Mijn vrouw de amateurhoer

4.5
(2)

Betty mijn echtgenote is niet één van de lelijkste vrouwen. Als we op straat lopen, trekt mijn dametje aardig wat bekijks, nu nog steeds. Ik was daar wel aan gewend, maar in de periode dat ze veel nadacht over die amateurhoererij begon ze zich ook nog wat anders te kleden. Kokerrokjes, diepuitgesneden blousjes en wat al niet meer zij. Voordat we godverdomme de stad ingingen, stond vrouwlief eerst twee uur voor de spiegel! Ik weet het nog goed, het was op een zaterdag, zo’n anderhalf jaar geleden. We kwamen net terug van de stad. Met rode konen plofte Betty op de bank. ‘Zo nu eerst een kopje thee, zet jij die even schatje?’, zei ze. Ik, al de hele dag verschrikkelijk nors, ontplofte bijna. De maat was vol. ‘Nou moet je eens goed naar me luisteren’, schreeuwde ik. Ik was blij dat de kinderen aan het sporten waren. Nog nooit was ik zo boos geweest. Met open mond van verbazing keek vrouwlief me aan. ‘Alles wat jij doet, is me goed, maar sluit me niet uit van de heimelijke gedachten die in je spelen!’ Betty ontkende het eerst nog. Dat godsgeklaagde gebagatelliseer van die wijven komt me nu nog de strot uit. ‘Schatje, je stelt je aan. Wat is er nou?’, antwoordde ze op een zeiktoontje. Maar die middag was ik niet van plan me in de luren te laten leggen. Ik drong aan, vastbesloten tot op het bot van de waarheid te gaan. En inderdaad, na een half uur boos, gemeend verdrietig en minachtend op haar te hebben ingepraat, barstte ze in een huilbui uit. ‘Ja, je hebt gelijk. Ik ben drieëndertig, heb drie kinderen, een leuke vent, maar toch vraag ik me af of dit alles is’, meesmuilde ze. Ik kon het niet helpen, maar het liedje van Doe Maar (‘Is dit alles, na-na-na-naah’) nestelde zich onder mijn hersenpan. ‘Nou’, jankebolde ze verder, ‘en toen kwam jij met die verhalen over amateurhoertjes. En gaandeweg ben ik gaan geloven dat dat misschien een oplossing is. Echt Bert – mijn naam, zoals u zult begrijpen – het is te ver gegaan, nog één klein stapje zit ik er vandaan. Een klein stapje tot wat ik ben gaan beschouwen als de ultieme spanning en een vlucht uit de sleur’. Betty viel stil, op wat snikken na. Ikzelf staarde ook maar wat in het gedachteloze niets. ‘Nou’, verbrak ik na een tijdje de stilte, ‘ik ben blij dat je het gezegd hebt. Zelf ervaar ik die sleur niet zo als jij’.

‘Maar jij bent ook geen vrouw, geen persoon die constant door mannen met haar aantrekkelijkheid wordt geconfronteerd’, wierp Betty me tegen. Ik schudde mijn hoofd en dacht aan haar verlangen zich hieraan over te geven. ‘Oké’, mompelde ik tenslotte, ‘ga je gang maar. Maar op één voorwaarde’. Betty’s gezicht klaarde op, het rood in haar wangen kwam terug, van de spanning vermoedde ik. ‘Alles wat je in die richting doet, dat moet ik weten. Ook wat je denkt en voelt. Dan heb ik er tenminste ook wat aan’. Betty stond op en liep op mij af. ‘Maar natuurlijk schatje’, zei ze en wierp zich in mijn armen. Een half uur later lagen we te neuken als konijnen. Zij fantaseerde dat ik haar eerste klant was. En ik was gewoon geil omdat ze dat fantaseerde.

Een week later was het zover. Die avond zou ze de stad ingaan om iemand op te pikken. Ik had weten te bedingen dat ik hen zou bespieden, vanuit de slaapkamerkast. Ook zou ik foto’s van het geneuk maken. Ze was opmerkelijk kalm, alsof ze eindelijk rust had gevonden. Ik niet, de spanning gierde door mijn keel en mijn hart leefde in mijn onderbuik. De gedachte aan mijn vrouw die hangend aan één of andere bar mannen versierde, maakte me gek en supergeil. Drie, vier keer rukte ik me op de bank naar een fantastisch hoogtepunt. Zo tegen elf uur ging ik naar boven en verstopte me in de slaapkamerkast. Toch duurde het nog zeker anderhalf uur voordat ik de sleutel in het voordeurslot hoorde steken. Terwijl mijn adem stokte, dacht ik dat ik gek zou worden van de spanning; mijn vrouw sprak, een niet onaardig klinkende mannenstem gaf antwoord! Het was begonnen, we konden niet meer terug!

Hoelang het duurde weet ik niet meer, maar opeens waren ze in de slaapkamer, onze slaapkamer. Die middag hadden Betty en ik vrij veel aandacht besteed aan mijn gluurpositie, dus ik kon alles goed zien. Maar het leek wel alsof ze was vergeten dat ook ik in de slaapkamer was. Het was een leuke vent. Blond, met een staartje, -ze zei dat ze altijd een hekel had aan die staartjesdragers-, en bovendien nog behoorlijk jong. Ze zoenden elkaar, en de wrede pijn van jaloezie schoof als een spietsstaak dwars door mijn lijf. ‘Zo, zo, je hebt er wel zin hè’, merkte de mooie hoerenloper op. ‘Ja scheetje, ik wil je laten merken dat je waar voor je geld krijgt’, antwoordde mijn vrouw hees. ‘Dat hoef je me niet te laten merken delletje, dat heb ik van Michel al gehoord’.
Een tweede, nog fellere, pijn nam bezit van mijn lichaam; ze had al iemand anders gehad! Betty kirde. Uit niets bleek dat ze wist dat ik op nog geen drie meter afstand in de kast zat. Uit niets bleek dat ze zich schuldig op wat voor een manier dan ook voelde ten opzichte van mij.
Teder ontdeed Betty de hoerenloper van zijn kleren, op een manier zoals ze dat nog nooit bij mij had gedaan. Zelfs niet in het begin van onze relatie! Liefdevol leidde ze hem op de bedbank. – In afwachting van ons nieuwe bed, sliepen we destijds op een bedbank. We hadden afgesproken deze niet uit te klappen. Onze lakens gebruiken voor haar hoerderij, dat vond ik iets te ver gaan – Wild drukte hij zijn neus in Betty’s flinke prammen. Het viel me op hoe mooi en hoe vol haar heerlijke borsten eigenlijk waren. Mijn zachte vleesbergen die nu voor geld door iemand anders werden beroerd. Een kreuntje ontsnapte uit mijn keel. Ademloos wachtte ik af om te zien of zij het hadden gehoord. Maar de hoer en haar loper gingen onverstoorbaar verder met het liefdespel. Zachtjes haalde ik opgelucht adem en stopte een sok in mijn mond om verder gekreun te voorkomen. Ik zag dat de man het zich gemakkelijk maakte. Mijn vrouw schuurde krols met haar hoerige venusheuvel over zijn lijf en gleed in de richting van zijn inmiddels indrukwekkend gezwollen paal. Ik sloot mijn ogen toen haar lippen de vleeslans omsloten, en opende ze weer bij zijn kreunen. Als een geraffineerde hoer zoog ze de man af. Afwisselend langzaam en snel, glibberde Betty’s tongetje over zijn eikel. Zo nu en dan zakte haar hoofd diep over de mannenspeer. ‘Ooja, goed zo, was me maar helemaal schoon’, kreunde de hoerenloper. Ik besloot Betty de eerstkomende weken niet meer te zoenen. ‘Mhmmm’, kreunde mijn vrouw tussen twee pijphalen door, ‘jaah, zeg dat ik je moet schoonmaken, met je gore pik’. Ik hoorde het met afgrijzen aan. Nee, het was mijn Betty niet meer. Voor me, tussen de spleet van de kastdeur, was een prostituée aan het werk. Een hoer die ervan genoot. Mijn pik was ondertussen hard geworden. Ik maakte mijn broek los om de druk wat te verminderen. Van opluchting en geilheid kreunde ik in de sok.
De hoerenloper pakte Betty bij haar billen en leidde haar bovenop hem. Pas toen kreeg ik het idee dat mijn vrouw zich nog wel herinnerde dat ik in de kast zat. De man had haar namelijk zo gemaneuvreerd dat ze met haar gezicht naar hem toekeek. Maar Betty draaide zich om, in de richting van de kast!, en zei: ‘Nee, eerst zo. Dan is het het fijnst’.
Een nieuwe scheut van zalige hartepijn golfde door me heen. Ik raakte mijn pik aan. Toch masturbeerde ik niet, omdat ik bang was dat ze het gesop van mijn voorvocht zouden horen. Zonder verder in mijn richting te kijken, kantelde Betty haar bekken. Haar schaamlippen stonden wijd uit elkaar en ik kon er wit vocht uit zien sijpelen! ‘Voel je Michel’s zaad al op je lopen?’, kreunde mijn vrouw. ‘Ooh Jezus’, kermde de man. Hij richtte met zijn ene hand zijn leuter op de Betty’s neukgat, en drukte met zijn andere op haar bekken. Betty’s beenspieren spanden zich. Ik begreep dat ze de eerste penetratie zo langzaam mogelijk wilde uitvoeren en vermoedde dat ze dat ‘voor’ mij deed. Allemachtig, wat was ik blij dat ik die sok tussen mijn kaken had geduwd zeg.

Betty kantelde zo mogelijk nog meer haar bekken en langzaam verdween de vreemde pik, blijkbaar de tweede die avond, in haar onderlichaam. Ik rukte me de haren uit het hoofd om ondanks de sok, niet luid te kreunen. Zonder mijn pik aan te raken, kwam ik klaar. Het zaad kwakte, iets te luid naar mijn zin, tegen de binnenkant van de kastdeur. De tweede spermagolf verspreide zich op mijn broek ter hoogte van mijn dijbenen. Al tijdens de naschokken vreesde ik dat, met deze bevrediging, dit hele gebeuren voor mij niet meer zo geil zou zijn. Maar de vrees was onterecht. Rillend deed ik mijn ogen weer open en zag mijn vrouw als een bezetene de pik van de hoerenloper berijden. Ze zuchtte diep en amechtig. Vrijwel direct was mijn opwinding terug en mijn pik bleef hard. ‘Ik neuk je poesje, ik neuk je poesje zo hard’, kreunde de man. Alhoewel ik zijn woorden niet begreep omdat zijn hem neukte en niet andersom, vond ik het een zeer geile bedoeling. ‘Mhmmooaah’, hijgde Betty, ‘neuk me maar in mijn gat en in het sperma van je vriend. Voel je het? Voel je mijn gebruikte kut?’ Dat Betty zulke woorden kon uitslaan, en nog zo gemeend ook! Ik dacht waarlijk dat ik gek werd. ‘Kijk’, ging mijn vrouw verder. Ik wist niet of ze het nou tegen die vent, of tegen mij had, ‘Kijk hoe ik me vinger, tegelijk met die paal in mijn bevuilde spleet’. Ik wist niet meer wat ik ervan moest denken. Het was duidelijk dat ze zich helemaal aan het spel gaf. De vele aanslagen op identiteit als liefhebbende echtgenoot maakte het hartzeer dof. Steeds vager werd de pijn van echte jaloezie, steeds meer won pure geilheid terrein. Zwijgend, gedachteloos, maar met een enorme kokkerd tussen mijn benen, keek ik toe.

Mijn vrouw rees op en neer. Telkens zag ik de met kutvocht en vreemd zaad besmeurde paal in haar lichaam verdwijnen. Met twee vingers masseerde ze haar vette clitoris. Aan een ervan droeg ze het symbool van huwelijkse trouw, mijn ring. Aan de binnenkant wist ik mijn naam en onze datum erin. Ik fixeerde me op het goud en zag dat het steeds natter werd door slijmerig wit vocht dat niet het mijne was. Maar het deed me niets meer, behalve dan dat het me opwond. Mijn vrouw was een hoer en blijkbaar had ik dat, ergens gedurende mijn tijd in de kast, volledig geaccepteerd. Maar ze was een hoer die er van hield; steeds sneller en ongecontroleerder zag ik mijn goud over haar roodroze vlees flitsen. Betty’s onderlijf begon te trillen, de lans van de hoerenloper bewoog mee. ‘Ga je komen, smerige slet?’, vroeg de hoerenloper vanonder haar kronkelende lichaam. Betty knikte slechts. Kippevel verscheen op haar huid. Alhoewel het lang niet zo pijnlijk was als wat ik al te verduren had gehad, deed dit me toch wel wat. Mijn vrouw ging klaarkomen bij een andere vent, en ik zou dat gaan zien!
Wild draaide ze haar lichaam over zijn pik, daarbij zichzelf nog steeds betastend. Met korte felle bewegingen bereikte mijn vrouw haar hoogtepunt. Nog even en haar lichaam zou verstarren op de top van haar orgasme, zo wist ik. Net voordat dat gebeurde, zag ik haar naar de kast kijken. Ze kon me niet zien, maar ik haar wel. En dat ze dan zoiets deed!, mijn hart verkilde. Ze genoot ervan. Ik realiseerde me dat ze opgewonden werd van het feit dat ik dit allemaal zag. Mijn Betty was een slechte vrouw, een geraffineerde slet. ‘Aaah jaah’, begeleidde ze haar wegebbend orgasme en ze liet zich teder op zijn buik vallen. Maar dit deed me niets meer, de hoer. ‘Hoho, wacht eens even’, sputterde de hoerenloper tegen, ‘en ik dan? Del die je er bent, ik betaal ervoor!’ Ik kreeg meteen sympathie voor de man. In stilte en met mijn tanden op elkaar moedigde ik hem aan harder tegen die snol op te treden. En tot mijn grote voldoening, gebeurde dat ook. Wild duwde hij Betty van zich af en draaide haar om. Hij omklemde met kracht haar heerlijke reet. ‘Knijp!, knijp!’, schreeuwde ik het in gedachten uit. Hij kneep niet al te hard, maar tilde het bevallige lijfje van mijn teef wel wat naar boven. Met een dierlijk gegrom dat diep vanuit zijn keel leek te komen, stootte hij naar boven. Ik zag zijn ballen tegen het geile zitvlees van de hoer aankletsen. Maar Betty was nog niet bekomen van haar orgasme. Heel haar lijf hing slap in zijn armen.
‘Zo wordt het niets’, zei de hoerenloper met een verbeten stem, en ik was het met hem eens. Ruw duwde hij Betty van zich af en ze viel op de grond, ik glimlachte. Hij draaide haar op haar buik en plantte haar bovenlichaam op de bank. Haar enorme vleesprammen zagen er maar ongelukkig bekneld uit. Weer glimlachte ik, nu met mijn tanden op elkaar. Mijn pik werd nog een tikkeltje harder. Met kracht trok de blonde staartjesdrager mijn vrouw aan haar billen omhoog. ‘Neuk haar!, neuk de del!’, schreeuwde het in mijn hoofd. Het leek wel of de man mij hoorde. Snel en met afgemeten bewegingen nam hij achter mijn vrouw plaats. Vrijwel ogenblikkelijk dreef hij zijn pik in haar. Betty liet een kreunend protest horen, maar de man zei: ‘Niets mee te maken’. In het donker van de kast knikte ik hartgrondig instemmend. Nu was het zijn beurt en wat mij betreft, kon hij haar helemaal stuknaaien. En dat deed hij dan ook. In een hoog, strak tempo liet hij keer op keer zijn onderlichaam hard tegen Betty’s reet aankletsen. Maar het waren niet alleen zijn harde stoten die mij zo’n plezier gaven. Ook het feit dat hij Betty bij iedere stoot hard aan haar middel naar zich toe trok, bracht mij haast in een opperste verrukking.
Het tegen elkaar aankletsend vlees maakte zoveel lawaai dat ik me nu wel durfde af te trekken. Ik zag nog zijn handen in haar reet graaien en toen ging alles in een stroomversnelling. Alles aan hem ging gehaaster en ik volgde met mijn gemasturbeer. Hij kreunde hard en ik deed mee, de sok uit mijn mond spugend. Als een dier bewoog hij zijn lichaam steeds dichter tegen dat van Betty. Zijn billen spanden zich aan en ik zag hem spuiten. Nee, ik zag het zaad niet uit zijn lul komen, want die zat in Betty’s hoerenkit. Wat ik wel zag was onbeschrijfelijk geil. Ik zag aan de bewegingen van de hoerenloper dat hij zijn zaad eenvoudigweg in haar loosde. Het enige dat ik van Betty merkte, waren haar trillende borsten. Dit was voor mij teveel.

Ik stormde, met mijn broek op mijn knieën en mijn hannes voor me uit houdend, de kast uit. Ik vloog langs de orgasmerende hoerenloper en zakte door mijn knieën. Voordat het parende tweetal het goed en wel in de gaten had, frotte ik mijn pik in Betty’s mond en gilde: ‘Slikken del, slik mijn zaad hoer!’ Blijkbaar had mijn actie weer een stimulerend effect op de hoerenloper, want hij hervatte, volgens mij midden in zijn orgasme, zijn pompende bewegingen. En toen kwam ik klaar. Zoveel zaad ben ik nog nooit kwijtgeraakt.
Het was alsof je een al volle fles water onder de kraan liet staan. Zaad welde uit de mond van mijn echtgenote-hoer. Ik kreunde, de hoerenloper kreunde en Betty blies belletjes met mijn sperma. Toen viel alles stil.

De hoerenloper dacht dat hij betrapt was. Haastig had hij zich aangekleed en had ons huis verlaten. Ik was bevredigd en deed geen moeite iets tegen hem te zeggen. Nadat ik Betty een handdoek in haar gezicht had gesmeten zodat ze het ergste zaad van (tenminste) drie mannen kon verwijderen, liepen we zwijgend naar beneden. Op tafel lagen drie briefjes van honderd gulden. Ik pakte er twee vanaf en stopte die in mijn zak. Betty zag dat en vroeg: ‘Wat moet dat?’ Ik keek haar met een ijskoude blik aan en zei: ‘Jij bent een hoer, dat hebben deze avond wel gemerkt. We kunnen niets meer terugdraaien, alleen maar vooruit. En hoeren betalen voor huizen en pooiers. Ik ben je pooier, dit is mijn huis, dus dit is mijn geld’. Betty had zichzelf een hoer gemaakt. En met al de pijn die ze daarmee veroorzaakte, creerde ze een pooier. Ik zag spijt in haar ogen, maar ook dat deed me niets meer. Ik was gelukkig.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.5 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *