The great sandy desert is droog, de vrouwen nat…

0
(0)

Op de babbelbox ontmoet je zo eens iemand, dat mag inmiddels wel bekend zijn. Zo sprak ik laatst met ‘Vierra-Blond’, een vrouw van inmiddels laat in de twintig, die midden in de ratrace van haar carrière zit. Dat was niet altijd zo. Vrijwel direct na haar middelbare school kreeg ze ruzie met haar moeder, gespte een rugzak om en vertrok voor een – naar later bleek – jaar naar Australië.
Daar ontmoette ze Ian, een al wat oudere Engelsman, waarmee ze samen in diens caravan optrok. Meer dan dikwijls scheerde het tweetal langs de rand van de afgrond, zowel letterlijk als figuurlijk. Onderweg ontmoetten ze een gelijkgestemd stel, redden hen eigenlijk meer uit The Great Sandy Desert. Hier dan het verhaal van Foukje – haar werkelijke naam – en Ian en hun ontmoeting met Thomas und Milva.

Foukje begon aan de steile klim. Ze keek omhoog. Dat is minstens tweehonderd meter, dacht de mooie blondine. Ze had Ian achter zich gelaten. Hij moest nog wat repareren aan zijn Ute (typische Aus. bestelauto – R66). Het leek haar wel leuk om een paar uur door te brengen op de toppen van die spaarzame rotsformaties in de grootste woestijn te wereld. Gewoon, op jezelf aangewezen zijn, alleen, maar wel natuurlijk Ian op nog geen kilometer afstand.
Het was bloedheet. Zolang de geschiedenis van Australië was opgetekend, had het hier nog nooit geregend. Alleen ’s ochtends, nog voordat de zon opkwam, sloeg de vochtigheid uit de kille nacht neer op het verschroeide land. Dat vingen ze dan ook op, in zogenaamde Condensation Pits. Dit zijn metalen schalen die je in de grond duwt en overspant met plastic. Zoals echte ‘bush men’ verfristen Foukje en Ian hun gezicht ermee, de overige delen het lichaam bleven onverschoond. Dat maakte het mooie meisje niet uit, ze hield er wel van. En van de geur van Ian trouwens.
Terwijl ze naar de rotsformaties liep, rook ze haar gebruikte kutje en genoot. Ze verheugde zich al op de top, dat ze daar zou kunnen zitten, liggen… Ze wist al wat ze zou gaan doen, haar onderbuik jeukte. Ze hield van zichzelf.
Het zweet parelde langs haar lichaam. Ze deed haar drijfnatte t-shirtje uit. Al snel volgde de strakke, korte spijkerbroek. Haar zachte gebronsde huid glinsterde van het zweet en binnenin haar goddelijke lijf groeide de spanning. Ze voelde zich fantastisch. ‘Weinigen doen wat ze werkelijk interesseert’, bedacht de jonge vrouw voldaan, ‘en ik loop hier toch maar’. Foukje voelde zich sterk, zelfverzekerd en was trots op zichzelf. Voordat ze het in de gaten had, was ze op heuveltop. Het schouwspel benam haar bijna de adem, zo mooi was het uitzicht. Ze keek uit over de The Great Sandy Desert; de grootste woestijn te wereld, de meest onherbergzame plek op aarde op de polen na.
Het bloed begon sneller door haar lijfje te stromen. En al snel keerde de kriebel in haar lijf terug. Deze keer liet ze zich echter gaan. Wijdbeens stond de mooie meid op de rotsformatie en betastte haar zweterige lichaam. Ze snoof diep. Het was snikheet, maar kippenvel trok over haar huid. Al snel bevoelde ze haar kut. Ze rilde toen ze voelde hoe viezig en klef haar schaamharen aanvoelden.

Kreunend betastte ze zichzelf. Ze wist dat dit de eerste, echte keer zou worden dat ze zich zou gaan masturberen tijdens haar tocht met Ian. Ze voelde hoe het glibberige vlees opzwol. Met twee handen duwde, masseerde, kneedde en gleed ze over haar schaamlippen. Nog steeds met haar benen wijd gespreid, ging de jonge vrouw liggen. Ze sloot haar ogen en genoot van zichzelf. Steeds sneller bewogen Foukje’s vingers over de lekkerste plekjes van haar lichaam. Ze vermengde Ian’s sperma van een paar uur daarvoor met haar eigen zweet. De mooie vrouw begon steeds sneller te hijgen. Ze voelde alsof ze op de top van de wereld lag. En daar vingerde ze zichzelf! Dat wond haar op. De genotsgolven volgden elkaar steeds sneller op. Ze was geil, beregeil. Niet op mooie mannen, niet op een geile situatie, maar zuiver en alleen op zichzelf. Haar hoogtepunt leidde ze in met één langgerekt gejammer. Onbewust wist ze dat zo hard kon schreeuwen als ze wilde. Alleen Ian zou haar horen. Natuurlijk zou ze zich moeten verantwoorden, in elk geval moeten vertellen wat ze daar deed. Maar de geile, oudere Engelsman zou er alleen maar geiler van worden. Deze wereldburger had andere normen dan de mensen die ze tot dusver kende. Daarom hield ze van hem.
Haar genotskreten vochten tegen hun eigen echo’s. Haar orgasme zwol op tot ongekende hoogten. Op het absolute hoogtepunt bleef ze stil. Foukje kon niet anders, het gevoel benam haar de adem. De druk in haar lichaam werd ondraaglijk. Het gevoel barstte bijna uit haar geilvochtige kut. Het bloed hamerde tegen haar slapen. En ver weg, heel ver weg hoorde ze haar eigen echo van de kreten die ze zojuist eruit had gegooid. Met drie, vier naschokken doezelde Foukje weg.
Loom en bevredigd bewonderde ze het uitzicht. Plots viel haar oog op een stofspoor. Het was alsof het er al jaren lag. Maar Foukje wist dat daar zojuist iets had bewogen. Met een scherpe blik volgde ze het spoor. Ze kon zich niet voorstellen dat dat Ian was. Ze kon de wagen niet zien staan, maar ze wist dat hij in de buurt was. En het spoor kwam van de andere richting! Ook wist ze dat de Pommie (Prisoner of Mother England – scheldwoord R66) nog lang niet met zijn Ute klaar kon zijn. Met haar scherpe blik volgde ze het spoor. Pas toen ze bijna onder de rots waar zij op zat, keek, zag ze een Landrover staan. Er naast zat een vrouw, te rommelen in een tas, zo dacht ze te zien. Foukje schrok, een man was al halverwege de rots en kwam haar richting uit!
Blijkbaar had hij haar gezien, want de man klauterde doelgericht naar haar toe. Foukje keek angstig om zich heen. Kon ze zich nog verstoppen. Wat moest ze doen? Maar het was al te laat. De man was zo dichtbij gekomen dat ze zijn gelaatstrekken al kon onderscheiden. Tegen hem zou ze geen schijn van kans maken. Bovendien, waar moest ze heen vluchten? Ian en de wagen waren aan de andere kant van de heuvel. Als versteend zat de Foukje op grond. Ze was in het stadium aanbeland welke houding zij zichzelf moest geven. Pas toen realiseerde zij zich dat ze nog steeds poedelnaakt was. De man was nu zo dichtbij dat ze zich geen onverhoedse beweging kon permitteren. Toen kwam de kracht in haar terug. Ze besloot onbevangen en onbevreesd af te wachten wat hij zou doen.
‘G’day’, kwam het niet onaardig uit zijn mond. Het was een knappe kerel. Verbaasd en bewonderend keek hij naar de schone blondine. ‘Ik zat een eindje verderop’, zei hij in een onvervalst Duits dialect, ’toen wij u hoorden schreeuwen. Hier op de vlakte draagt het geluid ver, moet u weten. Het leek wel alsof u werd vermoord. Maar nu ik u zo zie, was er geloof ik iets anders aan de hand’. Foukje zag hem naar haar kut en dijbenen kijken. Het geheel zag er nog nat en glibberig uit. Maar de vrouw deed geen moeite haar schaamte te verbergen.
‘Ik dank u voor uw bezorgdheid. Maar zoals u ziet, is er niets aan de hand. U kunt dus wel gaan’, zei Foukje brutaal terug. ‘Nou, dat zal moeilijk gaan ziet u, wij staan al een dag of vier hier. Wij hebben nauwelijks nog een druppel benzine in de wagen. En door naar u te rijden waarschijnlijk helemaal niet meer. Misschien dat u ons kunt helpen’. Hij keek begerig naar haar schaamstreek en kwam met ferme passen op haar af. Foukje’s hart bonsde in haar keel. Ze vermoedde wat er zou gaan komen. Ze voelde zich kwaad, boos, maar vooral ook onmachtig worden. In de middle of nowhere zou ze worden aangerand. Dat kwam niet in haar fantasie voor. En er was niets, maar dan ook helemaal niets, dat hem ervan zou kunnen weerhouden.
‘Wat ga je doen’, vroeg ze met een beverige stem. De man was zichzelf al aan het uitkleden. ‘Wat denk jezelf Fraulein. Zo’n kans krijg ik nooit van mijn leven meer. Ik ga niet zeggen dat je het lekker gaat vinden. Maar zo te horen was jij hier ook geen vlinders aan het vangen. Dus geef jezelf maar, dan zal het snel over zijn’. Zijn stem klonk hard, ijskoud. Ook zijn pik was hard en knoertgroot. ‘Wat denk je nou’, probeerde Foukje nog, ‘Dat je me zomaar hier kunt nemen? Zonder dat ik het zelf wil? Je vrouw of vriendin zit notabene beneden?!’ De man keek haar even aan. ‘Die weet ervan’, retourneerde hij. ‘In principe ben ik een goede man. Wij rijden zes mijlen om te kijken of ik iemand in nood kan helpen. Ik kom aan en wat zie ik? Een naakt meisje, dat zichzelf zo heeft lopen helpen, dat alle stations rond The Great Sandy Desert het hebben kunnen horen. Nee, mister right kan ik hierdoor niet blijven’.
De man sjorde aan zijn pik en zakte op zijn knieën. Ruw deed hij haar benen van elkaar en ging ertussen liggen. Snel en behendig gleed hij zijn knoertharde pik tussen haar schaamlippen. Met heel lichaam duwde hij zijn vleesboom in haar neukschacht. Dit alles ging Foukje veel te snel. Ze begreep de hulpeloosheid van de situatie. Boos worden had geen zin. Welbeschouwd had hij het recht niet haar zo binnen te dringen. Maar ze besefte donders goed dat de vervulling van haar erotische fantasie wel degelijk een risico met zich meebracht. Net voordat hij haar penetreerde besloot ze het daarom maar over haar heen te laten komen. Ze zou stoïcijns zijn stoten ontvangen. Hij zou een tapijt neuken, een levenloos iets.
De man duwde met zijn lichaam haar benen nog wijder uit elkaar. Hij was niet ruw. Integendeel, al zijn bewegingen waren teder. ‘Dat komt natuurlijk omdat ik mij zo opstel’, bedacht Foukje zich. Pijn deed het evenmin. De masturberende acties hadden haar spleetje goed toegankelijk gemaakt. Voorzichtig haalde hij zich heen en weer in haar onderlichaam. Ze begon moeite te doen een groeiend gevoel van aangenaamheid weg te denken. Eerlijk is eerlijk, het was dan wel tegen haar wil, maar haar schaamstreek was nog supergevoelig. Bovendien gebeurde het voorzichtig en was hij nog een lekkere vent op de koop toe ook. ‘Je moet denken dat ik dit leuk vind hoor’, zei Foukje tegen hem alsof ze voor zichzelf iets wilde bewijzen. De man keek haar aan, terwijl hij doodleuk in haar bleef glijden. ‘Leuk en lekker hoeven niet in elkaars verlengde te liggen. Ik vind dit ook niet leuk, moet je weten’, antwoordde hij ernstig. ‘Zeg, hoe heet je eigenlijk’, hervatte de Nederlandse het gesprek. Terwijl ze dit vroeg, kantelde Foukje haar bekken iets zodat de man er iets beter bij kon. ‘Thomas’, zei de bewegende man met een trilling in zijn stem. Blijkbaar had hij gemerkt dat het meisje haar onderlichaam iets had verschoven terwille van hem! ‘Je doet het nogal zachtjes, Thomas’, merkte de jonge vrouw nogal droog op. ‘Voor een echte aanrander krijg je een laag rapportcijfer’.
Geïrriteerd haalde de Duitser zijn pik uit haar schede. ‘Ja, moet je nou eens luisteren Fraulein. Ik heb nooit gezegd dat ik een verkrachter ben. Dit heb ik nog nooit gedaan. Maar ik denk dat iedere kerel zo gereageerd zou hebben. Het spijt me’. De man trok zijn onderbroek weer omhoog. Zijn inmiddels halfslappe lul stribbelde nog iets tegen, maar liet zich al snel invangen door de jeans die over de strakke billen werden gehesen. Nog steeds poedelnaakt keek Foukje hem aan. Nu hij zich zo open en kwetsbaar opstelde, trok er een zweem van spijt door haar lijfje.
‘Tja, jullie mannen willen altijd veel te snel’, murmelde Foukje zachtjes. Verbijsterd keek Thomas haar aan. Hij zag hoe de mooie vrouw zich naar hem oprichtte en haar hand naar de zijne uitstak. Als aan de grond genageld, nam hij die aan. Ze trok hem naar zich toe. De bobbel achter de jeans was ineens tot grote hoogten gestegen. ‘Je moet het ook rustiger aanpakken. Ik waardeer het dat je zo eerlijk tegen me bent’. Foukje begon hem weer uit te kleden. De zware jongen sprong de herwonnen vrijheid tegemoet. Hij rook naar haar eigen kutgeil. Opgewonden nam het Nederlandse meisje de stuiter in haar mond. Thomas kreunde. Hij wist niet wat hij meemaakte. Nu was zij het die het initiatief nam. Hij lag nu ook spiernaakt onder de koperen ploert en werd gepijpt door de vrouw die hij zojuist aanrandde! Hij taxeerde zijn emoties en kwam tot de conclusie dat deze rol hem veel beter lag.
Thomas richtte zijn hoofd op en zag het meisje intensief en met veel genoegen haar werk doen. ‘Het lijkt wel alsof haar eigen smaak haar extra opwindt’, schoot het door hem heen. Foukje voelde de snikkel in haar mond nog iets harder worden. Op de lokatie van haar dromen begon ze aan een intense neukpartij met een man. Daar had het fantasierijke meisje nog nooit aan gedacht. ‘Ga eens staan’, vroeg ze tussen twee pijphalen door. Thomas deed wat van hem werd gevraagd. Foukje bleef gehurkt zitten. Thomas’ stoere, maar ook kwetsbaar-naakte gestalte tegen de staalblauwe luchten van de Australische woestijn deed haar wegzwijmelen. Het gespierde profiel, slechts onderbroken door de abnormaal grote uitstulping van de opgewonden penis, maakte haar warm van binnen. Ze voelde aan haar kutje. Nieuw vocht had zich verzameld in en rond haar pas-geschoren schaamlipjes. En ze masseerde weer zichzelf. Nu niet op het gevoel, maar op de pure geilheid die haar had overvallen.
‘Neem me’, smeekte ze. ‘Neem me staand, terwijl we door jouw vriendin gezien kunnen worden,. en misschien ook wel door Ian. Thomas schrok. ‘Ian!’, riep hij uit, ‘je bent hier met iemand anders’. Toch ging hij in de positie staan die hem werd aanbevolen.
‘Ja, Ian, mijn Engelse vriend. Hij geeft de wagen een onderhoudsbeurt, we staan hier aan de andere kant van de rots’, antwoordde Foukje alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.
Thomas keek haar bevreemd aan. Die is makkelijk, dacht hij en pakte het meisje bij haar bevallige heupen. ‘Misschien kunnen we wel wat met z’n vieren regelen, als jij hier klaar bent’, zei het meisje. Op dat moment schoof Thomas zijn penis voor de tweede keer in haar prachtige lichaam. Foukje klemde zich aan zijn hals vast en drukte haar lijf stevig tegen hem aan. Zijn neukstengel drong dieper en dieper haar lichaam binnen. Beiden keken over elkaars schouder naar de omgeving. Ze voelden zich één met de natuur. Foukje genoot. Het vreemde mannelijke vlees in haar onderlichaam prikkelde haar natuurlijk belevingsvermogen. Iedere beweging in haar lichaam werd ze gewaar. Tegelijkertijd prikkelde de natuur iedere huidcel op haar lijf. Ze voelde alsof ze werd meegenomen naar de basis van het menselijk bestaan. Thomas verhoogde zijn ritme. ‘O ja, neuk me. Doordring me. Geef je aan me’. Foukje steunde. Heel haar lichaam was één grote zinnenprikkeling geworden. Het schuren van haar clitoris op zijn onderbuik en de inwendige pikmassage waren slechts onderdeel van het genot.
De lucht binnen het meisje’s gezichtsveld begon steeds meer te zinderen. Dat wat we doorgaans met onze eigen ogen zien, werd voor Foukje steeds meer een andere realiteit. Ze zag het steen ademen, voelde het zand leven en merkte dat de zon glimlachte. Ze wist dat ze zich zou gaan masturberen boven The Great Sandy Desert, maar dat een vreemde vent haar daar genot zou geven, daar had ze niet op gerekend. Alles deinde op het ritme van het mannelijke geslachtsorgaan in haar schede. Ze pakte de man nog steviger beet. Ze fluisterde in zijn oor. Zachtjes en geheel in overeenstemming met haar gemoedstoestand: ‘Ik ga over. Het gaat gebeuren’. Toen kwam ze klaar. Aan de geleidelijke overgang tussen de menselijke en natuurlijke realiteit kwam plots een einde. Het blauw van de hemel sloeg in één klap over naar gifgroene tinten die steeds intensiever naar alle windrichtingen uitstraalden. Met het verhogen van de intensiteit, veranderden de tinten naar zachtere kleuren. Net voordat het hoogtepunt wegtrok, werd alles van licht-roze naar dieprood. Toen was het voorbij. Foukje schokte nog wat na. Haar schaamstreek gloeide. Ze voelde een melange van mannelijk voorvocht en haar eigen kutgeil op de binnenkant van haar benen zitten. De vrouw liet zich hijgend op de grond vallen. Thomas keek haar met grote ogen aan. ‘Wat is er met jou gebeurd’, vroeg de man verbaasd. ‘Het was zo mooi’, hijgde ze, ‘het was Alles’. Maar ze zag dat Thomas er weinig van begreep. Energiek ging ze staan. ‘Kom’, zei ze enthousiast, ‘laten we jouw vrouw halen, dan lopen we naar Ian toe. Ik weet zeker dat hij kennis met jullie wil maken!’

Nog voordat Foukje en Milva elkaar de hand konden schudden, wist de Duitse vrouw wat er gebeurd was, daar boven op de rots. Dat kon ze zien aan de gelaatsuitdrukking van haar man. Ze bestudeerde het meisje goed. Ongetwijfeld was dat ook een Europeaanse kon ze zien. En niet lelijk ook! Ze fatsoeneerde – voor zover dat nog kon – haar schamele kleding en stak haar hand uit. Dit meisje werkte op haar zinnen. Foukje nam de hand aan, maar boog meteen haar hoofd naar voren om de vrouw te kussen van wie ze net de man had geneukt. Over elkaars wang schoven de lippen naar elkaar, en voordat Thomas het in de gaten had, zoenden de twee jongen vrouwen elkaar innig.
Met de aller- allerlaatste druppel reed het drietal om de rots, en stopte achter Ian’s Ute. Verbaasd klauterde de man onder zijn wagen vandaan, keek en zag zijn girlie innige gearmd met een vreemde vrouw staan. Een man stond er naast schaapachtig te lachen. De Engelsman zuchtte, en wist wat er stond te gebeuren. Hij veegde zijn handen af, stond op en leidde het gezelschap naar de caravan. Het zou een lange avond worden..

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *