De uitgestelde verjaardag

4
(1)

Liesje wilde naar de verjaardag van haar vriendinnetje Tamara. Maar ze had geen geld, dus ging ze liften. Ze werd meegenomen door twee motorrijders, maar ze moest er wel wat voor doen. Zonder erover na te denken, deed ze het. Want misschien zouden zij haar wel een orgasme kunnen bezorgen…

Liesje had het zich pardoes uit de mond laten vallen, ‘Ik moet zo piesen’. Ze had met haar kut alles laten doen wat er maar mogelijk is. De twee motorrijders John en Tom hadden zich geen enkele moeite bespaard om het Liesje naar de zin te maken. Ze hadden Liesje stevig bereden en nu klonk er wederom enige wellust in haar stem. Want het orgasme was niet gekomen, en dat werd zo langzamerhand een obsessie voor het meisje.
‘We zullen eens een lekker plekje uitzoeken zodat jij uitgebreid kan piesen’, zegt John met een schittering in zijn ogen. Hij neemt Liesje bij de arm en voert haar de bosjes in waar ze een open plek vinden. De pik van John toont een halve erectie die hij voor de kut van Liesje brengt. Ze staan tegenover elkaar. John pakt Liesje bij haar heupen en zegt: ‘Pis maar, lief Liesje! Pis mijn pik maar nat…’
Hij richt Liesje’s kut op zijn pik en vangt de eerste druppels van haar zeik op. ‘Toe Liesje, zeik me maar eens goed onder!’ Liesje pakt haar kutlipjes en trekt ze uiteen. Ze richt haar kut op het rijzende vlees van John en bepist hem.
Zijn paal groeit door haar besproeiing en hierdoor aangemoedigd begint hij zich af te trekken. Ook Tom komt erbij en bewondert Liesje’s zeikende kut.
Het is een behoorlijke plas die Liesje moet doen, maar evengoed komt er einde aan. John rukt nog aan zijn knuppel als Liesje haar activiteiten naar haar klit verplaatst heeft. Ze wrijft over haar gezwollen knopje. Het brengt Tom op een idee. Hij neemt de plaats van John in en installeert zijn dikke pik voor Liesje’s kut. Hij neemt de tijd om zich te concentreren totdat hij zijn harde straal op Liesje’s klit laat kletsen. Van schrik en verbazing geeft ze een hoge gil, maar als Tom al spelend zijn straal beweegt begint ze zwaar te kreunen. Dit is zo nieuw voor haar en zo onverwacht lekker, dat ze haar lipjes ver uiteen trekt om zich stevig te laten bepissen. Met een paar laatste stralen is ook Tom’s zeik op zodat John het van hem overneemt. Door zijn stijve lul komt zijn pis er moeizaam uit. Maar John is wel in staat om Liesje’s klit lang onderhanden te nemen. Het geeft Tom gelegenheid om achter Liesje plaats te nemen, haar achterover te trekken en haar doelbewust te penetreren. Met een dikke lul in haar kut en een zeikende straal op haar klit geniet Liesje met volle teugen. Ze draait met haar onderlichaam. Tom’s pik roert in haar kut, en de straal benat elk deeltje van haar klit. Als ook John’s pis op is, lopen ze terug naar de picknicktafel.
‘Liesje toch, wat ben jij een hete. Krijg je er nooit genoeg van?’ Uit bewondering kust John Liesje’s klitje. ‘Nee nooit,’ antwoordt ze terwijl ze haar kontje draait. ‘Nooit?’ vraagt Tom ongelovig. Hij speelt met zijn pik. Hoewel deze niet op volle sterkte is, kan hij de gedachte aan sex met Liesje niet uit zijn hoofd zetten. Hij gaat naast haar op de tafel zitten en streelt langzaam en teder haar goddelijke en bezwete lichaam. ‘Verslaafd aan orgasmen,’ veronderstelt John wiens pik meteen op wipt bij de gedachte aan de consequenties van deze opmerking. ‘Integendeel!’ kaatst Liesje terug, ‘ik ben alleen verslaafd aan pogingen om een orgasme te krijgen. ‘Pogingen?’ vraagt Tom. ‘Kom ie dan nooit klaar?’ ‘Nee, wat dat betreft ben ik nog maagd’. John glimlacht, al betreurt hij het dat Liesje tekort komt. ‘Hoe kan dat?’, vraagt hij. ‘Weet ik veel. Neem van mij aan dat ik alles al een geprobeerd heb’, zegt Liesje gelaten. ‘Echt? Is er dan niets dat je zo lekker vindt zodat het lukt?’ ‘Ik vind zoveel lekker’, zegt het meisje. John kust en likt haar klit. Tom vraagt of er dan niets bestaat dat haar kan bevredigen. ‘Je kunt gerust aangeven hoe wij jou het lekkerst kunnen verwennen hoor’.
‘Maar ik weet het niet! Ik vond het daarnet wel helemaal te gek hoor. Zo’n beurt heb ik zelden gehad’, zegt Liesje. ‘En als je het met jezelf doet? Vinger je je nooit klaar?’ ‘Natuurlijk vinger ik en zo. Aan een orgasme heb ik alleen op die manier maar kunnen proeven’.
Langer kan Liesje zich niet op het gesprek concentreren, want John was van kussen en een sporadisch likje overgegaan op intenser gebef. Zijn tong schiet over de glibberige uitstulpingen van Liesje’s stevig onder handen genomen kutje. Liesje zoekt met haar handen steun. Ze gooit haar haren achterover en richt haar tietjes naar de zon. Ook haar voeten zoeken een stevige ondergrond, waarna ze haar bekken kantelt om haar kut goed en schaamteloos aan John aan te bieden. Het gevolg is dat de genotsknots van Tom binnen de kortste keren als een huis staat. Het tafereeltje dat zich Voor hem afspeelt ontroert en windt hem mateloos op. Vooral Liesje’s voeten in de zomerschoentjes – waarboven de welgevormde kuiten zich schrap zetten om het genot aan te kunnen – dwingen hem zijn pik te bespelen. Tussen haar toegeknepen ogen ziet Liesje hoe Tom zijn eikel streelt en dat afwisselt door zijn hele schacht te bestrijken. Zo nu en dan trekt hij het vel over de eikel of knijpt in zijn ballen. Tom merkt dat Liesje naar zijn masturbatie kijkt en dat moedigt hem aan. Liesje heeft het uitermate goed naar haar zin met de beffende John en de masturberende Tom. Ook John beroert zijn strak opgerichte liefdeszweep. Hij wil Liesje tonen hoe mooi en geil hij haar vindt, en toont zijn stijve.
Na Liesje uitgebreid gebeft te hebben, verplaatst John zijn activiteiten naar haar buik, haar navel, en haar tieten waarop twee spijkerharde tepels pronken. Terwijl zijn gesloten hand over zijn pik heen en weer blijft bewegen, streelt en kneedt hij naar met zijn vrij hand. Ondertussen kust, bijt en likt hij haar huid. Hij zuigt haar tieten zoals Liesje hem gepijpt heeft, en hij zegt dat ook. Haar linkertiet zuigt hij zijn mond in, maar helaas zijn Liesje’s jonge tietjes te groot om ze helemaal binnen te krijgen. Het blijft bij haar tepels en tepelhoven. Daarna vervolgt hij zijn weg naar haar hals, oren en mond. Zacht zoent hij haar lippen, om traag, haast verlegen zijn tong bij de hare te brengen.
‘Misschien zijn we te bruut voor je geweest’, fluistert
John tijdens het tongspel in Liesje’s oor. Het meisje tongt feller en verhoogt het tempo waarmee ze over haar klit wrijft. Na een poos je zegt ze: ‘Nee, daar heeft het niets mee te maken! Ik genoot er met volle teugen van. Er is geen middel om me klaar te krijgen. Ik ken het niet tenminste’.
Haast ongemerkt is John’s paal dicht in de buurt van Liesje’s kut gekomen en kan zo weer in het natte kutvlees glijden.
‘Ik begrijp het niet. Een vriendin heeft geen enkel probleem om klaar te komen, misschien kan zij je helpen? ‘Dat zou mooi zijn’, antwoordt het meisje. Liesje tilt haar bekken een beetje op, pakt John bij zijn billen en neemt zijn paal in zich op. Hun tongen vinden elkaar weer. Zacht en langzaam schuift hij in en uit Liesje kut. Hij beweegt in het door Liesje aangegeven tempo door. Met een hand dirigeert ze de pik, met de andere bespeelt ze haar klit.
John raakt ontzettend opgewonden door de ongedwongen wijze van neuken. Hij voelt hoe Liesje’s kut reageert op zijn lange halen. Liesje voelt dat er een orgasme aan zit te komen en zweept hem op. ‘Kom man, laat die lange harde lul maar eens diep in me spuiten. Mijn kut moet vol zaad. Stamp het diep in mijn hete spleet! Ooh bevuil me jaaah….’
John trilt en, met diepe kreunen begeleidt, beweegt zijn onderlichaam op het ritme van de naderende zaadgolven. De eerste zaadgolf sproeit hij diep in Liesje’s kut. Snel haalt hij zijn pik eruit en laat de zaadstralen op haar klit spuiten. Het is zijn derde spuitwerk die dag, zijn zaad is erg dun. Een heuse straal klettert op haar kale kutje. Liesje wrijft zijn sap geestdriftig over haar zachte edele delen uit. De eikel van de man doet al snel mee.
Liesje weet door alle aandacht en genot niet meer wat ze wil. Het lijkt haar uitermate geil om Tom’s pik over haar heen te zien spuiten. Maar ook zou ze het zaad in haar keel willen voelen stromen. Vlak voordat Tom’s eikel open zal barsten, maakt Liesje zich van hem los.
‘Ik heb een beter idee’, zegt het bloedstollend geile meisje. Hand in hand lopen Tom en Liesje naar het klimrek. Daar zet ze Tom met zijn rug tegenaan. Zelf grijpt ze de stangen vast die zich ter hoogte van Tom’s schouders bevinden. Hierdoor is ze in staat haar voeten op de stangen te zetten die iets boven de strakgespannen pik van Tom uitkomen. Nu is Liesje perfect in staat om haar onderlichaam op elke gewenste wijze te bewegen. Ze kan Tom’s pik berijden zoals zij het wilt. In deze hangende houding brengt ze haar kut voor Tom’s pik. Ze wringt zijn eikel tussen haar kutlippen en laat zich dan over de pik zakken. Liesje voelt hoe haar onderlichaam als het ware opengereten wordt. Langzaam spant ze haar benen waardoor haar billen achterwaarts gaan. Daarna laat ze zich weer over de wig zakken.
Na een aantal malen zo bewogen te hebben, gaat het neuken veel soepeler. Liesje vreest dat haar knellende kut Tom’s pik al te snel klaar zal maken. Maar de macht die ze nu over Tom en zijn strakke penis heeft, brengt haar in extase. Zoals nu heeft ze dat nog nooit eerder ervaren. Bovendien kan ze nu helemaal zelf bepalen waar de pik haar in haar kut beroert.
Het meisje beweegt haar onderlichaam tergend langzaam over de pik. Tom kneedt Liesje’s tieten krachtig. Maar ook bij hem dwingt het soepele geneuk voor een andere houding. Hij legt zijn handen op de imponerende rondingen van Liesje’s billen, en probeert haar voorzichtig aan te moedigen zijn pik stevig te berijden. Hij voelt hoe zijn pik langs de strakgespannen kutwandjes schuurt en daar plekjes aanstoten waarover hij geen zeggenschap heeft.
Inmiddels heeft John zijn interesse weer voor het zwoegende stel opgevat. Hij gaat achter Liesje’s billen staan en bewondert de wijd openstaande en bewegende bilnaad. Zijn handen vinden over het gladde vlees snel de weg naar Liesje’s aars. het is alsof dit kontgaatje op hem gewacht heeft. Van voren ziet hij Liesje’s pruilmondje zich openen, en opgewonden hijgen voor meer. Zijn pik zwelt met het vooruitzicht deze reet te mogen vullen. John streelt met z’n lul de kont van Liesje totdat zijn liefdeswapen hard genoeg is om tussen de billen te dringen. Liesje’s anus is ontvankelijk voor de vleespaal, maar John’s eikel is te groot om als vanzelfsprekend bij haar binnen te glijden. Liesje draait met haar kont om de eikel goed voor haar kontgat te krijgen.
John verzamelt zoveel mogelijk spuug in zijn mond en laat het tussen Liesje’s billen druppelen. Met zijn eikel smeert hij de kop van zijn stang en het mondje van Liesje’s kontje in. Dan zet hij kracht en probeert tussen de billen te dringen. Liesje stopt met haar neukbewegingen en zet zich schrap. Ze perst met haar aars en als John zijn eikel met behulp van zijn handen in het gaatje propt voelt hij de strakgespannen huid over zijn paal zakken. Liesje hijgt en kreunt van de pijn. Even wil John zich weer uit haar kontje trekken, maar vreest dat deze acties haar alleen maar meer pijn zal doen. Even blijven ze in deze houding staan, totdat John voelt hoe Liesje zich weer ontspant en weer met haar neukbewegingen begint. Het lijkt wel alsof Liesje zijn lul bij haar naar binnen neukt. Stukje bij beetje verdwijnt hij dieper tussen de prachtige ronde billen. In een klap neukt Liesje twee palen. De mannen bieden alleen tegenkracht als zij een van de lullen in zich opneemt. Elk initiatief is in handen van Liesje. Zij bepaalt de diepte die de stijve pikken in haar bereiken! Zij bepaalt het tempo en het ritme en wat ze in haar binnenste aanstoten. Zij wil, alsof ze niet genoeg doet, zichzelf en beide mannen opjutten door te zeggen wat ze voelt. Maar het zijn onverstaanbare woorden. Het enige wat eruit op te maken valt, zijn de vloekjes van genot en het zinnetje: ‘Smeer me maar ‘ns lekker dubbel’. John verbaast zich dat Liesje de pijn van zijn pik in haar knellende reetje kan verdragen. En meer nog, kan aanzetten tot nog meer genot.
Nog meer kan hij niet bevatten dat dit prachtige en bloedgeile meisje het ultieme genot nooit geproefd heeft. De bandenloosheid van dit onbevredigd wezen vertedert hem. Niet alleen houdt hij zijn pik stijf naar voren gericht zodat Liesje hem en Tom kan berijden zoals zij dat wenst, ook streelt hij haar rug.
Haar inspanningszweet is warm, elk stukje zacht meisjeshuid is warm. Waar zijn handen ook glijden, overal voelt hij het zweet en de gloed. Ook in haar borstspleet loopt een straaltje neukzweet. Hij wrijft het over haar tepels. Het meisje kreunt.
Dan pakken zowel John als Tom Liesje bij heupen. Liesje weet in deze neukpositie het zaad uit elke vezel van de mannenlichamen te persen. Tot nu toe hadden de kerels zich ten dienste gesteld van Liesje’s genot en geluk, nu waren zij aan de beurt. Dieper en natter verdwenen de pikken in Liesje’s kut en kontje. Dit en het geram met slechts hun hoogtepunt als doel, hitsen het meisje verder op. Haar tepels staan keihard en strak overeind. Door hun grootte schudden haar tieten onder het neukgeweld. Zo nu en dan grijpen de mannen zich eraan vast om vat te kunnen krijgen op het gladde, jonge en wildbewegende meisjeslichaam. Maar de meeste tijd kunnen ze niet anders dan Liesje stevig bij haar heupen te houden en haar dol van genot over hun geslachten te bonken. De strakke anusrand die John over zijn lul voelt trekken brengt hem in extase. Dit geile wijffie weet hoe hij zich in potentie kan overtreffen. Het gevolg is dat hij Liesje nog harder en nog dieper in haar kont neukt. Zijn ballen kletsen tegen de appelronde billen. Door de kracht waarmee hij zijn pik in Liesje pompt, wordt ze keihard op Tom’s pik gespietst. De dikke knuppel trekt haar kutwanden ver uiteen. Ze heeft het gevoel alsof ze compleet openligt. Liesje wordt van de wereld geneukt en is niet meer in staat aan de twee dolgeworden pikken leiding te geven. Ze geeft zich aan de pikken over en wacht op wat onmiskenbaar komen zal. Beide mannen bemerken de overgave, en zwoegen op Liesje om het laatste stukje van de lange genotsweg te nemen en om hun spuitwerk een intenser gevoel mee te geven.
Liesje voelt aan de trillende bewegingen en aan het gestamp in haar dat het triomfantelijke gevoel van twee spuitende pikken in haar niet lang op zich zou laten wachten. Ze verleent alle medewerking om de zaadschietende wapens te laten vuren. Nog meer zet ze haar kontje open, nog beter gaat ze ervoor staan.
Tom verstrakt en John vertraagt de laatste paar, nog diepere, stoten. Dan komt het, met een laag brommend geluid spuit Tom zijn zak leeg. De pik dreigt uit het kutje floepen. Liesje voorkomt dit door de pik met haar schaamspieren te beklemmen. John daarentegen neukt zijn pik wel met lange halen leeg. Liesje voelt het neuksap in haar kont stromen, terwijl de man zijn pik nog dieper tussen haar billen tracht te wringen. Gelukkig doet hij dit in een veel lager tempo, want haar aars begint te schrijnen omdat ze tussen haar billen niet nat genoeg gehouden is. John blijft diep in Liesje. Zijn paal schokt nog na. Tot haar verbazing blijft de lul behoorlijk op sterkte, zodat hij niet als vanzelfsprekend uit haar reet zal glijden.
Zo blijven ze gedrieën innig omarmd aan het klimtouw hangen. De lul van Tom glijdt langzaam uit Liesje’s kut. Ze slaakt een gilletje als de glibberige eikel over haar clitoris glijdt. Een behoorlijke golf sperma komt er achteraan. John’s pik zit nog steeds in haar kontje, diep en onbeweeglijk.
Door de wrijving van de laatste stoten zijn de sappen vervlogen waardoor zijn pik in haar reet lijkt vast te zitten. Daar komt ook nog eens bij dat John, al is hij uitgeschokt, zijn lul niet kan laten verkleinen. Al heeft hij dan uitgebreid in Liesje’s kont gespoten, hij voelt nog steeds die heerlijke billetjes tegen zijn dijen. En steeds meer wordt hij ook weer zijn pik in het vochtige neukkanaaltje gewaar… De man kan gewoon zijn neukdrift niet keren.
Het is Liesje die definitief een einde wil maken aan deze positie. De enige mogelijkheid om John’s pik uit haar kont te krijgen, is te doen alsof ze moet poepen. Ze steekt haar reet naar achteren en perst alsof ze een onwillige drol moet lossen. Maar de activiteiten die ze met haar kont uitvoert, maken John alleen maar meer opgewonden. Het samenknijpen van de anus geilt zijn pik behoorlijk op. De kut lijkt nog meer sperma uit zijn steekwapen te willen persen. Liesje’s gepers heeft resultaat. Stukje voor stukje weet ze John uit haar kont te persen. John voelt hoe de strakgespannen huid van Liesje over zijn pik schuurt.
Met nog een keer persen schiet Liesje de eikel uit haar hete reet. Ontroerd neemt John haar in zijn armen.
‘Meisje, wat doen wij je toch allemaal aan?! Gaat het nog?’, vraagt hij. Liesje knikt en zegt: ‘Het gaat, maar daar is alles mee gezegd. Mijn God. ik ben kapot’. Tom wrijft over Liesje’s billen daar waar hij de hevigste pijn vermoedt.
‘Ik vind het allemaal even geil, maar of ik zo zou kunnen komen?’, zegt Liesje vertwijfeld. ‘Ik kan het begrijpen’, antwoordt Tom, ‘misschien is het schenken van dat genot niet voor mannen weggelegd. Misschien voelt een vrouw dat beter aan’. Liesje kijkt hem met een zachte glimlach aan. John streelt Liesje over haar wangen en zegt: ‘Daar kan Tom best eens gelijk in hebben. Weet je wat? We rijden meteen naar je vriendinnetje en pikken onderweg Roos Roodnat op. Onze vriendin weet wel raad met onbevredigd gevoelens. De kans is groot dat ze ook voor jou de oplossing weet’.
Liesje klimt achterop John’s motor. Dan brullen de motoren, en ze rijden de ondergaande zon tegemoet. Richting Roosje Roodnat, en de verjaardag van Tamara.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *