Three sets to all

4
(2)

Henry was een vrije geest. Overal waar hij kwam mochten de mensen hem meteen. Eerlijk, oprecht en integer. Ja, natuurlijk was hij weleens boos. En natuurlijk deed hij weleens dingen die ‘slecht’ waren. Maar dan wist hij dat, voelde hij dat, en werd er behoorlijk ongemakkelijk van ook.
Ooit, in de tram, sprak een oude vrouw hem aan. Ze was zichtbaar onder de indruk van hem. Maar hij had niets gedaan of gezegd, zeker niet tegen haar. ‘Meester’, zei ze hees en rochelend, ‘raak mij aan. Vul mij, geef mij richting aan de Kracht…’ Hij wilde niet dat ze dit deed, dat ze zichzelf zo belachelijk maakte. Maar hij kon niet weg, en ze bleef maar aandringen. Dus raakte hij haar aan, zijn vlakke hand op haar vettige hoofd. Ze viel op haar knieën neer, huilend van vreugde, haar ongewassen hoofd op zijn schoot. Schaapachtig keek Henry om zich heen, lachte verontschuldigend naar de dichtstbijzijnde mensen die het tafereel belangstellend volgden. Dit incident deed hij af als een actie van een krankzinnig mens. Maar diep in zijn hart wist hij dat zij hetzelfde deed als vele andere mensen die op zijn weg kwamen, op een iets rustiger manier dan.
Henry’s grootste probleem was dat hij nooit rust had. Nooit werkte hij langer dan twee, drie jaar bij hetzelfde bedrijf, nooit woonde hij even zolang in eenzelfde stad. Relaties hielden ook geen stand, daar begon hij zelfs niet meer aan. Aan vrouwen wel. Hij hield van vrouwen, en alles wat met hen kwam. Hun emotionaliteit, hun geuren, hun lichamen. Hun verrukkelijke lichamen…
Henry wist dat hij zijn pik achterna liep, maar dat deerde hem niets. Lang geleden besloot hij daaraan toe te geven. Hij kon intens genieten van het spel, het voorbereidende spel dat leidde tot een beestachtige en uitputtende sexpartij.
De laatste tijd deed hij weer eens aan sport. Tennis was het dit keer. Hij kon hard meppen, en met een beetje les wist hij de bal ook nog eens met spin binnen de lijnen te raggen. Henry was een levensgenieter. En als je het maar wil, schijnt alles je in de schoot te vallen.
Het was mooi weer, eindelijk eens. De zomer viel laat in dit jaar. Hij betrad het tennisterrein en meteen speurden zijn ogen de courts af naar mooie vrouwen. Ooh, wat kon hij genieten van zachte, prachtige, maar óók geleefde vrouwenbenen onder zo’n typisch tennisrokje. En ja hoor, daar op baan vier stond er weer één.
Een typische huisvrouw, die ploeterde om bij de ballen te komen, maar er zichtbaar plezier aan beleefde. Gewoon, een eerlijke, open persoonlijkheid. Niet moeilijk te ontdekken voor zo’n geoefend oog als hij had.
Henry liep door en begroette één van zijn maatjes. ‘Kom op joh, je bent weer lekker op tijd zoals gewoonlijk. Meteen naar baan drie, we hebben nog maar drie kwartier’, zei deze.
Nog geen minuut later sloegen Henry en zijn tennismaatje elkaar in, naast de baan waar de jonge huisvrouw zich nog steeds wezenloos liep. Hij keek haar aan, trachtte haar blik te vangen. Pas toen ze de bal over het afscheidende hekje had gelepeld, op zijn baan, zag ze hem staan.
‘Dit is mijn tweede les. Sorry hoor, mag ik mijn bal weer terug?’, vroeg ze hijgend en met een heerlijke verontschuldigende glimlach. Hij lachte plagend terug. ‘Alleen als wij na de lessen wat met elkaar gaan drinken’, antwoordde hij terwijl hij de bewuste bal een aantal keren opgooide en weer opving. Even keek ze hem bevreemd aan, ze hield zelfs haar heerlijke hoofdje schuin, met dat opgestoken lange bruine haar. Henry kon haar zweterige geur ruiken, en genoot ervan.
‘Nou, da’s goed, als mijn leraar ook mag aanschuiven’, zei ze brutaal. Henry keek naar de bedoelde man, aan de andere kant van het veld op de baan naast hem. Hij kende hem wel, hoewel hij nog geen woord met hem had gesproken. Een aardige gast, alleen wat jong misschien.
‘Nou, spelen we nog of hoe zit het?’, riep zijn tennismaatje. ‘Da’s goed’, antwoordde Henry op de voorwaarde van de vrouw, ‘ik mag hem ook wel. Ik heet trouwens Henry’, en hij gooide de vrouw haar bal toe. Ze lachte verheugd, ving onhandig het balletje op en zei ‘Monica’. ‘Seles zeker’, zei Henry gevat terwijl hij zijn plaats bij de baseline weer innam, maar Monica hoorde hem al niet meer.
Een uur later zat het drietal aan een tafeltje onder de luifel. De tennisleraar bleek Maarten te heten. Ze babbelden honderduit over de tennissport, en over het moeilijke begin. Het viel Henry op dat Monica en Maarten erg op elkaar gericht waren. Elkaar regelmatig veelbetekenend aankeken.
‘Zeg, mag ik jullie een onbeschaamde vraag stellen’, zei Henry plotseling. Zonder een antwoord af te wachten, ging hij verder. ‘Heb ik het nou zo mis, of hebben jullie wat met elkaar?’
Monica kleurde rood en sloeg haar ogen neer. Maarten schudde iets te heftig zijn hoofd.
‘Nou jongen’, zei Henry wijs, ‘ontken het maar niet hoor. Wat maakt het trouwens uit? Toch spannend zeker. Vind ik wel hoor…’ Monica boog zich naar Henry en vroeg: ‘Ooh, vind je dat? Vertel eens…’
Henry startte zijn lofzang over de vleselijke geneugten van het leven, en dat dat niets met liefde te maken hoefde te hebben. Halverwege veegde Monica wat zweetdruppeltjes van haar voorhoofd.
‘Krijg je het er warm van wijffie?’, vroeg Henry opmerkzaam. De mooie huisvrouw knikte bevestigend, maar Henry zei: ‘Nee, ik bedoel eigenlijk meer: tussen je benen?’ Er voer een rilling door haar prachtig-volle lijf. Even bleef het tweetal hem sprakeloos aankijken, toen antwoordde ze brutaal: ‘Ik denk dat jij dat wel even zou willen voelen, of niet?’
‘Nou, ik niet alleen. Misschien zouden Maarten en ik het tegelíjk mogen bekijken…’ ‘
Ooh mijn God, jij bent inderdaad een hete vent’, zei de jonge vrouw. Maarten schoof ongemakkelijk op zijn stoel. Een flinke bobbel tekende zich achter zijn sportbroek af. Zelf liet de spanning van de conversatie ook Henry niet onberoerd. Hij zag de vrouw naar zijn kruis kijken. ‘Heb je er weleens twee tegelijk bij de hand gehad?’, vroeg Henry onverstoorbaar, ‘zou je toch eens moeten proberen’.
Zonder dat Monica er wat aan kon doen, pakte Henry haar handen en legde die op Maarten’s en zijn eigen kruis. Maarten kuchte. Monica keek schichtig om zich heen en kneedde schattend in Henry’s broek. Het was begonnen.
‘Niet hier!!!’, siste Maarten terwijl hij spiedend om zich heen keek, ‘niet iedereen hoeft het te weten!’ Gelukkig bood de uitbater van de kantine die net kwam aanlopen, uitkomst. ‘Maartentje, ik ga sluiten. Doe jij de tent dicht? Je moet geloof ik ook nog de banen vegen, is het niet?’ Maarten trok een smoel. Dat was waar ook! Hij was nog lang niet klaar! Henry keek om zich heen. Ze waren inmiddels de enigen die op het terrein waren. Een flinke geilgolf trok door zijn onderbuik. Hij had het nog nooit op een tennisclub gedaan…
Nauwelijks was de kantine-eigenaar ook weg, of Monica trok haar sportbloesje over haar hoofd. Een stel prachttietjes kwam tevoorschijn. Maarten sputterde nog wat tegen, maar Henry stopte hem abrupt. ‘Wat loop je nou te zeuren man! Ik help je zo wel even met die kutbanen van je’.
‘Goed gezegd’, zei Monica en ze schoof haar handen achter de sportbroekjes van beide heren.
‘Mmhm.. lekker warm, nat en hard’, zuchtte ze.
Maarten kreunde, de opwinding had ook vor hem toegeslagen. Hij zou het gaan doen, voor het eerst met een man erbij! De jonge tennisleraar dacht dat hij gek werd.
Monica boog zich voorover en nam in één beweging Henry’s pik in haar mond. Vrijwel meteen draaide haar tong rondjes over de plekjes van zijn gevoelige eikel. Henry moest zich aan de stoel vastgrijpen, zo onverwacht en lekker was de pijpbeurt die hij kreeg. Over de rug van de hardwerkende Monica keek hij naar Maarten. Maar ook de jongen zat diep onderuitgezakt, met zijn hoofd tegen de stoelleuning te genieten; Monica rukte hem achter haar rug langzaam en geilig af. ‘Mhmm, mijn God, wat doe je dit lekker’, kreunde Henry. Hij pakte haar hoofd met beide handen, en streelde haar haren, op het ritme dat zij zelf met het pijpen aangaf. Haar peervormige borsten drukten afwisselend hard en teder tegen zijn bovenbenen.
Henry begon Monica’s rug te strelen, volgde haar ruggengraat die nu duidelijk te zien was. Tot aan haar bilspleet. Geroutineerd ontweek hij haar aarsje, trok haar kontje nog meer naar zich toe, en streelde al snel haar venuslippen. Ze was geschoren! Zijn pik in haar mond zwol nog eens extra op, wat een goedkeurend gemompel vanuit zijn kruis deed opstijgen.
‘Kom, ik wil je voelen’, zei Henry met een verbeten trek om zijn lippen. Hij wilde deze vrouw echt voelen, diep in haar, diep tussen haar benen, tussen haar heerlijke, wachtende venuslippen.
‘Nu al?’, vroeg Monica tussen twee pijphalen door. ‘Ja’, zei Henry op manier die niets te raden overliet, ‘met z’n tweeën staat je nog meer dan genoeg te wachten…’ Monica kreunde, dat waren de woorden die ze wilde horen. Niet dat ze daar op wachtte, maar ze raakten haar. Het was alsof ze zelf niet meer na hoefde te denken. Deze man zou haar leiden. Zelfs hoefde ze niets meer te doen dan alleen maar te genieten. Ze vertrouwde hem, helemaal.
Monica werd aan haar benen op haar knieën gedraaid, op de stoel. Ze liet het met zich gebeuren, toch bleef ze aan Maarten’s pik trekken. Het was duidelijk dat de jongeling geen leraar was in de edele neuksport…
Op de stoel, op haar knieën duwde ze haar kontje nog wat meer naar boven. Bijna als automatisch ging het, zo geil werd ze ervan om zo gestuurd te worden. Henry ging achter haar staan en opende schattend met beide handen haar bilspleet. ‘Dat ziet er lekker uit’, zei Henry zacht maar kordaat. Een snik ontsnapte uit Monica’s keel. Dat ze zo werd gekeurd, dat maakte haar geil. Maar dat was niet het enige. Zo maar, pardoes, zonder aankondiging, stopte Henry van achteren zijn lul in haar. In één felle stoot drukte hij zijn onderbuik tegen haar billen. En zijn lange pik die haar helemaal opvulde…
‘Ik moet even, laat me gaan’, zei hij zachtjes en wéér rilde Monica van top tot teen. Zonder verder nog wat te zeggen stootte Henry vier, vijf keer hard en meedogenloos in Monica’s kwetsbare en geschoren kutje. Toen drongen zijn nagels in haar billen. ‘Ga je nu al komen?!’, vroeg ze met een trilling in haar stem. ‘Ik zei al: laat me even. Ik moet dit even… Argh!’, was Henry’s antwoord. En voordat de meid het wist voelde ze van binnen een mannelijke, kleverige warmte meer en meer bezit van haar nemen. ‘Jezus! Je bent gekomen! Zo maar! Jezus, wat geil! Mhmmm…’
Met een zuigend geluid haalde Henry zich uit Monica’s kut. Zijn eerste ontlading, heerlijk vond hij dat als hij echt geil was. Zo deed hij dat meer, het was gewoon broodnodig. Nu kon hij zich pas aan zijn tegenspeelster wijden tijdens het sexen.
‘Ga eens goed liggen’, zei hij tegen Maarten die prompt deed wat de man hem vroeg. Henry pakte Monica bij haar schouders en tilde haar op Maarten’s schoot. ‘D’r in met die pik!’, zei hij. Hij zakte door zijn knieën en vroeg aan de vrouw: ‘Voel je wat?’ ‘Ja, mhmmm, ooh ja… Maar jouw zaad, jouw pik heeft het in één keer wel wat ruimer gemaakt’, hijgde de jonge huisvrouw. Dat had ze niet moeten zeggen. Henry ging voor het tweetal staan, pakte zonder dralen Maarten’s pik bij de stam en haalde deze uit de met zijn zaad besmeurde en hongerige kut. ‘Wat doe je?!’, riep Maarten uit die begreep dat Monica niet degene kon zijn die aan zijn stijve lat zat. Hij kreunde toen hij ook nog eens voelde dat de man heel gevoelig en heel teder aan zijn pik trok. Een man trok aan zijn pik! ‘Ooh mijn God’, kreunde de jeugdige tennisleraar, ‘een man trekt aan mijn… Aargh!’ De jongen kon zijn zin niet afmaken. Voordat hij er ook maar iets tegen kon doen, voelde hij dat zijn pik in een mond was. En die van Monica kon dat niet zijn…
Want haar hoofd bewoog zwijmelend heen en weer naast de zijne. ‘Je pijpt me!!!’, riep de jongen uit. Monica kreunde, en raakte nog dieper verzeild in de maalstroom van haar eigen geiligheid. Henry glimlachte en voelde de lul in zijn mond nog eens opzwellen. ‘Nou, pijpen is een groot woord’, antwoordde Henry tussen twee halen door, ‘ik maak je alleen even klaar voor een ander gaatje…’
Met twee handen graaide de man door Monica’s natte vlees. Hij verzamelde zijn eigen sperma en smeerde dat in en op haar poepertje. Tergend langzaam liet hij Maarten’s lul uit zijn mond glijden. Hij vond dat de jongen een lekkere piemel had, maar wist dat hij daar met zoveel onervarenheid niet zo lang bij kon stilstaan. Voordat het tweetal werkelijk wist wat er gebeurde, dreef de man Maarten’s lul in Monica’s persende gaatje. Met een hoog en schriel geluidje ontving ze de pik. Dat moest ze wel, zo glad was haar kontje met speeksel en sperma gemaakt. ‘Zo, nu tegen elkaar inbewegen geile donders’, bromde de ervaren man.
Zelf nam Henry voor Monica plaats en liet zijn lul door haar afzuigen. Met zijn handen stuurde hij haar hoofd, en hield haar alert bij zijn lekkere plekjes.
‘Voel je zijn pik in je kontje?’, vroeg Henry gejaagd. Hij was geil geworden van Monica’s overgave. De man voelde dat hij haar niet meer hoefde te sparen. ‘Vult hij je goed, met zijn lekkere grote pik?’
‘Ooh ja, ja, zo goed. Zo diep… Mhmmm, hij, ooh… Hij…’, kreunde Monica onbeheerst. ‘Hij rekt je zeker helemaal uit hè? In jouw maagdelijke nauwe kontgaatje?’, maakte Henry haar zin af. ‘Ooh jaah! Uitrekken, ooh jaaaah!’, kermde Monica. Ze beefde over heel haar lijf, en ze betastte met één hand haar borsten en kneep in haar tepels.
‘Maak jezelf met die ene hand klaar’, zei Henry. Hij was begonnen haar voorzichtig in haar mond te neuken. Tevreden zag de man hoe Monica haar nattige kutje betastte. Verrukt kon hij zijn bij het zien van een ranke vrouwenhand die het eigen zwoele vlees aanraakte. Het was duidelijk dat de vrouw zich helemaal liet gaan. Steeds vaker duwde ze haar lichaam ongecontroleerd en trillend naar boven, steeds gejaagder klonk haar ademhaling. En steeds moeilijker haar lippen om zijn gevoelige eikel.
Op het juiste moment fluisterde de man in haar oor: ‘Ik zie hoe je jezelf betast. Ik geniet van je…. Ssssslet!’ Monica’s lichaam verkrampte. Alle pezige spieren onder haar zachte vrouwenhuid spanden aan.
Ook haar kringspier, waardoor Maarten’s pik bijna klemvast kwam te zitten. ‘Jezus!!!’, riep de jongen uit. Monica’s lichaam werd beheerst door golven van genot die af en aan rolden. Hoe de heren haar ook vasthielden, ze verkrampte en ontspande onder hun handen. Met moeite wist Maarten zijn piemel uit haar kontje te halen, en wurmde zich van onder het spastisch bewegende lijf vandaan. De jongen ging naast Henry staan, hun schouders raakten elkaar.
‘Wat nu?’, vroeg hij op een toon waarin de spanning duidelijk te horen was. ‘Wat denk je’, antwoordde Henry, ‘op haar spuiten natuurlijk! Spuit op die orgasmehoer onder je!’
Maarten slaakte een verloren kreuntje. Nauwelijks zat hij aan zijn pik, of zijn lichaam sloeg naar voren. Met moeite wist hij zich weer op te richten en trok als een bezetene aan zijn pik. Henry keek het goedkeurend aan, en voelde voor de tweede keer die avond een fikse jeuk door zijn zak trekken. Ook hij beroerde zijn pik sneller en heftiger.
Monica probeerde haar ogen te openen, maar de pieken van het wegrollend hoogtepunt liet ze net zo gemakkelijk weer sluiten. Toen ze echter doorkreeg wat de heren boven haar deden, stormde een nieuw hoogtepunt haar bewustzijn tegemoet. ‘Ooh jezus, jullie trekken jezelf op mij…!’, kermde ze. Nog wilder dan de eerste keer woelden alle vingers van beide handen nu over en in haar zachte vlees.
Henry keek goedkeurend naar Maarten’s spannende en ontspannende kontje. Die jongen stond eveneens op het punt te komen, maar blijkbaar was het teveel om over die enorme heftige genotsberg te komen. Zonder ook maar één moment te twijfelen prikte Henry zijn wijsvinger in Maarten’s aars. Vrijwel meteen daarna liet de jongen een brakend geluid horen.
Het onverwachte had succes. Een eerste dikke fluim sperma schoot uit Maarten’s vette pik en landde op Monica’s borsten De huisvrouw realiseerde zich wat er gebeurde, en was daarna weer verwikkeld in een intern genotsgevecht.
Henry vond het nu wel welletjes, het was zijn beurt en liet alles los. In de palm van zijn hand voelde hij zaad door zijn pik schieten.
Maarten zat ondertussen aan het eind van zijn orgasme en klapte nog een paar keer onhandig met zijn lijf naar voren.

Met een zeker gevoel van overwinning en trots keek hij naar Monica’s nog steeds geil bewegende maar door hem besmeurde borst. Vanuit zijn ooghoek zag hij de Henry’s lading zijn lichaam verlaten, en de jongen kon zijn ogen niet geloven. Op het moment dat het door de lucht bewoog, dacht de tennisboy dat het minstens een liter moest zijn, zoveel, zo groot was de klodder. Alsof er een emmer water in één keer werd leeggegooid, kwam het op Monica’s naakte lijf terecht. Het meisje raakte daardoor voor de derde achtereenvolgende keer in een orgastisch-comateuze trance.
‘Zo’, zei Henry weliswaar nahijgend, maar droog, ‘dat ben ik kwijt’. Maarten keek de man vol bewondering en ontzag aan. ‘Dat was de grootste spermalozing die ik ooit heb gezien’, zei hij met grote ogen, en afwisselend kijkend naar Monica’s bevuilde lijf en Henry’s gezicht.
‘Ach het is niets’, zei Henry droog. Hij zag dat Maarten zijn sportbroekje weer aan wilde trekken. ‘Wacht even, Monica is nog niet klaar met haar werk’. Vragend keek Maarten hem aan. Hij had echt bewondering voor deze man.

‘Wat moest ze dan nog doen?’, vroeg de jongen leergierig. ‘Ons schoonlikken natuurlijk. Zij is degene die dit allemaal uit ons heeft weten te halen. Dan moet ze het schoonmaken ook’, antwoordde Henry laconiek.
Monica werd bij haar achterhoofd gepakt en voor de twee besmeurde spermalullen gehouden. Meteen begon ze aan haar klus.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *