Wie de fiets mee naar boven neemt, blijft het zadel voelen…

0
(0)

Amsterdam, de stad waar het allemaal gebeurt. De stad die van alles aantrekt. Ik kan het weten, ik heb er gewoond. Zo had ik daar een vriend, ik ken hem heel goed (…). En hij maakte ooit dit mee…

Het was nog vroeg op de markt. Ronnie liep met de racefiets aan haar hand langs de vele kraampjes waarvan de kooplui nog druk doende waren hun waar uit te stallen. Af en toe klonk het in onvervalst Amsterdams: “Zo moppie, jij bent er vroeg bij. Wat had je gehad willen hebben?” Ronnie liep snel voorbij, bang om te spreken; het was tenslotte haar eerste dag in de grote stad.

Ronnie kwam uit het Oosten van het land. Ze had boos haar fiets gepakt en besloot zo ver mogelijk weg te rijden. Eenmaal op de fiets voelde de jonge vrouw zich vrij. Ze genoot van de stilte, de rust en de donkerte om zich heen. Ze pedaalde voort; de nacht door. Voordat ze het zelf in de gaten had, reed ze na een uur of drie op het fietspad naast een snelweg. Die snelweg leidde naar Amsterdam. Dat zag ze op de borden die uit de begroeide berm staken. En het was toen midden in de warme nacht, op een muisstil fietspad, naast een evenzo geruisloze autobaan, dat het zeventienjarige meisje besloot naar de hoofdstad te gaan. Meteen sloeg de opwinding door haar lichaam. “Amsterdam” galmde het door haar hoofd, “daar moet het gaan gebeuren, ik kan niet anders”. Ze fietste snel. Alleen de warme nacht gaf een drukkende, zweterige wrijving op haar benen. Straaltjes zweet sijpelden op haar zadel. Ze werd er geil van. Ze schuurde haar bevallige onderlichaam over de harde fietsstoel. Verborgen onder de strakke wielrennersbroek zat slechts haar groeiende clitoris. Een slipje had ze niet aan. Nooit trouwens als ze een lange tocht zou gaan maken. Maar hier, op het eindeloze pad, waarvan de kanten elkaar pas in het oneindige schenen te raken, werd ze zich daar heel goed bewust van. Te goed, vond ze zelf. De stammen van de grote, windvangende wilgebomen, flitsten haar voorbij. Iedere boom een hartslag verder, iedere boom een bergje opwinding erbij. Ronnie’s handen omklemden haar fietsstuur. Ze begon te kreunen. Ze perste haar genotsknopje over het harde leer. En met de groeiende extase, drukte ze harder op de pedalen dan nodig was.

Op de grens tussen snelweg en weiland, vloog een jonge vrouw door de nacht. De enkele automobilist die voorbij reed, hoorde niet dat de eenzame fietster schreeuwde van genot. Maar het jonge ding kwam niet klaar, kon niet klaarkomen. De opwinding was te groot om het hoogtepunt te laten komen. De weg steeg een beetje, fietspad en snelweg liepen over een brede sloot. Ronnie remde. Ze gooide haar fiets in de berm en ging aan de slootkant liggen. Al snel graaiden haar vingertjes onder het wielrennersbroekje. De jonge vrouw schrok van het vocht dat ze had geproduceerd. Geroutineerd betastte ze het gezwollen jonge vlees. Ze kronkelde van genot. Zweet en kutgeil vermengden zich tussen haar vingers, ze hoorde dat ze met haar schaamstreek een zuigend geluid maakte. “Oh, ik ben zo geil, zo geil”, kreunde Ronnie. Het wond haar verschrikkelijk op dat ze kletsnat was en dit, ook nog eens midden in de nacht, langs de kant van de doodstille weg, kon uitschreeuwen. Haar knieën sloegen tegen elkaar, een ondragelijke kriebel nam bezit van haar lichaam. Ze ging klaarkomen, eindelijk. Haar instinct volgend betastte ze alle plekjes van haar schaamstreek met beide handen. Met een ruk deed de jonge vrouw haar benen uit elkaar en schreeuwde het uit. De roep van het orgasme volgde de genotsgolven die haar lichaam overspoelden. Het jonge geilvocht kleefde.

Aan het eind van de kramengang kocht Ronnie drie appels. De marktkoopvrouw keek haar doordringend aan terwijl ze de appels inpakte. Toen het meisje wilde afrekenen zei de Amsterdamse: “Nee wijffie, hou je geld maar lekker op zak. Je zal beter kunnen gebruiken”. Verwonderd pakte Ronnie de bruine, papieren zak aan. “Je bent zeker nieuw hier”, vroeg de vrouw. Ronnie knikte. “Arm kind, de stad is vandaag de dag niet meer zo goed voor nieuwelingen. Is dit je eerste dag in Mokum?” En weer knikte Ronnie. “Heb je werk, onderdak”, vervolgde de getaande vrouw haar vragenvuur. “Nee”, zei Ronnie nu, “ik zie wel”, en ze wilde weggaan. “Stop meisje, zo werkt dat niet”, zei de groentevrouw en ze kwam achter haar kraam vandaan. “Weet je iets van deze rotzooi af”, zei ze terwijl ze haar arm over haar spullen uitstrekte. Verbaasd knikte Ronnie en zei: “Mhm mhm, mijn vader is fruitboer”. De vrouw pakte duizend gulden uit haar geldbuidel en gaf die aan de jonge vrouw. “Hier, zorg dat je vandaag onderdak krijgt en kom morgenochtend zes uur terug, je hebt werk”. Verbaasd keek Ronnie naar het geld. Zoveel had ze in haar leven niet gezien. Ze wilde het eerst niet aannemen. Maar een kort onderhoud met de marktkoopvrouw maakte haar duidelijk dat ze met deze kans in Amsterdam had geboft. Ronnie begreep toen pas de consequenties van het weglopen. Overvloedig bedankte ze haar nieuwe bazin, maar deze wimpelde het af: “Ga nu maar. Het vinden van een kamer is al moeilijk genoeg. Kijk maar uit. En zorg dat je je fiets nooit op straat laat staan. Zo’n karretje ben je hier zo kwijt, al doe je er twintig sloten om”. Ronnie wuifde haar nieuwe baas gedag en fietste fluitend weg. Het was een mooie, erg mooie ochtend. Ze kocht het plaatselijke ochtendblad. Op een bankje in het park bij de dierentuin, knabbelde ze aan een appel en bladerde de advertentiepagina’s door.

Ronnie bleef nog een tijdje liggen. Zo was ze nog nooit klaargekomen. Ze genoot van de geur van het gras. Zo wilde ze wel altijd blijven liggen. Maar de zon kwam op. De vogels begonnen te kwetteren en het autoverkeer op de snelweg werd wat drukker. Het werd ochtend. Als ze hier zou blijven, dan zou ze al snel opvallen. Moeizaam stond het jonge meisje op. Haar knieën knikten nog van het orgasme. Ze ging met haar doorweekte billen op het zadel zitten en rilde. Ze zette zich af en haar wielen draaiden weer. Ze had de weg mee; fietspad en snelweg liepen na de overbrugging van de sloot wat af. Pedaalslag na pedaalslag kwam ze weer in haar ritme. Niet lang daarna had ze het weer te pakken. Nog even draaide ze haar hoofd naar achteren, naar de plaats waar ze het heerlijkste orgasme van haar leven had gehad. In de draai zag ze op het blauwe bord haar doel staan: Amsterdam 35.

Met een krant in haar hand belde ze, zittend op haar fiets, aan. Het was de onderste bel, nummer 33h. Ze begreep dat de adverteerder in het benedenhuis woonde. Ronnie keek de straat in die misschien de hare zou worden. Het was een smalle straat in een typische 19e eeuwse arbeidersbuurt. Auto’s stonden aan beide kanten geparkeerd en de huizen waren vier etages hoog. Weer belde ze aan, blijkbaar was de eigenaar er niet. Ze wilde net weggaan, toen er een raam boven haar open werd geschoven. Ronnie keek naar boven en zag een niet-onaardig jongensachtig hoofd. “Hallo, kom je voor Erik?” Het jonge meisje schudde niet-begrijpend haar hoofd en zei: “Ik kom voor de kamer, de advertentie in de krant”. Het hoofd zei: “Ja dat is Erik, de eigenaar van dit pand. Hij is even weg, kom maar even binnen”.
De jongen stond haar op te wachten. “Wat doe je”, riep hij lachend uit toen hij zag dat de jonge vrouw met haar fiets op de schouder naar boven stommelde. “Ik kreeg het advies mijn fiets nooit buiten te laten staan”. De jongen lachte: “Gekkie, dat is wel zo. Maar dan zet je de fiets gewoon in de gang. Maar goed, neem hem nu maar mee. Hierheen”. Hij leidde haar naar een kamer op de eerste etage. Hij woonde niet onaardig. Ronnie zette haar fiets neer en plofte op de bank. De man kwam met een koffiekan aanlopen. “Pff, daar ben ik wel aan toe”, zuchtte het meisje uitgeput. Niet lang daarna ontspon er een leuk gesprek. De jongen, die Diederik bleek te heten, studeerde economie. Hij wist haar te vertellen dat de advertentie ging over de kamer boven de zijne. De huisbaas had hem opgedragen mogelijke huurders vandaag op te vangen en de selectie te maken. Uiteindelijk moest Diederik met hen de badkamer delen. Al spoedig bleek dat de jongen Ronnie wel zag zitten. Ongemerkt slaakte ze een zucht van verlichting. Hoogstwaarschijnlijk had ze nu al een kamer. Die gedachte maakte haar nu helemaal los. Ze vertelde haar verhaal; waarom ze in Amsterdam was, de nachtelijke fietstocht en van de lieve marktkoopvrouw. Anderhalf uur later zaten ze nog te kwebbelen. Toen stond Diederik op. Quasi plechtig zei hij: “Lieve Ronnie, ik heb gewikt en gewogen (en hij gaf haar een knipoog) en heb besloten dat je geweldig veel geluk hebt gehad met je werk. Vandaar dat ik eveneens heb besloten dit geluk voort te zetten en te bepalen dat je de kamer hebt”. Ze deed alsof het gespeeld was, maar Ronnie juichte uit de grond van haar hart. “Ik moet nu even een briefje aan de deur plakken, anders worden we gek gebeld. En daarna wil ik een foto van je maken hoe je hier binnenkwam; op je fiets”. Diederik liep naar beneden. Toen hij terugkwam, had hij een fototoestel in zijn hand en zag dat Ronnie reeds op haar fiets in zijn kamer zat. Het zadel kriebelde.

De student zette lachend zijn oog achter de lens. Op het moment dat hij afdrukte, zag hij dat Ronnie opeens haar hesje omhoog deed. “Wat doe je nu”, vroeg Diederik verbaasd. “Ik weet het ook niet”, zei Ronnie evenzo verbaasd met het schaamrood op haar kaken, “het gebeurde gewoon”. Langzaam kwam de student op haar aflopen en zei zacht: “Je hoeft je niet ervoor te schamen, je bent mooi”. Haar hart bonsde in haar keel. Ze durfde zich niet te verroeren. Zijn hoofd kwam dichter bij de hare en hij kuste haar zacht op haar lippen. Voorzichtig drong zijn tong bij haar naar binnen. Ronnie beantwoordde de kus. Ineens vlamde de ongerepte geilheid van die ochtend weer op. De spanningen van de afgelopen uren ontlaadden zich in een hartstochtelijke omhelzing. Diederik wist niet hoe hij het had, maar liet haar begaan. In een oogwenk had ze zijn broek omlaag geschoven en hield hem nog steeds innig beet terwijl ze naar zijn opgewonden penis afdaalde. “Oh, mhmh”, kreunde het meisje toen ze de stijve pik zag. Voor het eerst in haar leven zag ze een snikkel die hard was om haar. Haar onderbuik gloeide. Verderf trok haar aan. Daarom was ze het ouderlijk huis ontvlucht. Maar de opwinding over de poelen des verderfs beangstigde haar nu niet meer. Ze had immers werk en een woning. Met deze zekerheden kon ze zich laten gaan. Trillend wierp ze zich op zijn penis en nam hem in haar mond. De mannelijke smaak duizelde haar. Ze voelde hoe de hitte langs haar jonge schaamlipjes liep. “Ah mhm”, kreunde ze met de penis in haar mond. “Jezus, je pijpt me zomaar”, riep de student uit, “Je pijpt voor het eerst in je leven en dat doe je met mij”, gilde hij bijna. Toen zachter: “Je weet half niet hoeveel geluk je hebt gehad. Het had enorm slecht met je kunnen aflopen. In een hoerekit bijvoorbeeld”. “Oooh”, kreunde Ronnie toen ze dat hoorde en ze dacht: “Lieve Diederik, dat windt mij juist zo op!” Ze probeerde nog met haar tong alles uit zijn pik te halen. Maar de spanning was te groot, haar broekje klemde teveel om haar billen.

Met een ruk stond ze op. “Uit. Dat ding moet uit”, zei ze gehaast. De student probeerde haar erbij te helpen, maar ze was hem te vlug af. “Doe wat. Neuk me, anders word ik gek”, zei ze gehaast en ze ging uitnodigend op de bank liggen. “Alsjeblieft, stop je pik in mij”. Met grote ogen keek Diederik naar het jonge ding. Hij werd verscheurd door verbazing en razende opwinding. Maar toen hij het ongeplukte roosje zag, liet hij zich met een zucht op zijn knieën vallen. “Ooh je bent zo mooi”, stiette hij uit. Zachtjes beroerde hij met zijn tong de binnenkant van haar dijen. “Wat doe je nu? Ah, dat is lekker. Oh ja. ja, naar mijn plekjes, ahja”, huilde Ronnie bijna van genot. Ze spreidde haar benen zo wijd mogelijk. Maar wat ze ook deed om hem snel naar haar vragende kutje te laten gaan, Diederik had zo zijn eigen plannen.

Hij proefde het zweet van de fietstocht. Hij kneep in haar billen om zich ervan te weerhouden haar niet te bespringen. Om en om likte hij haar dijen; iedere keer een stukje dichter naar het ultieme genot. Hij was er nog geen tien centimeter van verwijderd, toen hij iets anders proefde. Het duurde even, maar toen realiseerde hij zich dat het kutgeil was. “Wat heb je gedaan”, vroeg hij met een hoge opgewonden stem,, “heb je al geneukt?” Ronnie was verbaasd maar zei geil in alle eerlijkheid: “ik heb mij vannacht langs de kant van de weg gevingerd”. Dit was Diederik te veel. Hij sprong op de bank en hield haar roze schaamlipjes met beide handen uiteen. Als een adelaar dook hij op zijn prooi; een oogwenk later rolde zijn tong over het enorm gezwollen kittelaartje van de provinciale maagd. Ze schreeuwde het uit. “Hou je benen omhoog, dan voel je het nog beter”, zei de student. “Je vermoordt me, je maakt me af”, kreunde het meisje van heel ver. Diederik had ook wel in de gaten dat hij nu snel met hardere maatregelen moest komen. Anders zou ze het helemaal niet uithouden. Hij pakte haar middel en draaide het meisje op haar knietjes. Vervolgens zette hij de handen van de vrouw op de bankleuning en hijgde in haar oor: “Nu ga ik je nemen als een beest”. De jongen leidde zijn pik tegen de pulserende opening en drukte zijn lichaam naar voren.

Ronnie gooide haar hoofd naar achteren. Haar ogen gesloten. Ze schreeuwde niet, hijgde niet, ademde zelfs niet. De tijd stond stil. Diederiks pik stond recht van achteren in haar lichaam. Zijn onderbuik tegen haar billen gedrukt. De tijd stond stil. Toen pakte hij haar heupen en begon haar te naaien. In, uit, in, uit; met lange krachtige halen nam hij de maagd. Bij iedere stoot kwam zij meer tot haar positieven. Plots straalde het daglicht weer vol in haar ogen. Vrijwel direct daarna kwam ze klaar. Het was alsof een grote, gloeiende bal zich door haar vagina een weg naar buiten baande. Ze gilde, schreeuwde. Diederik stootte dieper. Het meisje en de man trokken elkaar mee in een opgaande spiraal van opgewonden razernij en genot. Ronnie rilde. Kippevel verscheen op haar lichaam. Diederik dacht dat er liters vocht uit haar sneetje stroomde. Ze begon spastisch te schokken en Diederik volgde haar. De parende bewegingen namen langzamerhand af.

Ronnie liet haar hoofd hangen en zuchtte: “Dit is het meest ongelooflijke wat ik ooit heb meegemaakt”. “Dat is het zeker”, beaamde Diederik verdwaasd. Hij haalde zijn pik uit haar lichaam. Zijn strak gespannen jongeheer glom van het vaginale vocht. Hij ging zitten en wist zich met zijn leuter geen raad. Ronnie wilde van de bank afstappen, maar haar benen trilden nog erger dan een paar uur geleden aan de slootkant. Ze tuimelde om en Diederik ving haar op. “Zo en nu ik”, zei de man met hernieuwd enthousiasme. Hij zette haar slappe lichaam op zijn onderbuik en schoof geroutineerd naar binnen. Maar Ronnie bewoog niet. Ze schoof haar hesje omhoog en streelde haar lichaam. Met haar gewicht hield ze Diederik op de bank, maar hij vond het niet erg. Want hij zag en voelde hoe het jonge meisje nog nagenoot van haar eerste neukpartij in haar leventje. Haar handen streelden haar onderbuik, haar borsten, draaiden cirkeltjes om haar tepels en schoven toen terug naar haar spleetje. Ze genoot en de penis priemde fier in haar lichaam.

Zo bleven ze een tijdje liggen. Diederiks opwinding steeg, maar het beeld van de genietende vrouw hield hem rustig. Ze vingerde zichzelf naar een tweede hoogtepunt. Diederik beet zijn tong eraf, maar bleef rustig. Het was voor hem een enorme geile gewaarwording dat het jonge meisje zo van zijn en haar eigen lichaam genoot. Toen ook dit orgasme was weggeëbd, viel de vrouw in een verdovende slaap. Met moeite wist Diederik zich onder haar heerlijke lijf uit te wurmen en legde haar op de bank. Ze kreunde wat, maar bleef verder liggen. Ook toen hij haar benen spreidde, werd ze niet wakker. Dit maakte hem resoluter dan tevoren. In de missionarissen-stand drukte hij voor de tweede keer die ochtend zijn pik in haar. En nog reageerde ze niet echt. Diederiks pik had te lang op springen gestaan. De student hoefde slechts één keer in haar vochtige onderlichaam te bewegen, toen hij het zaad al voelde opstomen. Hij pakte de vrouw bij haar lendenen en fluisterde in haar oor: “Nu ga ik je spuiten, ik voel het komen”. Maar Ronnie reageerde niet. Diederik richtte zich weer op en zette zich schrap voor de ontlading. Hij keek naar het slapende meisje en besefte toen dat ze hoogstwaarschijnlijk de pil niet slikte. Als in een reflex haalde hij zijn snikkel uit haar kut. Geen moment te vroeg, want hij begon net te spuiten. Hij kreunde toen hij zijn lekkende penis pakte en op haar gezicht richtte. De klodders vielen op haar wang. Ze werd wakker en keek de student recht in zijn ogen aan. Vrijwel direct realiseerde zij zich dat de jongen klaarkwam en nam de pik in haar mond. Ook Ronnie kreunde nu. Diederik dacht dat hij gek werd. Deze extra opwinding deed hem volledig leegspuiten.

Pas drie uur later ontwaakte het tweetal doordat er op de deur werd geklopt. Het was Erik, de huiseigenaar. Hij zag Ronnie’s fiets staan en zei lachend: “Hé Rick, ik neem aan dat je een nieuwe huurder hebt gevonden?” Diederik bloosde. Zijn slaapogen en het handdoekje om zijn middel zeiden genoeg.

Misschien woont Ronnie er nog, ik weet het niet. Mijn vriend is vier jaar geleden afgestudeerd en heeft werk gevonden in het buitenland. Ik heb wel gehoord dat hij de foto van Ronnie en haar borsten op de fiets nog steeds bij zich heeft. Die fiets, tja, die zal ondertussen wel gestolen zijn…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *