Mannenpraat

0
(0)

Mijn naam is Tim en ik hou er wel van. Als alleenstaande, goeduitziende dertiger is het elk weekend wel raak. Ik kan er niets aan doen, maar zaterdag en zondag staan bij mij gelijk aan versieren, geilen en palen! Op donderdagen begint het vlees al te jeuken, op vrijdagen kijken de huisvrouwen in mijn straat me weemoedig aan. Alsof ze willen zeggen: ‘Klop ook eens bij mij aan, ik heb het zo nodig…’.

Maar ik doe het niet met mensen die ik ook in andere situaties kan tegenkomen. Nee, de jonge meiden in de nachtclubs, die zijn het voor mij helemaal. Die zestiger jaren-retrorage die nu bezig is, de kleding erbij, dat maakt mij supergeil. Strakke kontjes, geile blousjes met niets daaronder aan, vette borsten die onder wijde, maar doorschijnende hemdjes zitten – ik krijg er nu al een stijve van. Het is zelfs zo erg dat mijn huis helemaal in die stijl is ingericht. Mellow heet dat geloof ik. Sinds ik dat heb gedaan, nou werkelijk… De één na de ander die ik meeneem, kijkt bewonderend om zich heen. Met open mond wel te verstaan en ze worden gewillig. Ik, een oudere man, begrijpt hen, zo denken ze. Als je dat laat blijken… Op de bank glijdt mijn hand dan al snel onder de dunne bloesjes. Het weldadige warme vlees, de zachte borsten. Groot, ik zoek ze groot. Tepels die onder mijn hand opstijven, borstspieren die willekeurig bewegen als ik de naakte huid aanraak, dat is fantastisch. Dan gaat mijn hand in cirkels naar beneden. Over het strakke buikje, een rondje om de navel en dan de aanraking met de eerste schaamhaartjes. Mijn pik schiet omhoog. En als die meiden zichzelf scheren, kan ik die haartje niet kan vinden. Ik zoek tot aan het vochtige, zachte schaamvlees aan toe. Dat ontdek ik en ik zwijmel dan helemaal naar de toppen van mijn opwinding. Waarlijk, ik moet me dan echt inhouden om, of niet meteen te spuiten, of de neukslet haar de kleren niet van het bevallige lijf te rukken. Ik ril als ik het kleine slipje over de vaak stevige billen schuif. Stevig, groot waar het hoort: billen en borsten. Mijn pik staat nu al tot het uiterste gespannen. Meestal kirren ze, genieten van de strelingen, van de overgave. De besten onder hen vertellen me amechtig zuchtend dat ik verder moet gaan, wat ik precies moet aanraken.
‘Ooh, daar ja. Mhmmm, oejaah, zo ja, ooh ja daar…’
Als ik dat hoor word ik gek, doe meteen de resterende kleren uit en probeer zo snel mogelijk mijn naakte vlees er tegen aan te leggen, erin te schuiven. Totaal willoos, helemaal overgegeven aan het genot, de wellust, laten ze zich de benen van elkaar doen. Iedere vrijdag- en zaterdagnachten weer die heerlijke aanblik van een opgezwollen en opgewonden kutje. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Vaak open ik de vagina met mijn vingers, haal ik de schaamlippen van elkaar om mezelf wat meer ruimte te geven. Vrijwel allemaal, zonder uitzondering, zijn ze nat, geilvochtig. Terwijl mijn vingers het werk doen, raakt mijn duim de clitoris aan. Even maar, tergend, spelend, genietend. De echt goeden kreunen, duwen van spanning en begeerte hun bekken omhoog. Dwingen mij in lichaamstaal het beter te doen, het lekkerder te maken. En ik vind dat zalig, heerlijk, fantastisch! Al snel vlei ik me tussen de warme benen, geef me helemaal over aan het zachte vrouwenvlees. Alleen mijn penis staat dan strakgespannen; de rest is pure overgave aan mijn eigen wellust. Ik ril bij het voelen van die zachte dijen tegen de zijkant van mijn lichaam. Het intense schuren langs mijn lijf omdat ze hun kut openzetten. Omdat ze willen dat ik er beter in kan glijden, dieper. Ik schuif er dan in, in dat warme, natte, gewillige vlees. Langzaam, altijd eerst langzaam. Ik geniet van iedere oneffenheid in die zalige, natte tunnel, concentreer mijn hele ziel en zaligheid op mijn eikel en de rest van mijn pik. Als mijn onderlichaam dan voor het eerst het hare raakt, met mijn pik in dat heerlijke geile lijf, dan duw ik zo hard als ik kan. Ik voel mijn pik zo diep mogelijk in haar steken. Dan ben ik echt gelukkig, heel gelukkig. Maar al snel moet ik bewegen, meestal dwingen ze me ertoe. ‘Oee, neem me! Alsjeblieft, naai me, neuk me, ooh jaah…!’, of meer van deze strekking. Het is niet eerlijk dat vrouwen zou intens van een penetratie kunnen genieten, het is gewoon niet eerlijk. Die onrechtvaardigheid moet er dus uit – het neuken, het ritme, begint. In, uit, in, uit, in, uit, beweeg ik mijzelf in en uit het vrouwenlichaam. Ze worden natter, allemaal. Zonder uitzondering wordt de vleselijke omgeving rond mijn pik natter, losser, gewilliger. Ze openen hun benen helemaal, plaatsen hun onderlichaam zo rechtstandig onder het mijne, zodat ze me beter kunnen voelen. Heerlijk is dat. Ik hou van neuken, ik kom erop klaar, op die slettenkutten!

Vannacht bedacht ik dat ik alles zou moeten opschrijven, omdat ik het eindelijk weet. Ik heb het antwoord op die eeuwige vraag: ‘Wat is er nou bijzonder aan neuken voor mannen èn voor vrouwen?’ En dat antwoord heb ik. Ik heb zo heerlijk geneukt, zo intens, dat moet ik gewoon aan iemand kwijt. Nu zit ik hier beneden, in mijn werkkamer. Boven ligt ze nog, Conny. In mijn bed, zaadlekkend uit haar kut, suf geneukt door de vreselijke opwinding. Voor pampus, uitgeteld, opgerekt en uitgewoond – van voor en van achter. In haar kut en in haar aars, met die sletterige tieten van haar, heerlijk!

Ik was die avond al vroeg in de kroeg. De jeugd was er nog niet. Wel zag ik een struise blondine aan de bar zitten, Conny. Op haar sneeuwwitte haren na viel ze mij niet echt op. Totdat ze zich helemaal omdraaide en mij een blik werd gegund op de enorme strakgevulde voorgevel en het waanzinnige pijpmondje dat ze had. Toch besloot ik te blijven zitten, daarvoor was de film te indringend geweest. Ze lachte naar me; ik lachte beleefd terug en bestelde een biertje. Even later zette ik het glas tegen mijn mond en keek haar over de rand ervan weer aan. Vreemd genoeg deed zij hetzelfde en ik lachte, enigszins betrapt. Voor mij altijd een verkeerde start. Maar net voordat ik me omdraaide, zag ik vanuit een ooghoek dat ze opstond. En toen even later bleek dat ze recht op mij afliep stond mijn hart even stil. Wat moest ik doen, zoiets had ik nog nooit bij de hand gehad.

‘Zo, is het weekend ook voor jou weer begonnen?’, vroeg ze licht-ironisch. Hoe wist ze dat? Hoe kon ze dat in hemelsnaam nou weten? ‘Eh, ja…’, stamelde ik en nam voor de afleiding nog maar een flinke slok bier. ‘Ach, mannetjes zoals jij ken ik wel’, antwoordde ze nonchalant. Ze irriteerde me. Ze mocht dan wel weten hoe mannetjes zoals ik zijn, maar dat hoeft ze me dan nog niet te vertellen. ‘Zeg, als je op me afstapt om me dat te vertellen, kun je net zo goed doorlopen. Daar zit ik niet op te wachten’, zei ik geheel volgens mijn gevoel. ‘Dat zou ik wel doen ook, ware het niet dat ik weet dat je zo meteen weer zo een wijf met een gat erin zal naaien’, zei ze kil. Ik ging er eens goed voor zitten om haar van repliek te voorzien. Zoiets kon ik op dat moment niet over mijn kant laten gaan.

‘Zeg troel, luister eens even. Elk weekend heb ik er minstens wel één, inderdaad ja. Maar een gat is het zeker niet. Genot, allebei jezelf laten gaan, daar ga ik voor. En als je daar niets mee kunt, rot dan op. Tabee!’ Ze keek me stilzwijgend en geringschattend aan. ‘Nou? Wat moet je? Tabee betekent toedeledokie!’ Mijn boosheid steeg, mijn avond was al verpest, althans…

‘Ach mannetje, jij denkt dat die wijven zich helemaal geven. Maar weet je dat wel zeker? Weet je heel zeker dat zo een mutsje echt durft te vertellen hoe ze het het liefste heeft?’ Nu was het mijn beurt haar stilzwijgend aan te kijken. ‘Nou vertel dan maar eens, hoe gaat het dan volgens jou in zijn werk?’, daagde ik haar uit. ‘Neem me maar mee, dan zal ik het je laten zien. Dat pedante gedrag van je windt me wel op’, antwoordde ze alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Trillend van de zenuwen en opwinding hield ik tien minuten later mijn deur voor haar open.

Ze ging midden in mijn woonkamer staan en keek me recht aan. ‘Ooh, by the way, ik ben Conny’, zei ze en deed haar kleren uit. De schok van zoveel kordaatheid benam me de adem die ik ook niet zo snel terugkreeg om hetgeen onder haar kleren zat. Een strakleren corset behangen met strenge kettinkjes die gelijkmatig over haar enorme borsten lagen gedrapeerd. Om haar benen heerlijk hoerig-zwarte dijbeennylons en bovenal, ze had geen slipje aan! ‘Kijk maar eens goed mannetje’, hijgde ze, ‘Bekijk deze slet maar eens goed. Als er eentje weet wat genieten is, dan ben ik dat wel. En ik keek, inderdaad mijn ogen puilden uit. Sprakeloos zag ik dat ze in de stoel ging zitten en haar benen wijd voor mij spreidde. De kut, die heerlijk neukvagina, ging open. Druppeltje kleefden aan de weinige schaamhaartje die ze bezat. Geroutineerde vingertjes betastten het eigen, bekende lustvlees. Conny haalde haar schaamlippen van elkaar en ik keek recht in die heerlijke pruim, dat o zo begerenswaardige vrouwenvlees. Ik rilde, ontknoopte mijn broek, ontblote mijn pik. Ze keek naar hem, een glimlach speelde om haar lippen.

‘Dat valt wel mee’, hijgde ze, ‘als het om dat apparaat gaat, moet ik mezelf eerst even lekker maken’.

Aaauw! Dat kwam aan als een mokerslag, maar ik vond het beregeil. Ze wees me niet af, ze wilde alleen meer. Als genageld bleef ik staan, durfde zelfs mijn pik niet aan te raken. Conny tastte naast zich op de grond in haar tasje. Al snel vond ze wat ze zocht: een lekkere dildo! Glimlachen deed ze niet meer, had klaarblijkelijk al haar aandacht voor dat ding nodig. Haar vingers speelden ermee, volgden de kunstaderen erop. Daarna streelde ze haar eigen dijbenen, met haar ogen geloken en haar mondje half open. Hoe dichter ze ermee bij haar kut kwam, des te intensiever de zachte kreuntjes uit haar mond kwamen. Met draaiende bewegingen raakte de kunstpik het weke kutvlees, steeds meer geconcentreerd op het gat tussen haar benen. Ze ademde zwaarder, keek me af en toe aan door de spleetjes van haar ogen. En op het moment dat ze voor het eerst met de staaf bij zichzelf naar binnendrong, keek ze eerst naar mij en wierp daarna haar hoofd achterover, tegen de leuning. Ik dacht dat ik het zou besterven van opwinding. Langzaam drukte ze het rubber steeds dieper in haar schede, net zoals ik altijd neuk. En ja hoor, op het diepst haalde ze hem er bijna helemaal uit en begon aan de gestage in- en uitbewegingen. Het rubber van de dildo glom bij iedere uithaal steeds meer van het vrouwelijk geilvocht, en sneller verdween hij weer tussen het zachte vlees. Conny begon intenser en luider te kreunen. En ik? Ik stond daar maar, met een enorm gezwollen pik, strakgespannen tegen mijn buik. Als gefixeerd schoten mijn ogen naar de trillende borsten en het gepenetreerde vlees. Die heerlijk vuiggeile vleesbergen van haar, die ze ook nog eens af en toe beroerde en bekneep. Het zaad in mijn zak borrelde en kookte, maar ik deed niets, durfde niets, wilde ook niets. Zichzelf meer en meer opzwepend volgden ook haar benen en de rest van haar onderlichaam. Zoals zij bewoog, krols, meeslepend en totaal onbeschaamd, zo viel ik ook meer en meer in een allesverzengende draaikolk van zoet genot, zodat ik niet meer wist wat ik ermee moest doen. Even hield ze mijn blik met haar ogen gevangen, heel geconcentreerd. ‘Ik ga komen’, lispelde ze voordat ze haar hoofd weer liet meedeinen op het genot dat ze zichzelf toebracht. ‘Ja? Ja? Ja? ja echt?’, vroeg ik gejaagd. Maar Conny hoorde mij al niet meer. Iedere vezel van haar lichaam spande zich en de intense kreungeluiden hielden abrupt op. Schokkend kwam ze klaar. Pieken van ondraaglijk genot volgden elkaar snel op. Beide handpalmen hield ze stevig tegen haar schaamstreek gedrukt.

Even ontspande haar lichaam, maar het was slechts de voorbode van de laatste geilscheut die door haar lijf joeg. Ze keek recht in mijn ogen aan en onderging het. Haar hoofd liep rood aan en haar ogen leken uit haar kassen te puilen. Tussen haar vingers kwam het geil naar buiten zetten. ‘Aaah jaaaah!’, ontlastte ze zichzelf. Conny was klaargekomen. Onderuitgezakt en met haar armen bungelend langs de leuningen, ontspande haar lichaam zich. Het orgasme had me geraakt, maakte me waanzinnig van opwinding. Ik liep op haar af en knielde naast haar. ‘Je hebt gelijk’, zei ik, ‘nooit eerder heb ik een vrouw meegemaakt die zich zo liet gaan in mijn bijzijn’. Conny glimlachte maar was werkelijk te uitgeput om iets anders te kunnen doen. Moedig geworden begon ik haar te strelen. Ik perste mijn tanden op elkaar om niet tè gretig over te komen. Toch kon ik mijzelf niet meer inhouden. Ik tilde haar uit de stoel en legde haar op bed. Ik spreidde haar benen en snoof de heerlijke geuren op van een zojuist klaargekomen vrouw. Voorzichtig likte ik de binnenkant van haar dijbeen, Conny uitte een kreuntje. Weer likte ik, nu iets dichter bij de hemelse vrouwenopening. Conny bewoog zelfs haar been iets opzij zodat ik er nog beter bij kon. Een warme geilgolf overviel me. Ik positioneerde mijzelf nu helemaal tussen haar benen en zette mijn handen op die heerlijke memmen van haar. Steeds harder kneedde ik die moddervette knoeperds en mijn vingers speelden daarbij met haar stijfgezwollen tepels. Eindelijk was ik bij haar kut aangekomen. Ze waterde alsof het haar een lieve lust was. Ik likte het op. Ooh God weet dat ik het oplikte, met heel mijn ziel en zaligheid. Conny uitte een kreetje van geilheid en spreidde haar benen. ‘Toe maar mannetje, proef me maar, proef een geile vrouw. Mhmm, zo jaa…’, geile de rondborstige slet. Ik kon niet meer. Dat een vrouw zo een invloed op mij en mijn libido kon hebben… Mijn pik zwabberde stijfgezwollen aan mijn lichaam, voorvochtdruppels lekten op haar naakte huid. Even keek ik ernaar, Conny smeerde ze uit. Mijn menselijkheid brak, ik moest, kon, niets anders doen dan mijn instincten volgen. Wild legde ik haar op haar buik en trok haar aan haar middel omhoog. ‘Op je knieën’, siste ik. Conny kreunde en liet het met zich gebeuren. In één welgemikte stoot drong ik bij haar naar binnen. De vibrator had haar al opengemaakt, ik gleed naar binnen als een hete schuimspaan door een pondspak echte boter glijdt. ‘Oooh!!!’, gierde Conny het uit, ‘je neukt me!!!’ Drie stoten gaf ik, fel, krachtig en wellustig. Toen pakte ik haar billen en begon te neuken voor het orgasme.
Mijn nagels drongen in haar weldadige vlees. ‘Hier, hier, hier!!!’, brulde ik steeds sneller, met het ritme mee van mijn bewegingen in dat heerlijk-geile lichaam. ‘Ja, ooh ja’, moedigde Conny me aan. Ze duwde haar kontje omhoog om mij nog beter te kunnen voelen. Ik weet niet meer hoelang ik in dat lichaam heb lopen beuken. Wat ik me nog wel herinner is die onbeschrijfelijke jeuk die vanuit mijn onderbuik naar mijn ballen trok. Daar bleef het even zitten, zwol aan, en begon daarna aan een opmars richting mijn pik. En daarbij werd de eitwitrijke, kleverige scrotuminhoud meegenomen. ‘Ik ga in je spuiten teef!’, fluisterde ik met hete stem. ‘Ooeei! Bevrucht me! Alsjeblieft, spuit het in me!’, gierde Conny het uit, in opperste extase. Mijn hart klopte tussen mijn slapen en ik hoorde slechts het ruisen van mijn bloed. Alsof het zo hoorde, stroomde vet, dik sperma van mijn pik in haar geilnatte neukgrot. Bij de derde golf duwde een spastische beweging mij nog dichter tegen haar onderlichaam aan en ik bleef zo zitten. Als een hond bevruchtte ik haar, precies zoals zij het wilde. Conny begeleidde mijn schijnbaar constante zaadstroom met een aaneengerekte, verlichtende zucht. Het orgasme ebde weg. Ik schokte ongecontroleerd na en liet daarbij mijn verslappende pik uit haar geneukte vagina glijden. Een heuse golf neukvocht stroomde uit het vrouwengat. Ik hoorde Conny bevrijdend lachen.

‘Ja, dat was de manier om een vrouw te nemen’, verzuchtte ze terwijl ze zich naast mijn schikte. ‘Dat was echt goed Timmetje’. Opgelucht en bevredigd draaide ik mijn gezicht naar haar toe. Tot mijn grote verbazing lag de slet zichzelf te vingeren! ‘Wat ben je aan het doen?!’, riep ik uit.

‘Denk je nou, mhmmm… Denk je nou echt dat ik nu in slaap kan vallen? Oeoeoeoi!…’ Ik antwoordde maar niet meer en keek naar de vrouw die naast me lag te masturberen. Ik verzeker u dat geen enkele vent zoiets lang kan volhouden zonder enige activiteit in zijn Timmetje te krijgen. En ik al helemaal niet. Alleen, ik wist er niets mee te doen! Moest ik haar nu weer palen? Zou ze dat fijn vinden? Lang hoefde ik niet op mijn antwoord te wachten. Haar kreuntjes klonken inmiddels al intensiever. Het duurde dan ook niet lang voordat ze zich helemaal naar mij omdraaide en keurend mijn pik bekeek.

‘Mhmmm, ooh jaa. Goed zo, dat ziet er al weer in orde uit!’, kermde ze. Verbaasd om zoveel onbeschaamdheid, wist ik (weer) niets te doen. Voordat ik in de gaten had wat er gebeurde, schoof ze al met haar zaadbesmeurde onderlichaam over mijn pik. Kaarsrecht stond Timmetje in haar uitgewoonde kut. Ik genoot ervan, zij genoot ervan. Het was heerlijk. Zij was het nu die mij neukte – hard, bot en in totale overgave. Steeds wilder schuurde ze met haar lekkere plekjes over mijn onderlichaam. Ik keek naar de enorme borsten die willoos en in een antiritme tegen en langs haar lichaam kletsten.

Conny, de slet, is nog drie keer klaargekomen, en hoe! Zelf wist ik er met moeite nog één orgasme uit te persen. Ze was dan wel wat ouder dan de meisjes die ik in het weekend oppik, maar Conny heeft mijn ogen geopend. Neuken is voor mij voortaan alleen interessant als de vrouw zichzelf helemaal laat gaan. Boven ligt ze nog. In mijn bed, zaadlekkend uit haar kut, suf geneukt door de vreselijke opwinding. Voor pampus, uitgeteld, opgerekt en uitgewoond – van voor en van achter. Zo meteen gaan wij onder de douche. Neem ik meteen wat foto’s.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *