Marije was verliefd op haar schoonzus, wás…

4
(1)

Lieve Daphne,
Eergisteren zag ik je uit het raam kijken. Evert en ik waren met de kinderen aan het winkelen. Eindelijk weer eens samen. Het was leuk dat je zwaaide. Wat een mensen hè? Maar ik draai om de hete brij, ik schrijf je eigenlijk om een andere reden.
Daphne, wij zijn zeer regelmatig bij elkaar en dan kijk ik naar je. Ik kijk naar je heupen, naar je middel en naar de binnenkant van je benen. Een warme golf van opwinding zet zich dan vast in mijn onderlichaam. Ongemerkt betast ik mijzelf, of ik druk hard op de stoel. Ik geniet, ik geniet van mijn heimelijke emoties voor jou. Ik geniet van jouw uitdagende lichaam. Mijn begerige ogen kleden je uit, hopend dat niemand me ziet. Toch, iedere keer wint de teleurstelling het in me. Teleurstelling omdat ik je nooit, nee nooit, zal kunnen krijgen. Nooit zal ik mijn lichaam tegen het jouwe kunnen leggen, nooit zal ik jouw warmte kunnen delen met de mijne. ’s Nachts, bijna iedere nacht, voel ik mijzelf met jouw vingers. Je streelt me, betast me, je waardeert me. Net zoals ik jou waardeer. Dan draai je je naar me toe. Met lome ogen kijk je me aan. Je donkere lokken bedekken verleidelijk je zachte, blauwe ogen. Je zegt niets, kijkt alleen maar. Dan – wie begint weet ik niet, wil ik ook niet weten – naderen onze hoofden elkaar. Je warme lippen op die van mij. Tegelijk openen onze monden en lippen raken elkaar. Voorzichtig, heel voorzichtig proeven we elkaars tong. Het mag niet, het kan niet. Maar daarom is het zo sterk, zo fijn. Steeds begeriger verstrengelen we, maar dan hou jij je wat in. Je schuift je onderlichaam beetje voor beetje naar mijn onderbenen. Jouw venusheuvel raakt mijn bovenbeen. Ik tril een beetje en hoop dat jij het niet voelt. Steeds vaster druk jij je tegen mij aan. Wat ga je doen?, schiet het door me heen. Maar ik durf het niet te vragen. Plots, zonder dat je wat zegt, begin je te schuiven, over mij! Nog steeds kijk je me aan, althans dat probeer je. Want op de golven van het genot dat je jezelf toebrengt, draaien jouw ogen weg. Je hebt van die mooie wimpers. Ooh Jezus, je berijdt me! Ooh jezus, je berijdt mijn been, zomaar, schaamteloos, geheel op je eigen gevoel. Ik wil je aanraken, je omhelzen, maar begrijp dat het niet kan omdat het anders stuk zal gaan. Jouw opwinding zal daarmee verdwijnen, jouw macht, en daarmee ook jouw aanraking. Ik laat je daarom, maar ik brand. Het wordt bijna ondraaglijk, zeker als ik naar je kijk. Je wimpers, de kleine rimpeltjes die zich af en toe laten zien als je je ogen knijpt. Je geniet van mij, je geniet van jezelf. Je ademhaling wordt onvast, een enkel kreuntje ontsnapt aan je lippen.
Ik hou van je, maar jij niet van mij. Je houdt van mijn lichaam, je houdt van de kracht die je hebt kunnen opbrengen om met me te vrijen. Je houdt van het stiekeme. En daardoor, ooh God, en daardoor geniet ik. Ooh Jezus, je gebruikt me. Doe het dan maar. Gebruik me maar, gebruik deze vrouw voor jouw genot. Dit alles, ik voel dat jij het weet. Dat jij weet wat ik denk, en daardoor stijgt jouw opwinding! Ik voel het! Ooh mijn God, je beweegt steeds intensiever op me. Je wordt vochtig, het komt op mijn been. Ik kan niet meer… Ik bijt op mijn onderlip om niets te zeggen, niets te kreunen. Je onderlichaam trilt! Eindelijk! Eindelijk pak je me vast. Ja, alsjeblieft, neem me steviger, pak me beet! Het zachte vlees van jouw borsten drukt harder tegen de mijne. Je drukt je hoofd in mijn nek. Jouw plekjes schuren wild en ongecontroleerd over mij. Ik voel je adem, snel en onregelmatig tegen mij aan. Je legt je lippen tegen mijn oor. Je bent warm, zo warm. Mijn God, je kreunt gewoon! Je kreunt gewoon in mijn oor, zonder schroom, zonder schaamte. Je zegt wat! Oh, je zegt wat! Hoor ik dat nu goed?! Waarachtig, ooh…!!!
Ik kan het niet meer aan, Daphne, ik hou van je!!!

Daphne legde de brief weg en dacht na. Dat had ik nou niet van haar verwacht, dat ze zo eerlijk zo zijn. En dat ze zo goe xzd kan schrijven. Een hele bekentenis, dat is het wel. Zou ze iets van mij vermoeden?, dacht ze. Ongemerkt gleden haar handen naar haar onderlichaam. Ze was nat geworden; het briefje had haar opgewonden. De schaamteloosheid en de totale overgave waren voor haar wel heel interessant. Daphne las de regels terug die voor haar interessant waren. Langzaam en zichzelf steeds geiler betastend zakte ze weer op de bank. Ze spreidde haar benen, en gaf zich eraan over.

‘Haai Marij, met Daphne’, sprak de vrouw die middag door de telefoon. Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn. ‘Hé Daphne! Eeeh, heb je de, eeh, post ontvangen?’, klonk het wat onzeker. ‘Ja, natuurlijk!’, zei Daphne opgewekt terwijl ze gedachteloos haar schaamvlees streelde, ‘Om eerlijk te zijn, ik had zo’n brief nooit van je verwacht. Maar het is fantastisch dat je zo open en eerlijk bent. Daarom belde ik je ook’, zei Daphne. ‘Misschien moeten er eens over praten, in de stad of zo’. Weer bleef het even stil aan de lijn. ‘Marij? Marije, ben je daar nog?’ ‘Ja natuurlijk’, haastte de schoonzus zich te zeggen, ‘Dat is, geloof ik, wel goed. Zeg jij maar wanneer en waar’. `

Twee uur nadat Daphne belde zaten de vrouwen op een terras in de binnenstad.
‘Ik moet je iets vertellen’, begon Daphne, ‘iets wat jij nog niet weet’. Marije keek schuw naar de vrouw die zij zo begeerde. Zoëven had ze de grootste bekentenis van haar leven gelezen, hoe kon ze dan zo opgewekt doen?! ‘Ja, ik vind dat ik het je moet vertellen. Juist omdat jij zo eerlijk tegen mij bent geweest’, raadde Daphne haar gedachten. ‘Zoals je weet’, begon de mooie blonde vrouw haar verhaal, ‘was ik de laatste tijd nogal aan het rommelen wat vriendjes betreft’. Marije knikte, dat hield ze maar al te goed bij. ‘Nou, vorige maand ben ik iemand tegengekomen die alleen maar wilde vrijen. Nu wilde ik dat die avond ook, dus had ik daar geen moeite mee. Maar goed, het neukje beviel ons allebei nogal, dus we zagen die dag daarop elkaar weer. Dat ging zo een aantal dagen door, totdat de persoon voorstelde het met iemand anders erbij te doen’. ‘Ga door’, zei Marije zacht…
‘Wel’, ze Daphne aarzelend, ‘we dachten aan jou’. Marije dacht dat ze van haar stoel viel. Dat had ze nou nooit verwacht! Ademloos keek ze naar haar schoonzus. Ze wilde de woorden wel uit haar trekken. Ze voelde dat heerlijke holle gevoel in haar onderlichaam weer opspelen.
‘Nou, ik had het natuurlijk wel eens over je gehad. En toen Ben het voorstelde, zei ik resoluut nee. Je bent familie, aangetrouwd, maar toch… Maar nu met jouw brief, zo eerlijk. En Eef hoeft er niets van te weten. Ik vind het wel een interessante gedachte. Temeer omdat Ben er nogal opgewonden van werd’.
‘Nou?’, vroeg ze, ‘vind je het eigenlijk nog wel een interessant verhaal?’ Overmoedig geworden door de intimiteit pakte Marije de hand van de vrouw van wie ze zoveel hield en zei: ‘Mar, sinds vanmorgen weet je dat ik je begeer. Ook weet je dat ik me realiseer dat ik je nooit kan krijgen. Iedere werkelijke iedere intimiteit die je met me deelt, daar zwelg ik in’.
Daphne keek haar schoonzus aan, stond op en gaf haar een lange, innige tongzoen. ‘Hoe weet je dat jij me nooit zal krijgen?’, zei de mooie vrouw. ‘Kom, ga mee naar mijn kamer’. Stomverbaasd en met een groeiende kriebel in haar vochtig wordende vrouwelijkheid, stond ook Marije op. Haar blik volgde Daphne die naar binnen liep om af te rekenen.

Thuis nam Daphne direct haar gemak ervan. Terwijl ze in haar kamerjas schoot, zei ze tegen haar schoonzus: ‘Kom Marij, doe eens niet zo ongezellig. Ik ga toch echt niet naast je liggen als je die kleren aanhoudt hoor’. Marije wist niet wat ze hoorde; haar grote liefde nodigde haar uit voor een soort van lingerieparty! Beide vrouwen kropen dicht tegen elkaar in bed. Marije was in de wolken, zo dicht en zo warm met haar Daphne te zijn. Daphne op haar beurt, schikte ze nog wat in het warme holletje van haar schoonzus.
Marije’s hart bonsde, wat zou er gaan gebeuren? Nauwelijks had ze zich gerealiseerd waar ze nu allemaal in beland was, of er stond nog iemand in de kamer. Het was Benjamin, het was Ben.

Ben rukte zich de kleren van zijn lijf. De opwinding deed zijn lichaam trillen. De vrouwen zagen zijn ogen groot worden toen hij naar Marije’s goddelijke, naakte, lichaam keek. ‘Alle mensen, wat een heerlijk lijf!’, riep hij uit. Marije was nog te beduusd iets te zeggen of iets te doen. De opwinding gierde door haar lichaam. Ze was al nat doordat ze met Daphne in één bed lag, maar nu had ze het gevoel alsof haar kutgeil met straaltjes langs haar benen liep. En Daphne die aanmoedigend kirde terwijl hij haar begon te betasten. Als in een trance opende Marije ze haar benen.
Zijn handen gleden over het geilspoor naar haar schaamlippen. Marije snikte achter haar adem op het moment dat zijn vingers haar gezwollen schaamvlees raakten. Ze kantelde haar bekken iets. Benjamin zuchtte omdat hij er nu beter bij werd gelaten en duwde de rest van zijn lichaam tegen haar aan. Dit werd voor de vrouw teveel. ‘Ik wil jouw naakte huid op de zijne zien’, hijgde Daphne uit. ‘Geef me dat heerlijke lijf aan hem, ik wil het!’ Geholpen door de man en de vrouw zelf, trok Marije alles uit. En de man was eveneens in een oogwenk naakt. Nu was het Marije’s beurt om met wijd opengesperde ogen naar zijn lichaam te kijken, vooral naar zijn pik. Een echt grote had hij niet, maar zijn mannenspeer stond hevig trillend en besmeurd met voorvocht, stram tegen zijn buik aan. Marije bibberde in het bed, ze werd rustig gestreeld door haar schoonzus. Ze dacht dat ze doodging, zo opgewonden voelde ze zich. Voor de eerste keer in haar leven zou ze een triootje doen, met haar schoonzus nog wel. Eigenlijk was het teveel opwinding in één keer. Daphne’s handen waren bij haar schaamstreek aanbeland.
Zelf pakte ze de kleverige pik en proefde hem met haar lippen. Zijn voorvocht trok draden tussen haar mond en zijn genotsstengel. Hij smaakte hetzelfde als die van Evert, maar dan veel sterker. Onbeheerst hapte ze in de neukstaaf en bracht hem in één ruk tot diep achter in haar keel. Benjamin kreunde het uit van genot. Maar hij wilde haar ook hebben, voelen, genot brengen. Langzaam liet ook hij zich naar de grond zakken. Terwijl de vrouw aan zijn Joris bleef sabbelen, zuigen en pijpen, ging hij liggen. Hij plaatste zijn op de volle roomwitte billen van de ontketende del. Zo dwong hij haar achterstevoren op zijn lichaam te gaan zitten. De heer lijk zoete geur van geile vrouw walmde hem tegemoet. Hij opende zijn ogen en keek recht in de twee opengesperde gaten in haar onderlichaam, waarvan de voorste heerlijk omzoomd was met nat, kledderig vlees.
‘Wat een lekkere kut’, kreunde hij uit de grond van zijn hart, meer tegen Daphne dan tegen de eigenaresse. Hij schoof Marije wat naar achteren, zodat ze met al haar heerlijkheden recht boven zijn gezicht zat. Terwijl Marije nog steeds met zijn staaf bezig was, voelde ze Daphne’s hoofd onder haar lichaam. Ze werd door haar schoonzus van onder gelikt! Kutje én kontje! Marije gaf het gevoeligste deel van haar lichaam rillend aan haar bewonderende tong.
‘Ik drink je, ik drink je helemaal leeg’, steunde Daphne zacht. Ze concentreerde zich op de stijfgezwollen clitoris. Marije slaakte een gilletje en sprong op. ‘Wat doe je nou?’, riep Ben niet begrijpend uit. Zijn pik besmeurd van voorvocht en speeksel.
‘Het spijt me, alles van mij is te gevoelig, snap je. Ik hou het niet uit als jullie zo met mij bezig zijn’, steunde Marije. Ze keek naar de pik van de man die nog groter leek dan zoëven toen ze hem nog in haar mond had. Een nieuwe geilgolf spoelde door haar lichaam. Daphne’s handen wreven vanaf Marije’s onderbuik langzaam terug naar haar gevoeligste plekjes. ‘Kom, dan rest ons alleen nog maar te neuken’, zei Benjamin opgewonden die ook begonnen was zijn geslachtsdeel te masseren. En met een nog hesere stem er achteraan: ‘En je weet hoe je moet gaan liggen’.
Pats! Die vent wist hoe hij deze geile vrouw moest aanpakken. Natuurlijk wist ze hoe ze genomen wilde worden! Natuurlijk wist ze dat! En hij? Hij wilde dat blijkbaar ook zo! Bevend over heel haar lichaam zette de vrouw zich op haar knieën, met haar handen voor zich uit.
Voor haar kwam Daphne, die haar intiem begon te zoenen. Benjamin kwam achter Marije zitten, eveneens op zijn knieën. Lijdzaam maar gespannen wachtte Marije op wat ging gebeuren. ‘Ik neem je zoals de mens het altijd heeft gedaan’, zei hij zacht, plechtig bijna. ‘Ik neem je zoals het hoort’, siste hij geil tussen zijn tanden en stootte toen krachtig naar voren. ‘Aaah!!!!!!!’, gilde Marije, maar werd meteen door haar schoonzus gesmoord. In een flits werd ze van achteren opgevuld, maar diezelfde fractie van een seconde leek een eeuwigheid te duren. Iedere rulling in haar vagina werd ze gewaar door zijn doorpriemende eikel. Eén van Daphne’s handen flitste naar haar kittelaar om het onbeschrijfelijk genot in elk geval op één plaats te kunnen houden. Vrijwel ogenblikkelijk kwam ze klaar. Ben voelde al Marije’s kutspieren om zijn pik samentrekken. Ook hij kende maar één gewaarwording en dat was zo snel mogelijk in deze proet zijn sperma lozen. Daphne tongde en bevoelde haar schoonzus waar ze maar kon.
Het tweetal ging als beesten met haar tekeer en dat realiseerde Marije zich op de almaar aanrollende toppen van haar orgasme. Nooit eerder had ze zoiets meegemaakt en diep in haar onderbewustzijn kwamen herinneringen terug. Ervaringen aan een lang vervlogen tijd waarin vreemde beesten leefden en waarin angst, honger, maar ook tevredenheid en geborgenheid centraal stonden. Ze zwijmelde erin, ze voelde zich intens gelukkig. Ruw werd de vrouw enigszins bij haar positieven gebracht. Nagels klauwden in haar billen, de man in haar kut ging klaarkomen! Met korte, felle dierlijke schokken bewoog hij zich in haar. Haar borsten met tepels die nog nooit zo stijf hadden gestaan als nu, lilden bevend mee. En de vrouw van wie ze hield, beminde ze met handelingen die in schril contrast stonden met de ruwe, nemende handelingen die de man op haar botvierde.
Begeleid met een dierlijke schreeuw spoot Ben zijn eerste klodders in de vrouw. Marije voelde een nieuwe nattige warmte haar onderbuik vullen. Pas op dat moment begon haar orgasme weg te ebben. Trillend van inspanning en dierlijke bevrediging lieten het drietal op hun zij rollen. De snel krimpende lul gleed al lekkend uit Marije’s drijfnatte kut. Ze hijgden na en lachten.
Marije schikte haar kleren. Op de wc had ze zoveel mogelijk sperma uit haar vagina proberen te persen, maar nog lekte er mannelijk slijm in haar slipje.

‘Kom nog eens langs’, zei Ben die relaxed in zijn luie stoel zat, met zijn benen op het bureau. ‘Dat zal ik zeker doen’, antwoordde Marije met een glimlach. Ze werd door haar schoonzus eruit gelaten. De verliefd die ze voor haar voelde was weg. Er was iets anders voor in de plaats gekomen.
‘Was het goed?’, vroeg Daphne aan de deur. Marije knikte. ‘Beter dan dat jij kan weten. Nu kan ik je tenminste weer zien en spreken tijdens familiefeestjes’.
‘Doe we dit nog een keer?’, vroeg Daphne weer. ‘Zo vaak als jij en Ben maar willen…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *