Overweldigd

3.5
(2)

Hoi, ik ben een hele geile meid weet ik nu, en ik popel om dat eens te vertellen aan anderen. Wel anoniem natuurlijk, want sommige mensen mogen dit echt niet weten! Hierbij een verhaal dat deels eigen ervaring is, en deels nog een fantasie van mij is. Als jullie het publiceren, dan graag met foto’s erbij van in elk geval een vrouw die door twee mannen (ook) in haar kontje wordt genomen. Dat is zo lekker herkenbaar… Doei!
‘Truus’

De hele week al was Debby in een zeldzaam geile stemming. Ze zou die avond naar een vriendin gaan, die had wat collega’s uitgenodigd om over sex te praten. Over SEX praten! Net of het de gewoonste zaak van de wereld was om dat met je collega’s te doen! Maar goed, de spanning zat er al goed in. Ze wist dat er mannen zouden komen. Mannen die verder niets te bieden hadden dan…

Ze was 24, bijna een jaar van haar relatie af en eindelijk kon ze ervan genieten. Genieten van haar vrijheid, en de hang naar geile vergaande sex. Zo vaak was het nog niet gebeurd, want ze was ook kieskeurig geworden. Mannen zat, maar in haar ogen knap, dat waren er maar weinig. Knap moesten ze zijn, ze had inmiddels wel door gekregen dat ze er dan weinig tegenin kon brengen. Dat ze zich dan als een slet ging gedragen. En ze vond het heerlijk.

Debby besloot de stemming wat te verhogen, door haar kleding op het onderwerp aan te passen. Ze had het kortste rokje aangetrokken, dat ze in huis had en daarop droeg ze een laag uitgesneden, dun bloesje, waardoorheen haar bruine tepels duidelijk door het witkanten behaatje te zien waren. En jarretels. Ze had haar haar losjes, op een pikante manier opgestoken en droeg hoge hakjes.
Die avond was ze nog meer perplex als ze zelf had verwacht. Rachel had maar liefst zeven collega’s uitgenodigd en het waren allemaal mannen. Ze had bij minstens twee ervan duidelijk kunnen zien, dat ze niet voor een babbeltje waren gekomen, want die liepen met een duidelijke harde pik in hun broek!
Toen Debby binnenkwam klonk er een bewonderend gefluit. Ze keek eens rond en zag tot haar welbehagen dat de meeste heren meer dan het aanzien waard waren. Er was van alles bij; blonde stukken, donkerharige figuren en zelfs donkerhuidige figuren. Debby voelde haar kutje, angstwekkend leeg en hol voelde het aan. Ze dacht aan de mogelijkheden voor die avond. Ze was Rachel eigenlijk best dankbaar, want het was alweer even geleden dat ze door een echt stuk intiem was benaderd. Was ‘geneukt’ eigenlijk meer, ze rilde bij de gedachte aan dat woord.

Ondanks alles liep de avond in het begin nog vrij normaal, er werd over van alles gepraat en vooral vrijmoedig over sex. Mannen bekenden haar een geil stuk te vinden, en zij bekende een aantal mannen dat ze hen ook wel de moeite waard vond.
Rachel zat op een gegeven moment tussen twee van haar collega’s in, en ineens begon de ene haar bloesje open te knopen! Het was begonnen…
Enkele tellen later zat ze in haar blote tieten en van twee kanten werden die gekneed. Debby keek hoe Rachel haar tong in de mond van één van de twee stak. Even later zat ze met haar rug tegen zijn schouder; hij kneedde haar borsten en de andere collega was druk bezig haar broek uit te krijgen. Onder gejuich trok hij haar spijkerbroek uit en even later haar slipje. Rachel was nu naakt en iedereen begon opmerkingen te maken over haar figuur en zoentechniek.
De man die haar broek had uitgetrokken, likte haar kutje en met een zucht zakte ze achterover. Haar borsten nog steeds in de handen van de man achter haar, haar ene been over de leuning, en haar andere op de grond. Debby zag hoe de man haar kutje opensperde en met zijn tong de opgezwollen clitoris bewerkte. Rachel gromde en duwde geilig haar kutje tegen zijn mond.
Een derde collega besloot zich ermee te gaan bemoeien en Debby keek geïnteresseerd toe hoe hij zijn broek uittrok. Hij haalde een flinke grote pik tevoorschijn en bood die Rachel aan.
“Zo, nu wil ik eindelijk wel eens door je gepijpt worden lekkertje!”, zei hij tegen haar en toen ze gewillig haar mond opensperde schoof hij zijn lul gelijk naar binnen. Eén van de mannen naast haar vroeg: “Wat vind jij nou de lekkerste vorm van sex?” Tegelijkertijd maakte hij zijn broek open en haalde er een stijve leuter uit. Zachtjes trok hij eraan.
Debby werd zo geil als boter. Ze keek naar Rachel, die nu hevig aan het pijpen was geslagen. Ritmisch bewoog ze haar onderlijf om maar zoveel mogelijk de tong van de andere man op haar klitje te voelen.
Ze keek de man even heel geil aan en opeens flapte ze eruit: “Het lekkerste vind ik het om door een hele knappe man genomen te worden, en dan het liefst in mijn kont! Een echte vent zal me een ontzettende beurt in mijn reetje geven. Tot ik er bij neerval, met een rauwgeneukte anus!” Van verbazing vielen de mannenmonden open en ze vielen zo mogelijk nog verder open, toen ze een grote, donkere kerel aanwees en zei: “Jij bent knap genoeg, jongen!”

Debby liep op hem af en hij ging op zijn knieën zitten, en hanneste aan haar bloesje. Ademloos keek de rest van het gezelschap toe hoe hij haar grote prachtige borsten onthulde en ze in zijn handen nam. Hij kneedde ze even en trok toen het bloesje helemaal uit. Vervolgens zette hij haar op de grond en het gezelschap floot, toen hij haar rokje omhoog trok en haar kleine slipje en jarretels onthulde. Een tel later was ze helemaal naakt en had hij haar al op handen en voeten gezet.
Debby zag tot haar voldoening dat zijn pik niet alleen keihard was, maar bovendien behoorlijk groot. Ze wilde overeind komen, maar hij snauwde: “Op handen en voeten, wijf!”
Hij ging achter haar staan en gaf een pets op haar stevige billen. Even trok hij de billen van elkaar en gaf er toen weer een pets op. Het volgende moment stak hij zijn duim tussen de heuvels en streelde haar anus. Toen duwde hij de duim even in het gaatje en haalde hem heen en weer. Debby kreunde en hij haalde de duim er weer uit. Met beide handen trok hij haar hammen van elkaar en liet een druppel spuug op haar rozet lopen. Het hele gezelschap keek echt muisstil toe hoe hij het spuug in haar anus masseerde en met zijn vinger de opening oprekte. Toen ging hij zó achter haar staan, dat zijn pik voor haar anale opening bungelde en iedereen het goed kon zien. Debby voelde zich vernederd en botergeil, ze wist dat er nu een pijnlijk moment kwam, maar ze had het zelf gezocht!
De man hield nu haar billen ver van elkaar en zijn eikel tegen het uiterst kleine kontgaatje van het blonde meisje. Het volgende moment duwde hij hem een centimeter naar binnen, terwijl Debby hevig kreunde. Pure wellust glom op het gezicht van de toeschouwers, toen hij zijn lul in het meisje stak en enkele mannen zaten zonder gene met hun pik te spelen.
Hij drukte met één stoot de grote pik half in haar kont en Debby gilde het uit. Toen duwde hij hem er helemaal in en het gegil van het meisje ging over in gebrom. De toeschouwers zagen het blonde stuk, op handen en voeten en haar grote borsten bungelend, terwijl er een lul tot aan de wortel in haar reet stak. De man trok nu zijn pik iets terug en doordat hij de billen nog steeds van elkaar hield, kon iedereen zien hoe de anus van het meisje om zijn penis zat gestulpt. Hij trok hem er bijna uit en stootte hem er vervolgens met één stoot weer in. Debby kreunde en verloor bijna haar evenwicht, terwijl de man langzaam begon te neuken.
Stoot na stoot verdween zijn lul in haar anusje. Debby werd genomen. Ze voelde zich aan de ene kant vreselijk geil, doordat ze iets deed wat ze al jaren in stilte had gehoopt, namelijk op een geile manier vernederd worden in gezelschap door een lekker stuk. Aan de andere kant was het natuurlijk niet niks, zo’n grote lul in je kontje. De anderen waren inmiddels ook tot actie overgegaan. Naakt trokken ze in aan hun lullen en/of betastten Debby en Rachel waar ze maar konden.
Rachel zat schrijlings over de man heen die haar borsten daarnet had bewerkt, zijn pik in haar kutje had gestoken. Nummer twee boog over haar rug heen en duwde net zijn kloppende apparaat in haar anus. Rachel steunde, terwijl het gevaarte in haar kontje schoof, maar tegelijk werd weer de pik in haar mond geduwd, die ze al eerder had gepijpt. De man stond echter op het punt van klaarkomen. Opeens greep hij het donkere, korte haar van Rachel, die het al moeilijk genoeg had met de twee pikken in haar lichaam, en kwam klaar. Rachel wilde haar hoofd terugtrekken, maar hij hield haar vast zodat zijn spuitende zaad in haar mond en keel terecht kwam. Proestend verwerkte Rachel de zaadstroom, die in haar keel werd losgelaten.
Debby werd genomen door de grote kerel, die tekenen van een naderende explosie begon te vertonen. Hij stootte in zeer hoog tempo zijn stang in en uit haar getergde reet, terwijl hij haar blonde haar als teugels vasthad. Bij elke stoot trok hij aan haar haar, waardoor de tegenstoot nog krachtiger werd. Ineens kwam hij rillend klaar en al steunend en pompend spoot hij zijn zaad in haar kont. Het werd warm bij haar van binnen.
Tevreden en nog narillend haalde hij zich uit haar, en keek naar de wijd openstaande opening waaruit zaad begon te lopen. Toen liep hij om het meisje heen en bood haar zijn natte leuter aan. Debby wilde weigeren, omdat ze dat ding dat net in haar kontje had gezeten! Ze had echter niets te vertellen, want hij wrong haar mond open en of ze wilde of niet, ze moest hem wel schoonlikken.
Een andere kerel had zijn plaats achter ingenomen. Deze was zeker twee meter lang, een donker, Indisch type en hij had een keiharde stijve leuter, die zeker 25 centimeter stijf naar voren wees. Zonder op haar gesmoorde protesten te letten, duwde hij haar naar beneden, zodat ze met haar buik op de grond kwam te liggen. Onmiddellijk kwam hij boven op haar liggen en schoof zijn paal met één haal in haar nog gladde kontgaatje. Even bleef hij zo vastgestoken liggen. Toen, fluisterend: “Ik zal jou eens een echte ruige beurt geven meisje! Na mij zal je niet zo snel meer iemand zijn lul in je reet laten steken!”.
En hij trok even zijn paal iets uit haar hol om hem er vervolgens weer in zijn volle lengte in te steken. Debby wist niet wat haar overkwam! Ze had nog maar zelden met zo’n apparaat geneukt en zeker niet in haar kontgaatje!
De eerste kerel was tevreden over de schoonmaakwerkzaamheden, en genoot van het uitzicht dat Debby nu door iemand anders werd gepakt.
De neuker lag met z’n volle gewicht op het blonde meisje, haar borsten platgedrukt op de grond. Steeds trok hij zijn paal uit haar kontje, waardoor haar anus om zijn lul heen gestulpt mee naar buiten werd getrokken. Vervolgens drukte hij hem er dan weer voor de volle vijfentwintig centimeter in. Debby lag met haar hoofd te schudden van de pijn en de sensatie.
Ineens kon ze zich niet meer inhouden en rillend kwam ze klaar. De donkere reageerde hierop door haar ineens heel snel te nemen, en heel woest…

Debby dacht dat ze gek werd.

Rachel werd intussen nog steeds ongenadig genaaid. Door twee kerels tegelijk, kutje en kontje. De man in haar anus kwam net klaar, en spoot krampend zijn zaad in haar darmen. Toen hij zijn pik leeggespoten uit haar lijf trok werd zijn, plaats onmiddellijk door één van de anderen ingenomen. Ook die man stak zonder plichtplegingen zijn leuter in haar kont en ging vrolijk verder.

Debby werd opgepakt door een steeds overweldigender draaikolk, en ze kon er helemaal niets aan doen. Rillend en sidderend voelde ze keer op keer dat haar lichaam door een ander werd gebruikt en genomen. Ook de mannen die haar in het begin niet zo interesseerden, namen hun kans waar en verloren zichzelf in het slettenlijf.
Als in slow motion keek ze naar Rachel en zag dat haar vriendin in eenzelfde soort stemming verkeerde. Wat een beestachtigheid, wat een hel en verdoemenis. En weer spetterde er warm, dik sperma tegen haar aan.
Langzaam, heel langzaam bracht ze haar hand naar haar poesje en vingerde zich nog maar weer eens naar een volgend hoogtepunt. En ze wist dat het nooit meer goed zou komen…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3.5 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *