Tussen de bedrijven door

0
(0)

Soms krijg ik een verhaal aangereikt van mensen die ook in de porno werken. Er worden heel wat lesbische producties gemaakt, tijdens fotosessies en voor videofilms. Niet zo lang geleden kreeg ik de beschikking over een bandje waar gesprekken opstonden van een meidenpaar. Het geluid stond al aan, maar de sessie kon om de één of andere reden nog niet beginnen.

‘Wat was dit lekker…’, zei Helen terwijl ze haar slipje weer aandeed. Sandra keek verstoord op en antwoordde: ‘Nou, ik weet wel iets wat lekkerder is…’ Helen wachtte, maar er kwam verder niets meer. Ze begreep niet dat haar collega het een beetje cynisch had bedoeld. ‘Nou?’, zei ze na een tijdje. ‘Wat bedoel je?’, vroeg Sandra afwezig. ‘Wat vind jij dan lekker?’, vroeg het meisje. ‘Ooh, ik bedoelde het niet zo hoor. Maar terwijl ik het zei, schoot mij wel te binnen wat ik op dit moment, tijdens een avond als deze, nog lekkerder zou vinden’, antwoordde Sandra. ‘Nou, wat dan?!’, drong haar collegaatje aan. ‘Ach weet je, op avonden als deze denk ik altijd aan langzame, alles overweldigende, nieuwe en heerlijk slepende sex’, verzuchtte Sandra. Een warm gevoel borrelde in Helen’s onderbuik. ‘Ja’, zei ze droog terwijl ze probeerde haar gezicht in de plooi te houden. ‘Mijn eerste echt opwindende ervaringen had ik ook op zo’n avond als deze’, zei ze. Sandra ging rechtop zitten, schonk voor haar collega en zichzelf nog een wijntje in en vroeg: ‘Hè ja, vertel daar eens over’. Helen glunderde. Al bijna een jaar wachtte ze op het moment dat ze dit aan haar sexcollega zou gaan onthullen.
‘Het was dus op zo’n avond als deze. Maar niet hier, het was ergens op vakantie. Ik zat voor het huisje dat wij hadden gehuurd. Mijn ouders zaten binnen. Ik zou worden opgehaald voor een of ander feest in het stadje. Ik was al behoorlijk opgewonden want Menno die jongen die ik in de stad zou gaan ontmoeten, was een enorm stuk. Ik bevoelde mijn lichaam, want ik wilde natuurlijk wel zeker weten dat ik er goed uitzag. En langzaam dreven mij gedachten weg. Naar Menno en naar wat ik hoopte dat hij met mij zou gaan doen. Voordat ik het in de gaten had wriemelde mijn hand, daar op die patio, zo onder mijn rok, achter mijn slipje’.

Sandra was nog meer onderuit gezakt in haar luie stoel, rustte met haar hoofd tegen de leuning en liet zich het verhaal welgevallen. Helen ging verder.

‘Mijn vader en moeder zaten binnen, dat maakte het alleen nog maar spannender. Ik vingerde mijzelf voor het vakantiehuisje! Toen ik mijzelf daar eenmaal van bewust was, kon ik niet meer stoppen. Het was te lekker, te zwoel om nog te kunnen stoppen. Ik was heel erg nat voelde ik aan het slipje. Al snel bewoog ik met allebei mijn handen achter mijn onderbroekje. Ik hield het wel aan. Dat vond ik spannender en veiliger bovendien. Ik ging nog meer naar onderen op de trap zitten en zette mij een beetje tegen de grond af. Het heerlijke gevoel werd erdoor versterkt en ik moest er zelfs zachtjes van kreunen. Dat maakte mij weer extra geil’.
Tijden het vertellen maakte Helen precies dezelfde bewegingen met haar handen. Ook Sandra liet haar vingers door haar schaamhaartjes krullen.
‘Steeds opgewondener werd ik, en op een gegeven moment gewoon echt geil. Het werd van moment tot moment spannender want degene die mij naar het stadje zou brengen kon zo verschijnen. Ik liet twee, drie en later ook vier vingers in mijzelf glijden. In en uit, in en uit, mhmmm… Het gebeurde allemaal zo heerlijk langzaam, zo natuurlijk en zo tergend lekker…’
Helen deed precies wat ze vertelde, en ze kreunde. Niet alleen om de geilheid van de opgehaalde herinnering, maar ook om het genot dat zij zichzelf tijdens het vertellen toebracht. Met een schuin, maar groot oog keek haar vakgenote haar aan. Sandra kende Helen als een heel open en oprecht meisje, maar zoiets had zij niet achter haar gezocht.
‘Het werd zelfs zo erg dat ik met mijn ene hand mijn klitje en alles daaromheen begon aan te raken, terwijl ik de vingers van de andere aflikte. Ik kreunde luider, maar niet zo dat mijn ouders het zouden horen. En net op het moment dat ik mijn orgasme wilde laten komen, schenen er lichten door het weiland. Een auto kwam van de weg en reed ons weggetje op. Dat was de man die mij naar de disco zou brengen. En ik was bittergeil!’
‘Snel schikte ik mijn kleren, wreef met spijt nog even over mijn schaamstreek en glipte naar binnen om mijn ouders gedag te zeggen. Even later zat ik in de auto en we reden naar het stadje’.

Helen keek met een verhit gezicht haar collega aan. Sandra had rode wangen. Haar linkerhand zat nog achter haar slipje. ‘Ben jij jezelf aan het helpen?’, vroeg Helen zachtjes. ‘Ja, helemaal’, zei Sandra met een trilling in haar stem, ‘ik vinger mijzelf op jouw verhaal. Het is zo opwindend. Jij deed het ook hè?’ Helen knikte en zei: ‘Maar het gaat verder. Dacht je echt dat het hier zou stoppen die avond? Na zo’n geil begin stopt zoiets niet. Wij kwamen namelijk aan in de discotheek en ik zag Menno. Juist omdat ik zo abrupt werd onderbroken en in de auto zo “normaal” had moeten doen, werd ik zo krols als een kat toen ik hem zag. Die gast wist aanvankelijk niet zo goed wat hij met mij moest doen. Ik geloof zelfs dat hij zich voor mij schaamde ten opzichte van zijn vrienden. Maar ik voelde het, hij kreeg een stijve, midden op de dansvloer! En dat spoorde mij weer aan om er een subtiel schepje bovenop te doen. Het werd hem blijkbaar teveel. “Kom mee”, fluisterde hij in mijn oor. Ik volgde hem. We gingen naar boven, naar de zolderetage van het pand waar de discotheek in zat’.

Helen stopte haar verhaal en keek weer naar haar collega die zich heftiger dan daarvoor aan het vingeren was. ‘Kom je bij mij zitten?’, vroeg ze, ‘zo meteen wordt het nog interessanter. Ik heb geen zin om het zo hard te vertellen’. Sandra knikte en hees zich uit de stoel. Helen maakte plaats en de twee meiden zaten tegen elkaar aangedrukt op de luie zonnestoel. Allebei hielden ze hun handen vrij om zichzelf te helpen. ‘Wat ruik je lekker’, zei Helen en ze gaf Sandra een zoen. ‘Dank je’, zei deze en streelde over Helen’s dijbeen. ‘Vertel verder, ik ben heel benieuwd’.

‘Boven aangekomen keek ik om mij heen. Het was een heel oud pand, met van die oude houten balken. Maar vreemd genoeg was het erg schoon. Menno vertelde mij dat dit een repetitieruimte was van de plaatselijke toneelvereniging. Hij pakte mij bij mijn schouders. Eerst dacht ik dat hij mij wilde zoenen, en ik was klaar hem te ontvangen. “Nu nog niet”, zei hij in zijn moedertaal, langzaam zodat ik hem kon verstaan. Hij duwde mij onder een van die houten dakbalken. “Blijf daar eens staan”, beval hij me. Met knikkende knieën, van de spanning en van de geilheid, deed ik wat hij mij vroeg. Even was hij weg. Hij kwam terug met een aantal zijden sjaals. Ik wilde hem vragen wat hij ging doen, maar hij legde sussend zijn vinger op zijn lippen’.
Helen vertelde langzamer, heser en hijgender. Ze werd de warmte van haar vriendin’s lichaam gewaar. Sandra bewoog van geilheid tegen haar aan. Ze keek naar het zachte slipje van de mooie Sandra, het smetteloze wit. Langzaam streelde ze haar dijbenen. Steeds hoger bewoog ze met haar trillende hand naar Sandra’s schaamstreek. Deze bewoog ermee naar boven en naar beneden. Sandra drukte met haar hand op haar eigen venusheuvel. Toen raakten beide handen elkaar. Sandra pakte de hand van haar vriendin en leidde deze naar haar kutje. ‘Betast me maar’, fluisterde ze hees, ‘maar vertel ondertussen verder. Mhmmm, oh ja, daar ja…’
‘Menno liep om mij heen. Ik mocht mij niet naar hem toedraaien. Opeens bond hij een zachte sjaal voor mijn ogen. Ik werd er een beetje angstig van, maar tegelijkertijd liet ik hem begaan. Zo geil was ik. Ik kon niets meer zien. Hij betastte mij overal. Je moet bedenken dat dit de eerste keer was dat er iets tussen ons gebeurde. Ik was nog maar vijftien weet je. En ik was beregeil! Vanachter sloeg hij zijn armen om mij heen. Hij deed mijn bloesje uit en ontgespte mijn riem. Ik voelde mijn korte broek over mijn kontje glijden. En iedere keer als ik mij om wilde draaien, hield hij mij tegen. Zo af en toe drukte hij zich tegen mij aan. Ik kon zijn harde pik door zijn broek goed voelen. Even later stond ik daar. Geblinddoekt en helemaal naakt op mijn slipje na. Nog steeds van achteren speelde hij met mijn tietjes. Hij kneep fel en venijnig in beide tepels tegelijk, maar dat duurde steeds maar heel even. Die napijnen daarvan, dat is heerlijk, mhmmm…’

Helen kreunde. Niet alleen van het verhaal, de herinnering, maar ook om Sandra die haar lichaam begon te zoenen. Zelf had zij met haar hand het lekkerste plekje van haar collegaatje gevonden. Haar wijsvinger draaide halve cirkels om Sandra’s clitoris. Deze zuchtte zachtjes, en perste af en toe wat voorvocht naar buiten om zichzelf en Helen’s vinger goed te bevochtigen. ‘Vind je het lekker?’, vroeg Sandra. Helen knikte. ‘Vertel verder geil sletje’, gebood haar vriendin.
‘Hij betastte mijn lichaam, maar vermeed mijn kutje. Wel kwamen af en toe zijn handen over de binnenkant van mijn dijbenen. Ik had het niet meer. Hij maakte mij dol. Maar ik moest zo blijven staan. Opeens voelde ik hem niet meer. Hij pakte een tweede sjaaltje en streek daarmee over mijn naakte huid.
Ik rilde het uit van geilheid. Nog steeds kon ik niets anders doen dan dit allemaal te ondergaan. Hij bleef mij pesten, martelen eigenlijk. Ik dacht dat ik doodging. Als ik toen wist wat mij allemaal nog te wachten stond… Mhmmm, doe dat nog eens een keer… Ooja lekker, mhmmm…’
Sandra zoog op Helen’s tepels en hield haar ogen gesloten. Ze was ontzettend geil geworden. De woorden van haar collega leken op haar af te komen als een verhaal zonder einde, als het verhaal van haar leven. Altijd al had ze een zwak gehad voor Helen, maar nu wist ze dat het echte liefde was. Een gevoel dat verder ging dan vriendschap en genegenheid. Ze probeerde zoveel mogelijk met haar naakte lichaam dat van Helen te bedekken, schuurde met haar clitoris over diens been en prevelde zachtjes: ‘Je bent van mij, jij bent mijn bezit’. Helen hoorde dit. Een zoete steek trok door haar lichaam. ‘Ooh mijn God, je bemint mij! Mhmm, neem me, neem me…’

‘Vertel verder’, zei Sandra, ‘ik wil weten hoe het verder gaat. Wat voor een sletje jij bent’. Sandra en Helen tongzoenden.

‘Ik weet niet hoelang hij mij met dat sjaaltje bleef pesten’, vervolgde Helen het verhaal, ‘maar toen pakte hij mijn armen. Eén voor één, en hij bond mijn polsen aan elkaar vast. Ik was niet meer bang, maar zo mogelijk nog veel geiler. Hij deed het niet te strak, maar ook zo dat ik mijzelf niet kon loswurmen. Ik kreeg het idee dat het geil uit mijn poesje moest lopen, dat mijn onderbroekje zo onderhand kleddernat moest zijn’.
‘Ik had het niet meer. Ik sprak te weinig Italiaans om hem te smeken iets te gaan doen. Ook mijn Engels zal niet al te best geklonken hebben. Wat wil je? Ik was vijftien! Maar hij moest wat doen, hij moest mij nemen! “Please do something, not play with me!”, smeekte ik hem in mijn beste Engels. Maar Menno ging gewoon zijn gang. Weer was hij weg en ik hoorde het schuiven van een stoel. Daar stond ik dan: naakt, geblinddoekt en gebonden. Nog even en ik zou bezwijken onder de opwinding’.

‘Menno voelde aan mijn kruis. Mijn onderbroekje werd tegen mijn schaamlipjes aangedrukt en zo merkte ik dat ik echt heel erg nat was. Ik wilde dat hij mijn slipje uit zou doen. Ik schaamde mij ervoor.
Maar hij liet het aan en eigenlijk wond ook dit mij op. Ik voelde dat Menno op de stoel ging staan. “Raise your arms”, gebood hij me. Ik deed wat hij vroeg. De jongen klom op de stoel en bond mijn handen boven mij aan de balken vast! Ooh, het was zo, het was zo, mhmmm… Ja bef mij maar… Lik mijn kut maar, daar ja, met je tong, ooh ja, met je tong erin…’
Sandra was op de grond gegleden en streelde en likte haar vriendinnetje waar ze maar kon. Ze had weleens voor het werk gevreeën met een vrouw, maar dit was toch heel anders. Ze deed gewoon wat ze lekker vond. Wat de jongens ook weleens bij haar deden maar dan veel te ruw. Nee, zij zou het wel anders doen. Zachter, liever, beter en vooral intensiever. Ze genoot van het vocht dat ze tussen Helen’s benen vandaan haalde. Ze dreef weg bij de geuren die tussen de schaamlippen van haar minnares – alleen de gedachte bij dat woord al maakte het meisje bijna gek van verlangen – opstegen. ‘Ga door met je verhaal’, zei Sandra schor, ‘en daarna wil ik met je naar bed. Daarna zal ik je nemen. Ik moet je nemen, ik zal je nemen…’ Helen slaakte een gilletje van opwinding. Haar ervaring die ze voor het eerst met iemand anders deelde, en Sandra’s handelingen, beide zaken begonnen voor het meisje door elkaar heen te lopen. Ze hield ervan, ze hield er heel erg van en zou zich er vanaf nu altijd aan toegeven. Omdat zij het zelf wilde. Met beide handen duwde zij nog dieper Sandra tussen haar zachte maar gespierde meisjesdijen. Haar achterhoofd drukte hard tegen de stoelleuning en ze holde haar rug. Zo voelde ze alles wat Sandra met haar geslachtsdelen deed, zo kon ze zich alles herinneren wat Menno haar een jaar geleden aandeed. Hortend en stotend vervolgde zij haar verhaal.

‘Daar stond ik dan, geboeid, met mijn handen boven mijn hoofd en geblinddoekt. Ik hoorde mijzelf zwaar ademen. Er was geen angst, wel een enorm verlangen naar een climax, naar dat er iets gebeurde. Menno schoof de stoel weg en begon om mij heen te lopen. Ik hoorde ook nog zijn rits naar beneden gaan. Ging hij zich rukken? Ik wist het niet. Met veel moeite moest ik zulke gedachten uit mijn hoofd bannen, anders was ik echt gek geworden van de opwinding. Terwijl ik daar zo hing en stond tegelijk, smeekte ik hem iets te doen. Maar de jongen zei niets terug. Ik hoorde hem alleen maar hijgen en om mij heen lopen. Mhmmm… Zo ging het even door. Hoelang? Dat moet je mij niet vragen. Ik had geen besef meer van tijd of zoiets.
Toen zette hij beide handen tussen mijn dijen en duwde mijn benen uit elkaar. Van onder af schoof hij mijn slipje opzij. Ik hoorde mijn hart bonzen. Ik voelde mijzelf heel erg week worden, mijn buik leek te ontploffen. En toen, mhmmm, ja, ga door, en toen… Mhmm, toen duwde hij iets tussen mijn benen. Een staaf! Hij schoof zomaar iets hard en iets langwerpigs tussen mijn benen! Het was geen pik, het was groter, kouder en harder. Ooh, het was zo geil! Hij schoof iets in mijn lichaam en dekte dat weer toe met mijn kletsnatte slipje! Het was zo heerlijk, zo heerlijk vernederend. En ik kon maar niets doen… “Move your hips”, zei hij tegen mij. En ik bewoog mijn onderlichaam, zoals hij vroeg. Dat was helemaal teveel van het goede. Ik kon niet meer. Ik voelde die staaf in mij bewegen, ik voelde hem ook kijken hoe ik dat deed. Het was te gek. Het sap, inderdaad sap ja, dreef uit mij, bewaterde mijn onderlichaam. Ik leek het er wel uit te sproeien. En toen kwam ik voor de eerste keer klaar. Steeds sneller bewoog ik met mijn onderlichaam, stond ik met gespreide benen op mijn tenen als een razende te bewegen. Een bal leek zich in mij te vormen, die razend snel groter werd. Hij wilde eruit, via mijn gevoelige kut. En ik kwam, ooh ja, wat heerlijk, ik kom, doe het, oi-oi-oi-oi, jaaahhh!!!’

Helen zat als verkrampt in haar stoel. Sandra’s glibberde over haar clitoris terwijl ze drie vingers razendsnel in Helen’s kutje bewoog. De vertelde geschiedenis en de werkelijkheid waren voor Helen in elkaar overgelopen.
Schokkend kwam het meisje weer bij haar positieven. Ze keek met haar heldere ogen haar vriendin aan. Deze stak haar hand uit, Helen liet zich optrekken. Twee mooie meisjes stonden tegenover elkaar. Sandra begon met zoenen, Helen zoende terug. ‘Ik hou van je’, zei het eerste meisje zachtjes. ‘Ik hou ook van jou’, bekende Helen.

‘Oké mensen, ik ben er weer. Laten wij gaan beginnen. Sandra, Helen, zijn jullie klaar?’, vroeg de bezwete opnameleider terwijl hij de lege band in de camera legde. De meiden keken elkaar aan. Ze wisten dat het een goede film zou worden.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *