De eerste ontmoeting met het stel

3
(1)

Geblinddoekt en vastgebonden aan het bed. Naakt en volledig kwetsbaar voor de twee mensen waarvan je wist dat ze in de kamer bleven.

Je ging gewillig hun huis binnen, je nam haar hand toen ze je naar boven leidde, je was ontvankelijk voor de gestolen liefkozingen van elk van hen samen met af en toe een kus terwijl ze je uitkleedden. Je liet je gewillig op hun huwelijksbed zakken, je plaatste zelfs je eigen polsen in de richting van de boeien op de hoeken van het bed. De enkels waren eerst. Toen beide werden losgetrokken, waardoor je benen wijd uit elkaar stonden en je bloot kwam te liggen, werd je je ongelooflijk bewust van je eigen lichaam, zijn reacties, zijn gevoeligheid voor het meest verre briesje als er frisse lucht tussen je benen passeerde.

Een klein beetje vrees bouwde zich op met de opwinding toen je eerste pols werd vastgebonden. Zij maakte hem vast terwijl jij toestond dat de tweede pols door hem werd gebonden. Ze trokken allebei langzaam aan de riemen, waardoor je armen wijder werden en je aan het bed werd vastgebonden. Een adrenalinestoot gierde door je lichaam, de zenuwen op elke centimeter van je huid kwamen tot leven, je verbeelding creëerde fantoomaanrakingen, rillingen en tintelingen van top tot teen. Toen dat moment van genot wegebde opende je je ogen om te zien hoe de twee naar je keken, elkaar zachtjes strelend terwijl hun ogen je in je volledig naakte vorm verslonden. Het was geen show die je voor hen opvoerde, het was pure lust, maar wetende dat ze genoten van jou kronkelend op hun bed, gewoon kijkend en de aanblik opdrinkend was te veel toen een tweede roes door je aderen stroomde. Je wist dat je kronkelde en elke beweging benadrukte hoe goed je werd vastgehouden.

Je keek toe hoe de twee elkaar hartstochtelijk begonnen te kussen. Omarmd zoals alleen twee vertrouwde minnaars dat kunnen, handen die elkaar vastpakken, een mengeling van urgentie terwijl hij met één hand haar heupen naar de zijne trekt en met de andere zijn handen door haar haar en rond haar nek laat gaan. Haar kruis duwde tegen het zijne terwijl haar handen zijn kont stevig vastpakten. Ze bleven naar je kijken terwijl je ogen gefixeerd bleven op hun omhelzing. Ondanks het gebrek aan lichamelijk contact, kon je voelen hoe ze zich voedden met hun lust naar jou. Hun drang om elkaar aan te raken en te strelen was een dans om hun bedoelingen op jou los te laten. Gespen werden haastig geopend, topjes snel verwijderd en bh-bandjes met precisie losgemaakt. Er was hier geen erotische show om op te voeren, ze waren niet van plan je te voeden met visuele stimulatie, ze wilden zich voeden met hun verlangens en na hun voorgerecht zou jij het hoofdgerecht zijn.

De laatste kledingstukken werden uitgetrokken, je dronk in de aanblik van twee mensen, zo comfortabel in hun naakte staat en duidelijk opgewonden. Hij stond fier en rechtop, zijn ogen genoten duidelijk van het kijken naar jou met lustvolle bedoelingen, zij was niet minder duidelijk, tepels rechtop, borst deinend en een glinstering tussen haar benen.

Hij bewoog zich naar je toe en nam iets van boven je hoofd, je realiseerde je onmiddellijk dat het de blinddoek was die je nu draagt. Dat sleutelgevoel is weggenomen, dus je luistert aandachtig naar wat er nu komt.

Het bed zakte van beide kanten iets naar beneden toen ze bij je kwamen staan. Zachte vrouwelijke vingers draaiden zachtjes je hoofd naar rechts en je voelde haar adem toen haar lippen de jouwe ontmoetten. Ze kuste je eerst langzaam, maar met een drang die snel toenam. Gepijnigde lippen gingen uit elkaar en haar tong danste met die van jou. Haar handen hadden je naar haar toe geleid en streelden nu je naakte vlees. Nek, schouders, naar de zijkant van je borst, elk van hen zond schokken en tintelingen naar je benen. Haar kussen waren hartstochtelijk en je kon haar opwinding voelen terwijl ze je omhelsde. Ze fluisterde tussen twee ademstoten door, hoe mooi je eruit zag vastgebonden aan haar bed. Ze kuste je. Hoezeer ze hiervan ging genieten. Ze kuste je, hoe je volledig tot haar beschikking stond… Ze kuste je lang en hard en stal die laatste ademteug die je zo hard nodig had. Ze hield de kus vast; gesloten lippen verhinderden de inademing. Je reageerde op haar kus in plaats van tegen te stribbelen, wanhopig op zoek naar de sensatie in plaats van de lucht. Uiteindelijk liet ze die lange hartstochtelijke kus los en je haalde dringend adem; de sensatie zond een sensatie door je heen toen een andere snik je lippen ontsnapte.

Hij was geduldig geweest, maar nu stal hij je van haar lippen. Zijn eigen kussen nemend en met even weinig terughoudendheid als zij toonde, gingen de lippen uit elkaar, dansten de tongen en streelden zijn handen je lichaam. Terwijl je reageerde op de nieuwe mond, begroef ze zich in je nek en ze kuste, zoog en knipte aan gevoelige huid die explodeerde door je lichaam. Rillingen van verrukkelijk genot zorgden ervoor dat je tegen de boeien trok.

Je vroeg je af hoe de aanblik van deze twee die je lichaam verslinden eruit zag? Als je het had kunnen zien, dan had je gezien hoe ze elkaars blik ontmoetten en terwijl hun handen je nek, schouders, borsten en heupen streelden, sloten ze hun lippen op enkele centimeters van je gezicht en kusten elkaar hartstochtelijk. Krachtige kussen op vertrouwde lippen, maar hun handen bleven op nieuw, onbekend vlees. Zelfs in deze verhoogde staat bleven ze gulzig je lichaam grijpen en strelen, meer en meer seksuele bevrediging onttrekkend terwijl jij gebonden en machteloos op hen lag.

Je voelde hun omhelzing ontspannen en realiseerde je dat ze zich naar je toe hadden gedraaid. Ze wisten elkaar en jou te zoenen waardoor jullie drieën verstrengeld raakten met tongen en lippen, zoenen die elkaar snel opvolgden terwijl haar borsten stevig tegen je rechterborst werden gedrukt. Zijn borst tegen je linker. Hun benen over de jouwe, ze verdeelden je letterlijk in twee terwijl ze “hun” zijden begonnen te strelen en te strelen.

Je ogen rolden in de duisternis achter de blinddoek toen ze beiden achter elk oor kusten. Je wist dat ze je voelden kronkelen, je kruis omhoog stotend om een dij te ontmoeten die plagend druk op je uitoefende. De kussen gingen naar de blootgestelde hals, je voelde je polsslag tegen hun mond terwijl ze je vasthielden, je wist dat ze de snelle slag op hun lippen konden voelen, het effect dat ze hadden zou net zo blootgesteld zijn als je lichaam op dit moment was. Je voelde een blos opkomen bij die gedachte, er waren geen geheimen meer.

De kussen gingen verder langs je borst over en rond je borsten. Je hoorde hem verrukt kreunen toen je rug kromde van een bijzonder gevoelig plekje dat hij aanraakte. Jouw reactie gaf hem meer genot en dat gaf jou genot terug. Zij was minder luidruchtig, maar in de verwarring van aanrakingen, kussen, likken en strelingen had je de subtiele lichamelijke reacties van haar gemist. Nu niet meer, terwijl ze je borst met haar mond verslond, stevig aan je tepel zoog en haar handen tastte, voelde je hoe ze zich tegen je dij duwde. Ze was zachtjes aan het malen, maar het werd ongetwijfeld intenser. Het was een andere sensatie om je op te concentreren en er was een lichte teleurstelling toen ze zich verplaatste nadat ze met haar mond een stukje lager was gegaan. Beneden, onder je borsten kuste ze een keer, twee keer, drie keer en telkens was het lager. De opwinding van waar kus vier en vijf zouden kunnen landen verzachtte het verlies van haar knarsen. Je merkte dat je naar de lucht hapte, haar lippen uitnodigend om te vallen waar je naar hunkerde. Een zacht gejammer verliet je mond, maar je kon de plagerige glimlach niet zien toen ze sadistisch besloot je te laten wachten.

Hij had een identiek patroon gevolgd en was ook plagerig dichtbij. Je hoop was nog steeds sterk, bleef knarsen en schreeuwde nog steeds om contact maar ook hij bood de bevrijding niet aan. In plaats daarvan zoenden ze beiden naar de kant van je verlangen. De sensatie was ongelooflijk, de twee zogen en zogen en zonden nieuwe trillingen door je lichaam. Hoe harder ze zogen hoe lekkerder het voelde, hoe meer moeite om adem te halen, hoe verder je ogen naar achteren rolden en hoe luider de hijgen werden; maar meer dan wat dan ook, hoe meer je hen nodig had om de druk tussen je benen weg te nemen.

De boeien trokken aan je ledematen, verhinderden je martelend de twee mensen te beïnvloeden, ze wilden niet luisteren naar je lichaam, je gekreun, je stem en je kon ze niet doen bewegen. Het was bijna ondraaglijk.

Plotseling vonden ze een onverwachte manier om je dichterbij te brengen. Ze lieten hun lippen los, draaiden zich om en begonnen elkaar te kussen. Precies daar waar je ze nodig had, maar je werd buitengesloten terwijl ze hun lippen op elkaar klemden en elkaar hartstochtelijk verslonden. De greep op je bleef, maar alleen de bries van hun vurige adem raakte je waar je verlangde.

De wereld werd wit, het duurde een seconde of langer om te registreren wat er was gebeurd. Je armen werden strak getrokken, je schouders neergeslagen en je rug werd gebogen. Je tenen kromden zich en je kon je geest niet vrijmaken. Ze waren doorgegaan met elkaar te kussen, maar zonder waarschuwing trokken ze hun lippen van elkaar en gebruikten hun tongen, terwijl ze met elkaar dansten, flikten en likten ze allebei opzettelijk precies waar jij naar hunkerde. Ze introduceerden je in hun kus op de meest erotische en bevredigende manier die je je kon voorstellen en je leunde achterover en werd gebruikt… Na een paar seconden gingen hun handen verder met het verkennen van je lichaam. Zelfzuchtige strelingen van dij, heupen kont en borst. Het voelde allemaal geweldig terwijl je steeds hoger werd geplaagd en bespeeld tot de druk niet meer te houden was. Met beide tussen je benen bokste je, je greep de lakens met witte vuisten, tenen krulden weer, geschreeuw verliet je mond met overgave en je kwam, je kwam hard en lang en ze lieten het niet ophouden. De druk keerde terug en liet weer los, het werd moeilijk om de greep vast te houden, je handen trilden, je heupen en benen handelden alleen en ver buiten je controle.

Uiteindelijk was je uitgeput, je adem was haperend en moe en je kon niet meer.

De twee gleden voorzichtig aan weerszijden van je omhoog, langzaam en kalm terwijl je op adem kwam. Terwijl je ademhaling vertraagde en verzachtte, streek ze het haar uit je gezicht terwijl hij zachtjes de blinddoek verwijderde. Je was overspoeld, uitgeput en voldaan. Ze gaven je water, tijd en ruimte om te ademen. Ze maakten het kussen vast en nestelden zich aan weerszijden van je. Maar ze maakten je niet los.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *