Fotograaf

0
(0)

Ik ben een fotograaf. Van huis uit deed ik trouwreportages, maar tegenwoordig schiet ik plaatjes waarin ik mij wat meer kan vinden.
Een jaar geleden ontmoette ik tijdens het uitgaan twee vriendinnen, laat ik ze Manon en Marylie noemen. Het zijn de grootste vriendinnen van elkaar. In de verte schijnen het zelfs nichtjes te zijn. De opa van de één, was de broer van de oma van de ander vraag me niet wie van wie, want dat weet ik allemaal niet. Ik vond het al geil genoeg. Dit is een van mijn avonturen met hen.
Ze vinden het geil als ik het een en ander van ze registreer. Dat is mijn beloning, zeggen ze, dat ik het met ze mag delen. Maar soms houden ze het niet, en dan mag ik erop. En daar doe ik het allemaal voor.
Ik kan mij bij die twee helemaal wegcijferen, mijzelf helemaal onzichtbaar maken. Dat zeggen ze tenminste. En ik maar afknippen en rolletjes verwisselen. En er achteraan rijden in mijn ouwe bak.

Manon parkeerde de auto en ging bij een sexwinkel naar binnen. Ze stapte er zelfverzekerd naar binnen. Nog voordat ik me kon afvragen of ik er achteraan moest gaan, draaide iemand het bordje van ‘open’ naar ‘gesloten’. Dit is wat Manon mij er later van vertelde.

De vrouw drukte haar achterover op de bank die tegen de muur van de winkel stond.
‘Wees niet bang, ik doe niets wat jij niet wilt,’ fluisterde de vrouw met haar hese stem. Ze knoopte haar blouse los en fluisterde weer: ‘Zo, jij bent geil’.
Manon’s borsten waren ontbloot en er vormden zich hele fijne zweetdruppels op en tussen haar borsten. De vrouw kneedde het zachte vlees. Haar tepeltjes werden hard en de vrouw cirkelde fijntjes naar beneden totdat haar vingertoppen het schaamvlees bereikten. Ze masseerde daar voorzichtig. Manon begon harder en sneller te hijgen van genot.
‘Jij bent goed nat. Maar daar gaan wij wat aan doen’, fluisterde de vrouw tegen het bezwete meisje. De vrouw stond op en liep weg. Manon bracht een hand naar haar kutje en betastte het. Ze stak er zelfs een vinger in, in haar natte spleet. De vrouw kwam terug met een vibrator.
Een hand van de vrouw begon het kutje weer te betasten. Al snel vonden haar vaardige vingers het klitje. Ze beroerde het teder en voorzichtig. Manon sloot haar ogen van genot. Ze wilde meer, en vroeg daar ook om. Haar lichaam schokte en haar adem werd nog onregelmatiger. Haar lichaam was nu overal nat van het zweet. De vrouw gaf haar meer. Ze zette de vibrator aan en duwde de kunstpik in het maagdelijk kutje. Een kreet van pijn of genot ze wist het zelf niet eens ontsnapte aan Manon’s. De vrouw van de sexwinkel deed het ruw.
Haar hijgen werd steeds luider totdat het meer schreeuwen en kreunen was. Manon’s ogen waren gesloten en haar handen speelden met haar borsten en tepels. Het genot was groot.
Haar tepels deden pijn van stijfheid, ze werd er nog geiler van. Ze wist dat ze geil was.
Manon’s jonge lichaam kwam naar boven, en ze schokte er hevig mee. Luid schreeuwend kwam ze klaar.

Met rode wangen verliet mijn protégé de sexwinkel. Mijn pik was stijf, en ik dacht dat ik spontaan klaar zou komen toen ze in de richting van mijn wagen een knipoog gaf.

Eenmaal thuis, zei ze niets tegen mij. Sterker nog, ze deed zoals gewoonlijk alsof ik er niet was. Ik nam wat drinken uit de koelkast ging in de keuken zitten. Manon was boven. Toen werd er gebeld.
Het was Marylie. Even blikte haar vriendin de kamer in, om te kijken of ik er was, en viel toen Manon in de armen.
Haar gezicht was net zo mooi als dat van Manon. Ze had donkerbruine ogen waarin je kunt wegzinken. Een lijf om van te dromen en haar lange blonde haar maakte het compleet.
Manon liet de omhelzing los en nam het meisje in zich op. Ze voelde een steek van geilheid door haar kutje gaan. Ze was naakt omdat ze net onder douche vandaan kwam zag ik nu. Ik vroeg me af hoe ze de deur zojuist opendeed. Maar ik had niets te vragen, dit was mijn ‘registratiedag’, ik mocht al blij zijn als ze iets tegen mij zeiden deze avond.
‘Ik zal mij even aankleden,’ zei Manon tegen haar vriendin.
‘Hoeft niet hoor, ik kleed me wel uit’. Marylie voegde de daad bij het woord. Haar lichaam was in een keer naakt. Ze deden dat wel meer, spiernaakt door het huis lopen, zeker als ik er was. Ik was het wel gewend en voelde me heerlijk vernederd.
Manon warmde twee pizza’s op, ik kreeg er niets van, hoewel het heerlijk rook. Ik was er niet, en dus ook niet mee blijven eten. Onder het eten werd er veel gepraat. Maar ook na het eten werd er druk gepraat. Voornamelijk over sex. Marylie vertelde dat het weer eens tijd was om zichzelf te scheren. Manon veerde op en nam haar achternichtje mee. Ik leed veel pijn, ik hou van kale kutjes, en zeker als ik ze niet aan mag raken.
Ik volgde ze naar de badkamer. Manon begon het kutje van haar achternichtje te scheren. Toen ze daar mee klaar was werden de rollen omgedraaid en moest het schaamhaar van Manon’s spleetje er aan geloven. Om het schuim weg te spoelen gingen ze samen onder de douche. Het was een grote douche waar je makkelijk met twee personen onder kunt staan, sterker nog je kunt zelfs languit op de vloer liggen. Er waren in de muur sproeiers in gebouwd. Bijna het gehele plafond bestaat uit sproeiers. Verder waren er nog twee handsproeiers. En ik, ik kon niet sproeien, hoewel ik inmiddels op knappen stond.
De meisjes wasten elkaar en spoelden elkaar ook af. Toen het eerste deel gedaan was boog Manon haar hoofd naar het hoofd van haar nichtje en zoende haar op de mond. Marylie beantwoordde deze kus. Het knippen van mijn camera maakte erg veel herrie, maar ze schenen het niet te horen.

De meisjes begonnen heftig te tongzoenen terwijl ze hun lichamen tegen elkaar drukten, en de binnenkanten van hun benen langs elkaar wreven. Ze werden geil. Hun handen streelden voorzichtig de tedere huid van de ander.
Na een goed kwartier droogden ze elkaar af en begaven ze zich naar de slaapkamer. Ik moest moeite doen mij onzichtbaar te houden, maar zoals altijd lukte mij dat goed. Manon had een groot tweepersoonsbed. Ik heb er eenmaal in mogen liggen. Elders in het huis ben ik veel vaker gebruikt, maar dit bed is/was zalig.
Manon duwde haar jongere nichtje op het bed zodat ze op haar rug kwam te liggen. Toen boog ze zich over het jonge blondine, en zoende haar weer lang en hartstochtelijk op de mond. Er werd niet gesproken, mijn klikken was duidelijk te horen, maar ze schenen zich daar niet aan te storen. Zoals altijd trouwens. Het werd warmer in de kamer, ik stond half achter de deur en kon het merken dat hun hitte de boel verwarmde. De meisjes begonnen te zweten, en ik liep te lekken.
Manon zakte van Marylie’s mond naar haar hals en overlaadde haar met kusjes en likjes. Manon steunde op haar handen. Marylie streelde haar vriendin, meer en meer glijend door het zweet.
Manon daalde verder af en kwam bij de mooie borsten. Haar tong vond het nog fijne spleetje ertussen. ‘Je smaakt naar meer’, kreunde Manon terwijl ze op zoek ging naar een tepel.
Het werd de linker, en die was opgezwollen van genot. Er klonk een zacht gekreun toen Manon haar tepel verwende met likjes en kusjes. En af en toe zoog ze hem haar mond in.
Haar rechterborst kreeg dezelfde behandeling. Marylie kreunde luider en haar ademhaling werd wat onregelmatiger. Manon daalde af naar haar strakke buikje en vond de navel. Ik werd gek toen ik het roze tongetje van het ene meisje, het gepiercede naveltje van de ander zag likken. Het metaal van het ringetje tikte tegen Manon’s tanden, en mijn pik klopte in mijn broek.
Manon ging verder, net voordat ik flauw dacht te gaan vallen van opwinding. Ze meed Marylie’s onderlijf en likte en knabbelde haar weg naar dier voeten. Voorzichtig nam ze de kleine teen van het meisje in haar mond en sabbelde er op terwijl haar vrije hand heel ligt over de onderkant van de voet wreef. Ik stierf, elk moment van opwinding opnieuw.
Manon werkte alle tenen af. Haar achternichtje schokte en draaide van genot. Verwachtingsvol en gretiger likte en sabbelde Manon door. Een luide schreeuw klonk, en mijn maag viel in een bodemloze leegte. Marylie was klaargekomen. Dat kon via haar voeten, dat wist ik al, maar iedere keer word ik enorm getroffen door opwindende verbazing.
Omgedraaid ging Manon door en klom met haar tong weer omhoog via de binnenkant van Marylie’s nog nasidderend rechterbeen. Standje 69, ik wist het! Mijn pik ging echt pijn doen.
Eindelijk kwam ze bij het kaalgeschoren vochtige schaamvlees. Marylie slaakte een zucht, en ik deed mee. Als ik mijzelf niet gesmoord had onder mijn oksel hadden ze het zeker gehoord.
Manon ging nu zo zitten dat haar kut boven de mond van Marylie belande. Toen begon ze het maagdelijke kutje te likken en te vingeren. Eerst de schaamlippen. Na een tijdje ging ze op zoek naar de klit van haar nichtje. Ze vond het ding en beroerde hem met haar tong. Met als gevolg dat het tweede orgasme door het lijfje schoot. Toen de laatste na weeën van het orgasme verdwenen waren begon Marylie het kutje van haar iets oudere nicht te likken. Het was een geil gezicht om die twee in 69 te zien liggen. Ze vreeën met elkaar, alsof voor hen niets anders bestond dan deze liefde. Langzaam trok ik mij terug, om me meteen als een razende af te trekken.

De volgende ochtend had ik al ontbijt gemaakt toen manon aankondigde dat er die dag een jongen zou komen die zoals ze het zelf uitdrukte: ‘Eens wilde weten hoe het voelde om door twee meiden te worden gedomineerd’.
Ja, knappe jongen, dacht ik nog, ik word al maanden door deze twee zo behandeld. Ik hoopte maar dat hij wist waar hij aan begon. Het werd een gezellige ochtend, en we praatten over koetjes en kalfjes.
De meiden konden niet van elkaar afblijven, en toen ik de afwas deed lagen zij alweer te vrijen op de bank. Ik vond het heerlijk. Toen ging de bel. De twee verdwenen in de gang, en ik hoorde onduidelijk gepraat. Veel te lang naar mijn zin kwamen ze weer in de woonkamer. Het was een mooie jongen, donker krullerig haar, mooie ogen. Ja, de meiden waren dol op hem, kon ik meteen zien.
Zijn harde paal was duidelijk te zien. Manon zei hard tegen hem: ‘Mond houden en broek uit doen. En wel NU!!’ De jongen deed wat hem opgedragen werd en liet zijn broek langs zijn benen naar beneden glijden. Zijn lul werd zichtbaar. Manon wenkte Marylie. Deze begreep het en nam de pik in haar mond. Ze liet hem eerst helemaal in haar mond verdwijnen. Toen liet ze hem weer half ontsnappen. Haar tong ging nu op verkenning over de eikel en het pisgat. Ze zoog en likte en de pik tot dat ze voelde dat hij ging komen. Ze liet hem prompt uit haar mondje glijden. Draden speeksel verbonden de pik nog heel even met haar mond. Marylie boog voor over en zoende Manon op de mond. Toen de druk op de pik van de jongen wat was afgenomen ging Manon op haar rug liggen met de benen wijd en wenkte de jongen om bij haar binnen te komen. Marylie nam plaats boven het hoofd van haar vriendin en liet op die manier merken dat haar kutje gelikt moest worden.
Manon viel op het uitnodigende kutje aan en begon het jonge schaamvlees heerlijk te likken. De jongen bracht zijn pik in sterling en duwde de eikel tussen de schaamlipjes door Manon’s genotsgrotje binnen. Deze voelde de pik langzaam dieper in haar kutje komen. Ze voelde elke oneffenheid van de pik die centimeter voor centimeter haar maagdelijke kut op vulde. Toen de jongen hem er helemaal in had zitten, begon hij haar met een rustig tempo te neuken. Manon was erg geil. Ze begon steeds harder te kreunen terwijl ze Marylie met haar vingers en tong naar een hoogtepunt bracht. Marylie kwam klaar en liet zich naast haar nicht neervallen. Manon begon nu harder te kreunen. De jongen neukte langzaam door terwijl hij met zijn ene hand haar klitje verwende en met zijn andere hand haar borsten streelde en af en toe plagend in een stijve tepel kneep. Het onderlichaam van het meisje begon te schokken en de rest van het lichaampje kronkelde over de vloer van genot toen de jongen haar tot een hoogtepunt bracht. Schreeuwend kwam het sletje klaar.

Ik dacht dat ik erin bleef. Zulke dagen waren echt niet goed voor mijn gemoedsrust. Snel verwisselde ik een rolletje.

De jongen haalde zijn pik uit haar en likte haar nu tot dat het orgasme geheel uit het lijfje verdwenen was. Nu ging hij liggen en gebaarde Marylie om op hem te komen zitten. Het meisje ging met haar gezicht naar zijn gezicht op haar knien boven de pik van de jongen zitten. Met haar hand bracht zij de kloppende neukstaaf tussen haar schaamlippen door haar kutje binnen. Ze genoot fluitend van iedere millimeter dat de neukstaaf haar kutje binnenging. Toen haar klitje eindelijk zijn buik raakte bleef ze hijgend even zitten. Ze was bloedgeil. Ze voelde haar eigen geil langzaam uit haar vochtige oase langs haar dijen lopen. Ze begon neukende bewegingen te maken, vastbesloten om tot een orgasme te komen.
Het sletje bereed hem als een ervaren hoer. Ze kreunde van genot toen de jongen een vinger in haar aars stak. Hij masseerde ook haar klitje terwijl de geile Manon de tepeltjes van haar achternichtje verwende met haar mond. Marylie wreef wild met haar handen over haar buik. De geluiden die uit haar mond kwamen kondigden een orgasme aan. Het meisje wou het genot langzaam over haar heen laten komen maar begon als een bezetene te rijden op de neukstaaf van de jongen. Ze had geen controle meer. Het geil droop uit haar kut en ze bleef de pik maar diep in haar stoten. Het zweet droop aan alle kanten van haar lichaam af. Ze schreeuwde en had haar ogen gesloten. Ze liet de pik nog een keer diep in haar stoten, toen kwam ze klaar.
Het genot rolde in golven door haar lichaam. Marylie viel achterover en bleef daar languit liggen druk bezig haar kutje te helpen met het verwerken van al dat genot. De jongen ging staan en trok zich af net boven de monden van de twee geile jonge vrouwen. Grommend spoot hij zijn zaad in de mondjes en over de gezichten van de twee bloedgeile meiden.

Vermoeid zeeg ik op de stoel neer, alsof ik het zelf was die deze meiden had geneukt. Manon gaf haar vriendin een seintje en deze kwam op mij af. Ze stond met wijdgespreide benen voor me en gebood me haar gebruikte kut schoon te likken. De jongen zuchtte van verbazing, en ik deed wat ze vroeg. Mijn camera bengelde doelloos om mijn nek.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *