Met Tonya win je de verkiezingen

0
(0)

Sommige mensen ploeteren jaar in, jaar uit en maken slechts kleine stapjes op de ladder van hun eigen loopbaan. Sommigen mensen doen het wat sneller omdat ze nu eenmaal beter opgeleid zijn. Weer anderen hebben dikke plakkaten eelt op hun ellebogen of zijn irritant opportunistisch. Maar sommigen mensen zien er leuk uit en gaan bovendien ook nog eens de politiek in. Nu zijn in de politiek de carrière-kansen afhankelijk van hoe de kiezerswind staat. Maar vooral vernieuwende partijen doen het in de regel goed en dus ook de leden ervan. Eén van die nieuwe sterren aan het politieke firmament, was Tonya. De verkiezingen waren net geweest en haar partij was als de grote winnaar uit de bus (zo u wilt: stemcomputer) gekomen. Het knappe meisje was van jongs af aan zeer politiek geëngageerd. Ze was cum laude afgestudeerd in de sociale economie. Al snel was het plaatje rond; op haar gebied werd zij de deskundige van haar partij. U raadt het al; Tonya mocht na de verkiezingen plaats gaan nemen op het blauwe pluche van de Nederlandse macht. Drie-en-twintig was ze, en ze zat in de Tweede Kamer! Ach ja, democratie is een mooi ding…

“Alles leuk en wel met die Tonya, maar ook dat wicht weet natuurlijk niets van protocol en procedures”, bromde de oude, wijze lijsttrekker van haar partij. Hans ijsbeerde door zijn werkkamer. Hij zat met een probleem. Zijn succes was een last geworden voor wat betreft de nieuwe aanwas van onervaren kamerleden. Door met name Tonya was hij bang dat zijn fractie niet meer serieus werd genomen. Na lange twijfel, zijn handelsmerk, nam hij een besluit. De nieuwelingen zouden op cursus moeten. Ze moesten niet alleen leren zich in de politiek te handhaven. Nee, ze zouden zich ook een passende levensstijl moeten aanmeten. Tonya eerst! Drie leden uit alle lagen van de partij zouden haar kennis laten maken met de in’s en out’s van het politieke leven. Niet lang daarna ging bij Tonya de bel…

“Allemachtig”, mopperde Tonya terwijl ze al hinkend haar minirok aandeed, “daar zijn ze al”. Ze deed de deur open en zag drie knappe mannen staan. “Hallo, we komen je ophalen voor een eerste kennismaking met de politiek”, zei de oudste van het stel. Met moeite hield ze een handdoek voor haar volle borsten die door een opwindend borstrokje naar boven werden geduwd. “Kom binnen, zoals jullie zien, ben ik nog niet helemaal klaar”, zei Tonya quasi-beschaamd. Ze zag dat de mannen haar aanstaarden. Even bleef het stil. Toen ging Tonya hen voor naar de woonkamer. De jonge vrouw voelde begerige blikken over haar heerlijke kont glijden. Ze betrapte zich erop dat ze uitdagender met haar heupen draaide. “Ga maar even zitten, ik ben zo klaar. O ja, en als jullie iets willen drinken dan staat er wel wat in de koelkast”. Met een souplesse als van een jonge kat, liep Tonya de kamer weer uit. “Hmm, dat kan nog een interessante avond worden”, dacht ze bij zichzelf. “Deze heren zijn niet voor de poes of toch wel…?”

Tijdens het aankleden merkte het meisje dat ze al behoorlijk opgewonden was. Met de gedachte aan die de geile blikken van de partijmannen, streek ze zachtjes over haar vochtige schaamlippen. Tonya wist dat zij zichzelf zo uitdaagde. Net voordat ze bij haar “point of no return” was, stopte ze en kleedde zich razendsnel aan. Vijf minuten later zat het viertal in de auto. “Wat gaan we doen?”, vroeg de jonge vrouw. Ze voelde haar vergrote clitoris nog steeds tegen haar slipje aan drukken. “Wel”, zei de oudste van het stel, “het programma ziet er als volgt uit. Vanavond gaan we eerst eten in een zogenaamd politiek restaurant. We nemen dan een aantal basis lifestyle-regeltjes met je door. Morgen en overmorgen geven we presentatie-en debatteer-technieken”. “Spannende boel zal dat worden met die politiek van jullie”, bromde Tonya. Ze wist natuurlijk wel dat een dergelijk trainingsprogramma nooit interessant zou zijn. Maar de opwinding in haar onderbuik schreeuwde om meer. Bovendien zat de man naast haar steeds zijn been tegen de hare aan te drukken. Daar kan een normaal meisje ook niet gevoelloos voor blijven, toch?

De autorit duurde behoorlijk lang. Toen ze eindelijk stopten, hadden het geile beengewrijf en haar gedachten het meisje zo heet gemaakt als de hel. “Wat er ook gebeurt”, dacht Tonya kordaat, “deze avond zal ik mijn orgasme krijgen, zo kan het niet verder”. Terwijl ze uitstapte, voelde ze de genotsknop brutaal en te lekker tegen haar kleine onderbroekje aanschuren. Zuchtend en met geloken ogen, betrad Tonya het restaurant. In haar kielzog liepen de drie mannen met een ongewone uitstulping in hun broek. Door de maitrè werden ze naar een aparte zaal geleid. Daar stond een lange tafel gedekt. Zelfs het voorgerecht was al opgediend; fruits des mèr oftewel vis en zee-produkten. De oudste man nodigde de vrouw uit te gaan zitten. Terwijl hij de stoel aanschoof, voelde Tonya zijn opgezwollen knobbel tegen haar rug drukken. “Neem plaats jonge politica”, schertste hij, “en laat je verwennen…” “Nou jongens begin maar met de lessen, hoe sneller we dit achter de rug hebben hoe beter”, merkte het meisje op. “Nou daar wilden we het net met je over hebben”, zei één van de andere mannen. “Het feminisme heeft gezorgd voor de bewustwording van vrouwen en man over de vrouw. Waar liggen de sterke kanten en waar liggen de zwakke kanten van beide geslachten; we weten dat nu zo’n beetje. Marilyn Monroe lijkt in eerste instantie een ordinaire slet. Echter, de vrouwenbeweging heeft geanalyseerd dat ze op een uitgekiende manier, letterlijk, de wereld naar haar hand heeft weten te zetten”. Tonya knikte, ze had veel bewondering voor de gehaaide sexbom van de jaren zestig. “Vooraleerst we met het trainingsprogramma beginnen, wilden we bekijken in hoeverre jij je op dezelfde manier in de politiek zou kunnen opstellen. Hiermee kunnen we namelijk onze onderhandelingstactieken compleet maken”.

Het vuur in Tonya was opgelaaid. De gedachte alleen al aan het feit dat ze met haar intelligentie èn lichaam de politiek zou kunnen beïnvloeden, maakte van haar onderbuik een centrifuge van tintelingen en spanning. Ze keek naar de mannen. De spreker van zoëven had het zichtbaar moeilijk; wat als ze nee zou zeggen? Zou ze hem dan uitschelden? Ook de andere twee keken haar gespannen aan. Een spanning die zich met name uitte in bobbels achter beider broekritsen. Maar Tonya zei nog steeds niets. Langzaam stond ze op en keek de drie recht in de ogen aan. Toen bukte zij zich en schoof haar minirokje en slipje naar beneden. Frisse lucht vermengde zich met de broeierige en opgewonden atmosfeer van haar kutje. De mannen stonden perplex en staarden met open mond naar het mooie en hitsige lichaam van de vrouw. Tonya deed haar blouse uit en schoof haar borstrok naar beneden. Twee heerlijk borsten sprong tevoorschijn. Het leek wel of de stijve, opgewonden tepels beschuldigend naar de mannen priemden. Nu ze zich op haar best had gekleed, ging de vrouw weer zitten. Met uitgespreide benen en armen zei ze: “Zo dus jullie willen van mij een onderhandelingsinstrument maken, wel oordeel dan maar zelf. Lik me, lik me spleet!. Dat laatste kwam eruit met een trilling in haar stem. Op de leren zitting van de stoel, verscheen een beetje vocht. Het was duidelijk dat Tonya bloeden bloedgeil was.

De jongste van het stel handelde het eerst. Hij ritste zijn broek open en slaakte een zucht. “Oef, dat lucht op zeg”. Zij lul paalde tussen zijn gulp en hij zakte door zijn knieën. De jongeling wiegde zijn neus in de buurt van haar schaamlippen heen en weer. “Oh, wat een heerlijke geur. Jezus jongens, dit houd ik niet lang vol hoor”. “Raak het aan met je tong, lik me”, schreeuwde Tonya nu bijna. Vrijwel direct kwam zij klaar toen zijn tong haar lief-roze schaamlippen beroerde. Eerst zachtjes, toen steeds sneller. Tonya’s schaamstreek stond in vuur en vlam. Toch was die goddelijke spanning om te worden aangeraakt er niet meer; ze werd betast en wel door een sterke mannetong. Tonya werd gebeft, tot diep in haar spleet. De andere twee mannen reageerden bliksemsnel toen zij zagen dat hun collega de vrouwelijke honing naar binnen slurpte. Hup, daar staken de twee andere penissen in het daglicht; en dat beviel hen goed. Uit beide eikels liet een voorvochtparel zich zien. “Hoho, wacht eens even”, maande de oudste van het stel, “de jeugd mag dan wel de toekomst hebben, maar de ouderen genieten vandaag! Ga jij eens even weg!” Hij duwde zijn jongere partijlid weg en sommeerde Tonya op te staan. Zelf ging hij zitten, waarbij zijn leuter fier uit zijn maatkostuumbroek priemde. “Schuif jij die heerlijke warme ideeënbus van je maar eens over mij heen, slet!” De woorden schenen maar half tot de zwijmelende vrouw door te dringen. Wat ze wilde, hoopte, dat gebeurde; ze werd te grazen genomen en liet zich gaan. “Hé luister je eigenlijk wel, kom eens van die wolk af”. De man werd blijkbaar ongeduldig. Hij pakte het meisje bij de heupen en trok haar pardoes op zijn pik. Tonya gaf een gilletje van pijn en genot. “Aaauueeeeh, je doet me pijn, ehh, lekker”. De oudere man begon woest naar boven te stoten. Tonya voelde de stengel bezit van haar nemen. In en uit, in en uit, de soepele beweging had een verdovende werking op haar andere zintuigen.

De derde man had ondertussen ook niet stilgezeten. Van pure geilheid stopte hij zijn snikkel in een bord spaghetti. Daarna maakte hij met zijn handen een kommetje en stopte daar de spaghetti in. Vervolgens neukte hij die glibberige en slijmerige holte totdat zijn lul op volle sterkte was gekomen. Toen de pasta-draden voldoende naar mannelijkheid roken, voerde hij de massa aan Tonya. Wild werd ze ervan en gretig slobberde zij de slijmdraadjes naar binnen. “Meer, meer, ik wil meer man proeven”, smeekte de vrouw terwijl ze zelf ook heftig begon te bewegen. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ze werd van haar puntige zetel gelicht en gedwongen op de tafel te gaan liggen. “Omdat jij zo voortvarend begonnen bent, mag jij, in deze Tweede Termijn mijn plaats innemen”, zei het oudste partijlid. Voordat hij iets tegen de pasta-man kon zeggen, had deze al zijn lul in Tonya’s mond gepropt. “Wel zo te zien, weet jij ook waar deze beschouwingen over gaan”, bromde de man en begon van ellende zich maar af te trekken op het geile tafereel.

De Benjamin van het stel kon er goed bij. Door zijn opperste penetratie voelde Tonya de heerlijke pik tot diep in haar onderbuik woelen. Hij roerde in haar en telkens op een moment van de draai schuurde zijn pik over haar klitje. Zo zorgde hij ervoor dat Tonya afwisselend wegzwijmelde en weer bij haar positieven kwam. “Dit mannetje kan er wat van”, dacht ze en ze maakte zich op voor de komende knopbetasting: “Oooh”. Bovendien zat ze met de pik van de pasta-man in haar mond. Hij smaakte naar man en spaghetti tegelijk. “Gelukkig zat er nog geen vleessaus op”, dacht ze in een helder moment: “Aaah, dieper, ik wil je voelen”.

“Zeg Willem-Jan, ga eens even met jouw knaap weg van haar plekje, ik heb er een andere beschouwing voor”, zei opeens de oudste van het stel. Willem-Jan, de jongste dus van het stel, stopte met draaien en ging over tot het betere pompwerk. Het oudste partijlid pakte vervolgens de kreeft van het bord en zette één van de scharen op haar klitje. Met een steigerende lul van opwinding, trok hij aan een spiertje van het dode beest en de schaar klapte zachtjes dicht. “Aaahaeueu”, kreunde Tonya bij het gevoel en vroeg verbaasd wat hij deed. “Nou meisje, de achtergrondinformatie krijg je later wel; eerst moet je deze motie maar aannemen”. “Politieke taal, maar heerlijke daden”, gierde Tonya terwijl de kreefteschaar zich nogmaals om haar gevoelige knopje sloot. Drie mannen bewerkten, ieder op zijn eigen manier, het jonge meisje. Het kon dus niet lang uitblijven of Tonya kwam voor een tweede keer klaar. “O, sorry hoor, ik kom voor een tweede keer klaar”, kreunde ze met een snikkel in haar mond. Dit was voor de mannen het sein om nog intensiever op haar in te werken. Met een felle scheut schoot de spanning in Tonya’s lichaam naar het uiterste, om vervolgens zachtjes en langzaam via haar spleet weg te drijven. Ingetogen en boordevol spanning kreunde het meisje op het ritme van haar gevoel.

Nauwelijks was ze bekomen van haar orgasme of de pasta-man zei: “En nou gaan we je amenderen”. “Wwwat is dat”, vroeg Tonya nog beverig. “In goed Nederlands is dat we het voorstel gaan wijzigen en/ of aanvullen”. “Wat willen jullie nu nog aanvullen”, vroeg de vrouw nu nieuwsgierig geworden. “Zoals je op dit ogenblik ligt met al die pikken in je lichaam, kun je dat als een voorstel beschouwen. We gaan dat dus veranderen, zo simpel is dat in het politieke jargon”, zei oudste van het stel laconiek. Hij voegde de daad bij het woord en schoof een banaan in haar kut. Eerst ongeschild en toen geschild. Het duurde niet lang of de gele jongen was papperig en kleverig geworden van haar natte geilspleet. De andere twee heren bleken dit wel interessant te vinden, want ze sjorden als bezetenen aan hun tokussen. “Zo, de wijzigingen hebben we nu wel doorgenomen en dan nu de fractiebespreking”. Hij liet Tonya de bananen-geil-pap opeten. De mannen werden nu helemaal wild. Die del moest haar eigen geil opeten en ze deed het nog ook. Op haar beurt werd Tonya weer bloedgeil aan de gedachte dat ze als een gewillige slet de mannen zo opwond. Toen ze de banaan op had, smeekte ze om meer. Nu was het de beurt aan de jongste kerel. Hij kwam op het idee zoveel mogelijk druiven aan een tros in haar pruim te steken. Toen hij vervolgens het glibbernatte trosje eruit had gehaald, beet hij de druiven stuk voor stuk tussen zijn voortanden kapot. Sap, geil en schillen vielen op Tonya’s lichaam. “Jongens, dit gaat niet goed zo, als ik niet snel kom, dan barst ik uit elkaar”. De oudste van het stel verwoordde de gedachten van de gehele mannelijke populatie. Voordat ook maar iemand kon reageren, stak hij zijn tampeloeres in Tonya’s hete kut en begon aan de ‘laatste lezing’.

“Oh ja, maak jezelf maar klaar in me, maak je klaar in deze hoerige kut”, zwijmelde Tonya bezeten. De andere mannen trokken zich af terwijl ze met hun vrije hand het vrouwelichaam betastten waar ze maar konden. Het viertal ging er dus voor en ze vergaten wie ze waren. Ze speelden het oerspel van lust en overgave, van geven en nemen. Ook nu was Tonya de eerste die weer klaarkwam; want uiteindelijk zijn het de vrouwen die in deze wereld de baas zijn. Haar samentrekkende kut deed de man, die haar neukte, nog sneller bewegen. En dit had natuurlijk weer invloed op de rukkers. De hoerige econome had net het hoogtepunt van haar spanning bereikt, toen ze de man in haar voelde spuiten. Dikke klodders warm zaad namen bezit van haar innerlijk. De rukkende regeerders voelden tegelijk een kramp door hun zak trekken toen ze zagen dat hun college zijn leven in haar loosde; ook zij kwamen klaar. Hun sperma beschreef ruim bogen door de lucht en viel op de schaamstreek van het meisje. Het afgesloten kamertje was gevuld met de meest opwindende geluiden, en daar was zeker geen discussie over mogelijk.

Een aantal minuten later zaten de vier personages van dit politieke spel bijeen. “Zij is een echte aanwinst voor de fractie”, hijgde de jongste van de mannen nog na. “Jammer dat alleen de fractie hiervan notie kan nemen”, merkte de pasta-man op. “Ach”, besloot de oudere kerel gelaten, “dan maken we haar toch fractie-voorzitter, dan hebben we in de formatie-besprekingen meteen de beste troeven in handen”. Met een blos op haar wangen hoorde Tonya dit aan. Een week later was zij de jongste fractievoorzitster die ons land ooit had gekend…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *