Huiselijke omgang

4.4
(5)

Mijn vriendje Edwin wordt ouder en houdt zich steeds meer met zijn eigen vrienden bezig. Zodoende plaatste ik een advertentie in een naturistenblad. Ik maakte erin duidelijk dat de jongen die ik zocht van huiselijke omgang gediend moest zijn. Dus een kleine vrijpartij aan moest kunnen en leeftijd tussen de 16 en 25 jaar. Enkele brieven konden gelijk in de prullenbak. Die vroegen of ik pedofiel was en of ik kleine meisjes ook wel geil vond. Sommigen boden zelfs lectuur en banden met dergelijke kinderen aan! Maar een brief vond ik toch wel leuk. Een knul van 18 vroeg of ik hem misschien wilde ontmoeten en wat ik bedoelde met een vrijpartij. Ik besloot hem eerst te bellen. Zijn vader nam op en zei: ‘O, u bent die meneer die huiselijke omgang met mijn zoon wilt. Als hij het ook wil, heb ik geen bezwaar, anders moet u stoppen hoor!’ De jongen kwam aan de telefoon en vroeg waar ik woonde, en of ik al oud was. Hij woonde in de buurt in D. dat is vlak bij D.H. dus dat was geen probleem. Ik ging naar zijn ouderlijk huis en stelde me aan zijn vader voor. Die mocht er ook wezen. Hij vroeg mij om me uit te kleden zodat hij mijn naturisme kon bevestigen. In de woonkamer waren naast zijn vader ook zijn moeder en zusje eveneens naakt. We praatten al gauw over van alles en nog wat, ook over mijn bedoelingen met H. H mocht bij me blijven slapen, en ging gespannen met me mee. Bij mij thuis kleedde hij zich uit en toonde mij weer zijn mooie jongenslijf. We speelden eerst met de flipperkast en daarna met de gokkast die alle twee in mijn huis aanwezig zijn. Toen moest hij naar de w.c., de deur bleef open. Daarna lazen we de nieuwste editie van de AMI en hij vroeg of ik ook een grote stijve lul had. Zijn vader wel, want dat had hij een keer gezien. ‘Ach wat is groot? Niet erg’, antwoordde ik bescheiden. Hij raakte opgewonden en helemaal toen hij een verhaal van mij las. Ik streelde zijn mooie borst en vroeg of ik aan pik mocht trekken. ‘Ja hoor’, antwoordde hij en probeerde zich goed te houden.
Ik pakte zijn pik en trok er zacht aan. Hij krampte, en duwde zijn pik omhoog! Ik trok harder dat zette hem aan tot nog meer actie. Hij kermde en kreunde, en kwam luid kreunend klaar. Het zaad vloog uit zijn, voor zijn leeftijd, mooie pik en spetters vielen op zijn buik. Prachtig! Wat een enorm mooie en geile knul! Ik besloot het voorlopig hierbij te laten en wachtte tot hij wat bijgekomen was. Hij had erg veel gespoten en zweette enorm. We douchten en dronken nog wat. ‘Het was leuk A. Ik geloof dat we dit vaker moeten doen’, zei hij toen wij gingen slapen.
De volgende ochtend was ik vroeg wakker, sloeg de dekens terug en keek naar het mooie jongenslijf. H. rekte zich uit en ik kon zijn ribbetjes tellen. ‘Moge, kleed je aan we gaan ontbijten’, zei ik. ‘Dan kan ik toch wel naakt blijven?’, vroeg H. slaperig. ‘Nee dat kan niet, we eten namelijk buiten de deur’, antwoordde ik op een quasi bazige manier. Na bij de McDonalds ontbeten te hebben besloot ik naar een nudistenstrand te gaan. Hij kleedde zich daar snel uit en ging spelen. Ik kleedde me ook uit en ging de bosjes in waar ik me zalig klaar liet trekken door een vent. Hij wond mij niet eens op, maar ik wilde gewoon klaarkomen. ’s Middags gingen we naar mijn huis en waren weer gauw naakt. Hij ging op de bank zitten en bood zijn slappe pik aan. Ik zette mijzelf op mijn knieën, kuste zijn navel en nam zijn pik in mijn mond. ‘Wat doe je nu?!’, riep H. uit. Ik stopte. ‘Wil je niet?’ ‘Misschien, maar wat ga je dan doen?’, vroeg H. Ik keek hem even aan en zei: ‘Ik hap hem er heus niet af hoor!’ Hij lachte.
Ik nam zijn piemel in mijn mond en zoog er aan. ‘Het kriebelt’, zei hij, ‘lekker’. Zijn pik werd stijf en hij genoot. Ik zoog door en kreeg een lekkere partij jongensgeil te verwerken. Hij smaakte heerlijk zoet. Ik zoog door tot hij rillend van opwinding op de bank zat. ‘Je bent nu leeg, he?’, vroeg ik. Hij knikte. ‘Ik ben moe, mag ik gaan slapen?’ Ik keek verbaasd op en zei: ‘Als je wilt mag je ook naar huis hoor. Je hoeft niet te blijven’. ‘Nee’, antwoordde hij, ‘ik wil morgen naar huis, oké?’ Hij ging zich wassen en daarna naar bed. Ik keek nog even naar hem kijken terwijl hij sliep en even later was ook ik onder zeil.

Hij vertelde thuis alleen dat hij het leuk had gehad. En dat ik erg goed voor hem was geweest. Ik vertelde zijn ouders dat ik hem had afgetrokken en gepijpt en dat hij het erg vermoeiend had gevonden. ‘Bent u homo?’, vroeg de vrouw des huizes. Ik knikte en keek haar vragend aan. ‘Nou wij, ik wilde u vragen of mijn man wilde verwennen. Wij hebben het goed hoor, sexueel ook, maar mijn man is erg bi ingesteld, ziet u’. De vader en ik gingen naar boven en wasten onzelf. Meteen viel ik op zijn mooie pik aan, die al half stijf was. Ik zoog de behoorlijk grote lul en genoot. Hij werd groter en groter, en ik kon hem uiteindelijk net in mijn toch wel geoefende pijpbek houden. ‘Stop eens anders spuit ik nu al!’, kermde de man uit. Ik stond op en vroeg wat hij wilde. ‘Nou als ik jou kan hebben, mag je me neuken. Daar fantaseer ik weleens over, maar verder als een kaars ben ik niet gekomen’. ‘Trek mij eerst maar eens lekker stijf’, antwoordde ik terwijl ik naar zijn kontje keek. Even later vingerde ik zijn lekkere reet. Al gauw vingerde ik met drie vingers zijn lekkere reetgat.
Mijn pik stond snoeihard en ik deed er een condoom om, zette aan en zakte weg in die mannenkut. ‘Ooohh, jaahh… Neuk me alsjeblieft!?’ Ik drong steeds dieper in die lekkere reet. Na hem even diep geneukt te hebben, wachtte ik even, en trok aan zijn enorme pik. Met mijn lul diep in hem vroeg ik of dit was waar die van gedroomd had. ‘Ja!!! Dit is het einde, ik voel mij zalig geil! Neuk me maar in mijn te geile reet!’ Ik neukte hem dieper en harder. Hij smoorde zijn kreunen met een kussen. Ik werd supergeil, en spoot al gauw het condoom vol. ‘Zohé, daar was ik wel aan toe zeg! Ooeeehh’, zuchtte ik. ‘Hoezo “aan toe”? Me dunkt dat je met mijn zoontje ook wel genoten hebt?’, vroeg de man ietwat verongelijkt. ‘Jawel’, antwoordde ik, ‘maar ik heb hem niet gelijk willen laten schrikken door ook te spuiten, maar geestelijk heb ik erg genoten’.
De vader pijpte me, maar er zat niets meer in. Nu besloot ik hem af te zuigen en kwam op het idee hem te verrassen. Ik rolde zijn grote harige zak in mijn handen en trok er ineens aan. Dat was blijkbaar teveel. Hij spoot mijn bek vol en kreunde hard: ‘Oeeh jaah geil… Mhmmm… ik koommm!’ Hij ging stuiptrekkend door met het geven van zijn zaad dat dik uit zijn pik vloeide. Ik slikte en slikte! Zijn vrouw keek vanaf de slaapkamerdrempel toe.

Het daarop volgende weekend heb ik zijn zoon weer gehaald. Die avond toonde ik mijn pik en vroeg of hij er wat mee wilde doen. Hij knikte en sloot zijn lippen eromheen. Hij zoog onbeholpen maar lekker. Van de opwinding kwam ik snel klaar en spoot zijn lieve smoeltje vol. Ik kuste hem hartstochtelijk en proefde mijn zaad. Hij keek wel even vreemd maar kuste al gauw terug, we vreeën nog even en hij stond daarna op, liep naar de slaapkamer en ging op zijn buik een boekje lezen. Ik kroop naderbij en streelde de rechte rug. Bij zijn mooie kontje wachtte ik even en kneedde zijn bilhelften. Hij ontspande, ik liet een vinger ertussen glijden, hij rilde even. Ik masseerde zijn sluitspier, maar besloot hem toch maar niet te penetreren. Hij stond op en ging douchen, zijn stijve lul zwiepte olijk heen en weer,. Hij schaamde zich helemaal niet voor zijn erectie. Onder de douche waste ik zijn kontje aandachtig en vingerde hem zachtjes. Hij kreunde. Wij droogden elkaar af en liepen weer naar de slaapkamer. Ik likte zijn lekkere jongenskutje helemaal uit, zalig! Hij kronkelde en kermde. Ik merkte dat hij dit lekker vond, maar moest me beheersen. Toen hij zich omdraaide verruilde ik zijn lekkere reetje voor zijn ook niet te versmaden pik die strak omhoog stond. Ik hapte ernaar en zoog eraan… Een zalige hoeveelheid romig geil en een kreunende knul was mijn beloning. Ik genoot en vroeg of hij mij nog eens wilde pijpen. Dat deed hij en ik spoot uitgeput een tweede kleinere hoeveelheid zaad in zijn smoeltje… Hem constant strelend vielen we in slaap.
H. werd al vroeg wakker maar het regende. Wij besloten in bed te blijven en ik zette een filmpje op. Hij zag hoe een knul in zijn reet geneukt werd en vroeg: ‘Is dat echt?’ ‘Ja hoor, wil jij het proberen?’, antwoordde ik. ‘Ja! Als het mag?!’, zei hij enthousiast.
Die ochtend neukte hij me voor de eerste keer. Maar voordat ik hem neukte gingen er weken voorbij! Die dag masseerde ik hem met olie en maakte foto’s van die glimmende en o zo mooie knul. Hij zag er prachtig uit, mooi fijn gespierd zoals alleen erg slanke knullen van die leeftijd kunnen zijn. Pezig en zich niet bewust van de onvergelijkbare schoonheid die hij bezat. Hij draaide in allerlei standen en ik maar fotograferen. Daarna zette ik hem ook op video, dat vond hij erg leuk. De video heb ik hem daarna ook meegegeven, de kopie hield ik zelf, voor later… Van de foto’s heb ik de afdrukken gehouden en de negatieven aan zijn ouders gegeven, die er ook een serie van gekregen hebben, ze vonden het mooie foto’s.
De dag dat ik hem neukte zal ik nooit vergeten. Het was op een vrijdag in september. Hij was bij me gekomen en had zich zoals iedere keer gelijk uit gekleed. Hij trok mijn pik stijf en vroeg of ik hem nou eens wilde neuken, want dan wist hij hoe het voelde. Ik liet hem bukken en vingerde hem eerst zacht. Fantastisch was het, ik pakte de tube glijcreme en vingerde verder, steeds weer wat glijcreme op mijn vingers smerend. Als snel sopte hij lekker soepel. Toen ik twee en daarna drie vingers in zijn kontje liet glijden kreunde hij. Ik zette hem voor de grote spiegel en liet hem zien hoe hij geneukt werd door mijn vingers. Met zijn hoofd tussen zijn benen keek hij hoe mijn vingers zijn kont in no-time oprekten. Op handen en voeten ging hij op bed liggen en stak zijn kont uitdagend naar achteren. Ik keek in het opgerekte gat en kreeg een loeiharde pik! Ik deed een condoom om en drong erg gemakkelijk in zijn kontje. Hij wachtte af.
‘Ik zit al in je kontje hoor’, hijgde ik. Hij keek en kermde. ‘Knijp je aarsje eens samen, dan voel je het beter’, probeerde ik zo beheerst mogelijk te zeggen. Hij kneep en gilde het uit: ‘Ja! Hij zit erin! Jouw grote pik vult mijn reet, jaahh…!!!’ Aan zijn pik trekkend spoot hij zich leeg, op mijn bed. Ik naaide hem lekker diep en zacht tot mijn zaad het condoom vulde. Ik spoot mij diep in hem leeg!
Die dag leek het of ik op wolken liep en ik belde mijn vriend Edwin. ‘Ed’, zei ik, ‘ik heb nu een lekkere knul geneukt joh! Ongelofelijk!’ Terwijl ik hem aan de telefoon had liet ik H. een foto van Ed zien waarop hij met een stijve lul lag. ‘Zo hé, die is groot!’ ‘Ooh Ed, hij vindt je pik groot!’, floepte ik eruit. ‘Oh ja? Ik kom vanmiddag nog langs, dan kan die hem zien!’
Die middag kwam Ed binnen en kleedde zich gelijk uit, zijn kromme pik was al hard. Ja logisch, want Ed weet dat ik een goede smaak heb. In de woonkamer zat H. met zijn pik te spelen en keek verwonderd naar Ed’s pik. ‘Mag ik hem voelen?’ ‘Ja hoor’, zei Ed. H. pakte zijn grote pik vast en trok eraan. Ed pakte H’s pik en zo trokken ze elkaar stijf. Geil was dat toen! H. spoot spetterde het tegen Ed’s buik. ‘Ik kom ook!’, kreunde Ed en spoot zijn geil tegen H’s buik. Ik was supergeil geworden en trok wild aan mijn pik. Dit schouwspel had mij zo opgegeild dat ook ik al zeer snel klaarkwam! We gingen ons douchen en Ed plaste zich onder de douche helemaal leeg! Geboeid keek H. naar Ed’s pik die ook slap behoorlijk groot was. Ze werden weer geil. Ed trok zijn pik weer stijf en daarna trok hij H.’s pik af. Toen die stijf was bukte hij zich en liet zich door H. neuken onder de douche. Daarna gingen zij naar de slaapkamer om daar verder te neuken. Ik trok mijn pik stijf en liep de kamer in… H. spoot net Ed’s kutje vol en trok zich terug. Ik nam H.’s plaats in en neukte Ed tot die gezogen door H. de wereld inspoot. Ik vulde Ed’s kut met al mijn zaad en vermoeid vielen we in slaap.
Ed heeft zich de volgende morgen gewassen en geschoren, zich daarna nog een keer afgetrokken en is toen naar huis gegaan, met een geile ervaring rijker! ’s Avonds heb ik H.’s vader genaaid en gepijpt tot ik in slaap viel!
H. heeft dit voorjaar ook bij Ed gelogeerd. Maar Ed kon zijn pik, hoe hij het ook probeerde niet in H.’s kontje krijgen. Huiselijke omgang hoeft niet altijd een succes te zijn.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.4 / 5. Aantal stemmen: 5

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *