Voordat er in een filmtheatertje kan worden geïnvesteerd, …

5
(1)

Vanuit haar hokje kon ze de regen zien vallen. Het was dinsdagavond. Normaal gesproken was dat al een rustige avond. Maar met die regen verwachtte Jannie al helemaal geen klanten meer. Jannie verkocht kaartjes bij de plaatselijke bioscoop. Het was een ranzige filmtheatertje. Theo, de eigenaar, worstelde met een moordende concurrentie van theatergiganten en alternatieve, maar goedlopende, kijkhuizen. Iedereen wist dat hij uiteindelijk de strijd zou moeten opgeven. Maar door enorme besparingen op het onderhoud en personeel en de tweederangs filmkeuzes, had hij tot dusver wonderwel weten te overleven. Jannie deed hij voor geen goud de deur uit. Theo wist donders goed dat zij meer een trekkertje was dan de films die hij vertoonde. Vooral bij studenten, die vaak brallend en straalbezopen nog een nachtvoorstellinkje kwamen meepakken, deed zij het goed. Nee, Jannie’s inkomen was verbonden aan het lot van het bioscoopje en dat wist zij maar al te goed.

De struise blondine keek naar de striemende regen en zuchtte in haar ‘glazen winkeltje’, zoals zij dat zelf noemde. Ze pakte een filmmagazine en begon er ongeïnteresseerd in te bladeren. Haar oog viel op een erotische illustratie. Ze stopte met bladeren en bekeek het plaatje eens goed. Het bleek een afdruk te zijn van een schilderij. De schilder was Paul van Groningen, de bekende erotische kunstenaar. Zo op het eerste gezicht was het best een mooi plaatje, maar niet meer dan dat. Een super-sensuele vrouw zat op een steigerende lul tegen een verlopende achtergrond. Maar, zoals zoveel van Van Groningen’s magisch-realistisch schilder- en tekenwerk, het beeld had ‘iets’. Op de één of andere manier had de kunstenaar de juiste toon te pakken. “Inderdaad”, bedacht Jannie zich, “zoals dat hier staat afgebeeld, zo is het ook. Vrouwen aanbidden de penis. En dat is niet omdat het slechts een neukstaaf is”, prevelde de mooie vrouw. “Nee, het is meer. Meer iets als macht. De penis wordt hard om ons. En wij verafgoodden die heerlijke vleesstaaf omdat we daarmee alles gedaan kunnen krijgen. Alle jezus, wat weet die Van Groningen dat te treffen zeg”, sprak ze wat harder tegen zichzelf. “Als de penis staat, dan is de wereld van ons. Als dat heerlijke warme ding zwelt, dan hebben wij de macht. De macht over alles”.

Een warme tinteling schoot door haar lichaam. Haar forse tepels op haar zoveel groter zijnde borsten werden hard. Ze voelde de sensuele prikkelingen in de richting van haar onderbuik trekken. Jannie knoopte haar broek los om het gevoel zo min mogelijk te verstoren. Langzaam nam een erotische activiteit bezit van haar schaamstreek, dat snel werd gevolgd door haar handen. Iedere keer als zij naar het plaatje keek, werd zij zich bewust van de waarheid dat het vertelde. Jannie was opgewonden, beregeil, en al snel masseerde ze met beide handen haar clitoris.

Jannie lag met haar hoofd op het bureau en zat wijdbeens op haar hoge kruk. Zo kon ze haar masturberende bewegingen goed zien. Twee, drie vingers gleden in haar spleet. Met het geil bevochtigde ze haar lustknopje die ondertussen flink was opgezwollen. Ze kantelde haar bekken nog meer naar voren en zag hoe haar handen steeds sneller over en door haar natte, glinsterende schaamstreek flitsten. “Oooh jaah”, kreunde ze zachtjes. Jannie’s hoofd, dat nog steeds op de balie rustte, bewoog mee op de ritmes van gevoel en handen. Haar weelderige tieten deinden. De sletterige, maar eerlijke, vrouw kreeg een extra geilscheut te verduren toen ze zag dat haar borstespenen dwars door haar hoerige bh’tje prikten. Haar geilnat had ondertussen een vochtplek gemaakt op de kruk. Het zwarte skai glinsterde tussen haar bewegende dijbenen. Ze ademde zwaar en kreunde zo nu en dan. Toen kwam ze klaar. Jannie drukte hard met haar voorhoofd tegen de balie. Haar stem sloeg over onder het kreunen. Ze keek naar haar eigen spleet. De vrouw zag op de stijgende golven van haar orgasme het geilnat uit haar lichaam pulseren. Haar beenspieren verstarden. Daarna zag ze niets meer. Een mooie vrouw kwam klaar in het enige glazen verkoophokje van een smoezelige bioscoop ergens in een achterbuurt.

Loom opende Jannie weer haar ogen. Het eerste wat ze zag, waren haar natrillende bovenbenen. Haar handen hield ze nog tegen haar natte spleet aangedrukt. Ze richtte haar hoofd op. De plek op haar voorhoofd dat ze tijdens het masturberen tegen de balie aan had gehouden, voelde warm aan. Ze sloot nog even haar ogen en genoot na van het wegrollend orgasme. Toen realiseerde ze zich weer waar ze was. Met een schok keek ze naar de ingang, maar gelukkig was er niemand te zien. Een trillende zucht van opluchting en een laatste restje orgasme ontsnapte aan haar lippen.

“Nou, ik ben ook wel onder de indruk van die Paul van Groningen zeg”, klonk het ineens naast haar. Tergend langzaam draaide Jannie haar hoofd in de richting van de mannenstem. In de lobby, op één van de met messen gekerfde stoelen, zat een knappe man. In zijn handen had hij hetzelfde magazine als dat voor Jannie op de balie lag. Hij stond op en liep naar het kassahokje. “Wa, wa, wa”, stamelde Jannie, maar haar vuurrode kop kon verder niets zinnigs uitbrengen. “Dat is inderdaad een interessant schilderij. En dat ben jij, geloof ik, wel met mij eens”, zei de man. Hij stond aan de andere kant van het glas en leunde tegen het hokje aan. “Hoe lang bent u hier al”, wist Jannie met moeite uit te brengen. “Nou, ik kwam binnen toen je net in het magazine begon te bladeren”, antwoordde de man met een droge glimlach op zijn gezicht. Van ontzetting sloeg Jannie haar handen voor haar mond. Een hysterisch lachje ontsnapte uit haar mond. “Mag ik mij even voorstellen”, ging de man onverstoorbaar verder. “Mijn naam is Erik de G., assistent-projectontwikkelaar van Van W”. Van pure ellende bracht Jannie nu ook haar tweede hand voor haar mond. “De projectontwikkelaar”, dacht ze met een enorme schaamte over haar eigen daden. “De enige die interesse heeft om in ons theater te investeren”.

Erik zag dat de mooie vrouw het niet meer had van de narigheid. Hij probeerde haar gerust te stellen. “Nou juffrouw Jannie -hij kende haar naam; iederéén kende de naam van het enige mooie aan deze shitbioscoop-, maak u niet druk. Over wat u net bij uzelf heeft gedaan, kan ik best wel begrijpen als ik die tekening zie”. “Hoezo, deed het u dan ook wat”, vroeg Jannie bedeesd. “Nou, om eerlijk te zeggen”, aarzelde Erik, “wat u allemaal uitvoerde, deed mij meer”. Jannie ging staan en keek de man on wat onzeker aan. Hij zag haar blik over zijn lichaam dwalen. Hij wist waar ze naar op zoek ging. Toch probeerde hij niets te verbergen. Hij was geil. Al voordat hij hier naar binnen stapte. Erik rilde al bij de gedachte aan haar bengelende borsten als hij in haar zou stoten. De assistent-projectontwikkelaar rukte zichzelf los uit zijn gedachten om net op tijd te zien dat Jannie inderdaad naar de bobbel in zijn broek keek. Nu ging het snel. Jannie kwam het glazen hokje uit. Ze liep naar de toegangsdeur met een bos sleutels in haar hand. Ze streelde de bobbel in zijn broek toen ze langs hem liep. Binnen een oogwenk had ze de deur op slot gedaan en stond ze weer voor hem. Haar hoofd was dicht bij het zijne. Erik hoorde haar zijn eau de toilet opsnuiven. “Kom”, zei ze zacht, terwijl ze zijn hand pakte. De bioscoopmedewerkster leidde hem tot achter de foyer.

Jannie ging uitdagend zitten en stroopte broek en truitje van haar lijf. “Kijk eerst maar me”, kreunde ze zachtjes. En dat deed Erik. Met grote ogen staarde hij naar haar goddelijke lijf. Haar heerlijke prammen trilden bij iedere beweging die ze maakte. Ze had een vreselijk opwindend naadslipje aan. Aan de onderkant was een nat plekje zichtbaar; zuiver vrouwelijk geil! De man viel bibberend van opwinding op zijn knieën en begon hartstochtelijk aan haar borsten te likken en zuigen. Af en toe keek hij op. Jannie had haar hoofd naar achteren gegooid en genoot van de mannelijke passie die over haar borsten raasde. “Ooh Jannie, als je eens wist”, kreunde de man tussen het likken en zuigen door. Zijn hand betastte ruw de binnenkant van haar dijen. Hij trok haar benen steeds wijder van elkaar terwijl zijn hand meer en meer in de richting van haar hoerige neukspleet kroop. Dwars door het vochtige katoen, voelde zij Erik’s vingers beven op haar schaamvleesheuveltjes. Nog steeds met ogen dicht en het hoofd naar achteren, duwde Jannie haar bekken naar voren. “Grijp me. Mhmm, grijp me bij het zachte, kwetsbare vlees”, bibberde haar stem.

Erik had niet veel aanmoedigingen meer nodig. Zijn vingers glipten achter het slipje en zonken weg in haar lichaam. Ze was nat, zeiknat. “Dit kan niet”, dacht de man in lichtelijke paniek. “Het lijkt wel of ze in haar slipje heeft gepist”. Maar juist deze gedachte maakte hem zo mogelijk nog geiler. Vliegensvlug daalde nu ook zijn hoofd af naar de uitnodigende spleet. Een moment later woelde zijn tong in haar lichaam. Met enige spijt constateerde hij dat Jannie gewoon bloedgeil was. Er was geen pis aan te pas gekomen. De mannelijk vleeslap met de ontelbare, op dat ogenblik zeer actieve, smaakpapillen, glibberde door de roodnatte vulva. Iedere keer als hij bij de clitoris kwam, ging zijn tong in de versnelling. Jannie kreunde daarop steeds intensiever. Toen kwam de vrouw voor de tweede keer klaar. Wild graaide ze door zijn haar toen het orgasme de toppen van haar bewustzijn raakte. Ze kreunde intens, maar hard tegelijk. Erik’s tong hield dat nioety meer bij, waardoor hij met zijn handen verder ging. Wild door zoveel sexueel geweld, rukte hij met zijn andere hand de kleren van lijf.

Jannie opende haar ogen, loom. “Mhmm, Erik dat was… Mhmmm, jaah… Fantastisch”. De vrouw zag dat de man naast haar op de grond zat. “We moesten maar eens van plaats verwisselen”, kirde de rondborstige blondine. Gedwee deed Erik wat van hem werd gevraagd. Zijn pik stuiterde stijf met zijn bewegingen mee. Erik had nog niet plaats genomen of Jannie nam zijn leuter tussen haar lippen. “Oooh jaa”, siste ze opgewonden, “Je smaakt bittergeil. Precies zoals ik het wil hebben, mhmm”. “Maar, maar”, kreunde de man, “ik wil helemaal niet dat je dit doet. Ik wil me in je schuiven. Ik wil van binnen je warmte voelen”. “Wat je wilt schatje. Je zegt het maar. Je hebt me zo lekker geholpen; ik ben je wat schuldig”, antwoorde het bioscoopmeisje. Nog even liet ze haar borsten vlak voor zijn ogen heen en weer slingeren en koos toen achterstevoren positie. Met beide handen omklemde de vrouw de penis en zakte met geile precisie over zijn ragstok. Allebei rilden ze even toen Erik in haar drong. Jannie begon langzaam over zijn paal heen en weer te schuiven. Erik dacht dat hij gek werd. Eerst zachtjes, toen harder; de vrouw kreunde, mauwde, kraalde alsof het een lieve lust was. “Het is nog geen drie minuten geleden dat zij is klaargekomen”, dacht de man. “Erik, ooh zoete Erik”, hijgde ze door haar geluidjes heen, “Erik, lieve, lieve Erik. Wil je mijn benen zover mogelijk van elkaar houden? Wil je dat voor me, aauuw, doen schatje?” Erik gaf gehoor aan deze dringende en indringende wens. Vrijwel direct zakte het hoerelichaam nog eens vijf centimeter naar beneden. De botten van haar billen drongen diep in zijn zachte lendenen. Maar de man voelde zijn pik diep in Jannie’s lichaam sprietsen. “Aaawahwaah”, gilde de vrouw verrukt uit. Iedere spier in haar lichaam die maar iets met haar kutstreek te maken had, stond gespannen als een vioolsnaar. De mooie dame hoefde daardoor haar schaamstreek maar lichtjes aan te raken, toen de grote verlichting zich aandiende. Het was geen orgasme, meer een ongecontroleerde, totale, ontspanning.

Lichamelijk murw klauterde Jannie van de kaarsrechte penis en liet zich op de grond vallen. Ze slaakte een diepe zucht en had het wit voor de ogen. Erik kwam direct in actie. “En nou is het mijn beurt”, stiette hij woest en begerig uit. Ook hij liet zich op de grond vallen, maar richtte daarbij zijn lans op de uitgelebberde neukgrot. Hij viel letterlijk in haar en keek daarbij gefixeerd naar haar meetrillende borsten. “Oempf. Niet te hard, je doet me pijn”, kweelde Jannie. Ze probeerde zijn gewicht zoveel mogelijk van zich af te houden. Maar dat mocht niet baten. Erik rook de stal en wilde met grote stappen snel thuis komen. In adequatere termen: met lange halen, snel klaar! Hij pompte wild en diep, op zoek naar olie. En dat vond hij in het omhooggewerkt vrouwegeil, vermengd met zijn eigen voorvocht. Maar dat was niet genoeg. Hij zocht naar goud, zijn eigen spuiter. “Hier shit, ontvang me. Voel hoe je wordt geneukt”, schreeuwde hij rauw.

Jannie was niet bang. Integendeel, ze genoot zelfs van het feit dat de man zich zo volkomen liet gaan. Maar wat hij deed, was niet zo fijn. Zo goed als kwaad het ging, rolde ze op haar zij. Maar, Erik had dat niet eens door. Zijn onderlijf had de automatische piloot en het zelfgeleidend systeem ingesteld en het doel was haar levensopening. Pikkie volgde gewoon weg, hup naar Jannie’s neukspleet. Het tweetal rolde van hot naar her over het bioscoopvloertje. De vrouw werd grondig geragd en uitgestoft. Jannie begon het weer lekker te vinden. Ze zwemelde weg bij het idee totaal te zijn overgeleverd aan de oerdriften van deze man. Lichamelijk voelde ze weinig meer. Lijf en leden verwerden tot onderdelen van Wiske’s Schanulleke. Het gevoel diende nu een ander, hoger, doel. Totale overgave aan het Beest, verpersonificeerd in Erik de assistent-projectontwikkelaar. “Ooh, doe met me wat je wil”, prevelde ze bijna onverstaanbaar, “maak het af”.

Plots stokte de laagvloerse ontdekkingsreis. Erik had, overigens zonder het te weten, de vrouw in een positie gemaneuvreerd waar geen ontkomen meer aan was. Van heel ver werd de man dit gewaar en het was meteen met hem gedaan. Een abnormale hoeveelheid sperma maakte zich los uit zijn ballen en schoot door de nauwe zaadleiding. Jannie werd ruw uit haar mentale seance gerukt toen ze voelde dat een flinke klodder nattigheid tegen haar baarmoederwand aanbeukte. “Oh nee, niet allemaal in mij”, reageerde ze als door een wesp gestoken. “Spuit het… Spuit jouw leven over mijn borsten. Ooh jaah, bevuil mijn vlezige voorkant”. Automatisch volgde Erik het derde verzoek van die avond op. Met zijn hand richtte hij de vettige, slijmerige en nattige lans op Jannie’s joekelaars. De man voelde de laatste zaadlozing door zijn hand schieten en begeleid met een zucht sprietste het mannelijk eiwit door de lucht. Nu was het Jannie’s beurt om te zuchten toen het sperma op haar borsten landde. Bevredigd en opgelucht smeerde ze met haar vingertoppen de levenszalf uit. Erik liet zich uitgeput op de bank vallen.

Het moest zo’n drie maanden later zijn geweest, toen Erik zich wederom uitgeput op diezelfde bank liet ploffen. “Oooh jongens, ik ben kapot”, zuchtte hij tegen een paar opruimende obers. “Dat kan ik begrijpen meneer”, zei één van de knullen, “het was tenslotte een goede avond. Zelfs Catherine Keijl is geweest”. Jannie kwam erbij staan. Ze had een glas champagne in haar hand. “Eer jongen, het was fantastisch. Een glansrijk idee van jou om die Love Art expositie van Van Groningen èn tegelijkertijd een soft-erotisch filmfestival hier te organiseren”. Erik keek eens in het rond. “Ja, niet slecht hè, al zeg ik het zelf. Zo krijg je tenminste waar voor je investeringen. Maar wat er ook gebeurt schatje; jij en deze bank, dat zijn meubelstukken. Die horen hier thuis”. Jannie lachte. “Dat kan wel zijn, maar mijn glazen winkeltje, daar blijf je ook vanaf”. Erik knikte instemmend. Daar was het tenslotte allemaal begonnen.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *