Mijn vriend de millionair

4.5
(8)

Toen ik een jaar of achttien was reed ik vaak ik het rond op een oude brommer die hoegenaamd geen gulden waard was. Vaak droomde ik van een mooie dure brommer. Een Zundapp, die zou ik krijgen! Op een van mijn tochtjes kwam ik in een koffiehuis waar gesproken werd over een park waar, en ik citeer: ‘Knullen zich lieten pijpen voor geld’. Op een avond ging ik met mijn krakkemikkige brommer naar het park en sloot mijn ros af, tegen een dikke boom. Ik liep het bos in en had meteen een vent aan mijn broek hangen. Hij wilde dat ik hem aftrok. Ik weigerde tot hij mij 1O,- gulden bood. Toen deed ik het voor het eerst met een man… Hij kwam klaar en betaalde. Ik deed het geld in mijn zak. Daarna kwam er een man die mij 50,- gulden bood als ik me liet pijpen. Ik stemde toe en liet me zalig zuigen. Ik spoot in zijn keel en tegen zijn mond en stak het geld in mijn broekzak. Dat was makkelijk verdiend!
Ik kwam er vaker en liet me betalen voor alles. Er waren mannen die gepijpt wilden worden, en als ze genoeg boden deed ik dat ook! Op een avond kwam ik een knul tegen die mij wel leuk leek. Ik liet mij door hem pijpen en aftrekken zonder er geld voor te vangen. Ook zoog ik zijn fiere pik naarbinnen. Nadat zijnzaad had geslikt bleef hij bij me en we praten wat…

Ik begon met hem mee te gaan naar feestjes. Al snel verhuurde hij mij aan de hoogste bieder. Zo liet ik mij veelvuldig pijpen door mannen die mij sexueel niets deden. Op een gegeven moment vroeg hij me of ik mij ook liet naaien. Ik keek verbaasd. Hij zei dat ik veel geld kon krijgen als ik me door één van de aanwezigen liet neuken. Ik werd aan de man voorgesteld. Hij bleek erg rijk te zijn, maar ook erg mooi. Een slank lijf en een jong gezicht met ogen die helder straalden. Ik stemde toe, die avond werd ik geneukt… voor het eerst in mijn leven.
’s Avonds kwam ik in een hotelkamer waar de champagne koud stond. Hij leidde mij naar de badkamer waar het bad al geurig klaarstond. Ik stapte erin en hij waste me zorgvuldig. Hij zeepte mijn rug in. Daarna was het de beurt aan mijn, toen nog, onbehaarde borst. Hij zeepte erg goed in. Zo goed zelfs dat ik er een stijve lul van kreeg. ‘Dat is lekker’, zei ik kreunend. Hij keek naar mijn gezicht. Een rode blos stond op mijn wangen. Hij greep ineens naar mijn harde paal en trok eraan! Bijna gelijk kwam ik klaar. Hij trok door tot ik ineen kromp van genot!! Toen stond ik op. Hij liet een vinger langs mijn maagdelijke aarsje glijden. Ik bukte. Hij gleed dieper, langs mijn sluitspier ging het. Hij drong met zijn vinger binnen en bewoog deze op en neer. Toen dit gemakkelijk ging, drong er een tweede vinger naarbinnen. Deze zat al gauw ook helemaal in mij toen deed hij iets speciaals. Hij trok zijn vingers terug en liet zijn tong langs mijn sluitspier flitsen. Ik bestierf het zowat! Hij gromde en zei dat ik lekker smaakte. ‘Zo schoon en zo zuiver!’ Toen droeg hij me naar de slaapkamer en zette me met mijn kont omboog en vingerde mij onafgebroken!’ Het was zover, hij deed een condoom om zijn mooie lange lul. Hij had een lekkere pik wist ik door mijn pijpscenes. Hij was zo lief bezig dat het neuken een formaliteit was, Maar wel een geile formaliteit! Hij zette aan en gleed moeiteloos in mijn kontgaatje!! Hij zat er even later tot zijn ballen aan toe in! Hij pompte ritmisch in mij en ik genoot. Ik werd geneukt voor de eerste keer en ik vond het lekker!! Toen hij veel te vroeg klaarkwam voelde ik zijn zaad uit zijn dunne lange pik in mij (in het condoom) stromen. Ik genoot. Hij kreunde dat hij me geil vond en mij vol ging spuiten. Met een bezweet voorhoofd trok hij terug.

Hij bedekte mijn hele hoofd en gezicht met kussen en zei dat ik een geil neukgat had. Hij draaide zich om. ‘Als je wilt, mag jij mij ook neuken’, zei hij. Met een geil gevoel in mijn lendenen trok ik mijn lul stijf. 20 Cm besneden pik kwam in vol ornaat tot leven. Hij klopte helemaal en stond tegen mijn buik te trillen. Toen deed hij een bijzonder condoom om mijn lul. Een goudkleurige, en hij trok verlekkerd aan mijn pik. ‘Ga je mij lekker neuken, mmhh? Geile knul…’ Hij draaide zijn neukreet naar me toe. Ik zette aan en gleed in zijn geoefende neukhol! Hij kreunde toen mijn dikke besneden pik in hem kwam. Hij kermde toen ik er helemaal inzat, steeds sneller pompend ging ik enorm tekeer. Ik wilde hem hetzelfde gevoel geven als hij mij. Hij bleef vragen en smeken: ‘Harder ohh jaah harder! Neuk mij, neuk me dan harderrrrr’. Ik neukte, pompte, beukte zelfs op die zalige neukreet in tot ik het niet meer kon houden en klaarkwam. Ik spoot een enorme hoeveelheid zaad uit mijn verwende lul. Er kwam geen einde aan! Het was afgelopen. Ik trok mij terug en vroeg of het lekker was geweest. ‘Lekker? Het was zalig!!!’ Hij trok de fles open en we dronken op de nieuwe ervaring. Wij dronken de fles helemaal leeg en toen pakte hij zijn portefeuille. De man haalde er het afgesproken bedrag uit en een fors bedrag erbij. ‘Zo nu kun je je brommer kopen’, zei hij. ‘Oh ja, kom morgen even naar dit adres. Tien uur, schikt dat?’ Ik stond op het afgesproken tijdstip bij het adres en hij deed open. ‘Kom’, zei hij en leidde mij naar de garage. Tussen de Ferrari’s en Mercedessen stond een bloedmooie Zundapp. Wild enthousiast was ik en klom op het zadel. ‘Hoe vind je hem?’, vroeg hij. ‘Schitterend!!!’, antwoordde ik. ‘Hou maar, hier heb je de sleuteltjes…’
Ik ben nog vaak bij hem geweest, en ik rijd nog steeds op die brommer…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.5 / 5. Aantal stemmen: 8

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *