Niet bepaald Assepoester

0
(0)

Het was gewoon een toevallige ontmoeting.

Ik was op het herfstbal, het laatste voor Kerstmis. De balzaal van het paleis was versierd met een oogverblindende reeks van glinsterend, glinsterend kristal, afgezet met duizend kaarsen. Het orkest speelde prachtig, en de gasten dansten prachtig. Nee, ik lieg, sommigen dansten prachtig, anderen hobbelden rond als dronken ossen, maar ik hoop dat je het idee van de scène krijgt.

De koning en koningin keken angstig toe. Hun oudste dochter Prinses Victoria, Eleana, Katerina, Phoebe, Santa Maria, van Sak Coburg Wisenstein, gewoonlijk gewoon bekend als “Maria”, misschien wel het meest verwende, onaangename prinsesje in de recente geschiedenis, begon een probleem te worden. Gewoonlijk werden troonopvolgers zo snel mogelijk na het eindexamen uitgehuwelijkt, maar Maria stond op haar eenentwintigste nog stevig op de plank.

Het koninkrijk was niet het grootste of meest invloedrijke, waarschijnlijk nummer zevenennegentig in de top honderd van koninkrijken, ergens tussen Basutoland en het Isle of Wight in oppervlakte, maar het had zijn deugden, te bergachtig en niet rijk genoeg voor iemand om te willen binnenvallen was de belangrijkste deugd, maar er was een aantal fatsoenlijke skiën en de visserij was niet al te slecht, en de nieuwe spoorlijn betekende dat we vers voedsel konden krijgen en niet hoefden te leven op Beef en Museli zoals onze voorvaderen hadden gedaan.

Maar ik dwaal af. Ik veronderstel dat ik een kleine edelman ben, vader was een Baron maar raak alsjeblieft niet te opgewonden, we hadden niet echt een fortuin, alleen een vervallen kasteel dat ik hoopte om te toveren in een Casino en een paar boerderijen die zich vastklampten aan de berghellingen, behalve wanneer we lawines hadden, dan gleden ze naar beneden in de rivieren, en aan de andere kant moest ik de seizoensgebonden bals bijwonen in het koninklijk paleis.

Dit bal was anders. Plotseling was prinses Maria anders. Ze glimlachte. Ze danste als een engel, het was alsof ze een ander persoon was. Mannen stonden in de rij om met haar te dansen in plaats van zich in de bar te verstoppen uit angst dat hun tenen zouden worden verpletterd door haar naaldhakken met spijkers.

Ik bleef uit de buurt. Ik walste met Carla, deed een two step met Guilia en stampte rond voor een onuitspreekbare Hongaarse square dance met Lizabet.

Het was de wals die de schade aanrichtte. Carla vasthouden, haar parfum, de zwelling van haar borsten, in haar decolleté kijken, ooohh. Ik had een enorme en zeer gênante stijve.

Ze giechelde en drukte zichzelf er tegen aan. Ik probeerde met moeite te voorkomen dat ik mezelf in mijn broek te schande zou maken en zodra de wals afgelopen was, maakte ik mijn excuses en verliet de balzaal zo snel als decorum en een houterige tentstok me toestonden.

Ik had verlichting nodig en het toeval wilde dat ik bijna meteen een dienstmeisje vond dat rondhing en weemoedig naar de dansers keek door een gedeeltelijk geopende deur die van de keukengang naar de balzaal leidde.

Ze was geen kind, ze was een volwassen vrouw. Geen grote schoonheid, maar mooi genoeg voor mijn doeleinden.

“Neem me niet kwalijk,” vroeg ik beleefd, “ik vraag me af of u me een kleine dienst zou kunnen bewijzen?”

Ik gaf aan dat ik me ongemakkelijk voelde. Ze keek ongemakkelijk. “Ugh?” stamelde ze.

“Ik heb verlichting nodig, ik zal betalen,” legde ik uit, “Knap.”

“Ik neuk niet,” zei ze onhandig.

“Nee, ik ook niet,” beaamde ik, “ik hoef alleen maar klaar te komen.”

“Ja, heel goed,” stemde ze in en ze zakte op haar knieën en begon mijn broek los te knopen.

Ik was verrast en blij, want ik verwachtte dat ze me bij de hand zou nemen en met haar vingers het zaad van het leven eruit zou halen, maar in plaats daarvan trok ze mijn lid eruit en richtte het op haar zoete mond.

Haar tong op mijn gevoelige eikel was als de kus van een engel, hij zwol op tot zijn grootste omvang ooit en diep ademhalend slikte mijn engel zijn gehele lengte in en na dit gedaan te hebben begon ze mijn ballen te strelen met het puntje van haar tong.

Ik hield mijn handen achter haar nek en begon haar gezicht zachtjes te neuken. De zoetste sensaties raasden door mijn hele wezen en toen maar al te snel begon het zaad in haar mond en keel te spuiten en te pompen. Ze hoestte en stikte, maar ze slikte elke druppel door.

“Dat was goddelijk, ik denk niet dat je zou overwegen om een baan bij ons te nemen, of wel?” vroeg ik weemoedig, voordat ik verder ging: “Natuurlijk niet, het moet hier in het paleis veel spannender zijn. Ik greep in mijn beurs toen ze plichtsgetrouw mijn lid met een doekje schoonmaakte, en overhandigde haar een gouden munt, misschien drie maanden loon voor een dienstmeisje, maar in mijn ogen zeker de moeite waard.

Ik keerde verzadigd terug naar de balzaal, ik herinner me weinig van de rest van de avond maar dacht verschillende keren aan het dienstmeisje die avond terwijl ik genoot van het gezelschap van mijn eigen dienstmeisjes Helga en Gerta.

Ik was zeer kieskeurig. Mijn dienstmeisjes waren rein toen ik ze voor het eerst plukte en vanaf dat moment droegen ze mijn kuisheidsapparaat elk moment dat ik niet bij hen was. Ik was vastbesloten dat ze geen ander lid zouden accepteren dan het mijne. Natuurlijk zou ik regelingen moeten treffen als ze op een kind vielen, maar tot nu toe was ik aan deze hachelijke situatie ontsnapt.

Gerta’s tong was niet opgewassen tegen die van het paleismeisje en Helga’s schoot was wel aangenaam, maar niet erg hartstochtelijk. Mijn nacht was niet onaangenaam en ik heb meer gedroomd van het paleismeisje dan van de pleziertjes die mijn dienstmeisjes mij aanboden.

De volgende ochtend was er een enorme commotie, soldaten bonkten op de deur, “U bent gearresteerd en moet onmiddellijk met ons mee naar het paleis,” drong de sergeant aan toen mijn idiote Butler hen binnenliet.

“Donder op en kom op een fatsoenlijk uur terug,” geeuwde ik, “Ga maar iemand anders lastig vallen,” stelde ik voor, “Wat had ik dan moeten doen?”

De sergeant leek moeite te hebben om een strak gezicht te houden.

“Iemand heeft prinses Maria geneukt vannacht en ze weet niet wie!” flapte hij eruit, “Ze heeft een identiteitsparade!” Een traan liep over zijn wang terwijl hij grinnikte: “Ze denkt dat ze zijn lul kan identificeren!”

“Ze denkt dat ik haar geneukt heb?” Vroeg ik ongelovig.

“Nee, we moeten iedereen arresteren die op het bal was,” lachte de sergeant, “alle mannen toch!”

De soldaten vonden het hilarisch, ik niet.

“Wat dacht je ervan om later terug te komen?” Ik stelde voor een paar zilveren munten aan te bieden.

“Probeert u ons om te kopen, meneer?” vroeg de sergeant.

“Ja,” antwoordde ik.

“Zou vier uur na het middaguur gelegen komen?” bood hij aan en ze draaiden zich om en dwaalden af in de richting van het bierhuis.

Ik ging naar het paleis rond twee uur na het middaguur. Er stond een rij heren in de rij voor de deur van prinses Maria’s privévertrekken en om de paar minuten kwam er een verfomfaaide heer tevoorschijn die boos wegliep.

Ik zag mijn vriend Bertie, “Hé wat is er gebeurd?” vroeg ik.

“Ik moest mijn broek laten zakken,” zei hij, “en ze lachte om mijn pik, de trut, lachte!”

“Mijn medeleven,” antwoordde ik, “Beter dan hangen voor verkrachting.”

“Verkrachting kan me niet schelen, ze wil met die vent trouwen,” riep hij uit, “Ze is helemaal gek!”

Een andere kerel kwam naar voren: “Ze is gek, heel gek, ze vroeg me haar te neuken, spreidde haar benen, trok haar jurk omhoog, gaf zichzelf bloot en toen ik haar wilde bestijgen, sleepten de bewakers me weg en gooiden me de kamer uit met mijn broek omlaag en mijn lid ten voeten uit, voor iedereen te zien, verdomde beperking die vrouw.”

Ik troostte hem en wachtte geduldig, eindelijk werd ik binnengelaten.

Prinses Maria was even dominant als altijd, ze zat op een grote leunstoel aan het einde van een kleine voorkamer met een dozijn soldaten langs de weg van de deur naar waar ze zat.

Een dienstmeisje in een kiel stond links van haar, een oude bediende zat rechts van haar en nam op wie er was geweest.

“Naam?” vroeg de bediende. Ik vertelde hem mijn naam, rang en geboortedatum.

“Alleen de naam is voldoende,” zei hij.

God weet hoe de andere kerels zo opgewonden raakten dat ze haar probeerden te bestijgen, want ze deed niets om mij op te winden.

De prinses staarde me verontrustend aan. “Laat je broek zakken, laat me je lid zien,” zeurde ze.

Ik deed wat ze vroeg en mijn lid kromp ineen tot een fractie van zijn gebruikelijke omvang.

“Ah een man’s man,” zei de bediende wetend.

“Integendeel,” antwoordde ik, terwijl ik daar stond en me meer dan een beetje ongemakkelijk voelde omdat mijn delen zo nauwkeurig werden bekeken.

“Ga hem wakker maken, anders zitten we hier de hele nacht,” beval de prinses de dienstmeid.

Het dienstmeisje trok gewoon haar kiel op en stak haar duim in haar schoot.

Mijn lid zwol onmiddellijk op.

“Dat is veel beter,” kirde de prinses, “Mooi geproportioneerd, niet te groot,” ze schuifelde een beetje in haar stoel, “Wil je me neuken?”

“Eerlijk gezegd, nadat je de helft van de mannen in het koninkrijk geneukt hebt, nee!” antwoordde ik op haar duidelijke verbazing, “God weet welke ziekte ik zou kunnen oplopen.”

“En jij, welke ziektes heb jij?” vroeg ze.

“Geen, want ik pluk alleen maagden en houd ze daarna in een kuisheidsgordel tot ik ze weggooi,” legde ik uit.

“En fatsoenlijke dienstmeisjes laten dit toe?” vroeg ze.

“Mijn hemel nee, ik neuk alleen dienstmeisjes,” legde ik uit, “Er zijn andere veiligere manieren om verlichting te krijgen.”

“Ik zal de instructie herformuleren, neuk me.” zei ze en keek me recht in de ogen. Ze stond op en opende haar toga om haar welgevormde borsten te tonen en een keurige driehoek van zacht dons rond haar vrouwelijke delen, want onder de toga was ze geheel naakt.

“Kom op, opschieten,” gromde een soldaat, “we hebben de hele dag.”

Er stond een lange, zacht gestoffeerde bank aan de zijkant van de kamer en de prinses ging er op zitten toen de soldaat me er met een bajonet heen duwde.

Ze ging op de rand zitten met haar lendenen gespreid. Ik kwam dichterbij, knielde en in een opwelling pakte ik haar hoofd vast en duwde het naar mijn pik.

Ze hijgde van schrik en in een oogwenk had mijn pik haar mond gevuld en zat het topje daarvan ver in haar keel.

Ze gebaarde naar de soldaten en ik stootte hard omdat ik verwachtte dat ik in een seconde zou worden afgetrokken, maar nee. Ze begon me te pijpen. Haar tong streek over mijn ballen. Het was hemels.

Ik hield haar hoofd stevig tegen me aan en begon haar gezicht te neuken, hard. Zoals ik zou doen met een betaalde hoer die aan niets anders dacht dan mijn plezier en verwachtte elk moment weggesleurd te worden, maar nee, ze wuifde de soldaten weg en concentreerde zich op mij klaar te laten komen.

Vrij plotseling schoot ik mijn zaad in een cataclysme van extase.

Ze werkte hard om mijn zaad door te slikken en gluurde naar me toen ze klaarkwam. “En hoeveel zilverlingen wil je me deze keer bieden?” vroeg ze.

“Ik begrijp het niet,” zei ik onhandig.

“Jij was het, nietwaar?” vroeg ze, “die me jou liet bedienen?” Ik keek wezenloos: “Toen ik me als dienstmeisje verkleedde en mijn hofdame zich op het bal in mijn kleren liet kleden.”

“O jee,” verontschuldigde ik me, “ik had geen idee.”

“Gelukkig weet ik hoe de dienstmeisjes mijn vader behagen, zodat ik kon voorkomen dat ik werd verkracht,” legde ze uit, “anders had je nu zeker gehangen.”

“Hoe kan ik me verontschuldigen, het gebeurde in goed vertrouwen en ik bood geld en een betrekking in mijn huis,” legde ik uit.

“Denkend dat ik een dienstmeid was en geen prinses,” grijnsde ze, “dat heeft nog nooit iemand gedaan, dus als u aanbiedt zal ik uw huwelijksaanzoek aanvaarden.”

“Hé wacht even,” protesteerde ik, “jij wordt zo de volgende koningin, ik wil je niet als een reserve-onderdeel achterna lopen.”

“Trouw met me of hang op!” drong ze aan.

“Kan ik een beetje tijd krijgen om erover na te denken?” vroeg ik hoopvol terwijl ik mijn ontsnapping plande. “Ik heb je tenslotte niet echt verkracht.”

“Verleid je alleen maagden?” vroeg ze terwijl ze voor me ging staan, “Kniel dan.”

Ik deed wat ze zei en ze trok de zoom van haar rok omhoog, “Ben ik niet intact?”

Ik gluurde naar haar baarmoederlippen, ze leken gloednieuw en ongeschonden, toen spreidde ze ze voorzichtig uit en onthulde de haveloze resten van haar maagdelijkheid die aan een draadje hingen.

“Dat bent u inderdaad, mijn verontschuldigingen,” stamelde ik.

“Dan neuk me en trouw met me of sterf,” jammerde ze.

“Het is een grote beslissing,” protesteerde ik.

“Agghhh,” schreeuwde ze en stak drie van haar vingers diep in haar, “ben je nu tevreden, wil je gelukkig sterven?”

“Ja, maar over vijftig jaar,” legde ik uit.

“Bewakers grijp hem!” riep ze en daarmee werd ik op een bank gegooid, en daar vastgepind met mijn broek om mijn enkels.

Mijn lid zakte, maar in een oogwenk stond het dienstmeisje van de prinses op me, met haar mond om me heen, haar tong rond het topje van mijn lid.

Hij zwol onmiddellijk weer op. Ze pakte mijn nu verharde schacht vast en stapte achteruit. Ik was in de war, maar voordat ik kon reageren was prinses Maria naar me toe gekomen en terwijl het dienstmeisje mijn schacht begeleidde, plofte de prinses neer en spietste zichzelf op mijn pik.

“Auw dat doet pijn,” protesteerde ze.

“Dat doet het altijd de eerste keer,” stelde ik voor, “Het zal snel minder worden, vooral als ik mijn crème diep in je spuit.”

“Stop maar voordat hij dat doet, mevrouw, anders valt u misschien voor een kind,” stelde het dienstmeisje voor.

“Stoppen?” vroeg ze, “Ik heb hier twintig jaar op gewacht, waar vind ik anders een edelman zonder talrijke ziektes?”

Op dat moment wandelde de koning binnen, “Wat ben je in hemelsnaam aan het doen,” vroeg hij, hoewel het overduidelijk had moeten zijn.

“Toekomstige echtgenoten testen, vader”, antwoordde ze.

“En je oordeel?” vroeg hij.

“Niet slecht, een beetje nors misschien maar heeft zeker potentie.” antwoordde ze zonder ook maar één stoot te missen.

“En u meneer, heeft u mijn dochter een aanbod gedaan?” vroeg hij.

“Eh nee uwe majesteit, ik heb tijd nodig om er over na te denken.” Ik drong aan.

“Wat, trouwen met mijn dochter of onthoofd worden omdat je haar verkracht?” vroeg hij.

“Inderdaad,” stemde ik in.

“Geen gemakkelijke keuze, een snelle dood of een levende hel,” beaamde de Koning, “Hoe lang heb je nodig om te beslissen?”

“Papa!” Prinses Maria snauwde, “Hoe durf je!”

“Nee mijn meisje hoe durf je,” snauwde de Koning, “Ik ben de Koning en je zult doen wat ik zeg, in feite verklaar ik jullie hierbij tot man en vrouw, dus neem haar mee meneer, ik ben klaar met jou.”

“Maak je geen zorgen hij zal kalmeren,” stelde ik Maria gerust.

“Nee dat doe ik niet,” grinnikte hij, “ik denk dat ik zojuist een fortuin heb bespaard op een staatshuwelijk.” en hij wandelde weg.

“Papa!” Maria protesteerde, “Doe niet zo stom, de verkoop van de herdenkingsmokken alleen al dekt het grootste deel van de kosten van een bruiloft!”

“Goed punt,” beaamde ik.

“Nu je het zegt,” beaamde de Koning, “ik denk dat we iets moeten plannen voor je begint op te zwellen met kind.”

“Hoe zit het met wat ik wil?” eiste ik.

“Irrelevant, Maria krijgt altijd wat ze wil,” gaf de Koning toe, “Maar ze is nu jouw probleem, dus ik zie je morgenvroeg.”

“Je laatste kans,” waarschuwde ik Maria, “want ik zal mijn lading direct afvuren.”

“Schiet maar, ik ben er klaar voor,” stemde ze in en toen stuiptrok mijn lid en stroomde mijn zaad haar delen binnen.

“Mmmmm, dat was lekker,” beaamde ze. “Wanneer kunnen we het nog eens doen?”

“Binnenkort,” stemde ik in, “laten we eerst een lekker zacht bed zoeken, voordat mijn rug helemaal verpest is.”

“Ja, we hebben er een stuk of honderd in het kasteel, dus dat moet geen probleem zijn,” beaamde ze.

“En gorgel met rode wijn je mond smaakt naar pik,” adviseerde ik terwijl ze me kuste.

“Jij zegt me niet wat ik moet doen!” snauwde ze.

“Jouw keuze, gorgelen of kussen,” adviseerde ik.

“Geen van beide, ik wil weer neuken!” drong ze aan terwijl ze me bij de hand nam en me naar haar grote hemelbed in de aangrenzende kamer leidde.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *