Ogen wagenwijd gesloten

4
(1)

Judith wachtte hem in de tuin op. Met een zwierig gebaar draaide hij de door hem zelf gemaakte schuttingdeur open en liep recht op haar af. Ze keek verwachtingsvol naar hem op, ze hadden elkaar al dagen niet gezien.

‘Uit die BH’, waren zijn eerste woorden. Ze was verbaasd, meestal was er eerst een uitgebreid begroetingsritueel. Maar ze gehoorzaamde hem. Ze vroeg zich niet af of de buren het zouden kunnen zien. Trouwens, ze had daarover helemaal geen recht van spreken, gezien de geluiden die ze doorgaans maakte als ze intiem waren.

Sex was hun leven geworden, en grenzen waren ervoor om overschreden te worden. Haar volle borsten priemden fier vooruit. Ze liet zich bekijken en wachtte af.
Hij pakte haar bij haar schouders beet en duwde haar naar voren. Ze kwam met haar bovenlichaam op de tuintafel te liggen. Judith stribbelde niet tegen. Ze keek naar haar borsten die ongemakkelijk tussen haar lichaam en de tafel bekneld zaten. Ze wist dat dat hem soms opwond, dat die serene eigenlijk ongrijpbare vrouwelijke attributen zo onelegant in de weg konden zitten.
Ze voelde zijn vingers van achteren in haar kutje glijden. Hij keurde haar, zoals wel vaker. Maar nu was het buiten, en de oplettende buren zouden het kunnen zien. Judith hoorde hem goedkeurend brommen. Ja, ze was geil. Ze was altijd geil als hij kwam.

‘Blijven liggen’.

Even voelde ze niets, en ze hoorde hem zijn tas openmaken. Toen werd er wat naar binnen geschoven. Ze kreunde. Alleen al de gedachte dat hij zomaar iets naar binnen schoof, in haar, dat was al genoeg om die nog niet zolang ontdekte poorten in haar weer te openen. Ze zou hem gehoorzamen, altijd, en overal. Hij kende haar, hij wist wat zij nodig had. Het zat niet strak in haar. Ze voelde dat het een bijna rond en glad dingetje was, maar klein. Ze kon veel meer hebben dan dat, zelfs zijn vuist die niet al te klein was uitgevallen.
Hij trok haar omhoog en in dezelfde beweging zat hij nog even tussen haar benen. Ze hoorde nog een droge klik.

Opeens was het gevoel in haar lichaam ondraaglijk. Het was een soort jeuk, een ondraaglijke kriebel diep in haar kut, en het ging maar door. Aan één stuk.
‘Staan’, commandeerde de man. Judith moest zich aan de tuintafel vastgrijpen.
‘Wen er eerst maar even aan, en daarna ga je douchen. Spoel je kontje ook maar, want we gaan ergens heen’.
Het drong maar mondjesmaat tot haar door, zozeer was ze bezig om het pijnlijke genot te kunnen weerstaan. Judith dacht dat ze er nooit aan zou wennen, maar op de een of andere manier lukte het haar. Ze vond het wel goed van zichzelf. Toch paste ze er wel op dat ze dat niet al te veel aan hem liet blijken. Als hij in zo’n stemming was, was het maar beter dat ze haar eigenwaarde voor zichzelf hield.
Het douchen ging strompelend, vooral stilstaan viel haar zwaar. Gelukkig hielp hij wel met het aantrekken van haar kleren; ook al was het slechts een lange regenjas. Boven het almaar voortrazende genot van dat ding diep in haar, ervoer ze nog een extra geilgolf. Ze gingen ergens heen, en ze hoefde slechts haar lange regenjas aan te trekken. Ze dacht dat ze het zou begeven, en alleen voor hem en haar eigen nieuwsgierigheid hield ze het vol.

Van de autorit kon ze zich maar weinig herinneren. Het ei – inmiddels was ze gaan vermoeden dat het een genotsei was, maar dan zonder draadjes; die voelde ze niet – raasde onvermoeibaar door. Het genot kwam in golven, en het is maar net wat voor een definitie je geeft aan een orgasme, maar zij was de tel in elk geval kwijt.
De wagen stopte hij een fraai huis, midden in de weilanden. Een enorme tuin was omheind met hoge coniferen. Judith werd nieuwsgierig, maar kon eenvoudigweg niets aan hem vragen omdat dat ding in haar teveel energie eiste. Hij ondersteunde haar toen ze naar het landhuis liepen. Voetje voor voetje, en af en toe moest ze gewoon even blijven staan. Hij was wel behulpzaam, té behulpzaam naar haar zin. Ze voelde zich zo kwetsbaar, zo heerlijk kwetsbaar. Ze kon het ook zijn; hij was erbij.
Vlak voor de imposante deur leidde hij haar naar een paadje dat om het huis heen liep. Ze stonden voor een groot, hoog hek dat begroeid was met klimplanten. Hij belde aan.
Een man in een rokkostuum deed open. Judith verbaasde zich over zijn stoïcijnse blik, maar niet te lang want een volgende golf overspoelde haar. Onder haar regenjas begon het geil nu langs haar dijen naar beneden te lopen. Aan zijn arm strompelde ze door. De butler bleef achter. Ze draaiden de hoek om, en het duurde even voor het tot Judith doordrong wat ze zag.

Er was een zwembad, en daarachter lag een kluwen mensen. Een kluwen neukende mensen. Hun naakte lijven draaiden en krioelden over en om elkaar heen. Pikken die werden gezogen, kutjes die open werden gehouden en gelikt, kontjes waar vingers in verdwenen. Waar ze ook keek, alles gebeurde en met iedereen.

‘Ooh mijn God’, kon ze er snikkend uitbrengen. Ze keek naar hem, en hij keek terug. Glimlachend.
‘Kom’, zei hij zachtjes, ‘er wordt op je gewacht’.
Schuifelend liepen ze er naartoe. Judith hield het bijna niet meer. Dat ding moest eruit, wist ze. Nu met dit erbij, was het echt niet meer te houden. Hij kneep af en toe in haar hand, alsof hij wist wat er speelde. Hij leidde haar naar het midden van de orgie. Ze kon het niet meer opbrengen de kluwen te ontwijken. Hij moest haar zelfs over een stel benen tillen.
De neukende mensen keken niet op of om toen ze het perk betraden. Precies in het midden hield hij halt, duwde haar op haar rug en spreidde haar schone billen. Eerst voelde ze iets klikken, en daarna haalde hij het langzaam uit haar onderlijf.
‘Wat ben je weer nat’. Ze hoorde bewondering in zijn stem. Zijn stem die ze duidelijk boven het intense gekerm en gekreun onder haar hoorde.
Judith slaakte een zucht van opluchting. Het ding was uit haar, en een intense leegte in haar kut en onderlijf maakte ervoor plaats. Nu pas kon ze zich goed richten op wat er voor en onder haar aan de gang was. Het was meer dan een orgie. Het ging niet gehaast, en bezitterig was het evenmin. Er zat een soort beweging in, en iedereen bewoog, likte, pompte, vingerde ermee in de maat.
Judith werd door haar vent omgedraaid. Hij pakte haar bij haar hoofd, keek haar recht in de ogen aan en gaf haar een intense tongzoen.

‘Ik hou van je’, zei hij. ‘Veel genot’.

Hij duwde op haar schouders, ze gaf eraan gehoor door langzaam door haar knieën te gaan. ‘Ja, langzaam, goed zo’, zei hij en verliet zonder op iemand te stappen de kluwen vrijende mensen. Nog steeds naar beneden zakkend, keek ze hem aan. Even bleef hij staan, knikte haar bemoedigend toe, en liep toen naar de stoelen aan de andere kant van het zwembad.
Nog steeds zakte ze naar beneden. Zoiets was haar nog nooit overkomen. Groepsex was iets wat ze altijd verafschuwde. Te onpersoonlijk, te koud, te…
Maar nu, nu zakte ze er letterlijk in weg. Ze verdronk erin, en ze mocht erin verdrinken. Ze moest het zelfs.

Ze kon er niets aan doen.

Nog voordat haar knieën de grond raakten, pakte een eerste hand, een vrouwenhand, haar armen beet. In een vloeiende beweging met de gehele groep werd ze erbij getrokken.
Haar benen werden gespreid, en ze voelde een vrouwenhoofd langs haar dijen naar boven glijden. Haar linkerborst werd door een stoppelige bovenlip bevoeld, en verschillende vingers betastten haar kontje.
Een gesmoord en bewonderend vrouwelijk kreuntje steeg op uit het zachte en intens genietend gekreun; het was de vrouw die op het punt stond haar te likken. Ze kreunde om de vochtigheid, zo wist Judith. Nog een keer hief ze haar hoofd op, en keek naar de andere kant van het veld. Daar zat hij, op z’n gemak, en hij stak zijn hand op. Hij was er, hij waakte over haar. Een tongetje cirkelde voor de eerste keer over haar kutje. En het was zover; ze liet zich definitief met de groep meevoeren.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *