Vrijgezellenfeest

4
(1)

Dan, de bruidegom en vrijgezel, was meer een kennis dan een vriend. Ik denk eerlijk gezegd dat ik alleen was uitgenodigd om de nummers op te maken. Hoe dan ook, het was een avondje uit, dus waarom niet? Ikzelf, Dan en zes andere jongens, waaronder Dan’s twee broers, zijn aanstaande zwager Sean en een paar vrienden, kwamen al vroeg samen voor een ontbijt. We zouden wat eten nodig hebben om onze magen te vullen. Ik kende Dan via Sean, de oudere broer van Dan’s verloofde Yasmin. We waren al vrienden sinds school en ik leerde Yasmin ook vrij goed kennen. Ze was ver boven Dan’s niveau.

Na een zeer vettig maar zeer bevredigend Engels ontbijt, gingen we naar de eerste bar. Het plan voor de dag was drinken, gevolgd door voetbal, nog meer drinken en later de stad, waar ongetwijfeld nog meer gedronken zou worden. We dwongen Dan in de vroege namiddag een paar shotjes te nemen en gingen naar het voetbal.

“Zin in een gokje, jongens?” vroeg ik toen ik naar de bookmakers in het stadion liep.

“De grote man is in goede vorm, heeft eerste scoorder op het lijf geschreven” antwoordde Sean.

“€50 elk?? Ik heb een goed gevoel over hem” Zei Dan, duidelijk niet bezorgd over het verspillen van te veel geld vandaag

“Waarom niet, hij staat op 6/1 dus dat is 350 euro terug voor ieder als het binnenkomt” zei ik en overhandigde mijn 50 euro aan de kassier. De andere jongens waren geen grote gokkers, dus alleen ik, Dan en Sean deden mee aan de weddenschap.

Het was een saaie wedstrijd, maar het maakte niet uit, een late goal van onze Nummer 9 bezegelde een 1-0 overwinning en, nog belangrijker, won ons onze weddenschap. We haalden onze winst op en gingen terug naar het hotel waar we die avond logeerden. Na een feestelijk drankje, met jaloerse opmerkingen van de anderen die niet aan de weddenschap hadden meegedaan, gingen we naar onze kamers om ons klaar te maken voor de avond. Sean en ik deelden een kamer.

“Dus, wat is het plan voor vanavond, Sean? Jij bent tenslotte de getuige”, vroeg ik terwijl we onze kleren controleerden en ons insmeerden met een overvloed aan aftershave.

“We hebben een VIP-stand geboekt bij Aurora en daarna heb ik ons ingeschreven voor herenentertainment bij Velvet”, legde Sean grijnzend uit.

Aurora was een van de plaatselijke nachtclubs. Het had twee verdiepingen, drie zalen en bood altijd een geweldige avond uit. Velvet daarentegen was een stripclub. Het was een luxueuze plek en een regelmatige hotspot voor vrijgezellenfeesten en mannenavonden.

“Ik veronderstel dat het geen echt vrijgezellenfeest zou zijn zonder dat iemand wat tieten in zijn gezicht krijgt’, lachte ik.

We kwamen weer samen met de anderen in de bar van het hotel en dronken nog wat terwijl we op de taxi wachtten. De taxi kwam al snel en we gingen op weg naar Aurora. Twee van de jongens hadden de hele dag bijzonder hard gedronken, zo hard zelfs dat toen we vooraan in de rij stonden, de portier hen niet binnen wilde laten. Nadat een poging tot onderhandelen met de uitsmijter vruchteloos bleek, boden de twee jongens Dan hun excuses aan en gingen terug naar het hotel. De resterende zes van ons gingen verder naar binnen.

De gastvrouw bracht ons naar ons hokje, dat uitkeek op de dansvloer in de grote zaal van de club. De stand werd geleverd met een emmer bier en een paar flessen wodka, die geen van allen lang meegingen. We hadden voorlopig genoeg gedronken en gingen naar de dansvloer. We zagen een groep meisjes die duidelijk op een vrijgezellenfeest waren, gezien de opblaasbare penis’ en ‘L’ borden die aan de meeste van hun nekken hingen. En niet te vergeten de vrijgezelle vrouw zelf, die een strakke witte jurk droeg waarin haar mooie figuur goed tot zijn recht kwam, een namaaksluier en haar eigen set ‘L’-platen. We benaderden hen en maakten duidelijk dat we ook een aanstaand huwelijk in de groep aan het vieren waren.

Dan was altijd al vrij saai geweest en al gauw bespraken hij en de aanstaande bruid elkaars trouwplannen en praatten verder terwijl de rest van ons ter ere van hen feestvierde. Sean en ik begonnen te dansen met twee van de meisjes die bijzonder aantrekkelijk waren. De ene was donkerharig, slank en duidelijk erg dronken. De andere had blond haar van schouderlengte, een gewelfd figuur en droeg een strak zwart jurkje met een diep decolleté dat haar indrukwekkende borsten accentueerde. De brunette viel meteen voor Sean, waardoor ik in mijn voordeel bij de blondine bleef. We dronken en dansten samen, steeds flirteriger met elk liedje dat de DJ draaide. Na een tijdje keek ik om me heen om te zien waar de anderen waren. Dan en de Hen zaten bij de stand en beschreven elkaar nog steeds de fijne details van hun aanstaande huwelijken. Sean probeerde nog steeds met de brunette te dansen, hoewel ze nu bijna te dronken was om op te staan. De andere drie waren nergens te bekennen en moeten weggeglipt zijn terwijl wij bezig waren.

“Zo te zien hebben je vrienden je in de steek gelaten” zei de blonde, met een brutale glimlach

“Die van jou ook” antwoordde ik, terwijl ik in de richting van de rest van het vrijgezellenfeest bewoog, wankelend naar de uitgang

“Ik ben Chloe” zei ze, duidelijk geen haast hebbend om zich bij haar vrienden te voegen.

“Chris” antwoordde ik.

“Zin in een drankje? We hebben er genoeg aan onze tafel” vroeg Chloe, terwijl ze mijn hand aandringend vastpakte.

Ze leidde me naar hun tafel, die nu leeg was nadat de meeste andere meisjes vertrokken waren. Ze hadden de beste tafel van het huis, helemaal achteraan in de zaal, weggestopt in een hoek, met een matglazen scherm dat het hokje scheidde van de rest van de zaal en ons wat privacy gaf. Ik ging zitten en Chloe sloot het scherm. Ik schonk ons elk een wodka en cola in en Chloe ging naast me zitten. Ze nam een slokje van haar drankje en leunde toen recht naar me toe om me te kussen. Haar lippen waren koud van het drankje en ik kon de alcohol proeven toen ik mijn tong in haar mond liet glijden. Ik legde mijn hand op haar wang en de achterkant van haar hoofd, met mijn vingers in haar haar genesteld. Haar hand gleed naar mijn dij. We bleven zoenen terwijl ik haar lichaam dichter naar me toe trok, haar borstkas tegen de mijne drukkend. Ik liet mijn hand van haar gezicht zakken en streelde haar borst, haar tepel plagend door de strakke stof van het jurkje. Haar harde tepel drukte tegen de stof en ik kneep er zachtjes in tussen mijn vingers. Chloe slaakte een hijg, een mengeling van pijn en genot.

Ze ging met haar hand verder langs mijn dij en begon in mijn kruis te knijpen en te strelen door mijn jeans. Niet lang daarna ritste Chloe de rits open en schoof ze net genoeg naar beneden om mijn pik te onthullen, die bijna door mijn boxershort naar buiten kwam. Uiteindelijk stopte ze even met me te zoenen en keek naar mijn lid toen ze hem uit mijn ondergoed trok. Ze moet onder de indruk geweest zijn, want ze staarde een ogenblik voor ze van de zetel naar beneden schuifelde en op haar knieën voor me ging zitten. Ze zat bijna helemaal onder de tafel met alleen haar hoofd en schouders vrij. Ik keek op haar neer en ving haar blauwe ogen voor een moment voordat ze haar blik weer op mijn kloppende penis richtte. Chloe nam me in haar hand en likte mijn pik van de basis van de schacht tot de punt, terwijl ze haar nu warme lippen over het uiteinde liet glijden. Ik woelde met mijn vingers door haar haar terwijl ze mijn pik overal zoog en kuste. Mijn gekreun van genot werd overstemd door de luide muziek. De mooie blondine streelde snel mijn pik terwijl ze zoog, duidelijk niet in de stemming om alleen maar te plagen meer. Haar tong zwiepte en flikkerde rond het uiteinde van mijn penis. Ze keek op om me in de ogen te kijken, zonder haar lippen van me af te halen. Ik staarde terug naar haar. Haar prachtige blauwe ogen leken dwars door me heen te kijken. Haar blonde haar bedekte gedeeltelijk haar gezicht en gaf haar een ironische blik van onschuld. Haar lippen omsloten mijn pik en ik kon het in haar wangen zien als ze zoog. De aanblik van haar mooie gelaatstrekken, gekoppeld aan het geweldige werk dat ze deed met haar tong, brachten me al snel tot een enorm orgasme. Mijn lichaam verkrampte en ik kreunde luid terwijl ik mijn hete, kleverige lading in haar mond spoot. Ze zoog de laatste druppel uit me en slikte alles door.

Chloe stond op en nam een grote slok van haar drankje. Ik trok mijn spijkerbroek weer omhoog en kwam tot rust. Ik stond op en ging dichter bij Chloe staan. Haar lichaam zag er perfect uit in de strakke zwarte jurk. Ik legde mijn handen rond haar middel en tilde haar ronde lichaam op de rand van de tafel. Ik kuste haar nek en bewoog me tussen haar benen toen ze die om me heen sloeg.

Chloe fluisterde in mijn oor “Ik zei tegen mezelf dat ik dit vanavond niet zou doen”

“Je kunt je vrienden toch niet al het plezier laten hebben?” antwoordde ik retorisch.

Ik liep met mijn handen langs de buitenkant van haar dijen en omhoog langs haar jurkje. Toen ik bij haar string kwam, wilde ik hem naar beneden trekken, maar Chloe hield me tegen. Ze glimlachte en reikte tussen haar benen door. Ze trok het kruis van haar zwarte string naar één kant en liet me haar geschoren kutje zien. De natte lippen glinsterden ondanks de lage verlichting in de kamer. Ik nam plaats en plaatste mijn gezicht voor haar middel. Haar aroma vulde mijn neusgaten en ik voelde dat ik begon te watertanden. Ik strekte me uit en trok Chloe’s onderlichaam naar mijn gezicht, waarna ze haar benen over mijn schouders legde. Ze ging achterover op de tafel liggen en raakte haar tepels aan, die zich nog nadrukkelijker dan voorheen tegen haar jurk drukten. Ik begon de binnenkant van haar dijen te kussen. Ik wisselde af tussen haar linker- en rechterbeen en kwam steeds hoger. Hoe dichter ik kwam, hoe sterker en beter het aroma werd. Ik bereikte het toppunt van haar open benen en begon rond haar vulva te kussen. Chloe duwde haar heupen naar mijn gezicht maar ik bleef haar plagen. Ik legde nog een paar kusjes op haar, dit keer rond haar warme kutlippen om ze extra nat te maken. Toen trok ik me een klein beetje terug en blies koele lucht op haar warme lippen.

“Uuhhhh” hijgde Chloe.

Ik bleef nog een paar seconden blazen en keek hoe haar heupen bewogen toen ze gek werd van het plagen. Chloe haalde haar hand door mijn haar en trok er zachtjes aan. Dat was genoeg van het plagen. Ik gebruikte mijn tong om haar schaamlippen te splijten en gleed met mijn tong rond haar drijfnatte kutje. Ik verkende elke centimeter, likte op en neer en stak mijn tong net in haar vagina. Chloe kreunde de hele tijd.

“Eet het” hoorde ik in haar ademloze stem.

Ik werkte me een weg naar haar clitoris, en likte elke centimeter van haar poesje onderweg. Chloe begon te beven toen ik met mijn tong rond haar kloppend rondje draaide. Ik zoog haar clitoris in mijn mond en rolde er met mijn tong omheen. Haar sappen smaakten warm en zoet. Zachtjes beet ik op haar clitoris en liet hem zachtjes tussen mijn tanden glijden. Chloe’s handen pakten mijn hoofd vast en duwden mijn gezicht harder in haar kruis. Ik kon haar kreunen door de luide muziek heen horen. Ik keek omhoog terwijl ik haar leeg at en merkte dat ze door haar jurk heen kneep en trok aan haar harde tepels. Ik voerde het tempo op terwijl ik steeds harder likte en zoog. Chloe’s ademhaling versnelde ook. Toen spande haar lichaam zich, haar dijen klemden zich rond mijn hoofd. Chloe trok aan mijn haar in haar extase toen ze hard klaarkwam. Ik proefde haar sperma toen het uit haar soppende kutje sijpelde. Ze kreunde en sidderde van genot gedurende een tiental seconden. Ik leunde achterover, veegde mijn mond af en bewonderde het uitzicht op Chloe, die met open benen voor me zat, haar kutje druipend nat en haar tepels die bijna door haar jurkje heen barstten.

“Nou, wat ben jij lekker” complimenteerde ik

Chloe glimlachte, veegde haar haren uit haar gezicht en paste haar ondergoed opnieuw aan. Ze sprong van de tafel af en pakte haar tas.

“Zo, kan ik je nummer krijgen, of is dit maar een eenmalig iets?” Vroeg ze me.

Ik was een beetje verrast, ik had helemaal niet verwacht dat ze om mijn nummer zou vragen.

“Errr, tuurlijk. Ja” antwoordde ik, bijna nerveus ineens.

Chloe gaf me haar telefoon en ik voegde mijn nummer toe aan haar contacten. Terwijl ik dat deed, werd er geklopt op het glazen scherm dat de ingang van de cabine bedekte. Het scherm ging open en er verschenen vier mensen. Dan, Sean en Chloe’s twee overgebleven vrienden liepen naar binnen.

“Waar zijn jullie geweest? Jullie hebben al het plezier gemist” zei de dronken brunette, die om Sean’s nek gedrapeerd zat.

“Mijn voeten deden pijn, dus kwamen we naar hier om wat te relaxen” antwoordde Chloe.

De vier leken niet overtuigd door Chloe’s leugen, maar trokken het niet in twijfel.

“Nou, we zijn klaar om te vertrekken, ga je mee? Of blijf je bij je nieuwe vriendje?” Vroeg het meisje.

Ik stapte naar binnen “Dat is het niet” grinnikte ik. “Wij jongens gaan nu toch weg.”

We begonnen allemaal het hokje te verlaten. Achter iedereen draaide ik me om en gaf Chloe een knuffel, terwijl ik in haar fijne kontje kneep. Ze gaf me een knipoog en fluisterde tegen me

“Hou je telefoon aan”.

We gingen allemaal weg en de meisjes en wij gingen onze eigen weg. De nacht was nog jong en er was nog genoeg te feesten. We sprongen in een taxi en gingen richting Velvet.

“Leuk gepraat met de aanstaande bruid?” vroeg Sean aan Dan

“Niet echt”, antwoordde Dan.

“Hoezo, wat is er gebeurd?” vroeg ik

“Ze probeerde me te versieren. Ze zei dat ze niet van haar verloofde hield en dat ik haar laatste kans was om wat actie te krijgen voor de bruiloft. Daarvoor leek ze me een aardig meisje. Was niet erg blij toen ik haar afwees, toen kwamen we Sean zoeken, en toen jou.”

Sean en ik lachten “Deze hoeren zijn niet loyaal” grapte Sean.

“Jullie twee lijken plezier te hebben” Dan gebaarde naar ons

“Dat kun je wel zeggen” glimlachte ik

“Spreek voor jezelf” zei Sean “Ik moest haar de meeste tijd overeind houden, ze was bezopen”

“Dat verklaart waarom ze voor jou ging in plaats van voor mij”, grapte ik.

Sean en Dan lachten “Brutale klootzak”

“Dus, wat is er echt gebeurd met jou en die blonde?”

“Niet veel, ging terug naar haar stand voor een paar drankjes en een praatje. Ik had een klein kusje, weet je, niets bijzonders” zei ik overtuigend en daar lieten ze het bij.

Snel genoeg kwamen we aan bij Velvet. We betaalden de taxichauffeur en gingen naar binnen. Velvet was een duurdere stripclub en niet zo louche als veel van de soortgelijke etablissementen in de stad. De meisjes dansten beter, praatten vlotter en waren over het algemeen heter dan elders. Het was een prijzige zaak, maar dat hield de meeste klootzakken weg die je zo vaak in een stripclub aantreft. Sean vertelde de dame aan de bar dat we hadden geboekt voor een vrijgezellenfeest en legde uit dat we nu maar met z’n drieën waren. Ze wees ons onze tafel en sorteerde drankjes voor ons.

De tafel stond vlak bij het podium en het was rustig die avond, dus er waren genoeg danseressen om rond te gaan. Al snel stelde een gedempte microfoonstem een meisje voor op het podium.

“Heren, houd uw ogen op deze. Verwelkom alstublieft, de heerlijke …. Cherri”

Heerlijk was een understatement. Ik werd meteen aangetrokken door haar donkerrode haar, met subtiele krullen die tot in de kleine puntjes van haar rug liepen. Mijn ogen volgden naar haar ronde billen, die tevoorschijn kwamen onder een klein, wit, geplooid rokje. Haar benen waren lang, met dikke dijen die uitliepen in witte, kniehoge, nauwsluitende laarzen. Toen ik weer naar boven keek, zag ik dat haar taille een zandloper vorm had en dat ze enorme borsten had, netjes in een witte, kanten beha. Haar mooie gezicht maakte het plaatje compleet. De zaal was bijna stil, ik denk dat iedereen in shock was.

De muziek begon en Cherri naderde de paal in het midden van het podium. Ze greep hem vast, sloeg haar benen eromheen en begon te klimmen. In een seconde was ze ruim 2 meter boven de grond. Haar rok verborg haar achterste nauwelijks op deze hoogte. Ze liet met beide handen los en hield zich met haar dijen vast. Terwijl ze zich omdraaide, haakte Cherri haar beha los en gooide die naar een groepje jongens aan een andere tafel, wat een gejuich opriep van de toeschouwers. Haar borsten waren perfect. Groot, natuurlijk en vol, met subtiele areola’s die haar harde tepels omringden. Met haar dijen nog steeds steunend op haar gewicht aan de paal, kneep Cherri haar tepels tussen twee vingers aan elke hand, en trok er zachtjes aan. Ze leunde achterover, nu perfect horizontaal en gleed langzaam langs de paal naar de grond. Ze spreidde haar benen om zich van de paal te bevrijden en liet daarbij haar witte kanten slipje zien. Het was maar een blik van een seconde, maar het was genoeg om haar publiek te laten kwijlen. Cherri wist wat ze deed. Rollend op haar buik, gleed de roodharige schoonheid langzaam terug op haar knieën, terwijl ze haar borst dicht bij de grond hield, met haar kont naar het publiek gericht. Haar witte string was net genoeg om haar kutje en kontje te bedekken, en liet net genoeg over aan de verbeelding van de toeschouwers.

Ik keek de zaal rond en merkte hoe elke kerel gefixeerd was op Cherri. Sommigen van hen hadden andere dansers op hun schoot zitten die hen probeerden om te praten om een dans te kopen, maar ze werden volledig genegeerd. Cherri beëindigde haar show door het publiek een kus toe te blazen en terug te glippen achter het gordijn. Het duurde een paar seconden voordat iedereen weer tot de realiteit was teruggekeerd en zich weer op de rest van de zaal concentreerde. Meisjes begonnen op de omringende tafels af te dalen, gretig om voordeel te halen uit de seksuele frustratie die hun collega net had opgebouwd. Snel genoeg kwamen er 3 meisjes aan onze tafel.

“Zo, jullie zijn onze VIP’s, wij zullen vanavond voor jullie zorgen” Zei een van de meisjes

“De eerste dans is gratis voor vrijgezellenfeesten, dus volg ons.”

Elk meisje nam onze handen en leidde ons naar de VIP danscabines, ze waren anders dan de gewone cabines. De gewone cabines waren afgezet en bedoeld voor 1 man en 1 meisje, maar dit was een grote, ronde, open ruimte zonder beveiliging. Omdat het een chiquere zaak was, werd de beveiliging in de VIP-ruimte gedaan door camera’s om de ervaring van de klanten niet te verstoren.

“Ik ben Savannah” Zei de danseres die me naar het hokje had gebracht.

“Leuk je te ontmoeten” antwoordde ik met een wrange glimlach, terwijl ik tegenover haar ging zitten.

Savannah, zoals de meeste meisjes die bij Velvet werken, was beeldschoon. Ze was 6ft, blond, slank en lenig. Haar bewegingen waren goed en brachten zeker mijn motor op gang, maar ik kon het niet helpen aan Cherri te denken. Ik was gebiologeerd door haar. Zelfs toen de langbenige blondine op mijn schoot lag, terwijl mijn harde lul door mijn jeans over haar kruis schuurde, was ik met mijn gedachten ergens anders. Ik MOEST een dans hebben met Cherri.

Na een paar minuten kuste de nu naakte Savannah me op de wang om aan te geven dat de dans voorbij was en ik verliet het hokje om naar de tafel terug te keren terwijl zij zich weer aankleedde. Ik ging zitten en Dan en Sean volgden al snel, terwijl ze behoedzaam liepen om hun erecties te verbergen.

“Dit is een geweldige plek” zei Dan.

“Alleen het beste voor het vrijgezellenfeest” antwoordde Sean. We klonken met onze flessen samen in een toast op Dan.

“Zin in nog een rondje, schat?” hoorde ik van over mijn schouder

Ik keek om en zag Savannah aan mijn zijde staan. Ze hurkte naast me neer en wapperde met haar lange wimpers in mijn richting.

“Eigenlijk” antwoordde ik “wilde ik je om een gunst vragen”

“Tuurlijk”

“Wat zijn de kansen om Cherri hier te krijgen om te dansen voor het vrijgezellenfeest?” vroeg ik.

“Ze zal het nogal druk hebben denk ik, maar ik zal zien wat ik kan doen. Beloof me gewoon dat je me later nog eens meeneemt” Savannah knipoogde terwijl ze Cherri ging zoeken.

We bleven nog een tijdje drinken en babbelden over de avond tot nu toe. Sean was nogal druk met zijn meisje, hij ging heen en weer om met haar te dansen en trakteerde haar tussendoor op drankjes, dus was ik meestal alleen met Dan. Al snel zag ik Cherri en Savannah naar de tafel komen.

“Zo, wie van jullie fijne heren staat op het punt zijn leven te ruïneren door te gaan trouwen?” vroeg de roodharige.

“Dat zal ik zijn” zei Dan

“Zullen we eens kijken of we je een fatsoenlijke uitzwaai kunnen geven?” zei Savannah

Dan zag er opgewonden maar doodsbang uit. Ik kon niet anders dan om zijn gezicht lachen.

“Als we nu eens allebei met hen meegingen, zodat je niet levend wordt opgegeten, eh Danny? Ik trakteer” stelde ik voor.

Dan antwoordde met een bezorgd knikje. We lieten Sean met zijn meisje achter en volgden de meisjes naar de VIP-standjes. Ze zetten ons tegenover elkaar met een tussenruimte van een halve meter. Ik betaalde de rekening en maakte het me gemakkelijk. Savannah had zich omgekleed in een blauwe BH met zwarte kanten jarretels en blauwe kousen. Cherri was terug in haar witte BH, rok en laarzen en zag er van dichtbij nog beter uit. Cherri kwam naar Dan en Savannah kwam naar mij. Ze begonnen allebei te dansen.

Savannah deed snel haar beha uit en drukte haar ronde nepborsten in mijn gezicht, terwijl ze een tepel over mijn lippen wreef. Ik zoog er zachtjes op toen het voorbij kwam, waardoor Savannah zachtjes kreunde. Ze ging schrijlings over mijn schoot zitten en begon tegen mijn kruis aan te schuren, zoals ze al eerder had gedaan. Mijn pik begon tegen mijn spijkerbroek aan te drukken en Savannah kon het zeker voelen. Ze gleed van mijn schoot af en draaide zich van me weg. In bijna perfecte synchronie draaide Cherri zich naar haar toe. Cherri was nu ook topless en ik kon niet geloven hoe perfect haar borsten waren. Ze waren veel meer dan een handvol, maar nog steeds rond en rond, ze wiebelden als ze bewoog en haar tepels wezen perfect naar voren. Sommige vrouwen betalen duizenden om zulke borsten te hebben, maar die van haar waren helemaal natuurlijk. Savannah leek mijn mening over hen te delen, want ze reikte omhoog en pakte ze vast, terwijl ze een van Cherri’s harde tepels in haar mond nam. Cherri kneep in de ronde billen van de blondine en trok haar dichter naar zich toe. Ze stak haar duimen onder Savannah’s onderbroeklijn en trok haar string naar beneden. Ze reikte weer om en kneep weer in haar kont, haar wangen spreidend. Dit gaf me een perfect zicht op haar kutje en kontje.

Cherri deed een stap achteruit en ging tussen Dan’s benen op de grond zitten. Savannah ging op handen en voeten zitten en kroop langzaam naar haar toe. Cherri legde haar hoofd achterover op Dan’s schoot en Savannah bewoog zich tussen haar benen en begon haar hartstochtelijk te kussen. Dan moet een prachtig uitzicht hebben gehad. Ik zag de lichamen van de twee meisjes tegen elkaar wrijven terwijl ze kusten, met Savannah’s kont uitnodigend naar me toe. Ik keek op naar Dan. Hij zweette, ademde zwaar en leek op het punt om flauw te vallen. Ik kon nauwelijks zeggen of hij opgewonden of ziek was. Arme jongen, een getrouwd leven was waarschijnlijk het laatste waar hij nu aan dacht. De meisjes waren klaar met zoenen en Cherri legde Savannah op haar rug, met haar hoofd op de vloer tussen mijn voeten. Cherri kuste de onderbenen van de blondine en werkte haar weg omhoog naar haar kale kutje. Ze kuste en blies rond haar lippen en clitoris voordat ze er met haar tong in dook. Savannah greep mijn benen vast terwijl ze haar rug kromde en luid kreunde. Cherri’s lange rode haar liep over haar rug naar haar rok, die omhoog was gekomen om haar kont en string te onthullen. Terwijl ze tussen haar benen reikte, trok ze haar slipje opzij en begon haar kutje te strelen met een perfect zicht voor Dan. Ze gleed met haar vingers rond haar clitoris en gleed ze in en uit haar natte vagina. Savannah trok mijn aandacht weer en ze kromde haar rug, greep mijn benen stevig vast en liet een luide kreun horen. Ik zal nooit weten of het een echt orgasme was of alleen voor de show, maar het zag er voor mij behoorlijk overtuigend uit. De meisjes stonden op en kusten opnieuw. Savannah ging naar Dan toe. Cherri ging naast me zitten.

“Hoe was dat?” Vroeg ze me, glimlachend

“Ongelooflijk” antwoordde ik “Je bent echt niet van deze wereld”

“Dank je, ik ben blij dat je ervan genoten hebt. Ik dacht dat we beter konden stoppen voordat je vriend in elkaar stort of zoiets” Ze grinnikte

“Het komt wel goed met hem. Je hebt waarschijnlijk net zijn huwelijk geruïneerd voordat het begonnen is, maar voor de rest overleeft hij het wel” zei ik lachend.

“Maar drie van jullie op een vrijgezellenfeest, de bruidegom kan niet erg populair zijn.”

“We zijn er onderweg een paar kwijtgeraakt, we zijn gewoon de laatste die overblijven.”

Cherri wierp een blik op mijn kruis. “Staand is het juiste woord.”

Mijn erectie was nog duidelijk zichtbaar door mijn spijkerbroek. Cherri keek onder de indruk.

“Jij moet dit effect op honderden mannen per avond hebben?” Zei ik.

“Ja, maar het is niet altijd zo makkelijk te zien” antwoordde ze met een verleidelijke knipoog

Er was een moment van pauze waarin we elkaar een seconde aankeken

“Chris, was het? ” vroeg Cherri me

“Ja.”

Ze verlaagde haar stem. “Luister, ik ben hier over een half uur klaar, je lijkt me aardig en helemaal niet eng, zin om daarna nog wat te gaan drinken? Ik weet een rustige bar om de hoek die laat open blijft voor als we klaar zijn.

Ik kon niet geloven wat ik hoorde, ik kon nog net antwoorden

“Ja, natuurlijk. Klinkt goed.”

De meisjes kleedden zich aan en Dan en ik gingen terug naar onze tafel. Hij zei nauwelijks een woord, ik denk dat hij PTSD had of zoiets. Terwijl we onze drankjes opaten merkte ik dat mijn telefoon trilde in mijn zak. Ik haalde hem eruit om te kijken wat het was

Lamouth hotel, kamer 507

30 minuten, ik zal wachten.

Chloe xx’

Nu had ik een probleem. 2 vrouwen wilden me allebei. De ene was een soepele, roodharige stripper en de andere was een prachtige blonde schoonheid wiens poesje ik nog steeds op mijn tong kon proeven van daarnet. Niet de slechtste situatie om in te zitten, dat geef ik toe, maar wel eentje die me aan het denken zette.

Lees de 2 verschillende eindes: ‘Chloe’ of ‘Cherri’.

Chloe

Ik zal er zijn’ sms’te ik terug.

Ik vertelde Dan en Sean dat ik terug ging naar het hotel en begon te vertrekken. Ik zag dat Cherri iemand meenam naar het hokje om te dansen, dus ik wist dat ik niet betrapt zou worden. Ik vond het vreselijk om zo’n ongelooflijke vrouw zonder uitleg achter te laten, maar Chloe leek me de beste optie. Ik betaalde de rekening en liep snel naar buiten. Het was 4 uur ’s ochtends en het was ongeveer 20 minuten lopen naar het Lamouth hotel vanaf Velvet, dus ik verspilde geen tijd. Na ongeveer 5 minuten zoemde mijn telefoon weer.

Het was een foto bericht

“Breng Champagne

Chloe zat op het bed in een zwart zijde-lace uitziend kleedje dat open was tot aan de taille. Haar tepels waren verborgen achter 2 lege champagneflessen die ze handig in een hand hield, terwijl de andere de foto nam.

Ik versnelde mijn pas en al snel kwam ik bij het hotel aan. Ik ging naar de bar en vroeg de barman om een fles champagne. Ik nam de fles aan en liep naar de lift. Ik had al eerder in het hotel gelogeerd en wist ongeveer waar ik heen ging. Ik bereikte kamer 507, zette me even schrap en klopte op de deur.

Chloe opende de deur. Ze had de japon gesloten en in de taille dichtgeknoopt, waardoor haar indrukwekkende heupen beter uitkwamen. Haar grote borsten spatten bijna uit de kanten stof en haar tepels priemden er weer eens gretig doorheen.

“Heb je me gemist?” vroeg Chloe.

“Bijna net zoveel als jij mij gemist hebt” flirtte ik, schertsend

Ik opende de champagne en schonk ons beiden een glas in. Ze nam een grote slok uit het hare en zette het naast het bed neer en kroop erop. De blondine wenkte me met haar vinger en begon haar jurk los te maken. Het gleed van haar schouders en langs haar armen en rug, en zakte tot haar middel terwijl ze op het queensize bed knielde. Ik knoopte mijn shirt los en trok het uit, terwijl ik naar haar toe liep. Chloe kroop naar de rand van het bed om me te ontmoeten. Ze kuste mijn borst en kneep in mijn billen. Ze ritste mijn spijkerbroek open, reikte naar binnen en haalde mijn stijve pik eruit.

“Ik heb dit echt gemist” zei ze verlangend.

Ze begon langzaam en zachtjes aan mijn schacht te trekken, zodat ik helemaal hard werd in haar hand. Ze spuugde erop om hem in te smeren. Ik reikte naar beneden en kneep in haar harde tepel. Chloe likte mijn schacht van ballen tot topje en gleed met haar mond over het uiteinde. Ik betastte haar borst terwijl ik toekeek hoe haar hoofd op en neer bewoog op mijn mannelijkheid, terwijl hij klopte in haar warme mond. Ze omklemde mijn ballen terwijl mijn jeans en boxershort naar mijn enkels gleden. Chloe trok zich terug en hield haar grote tieten uitnodigend tegen elkaar. Ik schoof mijn natte penis ertussen terwijl ze ze op en neer bewoog. Mijn pik werd helemaal opgeslokt tussen haar borsten en ik kreunde diep. Wetend dat ik moest stoppen voordat ik mijn lading eruit zou spugen, duwde ik haar zachtjes terug op het bed. Ik wilde haar plagen, maar ik kon niet wachten om haar natte kutje nog eens te proeven, dus ging ik met mijn tong meteen naar haar clitje. Ik likte en zoog terwijl Chloe kreunde en haar vingers door mijn haar haalde. Ik reikte omhoog en kneep weer in haar borsten. Binnen een paar minuten spande haar lichaam zich en haar benen om mijn hoofd, net zoals ze in de club hadden gedaan. Haar lichaam huiverde en haar handen trokken aan mijn haar. Ik kon haar warme sappen proeven die zachtjes uit haar kletsnatte kut liepen.

Ik stond op en bewonderde haar rondingende lichaam dat op het bed lag, zachtjes kronkelend in de extase van een orgasme. Nadat ik haar een moment had gegund om van het gevoel te genieten, stapte ik nog een keer naar voren en wreef mijn kloppende lid tussen haar benen. Chloe reikte naar beneden en leidde me in haar. Haar poesje was strak en heet, ik moest oppassen dat ik niet meteen klaarkwam. Ik begon te bewegen met lange langzame halen die Chloe op een hoge toon deden kreunen.

“Uuuhhh, fuck meee”

Ze haalde haar handen door haar blonde haren en greep toen het bed vast terwijl het gevoel intenser werd. Haar keiharde tepels staarden me aan terwijl ik haar lichaam bewonderde.

“Sneller” jankte ze

Ik deed gewillig mee en plaatste mijn armen aan weerszijden van haar hoofd, mezelf over haar heen houdend. Ze spreidde haar benen wijd en ik stootte diep in haar, sneller en sneller. Haar kreunen versnelde en ze kwam snel weer klaar. Ze greep mijn schouders vast en gilde. Ik vertraagde mijn tempo niet. Haar tieten stuiterden bij elke krachtige stoot, terwijl een mengsel van haar spuug en mijn vocht in haar decolleté glinsterde. Haar ogen rolden in haar hoofd terwijl ze gilde van genot, terwijl ze haar benen wijd uit elkaar hield met haar handen. Het bed was de perfecte hoogte toen ik me zo diep in haar stootte als mijn keiharde lul kon gaan. Ik bleef stoten en kon mijn eigen orgasme voelen naderen. Chloe wist wat er ging komen en keek me hartstochtelijk in de ogen, haar blauwe ogen waren nog net zo sexy als toen ik ze eerder die avond voor het eerst zag en dat duwde me over het randje. Ik trok mijn pik uit haar en kwam in dikke touwen klaar over haar kutje en buik, waarbij een deel tot aan haar tieten reikte. Ik deed een stap achteruit, uitgeput, en bewonderde het uitzicht voor me. Een prachtige blonde bom, bedekt met mijn sperma, nog steeds zwaar hijgend terwijl haar lichaam pulseerde van meerdere orgasmes.

Even later reikte ze naar haar borst, haalde haar vinger door een spoor van mijn sperma en bracht het naar haar lippen. Verleidelijk likte ze het af. Chloe ging rechtop zitten en leunde voorover om mijn glinsterende pik nog eens in haar mond te nemen. Ze likte het topje en sloot haar lippen er zachtjes omheen, het laatste sap rechtstreeks uit me zuigend. Haar lippen glinsterden van het glazuur van mijn sperma. De rest liep langs haar lichaam, over haar kutje en op het bed. Mijn lul kwam weer omhoog terwijl haar warme tong mijn helm omcirkelde. Chloe bewees nog maar eens dat ze een expert was in pijpen. Toen ik mijn volledige hardheid bereikte, vulde mijn pik haar mond volledig. Ze kokhalsde een beetje toen ze mijn hele lengte in zich opnam, maar ging door met zuigen. Ik was gevoelig van het orgasme dat ik net had gehad, maar het gevoel werd overtroffen door de euforie van Chloe’s bekwaamheid. Sneller en sneller schommelde ze haar hoofd heen en weer over de lengte van mijn schacht. Snel genoeg bereikte ik opnieuw mijn hoogtepunt. Deze keer ejaculeerde ik niet zoveel, maar mijn orgasme was net zo krachtig. Ik kreunde diep en luid toen mijn pik in haar mond samentrok en warm sperma op haar tong lekte. Chloe ging achterover zitten.

“Je kunt er maar niet genoeg van krijgen, hè?” vroeg ik, zwaar ademend.

“Ik hoor je niet klagen” antwoordde ze glimlachend

Ik begon mijn shirt dicht te knopen. “We moeten dit nog eens doen.”

Mijn suggestie werd beantwoord met een nog grotere glimlach “Natuurlijk. Tot gauw.”

Ik kleedde me verder aan en vertrok. Ik had zeker de juiste vrouw uitgekozen die avond. Ik ging terug naar mijn hotel en ging naar bed. Ik kon niet wachten op mijn volgende ontmoeting met Chloe.

Cherri

Ik zette mijn telefoon uit en stopte hem terug in mijn zak. Chloe was geweldig, maar ik kon de kans niet voorbij laten gaan om iets te gaan drinken met Cherri, wie weet waar het toe zou leiden? Sean kwam terug van nog een lapdance. Hij keek naar Dan, die nog steeds een beetje versuft was.

“Gaat het, grote man?”

“Ik ben niet helemaal zeker” antwoordde Dan.

“Haha, je gaat me toch niet vertellen dat je nu twijfelt om met mijn zus te trouwen?” grapte Sean.

“Nah, nee nee. Natuurlijk niet” stotterde Dan, eindelijk bij zinnen komend.

Ik onderbrak: “Luister, jongens, ik ga er zo een punt achter zetten. Ik ga wat drinken met die Cherri”

“Fuck off! Echt niet! Echt waar?” Schreeuwde Sean “Hoe is dat gebeurd?”

“Ik weet het eigenlijk niet, we hadden een kort gesprekje na de dans en ze vroeg me gewoon om iets te gaan drinken. Ze vindt me vast leuk”, antwoordde ik zelfvoldaan.

“Mag ik mee?” smeekte Dan

“Ik denk dat je vanavond genoeg hebt gehad, kerel. En laat Yas je niet zo horen praten” lachte ik.

Dan leunde achterover van zijn stoel en dronk plechtig van zijn bier. Cherri naderde de tafel. Ze droeg een zwarte designerjas die haar mooie figuur verborg. Zwarte hakken maakten haar iets langer dan ik.

“Nog steeds zin in dat drankje?” Vroeg ze.

“Natuurlijk”, ik stond op en volgde haar naar buiten.

“De bar is niet ver, net om de hoek”

We liepen een paar minuten tot we bij een groot gebouw in Victoriaanse stijl kwamen. De gordijnen voor de ramen waren dicht en de deur was dicht. Cherri klopte aan. Een grote man opende de deur, duidelijk een bewaker.

“Hoi Ray, heb je het druk vanavond?” Vroeg Cherri terwijl ze naar binnen stapte

“Nah, dood” antwoordde de man.

Ik volgde haar naar binnen. De portier keek naar me toen ik binnenkwam. We stapten een grote bar binnen in Victoriaanse stijl. Mooie tafels en decor stonden verspreid in de ruimte. Er waren hier waarschijnlijk zo’n 12 mensen, allemaal stelletjes zo te zien. We liepen naar de bar en Cherri gaf haar jas aan de barman, die hem aan een haak achter de bar hing. Nu pas kon ik zien wat Cherri aanhad. Ze droeg een strak zwart jurkje dat heel kort was en haar kont nauwelijks bedekte. Het jurkje had ook geen rug, het liep door tot op haar kleine rug. Haar donkerrode haar viel over haar rug en vulde de lege ruimte. Aan de voorkant puilden haar grote borsten uit door de laag uitgesneden, zijdeachtige stof. Ze zag er geweldig uit. Ik staarde even, me bijna afvragend hoe haar lichaam eronder uitzag, ondanks het feit dat ik het nog niet zo lang geleden allemaal had gezien.

“Je ziet er ongelooflijk uit” zei ik tegen haar

“Dank je, je bent zelf ook een knappe man” glimlachte ze

We kochten wat te drinken en gingen naar een tafeltje in de hoek. Aan de andere kant van de kamer ging een deur open en kwam een ander stel binnen. Ze zagen er allebei blozend en moe uit, vooral de man. Ze kusten elkaar op de wang en hij vertrok, terwijl zij naar de bar liep.

“Wat is dit voor een plek?” vroeg ik aan Cherri

“Het is voornamelijk een bordeel”, zei ze onomwonden. “De meeste meisjes hier zijn werkende meisjes. Sommige strippers hoeren als bijverdienste en anderen zijn hier alleen voor het plezier.

“En jij?” vroeg ik.

“Nou, ik ben geen hoer. Ik ben gewoon een stripper die van een rustig drankje houdt met de jongens die niet helemaal pervers zijn. Het is hier rustig en vol met mijn soort mensen.

Cherri nam een grote slok van haar wijn. Wat condens van het glas droop op haar borst en liep in haar decolleté.

Ik stopte met naar haar borst te kijken voor ik betrapt werd. “Dat is eerlijk genoeg denk ik” zei ik, “Ik voel me vereerd dat je me geen viezerik vindt.” We grinnikten allebei.

“Wat is je naam?” vroeg ik

“Je weet mijn naam” antwoordde Cherri.

“Je echte naam.”

Ze pauzeerde even voor ze antwoordde “Hazel, maar serieus, ik prefereer Cherri. Het is niet alleen een strippernaam, mensen noemen me al Cherri sinds ik een klein meisje was.”

“Ik snap het, dan hou ik het maar op Cherri.”

“Waarom wil je dat eigenlijk weten?” Vroeg ze.

“Je fascineert me. Ik wil meer over je weten. Ik heb je amper 2 uur geleden ontmoet en ik ben zo geïntrigeerd door je.”

“Jongens willen strippers niet leren kennen, jongens willen ze alleen neuken”, zei ze.

“Kun je het ze kwalijk nemen? Jullie zijn experts in het plagen van ons, en de meeste jongens kunnen niet omgaan met alleen plagen” zei ik

“Maar jij bent niet zoals de meeste jongens, toch? Er is iets anders aan jou” Cherri keek net zo geïntrigeerd naar mij als ik naar haar

Ik nipte aan mijn drankje. “Hoe ben je in het strippen verzeild geraakt?”

“Ik was vroeger danseres in nachtclubs. Op een avond raakte ik aan de praat met een man die eigenaar was van een paar gentleman’s clubs. Hij vroeg of ik interesse had om echt geld te verdienen. Ik ging mee voor een proef en sindsdien ben ik aan het strippen. Ik vind het geweldig. Ik kan goed verdienen, het houdt me fit en ik ontmoet veel mensen.

“Je bent geweldig in wat je doet” merkte ik op “Je had me gebiologeerd. En dan heb ik het nog niet eens over wat je met die arme Dan hebt gedaan.”

Cherri lachte “Dank je, ik denk dat hij op een gegeven moment aan het dribbelen was haha”

We bleven een tijdje drinken en kletsen, totdat Cherri op haar telefoon keek.

“Het wordt al laat, en ik moet morgenavond weer werken. Ik kan maar beter gaan”, zei ze.

“Laat me met je meelopen naar huis. Zo kan ik je beschermen tegen de perverselingen” grapte ik.

“Tuurlijk, het is niet ver.”

Ze pakte haar jas en we liepen naar haar huis. Het was bijna 5 uur ’s ochtends en de zon begon op te komen. Het duurde niet lang voordat we bij Cherri’s voordeur waren.

“Waar is je hotel?” vroeg ze.

“Aan de andere kant van de stad, ik bel wel een taxi.”

“Niet doen” Cherri keek me vastberaden aan “Blijf hier bij mij”

Haar donkerbruine ogen keken diep in de mijne. Haar lippen gingen iets uit elkaar en ze pakte mijn hand. Ik stapte dichter naar haar toe en legde mijn andere hand op haar middel. Ik leunde naar haar toe en kuste haar. Haar lippen waren koud, net als de mijne, maar ze werden al snel warm toen onze hartslag steeg. Ik duwde haar zachtjes tegen de buitenkant van haar deur. Onze kussen werden heviger en ze trok mijn middel dicht tegen het hare. Ze opende snel de deur en we vielen bijna naar binnen, terwijl ze de deur achter ons dichtschopte. Ze duwde me hard tegen de muur van haar gang. Haar handen zochten verwoed door de duisternis een weg naar mijn spijkerbroek. Ik pakte haar kont vast en trok haar strakke jurkje omhoog, terwijl ik hard in haar billen kneep. Cherri vond eindelijk een weg in mijn spijkerbroek en trok hem net genoeg naar beneden, zodat ze voor me op haar knieën zakte. Met mijn rug tegen de muur, kwam mijn keiharde lul vrij voor haar gezicht en binnen een seconde werd hij opgeslokt door haar warme, natte mond. Ze spuugde op mijn pik en smeerde hem in voor nog een diepe duik in haar keel. Ik legde mijn handen aan de zijkant van haar hoofd, terwijl ik mijn vingers door haar vurige haar liet glijden. Haar groene ogen keken verlangend naar me op. Mijn greep op haar hoofd werd steviger terwijl ik mijn pik hard in haar keel duwde en haar begon te face-fucken. Cherri’s ogen begonnen te tranen terwijl ze kokhalsde op mijn kloppende lid. Ze greep mijn benen vast en trok me bij elke stoot naar zich toe, duidelijk op zoek naar meer. Spuug liep over haar kin en op haar tieten, die helemaal uit haar jurkje waren gevallen tijdens het gerotzooi.

Na een paar minuten mijn lul te hebben verslonden en haar keel te hebben geneukt, trok Cherri zich terug. Ze veegde haar mond en kin af met haar arm en stond op. Ze hield mijn harde, slordige penis in haar hand en begon naar de zitkamer te lopen, terwijl ze haar hand van me afgleed en met een vinger van de basis naar de top ging. Ik volgde haar naar binnen. Haar zitkamer was groot en modern, met foto’s van Cherri en haar vrienden en familie verspreid door de kamer. Voordat ze de kans had om op de bank te gaan zitten, boog ik haar over de armleuning en plaatste me achter haar ronde kont. De roodharige reikte met beide handen naar achteren, trok haar jurk omhoog en haar wangen uit elkaar, waardoor haar slipje-loze kutje en kontje aan mij werden blootgesteld. Haar kutje was zichtbaar nat en zeer uitnodigend. Ik wreef met mijn pik over haar lippen en gleed langzaam in haar vagina. Cherri liet een hijgen horen toen het haar strakke gat vulde. Ik pakte haar middel vast en begon haar te neuken.

“Uuuhhhh” Ze schreeuwde van genot toen mijn ballen tegen haar clitoris sloegen. Ik hield haar middel vast en trok haar dicht tegen me aan bij elke stoot, dieper en dieper. Ze greep mijn armen stevig vast terwijl ik haar vasthield. Haar lichaam sprong op bij elke stoot. Ze tilde haar rechterbeen op en ik hield het omhoog, spreidde het wijd uit. Zo kon ik nog dieper in haar glijden. Haar flexibele lichaam maakte het makkelijk om haar te plaatsen waar ik haar nodig had. Cherri’s kutje was nu drijfnat, maar erg strak, zelfs toen ik het met mijn stevige lid uitrekte. Ik beukte haar hard en diep terwijl ze schreeuwde van extase. Na een tijdje verstijfde haar lichaam en begon toen te beven. Haar gekreun ging over in luid gehijg en ik voelde hoe haar vagina zich om me heen samentrok toen ze een krachtig orgasme kreeg. Ik vertraagde mijn tempo, zodat ze ten volle van het gevoel kon genieten. Na een paar seconden stond ze op en gleed mijn pik uit haar doorweekte kutje. Cherri bukte zich en trok me zachtjes naar zich toe, en leidde me naar de voorkant van de bank.

Ze trok haar jurk uit terwijl ik mijn shirt losknoopte en het van mijn schouders liet glijden. Haar lichaam schokte me nog steeds, ook al wist ik wat ik kon verwachten. Het zwakke zonlicht dat door de luxaflex van de zitkamer scheen, verlichtte de kamer net genoeg zodat ik Cherri duidelijk kon zien. Haar vurige haar werd verlicht toen de lichtstrepen door haar lokken gingen. Haar natte poesje glinsterde, net als een paar zweetdruppels op haar voorhoofd en borst. Ik ging voor haar op de bank zitten. Cherri droeg nu alleen nog haar zwarte hakken. Ze begon te dansen. Haar bewegingen waren zo ritmisch dat het bijna zijn eigen muziek creëerde in de vroege ochtendstilte. Het maakte niet uit dat er geen echte muziek speelde. Haar kont wiegde en haar borsten wiegden terwijl de getalenteerde danseres haar kunsten liet zien. Ze liet zich op de grond vallen, kroop op handen en voeten naar me toe en hield de hele tijd oogcontact met me. Haar handen gleden langs mijn dijen naar de bank aan weerszijden van mij. Cherri greep naar mijn broeksband en trok mijn spijkerbroek en boxershort uit. Ik schopte snel mijn schoenen en sokken uit. Mijn pik was stevig. Zijn volle, grote lengte stond hoog in Cherri’s prachtige gezicht. Haar sappen glansden nog gedeeltelijk op mijn schacht. Ze stond op en draaide zich van me weg, om me nogmaals haar perfecte ronde kont te laten zien. Ze boog voorover in haar taille en keek om haar lange, gespierde benen. Haar hand streelde verleidelijk over haar kutje. Mijn ogen waren gefixeerd tussen haar benen. Cherri stapte dicht naar me toe en begon zich naar beneden te laten zakken. Haar billen zaten aan weerszijden van mijn pik en ze begon met haar heupen tegen mijn schoot te schuren. Cherri leunde achterover, drukte haar blote rug tegen mijn torso en sloeg haar arm om de achterkant van mijn nek, trok mijn gezicht naast het hare. Ik kuste haar nek terwijl mijn pik tussen haar billen klopte. Met haar vrije arm, reikte de schoonheid naar beneden en trok mijn pik van tussen haar wangen en begon hem over haar natte kutje te wrijven. Langzaam bewoog ze haar heupen naar voren, mijn top en schacht in haar glijdend. Cherri draaide haar heupen nog een keer terwijl ze me bereed, haar lichaam tegen dat van mij aandrukkend. Ze leunde voorover en plaatste haar handen op mijn knieën. Haar kont begon op en neer te bewegen op mijn pik, terwijl haar billen rond mijn kruis klopten. Ik hield haar middel vast en gleed met mijn handen op en neer om haar perfecte borsten te omhelzen. Ik kneep in haar tepels terwijl Cherri opnieuw begon te kreunen en te hijgen. Bij elke stuiterbeweging zag ik mijn pik volledig in haar strakke vagina. Mijn ademhaling werd zwaarder en sneller en ook ik begon te zweten. Cherri las het signaal dat ik dichtbij was, stond op en draaide zich naar me toe. Ze plaatste haar knieën aan weerszijden van mijn middel en klom op me. Ik leunde zo ver mogelijk achterover op de bank toen de roodharige me weer in haar stootte. Ze bereed me als een bezeten vrouw, haar enorme tieten stuiterden in mijn gezicht terwijl ze dat deed. Ik betastte haar tieten, zoog hard aan haar tepels en sloeg op haar kont. Cherri keek diep in mijn ogen en zei 3 woorden die elke man graag hoort.

“Kom in me.”

Ik pakte haar kont stevig vast om het stuiteren te stoppen. Ze bewoog haar torso dicht tegen de mijne en spreidde haar kontje en kutje wijd. Cherri wikkelde haar slanke vingers rond de zijkanten van mijn gezicht en nek, nog steeds starend in mijn ogen. Ze wist wat er ging komen. Ik gleed met mijn heupen meer naar de rand van de stoel, pakte haar middel weer vast en begon mijn stevige pik hard in haar kutje te stoten. Sneller en sneller beukte ik, mijn ballen sloegen tegen haar kont.

“Fuckkkk, uuuhhhhhhh” gilde ze terwijl ik haar elke centimeter gaf “Oh mijn god, ik ga klaarkomenmmm”

We kwamen samen klaar. Ik spoot straal na straal heet sperma diep in haar, terwijl we beiden kreunden van orgasme. Haar lichaam trilde en mijn ballen trokken samen toen ze klaarkwamen. Al snel begon mijn erectie af te nemen en gleed mijn lul uit haar. Mijn sperma volgde snel, druipend uit haar nog steeds kloppende gat en viel op mijn zacht wordende mannelijkheid. We kusten hartstochtelijk terwijl mijn zaad uit haar stroomde. Cherri ging overeind zitten en schoof haar benen van de bank, zodat ze voor me kwam staan. Ze keek neer op de puinhoop die we rond mijn lul hadden gemaakt. In een laatste ondeugende actie hield Cherri haar lange haar opzij terwijl ze voorover boog en ons sperma van mijn pik en de omgeving likte. Toen alles op was, slikte ze het door en wierp me een duivels lachje toe.

“Het is bijna ochtend, je kunt net zo goed hier bij mij blijven slapen tot je teruggaat naar je hotel” stelde Cherri hoopvol voor.

“Het is ochtend”, terwijl ik naar de digitale klok wees die 7.14 uur aangaf “Maar ik ga toch op je aanbod in.

Ze nam mijn hand en leidde me naar boven, naar haar slaapkamer. Terwijl ik in bed lag en dacht aan hoe ik zojuist de heetste, meest sexy vrouw had geneukt die ik ooit had ontmoet, wist ik dat dit een vrijgezellenfeest zou worden dat ik nooit zou vergeten.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *