De uitgelokte verkrachting (3)

3.7
(7)

Waarschuwing & belangrijke mededeling vooraf!!
* Dit verhaal is volledig fictief geschreven door de schrijver. Verkrachting, sex met minderjarige of sex met dieren is ten strengste verboden en strafbaar volgens de wet. Ook het bezit van porno met minderjarigen is strafbaar volgens de wet! Het verhaal kan door sommige als zeer extreem of schokkend worden ervaren. De lezer dient zich goed te realiseren dat dit een fictief verhaal is!

Ik had heel wat werk te verrichten om in zijn spel en beleving alles tot in de puntjes te regelen. Ik nam een flip over van het werk mee naar huis, wat kon dienen als schoolbord. Ik had een overhead meegenomen, richtte als het waren een kleine klas in. Dit alles om op Ronald een zo goed mogelijk indruk te maken. Bij een kennis van de Universiteit leende ik een baret die professoren als zij plechtigheden moesten verrichten op hadden. Deze zou ik op kunnen zetten, waar ik een aanwijsstok had aangeschaft. Zo was ik nadat ik Ronald had verlaten het druk gehad met de voorbereidingen voor de bijles die zou komen. In de achterkamer had ik alles ingericht als bijleslokaal. Om kwart voor drie zette ik de deur open. Ik kon de klok erop gelijk zetten. Precies om drie uur hoorde ik dat Ronald binnenkwam. Hij klopte netjes op de deur. ‘Binnen’, riep ik nors. Ronald naar de vloer, maar ook even rond. Hij grijnsde. ‘Zo ben je daar’, zei ik kijkend op mijn horloge. ‘Kan ik de hele middag voor jou weer op school blijven. Of niet dan?!’, snauwde ik hem toe. ‘Ja meester’, zei hij schuldvol. ‘Zo is het maar net’, zei ik tegen hem. ‘Ga zitten lastige leerling’.
Hij ging zitten en keek mij aan met mijn baret op mijn hoofd. Hij grijnsde weer. ‘Lach jij mij uit?’, vroeg ik streng. ‘Nee meester, echt niet meester’. Ik ging op de stoel voor de keukentafel zitten. ‘Kom eens hier’, zei ik fijntjes tegen hem. Hij aarzelde even, maar kwam schoorvoetend naar mijn tafel. ‘Wat gaat meester nu met jou doen stoute jongen?’. ‘Weet niet meester’, gaf Ronald als antwoord. ‘Meester gaat nu tergend langzaam de broek van de stoute jongen zijn kleine jongenskontje trekken…’ ‘Nee meester!’ ‘Wat nee meester?! Ja meester!’, snauwde ik.
Hij had vandaag een strakke spijkerbroek aan met een hele kleurige trui. Ik maakte de bovenste knoop van zijn broek los, trok de rits langzaam naar beneden, en trok zijn broek langzaam open. De geur van zijn heerlijke jonge lijf kwam mij te gemoed. Tergend langzaam trok ik de broek naar beneden. ‘Meester zal nu elk plekje van dat stoute jongetje eens gaan ontdekken’, zei ik hijgend. ‘Ga op mijn tafeltje zitten’. ‘Ja meester’. Hij bleef naar beneden kijken. Op de tafel pakte ik zijn schoen vast en trok deze uit. Vervolgens de andere schoen, om daarna één voor één zijn witte sportsokken uit te trekken. Met zijn strakke jongensbillen zat hij met zijn spijkerbroek op zijn knieën op de tafel. Langzaam trok ik die helemaal uit en gooide hem achter mij. Ik wreef over zijn gespierde bovenbenen, liet daarbij expres mijn hand in de pijpen van zijn boxershort glijden. Langzaam maar zeker maakte ik de knoopjes van de gulp van zijn short open. Ik voelde zijn jongenspikkie achter de dunne stof. Hij keek geil naar mijn handelingen.
‘Verlang jij naar straf jongetje?’, vroeg ik zacht. ‘Ja meester’, zei hij. ‘Doet meester eerst die mooie trui van jouw jongenslijfje’, zei ik. Terwijl ik dat deed voelde ik aan zijn lijf. Zachtjes wreef ik over zijn harde gespierde jongensbuik. Toen ik de trui achter mij gooide, zat hij alleen nog in zijn boxershort op het tafeltje. ‘Draai jij je eens om’, commandeerde ik. Ronald stond op en draaide mij zijn harde bolle jongenskontje toe. Langzaam trok ik zijn boxershort naar beneden. Toen die op de grond lag, gaf ik de opdracht zijn benen iets te spreiden, wat hij gelijk deed. Zijn prachtige bolle harde kontje kon ik nu eens goed bekijken. Langzaam duwde ik zijn billen van elkaar. Tergend langzaam likte ik zijn harde kont. Met mijn hand aaide ik zijn lekker jongensballen die vrij tussen zijn benen hingen. Zo bleef ik een hele tijd met mijn tong over zijn kontje spelen. Om vervolgens mijn tong naar zijn jongenskut te brengen en de ingang van zijn roze holletje met mijn tong te bewerken. Ronald steunde met beide handen op het tafeltje, om nog beter naar voren te buigen zodat ik met mijn behandeling nog meer effect kon scoren. ‘De stoute jongen vindt het lekker?’ ‘Ja meester’, zei hij schor. ‘Wat zou meester moeten doen om jou te straffen?’, vroeg ik zacht. ‘Mijn billen rood slaan meester’.
‘Zo, zo dus zo stout ben jij geweest?’, vroeg ik geïnteresseerd. ‘Ja meester…’ ‘Jij wil dus nu een iets hardere straf jongen?!’, snauwde ik hem toe. ‘Ja meester, echt meester’.
Hij raakte opgewonden, smeekte haast om straf. Ik stond op, om achter hem met een hand op zijn rug klaar te gaan staan om hem met de andere hand op zijn billen te kunnen slaan. Daarbij drukte ik zijn jongensrug iets verder naar beneden op het tafeltje. Langzaam bracht ik mijn hand omhoog om eerst zacht zijn billen te kletsen. Hij schokte een beetje, smeekte: ‘Mag ik meer straf meester? Toe alstublieft meester…? Met ferme hand sloeg ik nu zijn billen rood. ‘Ooh, ooh, ooh, meester’, huilde Ronald, snikte, toen ik zijn billen steeds roder sloeg. Hij jammerde, huilde, snikte, maar verlangde dat ik bleef doorslaan. Goed opletten dat ik hem niet beschadigde. Toen hij genoeg billenkoek had gehad, zijn kontje daadwerkelijk goed rood was, liet ik mijn tong weer over zijn billen glijden. Wat ik niet gelijk had gezien was dat zijn jongenspik kei- en keihard tegen zijn jongensbuik was gedrukt. ‘Draai je om’, zei ik nors, wat hij gelijk deed. ‘Ga op tafel zitten nu’, zei ik streng. ‘Wat is dat jongen?, zei ik streng terwijl ik wees op zijn keiharde jongenspik. ‘Weet niet meester, weet echt niet’, zei hij besmuikt. Zijn lange jongensleuter stond keihard. Zijn eikel priemde nat en geil omhoog. ‘Echt niet meester’, herhaalde hij. Dit alles maakte mij supergeil. Met beide handen steunend op tafel, iets achterover leunend, zat hij daar met zijn prachtige gespierde lijf als een klein jongetje op mijn tafeltje. Bij de sportschool zag ik jongens met prachtig gespierde lijven, maar die konden aan Ronald zijn lijf echt niet tippen. Ook zijn prachtige jongenspik, mooie ballen, die vol in zijn zak lagen, het blonde jongenshaar om zijn edele delen die heel licht naar zijn navel groeide, zijn zachte jongenshuid, lekker geur. Ik bewonderde hem. Met mijn tong beroerde ik even zijn eikel. Keek hem aan en zei: ‘Meester moet je nu echt neuken over de tafel heen, daar kunt je echt niet aan ontkomen’. ‘Nee? Nee meester?’, jammerde hij, ‘niet neuken over het tafeltje!’ ‘Ja dat zal wel moeten!’ Ik rukte haast mijn kleren van mijn lijf zodat ik naakt, supergeil met een grote keiharde paal voor hem stond. ‘Omdraaien jongen nu omdraaien’, zei ik zeer streng. Hij draaide zich jammerend om: ‘Nee meester, niet neuken, toe niet meester…’ Maar hij boog zijn rode jongensrug al naar beneden om zo over het tafeltje te gaan liggen. Met mijn hand gaf ik hem nog een paar harde tikken op zijn jongensbillen om vervolgens mijn paal tussen zijn billen te duwen en die gelijk zijn jongenskut binnendrong.
Ronald was eerst niet bedacht op de tikken, schoot kreunend, jammerend naar voren, maar was nog minder bedacht op mijn hete keiharde paal. Hij schreeuwde, drukte met kracht zijn lijf naar voren maar werd daarin tegengehouden door het tafeltje. Genadeloos was mijn paal in zijn jongenskut gestoten. ‘Meester!’ hoorde ik hem gillen, ‘nee meester!’ Na de eerste schrik van Ronald nam ik zijn keiharde jongenslul in mijn hand en begon hem te sjorren. Vlokken sperma spoten meteen over het tafeltje, waar hij gromde en kreunde. Zijn lijf schokte, stootte tegen het tafeltje. Ik hield zijn steeds slapper wordende jongenspik vast, neukte hem met korte zeer felle stootten, waardoor het tafeltje het haast begaf. Hij stotterde haast door die korte felle stootten. Het geile sperma borrelde in mijn pik op; klaar om zijn jongenskut vol te spuiten. Toen ik de eerste stralen warme sperma in zijn jongenskut begon te lozen, draaide hij geil met zijn kontje om het in ontvangst te nemen. Langzaam bouwde ik het ritme af, om vermoeid mijn paal uit zijn jongenskut te laten glijden. Snel draaide Ronald zich om, zonder dat hem dat was gevraagd en nam mijn paal in zijn mond. Hij zoog de laatste druppels sperma naar buiten. Zijn hand masseerde heerlijk mijn ballen. Ik schoot iets achteruit toen hij mij totaal leegpijpte. Toen hij enigszins trots mijn paal los liet, draaide ik hem om, gaf hem paar klappen op zijn billen, en likte zijn jongenskut. Hij draaide met zijn geile lijf heen en weer toen ik zijn anus met mijn tong beroerde. Bezweet en moe liet ik hem even daarna op zijn plaats zitten. De hele tijd had ik de baret opgehouden. Mijn bezwete rode kop onder die pet bracht Ronald tot glimlachen. Inmiddels waren we een half uurtje verder, dus tijd genoeg de lessen voort te zetten.
‘Wordt het laat meester?’ vroeg Ronald. ‘Wat denk je’, zei ik. ‘Ja meester, wel negen uur zeker?’ Ik knikte. ‘Mag ik dan even naar huis bellen meester?’ Ik wees naar de telefoon.
Ik hoorde hem liegen, hij zei dat hij bij Roy zou blijven eten en huiswerk maken. Daarna legde hij op, om weer te gaan zitten. ‘Tien kniebuigingen voor het liegen zeker meester?’, vroeg Ronald zacht. Ik knikte. Zijn prachtige jongenslijf voerde automatisch de buigingen uit. Nu kon ik zijn heerlijk lijf nog beter bewonderen. ‘Wie is Roy?’, vroeg ik jaloers. ‘Van school, meester’. ‘Dus die moet ook straf hebben?, vroeg ik. ‘Ja meester’. Hij stond naast zijn tafeltje nadat hij zijn kniebuigingen had uitgevoerd. Ik pakte mijn aanwijsstok. tikte er mee in mijn hand. ‘Heb je daar zin in?’, vroeg ik en wees op de stok. Er was een lichte aarzeling, maar toen: ‘Graag meester’. ‘Kom!’, zei ik streng. Hij liep naar mijn tafeltje, draaide mij zijn rug toe en boog naar voren. Zijn nog licht-rode jongensbillen prijkten voor mij. Ik gaf hem een felle klap met de aanwijsstok op zijn harde billen. Hij schoot naar voren, gilde zacht. Een striem was meteen te zien. ‘Meer?’, vroeg ik. ‘Alstublieft meester’.
‘Wat doe je met Roy?!’, vroeg ik streng. ‘Roy is ook opzoek naar bijles meester’, zei Ronald heel diplomatiek. ‘Is Roy net zo geil als mijn stoute jongen?’ ‘Ja meester, nog stouter meester’. ‘Dus ik krijg een klas vol stoute jongens’, vroeg ik bij de derde tik. ‘Ja meester. Zal ik Roy nu bellen meester?’ Ronald keek smekend over zijn schouder naar mij. ‘Ja, doe dat maar. Of heb je het er met Roy over gehad soms?’, vroeg ik weifelend. ‘Min of meer meester’, was het antwoord. ‘In welke zin dan’, vroeg ik verder. Ik sloeg niet meer. ‘Wij zochten samen bijles. Wie dat eerst had gevonden zou dat melden meester’, legde Ronald uit.
‘Goed’ zei ik voldaan en opgelucht, ‘dan bel hem maar’. Ronald pakte de telefoon. Snel legde hij de persoon aan de andere kant van de lijn uit dat hij bijles had en gaf een routebeschrijving. Even later stond hij weer met zijn prachtige lijf naast mijn tafeltje. ‘We zullen maar even wachten of niet dan?’, zei ik opgewonden. ‘Goed meester, zal ik de deur al openzetten?’ ‘Ja doet dat maar’, zei ik kalmer nu.
Ronald was nog niet in de gang of ik hoorde jongens met elkaar praten. Roy woonde een straat achter ons, maar ik kende hem niet. Ik liet Ronald maar even Roy inwijdden, dat zou wel zo gemakkelijk zijn. Ik bleef achter mijn tafel zitten, zodat bij binnenkomst Roy niet met zijn neus gelijk op de feiten zou worden gedrukt.
Er werd geklopt, waarop ik binnen riep. Ronald kwam naakt binnen met achter hem aan Roy. Ik schrok, Roy had zijn kleren in de gang al uit getrokken, maar bleek een Surinaamse jongen te zijn. ‘Mag ik ook bijles?’, lachte Roy met zijn in witte tanden. ‘Goed’ zei ik, ‘ga maar vast zitten, maar geef je kleren eerst maar hier’. Roy liep langs mijn tafeltje, keek goedkeurend, legde zijn kleren neer en ging zitten. ‘Roy kom eens hier, ik wil je eerst eens beter bekijken’, bevakl ik de nieuweling in het gezelschap. ‘Goed meester’, zei Roy wat onwennig nog in zijn rol en liep met zijn handen voor zijn piemel naar mij toe. ‘Bang?’, vroeg ik wijzend op zijn handen. ‘Ja, eeh nee! meester’, stotterde hij nerveus. Ik trok zijn handen voor zijn jongenslul weg. Roy was prachtig atletisch gebouwd. Zijn lange verschijning maakte gewoon al indruk. Maar zijn prachtig gevormde, krachtige lichaam was een lust voor het oog. Dat blanken nooit tegen deze gekleurde jongens kunnen concurreren is overbekend. Zijn zwarte kroeshaar stond hem gewoon schattig.
Ik haalde zijn handen voor zijn jongenslul weg en keek naar zijn prachtige grote lange jongenslul. Zijn harde jongensbillen, met prachtige rondingen, goed gevormde jongensbenen, maakte dat hij als een jonge god was gebouwd. Zoals iedereen dat zich zou wensen. Ronald was net een blanke jongensgod vond ik zelf, maar Roy was adembenemend knap. ‘Kom’, wenkte ik Ronald, die gelijk aan de ander kant van het tafeltje kwam staan. Ik pakte Ronald zijn lange lul in de ene, Roy zijn jongenskut in de andere. Beide eikels ontblote ik, keek daar heel zorgvuldig na. ‘Jij was te laat’, kijkend naar Roy. ‘Ja meester’, stamelde hij. ‘Jij zal daarom meester genoegen moeten doen’, zei ik beslist. ‘Goed meester’, zei Roy. ‘En jij’, kijkend naar Ronald, ‘jij hebt Roy te laat laten komen! ‘Daarom moet jij ook meester genoegdoening geven!’ ‘Zeker meester, antwoordde Ronald. ‘Ga voor het tafeltje staan’, gebood ik Ronald. Ronald deed het meteen. Ik boog mij over de tafel nam Ronald zijn jongenslul in mijn mond en begon hem te pijpen. ‘Jij boort je zwaard in meester’, gebood ik Roy. Roy ging beter achter mij staan, waarop ik wachtte dat hij zijn veel grotere jongenslul in mijn kut zou steken. Roy bracht zijn pik in stelling. Ik voelde zijn grote stijve lat langzaam naar binnen stoten. Ik kon mij niet bedwingen en begon zacht te kreunen. Dieper stootte Roy zijn lange paal bij mij naar binnen. ‘Vrijen met elkaar’, gebood ik. De jongens bogen zich naar elkaar toe, waarop Roy mij tegen het tafeltje drukte en ze begonnen geil met elkaar te tongzoenen. Ronald kreunde toen hij mij in mijn geile bek stond te neuken. Zijn krachtige jongensbenen gaven het ritme aan, waar hij zijn jongenskontje heen en weer bewoog. Roy was echt een hete gozer. Met zijn handen in mijn zij. bewoog hij zijn grote paal sneller en sneller in mij. Hij kreunde en vree met Ronald. Hitsig bewoog Ronald zijn jongenspaal in mijn keel. ‘Wisselen’, gebood ik de jongens. Roy trok zijn hete grote jongenspaal uit mijn hete kut. Ronald trok zijn paal langzaam uit mijn keel. Ronald keek geil opgewonden naar Roy die nu zijn keiharde zwarte jongenspaal aan mij aanbood. Ronald stootte zijn blanke sabel in mijn wachtende en verlangende kut. Ik slaakte hiervan toch even een zachte kreet van genot. Gedreven begon Ronald in het zelfde ritme te stootten als Roy had gedaan. Roy neukte voorzichtig in mijn geile bek. Roy zijn machtige paal stond kei en keihard, hij was opgewonden en bloedgeil, wat hij liet blijken door hartstochtelijk met Ronald te vrijen. ‘Wissel weer’, zei ik tegen de jongens. Ronald trok zijn jongenslul uit mijn hete kut. Roy wilde graag dat ik nog even door zou likken en zuigen, maar gehoorzaamde. Ik richtte mij op en gebood Ronald mijn plaats in te nemen. Hij deed dit gelijk. Mijn keiharde paal richtte ik op zijn jongenskut en stootte net als hij had gedaan gelijk in zijn wachtende jongenskut. Hij schreeuwde gelijk, ooh,ooh!!! Weer de tranen in zijn ogen sprongen. Wild pakte hij Roy zijn wachtende lul en begon hem te zuigen. Heet draaide Ronald met zijn kont heen en weer. ‘Toe meester, dieper’ smeekte hij haast. Roy keek mij even lachend aan, boog zich naar mij toe, greep mijn achterhoofd vast om even later hartstochtelijk met mij te vrijen. Deze jongen hield van lekker lang vrijen. Hij had er ervaring mee, wat je meteen merkte. Zijn vrijen was net als zijn hele lijf: perfect. Hij was zacht lief, zijn tong werkte als een zalige heerlijke weldaad. Ik wist dat ik het nog vele malen met hem zou doen.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3.7 / 5. Aantal stemmen: 7

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *