Rollenspel

5
(2)

Het was vorig jaar zomer, een lekkere zwoele avond. We besloten samen een stuk te gaan rijden. Ik zat achter het stuur en jij naast me. Gekleed in een zwart stoeipakje, lange kousen, geen slip, bovenstuk uitgevoerd als net waar je tepels mooi dooheen kwamen. Een zwarte lakjas en zwarte laarzen.
Je had je chinese balletjes in en speelde met je vibrator met jezelf. Je voeten op het dashboard. Iedereen die ons tegemoet kwam kon je zien. Ik reed de polder in en zocht een stille weg. Draaide de parkeerplaats op bij de ooievaarsweg. Vlakbij de picknick plaats parkeerde ik de auto. Zoals we thuis hadden afgesproken stapte ik uit en liep richting het water.
Na even naar jou gekeken te hebben terwijl je heel geil voorover op de motorkap geleund je jezelf bewerkte met je vibrator kwam ik aangelopen.
“zo mevrouwtje dat ziet er lekker uit” zei ik tegen je. Je kirde en kreunde. Ik liet mijn handen langs je billen glijden. Streelde de binnenkant van je benen en nam de vibo van je over. Langzaam liet ik die trillend over je klit gaan, langs je schaamlippen en even op je anus rusten.
Daarna trok ik langzaam aan het touwtje van je balletjes. Een voor een floepten ze eruit
Ik begon je met je vibrator langezaam in je kut te neuken. Met mijn andere hand bewerkte ik je clit. Je handen op de motorkap en je kontje kwam langzaam acheteruit omhoog. “O meneer wat doet U nu?”
Ik duwde met mijn voet je benen langzaam uit elkaar. Je liet je armen wijduit op de motorkap rusten.
Ik liet de vibo even helemaal in je kutje zitten en nam je clit tussen mijn vingers. Kneep er ff aan en trok heel zachtjes aan het harde knopje.
Gaf je met mijn andere hand zachte tikken op je billen. Pets pets, klonk het. Je kreunde van genot.
Ik haalde 2 touwtjes uit mijn jaszak waar ik al lussen aan gemaakt had.
Ik liep naar de rechterkant en deed een touwtje om je pols, schoof het ringetje dat ik op de touwtjes had gedaan aan zodat de lus goed om je pols zat. De andere kant deed ik om de spiegel.
Daarna liep ik weer terug, speelde nog wat met de vibo die ik ritmisch op en neer bewoog en gaf je nog wat petsen op je kont.
Liep naar de linkerkant en deed daar hetzelfde als met je andere pols. Nu zat je vast aan de auto.
Ik liep weer naar je achterkant en pakte je heupen beet. IK trok je langzaam achteruit zodat je nu helemaal geen kant meer uit kon.
Begon weer je clit te bewerken en met mijn rechterhand fors te pompen met de vibrator. Je duwde je kont achteruit en deed hem iets omhoog. Ik zag je anusje een beetje openstaan en je kreunde luid.
Wat je niet wist was dat ik een butplug had gekocht en deze uit mijn jaszak pakte.
Ik begon steeds feller te stoten met de vibrator en met een schreeuw kwam je klaar. Je benen trilden.
Nu was het tijd de tube glijmiddel te pakken en de butplug ermee in te smeren.
Ik trok de virbator uit je kutje en begon je clit weer te strelen en kneep er af en toe in. Je lichaam reageerde weer en langzaam kwam je weer bij je positieven. Het vocht liep uit je kutje en mijn hand werd drijfnat. Je kreunde luid en zei me pak me , pak me hard. Rammen wil ik dat je doet.
Ik liet je clit los, maakte mijn broek los en zette mijn eikel op je natte kut. Langzaam, te langzaam naar je zin want je riep pak me, ram hem erin.
Ik schoof mijn lul ineens helemaal naar binnen wat jou een kreun ontlokte. O ja harder, harder.
Ik ga je een pets op je kont en je kreunde nog meer. Nu was je klaar voor mijn verrassing. Ik zette de butplug op je anus en in een keer duwde ik die naar binnen. Je gaf een gil en ik begon meteen te stoten.
Je schrik werd al snel minder en je begon heel wild mee te stoten. Rammen schreeuwde je rammen. Ondertussen kwam je met een schreeuw klaar.
Ik voelde je kutspieren spannen om mijn lul , stootte keihard en kwam ook klaar, Voelde het uit mijn tenen komen.
Je lag helemaal out voorover op de motorkap. Ik trok mijn lul trug en zag een zaadspoor uit je kut lopen.
Ik bewoog langzaam de butplug op en neer en stopte de vibrator weer in je kut. Zette hem voluit op trillen en begon ermee te pompen. Zowel met de vibo als de butplug bewoog ik en bewerkte je beide gaatjes.
Mijn lul werd weer hard en ik kreeg zin om je nu eens goed anaal te grazen te nemen. Nu had ik mijn kans en trok de butplug er in een ruk uit. Je begon een beetje bij te komen en ik voelde dat je de vibo met je kutspieren omspande. Ik pakte de tube glijmiddel en spoot een klodder op je anus. In een bewegig propte ik mijn eikel in je strakke gaatje. Neeeee gilde je, maar te laat. Ik zat er helemaal in. Begon te pompen en met mijn andere hand deed ik hetzelfde met de vibo.
Kreunend zei je ga door rammen , rammen.
Na een paar minuten schreeuwde je ik kommmmmmm en ik hield het zelf ook niet meer. Grommend spoot ik me leeg in je kont. Uitgeput lag je machteloos voorover. Ik pakte ons fototoestel en nam wat foto’s van je.
Nadat je bijgekomen was maakte ik je los en zoende je vol op je mond
Ik had wel weer de butplug bij je naar binnengeschoven.
Kreunend zei je jij schoft, maar aan je gezicht zag ik dat je het lekker vond. Je ging op je knietjes zitten en keek me geil aan. Langzaam begon je met je tong mijn pik te bewerken.
Ik pakte je bij je haren en je zoog mijn pik naar binnen. Hij werd weer stijf en terwijl je me glazig, geil aan keek zoog je zoals je nog nooit gezogen had. Ik kreunde voelde me hemels.
Ineens voelde ik je vinger naar mijn anus gaan en je schoof hem in een keer naar binnen. Wauw dat was vreemd maar ook lekker. Met je andere hand pakte je mijn ballen en zoog me naar een fantastisch hoogtepunt.
Na heel even het zaad uit je mond te zien lopen stond je op en ik gaf je een tissue. je veegde je mond af en kuste me vol op mijn mond. Ik proefde mijn eigen geil. Ik deed mijn broek weer omhoog en maakte mijn riem vast.
We liepen samen even richting het water naar de picknick bank.
Je vroeg me de butplug eruit te halen wat ik ook deed toen je even voorover gebogen op de bank leunde.
De touwtjes bungelden nog aan je polsen.
Een stukje verder was een lage boom met een tak die net iets hoger hing dan jij groot was. Ik trok je langzaam mee erheen en deed eerst de lus om de boomtak en daarna weer om je polsen.
Oh ja kreunde je geil. Ik deed je jas zo ver mogelijk om je schouders heen en begon je te vingeren. je lichaam reageerde weer. Kreunend zei je maak me nog een keer klaar. Ik vingerde je zo goed als ik kon, met mijn andere hand kneep ik zachtjes in je tepels. Om en om.
Ik zag aan je gezicht dat je dat lekker vond. Kreunend kwam je klaar en je hing aan de touwtjes. Ik ondersteunde je en maakte je los.
Nadat je bijgekomen was liepen we naar de auto en gingen naar huis
Die nacht nam je wraak. Je had mij vastgebonden, geblinddoekt en toen kreeg ik de butplug zonder pardon in me kont.
Deed pijn maar de pijn veranderde snel in ene apart lekker geil gevoel.
Die nacht ben ik klaar gekomen zoals ik volgens mij niet eerder klaar gekomen was.
Van de foto’s die ik van je genomen had heb ik je nooit wat verteld. Soms kijk ik er nog wel eens naar.
Helaas kwam ik er achter dat je het spel al eerder op je pc met een ander virtueel en zoals ik er nu achter ben. ook real beleefd had.
Nu onze relatie een eind gevonden heeft heb ik besloten dit verhaal op internet te zetten.
Mocht het opwindend genoeg zijn wil ik op verzoek nog wel wat andere verhalen neerzetten.
De foto’s hou ik prive. Ik heb wel een hekel aan je gekregen omdat je me besodemeterd hebt maar zal niet zo diep zinken dat ik ze publiceer.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *