Haar eerste gang-bang

3.7
(3)

De straat zag er verlaten uit. Kou hield de mensen binnen, achter hun gesloten gordijnen.

Een rood wagentje draaide de straat in en begon meteen stapvoets te rijden. Het plekje waar Patty altijd stond was bezet. Speurend naar een parkeerplaats draaide de mooie vrouw aan het stuur. Ze had net avonddienst gehad, en morgen was ze vrij. Ze verheugde zich al op het uitslapen, zeker met zulk weer.
Ze vond pas in de volgende straat een plekje, maar het was niet erg. Ze wilde wel door de kou lopen, dan was het zo meteen extra gezellig warm.
Maarten was thuis, er brandde licht. Wel viel het haar op dat er niet zoveel lampen aan waren. Maarten hield van veel licht, normaal gesproken.
Al bibberend draaide Patty de deur open, warmte heerlijk! ‘Schat, ik ben thuis!’, schalde ze door het huis, terwijl ze haar tas tegen de muur zette en haar jas ophing. Opeens werd het donkerder, Patty keek naar het bovenlicht tussen het halletje en de woonkamer. In de woonkamer was alles nu uit, op een flikkerend kaarsje waarschijnlijk na…

Mhmm, dacht de vrouw, spannend, een verrassing…? Voorzichtig deed ze de woonkamerdeur open, en piekte door de kier. Niemand te zien. Nog meer ging de deur open, en ze deed een eerste stap. Maarten was haar de laatste tijd wel meer aan het verrassen, dus ze verwachtte van alles. Als-ie maar niet teveel in één keer wilt, dacht ze nog, ik ben kapot van het werk.

Nauwelijks had ze dit gedacht, of ze werd van achter de deur vastgegrepen. Ze wilde zich omdraaien, maar twee handen hielden haar aan haar schouders vast. ‘Schrik niet, ik ben het’, herkende ze de zachte stem van Maarten. Vrijwel meteen werd er een blinddoek voor haar ogen gebonden.

‘Nee Mart, ik wil eigenlijk niet zo’, zei ze, ‘ik ben hartstikke moe!’

‘Mond dicht!’, zei haar vriend streng.
Hij trok de strik waarmee de blinddoek vastzat met een ruk strakker. Patty kon niets meer zien. Haar gedachten tolden door haar hoofd. Ze moest zich ontspannen. Tegenstribbelen had geen zin, dat had ze allang in de gaten. Diep ademde ze door haar neus in, en langzaam liet ze de lucht via haar mond weer naar buiten. Rustig-worden, rustig-worden, bedacht ze zich. Ze liet zich meevoeren naar – naar zij meende – de bank. Maarten dwong haar te gaan zitten, hij was ruw. ‘Zo, daar zit je dan’, zei hij hard, ‘ben je schoon?!’
Patty wist wat hij bedoelde. ‘Ik denk het wel. Voordat ik mij omkleedde heb ik nog even snel een douche genomen’, zei ze. ‘Goed zo, kleren uit, en doe dit dan aan!’ Een stapeltje fijne stof werd tegen haar aangesmeten.
Nee, eigenlijk wilde ze dit helemaal niet. ‘Mart, nogmaals, ik heb er nu geen zin in. Kan dit niet een andere keer?’
‘Oké jongens, dan maar op de andere manier’, hoorde ze haar man zeggen.
Jongens? Jongens?, schoot het door haar heen, waren er nog anderen bij dan? Een felle schok van opwinding golfde door haar lijf, maar ze kon er niet lang bij blijven stilstaan. Voordat ze het wist, werd ze bij haar armen en benen gepakt door in elk geval drie mannen.
‘Nee!’, schreeuwde Patty, maar het had geen zin; sterke armen hadden haar overal vast. Ze zaten overal: wriemelden aan haar broek, peuterden aan de knoopjes van haar blousje, scheurden haar slipje…
Ooh mijn God, dacht Patty, het is echt! Ik kan er niets aan doen! De opwinding die er vanaf het begin al had gezeten begon te groeien. Ze bleef tegenstribbelen, maar die handen, die handen…

Ze zaten overal, ze wilden haar. Wie? Dat wist ze niet, maar Maarten was erbij, dan was het goed. Dan was het goed, toch…?

Voordat ze het wist lag ze naakt te spartelen op de bank. ‘Ooh, wat een mooie borsten, en wat een heerlijke kut!’, hoorde ze een onbekende stem zeggen. Een volgende golf van opwinding overspoelde haar; ze werd gekeurd! ‘Ooh, ik word gekeurd…’, kreunde ze, ‘nee, eh…, nee, ik wil niet…’
‘Niets mee te maken, hoer!’, bitste Maarten, ‘omhoog met die heerlijke sletterige reet van je. Aan dat neuksetje! Slet!’

Patty werd aan haar middel omhooggetild, en een geil slipje gleed langs haar gevoelige dijen naar boven.
‘Voel eerst maar eens even of ze al nat is’, zei haar man. De opwinding zette zich definitief in heel haar wezen. Dat was Maarten’s stem, hij had de touwtjes overduidelijk in handen, ze zou veilig zijn. En hij commandeerde een van de onbekende mannen – hoeveel waren het er eigenlijk?? Maarten zei iemand dat ie moest voelen hoe nat ze was! Ooh jee…!!!
‘Niet helemaal erin, dat komt zo’, zei Maarten. Patty voelde een gestrekte hand tussen haar benen, de vingers bewogen iets, voelend, niet graaiend. Ja, ik ben nat, wist ze.
‘Allemachtig, ze drijft!’, zei een vreemde stem, opgewonden, maar ook in bewondering. ‘Goed zo’, zei Maarten, net niet neutraal genoeg om zijn geruststelling te verbergen. Ze merkte dit. Ooh, wat hield ze van haar man!
Met vernieuwde daadkracht en moed ging hij verder. ‘Ik wil haar eerst helemaal aangekleed hebben. Ze moet eruit zien wat ze is: een slet’.
Patty werkte niet echt mee, maar het tegenstribbelen was voorbij. Ze voelde hoe het slipje over haar kont werd getrokken. Vreemd genoeg voelde het op de plaats van haar kutje nog steeds iets kouder aan. Met een bijna misselijkmakende golf in haar buik realiseerde zij zich dat dit een slipje was zonder kruis. Een neukslipje, een hoerenslip!
‘Kousen aan, gordeltje aan, en het geile borstrokje’, commandeerde Maarten hard genoeg voor Patty om te horen wat haar nog te wachten stond.
De verpleegkundige raakte elk besef van tijd kwijt. Ze voelde minstens drie paar mannenhanden die haar in haar hoerige outfit hesen, en een persoon voor haar nieuwe slipje dat er duidelijk en alleen maar voor was gemaakt om in geneukt te worden, en haar man, haar Maarten, die overduidelijk de touwtjes in handen had. Trillend van opwinding lag ze op de bank. De handen waren verdwenen, ze was weer aangekleed. Nu als een slet.
‘Oké, mooi zo’, zei Maarten, ‘laten we haar eerst even bekijken…’ Patty hoorde de mannen positie nemen, ze waren vlak bij haar. Ze wist dat ze werd bekeken. Ze voelde de ogen over haar ongetwijfeld hoerig uitgedoste lijf glijden. Het was alsof ze allemaal op één punt tezamen kwamen, daar tussen haar dijen. Daar waar het slipje een opening liet; daar waar haar opwinding het meeste stormde.

‘Zo’n lijf, dat kan alleen maar gepakt worden’, zei een van de aanwezige mannen. ‘Juist, en dat gaan we nu dan ook doen’, zei Maarten.
Een warme golf nam drukkend bezit van Patty’s onderlichaam. Het ging gebeuren. Wat wist ze niet, maar ze kon het wel raden. Ze zou in elk geval geneukt worden door vreemde mannen, iets waar zij en Maarten de laatste tijd vaak over gefantaseerd hadden, maar nog nooit in de praktijk hadden gebracht. Sterker nog, ze had het nog nooit met iemand anders gedaan dan Maarten! En nu, zo maar, onverwacht, op een avond na het werk, zou het dan toch gaan gebeuren! Meerderen zelfs! Hoeveel waren het er eigenlijk??!
‘Op je knieën, op de bank! Kont van je naar achteren’, beval Maarten streng. Patty deed wat hij vroeg, maar niet snel genoeg. ‘Hier, we zullen je wel even helpen!’, zei hij. Patty werd weer aan haar middel opgepakt, omgedraaid, en haar handen werden tegen de rugleuning van de bank gezet. Kletssss!!!

Een gloeiende pijn drong diep in haar billen, zo’n goede tik kreeg ze zelden. Het deed zeer, erg zeer zelfs, maar vreemd genoeg wachtte, nee hoopte, ze op de tweede. ‘Omhoog die billen, neer met die rug. Bied je aan!’, zei Maarten streng.
Patssss!!! ‘Ooh jaaa…’, kreunde de verpleegkundige. ‘Mooie billen, een heel mooi kontje’, zei Maarten. ‘Je zou jezelf eens moeten zien, met dat hoerenslipje aan. Jezus, wat ben jij slecht, het vocht is op je dijen te zien. Sloerie!’

‘Ooh ja, ja dat ben ik… Doe wat, alsjeblieft, doe er wat mee!’

Haar hele lijf kronkelde, als een krolse poes stak ze haar kontje omhoog. Even gebeurde er niets, wel hoorde Patty wat geschuifel van kleding. Ze zag het niet, maar vermoedde dat Maarten wat aanwijzingen gaf.
En toen, zo maar, als vanuit het niets, voelde ze een berubberde penis tegen haar opgewonden venusvlees drukken. De opwinding benam haar de adem; een vreemde pik raakte haar kutje! Iets wat nog nooit gebeurd was, gebeurde nu!!! Maarten, haar jeugdliefde, de enige man die met z’n pik in haar was geweest. En nu, nu… oooh!!!
Langzaam drong de vreemde pik steeds dieper haar lichaam binnen. Het voelde zo anders, zo heerlijk, en zo heerlijk slecht! Twee mannenhanden, eeltig, zoveel anders dan die van Maarten, pakten de onderkant van haar billen.
Nét daar waar het slipje niet meer zat. ‘Oké, neuk je maar klaar’, hoorde Patty haar man zeggen, ‘je hebt er lang op gewacht!’
Vrijwel meteen werd Patty ruw genomen door de man die in haar zat. De verpleegkundige wist even niet hoe ze het had. Ze voelde dat ze werd gebruikt, voor een snelle zaadlozing. De handen knepen onregelmatig in haar billen, waarschijnlijk met het genot mee dat de neuker zichzelf in haar kut gaf.
Patty wist dat haar man keek. Ongetwijfeld zou hij nu een stijve pik hebben, en dat maakte haar geil. Dat ze zo slecht was, dat hij haar hoerig zou vinden. En ze liet zich helemaal gaan.
Patty duwde haar kontje zoveel mogelijk achteren en naar boven. Ze hing letterlijk aan haar armen, die de bankleuning nog vasthielden. ‘Ooh ja, neuk me!’, kreunde ze, ingetogen, om zichzelf nog geiler te maken. ‘Naai me!’
Ze hoorde iemand om de bank lopen, tot waarschijnlijk vlak voor haar neus. Ze rook een mannenpik. Ook dit was Maarten niet, deze rook anders! De pik werd pardoes voor haar mond gehouden, en ze hapte erin. Wat smaakte die heerlijk! Ze hoopte dat Maarten kon zien hoe gretig ze hem in haar mond nam. Wild werd ze, snel moest die stijve pik in haar mond. Oooh ja, met mijn tong, ik lik je! Ik lik je helemaal af, ooh wat sssslecht!
‘Ga met gespreide benen boven haar staan, en ruk je daar verder af’, hoorden ze Maarten boven de inmiddels sterke aanwezige sexgeluiden uit. En ja, er klom iemand op de bank, plantte zijn ene voet links van haar, en even later schampte zijn andere been haar rechterzij. Hij rukte, dat hoorde ze, hij rukte zich op haar af! Wat vreselijk, wat vreselijk opwindend. En dit alles om haar…

Patty liet zich meevoeren. Het genot maakte haar bijna gek! ‘Neuk me, naai me!!’, siste ze tussen twee pijphalen door. Ze had het niet meer.
Het was voor de man die in haar zat ook genoeg. ‘Ik kom’, kreunde hij. Waarschijnlijk had Patty het niet gehoord door de waanzin van haar eigen opwinding, maar ze voelde het wel. De pik – die weliswaar kleiner maar veel dikker was dan die van haar Maarten – zwol in haar zoals ze nooit kon vermoeden dat een penis zoveel ruimte in kon nemen. ‘Ooh ja!’, gierde ze het in opperste staat van geilheid uit, ‘spuit in me!!!’ Het leek wel alsof de man zich draaiend in haar vastzette, van achteren. Helemaal in haar bleef stijf tegen haar aangedrukt staan. Ze hoorde weer kreunen.
Opeens landde er nattigheid op haar rug, nek en schouders. Met een geile schok begreep ze dat de staande rukker op haar was klaargekomen. Ze werd bevuild, besproeid, bespoten!!! De opwinding vloog haar naar de keel. Het voelde alsof ze zou gaan hyperventileren.
Maar daar had ze geen tijd voor. In haar werd het opeens warm, en dat werd begeleid met een zielig, maar zeer intensief gekreun; de man kwam in zijn condoom klaar!!!
Vrijwel meteen haalde hij zijn pik uit haar onderlijf. Door de snelheid waarmee dit gebeurde, en zijn enorme omvang dacht Patty dat haar vagina binnenstebuiten werd gekeerd. Ze zakte op haar knieën, en viel op haar zij.
Lang uitrusten kon ze niet. Haar benen werden van de zitting afgetrokken, haar knieën kwamen op de grond terecht en iemand anders nam van achteren plaats. Patty drukte haar buik tegen de bank, en stak weer haar kontje naar boven. Dat vreemde gevoel in haar vagina zat er nog steeds. Er moest iets in om dat recht te zetten. Er moest sowieso iets in. ‘Neuk me gewoon maar’, kreunde ze, ik ben ervoor…, dacht ze er achteraan.
Een andere pik drong naar binnen. De vrouw die in tien jaar slechts één piemel van binnen kende, kreeg nu weer een lange, dunne met een bochtje te verduren. Deze raakte heel andere plekjes, maar het was allemaal even lekker.

‘Nee, we doen het anders’, zei Maarten nog voordat die nieuwe pik goed en wel begonnen was. ‘Jij gaat in haar kontje, hier is wat spul ervoor, zij gaat op mij zitten’. Patty begreep maar half wat haar man bedoelde. Ze zou in haar kontje worden geneukt, door die vreemde man. Maar wat hij nou bedoelde met ‘dat spul’…? Maarten nam haar ook weleens in haar aarsje, maar dan gebruikte hij altijd vocht dat uit haar kwam. Uit haar altijd opgewonden kutje.
Een vinger streelde haar aarsopening, meteen daarop voelde ze iets kouds, iets glibberigs. Was dat nou glijmiddel? De vingers gleden er steeds gemakkelijker in. Hoeveel waren het er nou?, vroeg Patty zich af.
‘Kom sletje, richt je eens op, en zak eens over mij heen’, zei Maarten die ineens vlak naast haar zat. Ze wist dat ze nog niet zo gek lang bezig waren, maar haar lichaam voelde nu al afgepeigerd en uitgewoond aan. Maar bovenal voelde zij zich zo heerlijk gebruikt.

Patty nam schrijlings op haar man plaats. Zijn pik, die ze vanaf uit duizenden zou herkennen, gleed in één keer naar binnen. Met korte venijnige rukjes bereed ze zijn strakke onderbuik. Maarten gaf haar zo de kans om klaar te komen wist ze, en ze ging er dan ook voor. Toch had ze niet gerekend op die tweede pik in haar lijf. ‘Nu jij’, hoorde ze haar man onder haar zeggen. Vrijwel ogenblikkelijk schoof de lange, smalle, bochtige harde penis van de vreemde man in haar anale kanaal.
Patty gierde het uit van geilheid! Ze had weleens gelezen van een double penetration, maar nooit had ze kunnen vermoeden dat het zo overweldigend zou zijn. Zo intiem ook! In haar lichaam voelde ze dat de twee pikken langs elkaar schuurden, slechts gescheiden door het dunne schotje tussen haar vagina en anus.
De man stootte in een gelijkmatig tempo. Nadat ze Patty bekomen was van de opwinding van weer zo’n eerste keer, kon ze haar gewrijf en gedraai met haar onderlichaam hierop aanpassen.
Doordat allebei haar openingen werden bezet, trof het orgasme haar als een donderslag bij heldere hemel. ‘Oooh Mart! Sorry, sorry, sorry… Het… Het… Het is er allllll!!! Jaaaah!’, kreunde ze geil en verbaasd tegelijk. ‘Ooh mensen!’, steunde de kontneuker, ‘wat is dit opwindend! Ze knijpt me af! Ik moet ook!’

Patty was al te ver heen om de toch nog wel behoorlijke zwelling van de dunne lul in haar aars te voelen. Het kwam er gewoon maar bij, alsof het niet meer op kon. Het wit draaide voor haar ogen. Lucht, geluid en beeld, alles begon te tollen en te suizen. De verpleegkundige wist ogenblikken niet meer wie, waar of wat ze was. Ze zat in een draaikolk, en voelde zich als warme stroop erin meegezogen.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *