Langs de A15

3
(2)

Gebeurt dat u ook weleens? Dat je bijvoorbeeld in de auto rijdt en dat er ineens een oude herinnering naar boven komt? Iets van jaren geleden. Een opmerking, een situatie, een gebeurtenis. Wel, het gebeurde Elisa ook, ergens ter hoogte van Ochten op rijksweg A15 Nijmegen Rotterdam…

‘Hé, lekkere stukken! Willen jullie wat bijverdienen?!’ De meisjes giechelden en grepen elkaar bij de arm. Zo ging het altijd als ze op koopavonden door de stad liepen. Ze vonden de aandacht heerlijk. ‘Natuurlijk! Wat moeten we ervoor doen’, gilde Elise terug. Haar vriendinnen keken haar verschrikt aan. ‘Wat doe je nu’, vroeg Bianca verschrikt, ‘je weet toch wat die gasten willen?’ Elise hield haar blik strak gericht op de jongen die kauwgomkauwend terugkeek. ‘Ach wat kan er nu gebeuren? Ik vind het best wel spannend, kijken of-ie het echt meent’, zei Elise afwezig tegen haar vriendin. Ze begon langzaam naar de jongen te lopen. Haar vriendinnen bleven staan. Schuchter keek het mooie meisje nog eenmaal om, en stond toen voor de nozem. ‘Hier, een bankoe. Voor als je me afzuigt’. De knaap hield een briefje van vijftig voor haar neus. Het wapperde in de wind. ‘Afzuigen’, vroeg Elise, ‘hier?’ ‘Ah, ah’, schudde de jongen zijn hoofd, ‘stap achterop, dan rijden we naar het park’. Met deze woorden startte hij zijn brommer en gaf Elise zijn helm. Het was dit gebaar, dat lieve, dat haar overstag deed gaan. De vlinders krioelden door haar buik. Voordat ze het echt in de gaten had, reden ze weg.
Ze scheurden door de winkelstraat, rakelings langs Elise’s vriendinnen. Bianca schreeuwde nog wat, maar Elise hoorde het niet. Kon het ook niet horen. Van de spanning bonsde haar hart tegen de binnenkant van haar slapen.
Binnen een mum van tijd waren ze in het park. De jongen reed meteen naar de openbare toiletten. Een stel schichtige homo’s stoven weg. Stijve, vochtige penissen stuiterden in hun broeken. Elise rilde. De perversiteit van dit alles wond haar op. Ze stapten af. De jongen nam haar mee naar het stenen gebouwtje. Het stonk er naar pis, zweet en sperma. En weer trok een rilling door Elise’s jonge lichaam. Ze gingen een wc binnen. Hij deed haar jas uit en duwde zichtbaar het briefje van vijftig in één van de zakken. Langzaam schoof hij haar stretchbroek naar beneden. Zijn begerige vingers wriemelde al snel door het jonge vlees.
‘Allemachtig, wat ben je nat’, zei de jongen. Elise antwoordde niet. Ze schaamde zich een beetje. Hij zat zomaar aan haar kutje! Maar het was zo geil, ze kon het niet stoppen. Het meisje spreidde haar benen en kantelde daarbij haar bekken naar voren. Ze ondersteunde zich tegen het vuile wc-wandje, vol met graffiti. Ze hoorde soppende geluiden uit haar kutje komen. ‘Ooh jaah’, steunde ze, ‘ik ben, mhmmm… Zoooh geil’. De jongen kreunde. Ook hij wist niet wat hij meemaakte, en liet zich leiden door zijn dierlijke driften. Haastig en nerveus deed hij zijn eigen broek uit en zakte door zijn knieën. Hij pakte zijn pik en richtte die op het roze schaamvlees van het geile meisje. ‘Mhmm’, zwijmelde ze, ‘niet erin…! Ik zou je pijpen…’ Maar de nozem had daar geen oren meer naar, hij wilde meer. ‘Ooh, jij maakt me gek’, steunde hij uit en met een zucht duwde hij zijn lichaam naar voren. Zijn jonge, felle penis stootte diep in haar onderlichaam. Elise zuchtte; ze werd genomen. Ze kon er niets aan doen, ze moest het laten gaan; haar lichaam, haar geilheid wilde het…
Elise voelde het harde vlees bezit van haar nemen; onbeschaamd en bot. Ze vond het heerlijk. Ze pakte de knaap bij zijn schouders en duwde met haar rug nog harder tegen het muurtje. Goed geklemd tussen de sidderende geile knaap en de wand sloeg ze haar benen om zijn middel. De penetratie was compleet; de woeste kokkerd bewoog op zijn diepst in haar spleetje.
Het kindvrouwtje was niet zwaar, integendeel. De knaap kon haar gemakkelijk houden. Bij iedere stoot sloeg ze met haar rug tegen de dunne wand. ‘Neem me’, dacht Elise, ‘neuk me te pletter…’ Ze kreunde van overgave en begon wild met haar onderlijf tegen zijn onderbuik te schuren. Met moeite wist de jongen zich staande te houden.
Elise’s woestheid werd de jongeman teveel. Met spastische schokken kondigde hij zijn orgasme aan. Hij wachtte niet op haar, deed verder niets om haar te behagen; het enige dat voor hem telde was zijn naderend hoogtepunt. Hij kreunde hard, greep Elise bij haar billen en spoot. Elise voelde warme zaadgolven bij haar naar binnendringen. Ze genoot en klemde zich met haar benen nog dichter tegen hem aan. Zijn krachten begaven het en Elise ging zelf staan. Sperma droop langs de binnenkant van haar benen.
‘Zo, dat was snel. Nog geeneens een geeltje waard’, zei ze spottend. Toch meende ze dat niet. Het was altijd fantastisch als een man zo snel in haar klaarkwam; ze vond het eerder raar als het niet gebeurde. De knaap schudde zijn hoofd. ‘Jij bent erg’, zei hij, terwijl hij zijn broek ophaalde. ‘Jij bent echt heel erg’. Hij keek haar vuil aan. ‘Niets erger dan jij’, retourneerde Elise brutaal. De knul wilde nog wat zeggen. Hij zocht naar woorden, maar die bleven uit. Hoofdschuddend liep hij weg, het openbaar toilet uit. Elise hoorde de brommer wegrijden. Daar zat ze, op een vieze wc, met haar broekje op haar knieën en met mannelijk sap dat langs haar benen sijpelde. Sperma vermeng met haar eigen geil. Ze vond het heerlijk, ze genoot van de smerigheid waarin ze zich nu bevond. Haar vingertjes glibberden over haar vochtige schaamstreek, op zoek naar het bevredigende genot. Al snel vond Elise het lekkerste plekje van haar lichaam. Steeds sneller bewoog ze over het plekje net boven haar clitoris. Ze gooide haar hoofd naar achteren en keek naar de besmeurde muren. ‘Hier’, dacht ze, ‘op deze plek neuken talloze mannen met elkaar’. Ze kreunde, het gevoel werd intenser. ‘Ooh jaah, liters sperma vloeit hier. Hier, waar ik nu zit te vingeren. Mhmm… Zalig. Oh jaah, ooh jaah…!!!’
Elise kwam klaar. Haar beentjes spanden zich. Ze begeleidde haar orgasme met een intens gekreun. ‘Mhmmmm…. Heerlijk…’
De jonge vrouw bleef even zitten. Ze was bevredigd. Ze schaamde zich niet voor deze ervaring, ze was er juist blij mee. Ingenomen met zichzelf schikte ze haar kleren en vertrok, op weg naar huis. De parkhomo’s keken haar hoofdschuddend na.

Elisa draaide haar straat in. Ze trilde over heel haar lichaam. De laatste 50 kilometers had ze gereden in opperste opwinding. Hoe kan dat nou?, vroeg een deel van haar zich telkens af. Hoe kan dat nou dat die gebeurtenis weer naar boven komt?!
Elisa had alle recht zich af te vragen waarom die geile periode uit haar leven zich weer manifesteerde. Ze was een succesvolle advocate geworden, had net een relatie met een oudere man achter de rug en haar sexleven was de laatste jaren niet echt opmerkelijk geweest. ‘Zou het misschien komen omdat ik weer vrijgezel ben’, waren haar gedachten nog terwijl ze Luc voor haar huis op de stoep zitten. Luc!, schoot het door haar heen, haar jeugdvriendje. Dat was ook toevallig! Die gebeurtenis in het park moet zich hebben afgespeeld in dezelfde tijd dat ze verkering had met Luc. En net nu na tien jaar de geile ervaring opeens weer naar boven was gekomen, zat Luc daar! Helemaal in de war en beduusd, parkeerde de mooie vrouw haar Volvo en stapte uit.
‘Elies!!’ riep de man enthousiast. ‘Luc’, stamelde ze niet-begrijpend. De twee omhelsden elkaar. ‘Wat doe jij hier?!’, zei Elise. ‘Ik ben bezig met een sentimental journey’, antwoordde de man lachend. ‘Alle plaatsen en mensen die ik ken van vroeger ga ik langs. Ik sta namelijk op het punt voorgoed te vertrekken naar The States, voor mijn werk. Mag ik bij jou blijven slapen? Morgen moet ik weer hier in de buurt zijn’. ‘Natuurlijk’, antwoordde Elise zonder erbij na te denken. Toen ze zich realiseerde wat dat kon betekenen, mijmerde ze: ‘Ik zat toevallig aan onze verkeringstijd te denken’. Luc keek verrast op, Elise deed de deur voor hem open.
‘Doe alsof je thuis bent, ik ga mij even opfrissen’, merkte de vrouw terloops op terwijl ze haar tas in de hoek legde. ‘Tjee, wat woon je mooi!’, riep Luc uit. ‘Ja’, antwoordde Elise van boven uit de badkamer, ‘wat spulletjes geërfd van mijn oma. Die vond ik zo mooi dat ik op de klassieke toer ben gegaan. Wat moderner uiteraard’.
Elise keek naar zichzelf in de spiegel. Luc was ouder geworden, maar eigenlijk zag hij er nog precies hetzelfde uit. Zij was het die het meest veranderd was. In haar uiterlijk, maar ook in haar gedrag, alhoewel… De herinnering aan het park zo-even in de auto had haar zinnen weer op scherp gezet. Eigenlijk sinds lange tijd. En dat Luc notabene dan nog komt opdagen ook! Luc, de jongen die ze in haar tienertijd zo verschrikkelijk heeft bedrogen…
De luxueuze wastafel drukte tegen haar schaamstreek. Het voelde prettig aan. Langzaam gleden haar vingertjes onder haar broekje. Ze rilde even toen ze voelde hoe nat ze was. En hoe opgezwollen. Dat was in geen jaren meer gebeurd. Voorzichtig speelde ze met twee vingertoppen met haar clitoris. Elise zag zichzelf de ogen sluiten. Haar lichaam verwelkomde de erotische prikkelingen uitbundig. Ze betastte met haar andere hand haar borsten, om en om. En ze voelde het weer.
Haar borsten, iets zachter waren ze dan toen. Iets maar; het voelde nog hetzelfde. En haar tepeltjes, nog steeds bescheiden van formaat, waren ook al weer als vanouds stijf en vol verwachting. Jezus, ik word bloedgeil!, realiseerde de mooie vrouw zich nerveus. Ze keek weer in de spiegel. Ze hoopte dat ze zou walgen van haar opwinding, of dat ze het in elk geval belachelijk zou vinden. Maar niets was minder waar. Ze zag haar lange donkerbruine haren. Het waren diezelfde haren die ze uitdagend naar achteren pleegde te werpen als zij zichzelf liet nemen, door Luc. En door vele anderen naast Luc… En Luc, Luc zat nu beneden!
Een paar minuten later liep Elise de trap weer af. Ze kon haar vroegere vriendje op de bank zien zitten. Hij zei wat toen hij haar hoorde, maar het drong niet tot Elise door. Ze moest zich concentreren om niet naar beneden te struikelen van de spanning. Elise had een geil lingeriesetje aangedaan, met witte set-up kousen. Ze had toegegeven aan haar geile gedachten. Voor de spiegel had ze ze bekend, iets wat haar nog geiler had gemaakt. Ze besloot ervoor te gaan.
Luc hief zijn hoofd op om weer wat tegen haar te zeggen. Maar daar bleef het bij. Sprakeloos keek hij Elise aan, met open mond en met blijk van bewondering in zijn ogen. Elise herkende het: verafgooding haast. Een nieuwe golf van opwinding sloeg door haar lichaam. Ze kreeg opeens de zenuwen. Zou het haar ook nog lukken? Het moest net zo worden als toen.
‘Maar, wat, Elisa…’, stamelde Luc. Met veel pijn en moeite wist de vrouw haar dominante houding te bewaren en schrijdde op hem af. ‘Luukje’, begon ze met een zwoele stem, ‘als je een sentimental journey maakt, kunnen wij net zo goed all the way gaan, vind je niet?’
‘Maar… Jjja. Ja, best, waarom niet?’, wist de man met zijn jongensachtig uiterlijk eruit te brengen. Elise keek naar zijn kruis. Ze ontspande wat, haar exvriendje had daar weer die bekende bobbel zitten. Elise vrouw zakte door knieën.
Luc hield zijn ogen strak op de geile witte ophoud-kousen gericht. Ze is nog geen steek veranderd, kwam het van diep uit zijn binnenste. Behendig ontknoopte ze zijn broek. Hij werkte mee door zich wat op te richten. In een haal trok ze de man zijn broek en onderbroek over zijn billen. De voor haar zo bekende stijve pik sprong overeind.
Elise ademde diep in, door haar neus. De sterke mannengeur deed haar bijna duizelen van opwinding. Langzaam kwam ze met haar hoofd dichterbij. Ze genoot ervan. De nervositeit vloeide uit haar weg. Het zou weer net als vroeger worden.
Ze gaat mij zo meteen pijpen!, dacht Luc! Hij zag dat Elise zachtjes haar warme lippen over zijn eikel sloot. Hij zag haar proeven. Elise rilde.
Luc smaakte sterker dan dat ze hem herinnerde. Ook had hij meer voorvocht dan ze zich voor de geest kon halen. Ze maakte met haar hand rukkende bewegingen en begon alles uit zijn eikel te zuigen.
Luc kreunde harder. Het lege gevoel in het midden van zijn lichaam werd groter. Hij kon niets meer doen, wilde het ook niet meer. Elise mocht dit bij hem doen, Elisa wel. Hij spreidde zijn armen helemaal en probeerde zijn gevoel alleen op zijn pik te richten. Al snel voelde hij de bekende krampen in zijn zak. Zijn linkerbeen trok even spastisch op. Elise voelde direct daarna de pik in haar hand en mond opzwellen. Langzaam en begeleid met zoete likjes, stopte ze de pijpbeurt. De stijve pik sloeg met een klets tegen zijn buik. Elise richtte zich iets op en begon Luc’s buik te kussen. Voorzichtig likte en kuste ze een weg naar boven. Bij de tepels hield ze even stil en beet er om en om in. Lus siste tussen zijn tanden. Maar net voordat het echt ondraaglijk begon te worden, stopte ze ermee. Luc genoot van de wegebbende prikkelingen. Alles was weer net als vroeger.
De mooie vrouw kroop bovenop hem. Luc zag dat ze haar hand onder haar lichaam stak. Voelde dat ze zijn pik in het midden pakte. En dat er teder mee streelde tegen haar eigen schaamlipjes. Hij keek naar haar ogen en zag dat ze genoot. Elise gaf zich weer helemaal aan haar gevoel, ze was vergeten hoe geil geil kon zijn. De pik zwol in haar hand op. Ze leidde de staaf tot vlak voor haar spleetje, en zakte langzaam omlaag. De eikel haakte in haar opening, de pik schoof naar binnen. Dieper en dieper drong de pik in haar onderlichaam. Het benam de mooie vrouw de adem. Ze had dit zo gemist, wist ze nu.
Nu de aandacht wat meer op zijn hele piemel en niet alleen op zijn eikel werd gelegd, kon Luc zijn orgasme uitstellen. Dat zou ze nu niet krijgen, dat hij meteen klaarkwam. Dat was vroeger.
Hij keek naar zijn onderbuik en zag dat Elise met haar schokkende bewegingen was begonnen. Ze had weleens verteld wat ze dan voelde. Dat ze zijn buikhaartjes haar clitoris voelde kriebelen. Zijn buikspieren tussen haar benen, en onder haar lichaam voelde aanspannen. En dan met de gedachte erbij dat de pik in haar zat…
Hij keek naar boven. Elise had inderdaad haar ogen gesloten. Haar lange haren hingen recht naar beneden door het naar achter hangende hoofd. En heel haar lichaam bewoog in één ritme mee met haar neukritme.
Het zachte kreunen ging over in een intenser gehijg. Steeds sneller bewoog ze op het mannenlichaam, voelde ze de mannenpik in en uit haar schuiven. Ze klemde zich vaster aan zijn lichaam, hij voelde haar benen spannen. ‘Ga je komen…?!’, riep Luc gespannen uit. ‘Jah! Ooh jah! Ik ga koo…’ De wereld stond stil. Ze kwam klaar. Iedere vezel in haar lichaam was gespannen. Alleen haar vagina leefde, voor de rest kon ze net zo goed dood zijn. ‘Argggh!!!’ De bevrijdende ontspanning. Elise liet zich helemaal meedeinen op het naschokkend orgasme. Ze hijgde en lachte tegelijk. Nog steeds met de pik in haar, keek ze Luc aan. Ze boog zich voorover en gaf hem een zoen. ‘Ik hou van je’, zei ze. Opeens vond ze het heel erg jammer dat Luc voorgoed naar Amerika ging. Zo erg zelfs dat ze er verdrietig van werd. Stil klom ze van hem af. Met spijt voelde zijn penis uit haar glijden. ‘Hé’, zei Luc, ‘na dat alles had ik dit niet van je verwacht’. ‘Het is niets, het ligt aan mij’, zei Elise somber. ‘En ik dan?!’, probeerde Luc lollig te doen.
Elise richtte zich op haar knieën, keek over haar schouder naar achter en zei: ‘Nou, kom op dan. Neem me dan’. Luc haalde verbaasd zijn schouders op, kroop dichterbij en schoof vanachteren zijn pik in haar. Elise liet zich neuken. De hele nacht lang, als een hoer. En ze vond dat ze dat verdiende.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *