De voordelen van flatbewoning

4
(1)

Het was een warme ochtend. Ik was geil, ochtendgeil noem ik dat weleens, maar ik wilde niet trekken. Met mijn halfstijve pik stapte ik het bed uit en kreeg ineens een geile ingeving. Ik schoof de spui open en stapte zomaar in mijn nakie het balkon op. Mijn balkon is nogal diep, en de balustrade zit redelijk hoog. Bovendien heb ik de spijlen door redelijk wat klimplanten laten begroeien. Het leek mij sterk dat iemand mij zo zou zien. Het leek mij sterk…
Links en rechts spiedend, om me te verzekeren dat dit echt zo was, schuifelde ik de hoek in, met mijn rug tegen het raam. Wat ik zou gaan doen op dat balkon, maakte mij erg opgewonden: ik zou gaan trekken!
Eenmaal helemaal in het hoekje gaf ik mij eraan over; ik rukte mij af. Met een half oog nog steeds alert op kijkers, werd ik mij voor de rest alleen bewust van mijn groeiende geilheid. Mijn zak bengelde steeds woester tussen mijn benen, en mijn heerlijke pik groeide in mijn hand. Een geilscheut trok door mijn ballen en ik bereikte al snel het punt van ‘no return’. Al mijn spieren spanden zich, mijn kop kwam onder een ongekend heerlijke druk te staan en de jeuk in mijn eikel zat ondraaglijk diep. Ik stootte mijn heupen naar voren. Tegelijkertijd schoot er een klodder sperma uit mijn pik – pats! tegen de bladeren van de clematis – gevolgd door nog twee kleinere warme stroompjes die mijn rechterhand bedekten. Ik sloeg nog een paar keer ongecontroleerd met mijn lichaam naar voren voordat het hoogtepunt echt voorbij was. Ik rilde, keek nog even of niemand het had gezien en liep toen met knikkende knieën de slaapkamer weer in.
Nauwelijks was ik in de keuken om wat melk te drinken, of de telefoon ging. ‘Ja hallo, met Ferry’, zei ik nog schor van het orgasme. ‘Hallo’, antwoordde een aantrekkelijke vrouwenstem, ‘je spreekt met Thea. Zeg stond jij zonet niet op het balkon?’
Ik bleef even stil. Shit, er had iemand gekeken! Een enorme schaamte kwam op, maar toen realiseerde ik mij dat er een vrouw belde! En nog wel eentje met een hele zwoele stem…
‘Eh ja’, zei ik en herstelde snel genoeg om alert te antwoorden. ‘Maar het was eigenlijk niet de bedoeling dat iemand mij zou zien. Ik dacht ook dat niemand het zag’, zei ik een beetje verwijtend. ‘Nou ja, mijn oog viel toevallig op je toen je naar buiten liep. Ik kon nog net zien wat je allemaal in het hoekje deed’, was daarop het enigszins verontschuldigende antwoord. ‘Waarom bel je eigenlijk?’, vroeg ik nu aardig, maar recht-door-zee.
‘Eh ja, je hebt mij heel erg opgewonden, en nu ik je stem zo hoor… Heb je trek in een kopje koffie?’ Fantastisch! In stilte jubelde ik het uit. Dat had ik niet verwacht! Spannend…
Bedaard zei ik: ‘Ja, dat lijkt mij wel leuk. Nu?’ ‘Ja, nu graag. Ik woon in het haaksstaande blok, op nummer 427’. ‘Ik kom eraan, tot zo’, zei ik mij nog net inhoudend, en drukte het toestel uit. Enthousiast rende ik door de woonkamer, maakte een vreugdedansje en schoot de badkamer in; mijn lul wassen!
Piekfijn in orde stond ik nog geen tien minuten later voor haar deur. Een vrouw deed open. Dit moest Thea zijn, maar ik geloofde het niet. Ze was prachtig! Lang, blond lang haar, met een klassiek beeldschoon gezicht en ze droeg een spierwitte negligé, doorzichtig. Zo kon ik een allergeilst lingeriesetje erachter zien. Ooh die borsten, en dat lekkere strakke buikje; ik dacht dat ik droomde!
‘Thea?’, vroeg ik onzeker. ‘Ja, kom binnen. Ferry was het toch?’ Ik knikte en volgde haar de woonkamer in. Haar huis leek precies op het mijne, maar dan in spiegelbeeld.
Ik liep meteen naar het achterraam en kon inderdaad flauw mijn balkonhoekje zien waar ik mij nog geen uur geleden had afgetrokken. ‘Zo, je hebt het aardig kunnen volgen’, zei ik beschaamd. ‘Ja’, hoorde ik haar vlak achter mijn oor zeggen, ‘en het wond mij vreselijk, vreselijk op…’ Ze drukte haar lichaam tegen mijn rug, haar tieten vol en uitdagend. Langzaam kwam daar ook haar buik bij. Steeds vaster, steeds intenser. En toen begon ze met haar schaamstreek over mijn harde billen te schuren. Ik dacht dat ik het bestierf van opwinding en draaide mij om.
‘High’, zei ze zwoel, ‘je hebt mij erg opgewonden, wat ga je eraan doen, mhmmm…?’ Ik antwoordde niet, haar geile overgave maakte mij weer sterk. Voorzichtig nam ik haar gezicht tussen mijn handen en kuste haar lippen. Een lange geile tongzoen maakte ik ervan. Thea zoende net zo geil terug. Sterker nog, ze duwde haar lichaam weer tegen mij aan. Haar kut moest wel in brand staan, ze was zo geil als boter. Ik voelde mij een gelukkig man. Mijn pik rees met het moment. Nog voordat ik mijn vriendje kon bevrijden, morrelde die hete tante al aan mijn knoopjesgulp. ‘Ik wil je pik zien… Jouw pik die zojuist is bevredigd’, hijgde ze. Ze legde alle nadruk op het woordje ‘pik’, ze geilde er gewoon op.
Thea kreeg even een teleurstelling te verwerken toen ze merkte dat ik hem net had schoongemaakt. ‘Hé, dat smaakt niet naar geil!’, riep ze van onder, terwijl ze mijn penis uit haar mond haalde. ‘Je hebt hem schoongemaakt!’ ‘Ja, dat is logisch toch. Maar wees niet bang, want…’ Ik kon mijn zin niet afmaken omdat Thea enthousiast kirde: ‘Ooh, wat een voorvocht. Wat geil! Wat een heerlijke geile pik heb je toch!’ Ik heb inderdaad last van – nou ja last, hoewel het soms heel hinderlijk kan zijn – een rijke voorvochtproductie.
Ze pijpte mij intens. Langzaam zag ik haar hoofd over mijn lans bewegen. Haar lippen en tong volgden elk detail aan mijn gevoelige sexapparaat. Ik woelde met mijn handen door haar haar. Telkens keek ik naar beneden, en telkens kon ik maar niet geloven welk een schoonheid mijn pik zoog.
We stonden nog steeds voor het raam. Als zij mij vanaf hier kon zien, dan kunnen anderen nu ook meegenieten, bedacht ik me. Maar het maakte mij niets meer uit. Met je zelf bezig zijn voor misschien wel tientallen voyeurs is wat anders dan dat je wordt bekeken terwijl er een schoonheid als Thea aan je penis hangt. Nog sterker dan het gevoel op het balkon, gaf ik mij aan de geilheid over. Ook aan het feit dat anderen ons misschien wel konden zien.
Langzaam haalde Thea mijn pik uit haar mond. Mijn voorvocht trok draden tussen haar onder- en bovenlip en mijn eikel. ‘Laten we naar de slaapkamer gaan, dan liggen we wat lekkerder’, zei ze met die heerlijke opwindende stem. Snel deed ik mijn broek uit en nam haar uitgestoken hand aan. Ze leidde me door het huis, op naar de slaapkamer. Op naar genot…
Thea bleef naast het bed staan. Ik had een ingeving en liet de negligé voorzichtig van haar schouders glijden. De prachtvrouw sidderde en zakte op het bed. Ik kroop naast haar. Pas nu kon ik de pracht en praal van haar heerlijke tieten bewonderen. Ze had echt een prachtig stelletje. Voorzichtig, en haar zo min mogelijk aanrakend, haakte ik de zwarte borstenhouder los. Mijn handen kon niet haar hele tieten omvatten. Ze was groot, erg vol, maar ze hingen bij lange na niet. Ik liet mijn vingers met haar tepels spelen. Ze werden hard als nootjes en de mooie vrouw kreeg kippenvel op haar lichtbruine tepelhoven. Mijn pik tikte ongedurig tegen haar middel. Thea schikte zich een beetje om er aandacht aan te besteden.
‘Zo, jij bent ongeduldig’, zei ze meer tegen mijn wortelige lichaamsdeel dan tegen mij. Dat maakte mij wel geil, zo’n vrouw die helemaal weg was van een stijve pik. Voordat ik het in de gaten kreeg, had ze hem weer in haar mond genomen. Met één hand begon ze er middenin ook nog aan te trekken. Even lette ik niet op wat ze met haar andere hand deed. Met een schok realiseerde ik mij dat ze zichzelf aan het bevredigen was! Met mijn pik in haar mond keek ze me schalks aan, om te zien dat ik zag dat zij zichzelf hielp. Ik werd er helemaal wild van. ‘Kom, ga liggen!’, zei ik haastig. ‘Nee, ik wil eerst dat jij mij proeft. Jij hebt veel voorvocht, maar zelf lek ik ook teveel. Maak mij droog, bef me leeg… Oooh alsjeblieffff…’
Thea sprong op, spreidde haar benen zo dat ik precies met mijn hoofd onder haar kutje zat. Die geur, ooh die geur. Ik denk dat ik die nooit meer zal vergeten. Langzaam zakte ze naar beneden. De geur was adembenemend, en die heerlijke vleesroos leek er minuten over te doen voordat ze mijn gezicht zou raken. En dat gebeurde…
Ik zou spontaan klaar gekomen zijn als ik niet meteen had gebeft. Ik deed mijn uiterste best om haar genot te stimuleren, ter afleiding. En ze kreeg genot.
Door haar knieën gehurkt, en haar tieten ongegeneerd betastend, wiegde Thea met haar hoofd heen en weer. Ogen geloken, kin naar boven. Ze kreunde, geil, intens en op de golven de ondraaglijkheden die ik bij haar teweeg bracht, bewoog haar lichaam heen en weer. God, wat voelde ik mij goed!
In en uit stopte ik mijn tong in haar kutje. En bij iedere keer likte ik even snel aan haar clitoris. Het was een vrouw, een prachtige vrouw, en ze smaakte net zo: prachtig en geil. Ik streelde met mijn handen de achterkant van haar dijbenen, betastte haar fantastische, strakke billen.
Ik hield even halt met mijn wijsvinger voor haar poepgaatje, wreef er een paar keer tergend over heen. Ik bevochtigde Thea daar met haar eigen kutgeil, en ineens dreef ik al beffend mijn vinger in haar anus.
‘Oeh jah!!! Oeoeoeh… Oi-oi-oi!!!’, kermde ze luid. Ze kwam klaar. Al haar spieren in haar lichaam stonden gespannen. Ze zat nog steeds halfgehurkt, en daardoor begon ze hevig te trillen. Mijn zak krampte. Zo’n orgasme had ik nog nooit meegemaakt bij een vrouw. Maar ik wilde nog niet komen, ik wilde háár hoogtepunt meemaken. Bewust, van het begin tot het einde.
Met de eerste naschokken kwam Thea als vanzelf overeind, om zich daarna zuchtend naast mij op het bed te laten vallen. Het ondraaglijke genot ebde weg, Bevrediging was wat ze uitstraalde, zo liggend op haar buik. Ik draaide mij naar haar toe en zoende haar nek. ‘Prachtig… prachtig…’, kon ik er alleen zachtjes uitbrengen. Ze glimlachte krols, haar ogen nog steeds gesloten. Toen duwde ze met haar kontje tegen mijn kruis. Oooh… Ik richtte mij op mijn knieën, nam haar heupen in mijn handen en dirigeerde haar naar boven. Haar twee heerlijk-vlezige lichaamsgaten lonkten uitnodigend. Ik pakte mijn pik en leidde die moeiteloos in haar natte kut. Ze kreunde en stootte zachtjes naar achteren. ‘Ooh ja, een pik na mijn hoogtepunt… Ooh ja, neem me maar. Mhmmm, je hebt me…’, kermde ze. Ik wist niet wat ik hoorde! En dat allemaal bij diezelfde vrouw die mij had zien rukken, in het hoekje van mijn balkon!
Ik pakte haar billen en haalde uit. Drie, vier stoten achter elkaar naaide ik haar echt, gewoon nemen. Ze kronkelde aan mijn pik, gespietst door begeerte. Maar lang hield ik het niet uit en startte een ruwe neukpartij. In-uit, in-uit bewoog ik met mijn snelle kontje.
‘Geef mij een eens een tikje op mijn billetjes, mhm…?’, vroeg ze kronkelend en hijgend van over haar schouder. Meteen gaf ik haar een ‘helikopter’, een korte venijnige tik met de vingertoppen vanuit mijn losse pols. Ze schrok van de snelle reactie en kermde het pijnlijk uit. Meteen wreef ik verzachtend over de getroffen plek. Haar opluchting was te merken. Patsss! Weer een tik, weer haar kreet van pijn en genot tegelijk, en weer mijn verzorgende hand. Pats! Pats! Pats!
Ik wist dat het snel te pijnlijk zou worden, zoiets kan niet blijvend lekker en geil zijn. Ik draaide haar om, op haar rug. Even was mijn penis uit haar, en ik miste het direct. Ik zou nooit meer uit deze heerlijke kut willen. Nooit meer voordat ik het had bevuild…
Haar tieten bedekten haar borst. Ze dedderden op de maat van mijn stotende bewegingen. Thea had haar benen nu helemaal gespreid, en hield haar bekken iets omhoog. Ik kreeg vrijbaan in haar kut. Ook ik neukte met zo wijd mogelijk gespreide benen. Er was niets van onze lichamen dat elkaar nog raakte, behalve dan mijn pik in haar natte lichaamsopening. En diep. Ik hoefde mij maar even te concentreren op het warme, nat-zachte gevoel tegen mijn eikel en om mijn pik, of ik voelde mijn zak tegen mijn onderlichaam aankruipen. Zonder dat ik het zelf stuurde, begon mijn kontje korter, feller, te neuken. Op het laatst neukte ik haar als een hond, zo driftig.
Het werd zwart voor mijn ogen. Mijn geilheid en opwinding namen het helemaal over. Wonderwel bleven ikzelf en mijn lichaam goed gecordineerd stoten; er was geen enkele hapering. Wat vaak nog wel eens het geval is bij een geil neukorgasme van mij. Ik voelde mijn nek opzwellen, mijn hoofd kilo’s zwaarder worden en al mijn nietneukende spieren verstarren. De eerste lading schoot eenvoudigweg in haar, begeleid met onbeheerste dreunen tegen haar schaambeen – later zou ze zeggen dat ik ‘iets te hard’ had gestoten. De direct daaropvolgende zaadlozingen golfden haar lichaam in. En mijn orgasme nam af.
Rillend lag ik naast haar op het bed. Thea streelde mij terwijl ze haar bekken omhoog hield. ‘Waarom doe je dat?’, vroeg ik mij irriterend om haar moeilijke houding. ‘Anders loopt jouw sperma eruit. En mijn man mag de vlekken niet zien op het bed’, antwoordde ze beschuldigend. Ik sprong op, rukte een kast open, pakte een schone doek en drukte die tegen haar uitgewoonde kut. ‘Nee, even lachen’, zei ik schamper, ‘moet je het bed eens zien. Vlekken zei je?’
Het bed zag er verschrikkelijk uit. Zeker niet alles kon gelekt sperma zijn; de meeste vochtplekken kwamen van haar. ‘Ohoh’, zei ze verschrikt, ‘wij waren beestachtig hè?!’ Ik knikte en zei: ‘Ja, wij hadden het zeker nodig…’
En inderdaad, wij hadden het zeker nodig. Toen. En nu nog, want wij zien elkaar drie keer in de week. Een keer zij voor het raam, terwijl ik mij masturbeer. Een keer andersom en de derde keer zij bij mij in bed. Ja, Balkonia is zo slecht nog niet.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *