Midwinternacht zomerspecial!!! duits genot in renesse

5
(1)

Het is nog even afzien, de winter houdt ons landje stevig in zijn knuist. Maar houd moed! Het ergste is al geweest moet je maar denken. Zo worden de dagen weer langer sinds afgelopen december. Daar heeft trouwens ook het hoofdverhaal mee te maken, dat heb ik precies in de langste nacht (21-12 jl.) geschreven. Een heet verhaal, want buiten was het niet te harden zo koud. En wederom een heuse, echte ervaring.

Ik heb een tijdje bij de PZEM gewerkt, toen nog de distributiemaatschappij voor elektriciteit in Zeeland. Ik was daar een manusje van alles. Het beviel mij wel, dat werk. Bijna altijd was ik buiten en onderweg. Zo maakte ik de volautomatische krachtstations, die her en der in de weilanden staan schoon. Niet de apparatuur of zo hoor, maar gewoon met m’n bezempje stoepjes vegen en zo. Overzichtelijk werk dus, ik had het erg naar mijn zin. Dat hadden de krachtstroom technicians ook wel in de gaten. (Dit zijn de mannen die bijvoorbeeld in de hoogspanningsmasten klimmen. Zie je nu wel Gert, dat je in “zo’n verhaal” komt…!)
Al snel kon ik een aantal van deze (echte) mannen tot mijn vrienden rekenen. Ik deed wel eens een klusje voor hen (sigaretten halen in het dichtstbijzijnde dorp bijvoorbeeld), en zij deden eens wat voor mij.
In die tijd woonde ik – nou ‘verbleef ik’ is beter – op een camping nabij Renesse, in een oude caravan. Voor de mensen die Renesse niet kennen; het is het Ibiza van Nederland, met ongeveer net zoveel Duitsers. Maar ook: Renesse staat bij Zuid-Hollandse jongeren bekend als ‘Ontmaagding Holiday Village (sedert 1959)’. Interesse? Ga er eens voor een weekendje heen, in de zomer. Dan zal je begrijpen wat ik hier op mijn flatje tijdens de langste nacht van het jaar beweer. Succes GEGARANDEERD!
Maar goed, in die tijd waren de zomers nog mooi (hoest!), en na een dag werken dook ik gewoonlijk meteen de Noordzee in. Prachtige brede stranden hebben ze hier trouwens. Echt hoogseizoen was het nog niet, maar het stikte er al van de Duitsers.
Op een dag waadde ik terug naar het strand. Het werkzweet weggespoeld, de noeste arbeid gedaan, en de vijf biertjes in mijn bast meer donderjagend dan ik verwachtte. Heerlijk verfrist en loom tegelijk wandelde ik naar mijn spulletjes. Ik spreidde mijn badhanddoek, maakte een kussen van mijn overall en legde mij te ruste. Hè-hè…!
Misschien viel ik in slaap, misschien soesde ik wat, maar op een gegeven moment merkte ik dat iemand in mijn zonnetje stond. Ik opende mijn ogen en zag dat schaduwmaker een -maakSTER was aan de haren te zien. Ik deed mijn zonnebril af. Nog zag ik slechts de contouren van het lichaam, en ik moet zeggen, dat viel niet tegen!
Ik moest gaan zitten om haar te kunnen aanschouwen. Maar dat was ze in elk geval méér dan waard: ongeveer een meter tachtig, lang lichtblond haar, een wat ouderlijk meisjesachtig gezicht, twee heerlijk lange rechte benen, een wulps kontje en twee prachtige handvolle tietjes. Ze lachte me. Ik keek haar vragend aan. Alles goed en wel, maar waarom stond ze nou in mijn zonnetje?!
‘Achtung Kerl, du brennst in die Sonne!’, zei ze, meen ik me nu zes jaar later nog te herinneren. Of zoiets. Ze waarschuwde mij in elk geval, de scheet, dat ik niet zou verbranden. ‘Das ist mir egaal, ich kann wohl etwas haben’, zei ik op z’n Rudi Carells. Ze moest lachen. ‘Komm, setzt dich’, nodigde ik haar uit naast me te komen zitten. ‘Hoe heet je?’, vroeg ik eveneens in mijn onnavolgbare Duits, wat ik nu niet meer ga herhalen voordat ik mij volslagen belachelijk maak.
‘Ilse’, zei ze, ‘en jij?’ ‘Richmond Ilse, een mooie combinatie’, antwoordde ik versierderig. Tja, die biertjes hè, die werkten nog steeds. Maar het maakte niet uit; we waren op het strand bij Renesse, in de zomer. Dan is alles geoorloofd, en een blauwtje lopen is net zo waarschijnlijk als een blauwe zee in die contreien.
En inderdaad Ilse bleef zitten, zij wilde ook. Niet lang daarna lagen we allebei op mijn handdoek, met onze gezichten naar elkaar toe, en steunend op onze ellebogen. Ilse bleek achttien te zijn, en ze was hier met een vriendin en haar ouders op vakantie. ‘Maar’, zo verzekerde ze mij, ‘we hebben wel een eigen tent, en we mogen onze eigen gang gaan hoor!’ Nou, daar had ik natuurlijk niets op tegen.
Een straf zeewindje blies haar haren tegen mijn gezicht. Ze lachte verontschuldigend, en hield de lokken met haar hand tegen om herhaling te voorkomen. ‘Dat hoeft niet’, zei ik zacht en pakte haar hand om haar haren te bevrijden. Op dat moment gaf zij zich al, maar dat merkte ik niet; dom, jong en een schijterd die ik toen was. Pas toen ze mij verward en niet-begrijpend aankeek, realiseerde ik mijn stommiteit. Maar goed, ik wist in elk geval zeker dat zij wel wilde. Maar zou er nog een kans komen?
Gelukkig bracht de wind uitkomst. Weer werden haar haren tegen mijn gezicht geblazen. Dit was mijn kans! Met de grootste zekerheid pakte ik de wapperende lokken en streelde teder haar voorhoofd. Ze rilde en sloot haar ogen. ‘Du bist sehr schön’, zei ik zacht, en meteen daar achteraan, nog zachter, nog verleidelijker in het Nederlands: ‘Jij bent heel erg mooi’.

Het leek een eeuwigheid te duren voordat onze lippen elkaar raakten. Maar toen dat eenmaal gebeurde, olala!
Ilse kreunde, al in volle overgave, bij de eerste aanraking. Ze drukte meteen geilig haar lijf tegen mij aan. ‘Ooh ja’, steunde ze. Met beide handen pakte ze mijn gezicht. Ze leek mij op te willen vreten.
Overdonderd was ik. Zo’n jong, onschuldigogende meid, en dan zo tekeer gaan. Ik liet het maar al te graag over mij heenkomen, en volgde gedwee haar groeiende opwinding.
Ik snakte naar adem, en voelde mij tegelijkertijd ineens heel erg ongemakkelijk worden toen ze met haar onderlichaam over mijn benen en buik begon te rijden. Ze deed dat zo geil, dat ik mij schaamde. Dit kon de overige badgasten gewoon niet meer ontgaan! Ik begon tegen te stribbelen. ‘Ah nein, bitte…’, kreunde het meisje, ‘Ich komme gleich…!’ Haar ranke handen knepen van geilheid in mijn lijf. Het was gewoon teveel. In de wetenschap dat dit prachtmeisje zich klaarreed op mijn lijf verdween mijn schroom als sneeuw voor de zon. ‘Ach kom ik dan maar, laat het maar gaan, geil, Duits teefje’, zei ik in mijn Nederduits. Ilse kraaide een nieuwe zucht van opwinding. Haar handen grepen zich vaster in mijn been en middel. Ik spande mijn spieren om de pijn te kunnen verdragen, maar dat superhitsige sletje ging mee, en kneep nog harder in mijn lijf.
Ook haar gekronkel werd erger, en onregelmatiger. Haar kreunen en hijgen, en haar tong; het was er allemaal en overal; op en rond mijn hoofd.
De nog steeds aanzwellende pijn op de plekken waar ze me vast had, maakte me eigenlijk razend. Maar haar aanstekelijke en aanzwellende opwinding vergoedelijkte alles. En ook ik verloor mijzelf, en wurmde mijn hand tussen onze lijven. Ik graaide achter haar korte strandbroekje.
Oooh!!! Ze was kledder!!! En geschoren, maar ze was zó nat, dat twee van mijn vingers meteen in haar lijf gleden. Ilse kreunde het uit, schuurde intens over mijn inmiddels knoertharde paal en begroette zo haar hoogtepunt.
De wereld stond stil, er was op dat moment voor mij niets anders dan het strakgespannen en intens trillend lijf van deze goddelijke Duitse schone bovenop mij. En ze bewoog over mijn vingers.
In tegenstelling tot haar intens kreunen eerder, maakte ze tijdens haar hoogtepunt totaal geen geluid. Ooh, het was zó geil…!
Met een soort braakgeluid brak Ilse uit haar genotstrance, en haalde diep adem. Daarna begon haar lijfje wild te mee schokken, op het ritme van de wegebbende genotsgolven. Langzaam nam het af, en daarmee werd ook haar ademhaling rustiger.
‘Ooh, das war Toll’, zei ze loom en bevredigd. Ze rolde van mij af, en landde naast me, op haar zij en haar hoofd naar mij toegedraaid. Snel draaide ook ik mij op mijn zij.
Niet heel badend Renesse hoefde een idee te krijgen van de grootte van mijn pik. In uiiiiiterst actieve toestand mag ik wel zeggen…!
In de draai keek ik stiekem om mij heen zodat ik kon zien voor hoeveel mensen ik mij werkelijk hoefde te schamen. Maar dat viel mee. Het waren er hoogstens een stuk of dertig, waarbij de jongeren nog steeds met geamuseerde blik onze kant opkeken. Kut!
‘Ja, das war super!’, sprak ik maar met haar mee, het kwaad was toch al geschied. ‘Aber…’
‘Maar wat?, vroeg Ilse. Ze had haar ogen gesloten en koesterde haar heerlijke en vermoeide lijf in de zon. ‘Nou, denk je dat het voor mij nu ook afgelopen is?’, zei ik ietwat geïrriteerd. De pijntjes van mijn been en middel, en mijn gekneusde harde pik werden nu niet meer gecompenseerd. Bovendien, ik zat niet ver van de grens dat ik mij gebruikt voelde.
‘Wieso?’, vroeg Ilse niet-begrijpend, en ze keek mij lachend aan. Nee, echt slim was ze voor mij toen ook niet meer. ‘Kom’, gebood ik, ‘jezt bin ich an der Reite!’ (Naar: Hauptcommissar Derrick: ‘Nu ben ik aan de beurt’).
Ik stond op, trok haar aan haar arm overeind, pakte mijn spullen, en we verdwenen in de richting van de duinen.
Ilse volgde gedwee. Ik moest mijn spullen voor mijn pik houden, want deze volgzaamheid maakte me toch een partij geil! Ik zou haar zo meteen wel eens eventjes wat laten zien!
Ik zei het al, de stranden daar zijn verschrikkelijk breed, en de duinen stellen niet zo heel veel voor. Achter het prikkeldraad begon meteen het bos. Ik keek nog schichtig om mij heen, maar de baders waren poppetjes in de verte.
‘Wat gaan we nou doen?’, vroeg Ilse terwijl ik het prikkeldraad voor haar ophield.
Ik had geen zin om in mijn steenkolen-Duits een gevat antwoord te geven, dus zei ik zoiets als: ‘Ich gehe dich unglaublich ficken. Und pass darauf, es geht loss!’
Ilse slaakte een gilletje van opwinding. Blijkbaar beviel mijn toon haar wel. Met ferme passen liepen we door het hoge gras, dieper het dennenbos in. Het was heerlijk rustig. Slechts heel in de verte hoorden we de geluiden van de zee en de badgasten.
Even liepen we maar tussen de bomen. We kwamen er aan de andere kant weer uit, waar het natuurgebied begon. ‘Hier is het wel goed’, zei ik. ‘Alles aus!’ Ilse rilde, en deed langzaam, uitdagend, en haar rug half naar mij toegedraaid haar strandbroekje uit. Ooh, wat een heerlijke strakke billetjes had ze toch. Met geloken ogen zag ze mij kijken, en nog meer maakte ze er een voorstelling van. Voorzichtig werd ook haar bikini bovenstukje uitgedaan. En inderdaad, de borsten waren zo mooi als ik me ze had voorgesteld.
Ik hield het niet meer en liep op haar af. Ze schurkte zich, met haar ogen dicht, in afwachting van mijn aanraking. Ik pakte haar bij haar schouders, en duwde mijn lijf tegen haar achterkant. Mijn handen gleden over haar welvingen. Ze was echt heerlijk. De kleine tepels hardden onder mijn zacht-strelende handpalmen en vingers. Ze miauwde als een krols poesje. Haar kontje schuurde verleidelijk en uitnodigend tegen mijn stijve pik. Met beide armen omvatte ik haar prachtige lijf en dwong haar zo door de knieën te gaan. Ilse begreep wat er ging gebeuren, en gaf eraan toe.
Ik duwde haar helemaal op haar buik, en beminde haar hals, haar heerlijke schoudertjes, haar onderrug, die heerlijke kadetjes van billen en de achter- en binnenkant van haar dijbenen. Eigenlijk wilde ik zo lang mogelijk van dit lijfje genieten voordat ik het zou nemen, maar het Duitse meisje besliste anders. Haar kontje begon steeds ongeduldiger op en neer, en heen en weer te bewegen. Ze spreidde zelf haar benen iets, zodat ik zicht kreeg op haar fijngeschoren vagina. Ik duwde haar benen nog wat verder uit elkaar, en trok haar aan haar middel op haar knieën.
‘Ooh jaaah!!!’, verzuchtte het blonde meisje uit, ‘Das geht gut so!’ Ik streelde haar zachte billen. Ooh, wat wilde ik graag nog van haar genieten, haar beminnen zonder haar te nemen. Maar tegelijkertijd wist ik dat daar de stemming niet meer naar was. Dit sletje wilde genomen worden, en ik moest eraan gehoor geven anders zou ze haar opwinding verliezen.
Tandenknarsend als uiting van het gevecht dat zich in mij afspeelde, gaf ik haar een venijnig tikje op haar billen. ‘Kleine slet’, siste ik. ‘Ooh ja, ooh ja!’, kermde ze in overgave hoewel ze mij niet verstaan kon hebben. Haar geile kontje draaide meer dan verlangend tegen mijn pik.
Het was genoeg nu. Ik pakte mijn pik, verbaasde mij even over de hoeveelheden voorvocht, zette mijn eikel van achteren tegen haar kwetsbare vlees, gromde, en drukte daarna met heel mijn lichaam mijn pik in haar sletterige kut. Argh!!! Hier!
Ilse hapte naar adem. Ik zag haar handen in de zompige bodem dringen. Dat was zo geil, vooral omdat het leek op mijn penetratie in haar zo mogelijk nog zompiger onderlijf. Ze was heerlijk strak. Maar wat het allemaal nog zoveel opwindender maakte, was dat ze heel veel controle over haar schede had. Ik voelde haar genotsgolven door het pulseren van haar natte strakke sneetje.
Haar lange blonde haar in de zon verblindde mij. Slepend bewoog ze met haar hoofd, haar ogen af en toe gesloten. Ja, alles aan haar vroeg erom, en ik gaf eraan gehoor. Ik begon haar te neuken, écht te nemen. Het was uit met het voorzichtige gedoe.
Grommend pakte ik haar bij haar schoudertjes en drukte haar bij iedere stoot zo mogelijk nog strakker tegen mij aan. Ilse was een geil, uitnodigend lijf geworden, zuiver en alleen voor mijn genot.
Hoewel ik niets over deze gevoelens tegen haar zei, moest ze het gevoeld hebben, want ze gaf zich eraan. Helemaal. Ze brabbelde wat. Het was Duits, maar ik kon niet verstaan. Ik vroeg mij af of ze dat zelf wel gedaan zou hebben. Als ze zichzelf al gehoord had, het geile sletje.
Haar prachtige, kittige peervormige borsten trilden slechts door hun strakheid op het ritme van mijn nemende bewegingen. Ooh God, ik dreef weg, werd meegesleurd in de draaikolk van mijn eigen genot. En ik verloor mijzelf.
Van heel ver voelde ik de druk in mijn lijf opzwellen. Ik moést met haar paren! Oerinstincten gierden door mijn lijf. Hier, ontvang mijn zaad! Hier, besef dat ik je neem! En ik kwam grommend vanuit mijn buik zo heftig klaar, dat ik even buiten bewustzijn viel.
Ik kwam weer bij kennis, en ik vond mijzelf geheel liggend op haar rug, mijn armen krampachtig – alsof ik bang was – om haar lijfje geslagen. Het laatste zaad schokte door mijn bewegingen in haar zachte kutje.
Ik schaamde me. Zoals ik haar beestachtig mannelijk nam, zo klemde ik mij nu als een bang jochie aan haar vast. Ik, Richie66…!
Zwaarhijgend liet ik mijn pik uit haar natte, zeer natte spleet glijden. ‘Unglaublich!’, hijgde Ilse, en ze keek mij verbaasd aan. We lieten ons op de grond vallen. Ik durfde niet te spreken, om zoveel kwetsbaarheid dat ik had laten zien. Ilse vertelde dat ze ook was gekomen, vrijwel tegelijk met mij. Ze zei dat ze nog nooit een vaginaal orgasme had gehad, en dat het zoveel intenser was dan als iemand, of zijzelf, haar klitje stimuleerde. Of likte. Ze was echt een hete donder. Ik voelde mij weer zekerder worden. Waarschijnlijk had ze mijn orgastische toestand niet eens opgemerkt. En wat dan nog?, dacht ik er achteraan. Zo’n eerlijk kind, naïef ook, mocht dat best wel weten.
Net toen ik mij begon af te vragen hoe het nu verder moest tussen ons, wat ik moest zeggen of doen, schrokken we allebei op van gekraak dat vanachter ons uit de bossen kwam.
‘Eva!’, riep Ilse enthousiast uit, en ze sprong op om de onverwachte gast te begroeten. Het was een meisje, een prachtmeisje! Donker haar, tenger figuurtje, kinderlijk mooi gezichtje, heerlijke benen.
Ze keek met veelbetekenende blikken van Ilse naar mij en weer terug. Ilse fluisterde de nieuwkomer wat in haar oor, en toen kwamen ze mijn kant weer op.
Ilse stelde Eva voor, het was het vriendinnetje waar ze mee op vakantie was. Ik schudde haar de hand, maar ze trok mij naar zich toe. Ze zei nog iets tegen Ilse, over mij, wat ik ook niet kon verstaan, en gaf mij toen een innige tongkus. Overrompeld was ik, en zoende zo goed als kwaad dat ging terug.
‘Warte mal’, zei Eva, duwde mij op de grond en verlegde haar aandacht naar Ilse. De twee begonnen innig te vrijen! Meteen werd mij duidelijk dat Ilse ook bij haar een rol had om alles te ondergaan. Teder en zachtjes vlijdden de meisjeslichamen tegen elkaar, en Ilse’s lijf werd overal door Eva gekust. Ik hield mijn adem in toen ze bij haar kutje kwam. Het kutje waar mijn zaad nu duidelijk zichtbaar werd. En, ooh, ze likte het! Ze kuste, beminde, likte het kutje dat ik zojuist wreed had genomen. Ooh mijn God, wat was dat geil!
Nu stop ik. Ik behoud mijn inspiratie en ervaringen voor een volgend verhaal. Wel kan ik zeggen dat ik in die prachtige werk/vakantietijd veel met Eva en Ilse ben opgetrokken. Ze mochten zelfs mee naar de krachtstations en hoogspanningsmasten waar ik een aantal mooie foto’s van de meiden heb genomen. In ons ‘menage a trois’ verwerd Ilse meer en meer tot een lustslavinnetje voor Eva en mij. Goed, daar ga ik weer. Ik moet nu stoppen. Oh ja, nog de groeten aan jou, Gert. Ik hoop niet dat je de mast herkent…!

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *