ontmoeten. En wat voor een vriendin. Lindsey had een geweldig lichaam, maar Lior was iets heel anders. Lang, lang, langbenig, met een schattig Israëlisch gezicht en bruinrood haar, ze leek meer op een mannequin dan op een lesbienne die ik ooit heb gezien. Ik probeerde me te gedragen, maar ik kon niet stoppen met naar haar te kijken. Ze had een klein spijkerrokje aan en een felgroen topje, met buikspieren die gespierder waren dan de meeste badpakmodellen.

De meisjes waren opgewonden, maar er was een duidelijke spanning tussen Maria en Lindsey, hoewel er geen vijandigheid naar boven doorsijpelde. Ik probeerde Maria te kalmeren met af en toe een knuffel en een kus. Maar ik kon haar lichaam zien verkrampen telkens Lior binnenkwam of affectie toonde met Lindsey. Het enige voordeel was dat de meisjes hun aandacht niet volledig op mij richtten.

Later die middag hadden de meeste meisjes iets te doen gevonden, en Maria was buiten aan het werk. Lindsey en Lior kwamen naar me toe, Lindsey grijnsde onhandig.

“Hallo meneer Hill. Heeft u al kennis kunnen maken met Lior?”

“Slechts kort. Het is leuk je te ontmoeten Lior, iedereen lijkt opgewonden dat je hier bent.”

“Bedankt meneer Hill. Ik was een beetje nerveus maar jullie waren allemaal erg vriendelijk. Ik ben vooral blij u te ontmoeten, Lindsey vertelde me dat u geweldig bent!”

Ik bloosde een beetje, niet 100% zeker over welke geweldige dingen Lindsey haar had verteld. Lindsey moet het gemerkt hebben want ze stootte door.

“Ja, je hebt ons meisjes allemaal zo aardig behandeld, en ons geholpen, en ons…dingen geleerd, weet je!”

Zowel Lior als ik keken haar aan, wetend dat dat niet de hele waarheid was.

“Kunnen we ergens privé gaan praten?” zei Lior luchtig, haar stem net zo sexy en verleidelijk als haar lichaam.

“Ummm…tuurlijk.”

We gingen het kantoor binnen en beide meisjes werden stil. Ik wachtte verwachtingsvol. Lior begon eindelijk uit te leggen, en Lindsey sprong ertussen om te helpen met het verhaal. Het bleek dat Lior niet altijd lesbisch was geweest, ze had een langdurige vriend die er goed uitzag, maar verwaand en egocentrisch was. Dus wat ze niet in bed kreeg, kon Lindsey leveren.

“…alles behalve een grote lul. Meisjes zijn te gek om een normale relatie mee te hebben, maar ze zijn DE BESTE in bed.”

“Ik kan het niet meer met je eens zijn Lior. Maar welke hulp heb je dan nodig? Het klinkt alsof je alles onder controle hebt.”

Lior pauzeerde. Lindsey flapte er uiteindelijk uit: “Ik vertelde haar hoe geweldig de seks met jou was, en ze wil het proberen. Haar vriend is vreselijk in bed!”

Lior bloosde fel en bedekte haar gezicht met haar handen. “Lindsey….” mompelde ze en viel weg, te beschaamd om het toe te geven of te ontkennen.

Lindsey vervolgde. “Dat is hij ook! Je vertelt me er de hele tijd over. Meneer Hill, ik vertelde haar over de manier waarop u de liefde bedrijft, en hoe het voelde, en hoe geweldig het orgasme was. Ze was zo opgewonden dat we de liefde bedreven op de tafel!” Lior stopte haar uiteindelijk, “Lindsey, ik denk dat het genoeg is, hij wil niets over ons horen.” Lindsey corrigeerde haar, “Ik ben er vrij zeker van dat meneer Hill er echt van genoot om erover te horen”, en leidde Lior’s aandacht naar de tent die zich in mijn korte broek vormde. Lior hijgde. Lindsey vroeg of ik het haar wilde laten zien.

“Ummm….sure.”

Lior knikte met haar hoofd toen ik bevestigde dat ze echt wilde dat ik het haar liet zien. Ik trok eerst mijn onderbroek naar beneden, zodat ze de bobbel door mijn boxershort kon zien, de omtrek van het hoofd stak bijna uit de onderkant. Gretig om meer te zien, pakte Lindsey de tailleband van mijn ondergoed vast en trok het helemaal uit. Mijn pik was nog niet helemaal hard, maar hij was dik en wees recht naar de meisjes. Lior stak aarzelend haar hand uit en begon hem aan te raken. Ze sloeg haar hand eromheen en keek Lindsey aan met een verbaasde glimlach op haar gezicht. Ik was verbaasd hoe naïef ze leek voor iemand die er zo goed uitzag.

“Nou, mijn ouders zijn erg gelovig, dus ze hielden me voor het grootste deel weg van jongens” legde ze uit toen ik het vroeg. “Zo ben ik eigenlijk met meisjes begonnen… zij waren de enige mensen in de buurt toen ik net begon te leren over seks. Toen ben ik hierheen verhuisd en heb ik mijn vriend ontmoet. Hij is een model met een geweldig lichaam, maar hij is niet erg slim en heeft zeker niet zo’n grote penis. Maar hij laat me uitgaan met Lindsey, zodat ik niet gefrustreerd raak.

“Maar dit” ging ze verder “dit is…wow…het is enorm.”

Ik hield haar tegen. “Lior, dit is niet eens zo groot”. Lindsey voegde eraan toe: “Maar het voelt geweldig in je, en je weet beter hoe je moet vrijen dan welke jongen dan ook waar ik ooit mee ben geweest.”

Ik deed een stap terug en kleedde me weer aan. We spraken af om dit woensdagavond bij mij thuis tijdens het diner verder te bespreken. We gingen terug naar de woonkamer, waar Amanda ons het eerst zag.

“Lior, heb je zijn pik gezien?”

“Amanda!” Mijn stem begon te klinken. “Ik zei je dat we dat soort taal niet gebruiken in het huis!”

“Wat? Ik kan pik zeggen. Je hebt een pik, en ik heb je pik gezogen, en Lior moet je pik neuken. Pik pik pik.”

Ik had er genoeg van. De meisjes gedroegen zich beter, maar nog steeds te onhandelbaar voor mij. Ik pakte haar bij de schouder en gooide haar over de rugleuning van de bank, met haar benen van de grond.

KLOP!

Mijn eerste mep kwam hard aan en haalde de wind uit haar zeilen. “Wat heb ik gezegd over wat ik zou doen als je weer zo zou praten?”

TERUG!

Ik was een beetje boos en wilde ze een schok geven zodat ze wat respect zouden tonen.

TERUG!

Ik draaide me om. Alle meisjes keken naar de straf. Ik trok Amanda voorzichtig weer overeind, die duidelijk pijn had. Ik zei haar dat ze haar excuses moest aanbieden aan haar moeder en Lior voor het gebruik van die taal. Tussen het snotteren door mompelde ze een verontschuldiging en keek me toen aan met tranen in haar ogen.

“Je moeder en ik verdienen je respect. Dus als we jullie zeggen iets niet te doen, moeten jullie luisteren en opletten. Van nu af aan, zullen jullie op je moeder letten, of dit zal weer gebeuren.”

Amanda knikte, en sprintte toen naar haar kamer terwijl ze begon te snikken. Ik was verdrietig dat ik haar moest straffen, maar hoopte dat er verandering in het huis zou komen. Maria verdiende het.

Ik was aangenaam verrast dat Maria naar me toe kwam en me een knuffel gaf. Ze fluisterde in mijn oor: “Het is goed. Dank je.” De andere meisjes waren stil, en begonnen terug te gaan naar waar ze mee bezig waren geweest. Lior bleef het langst staan kijken, hij hield Lindsey’s hand vast, maar zei niets.

Het diner was een beetje stiller die avond. Ik was trouw geweest aan mijn woord, je kon zien dat Amanda zich ongemakkelijk voelde in haar stoel. Na het eten ruimden de meisjes ongevraagd de tafel af en maakten de keuken schoon. Ik zou zelfs zeggen dat ze vooruit gingen. We gingen naar de bank om een film te kijken.

Amanda kwam naast me zitten.

“Meneer Hill, is het goed als ik mijn hoofd op uw schoot leg?” vroeg Amanda zachtjes.

“Ja Amanda, dat zou fijn zijn.”

De film begon, en Stacey deed de lichten uit. Ik voelde hoe Amanda’s kleine handen over mijn penis begonnen te wrijven. Ik besloot haar voor nu te laten doen wat ze wilde. Ze schoof mijn rits naar beneden en reikte naar binnen, om mijn pik uit zijn benauwde positie te bevrijden. Ik hoorde haar diep ademhalen, en toen de warmte van haar mond rond mijn hoofd.

Ze duwde haar hoofd naar beneden tot ik de druk van haar keel op mijn hoofd kon voelen. Maar ze stopte niet en bleef duwen. Helaas kon mijn grote knop er in deze hoek niet doorheen glippen, maar ze gaf het niet op. Ze kwam naar boven en pakte mijn hand. Ze legde hem op de achterkant van haar hoofd, haalde diep adem en zakte weer naar beneden. Aan de achterkant van haar mond, ze bobberde, en ik kreeg het idee. Ik begon zachtjes druk uit te oefenen op haar hoofd, wat resulteerde in een strakkere druk op mijn hoofd. Ze paste zich iets aan, en met nog een duwtje voelde ik mijn pik naar binnen glijden, en haar lippen raakten de basis van mijn pik. Het was ongelooflijk lekker. Ze wiebelde een beetje met haar hoofd en elke sensatie wond me meer op. Ze trok zich terug en ademde in door haar neus, en dook toen weer naar beneden. Door haar beweging en mijn druk, was ze in staat de hele lengte van mijn pik in haar mond te nemen. Met dit ritme zou het niet lang duren. Ik voelde mezelf opzwellen, en tegelijkertijd begon Amanda te stikken. Maar ze stopte niet, ze dreef me zo diep als ze kon. Ik had geprobeerd stil te blijven, maar dat lukte niet meer.

“Oh mijn God, hier komt het!”

Ze drong zich helemaal op, de eerste stoot ging recht door haar keel. Ze bleef op en neer gaan, en de volgende stoot spoot achter in haar keel. Ze bleef doorgaan, mijn lul uitmelken tot er niets meer over was. Toen ze ophield, waren haar mond en neus bedekt met een mix van sperma en speeksel.

Na de film gingen de meisjes zich klaarmaken om naar bed te gaan, maar ik hield Amanda tegen.

“Je weet waarom ik je een pak slaag moest geven, toch?”

“Ja meneer Hill. Ik moet goed praten, en jullie respecteren.”

“Ik wil het niet nog eens doen, oké? Vanavond, waarom kom je niet bij ons in bed?”

“Echt waar! Ja meneer Hill, dank u!”

Ze gaf me een knuffel en ging zich klaarmaken om naar bed te gaan.

Maria keek me glimlachend aan. “Je was precies wat we nodig hadden. Ik denk dat God mijn gebeden heeft verhoord.”

“Vind je dit alles nog steeds goed?”

“Oh mijn God ja! Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest, en de meisjes zijn behulpzamer en blijer als jij er bent. Ik hoop alleen dat we niet te veel voor je zijn om aan te kunnen?”

“Nog niet! Maar ik laat het je weten als ik ruimte nodig heb.”

We gingen naar bed. Amanda lag al in bed met een dun hemdje aan dat haar getrimde poesje niet helemaal bedekte. Ik kroop tussen haar benen en kuste de binnenkant van haar dijen. Ik werkte mijn weg omhoog naar waar een klein stukje haar wees naar een strak, mollig stel van roze kut lippen. Mijn tong strekte zich uit om de lippen één voor één af te vegen. Amanda trilde van verwachting. Uiteindelijk drukte ik door, mijn tong streek langs haar clitje, en haar rug kromde zich.

Maria legde haar hand op mijn rug. “Ik heb een idee…”

Ze liet me op mijn rug gaan liggen, en Amanda ging op handen en voeten liggen, haar kutje recht boven mijn mond. Ik leunde voorover en ging door met likken, haar benen trilden en haar rug kromde zich bij elke diepe duik van het puntje van mijn tong. Ik voelde Maria’s hand op mijn pik, en ze begon me te strelen tot ik hard was. Ze dompelde haar mond een paar keer onder in de basis van mijn pik, smeerde de hele lengte in, ging toen schrijlings over me heen staan en begon op mijn pik te rijden.

Toen voelde ik Maria voorover leunen, haar gewicht rustend op mijn borst. Ik bleef proberen me te concentreren op Amanda’s kutje, en haar gekreun liet me weten dat ik er bijna was. Plotseling voelde ik Maria’s kin tegen de mijne stoten, en Amanda zei “Whoa!”

Maria kalmeerde haar, “Geniet er maar van schatje”, en leunde achterover, terwijl ze haar tong tegen haar anus duwde. Amanda sidderde door een orgasme, en ik werd beloond met een stoot zoete nectar. Ik slurpte en zoog terwijl ze bleef beven, de twee tongen verlengden haar hoogtepunt. Maria’s tong dook naar beneden en vermengde zich met de mijne, om dan weer omhoog te gaan naar het kontgaatje van haar dochter, tot Amanda’s armen het uiteindelijk begaven en ze bovenop me in elkaar zakte. Ze gleed omhoog, en ik begon Maria hartstochtelijk te kussen, terwijl ik smaken van Amanda’s kont en kut uitwisselde. Ik hield haar stevig vast terwijl ze haar kutje tegen mijn lul bleef drukken. Ik was uitgeput van Amanda’s pijpbeurt, dus concentreerde ik me op haar, elke stoot beantwoordend met een van mijn eigen tot zij begon te spannen. Haar kutje begon te spuiten, sperma doorweekte mijn ballen. Ze bereed me tot ze klaar was, en ging dan naast me liggen.

Amanda was weer alert en baande zich een weg naar beneden, het sperma van haar moeder opruimend door mijn pik en ballen te likken en te zuigen. Ze aarzelde, leunde toen voorover en begon de benen van haar moeder schoon te maken. Toen begon ze voorzichtig het poesje van haar moeder te likken, totdat haar moeder het hoofd van haar dochter vastpakte en haar gezicht dieper in haar poesje trok. Ik kon Amanda zien likken zo hard als ze kon, proberend haar gezicht op haar moeders bonkende pussy te houden. Maria slaakte een gil en besproeide haar dochter met het laatste van haar orgasme. Amanda veegde haar gezicht af en stak toen haar tong in haar moeders spleet om het laatste sperma dat langs haar kont naar beneden was gedruppeld af te vegen, wat een laatste huivering van haar moeder opleverde.

“Oh schatje, dat was geweldig. Dank jullie beiden.” zei Maria ademloos.

Amanda glimlachte, haar lippen glinsterden van haar moeders sappen, en klom toen tussen ons in, haar kont tegen mijn halfstijve lid duwend tot we allemaal in slaap vielen.

Hoofdstuk 12: Speelgoed

Ik werd zondagmorgen fris wakker. Amanda lag nog steeds tussen ons in, haar hoofd rustend op Maria’s borsten en haar kont mijn pik omarmend. Ik was keihard en meer dan een beetje geil. Ik schoof opzij en schoof mijn pik tussen Amanda’s benen, wrijvend tegen haar heuveltje. Ik begon langzaam en gestaag te bewegen en liet me aftrekken door de druk en de warmte van haar benen. Ze begon zich te roeren, en duwde haar kont verder naar achteren om meer contact met haar clit te krijgen. Ze merkte de borst van haar moeder op, en begon aan de tepel te likken en te zuigen. Dit maakte haar moeder wakker, die haar hoofd tegen haar borst hield en kreunde. Ik begon harder te stoten, Amanda’s sappen maakten het makkelijker om te glijden. Maria merkte dat mijn pik door haar dochters benen stak en reikte naar beneden om hem te strelen. Tussen hoe klein Amanda was en mijn lengte, was er nog genoeg voor Maria’s hand om vast te pakken.

Maria bewoog zich op het bed, tot haar gezicht tussen de benen van haar dochter was. Ze sloot haar lippen rond mijn pik en begon te zuigen. Ze duwde haar neus naar voren tot in het poesje van haar dochter, en begon met haar tong langs mijn schacht en Amanda’s lippen te gaan. Dit was hemels, en zowel Amanda als ik waren aan het opbouwen. Zij kwam als eerste klaar en bedekte mijn hele pik, wat mij genoeg opwond om in Maria’s mond klaar te komen. Maria slikte elke druppel door, trok zich toen terug en likte zowel Amanda als mij schoon.

We gingen naar de douche en zeiden tegen Amanda dat ze zich moest opfrissen en de meisjes klaarmaken voor de kerk. Na elkaar ingezeept te hebben en onszelf geplaagd te hebben tot we weer geil waren, realiseerden we ons dat we te laat zouden komen als we meer tijd spendeerden. We haastten ons om kerkkleren aan te trekken en gingen naar buiten. De meisjes waren allemaal klaar om te gaan, hoewel ze hun normale kleding bleven dragen. Geen bh voor Amanda, sportkleding voor Kelsie, en een willekeurige glitteroutfit voor Stacey.

Lindsey ontmoette ons aan de kerk, en we gingen allemaal naar Maria’s normale plaats aan de voorkant van de kerk. Amanda gedroeg zich keurig, en Lindsey leek aandacht te hebben voor de voorganger, maar Stacey en Kelsie waren aan het dollen en trokken gezichten. Uiteindelijk pakte ik Stacey bij de schouder en dreigde haar een pak slaag te geven, zoals ik Amanda had gegeven. Dat kalmeerde haar, hoewel ze nog steeds niet opletten en vooral op hun telefoon zaten te gapen.

Toen we naar huis reden, vertelde ik de meisjes dat ze hun houding in de kerk moesten veranderen. Als ze nieuwe kleren nodig hadden zou ik die voor ze kopen, maar ze moesten wel wat respect tonen. Ze knikten op de achterbank en ik zei hen dat ik volgend weekend met hen zou gaan winkelen.

We kwamen thuis en besloten buiten te relaxen, genietend van de prachtige zon. We trokken allemaal zwemkleding aan en gingen op het gras liggen, limonade drinken en chips eten. De meisjes waren mooi en sexy, ze droegen allemaal kleine bikini’s. Maria droeg een diep haltertopje dat haar borsten op hun plaats hield, met een bescheiden zwart bikinibroekje. Amanda had een klein rood driehoekig topje aan met een brutaal rood zwembroekje dat een groot deel van haar kont liet zien. Kelsie had een helderblauw sportzwembovenstukje aan samen met een bijpassend sportbroekje, perfect voor een atlete. En Stacey droeg een schattige bloemenbikini.

Ik was in een constante staat van opwinding, en Amanda bood of vroeg regelmatig om meer zonnebrandcrème. Uiteindelijk besloot Maria dat ze van haar bruine strepen af wilde, en trok haar hele outfit uit. Ik smeerde zonnecrème op alle bleke plekjes, wat Amanda verleidde haar voorbeeld te volgen. Ik smeerde mijn naakte dames in met zonnebrandcrème na de kerk, op een zondag, waar de kinderen bij waren.

Uiteindelijk kon ik er niet meer tegen, en ging naar Amanda toe. Ik knielde tussen haar benen en begon met mijn tong met haar clitje te spelen. Ze sprong op.

“Oh mijn God dat is te gevoelig!”

Ik trok me terug en ging langzamer, minder druk uitoefenend met mijn tong en zuigend met mijn mond. Ik bleef me concentreren op Amanda, die zich opbouwde en het gras aan weerszijden van haar vastpakte. Omdat ik mijn tempo of druk niet kon opvoeren, was het haar genot en haar frustratie uit te lokken, wachtend op bevrijding.

Met nog een paar cirkels rond haar clit, begon ze te kreunen en te kronkelen. Ik duwde mijn tong zo ver mogelijk in haar gat, en duwde haar over het randje. Ik likte haar sappen op terwijl ze klaarkwamen, en ging zo twee minuten door terwijl ze buiten adem raakte en haar hoofd heen en weer schudde. Toen ik eindelijk stopte, keek ze me aan met versufte, dromerige ogen.

“Dat was zooo intens. Mijn armen en benen en lippen tintelen, en ik zie vlekken.”

Ik zei haar te ontspannen en ging rechtop zitten. Zowel Kelsie als Stacey keken met grote ogen toe, en vroegen toen of ik hetzelfde voor hen kon doen.

“Oh meisjes, jullie zijn jong en klein. Ik denk niet dat het een goed idee is, en jullie moeten wachten tot jullie ouder zijn.”

“Maar ik wil voelen hoe het is om een orgasme te krijgen” zeurde Stacey.

“Ik ook!” zei Kelsie.

Maria koelde hun driften af door ijs en een film te beloven, en nam hen mee naar binnen. Ik kan me alleen maar voorstellen wat hun tienerhersenen dachten. Maria kwam terug naar buiten met een verrassing. Deze mooie naakte vrouw hield een gigantische paarse dildo met twee koppen vast. Dit paarse monster was zeker een meter lang en zo dik als een colablikje. Het was sexy en mijn lul sprong onmiddellijk in de aandacht.

“Amanda, waarom betaal je meneer Hill niet terug voor zijn orale aandacht?”

Ik ging op een deken liggen en Amanda knielde tussen mijn benen en bewerkte mijn pik. Ze werd hier echt goed in. Toen stopte ze, en leunde verder voorover om mijn ballen te likken. Ze rolde ze rond op haar tong, één voor één, zoog er dan langzaam één in haar mond, en ging dan verder met de andere. Het was intens. Plotseling hijgde ze en drukte haar gezicht in mijn pakje.

Ik keek achterom naar een verbazingwekkend sexy gezicht. Maria knielde met haar dochter op haar kont, het paarse monster tussen hen in, Maria duwde tegen haar om de dildo dieper te duwen. Er zat minstens 15 cm in elk meisje, en het leek gigantisch tussen hen in. Hun weelderige borsten zwaaiden wild, het zweet droop van elk van hen af. Maria spoot sperma bij elke stoot, en Amanda leek net op de rand van een orgasme te staan. Ze kon zich nauwelijks concentreren op mijn pik, in plaats daarvan rustte ze haar hoofd ertegen en stootte bij elke stoot. Haar moeder schommelde hard terug, waardoor het grootste deel van het speeltje verdween en beide meisjes in extase raakten. Hun handen grepen naar de grond en hun hoofden draaiden naar achteren, kreunen bijna meer dierlijk dan menselijk. Amanda’s benen begonnen te trillen onder haar, en ze zakte voorover in mij, zich los trekkend van een uiteinde van de dildo, die vrij kwam en uit Maria’s kont schudde als een staart. Maria’s kont was tot het uiterste uitgerekt, en ik trok het speeltje eruit, zodat duidelijk werd dat er minstens 12 centimeter in haar had gezeten. Het floepte eruit, haar gleuf gapend achterlatend en haar sluitspier samenknijpend, meer sap druipend uit haar kutje. Ze zakte ook voorover op haar handdoek, uitgeput.

We lagen nog wat langer op het gras, de meisjes pratend over hoe het voelde om gepenetreerd te worden door iets dat zo groot was. De zon werd lager en we besloten naar binnen te gaan voor de nacht. We bestelden pizza en gingen naar buiten om een film te kijken. Alle meisjes, inclusief Maria, vielen in slaap tijdens de film. Ik droeg elk van hen naar bed, gaf ze een kus en ging toen terug naar huis, klaar voor een beetje tijd voor mezelf.

Hoofdstuk 13: Bondage

Op het werk was het moeilijk om me te concentreren. Mijn gedachten bleven maar gaan over Maria, Amanda, de meisjes, de seks, en hoeveel ik al gaf om deze groep meisjes die ik net had leren kennen. Mijn baas merkte mijn afleiding en riep me in haar kantoor. Normaal gesproken zou ik naar haar borsten hebben geluisterd, die zorgvuldig op hun plaats werden gehouden met een kanten roze balconet beha onder een doorzichtige witte blouse, of naar het feit dat de split in haar rok zo was geplaatst dat ik het bijpassende roze slipje tegen haar bruine Aziatische huid kon zien als ze achterover tegen het bureau leunde. Ik was er vrij zeker van dat Jessica me wilde, en ik zou waarschijnlijk hebben toegegeven, ware het niet van onze werksituatie. Hoe dan ook, ze plaagde me over het algemeen met blikken en glimpen, maar na de dingen die Maria me had laten zien was mijn interesse er niet. Ik probeerde me voldoende te concentreren om verontschuldigd te worden, en ging toen terug naar mijn bureau om te dagdromen over seks met de meisjes.

Woensdagavond kwam, en ik had er de hele week naar uitgekeken. Ik had het huis schoongemaakt (inclusief de vlekken op de bank van de vorige week), en een parmezaanse kip voor de meisjes klaargemaakt. Wat Jack Johnson speelde op de achtergrond, een nette broek en een ontspannen overhemd, en ik was klaar toen ze aanbelden.

Lindsey zag er geweldig uit. Haar borsten werden nauwelijks bedekt door een vloeiend blauw topje met een heel laag uitgesneden decolleté, dat me elke keer dat ze zich omdraaide een blik op haar tepels dreigde te gunnen. Ze had een strak wit broekje aan en maakte het af met hakken. Haar haar was gekruld en haar ogen waren gepronkt met mascara, eyeliner en een blauwe oogschaduw die bij haar shirt paste.

Maar Lior…Lior had zo op een catwalk kunnen staan. Ze droeg een mintgroene strapless wikkel minidress. Haar borsten vulden het topje perfect, de rondingen vlochten in elkaar over. Haar lange benen waren gebruind en bloot, met een paar witte naaldhakken die haar oog in oog met mij deden staan. Ik pakte haar hand, maar ze duwde me naar binnen en gaf me een knuffel. Ik neem aan dat ze de bobbel in mijn broek zag die tegen haar heup drukte.

We gingen zitten en aten, dronken wijn en praatten over hoe ze elkaar hadden ontmoet, wat Lior deed en waar Lindsey zich mee bezig probeerde te houden. Het bleek dat Lior ook een ingenieur was, en Lindsey had ontmoet die werkte als een executive assistant bij haar bedrijf in medische apparatuur. Lindsey hoopte in de financiële wereld terecht te komen, en volgde af en toe lessen, maar was niet altijd gemotiveerd.

Ik ruimde op terwijl de meisjes zich ontspanden op de bank. De wijn had ons allemaal wat losser gemaakt, en ik kon ze horen fluisteren en giechelen. Ze hadden schuldbewuste blikken op hun gezicht toen ik binnenkwam.

“Meneer Hill?”

“Alsjeblieft, jullie zijn volwassenen, noem me Darren.”

“Wel Darren…ummm…weet je nog dat ding dat je deed met Amanda? Waar je… je…” ze viel weg en bloosde felrood tegen haar jurk.

“Haar pak slaag?”

“Ja. Ik vroeg me af of je dat misschien met mij zou kunnen doen?” Ze bleef de hele tijd met haar ogen naar de vloer kijken.

Het was me duidelijk waar ze naar op zoek was, dus ik begon botweg te spreken. “Het spijt me Lior. Ik begreep niet echt waar je om vroeg. Je moet me aankijken en me vertellen wat je wilt.”

Ze keek op, haar jonge ogen smekend. “Alstublieft meneer Hill, ik bedoel, alstublieft Darren, wilt u me zo slaan?”

Dit ging leuk worden. “Heb je iets verkeerd gedaan Lior?”

“Nou, nog niet. Maar Lindsey wil dat ik mijn vriend bedrieg met jou.”

“En wat voor slechte dingen zijn jullie van plan?”

Ze begon weg te kijken. Ik schraapte luid mijn keel, en ze keek weer op.

“Ik wilde je grote lul voelen. In mij. Zoals je met Lindsey deed.” Haar ogen dwaalden af naar de omtrek van mijn pik die door mijn broekspijp te zien was.

“Dat klinkt niet als iets wat een braaf meisje zou doen. Ik denk dat je hierheen moet komen.” Ik pakte haar arm en trok haar van de bank af, leidde haar toen naar de zijkant, waar ik haar over de arm van de bank duwde. Ik ging met mijn hand langs de achterkant van haar been, tot ik bij haar rok kwam. Ik sloeg hem over haar kont omhoog en kreeg een verrassing. Ze had geen slipje gedragen! Haar kont en poesje waren helemaal bloot.

“Oh, je bent een stoute meid, is het niet? Blijf hier, gewoon zo, terwijl ik met Lindsey ga praten. Als je beweegt, zal ik je moeten vragen om te vertrekken.”

Ik nam Lindsey mee naar de keuken.

“Wat doet u Mr. Hill? Ik wilde dat u haar een zachte vrijpartij liet zien, zoals u bij mij deed. Ik denk niet dat u zo ruw met haar moet zijn.”

“Lindsey, ik waardeer je bezorgdheid. Maar de reden dat ik u zo goed kan laten voelen, is dat ik aandacht heb voor wat u wilt. En jij had iets zachts en innigs nodig. Lior niet, zij heeft iemand nodig die gezaghebbend en agressief is.”

“Maar zo is ze niet bij mij.”

“Ja, ik denk dat ze door haar verleden een man nodig heeft om dit te doen. En ik neem aan dat haar vriend dat niet doet. Dit is wat ze wil, en dit is wat haar meer zal laten genieten. Net zoals jij wilt dat ik zachtaardig ben.”

Ik legde haar uit wat ik wilde dat ze deed, en wat ik van plan was voor de rest van de nacht. Ze stemde toe, maar zei dat ik Lior niet te hard moest aanpakken, voor het geval ze niet wist wat ze vroeg. Ik verzekerde haar dat ik ervoor zou zorgen dat Lior verzorgd zou worden.

We liepen terug naar de woonkamer. Lior lag nog steeds gebogen over de bank. Wat een gezicht! Haar lange benen, nog hoger opgetrokken met haar hakken, eindigend in een perfect gespierd kontje. Lindsey begon zich uit te kleden.

“Lior, ik wil dat je iets voor me doet. Ik zal je straffen, maar alleen als je Lindsey uit eet. Als jij stopt, stop ik. Ok?”

“Ummm, ja Darren.”

Lindsey klom op de bank en plaatste haar kutje recht voor de mond van Lior. Lior boog voorover, waardoor meer van haar kutje bloot kwam te liggen, en begon Lindsey te likken. Lindsey kreunde onmiddellijk. Het was duidelijk dat Lior hier goed in was.

Ik draaide me terug naar Lior’s kont. Ik wreef er met mijn hand over, bewonderde de vorm en rondingen. Mijn vingers zwierven door de welving in haar taille, de spieren van haar hamstring en bilspieren, en de spleet van haar kont. Toen greep ik zonder waarschuwing naar achteren.

PETS!

Ik hoorde haar gillen in Lindsey’s kutje, maar ze ging door. Ik keek toe hoe een rode afbeelding van mijn handafdruk zich begon te vormen over haar billen. Lindsey’s ogen keken naar mij, hoewel ik kon zien dat ze genoot van Lior’s tong.

PATS!!

Een laag Ohhhhh geluid ontsnapte uit Lior, gedempt door Lindsey’s lichaam. Ze leek er opgewonden van te worden. Ik ging met mijn hand over haar kont, de roodheid verspreidde zich. Ik ging langs haar kont naar haar kutje, dat zich begon te openen, haar clitje stak door haar lipjes. Ik streek er met mijn vinger over, waardoor ze opsprong.

PATS!

Met een zeer harde klap, begonnen Lior’s benen te knikken. Maar ze ving zichzelf snel op, en dook direct terug in Lindsey’s spleetje. Lindsey’s hoofd ging naar achteren, de extase begon zich op te bouwen. Lior wist dat ze de spankings kon stoppen als ze stopte op Lindsey, duidelijk makend dat ze meer wilde. Ik duwde mijn vinger door haar kutlippen, bedekte ze met haar liefdessap, en zoog er toen op.

“Je smaakt echt goed Lior. Weet je vriendje dat ik op het punt sta dit lekkere kutje te neuken?”

Ze schudde haar hoofd en mompelde in Lindsey’s kutje.

“Zal ik doorgaan?”

Ze knikte met haar hoofd en mompelde bevestigend.

Ik pakte haar beide armen vast en dwong haar te proberen te balanceren met haar gezicht in het kutje gepropt. Ik hield beide slanke polsen achter haar rug met één hand, en trok toen weer terug.

PETS!!

Ik gaf haar kont de hardste klap tot nu toe, en trok haar er weer in. Haar benen knikten weer, waardoor ze helemaal in Lindsey werd geduwd. Lindsey’s ogen werden groot, ik neem aan omdat Lior’s tong en neus diep in haar werden geduwd. Lior bedaarde zich, trok haar benen weer recht en ging toen weer op Lindsey af. Ik kon zien dat Lindsey dichtbij kwam. En Lior ook. Ik duwde mijn vinger in haar vagina en gleed er gemakkelijk in tot de tweede knokkel. Ik trok hem eruit en volgde haar gladheid tot aan haar kontgaatje.

PATS!

Dat deed de truc. Lior kreunde luid en zakte helemaal in Lindsey, wat haar over de rand duwde en ze volgde met haar eigen kreun. Beide meisjes begonnen te beven toen de golven van genot door hen heen gingen. Ik liet Lior’s handen los en ze duwde zichzelf overeind.

“Wat was dat?” Vroeg ze, nog steeds proberend op adem te komen.

“Had je een orgasme van de spankings?”

vroeg ik.

“Maar je hebt me niet eens geneukt! Hoe kon ik zo hard klaarkomen?”

“Nou Lior, ik denk dat we net hebben gevonden wat je echt opwindt.”

Lindsey reikte naar beneden en bracht Lior naar haar gezicht. Ze kusten hartstochtelijk. Lior’s kont was helder rood en haar poesje was gezwollen. Ik verlangde ernaar om haar te neuken.

“Laten we naar bed gaan meisjes.”

Nu heb ik altijd van hemelbedden gehouden, zo veel dat ik er een kocht toen ik de kans had. Het was een gigantische California King. Gelukkig had ik eindelijk iemand met wie ik het echt kon gebruiken. Lindsey hielp Lior uit haar jurk en beide meisjes rolden in het bed, zoenend en zoenend. Ik pakte mijn zijden banden en begon ze aan de vier hoeken van het bed vast te binden. Lior en Lindsey leken zeker geïnteresseerd. Toen liet ik Lior op haar rug liggen en, beginnend met haar armen, bond ik haar vast zodat ze minimale bewegingsvrijheid had. Ze lag beeldschoon, naakt en met gespreide armen op mijn bed. Mijn pik probeerde een gat door mijn broek te slaan.

Lindsey kwam naar me toe terwijl Lior al onze bewegingen bekeek. Ze hielp me uit mijn shirt en ging toen op het bed zitten, omringd door Lior’s benen, delicate enkels gewikkeld in blauwe zijde. Plagend ritste ze langzaam mijn broek open, haar handen zo veel mogelijk tegen mijn bult aan. Ze liet mijn broek tot op mijn enkels vallen. Mijn boxershort had een gigantische natte plek waar ik voorvocht had gelekt tijdens de spanking activiteiten. Ze legde haar mond eromheen en knabbelde aan mijn hoofd. Ze trok de tailleband naar beneden en mijn pik kwam omhoog, bijna tegen haar kin.

Ik betrapte Lior erop dat ze haar nek spande om te proberen om Lindsey heen te kijken, die haar zicht belemmerde. Zachtjes pakte ik Lindsey’s hoofd vast en duwde haar tegen me aan, glijdend tussen haar natte lippen, ervoor zorgend dat ze tussen Lior en wat ze wilde in bleef staan. Ik beschreef hardop wat Lindsey aan het doen was, hoe goed het voelde, en hoe groot ik eruit zag terwijl ik haar lippen uitrekte. Lior kronkelde op het bed, merkbaar opgewonden, harde tepels, maar geen manier om zichzelf aan te raken en te bevrijden.

Lindsey was goed bezig met mijn lul. Een hand omklemde mijn ballen, streelde elke noot met het extra speeksel en de pre die uit haar mond en langs mijn schacht druppelde. Haar andere hand was rond de basis gewikkeld en streelde me op het ritme van haar tong. Ik voelde impulsen van voorvocht naar buiten lekken. Ze leek vastbesloten om me te laten klaarkomen, maar ik moest het volhouden vanavond.

Ik trok haar af en liet haar omdraaien, voorovergebogen, haar gezicht centimeters van Lior’s poesje. Maar ik zei haar dat ze Lior niet mocht likken of aanraken, Lior werd nog steeds gestraft. Lior kromde haar rug, hunkerend om aangeraakt te worden om haar te helpen ontploffen, maar zelfs met haar verbazingwekkende flexibiliteit en spierkracht was Lindsey te ver weg. Het was prachtig om naar te kijken.

Ik wreef met mijn handen over Lindsey’s rug, langs haar heupen, naar de rand van haar borsten, en dan terug. Ik greep haar heupen vast en duwde langzaam van achteren in haar, terwijl ik elk ondraaglijk detail aan Lior doorgaf. De manier waarop haar kutlippen zich uitstrekten terwijl ze het vlees vastpakten. Hoe de nattigheid en de warmte me omhulden, waardoor mijn pik glad en glanzend werd toen ik me terugtrok. Hoe ik kon voelen hoe haar vagina zich aanpaste om mijn hoofd tot aan haar baarmoederhals te laten komen. Ik liet Lindsey ook haar gevoelens beschrijven. Elke stoot van mij duwde haar dicht tegen Lior aan, haar adem plaagde de zenuwen die tintelden van opwinding.

Ik had Lindsey langzaam en methodisch opgewerkt. Ze ademde harder en had het moeilijk om de sensaties aan Lior uit te leggen. Ik duwde erin tot ze me helemaal had doorgeslikt, gaf dan een extra duw voordat ik me langzaam terugtrok en het opnieuw deed. Haar benen begonnen te trillen en ik voelde haar kontspieren aanspannen. Ik begon met korte stoten, diep in haar begraven, toen haar orgasme zijn hoogtepunt bereikte en ze begon te kreunen en te grommen terwijl haar lichaam strak ging staan. Ik hield mezelf diep in haar, om het te laten zakken.

Toen Lindsey’s ademhaling terugkeerde, leunde ik harder naar voren, legde mijn gewicht op haar en dwong haar in Lior. Ze begreep de hint en begon aan de nattigheid te likken. Lior ontplofte bijna onmiddellijk. Haar spieren zagen er geweldig uit, gespannen en strak, terwijl ze haar hele lichaam van het bed tilde door de inspanning. Ik trok me terug uit Lindsey en bewoog me naar het hoofdeinde van het bed. Haar mond was al open, ogen gesloten, golven van orgasmes braken terwijl Lindsey doorging met spelen.

Ik wreef mijn pik, nog steeds sappig van Lindsey’s sap, rond Lior’s lippen. Haar tong stak instinctief uit en likte aan mijn bol, haar minnaar op mij proevend. Een dunne sliert van mijn sperma kleefde tussen de kop van mijn pik en haar mond. Ik duwde in haar wachtende mond, en ze slikte me gretig door. Ik bereikte de achterkant van haar keel, maar stopte niet en leunde met mijn gewicht om hem door de vernauwde ruimte te persen. Haar ogen sperden zich wijd open bij het binnendringen. Maar ik ging door, een gestage druk tot de omtrek van mijn hoofd zichtbaar was, haar keel uitpuilend als een tekenfilm.

Ze bereikte een nieuw orgasme terwijl Lindsey bleef zuigen en haar doos penetreerde. Tranen liepen uit haar ogen toen het gebrek aan zuurstof en het aanspannen van de spieren ervoor zorgden dat ze om me heen begon te slikken. Ik kwam bijna klaar maar in plaats daarvan trok ik me terug. Lior hijgde, stikkend in het overtollige speeksel en mijn vocht. Haar gezicht was rood en haar borsten deinden.

Ik schoof Lindsey aan de kant en stootte mijn hele kleverige, smerige lid ballen-diep in haar. Lindsey’s tong en haar orgasmes hadden haar uitstekend gesmeerd, maar ze had nog nooit zo’n grote kerel gehad, en de meervoudige orgasmes hadden haar superstrak achtergelaten. Maar mijn staaf was stijf en ik probeerde niet zachtzinnig te zijn. Haar lichaam stuiptrok onmiddellijk in een reeks orgasmes, haar hoofd schommelde heen en weer en haar stem gilde onsamenhangende klanken uit.

Ik pompte hard in haar, tot mijn eigen opgekropte orgasme klaar was. Ik trok me terug en spoot een straal naar haar nek, dan nog een paar pulsen op haar strakke buikspieren, en dan druppels op haar kutje.

Voordat ik haar losliet, ging ik weer omhoog en liet haar mij schoonmaken, lul en ballen. Ik maakte eindelijk haar armen los, en ze stond op en omhelsde Lindsey stevig. Ik maakte haar benen los en ze strekte zich volledig uit, elke centimeter van haar indrukwekkende lichaamsbouw tonend.

“Dat was het meest intense dat ik ooit heb gevoeld! Dat was te gek! Mijn hele lichaam rilt nog steeds en ik krijg steeds kleine naschokken.”

Ze kuste me hard op de lippen, ondanks het geslijm, en gaf me toen een dikke knuffel.

“Dit was heerlijk! Ik hoop dat we het nog eens kunnen doen! Binnenkort!”

“Heb je daar echt van genoten? Hij was zo ruw!” Lindsey kon er nog steeds niet over uit dat niet iedereen dezelfde opwinding heeft.

“Oh mijn God ja. En de volgende keer mag je harder.” Spinde ze, terwijl ze met haar handen langs haar lichaam ging. “Maar ik zal morgen wel pijn hebben. Misschien moet ik de sportschool overslaan en in een warm bad gaan liggen.”

De meisjes namen samen een douche terwijl ik de lakens verschoonde. Ze kwamen samen terug binnen en we kropen allemaal tevreden omhelzend in bed.

Hoofdstuk 14: Tag team

Ik was nu nog meer afgeleid op mijn werk. En het hielp ook niet dat Lior me berichtjes stuurde als:

“Ik kan nog steeds voelen waar je pik in mijn keel zit als ik slik. Liefs, Lior”

Ik voelde me een beetje schuldig en maakte me een beetje zorgen om Maria. Ik ging donderdagavond rustig eten en praatte met haar voor we naar bed gingen.

“En weet je zeker dat je het goed vindt dat ik met je dochter en haar vriendin naar bed ga?”

“Lindsey blijft me maar vertellen hoe gelukkig ze is, en hoeveel ze van jou en Lior houdt. Ik wil dat niet verpesten, en ik weet dat ze veilig zijn bij u. Dus hoewel ik misschien een beetje jaloers ben op Lior, wil ik niets doen om tussen jou en Lindsey te komen.”

“Nou, laat het me weten als je iets nodig hebt.”

“Op dit moment, heb ik dit nodig”, ze pakte mijn pik “om me vol te spuiten tot ik flauwval”

Daar kon ik geen nee tegen zeggen. Ik leunde achter haar en gleed gemakkelijk bij haar naar binnen. Er was weinig beweging, alleen zachtjes wiegen, het topje van mijn penis wreef steeds weer over haar g-spot. Haar orgasmes waren niet de sterkste, maar ze bleven komen, en haar liefdeskanaal perste mijn hele lengte samen. Ik kwam diep in haar klaar, tegen haar rug aangedrukt, en viel toen in slaap.

Ik werd wakker met mijn pik nog in haar. Haar poesje had me de hele nacht hard weten te masseren. Een paar stoten en ze werd wakker, drukte zich weer tegen me aan en ging verder met waar we de vorige nacht mee waren gestopt. We deelden een klein orgasme en maakten ons toen klaar voor het werk. Toen ik weg wilde gaan hield ze me tegen.

“Waarom gaan we niet terug naar die bar in de buurt van je huis?”

“Ummm…tuurlijk. Maar voel je je daar op je gemak?”

“Ik denk dat ik wel een manier kan vinden om me op mijn gemak te voelen.”

We ontmoetten elkaar daar die avond, weer vol met het cowboyvolk. Maria haalde me af en toe op de vloer om te dansen, maar danste meestal alleen, wiegend op de muziek en er over het algemeen sexy uitziend. Ze had een halflange losse rok aan en een strak tanktopje, met haar tepels zichtbaar door de ingebouwde beha. Een lange cowboy vroeg haar ten dans, en zij probeerde zijn linedance bewegingen op de vloer te volgen. Toen liepen ze in twee stappen door de kamer, zij de hele tijd lachend.

Ze kwam naar het hokje toe waar ik mijn biertje had gedronken en naar haar had zitten kijken. Ze glimlachte.

“Ik heb bedacht wat ik zou willen doen. Je weet wel, om je terug te pakken voor het neuken van de prachtige vriendin van mijn dochter.”

“Ik wist dat je daar niet blij mee zou zijn. Ik zei dat het me speet… en ik zal het niet meer doen.”

“Oh nee. Je blijft haar neuken, ik ga je niet tegenhouden. En je blijft mij en Amanda neuken. Maar vanavond, ga ik je een klein kijkje geven in het type hoer dat ik vroeger was.”

“Maria, je bent nooit een hoer geweest. En je hoeft me niets te bewijzen.”

“Dat hoef ik niet. Ik bewijs het aan mezelf. Ik laat mezelf een hoer zijn, maar deze keer heb ik de controle, en doe ik wat ik wil, zonder mezelf of anderen pijn te doen. En ik weet dat ik veilig ben, want jij zal er zijn en me in de gaten houden.

“Zoals een bedrieger?”

“Nee mijn liefste. Zoals mijn pooier. Jij bent mijn pooier, en aan het eind van de avond mag je me neuken om te bewijzen dat je de dominante man in mijn leven bent. Ok?”

Ik knikte. Ze had me nog steeds niet laten weten wat ze aan het doen was, en ik was een beetje bezorgd, maar ik was niet in de positie om iets te zeggen.

“Laten we wat gaan drinken!” riep ze, en liep naar de bar. Ze liep terug met de lange cowboy en zes shotjes tequila.

“Dit is Dave. Dave, dit is Darren. Darren is hier om me te beschermen, dus krijg geen slechte ideeën, oké?”

Ik keek naar Dave, die 1.80 m en 90 kilo moest zijn, en dacht bij mezelf dat hij hopelijk zo aardig was als hij leek.

We deden de eerste ronde shotjes, en Maria vroeg Dave om details over zichzelf zonder er zelf al te veel te delen. Ze kiepte de andere shot achterover en sleepte hem terug de dansvloer op. Ik kon zien dat ze steeds dichter bij hem kwam, zijn dikke armen vastpakte of tegen zijn been schuurde. Toen de lichten in de bar aangingen, kon ik zien dat ze actief zijn nek en dijen streelde.

“Klaar om naar buiten te gaan knapperd?”

Ik denk niet dat Dave of ik wisten tegen wie ze het had, maar we pakten onze spullen en begonnen met haar mee naar buiten te lopen.

Toen we buiten kwamen, stopte Maria bij de uitsmijter. Het was een dikke zwarte kerel met een kaalgeschoren hoofd en spieren op zijn spieren.

“Ik heb je nooit netjes bedankt voor wat je laatst voor ons hebt gedaan, of wel?”

De uitsmijter keek haar op en neer, een moment van besef trok over zijn gezicht.

“Die twee waren wel toe aan een pak slaag. Het spijt me dat je dat moest meemaken. Maar ze zullen je niet meer lastig vallen. Als ze een voet op dit terrein zetten, laat ik ze pijn lijden.”

“Ja, maar wat je deed was geweldig. Je verdient een bedankje dat je me gered hebt.”

Ze leunde voorover en legde haar handen op zijn bovenbenen. Hij zat op een barkruk, zijn armen nog steeds gekruist, maar zeker gespannen en bereid om te bewegen als ze iets stoms deed. In plaats daarvan verplaatste ze haar handen naar zijn rits.

“Mevrouw, dat kan ik hier en nu niet doen.”

“De bar is gesloten! Jouw taak zit erop. Ontspan je nu maar en laat mij dit maar afhandelen.”

Daarop trok ze de rits naar beneden, reikte naar binnen en haalde de langste slang tevoorschijn die ik ooit in het echt had gezien. Zelfs zacht, het moest 10 centimeter zijn. Ik glimlachte, wetende dat ik nog dikker was. Hoe dan ook, de hoeveelheid lul die uit zijn broek hing was indrukwekkend.

Maria leek ook onder de indruk. Ze hield hem met beide handen vast en bewonderde hem. Ze likte hem van het topje tot haar handen, nog steeds minstens vier centimeter van de blootgestelde lul. Toen nam ze hem in haar mond, waardoor de uitsmijter een zucht van tevredenheid slaakte. Ze trok zich af en draaide zich om naar Dave, die aandachtig had staan kijken.

“Je bent toch niet zo’n jongen die niet weet wat hij met een meisje moet doen, hè?”

grinnikte ik, terwijl ik terugdacht aan onze eerste nacht samen. Dave liep achter haar aan en keek om zich heen. Een kleine menigte had zich verzameld om haar te bekijken, en zowel meisjes als jongens drongen er bij hem op aan om haar te nemen. Hij tilde haar rok over haar kont op, en onthulde een felrode satijnen v-string. Hij trok het opzij, een felrode streep liep over haar bilnaad. Hij maakte zijn broek los, greep haar heupen stevig vast, en stootte zijn grote staaf in haar.

Ze ging terug naar haar magische act met de pik van de uitsmijter, en liet er meer van verdwijnen, terwijl hij groeide. Hij was minstens een meter lang, en Maria had minstens acht centimeter in haar keel geduwd. Op de een of andere manier ademde ze niet, kokhalsde of hoestte niet, ondanks zijn vlees dat haar luchtwegen blokkeerde. Ze paste haar positie aan, en bij de volgende stoot van Dave, liet ze zich tot het uiterste zakken. De uitsmijter was in de hemel. Hij greep de zijkanten van haar hoofd vast en hield haar op haar plaats. Ik glimlachte, wetend welke sensatie hij doormaakte toen haar keel bij elke slok zijn hele lengte masseerde. Verbazingwekkend genoeg had haar tong genoeg ruimte om zijn gigantische zwarte ballen te likken.

Ze trok zich terug en gleed langzaam zijn voet uit tot alleen het topje nog over was. Toen draaide ze zich naar Dave.

“Kom niet in me klaar. Als je klaar bent om te blazen, laat het me weten… ik wil het op mijn gezicht.”

Ze ging verder met haar magische truc, duwde zijn slang terug in haar keel en hield het daar, gebruik makend van Dave’s beweging om de uitsmijter op te winden. Ik kon zien wanneer ze haar orgasme bereikte, haar lichaam begon te trillen, opgesloten tussen deze twee reusachtige kerels en op zijn plaats gehouden als twee vleeshaken. Haar orgasme moet haar spieren op alle juiste plaatsen hebben aangespannen, want beide kerels begonnen te grommen. Ze begon de pik van de uitsmijter harder te strelen, tot ze voelde dat hij begon te spuiten en zich terugtrok. Dikke witte stromen sperma spoten op haar wangen en lippen.

Ze richtte zich toen op Dave, liet hem nog een paar keer in haar stoten voordat ze zich omdraaide en voor hem neerknielde. Hij rukte zich af en spoot een indrukwekkende lading in haar haar, ogen, neus en mond. Ze was een puinhoop. Het publiek juichte. Een meisje kwam naar haar toe en kuste haar hard op de lippen, hielp haar toen het uit haar ogen te scheppen en likte het zaad van beide kerels van haar vingers.

Maria wendde zich tot mij. “Heb je ervan genoten? Wond het je op om te zien hoe ze me gebruikten?”

“Het was geweldig Maria. Je zag eruit alsof je genoot, en deze jongens hebben een geweldige herinnering waar ze zich nog wel een tijdje op zullen aftrekken.”

“Nou, nu is het jouw beurt grote jongen. Kom mijn kont neuken.”

“Waarom gaan we niet naar huis om je op te frissen.”

Ze wendde zich tot de paar mensen die nog over waren, inclusief de uitsmijter. “Wil je niet zien hoe hij mijn kont neukt? Zeg hem dat hij niet zo’n mietje moet zijn!”

“Maria, je bent dronken en geil. Laten we naar huis gaan.”

“Neen! Ik ben zeker dat deze kerel” en ze greep naar één van de laatste willekeurige kerels, “ik ben zeker dat hij mijn kont hier en nu wil neuken!”

De jongen keek me aan, onzeker over wat hij moest zeggen of doen. Ik keek Maria recht aan.

“Maria, je bent geweldig. Ik weet zeker dat elke jongen en veel van de meisjes je zouden neuken. Maar je hoeft dit niet te doen. Als je het gevoel hebt dat je het moet doen, ga je gang. Maar ik ga naar huis.” Ik draaide me om en reed naar mijn auto zonder om te kijken.

Toen ik wegreed, zag ik Maria op de uitsmijterskruk leunen, met ontbloot bovenlijf, wachtend tot de oudere man haar begon te neuken. Ik schudde mijn hoofd en reed naar huis.

Hoofdstuk 15: Groepsliefde

De volgende ochtend ging ik naar Maria’s huis. De meisjes waren wakker, schattig als altijd. Ik vroeg hen naar Maria en ze vertelden me dat ze nog niet thuis was. Ik begon me zorgen te maken, maar Amanda vertelde me dat dit normaal was voor haar moeder “voordat jij langs kwam.”

Ik hielp ontbijt maken en liet de meisjes het huis opruimen. Ze leken niet onder de indruk van Maria’s afwezigheid, wat een goede zaak was.

Ze kwam rond 10:30 binnen. Ze was een puinhoop. Mascara die over haar gezicht liep, een rattennest van haar, kleren vuil en verfomfaaid. Ze zag er uitgeput uit. Ik rende naar haar toe om haar te helpen.

“Oh, je bent er! Ik had niet verwacht je ooit nog te zien.”

Ik bracht haar naar haar kamer en hielp haar uit haar kleren. Ik liet een heet bad voor haar vollopen, en liet haar erin klimmen. Ze zonk in het bad, de blauwe plekken op haar lichaam waren al zichtbaar. Ze begon zachtjes te snikken.

“Het spijt me zo, Darren. Het spijt me zo erg. Ik weet niet wat me bezielde. Waarom ben je eigenlijk hier? Je wilt toch geen hoer zoals ik! Je moet maken dat je wegkomt nu het nog kan.”

Ik liet haar een tijdje gaan, wetende dat ze wat opgekropte emotie kwijt moest. Toen hield ik haar tegen.

“Maria, ik hou van je. Je bent een geweldige vrouw en een geweldige moeder. Het spijt me dat ik je hiertoe heb gedwongen. Maar ik ga niet bij je weg. Ik ben niet zoals die andere jongens. Maar ik heb liever niet dat dit weer gebeurt.”

Ze knikte zwijgend. Ik pakte de spons en begon haar voorzichtig te wassen. Ik waste haar haren met shampoo en hielp haar met het schoonmaken van haar gezicht. Toen ik bij haar onderlichaam kwam, kromp ze ineen.

“Oooooh, ik ben pijnlijk. Sorry.”

“Stop met je te verontschuldigen. Het is al goed.”

Ik maakte haar vagina en kontgaatje zachtjes schoon, masseerde het beschadigde weefsel. Ze was stil, nadenkend. Ik waste haar af en we gingen naar de meisjes. Ze gaven haar wat te eten en te drinken en praatten met haar over willekeurige meisjesdingen.

Ik ging terug naar de slaapkamer en maakte schoon, stripte het bed, maakte de badkamer schoon en deed wat wasgoed. Ze kwam binnen toen ik klaar was met stofzuigen. Ze omhelsde me zachtjes en klom toen bij me in bed. Ik kroop tegen haar aan tot ik haar voelde ontspannen en wegdoezelen. Ik ging naar buiten om met de meisjes te praten.

“We moeten jullie moeder dit weekend helpen. Dus vandaag, wil ik het huis helemaal schoonmaken, alles schrobben. Morgen gaan we naar de kerk. Jullie gaan je mooi aankleden, en respect tonen voor jullie moeder en God. Je gaat je gedragen en opletten tijdens de kerk. En daarna gaan we met z’n allen naar mijn huis voor een barbecue. Denk je dat je dat voor je moeder kan doen?”

Ze waren het er allemaal mee eens, hoewel het schrobben voortdurend toezicht vereiste. Maar tegen de tijd dat Maria naar buiten kwam, was het huis bijna brandschoon en was alles opgeborgen. Opnieuw omhelsde ze me zachtjes. We besloten uit eten te gaan om het huis schoon te houden. Maria begon op te vrolijken tijdens het eten, en tegen het einde lachten we allemaal weer zoals vroeger. Het was al laat toen we thuiskwamen, dus ik kuste de meisjes welterusten en nadat ik Maria had verzekerd dat ik van haar hield en dat alles goed met me was, ging ik naar huis om me voor te bereiden.

De volgende morgen ontmoette ik ze in de kerk. Ze waren op tijd en alle meisjes droegen zonnejurken. Ze zagen er prachtig uit. We gingen zitten, en kort daarna kwamen Lindsey en Lior erbij. Ik kon zien dat Maria gespannen was, maar ik hield haar hand vast en glimlachte. Ik was blij dat ze allemaal waren gekomen.

We gingen terug naar mijn huis, waar ik de BBQ aanstak en wat braadworst en kip opgooide. Ik schonk wat wijn in en liet zelfs de kleintjes een half glas drinken. We speelden jeu de boules en badminton buiten, en genoten van het leven en de Californische zon. Lior was behulpzaam met de meisjes en de spelletjes. We praatten en lachten allemaal over waar we op vakantie wilden gaan en waar we zouden wonen als we konden.

De hele dag door zorgde ik ervoor dat ik Maria aanraakte, in haar hand kneep, haar rug aanraakte, haar arm vasthield, haar hand op haar knie legde. Ik wilde er zeker van zijn dat ze zich geliefd voelde. Iedereen zat in de woonkamer dus stond ik op om te spreken.

“Eerst wil ik zeggen hoeveel ik van je moeder hou, Maria. Ze is geweldig geweest als vriendin, moeder en geliefde. Ik heb me nog nooit zo verbonden gevoeld met iemand in mijn leven.

Ten tweede wil ik je moeder bedanken dat ze me aan jullie heeft voorgesteld. Ik ben nog nooit omringd geweest door zoveel liefde… of zoveel meisjesspul. Maar nogmaals, jullie hebben me verwelkomd in jullie huis als een vaderfiguur en een vriend, en dat waardeer ik.

Ten derde wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie open en eerlijkheid over jullie gevoelens en jullie seksualiteit. Het heeft me in staat gesteld om me mentaal en fysiek met ieder van jullie te verbinden op een manier die me sterker en wijzer heeft gemaakt.

Maar als laatste, wil ik me verontschuldigen. Ik weet zeker dat ik mijn grenzen heb overschreden, en dingen heb gedaan die een man in mijn positie niet zou moeten doen. Ik heb misbruik gemaakt van de situatie, en het spijt me dat ik je op een of andere manier gekwetst heb. Omdat ik zoveel van je moeder hou, zal ik een stap terug doen en haar mijn grenzen laten bepalen ten opzichte van jullie allemaal.”

Ze zaten roerloos voor wat wel een eeuwigheid leek. Eindelijk schoot Kelsie overeind.

“Nee! En het kan me niet schelen als je me moet slaan omdat ik dit zeg, maar dit is niet goed en het is niet eerlijk! Ze is onze moeder, maar totdat jij kwam waren we een puinhoop. Wat mij betreft, ben jij het beste wat ons ooit is overkomen en dat laat ik me niet door mama afnemen!”. Ze bleef staan en keek me recht in de ogen. Verdomme, ik hield van dat gevecht van dat meisje.

Maria stond niet op, en ze praatte zo zachtjes dat we het eerst niet allemaal doorhadden.

“Je hebt gelijk Kelsie. En hoewel ik het leuk vind wat je over ons zei, heb je het mis Darren. Ik zou geen beslissingen moeten nemen, zeker niet over zaken van liefde en het hart. Ik ben nog steeds te bitter en te koud van binnen, en ik laat het te vaak merken. Jij, Darren, je hebt me geholpen. Je hebt ons allemaal geholpen. De meisjes hebben allemaal gezien hoe een echte man, een goede man, is. En dat van ons afnemen” en ze wierp een blik op Lior “is verkeerd, oneerlijk, en niet behulpzaam. Ik heb je nodig Darren. Ik weet dat ik je nodig heb. En de meisjes hebben je ook nodig.

Voor mijn meisjes, oh Linds, Amanda, Kelsie, Stace… jullie zijn het allerbelangrijkste in de wereld voor mij. En ik laat het niet genoeg zien. Lindsey, ik wou dat we nooit ruzie hadden gehad, en ik wou dat ik je niet had weggeduwd. Lior is een geweldige vrouw, en jij verdient het om gelukkig te zijn. En Lior, het spijt me voor de kilte die ik je toonde. Ik wilde mijn dochters beschermen tegen wat ik heb meegemaakt, en in plaats daarvan heb ik ze weggeduwd. Ik heb geluk dat ze iemand als jij heeft gevonden.”

Ze werd brutaler en luider, en keek ons nu allemaal recht aan.

“Ik beloof dat ik mijn best zal doen als jullie moeder, en als jullie vriend, en als jullie me Darren gunnen, als jullie minnaar. En wat het beste is, is om die ene persoon die altijd anderen boven zichzelf heeft gesteld, degene te laten zijn die de beslissingen neemt en de regels bepaalt. Darren, je hebt echte liefde en aandacht voor ons allemaal getoond. Alsjeblieft, ondanks wat ik zeg of doe, stop daar nooit mee.”

Ze keek om zich heen. De meisjes waren stil en keken heen en weer tussen mij en hun moeder. Maar het was Lior die als eerste bewoog. Ze liep naar Maria toe en omhelsde haar. Maria omhelsde haar terug en hield haar stevig vast. Lindsey deed mee en omhelsde hen beiden, waarna de rest van de meisjes hen overspoelden. Ik volgde, en wurmde me in de groep, uiteindelijk oog in oog met Maria. Ik hield haar gezicht in mijn handen, terwijl iedereen keek, en kuste haar. Eerst zachtjes, tedere kusjes op haar lippen, dan hartstochtelijker, hard aandringend, tot een honger ons verteerde en onze lippen op elkaar sloten, tongen worstelend om de controle.

Lior nam de jongere meisjes mee naar buiten en liet ze een spel spelen. Maria, Lindsey, Amanda en ik gingen naar mijn slaapkamer en liepen hand in hand door de gang. Toen we in de slaapkamer kwamen, nam Maria de controle over.

Ze knoopte mijn shirt los en kuste mijn borst en buikspieren. Lindsey trok toen mijn gezicht naar het hare en kuste me met een soepele, ongedwongen druk, waarbij de toppen van onze tongen elkaar sensueel raakten. Ze bewoog Amanda naar haar toe, en onze drie tongen verkenden elkaar.

Maria had de knopen van mijn broek losgemaakt en trok ze naar beneden. Amanda knielde naast haar neer en hielp me mijn boxershort uit te trekken. Ze hield mijn dikte in haar kleine handen en bood haar moeder een voorproefje. Lindsey maakte zich los en begon mijn borst te kussen, met haar handen op de hoofden van zowel haar moeder als haar jongere zusje terwijl ze me om de beurt likten en streelden.

Ik trok de meisjes overeind en stelde voor om naar het bed te gaan. Lior kwam binnen en zag wat er gebeurd was terwijl ze weg was, en ging toen als eerste naar Maria toe. Ze begon haar jurk van achteren open te ritsen en kuste haar nek en schouders terwijl ze hem uittrok. Ze fluisterde in haar oor, “Je bent een erg mooie vrouw” terwijl ze het bandje van haar BH losmaakte en haar borsten streelde, terwijl ze het gewicht in haar handen voelde.

Ondertussen ging ik op het bed zitten, en nadat ik alles had uitgekleed kregen Lindsey en Amanda gezelschap. Ze kusten me om beurten en speelden touwtrekwedstrijd met mijn tong. Ik probeerde hun tongen te leiden met de mijne. Lindsey reikte naar beneden en pakte me vast, terwijl ze me streelde. Amanda zag een straaltje voorvocht op het topje en likte het eraf. Daarna kuste ze haar zus, waardoor er een kleverig lijntje tussen hun tongen ontstond.

Lindsey en Amanda kleedden zich uit, en Amanda leunde voorover en zoog de tepel van haar zus in haar mond, er mee spelend. Lindsey’s hoofd viel achterover en ze hijgde, genietend van de sensatie. Ze trok het hoofd van haar zus tegen haar borst en dwong haar door te gaan.

Lior was klaar met het uitkleden van Maria, kleine kusjes traceren haar lichaam. Ze bewoog haar naar mij toe, waar de meisjes uit elkaar gingen en mijn penis recht omhoog hielden, een uitnodiging aan hun moeder. Lior hielp haar om me heen, en ze gleed langzaam naar beneden. Maria fronste haar gezicht, duidelijk nog pijnlijk van de gebeurtenissen van vrijdagavond. Maar ze paste me, en begon te schommelen om een ritme op te bouwen.

Amanda en Lindsey waren op ooghoogte met Maria’s borsten, en begonnen mee te doen. Dit prikkelde Maria merkbaar, en ze begon overvloedig te lekken langs mijn schacht en ballen. Terwijl ze zich opbouwde, begon het op de rand van het bed te spuiten, plettend met elke stoot. Ze bereikte een hoogtepunt in een klein orgasme, nagels gravend in mijn rug en het hoofd op mijn schouder. Ze kuste me, vol liefde, en trok zich af.

Ze verraste me door zich tot Lior te wenden, die de enige was die volledig aangekleed was. “Ik ben te moe om deze man alles te geven wat hij verdient. Ik denk dat jij de eer moet nemen.” Maria kleedde Lior uit, en kuste haar nek, borst en buikspieren terwijl ze ging. Toen ze klaar was, stapte ze achteruit en bewonderde het lichaam dat voor haar lag.

“Ja, je verdient zowel Lindsey als Darren. Je zal altijd welkom zijn in mijn huis.”

Ze wenkte haar naar mij, waar Amanda net klaar was met het sperma van haar moeder van me af te poetsen. Lindsey kuste haar opnieuw en deelde de smaak. Lior klom op, lenig en lenig, en plaatste zich over me heen. Ik legde mijn handen onder haar kont en liet haar langzaam zakken. Toen het topje naar binnen duwde, hield ik haar tegen, terwijl ze haar lippen net begon te strekken. Ze stuiterde, probeerde de sensatie te verhogen, maar ik stopte haar.

*gejammer*

Bij dat geluid liet ik haar kont los, net toen ze naar beneden stuiterde. Mijn volle 8 inches stootte in Lior, en haar ogen rolden terug in haar hoofd. Ze moest stoppen, gespietst door mijn staaf, wachtend op haar vagina om zich aan te passen aan de grootte. Lindsey en Amanda, die nog steeds aan weerszijden zaten, richtten hun aandacht op Lior’s borsten, die fier voor hun gezichten stonden. Maria wreef over haar rug en fluisterde in haar oor. “Is het niet prachtig? Ik hou gewoon van het gevoel gevuld te zijn. Je doet het geweldig lieverd, ontspan en geniet ervan.”

Lior draaide zich om, hurkte op me met haar armen tegen de poten van het bed. Ze begon op en neer te bewegen, tot ik soepel naar binnen gleed.

Ik leunde achterover op het bed en trok Lindsey met me mee omhoog. Lindsey gooide haar been over mijn hoofd, zichzelf blootstellend aan mij. Ik leunde voorover en gebruikte mijn tong om haar kontje en kutje te onderzoeken.

Ik stak mijn hand uit om Amanda’s lichaam te voelen. Ik liep met mijn hand over haar gladde, soepele huid, onder haar kontje, waar mijn vingers haar kutje vonden terwijl ze zich concentreerde op Lior’s tepels. Ik stak twee vingers een stukje naar binnen en voelde hoe haar strakke vlees me vastgreep. Ze wiegde en maalde op mijn vingers, zichzelf dieper op mij drukkend.

Maria wilde niet buitengesloten worden en kroop tussen mijn benen, haar tong trok de lijn tussen mijn kontgat, mijn ballen, mijn pik, en Lior’s kut en kont, en dan weer terug. De intensiteit was ongekend.

Ik wil er zeker van zijn dat je het hele plaatje begrijpt. Het was een ingewikkelde regeling, maar de wederzijdse bevrediging en de intimiteit maakten dat het werkte. Mijn gezicht volledig opgeslokt in Lindsey’s mooie jonge kontje. Mijn vingers volledig uitgestrekt in het strakke kutje van haar huwbare jongere zus, wiens mond aan de onmogelijk perfecte borst van een Israëlisch model/ingenieur aan het zuigen was. Haar atletische lichaam bereed mijn pik als een draaimolenpaard, terwijl de moeder van haar vriendin afwisselend haar tong in haar en mijn kontgat stak.

Amanda’s orgasme begon eerst en overspoelde de palm van mijn hand met haar zoetgeurende nectar. Ze kreunde in Lior’s borst en steunde zichzelf tegen de godin. Tussen mijn tong en het gekreun van haar zus, overspoelde Lindsey mijn gezicht al snel met sperma. Lior, die haar vriendin zag orgasme en de trillingen van het jonge meisje door haar borsten voelde, piekte met een geladen kreun, haar nagels gravend in mijn borst terwijl ze haar kut krachtig tegen me aansloeg. Dit alles bouwde zich op, terwijl Maria mijn ballen teabagde, tot ik Lior van me afduwde en mijn pik volledig in Maria’s wachtende mond schoof, een uur van passie en vrijen in haar slokdarm aftappend.

De meisjes, uitgeput, klommen een voor een van het bed. Ze gingen naar hun moeder toe, kusten haar op de lippen en gaven haar een dikke knuffel. Lior was de laatste, en ze drukte teder haar tong in Maria’s mond, proefde mijn zoute sperma en liet beide dames in een dromerige roes achter. Ik was de laatste, terwijl ik mijn handen over haar lichaam liet gaan en elke welving streelde.

“Ik hou van je Maria. Jij hebt dit allemaal mogelijk gemaakt. Je bent een geweldige vrouw, en een geweldige moeder, en je verdient alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn en verzorgd te worden.”

HET EINDE

Epiloog:

Ik ben nog steeds bij Maria. We zijn doorgegaan met het verkennen van elke verdorvenheid die we konden bedenken. We reizen veel, en ik heb nu seks gehad op zes continenten. Buiten op vijf van hen, en meerdere keren in internationale wateren! Lior dumpte haar vriend, en de twee meisjes trokken bij mij in. Af en toe doet Maria mee met een viertal, maar meestal laat ze haar dochter haar eigen leven leiden. Ik heb een behoorlijke collectie bondage spullen voor Lior, en leerde Lindsey hoe ze een Dom moest zijn. Lindsey kon zich concentreren op school, en is bijna afgestudeerd.

Amanda ging in haar laatste jaar meteen naar een vierjarige universiteit in LA. Het is klote dat ze niet hier is, en de jongere meisjes missen haar, maar ze doet het goed en heeft een echt vriendje gevonden. Maria herinnert haar eraan geen domme dingen te doen elke keer als ze praten. Ik vlieg af en toe op bezoek zodat ze haar seksuele frustraties op mij kan botvieren. Ze is nog te gevoelig voor gewone seks, maar anale seks is geweldig.

De twee jongere meisjes doen het ook geweldig. Kelsie is een ster geworden in atletiek, en is uitgegroeid tot een prachtige, atletische, blonde vrouw. Nu ze legaal is, zijn we begonnen met vrijen, agressieve seks die makkelijker zou zijn als ik half zo oud was. Maar haar kuiltjes en sproeten verraden nog steeds haar jeugdigheid. En Stacey heeft eindelijk iets gevonden wat haar interesseert… psychologie. Ze wil vrouwen helpen die in een gewelddadige relatie zitten. Ze is ook gegroeid, mooie rode lokken rond bloeiende borsten. Ze heeft besloten te wachten op de juiste man (“iemand die niet zo oud is!”) voordat ze seks heeft. Ik ben er om de hordes losers weg te slaan die denken dat ze het waard zijn.

Ik? Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn. Ik heb mensen om voor te zorgen, en zij zorgen voor mij. Ik heb promotie gemaakt en Jessica vervangen, die in de problemen zat voor seksuele intimidatie. Ze sms’t me regelmatig, maar dat is een ander verhaal…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.4 / 5. Aantal stemmen: 7

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *