Een uitgekomen fantasie uitgeschreven

1
(1)

Het volgende verhaal is al heel lang een fantasie van mij; een lang weekend gedomineerd worden door een vrouw. Onlangs is die vervuld. Toch miste er iets: de openbaarheid. Vandaar dit verhaal – Henny.

Een vrouw ligt in bed en ontwaakt langzaam. Naast haar bed staat een ontbijtje klaar met een roos erbij. Dit doet haar herinneren aan de afgelopen nacht. Ze voelt de opwinding terugkeren maar begint aan het ontbijt. Terwijl ze eet begint ze zichzelf te strelen over haar satijnen nachthemd. Eerst haar ene borst, dan alle twee tegelijk. Ze doet dit zacht en teder, het is nog pijnlijk. Toch reageren haar tepels en ze komen door de zacht stof tevoorschijn. Twee harde stevige kleine knopjes. Haar lustgevoelens nemen alleen maar toe. Met één hand blijft ze bij haar borsten, de andere glijdt naar haar buik en tussen haar dijen. Tergend langzaam kruipt ze ermee naar haar vochtig kutje. Ze streelt net zolang over haar kutje totdat het slipje nat is. Even later betast zij zichzelf met beide handen. Om nog beter aan haar gevoelens te voldoen, streelt ze in haar bilnaad. Haar aarsje is nog heel gevoelig. Steeds sneller, steeds intenser bevoelt de chique dame zichzelf.
Ze zet het ontbijtje op de grond en gaat op haar knieën zitten. Langzaam trekt ze haar slipje over haar billen en bevoelt zichzelf met een hand van achteren. Haar andere vingers klauwen in het matras, haar bewegingen worden langer, slepender. Ze perst haar tanden op elkaar, haar knokkels worden wit; de vrouw komt klaar. Het beest in haar is er weer. Midden in haar orgasme smeert ze vocht over haar zachte, maar strakke lichaam. Haar borsten en harde tepels glimmen van haar eigen vrouwelijk nat. Opwindingsgeuren vullen de kamer, ze likt haar vingers schoon. Zo slecht… Schokkend valt ze op haar buik en blijft liggen. Tot ze wordt gebeld heeft ze alle tijd. Loom streelt ze zich over haar lichaam. Ze kan het niet opbrengen zich nog een keer naar een orgasme toe te werken. Maar de opwinding is er nog steeds en die wil ze eigenlijk niet laten verslappen. Ze valt in een onrustige slaap.
Frederique, de chique vrouw waar het hier om gaat, wordt al snel weer wakker. Ze kijkt op de wekker. Eerst schrikt ze: Ik moet naar het werk! Maar dan slaakt ze een zucht van verlichting en nestelt zich weer tussen de lakens. Werken zit er voor haar die dag niet in, alles is voor haar geregeld. Uit haar nachtkastje pakt ze Oriëntaalse tweelingballen en stopt ze één voor één in zichzelf. Energie begint weer te stromen. Ze beweegt haar heupen en voelt de klikjes diep van binnen. Maar het is niet genoeg. Weer graait ze met haar hand in het nachtkastje en pakt er een vibrator uit. Even later is de kamer gevuld met zoemende en hijgende geluiden. Hoewel niet zo heftig als eerder die ochtend, komt de dame al snel klaar. Vocht druipt tussen haar zachtgekrulde venuslippen op de zijden lakens.

Na enige tijd staat ze op. Ze zet het bad aan om er later in te stappen, maar dan hoort ze de telefoon. Het is Shirley. Frederique moet vertellen wat ze allemaal al heeft gedaan. Shirley is tevreden en komt. Frederique stapt in bad en geniet van het warme water en het heerlijk geurend badschuim.
Na een klein half uur staat Shirley voor de deur. Frederique droogt zich af, trekt een badjas aan en laat haar vriendin binnen. Meteen steekt ze van wal en gebiedt Frederique dat ze zich op moet maken; make-up, lippenstift, sexy lingerie en een lekker vallend mini-jurkje. Haar benen moeten worden bedekt met nylons en aan haar voeten wil ze schoenen met hoge hakken zien.
Als Frederique is aangekleed, leidt Shirley haar naar buiten, naar de auto. Ze krijgt te horen dat ze naar de zee gaan. Frederique moet rijden. Onderweg kan Shirley niet van haar vriendin af blijven. Ze begint diens benen te strelen. Frederique blijft hier niet koud onder en het wordt steeds moeilijker om de aandacht op de weg te houden. Zonder te vragen parkeert Frederique de wagen en laat Shirley haar gang gaan.

Frederique voelt hoe haar slipje opzij wordt geschoven en hoe ze langzaam door een vinger wordt gepenetreerd. Shirley buigt zich naar Frederique en begint haar heftig te tongzoenen.

Twee vrouwen, de één hoerig aangekleed, de ander casual, zoenen intiem en heftig, ergens langs een Nederlandse snelweg richting de zee. Shirley opent haar jurk en biedt dwingend haar borsten aan. Frederique neemt ze terwijl ze wordt gevingerd. Ze voelt dat het niet lang zal duren voordat ze klaarkomt. Shirley merkt dit ook en laat haar tong langzaam naar Frederique’s venusheuvel glijden. Teder begint Shirley Frederique’s clitoris te likken. Het is duidelijk: ze wil een groots orgasme zien. De onderdanige vrouw geeft wat Shirley wil; ze bereikt haar hoogtepunt, het beste van de dag. De auto schudt als zij haar intieme delen intens over Shirley’s gezicht schuurt.

De auto rijdt weer. Twee vrouwen met rode wangen zitten achter de voorruit. Ze komen op de plaats van bestemming aan. Ze stappen uit. De zeelucht ruikt heerlijk en verfrist. Frederique laat haar slipje in de auto achter; het is eenvoudigweg te nat om nog aan te doen. Shirley neemt een tas mee en samen lopen naar het strand. De vrouwen doen hun schoenen uit en lopen op hun nylons verder. Bij een mooi rustig plekje spreidt Shirley het badlaken uit en samen gaan ze erop liggen. Het is redelijk in de middag, toch schijnt de zon nog krachtig. Ze doen hun kleren uit en even later smeren ze elkaar met zonnebrandolie in. De vrouwen worden geil. Nu voelt Shirley Frederique’s tepeltjes tussen haar vingers groeien. Overgave groeit. Vrouwelijke handen betasten vrouwelijke delen, ze zoenen elkaar, ze vingeren elkaar.

‘Doe alles na wat ik bij jou doe.’

Shirley gaat verzitten, Frederique kan er niet meer bij en moet weer ondergaan.. Ze voelt van elke hand één vinger in haar vagina glijden en ze bewegen heen en weer. Met haar duimen stimuleert Shirley Frederique’s schaamlippen. Het wordt erg vochtig zo.
Als Shirley merkt dat haar minnares goed ontspannen is, glijdt langzaam haar hand bij Frederique naar binnen. Eerst drie vingers, vier, en dan de duim erbij.
Frederique zucht intens als het breedste gedeelte van de hand naar binnenglijdt. Langzaam begint Shirley heen en weer te bewegen.

De dominante vrouw buigt zich steeds heftiger bewegend naar voren. Ze likt Frederique’s schaamlippen. Aan het zuchten en het spannen en ontspannen van het kutje, merkt Shirley dat haar minnares snel zal komen. Ze concentreert de bewegingen van haar tong steeds meer op dat ene plekje dat ze zo goed kent. Ze neemt de kittelaar tussen haar lippen. Frederique houdt het niet meer en komt hevig sidderend en schuddend klaar. Nu heeft ze echt tijd nodig om bij te komen. Gelukkig wordt dat haar gegund.

Even later wil Frederique haar vriendin verwennen, maar Shirley staat dat niet toe. Ze kleedt zich gedeeltelijk aan en pakt een dienblad uit haar verrassingstas. Ze vraagt haar vriendin wat ze graag zou willen nuttigen, zoals op een terras. Frederique wil wel koffie met gebak. Shirley duikt weer in haar tas en haalt twee kopjes en thermosfles en een vibrator tevoorschijn.

‘Geen gebak, daar word je dik van.’

Ze zet dit alles naast Frederique neer en knielt over haar heen zodat Frederique haar goed kan strelen en likken. Als Shirley haar kut aanbiedt begint Frederique meteen het zachte vlees te verwennen. Zacht en teder doet ze het.

Shirley kreunt zachtjes en het duurt niet lang voordat ze open staat. Frederique krijgt de vibrator aangereikt. Dankbaar neemt ze hem over. Langzaam schuift ze de kunststoffen staaf in het lichaam van de bazin. De kunstpik wordt bij iedere beweging vochtiger. Frederique haalt er wat vanaf en smeert Shirley’s borsten ermee in, ze weet dat zij dat lekker vindt. De geuren van zonnebrandolie en vrouwelijk opwindingsvocht vullen hun neusgaten. Als haar kut goed nat en glad is, neemt Shirley de vibrator over, haalt deze uit zichzelf en vraagt Frederique zich op haar knieën aan te bieden. Na een kort commando spreidt de onderdanige vrouw met beide handen haar billen. Shirley zet de staaf, geolied met haar eigen vocht, tegen des zachte anus van haar vriendin. De dominante vrouw weet dat Frederique hier niet van houdt.
Deze weet echter ook dat Shirley hier wel van houdt. Voorzichtig duwt Shirley naar voren. Met de andere hand begint ze zichzelf te betasten. Steeds sneller gaat het, steeds intenser; het bewegen van de ene – en het vingeren van de andere hand. De vibrator zoemt mee met, verstomd als ie helemaal in Frederique zit en duidelijk bij het weer eruit schuiven.
Shirley’s vingers verkrampen in haar eigen zachte vlees. Ze komt klaar. Frederique ondergaat het schokken. Tranen van ongemak en geluk stromen om het meest over haar wangen.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 1 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *