Kordaat optreden na een personeelsfeestje

0
(0)

De vader van Melissa had een eigen reclamebureau. Elke zaterdagochtend maakte ze daar schoon om wat bij te verdienen. Zelf had ze ook de ambitie om het reclamevak in te gaan. Lekker schrijven kon ze wel. Meerdere malen had Melissa haar vader voorzien van pakkende slogans voor zijn radio- en TV-commercials. Maar ja, haar vader was ook niet gek. Hij begreep maar al te goed dat hij zijn dochter niet aan de concurrentie kwijt mocht raken; het ging toch al niet zo best met de zaak. Door het schoonmaakwerk liet hij haar een beetje wennen aan de wondere wereld van de reclame. Dat het naast een wondere, ook vieze bedoeling was, wist Melissa maar te goed. De bureaus waarop de creatieve teams hun geesteskinderen uitdachten, waren iedere week weer een ongelooflijke bende. De resten afhaal-chinezen, shoarma’s en pizza-partjes, kon ze dikbeschimmeld de vuilnisbak inschuiven. Ja, in alle opzichten waren de reclame-mensen “snelle boy’s”, behalve in het opruimen.

Die zaterdag zou het nog veel viezer zijn. Haar vader had op vrijdag een personeelsfeestje georganiseerd om “het moreel van de gelederen weer wat op te vijzelen”. Dat hij daarin aardig gelukt moest zijn, begreep ze toen ze zah hoe laat hij thuiskwam. Ze stapte namelijk net op haar racefiets om naar het kantoor te gaan, toen er een taxi voor het huis stopte. “Ah jongedame, is dit uw vader”, vroeg de taxichauffeur hoofdschuddend. “Ach meneer wat wilt u dat ik zeg, op dit ogenblik hoef ik die dweil niet te kennen”, was het alerte antwoord van de dochter. “Hoe het ook zij, meneer kan zijn portemonnee niet vinden. Kunt u voor hem afrekenen?” Al pratend sjorde de taxi-man haar vader uit de wagen. Melissa liep naar binnen en kwam terug met wat geld. “Hoeveel is hij u schuldig”, vroeg ze en ze keek onbewust de auto in, zoekend naar de meter. Een ondraaglijke stank kwam haar tegemoet; blijkbaar had haar vader gekotst. Voordat de chauffeur het bedrag wilde zeggen, duwde ze hem honderd gulden in zijn handen. “Hier, maak van het wisselgeld maar uw wagen schoon”. De taxichauffeur bedankte haar hartelijk en reed weg. Melissa ondersteunde haar vader naar de garage. Daar liet ze hem staan en deed de deur dicht. “Zo, die is opgeborgen”, zei ze kordaat tegen zichzelf en klom voor de tweede maal die ochtend op haar fiets.

Een half uur later stapte ze op de vijfde etage vader uit de lift. Het stonk er verschrikkelijk naar de drank en sigaretten. Met de hand voor haar neus, opende ze de ramen tegen over elkaar. De tocht hielp direct. Opgetogen over deze eerste actie, liep ze naar de kast met schoonmaakspullen. In de kamer daarnaast hoorde ze wat. Behoedzaam liep ze er naar toe. Op het bankje lag een man zijn roes uit te slapen. Melissa wekte hem met enige verontwaardiging: “Hè wat moet dat hier, opstaan joh, het feest is allang verslagen”. Slaperig keek de man om zich heen. Een enorme kegel van alcohol kwam als een tekstballon uit zijn mond. “Huh, wadisser, wwabenuk”, klonk het koeteriaans uit zijn gok. Met een blik van wat-moet-ik-hier-nu-mee sleurde ze deze dronkelap, richting de kleine douche-gelegenheid in de werkkamer van haar vader. De man zakte op de vloer ineen en Melissa zette de ijskoude straal op hem. “Word nu maar eens even goed wakker, dan zet ik alvast een sterke bak koffie”. Halverwege het keukentje aan het einde van de gang hoorde ze plots een luide schreeuw: “koououououd!” “Ziezo, die is wakker”, dacht ze voldaan.

Een kwartiertje later kwam de mooie jonge meid terug met de koffie. “Mmn, dat ruikt goed”, knorde de man tevreden, terwijl hij zich bij de haren afdroogde. Melissa keek met een schuin oog naar zijn kruis, maar daar zat een andere handdoek omheen. “Ik heb van jouw vader gehoord dat je een pittig tantetje bent, maar zó pittig had ik ook weer niet gedacht”. Hij keek haar nu recht in de ogen. “Lekker ding”, dacht Melissa, maar zei: “Nee, niet pittig, maar pissig”. Omdat jullie zo nodig een feestje moesten bouwen, kan ik de boel opruimen èn twee wandelende levers verzorgen. Nou, mooi niet”. Met bewondering keek de man haar aan, Melissa keek brutaal terug. “Zeg, je kan me wel zo aan zitten staren, maar wie ben je eigenlijk”. “Ik ben Wim, een van de nieuwe associatie-leden van jouw vader”. Melissa keek hem nu wel heel zelfverzekerd aan. “Nu ik weet hoe je heet Wim, moet jij weten dat jouw lendedoekje langzaam aan het afglijden is…” Ze verwachtte dat Wim als een razende zijn nakende lul zou bedekken, maar niets was minder waar. Droog keek Wim eerst naar zijn Pim, toen naar Melissa en zei: “Lekker laten glijden. Waarom zou ik hem nu nog bedekken, je hebt hem toch al gezien. En trouwens, ik ben niet uit vrije wil onder de douche gaan staan. En als jij moeite hebt met de consequenties van het douchen, dan had je daar eerder aan moeten denken, brutaaltje”. De zelfverzekerde blik van Melissa verdween als sneeuw voor de zon. Wim rook zijn kans. Hij had de hele nacht veel gezopen. Zoveel zelfs dat hij helemaal niet aan sex had gedacht. Maar nu, schoon en nuchter, kwam de zin weer in zijn ballen. Hij keek haar diep in de ogen aan. Zijn pik werd een beetje hard en dat zag Melissa. Ze zuchtte. “Waar denk je aan”, vroeg de man haar onbeschaamd en ging verder: “ho, voordat je iets gaat zeggen, eerlijk antwoorden. ik vraag je eerlijk te antwoorden. Wat heb je te verliezen. Kijk, ik zit als eerste in mijn blote reet en met een opgewonden geslacht. Je hoeft jezelf niet raar te vinden of zo. Dus Melissa, waar denk je aan?”

De directeursdochter aarzelde om iets te zeggen. De spanning was te snijden. Zacht kwam het eruit: “Ik vraag me af hoe die zal smaken”. “Wat zeg je”, vroeg de half-blote man dwingend, “ik versta je niet”. Zijn lul priemde ondertussen kaarsrecht in de lucht. Hij genoot zichtbaar van de positie die hij nu bezat. “Ik vroeg me af hoe jouw lul zou smaken”, zei Melissa op een luidere en hardere toon; ze wist dat ze deze ronde was verslagen. De man boog zich voren en pakte met beide handen Melissa bij haar achterhoofd. Hij trok het jonge meisje naar zich toe. Ze voelde de warmte die van zijn naakte onderlichaam af straalde. Haar hoofd was nu vlakbij het zijne, ze opende haar mond om zijn tong naar binnen te laten. Toen werd haar hoofd naar beneden gedrukt. Net boven zijn pik, duwde Wim niet meer. Melissa mocht nu zelf beslissen wat ze deed. “Waarom stop je”, vroeg het jonge ding. “Als je wilt, kun je nu nog weg. Op deze manier laat ik jou de keuze. Vergeet niet, uiteindelijk is ‘pappa’ mijn baas. Niets is zo moordlustiger als de vader van een aangerande dochter.” Melissa hoorde de helft niet van wat hij zei. Ze snoof de heerlijke geuren op die uit die vleesbuis walmden. Natuurlijk kende ze wel pikken, maar die waren of te jong of veel te snel. De gedachte dat aan deze pik een ervaren neuker vastzat, wond haar op. Langzaam overbrugde haar hoofd de laatste centimeters.

“Ooh jij geil sletje, je wil het dus toch”, riep de man triomfantelijk uit. Hij ging er nu eens echt voor zitten. Een slogan flitste door zijn hoofd. Tja laten we eerlijk zijn, die vent was tenslotte een reclame-man. “He Melissa, moet je eens luisteren, een thema voor een verzekeringsmaatschappij”, riep hij enthousiast: “Als je de dochter van de baas aan je lul hebt hangen, wordt het dan niet eens tijd voor een ontslagverzekering!” Dit was een grapje dat Melissa niet echt kon waarderen, en ze stond op. “Weet je wat jij kan doen”, begon ze, “je kan mij beter helpen, in plaats van die geile zinnetjes te bedenken, want dat kan iedereen”. “Oja”, zei Wim plagend, “doe jij er dan eens een”. Hierover hoefde Melissa niet lang na te denken. Prompt zei ze: “Een slimme meid wórdt bereid”. Wim moest hierom enorm lachen. “Grammaticaal klopt het niet echt, maar het is wel ijzersterk”, zei hij schuddebuikend van de lach. Melissa keek hem aan en dacht: “Nee lul, bereiden van iets klaarmaken, niet van paardberijden”. Maar ze zei” “Ach”, we kunnen hier de hele ochtend wel over doorgaan, maar ik zou nu wel eens willen beginnen”. Voordat ze ze was uitgesproken, stond ze al klaar op haar knietjes.

Wat gespeeld verstrooid krabbelde Wim zich door zijn haren en stak pardoes zijn lul in het nauwe, roze spleetje. “Haleluja”, gilde Melissa het uit, “dat is niet mis zeg”. “Ja, dat hoor ik wel van meer vrouwen”, zei Wim al pompend, “de onverwachte penetratie is, mits de wegen goed begaanbaar zijn, toch iets heel speciaals”. “Dat kun je wel zeggen ja”, beaamde Melissa volmondig. Ze keek langs over haar schouder naar de werkende man. Iedere stoot schuurde hij met zijn heerlijke lat langs haar clitoris. Ze werd er gek van. “Ik moet er even bij hoor, ik hou het niet meer uit”, zei ze meer tegen zichzelf, dan tegen Wim. De stotende Wim begreep er helemaal niets van. Toen voelde hij haar jonge vingertjes de onderkant van zijn lul af en toe aanraken. Hij begreep dat die kleine, brutale slet zichzelf aan het helpen was. “Maar zo zijn we niet getrouwd”, riep hij uit. “Huh”, merkte Melissa droog op, “doe je me een aanzoek?” Hij trok zijn pik met een soppend geluid uit haar lichaam en ging op het bankje zitten.

“Als er gevingerd moet worden, dan doe ik dat wel. Ga op me zitten”, leerde de man het jonge meisje de les. Bedeesd deed Melissa wat van haar werd gevraagd. Al gauw schuurde hun beide buiken tegen elkaar, terwijl zijn pik recht in haar lichaam trilde. “Oh mijn god wat ben je mooi”, hoor ze de man opeens kreunen. “Wat nou weer”, dacht ze, “is hij nu al zo overdreven opgewonden?” Blijkbaar was dit inderdaad het geval. Wim lag namelijk met zijn hoofd tussen de heerlijke tieten van het meisje te schurken. Melissa begreep het allemaal maar niet. Nadat hij met zijn hand in haar kontgaatje begon te wroeten, was voor Melissa de maat vol. Ze stapte weer van hem af en ging gedraaid op hem zitten. Nu kon hij tenminste niet meer bij haar borsten. En zelf kon ze tenminste ongestoord vingeren terwijl zijn heerlijke pik in haar toch wel natter wordende neukkanaal voortstuiterde.

“Wat ben je aan het doen Melissa” vroeg de man onder haar, “ben je wéér aan het vingeren?” Melissa zei niets. Het wond haar op, dat ze zelfs nu, tijdens de neukpartij, iets deed wat niet mocht. “Ooh mijn god, mijn clitorisje wordt maar groter en groter en ik het niet wegwrijven”, kreunde ze op een manier alsof het een radio-commercial betrof. Wim begon nu meer te bewegen. Melissa gaf hem echter geen kans. Het naderend orgasme gaf haar extra kracht en met haar lichaam hield ze de man op zijn plaats. Allebei haar handen flitsten over haar gehele schaamstreek en raakten alle lekkere plekjes aan. Haar tenen kromden zich en met haar hielen drukte ze zich -en dus ook Wim- steviger en steviger in de bank. “Ohghshshh”, kreunde ze. Halverwege voelde ze de lul van Wim opstijven. Hij was blijkbaar ook wel geil geworden van de actie. Ze draaide zich op haar zij en zei tussen twee orgasme-scheuten door: “Neuk me maar, doe het snel”. Wim begreep helemaal niets van het meisje, maar voelde dat hij wel gehoor moest geven aan haar wens.

Na drie halen bleek het kutje toch te gevoelig te zijn geworden door het orgasme. “Het spijt me, ik hou het echt niet uit, het spijt me”, zie Melissa huilerig. “Geef niets”, antwoordde Wim en hij haalde doodleuk zijn lul uit haar spleet, maakte hem natter met spuug en kutgeil, en stak hem pardoes weer in het jonge lijfje van Melissa, maar nu in haar kont. “Wat doe je nu”, kirde ze met een opwinding. “Tja”, antwoordde de man droog, “jullie vrouwen hebben nog een reserve-sleutelgat”. En al snel had de man het ritme weer te pakken. Toen hij echter zag dat Melissa stiekem weer met haar zelf aan het spelen was, hield hij het niet meer. “Wat denk je wel niet, nu lig je weer te wriemelen”, schreeuwde hij nu. Woest trok hij zijn pik uit haar aars en trok ze op haar af. Blijkbaar werd hij wel een beetje opgewonden van dit kwade gedoe, want de spieren van Wim spanden zich al snel aan. Hij uitte wat kreten en met een iel zuchtje, viel hij op de bank. Zijn slang spoot het geil, maar Wim was zich er allemaal niet van bewust. Deze neukpartij en de drank van gisteravond hadden hun tol geëist. Het enige wat nog werkte, was de spuit. Maar deze was inmiddels ook al opgedroogd.

Melissa had wat klodders te verwerken gekregen. Het was haar niet in de koude kleren gaan zitten. De uitgeputte man, haar eigen gewriemel en die spuitende pik als een leeglopende ballon; het was allemaal wel erg geilig. Al likkend aan die heerlijke slapende staaf, wreef zij zichzelf nog snel even klaar. Met een bescheiden kreuntje kwam het er allemaal uit. Snel veegde ze de troep van haar gezicht en deed het restant van haar kleren weer aan. Het bankje met daarop de slapende Wim, rolde ze in de lift. “Ziezo”, zei ze kordaat, “die is opgeborgen”. Snel toog ze aan de slag. Haar vader zou haar zo wel komen helpen, dus ze had een hoop in te halen voordat pappa uit die lift zou stappen…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *