Jeugdherinnering

1
(1)

Waarschuwing & belangrijke mededeling vooraf!!
* Dit verhaal is volledig fictief geschreven door de schrijver. Verkrachting, sex met minderjarige of sex met dieren is ten strengste verboden en strafbaar volgens de wet. Ook het bezit van porno met minderjarigen is strafbaar volgens de wet! Het verhaal kan door sommige als zeer extreem of schokkend worden ervaren. De lezer dient zich goed te realiseren dat dit een fictief verhaal is!

Het is nu alweer enige jaren geleden dat ik van de middelbare school af ben. Een tijd om nooit te vergeten. Ik weet nog goed welke spannende avonturen ik daar beleefd heb. Ik zal een jaar of zestien geweest zijn toen ik Joost leerde kennen, een lange blonde Westlandse knul. Een blonde krullenkop, met de blauwste ogen die ik ooit heb gezien. Het was een echte boerenknul met een ietwat onhandige tred en grote handen. Ik weet eigenlijk niet waarom het tussen ons klikte; hij de zoon van een tomatenkweker en ik de zoon van een topambtenaar op het Ministerie van Defensie. Ook qua uiterlijk leken wij in niets op elkaar. Hij dus blond, lang en fors, en ik zijn tegenpool met mijn tengere postuur, donkerbruin haar en bijna zwarte ogen. Hij had nog jongensbeharing. Terwijl ik, met mijn zware beharing op armen, benen en borst al een echt mannetje begon te worden.
Hoe dan ook, wij deden bijna alles samen. We zaten naast elkaar in de klas en gingen ook na schooltijd met elkaar om. Het enige dat mij aan Joost opviel was dat hij altijd zo verlegen was. Nooit hoorde je hem over meisjes of over sex. En als ik wel eens een schuine opmerking plaatste, werd hij knalrood en keek al gauw – schaapachtig lachend – de andere kant op.
In die tijd begonnen mijn gevoelens voor jongens zich te manifesteren. Ik sloeg dan ook dagelijks – en vaak meerdere malen per dag – de hand aan mijzelf om de boel in mijn broek een beetje rustig te houden. Want jongens op die leeftijd schijnen maar aan een ding te denken en dat is sex. Tijdens mijn fantasieën begon Joost een steeds belangrijker rol te spelen. Daardoor begon ik mij steeds meer in Joost te interesseren. Ja werkelijk, hij werd bijna een obsessie voor me. Zijn uiterlijk en zijn, zo te zien, goedgevulde gulp maakten mij op een gegeven moment botergeil. Het probleem was echter dat hij zo verdraaid verlegen was. Maar de liefdesgoden stonden echter aan mijn kant.
Joost was enig kind thuis. Hij had nog wel een broer, maar die was al getrouwd en het huis uit. Nu kwam het gelukkig zo uit dat zijn ouders voor een lang weekend naar een huisje moesten. Er was weer één of ander zoveeljarig huwelijk van een oom of tante dat gevierd moest worden. Joost gaf er de voorkeur aan thuis te blijven, hij kende die mensen helemaal niet. Zijn moeder vond het een vervelend idee dat hij het hele weekend alleen zou zijn. Dus vroeg ze mij of ik er wat voor zou voelen Joost dat weekend gezelschap te houden. Nou, in het geheel niet dus! Ik met mijn weekendtas naar Joost.
Zijn ouders waren nog thuis. Moeders ontving me en leidde mij naar de Joost’s slaapkamer. Hier was een extra bed neergezet. Ze vond het voor ons ‘gezelliger’ om in één kamer te slapen. Ik kon dat slechts bevestigen. In mijn verdorven brein kwam al een smerig plannetje op. Als moeders dat geweten had, was ik waarschijnlijk niet eens binnen gekomen!
Eindelijk was de tijd gekomen dat de ouders vertrokken. Het hele huis hadden wij nu voor ons zelf – een ongekende luxe voor twee jongens van onze leeftijd. De dag hebben we doorgebracht met naar muziek luisteren (keihard natuurlijk), kaartspelletjes en allerlei andere spelletjes. Eindelijk was de dag ten einde en na wat tv te hebben gekeken, gaf ik aan dat ik naar bed zou willen. ‘Ga maar vast,’ zei Joost, ‘ik ga zo nog even douchen, en dan kom ik zo wel’. Ik ging vast naar de badkamer, douchte mij ook – waarbij ik natuurlijk weer een stijve kreeg en mij moest dwingen om weer niet aan het aftrekken te slaan. Ik droogde mij af. Het viel mij op dat onder de deur, tegenover de douche, een ventilatierooster zat dat niet helemaal goed afgesloten was. Ik vroeg mij af of…
Intussen hoorde ik Joost de trap op komen. Zijn zware voetstappen haalden mij nu weer in het hier en nu. Ik hoorde hem naar de slaapkamer gaan, kennelijk om zich uit te kleden. Al snel was hij weer terug. ‘Klaar?’, klonk het vanachter de deur. ‘Ja hoor’, zei ik terwijl ik nog spiernaakt daar stond. Joost maakte de deur open en zag me zo staan. Mijn lul nog enigszins gezwollen. Hij was gekleed met een t-shirt en een pyjamabroek. Ondanks dat wij goede vrienden waren, hadden wij elkaar nog nooit naakt gezien. Sporten deden wij niet samen, en met gym zaten we ook niet bij elkaar in de groep. ‘O sorry’, zei Joost geschrokken en kreeg een knalrode kop. Hij wilde zich omdraaien en weglopen. Ik begon keihard te lachen. ‘Doe niet zo idioot joh!’, zei ik, ‘wij zijn toch goede vrienden? Alle jongetjes hebben min of meer hetzelfde hoor!’ Joost bleef staan en keek toch ietwat ongemakkelijk naar mij. Ik kreeg de indruk dat er toch iets langer naar mijn kruis werd gestaard dan naar de rest van mijn lichaam. Ik was trots op mijn lichaam. Ik had dan wel niet zijn lengte, maar maakte wel een meer mannelijke indruk dan hij. Hij begon wat ongemakkelijk te staan alsof hij ergens in de broek last van kreeg. Ik trok mijn broekje aan en ging naar de slaapkamer. Joost bleef alleen in de badkamer achter. Hij deed de deur achter mij dicht en draaide hem op slot. Ik vond het een preuts gebaar, maar dat typeerde een beetje zijn houding denk ik. Ik wilde eigenlijk net in bed stappen toen ik ineens een drang voelde om terug te gaan. Heel stil sloop ik naar de badkamer. Ik hoorde helemaal niets, geen water lopen, geen tanden poetsen, niets. Langzaam ging ik door de knieën. Ik gluurde door het ventilatierooster, van de spanning mijn adem inhoudend. De gang was donker en de badkamer was licht. De kans dat hij mij zou zien was bijna nihil. Ik zag wat ik al dacht en hoopte te zien…
Joost stond voor de wastafel, spiernaakt, en met zijn benen een beetje uit elkaar. Ik had een pracht uitzicht op een masturberende jongen! Ik zag nu niet de vriend die ik normaal zag, maar het was een geile, zichzelf bevredigende man! Hij trok zich langzaam af, het ruime vel rolde heen en weer over de eikel. Zijn gezicht was vertrokken van genot. Af en toe stond hij op zijn tenen van geilheid. Zijn linkerhand streelde over zijn tepels en zakte af en toe naar beneden om zijn kloten – die ik helaas niet kon zien – te masseren. Zijn paal voldeed bij mij aan alle verwachtingen. Hij paste perfect bij de rest van Joost: groot, stevig en lang. Ik kreeg de neiging om mezelf ook af te trekken maar ik bedacht me. Ik moest snel handelen anders was mijn plan gedoemd te mislukken.
Ik wist het nu wel zeker, Joost was net zo geil als ik en bovendien vroeg ik me af waar hij nu aan dacht tijdens het aftrekken. Zou het te maken kunnen hebben met het zien van mij in mijn blootje…? Snel sloop ik terug naar de slaapkamer. Daarvanuit riep ik Joost. ‘Hé, ben je nog niet klaar?! Ik ben nog wat vergeten. Ik moet wat pakken uit mijn toilettas’. Ineens hoorde ik de douche lopen. Snel liep ik naar de deur en klopte aan. ‘Ik ben zo klaar’, hoorde ik hem zeggen, toch wat geïrriteerd. Ik gluurde weer door het rooster en zag dat hij nog steeds een stijve had, en zich douchte. Ik kon mij wel enigszins indenken hoe hij daar nu stond met een knalrode kop. Bang dat ik zou weten wat hij aan het doen was. Ik bleef nog even kijken, intussen klopte mijn hart op volle toeren. Ik zag hoe hij zich douchte (lang leve de doorzichtige douchecabine), nog even zijn stijve lul beroerde en deze verder met rust liet. Hij stapte onder de douche vandaan en begon zich af te drogen. Toen hij zijn boxershortje aantrok, was zijn apparaat alweer tot normale afmetingen gekrompen. Toch schatte ik hem op een centimeter of 12. Niet gek voor zo’n boy die nog in de groei was. Snel ging ik terug in bed en wachtte hem op. De deur ging open en Joost kwam binnen.
‘Sorry hoor’, zei ik, ‘ik stoorde toch niet?’ Ik keek hem brutaal aan. Joost lachte een beetje zuur en draaide zijn hoofd weg. ‘Nee, ik was bijna klaar’. Klaar? Of klaargekomen?, dacht ik geamuseerd. Ik sprong uit bed om zogenaamd wat uit de badkamer te halen. Een paar minuten later kwam ik terug en lag Joost al languit op bed een stripverhaal te lezen. We bleven nog even een beetje kletsen over alles en nog wat. Op een gegeven moment vonden wij het welletjes en besloten te gaan slapen. We wensten elkaar welterusten, en zouden gaan slapen. Dat dacht Joost tenminste.
We lagen allebei op de dekens, het was een warme zomernacht. Ik had slechts een slipje aan en Joost droeg alleen zijn boxershort. De pyjamabroek had hij gelukkig uit gedaan. Het was doodstil in de kamer. Het huis lag een eind van de grote weg dus verkeer was ook niet te horen. Ik hoorde Joost woelen in zijn bed. Ik begon langzaam mijn lul te masseren, hij groeide al snel tot de staaf van 16 cm die ik gewend was. Ik begon ermee te spelen en mijn pik veerde op en neer. De rand van mijn slipje zat nog onder mijn ballen. Ik pakte mijn lul beet bij de wortel en maakte er slingerende bewegingen mee. Ik sloeg ermee tegen mijn onderbuik, wat een kletsend geluid maakte. Het geluid was duidelijk hoorbaar in de kamer, zeker voor Joost die twee meter verderop lag! ‘Wat doe je?’, vroeg Joost nieuwsgierig.
‘Ik speel met mijn beste vriendje’, zei ik. ‘Ik ben geil, en als ik geil ben dan kan ik niet slapen. Heb jij dat nooit?’, vroeg ik. ‘Hm’, murmelde Joost, toch wat instemmend. Naast mij stond een zaklantaarn. Ik bescheen mijn op knappen staande lul. Het leek wel of ik Joost hoorde hijgen. Ik scheen in zijn richting, zijn gehele gezicht en lijf beschijnend. ‘Ben jij ook zo geil?’, vroeg ik. Een overbodige vraag want ik zag duidelijk de tent in zijn boxershort. ‘Laat die van jou is zien’, zei ik. Ik zag hem even twijfelen.
Dat duurde echter niet lang. Hij stroopte met zijn duimen het broekje in een beweging omlaag. Daarbij bleef de rand even achter zijn paal hangen en vervolgens kletste zijn pik in volle glorie op zijn buik. Een verschrikkelijk geil gezicht. Zijn boxershortje gooide hij op de grond. Zijn medewerking verbaasde mij. Ik had nooit gedacht dat hij zo gemakkelijk aan mijn verzoek zou voldoen. Ik deed mijn slip nu ook helemaal uit en lag met de stijfste lat die ik bij mezelf ooit gezien had.

Zou het nu echt gaan gebeuren? Zou ik nu echt voor de eerste keer met een jongen sex gaan bedrijven? De gedachte alleen al bezorgde mij een – bijna – orgasme. Joost begon intussen aan zijn stijve pik te trekken, en leek in niets meer op de verlegen jongen die ik nog geen uur geleden in de badkamer zag. Kennelijk was hij ook zo geil dat hij geen remmingen meer had. Wijdbeens lag hij op bed en hief zijn bekken omhoog terwijl hij wild aan zijn paal zat te trekken. Zijn hand gleed op en neer, op en neer. Intussen had hij zijn bedlampje aangedaan. Ik kreeg het idee dat er een sexshow opgevoerd werd. Ik hield het niet meer. Ik ging uit bed en liep met mijn zwiepende pik naar zijn bed toe. Joost zei niets maar ging aan een kant van het bed liggen. Hij maakte ruimte voor mij! Ohohoho…

Hij begon met zijn vrije hand mijn lichaam te strelen, terwijl zijn
andere hand de stijve paal bleef melken. We begonnen elkaar overal te strelen en te zoenen. Het was zo geil, zo opwindend, zo voor het eerst, maar tegelijkertijd zo normaal wat wij met elkaar deden.

Mijn handen gleden over zijn stevige lijf en ik streelde zijn kloten en pik. Die van hem voelde groter aan dan die van mij. Ik schatte die van hem op zo’n 18 cm en flink dik. De voorhuid haalde ik langzaam heen en weer. De eikel maakte een soppend geluid. Joost kreunde, en ging plat op zijn rug liggen. Wel bleef hij met zijn grote hand mijn stijve lul en kloten verkennen. Ik genoot met volle teugen van de aanrakingen, maar wilde toch verder. Ik ging op hem liggen en begon zijn nek en hals te zoenen. Het schoot mij te binnen dat wij totaal geen haast hoefden te hebben. De eerste drie dagen waren van ons! Al besloten wij helemaal niet meer uit bed te komen; niemand hoefde dit te weten of te merken.
Ik streelde en zoende zijn hals en borst ging met mijn tong door zijn oksels. Joost kirde van genot. Mijn tong zocht zijn weg naar zijn harde tepels die ik om de beurt begon te bespelen. Intussen voelde ik zijn kloppende pik tegen mijn buik. Het vrijgekomen voorvocht maakte mijn lijf glibberig, geil. Hij maakte neukbewegingen met zijn bekken, zodat ik alles nog beter kon voelen glijden en stoten. Mijn paal deed hetzelfde maar dan tegen zijn lichtbehaarde jongensbeen. Ik moest op een moment wel oppassen hierdoor niet al klaar te komen.
Ik zakte langzaam met mijn mond en handen over zijn borst en buik, al likkend en zuigend over de aan mij voorbijtrekkende naakte huid. Ik stopte even bij zijn navel om deze eens extra te verwennen. Intussen kreunde en hijgde Joost. Hij was net zo geil als ik, beregeil. Ondanks dat het voor mij (en ook voor hem) de eerste keer was, ging deze vrijpartij ons niet slecht af. Ik had in gedachten al zo vaak deze handelingen verricht dat ik als een routinier te werk ging. Bovendien wist ik wel wat ik zelf lekker vond en kon me goed voorstellen dat wat ik bij hem deed ook gewaardeerd zou worden.
Tergend langzaam daalde ik centimeter voor centimeter over de naakte huid en zo kwam ik in het behaarde gebied. Hij was daar dichter behaard dan ik verwacht had. Ik voelde met mijn vinger door zijn bilnaad. Ook hier voelde ik zijn krulletjesvacht. Ik maakte mijn vinger nat en voelde in zijn tunneltje. Ik beroerde met mijn vinger zijn prostaat. Hij kronkelde onder mijn vingers. Zijn harde stamper lag intussen in het nestje van schaamhaar kloppend en wippend op mij te wachten. Ik pakte de stam stevig beet en bewonderde de afmetingen en de hardheid. Hij was van dichtbij nog mooier, dan dat ik zo even had gezien. Ik drukte een kusje op de eikel, en begon hem heel langzaam aan de onderkant, bij het toompje, te zuigen. Joost veerde omhoog, ‘Jaaah, lekker! Lekker!’, hijgde hij uit. Ik liet de paal gedeeltelijk in en uit mijn mond glijden, onderwijl zijn ballen knedend. ‘Ophouden!’, zei Joost, ‘alsjeblieft, ophouden! Anders kom ik en het is zo lekker!’ Aan de spanning in zijn kloten kon ik merken dat hij inderdaad op spuiten stond. Ook ik wilde zijn orgasme nog even uitstellen. Daarvoor waren wij naar mijn idee nog te kort bezig.
Ik liet zijn knuppel los en rolde van hem af. Even bijkomen, dacht ik, maar niets van dat al. Meteen werden de rollen omgedraaid en lag Joost boven op mij. Hij kuste me en stak zijn tong in mijn mond en oren. Deze jongen wist ook van wanten. Ik begon te denken dat ook hij alles in zijn fantasie al met mij gedaan had. Hij schoof een beetje omhoog zodat onze pikken zich als degens kruisten. Ik voelde hoe zijn paal de mijne aanraakte en hoe zijn vette eikel tegen die van mij wreef. Wij lagen allebei te druppen van genot. Nu vond hij het kennelijk zijn beurt om mij te verwennen. Hij kuste mijn lichaam en mijn tepels.
‘Wat ben je al lekker harig’, zei Joost, terwijl hij een speekselspoor met zijn tong over mijn zwart behaarde buik trok. Nu was hij bezig mijn lul te verwennen. Hij zoog het hele geval in zijn mond, tot achterin zijn keel. Ik hoorde hem kokhalzen, maar hij verslond zijn prooi dapper. Nu moest ik alle zeilen bijzetten om niet meteen te spuiten. Hij liet mijn lul glippen en hield hem met zijn knuist precies in de juiste greep vast. Hij zakte nog verder met zijn mond en begon nu ook mijn zak en kloten te likken. God, wat was dat lekker! Ik trok mijn knieën op en deed ze zo ver mogelijk uit elkaar. Joost had nu vrije toegang, tot alles. Ik beet op mijn wijsvinger van genot. Joost bleef sabbelen op mijn scrotum, om vervolgens mijn hele zak naar binnen te zuigen. Ik dacht dat ik erin bleef, zo lekker vond ik het. Alsof dit nog niet genoeg was, begon hij nu ook met zijn lange tong in mijn poepgaatje te roeren. Dit werd te veel voor me. Ik kon niet langer passief blijven liggen. Ik ontworstelde mij aan zijn greep en ging nu omgekeerd liggen. Standje 69 leek mij nu perfect. Terwijl hij weer aan het pijpen ging, zoog ik aan zijn knop. Ik draaide met het puntje van mijn tong in zijn eikelgaatje terwijl ik zijn lul ritmisch aftrok.
Wij genoten van elkaars lijf. Iedere vierkante centimeter van zijn schaamstreek en lul heb ik onderzocht met mijn tong. Met zijn apparaat zijn dit vele centimeters. Op een gegeven moment begon Joost te kreunen en te schokken. Zijn lul groeide tot enorme proporties en werd keihard. De aanblik was voldoende om mij ook klaar te krijgen. Allebei begonnen we te stuiptrekken en te kreunen. Nog nooit ben ik zo heftig klaargekomen, en heb ik zo’n hoeveelheid sperma geproduceerd. Zelfs in die hete jaren daarna niet. Gillend kwam het eruit.
Joost kon het allemaal niet verwerken en het stroomde gedeeltelijk uit zijn mond. De lul van Joost begon nu te trillen en te schokken. Ook hij spoot een enorme hoeveelheid in mijn gezicht en mond. Ik likte de hele boel op, en zoog zijn eikel schoon. Hierna zijn wij nog even tegen elkaar aan blijven liggen. Daarna zijn wij weer gaan douchen, want wij plakten van elkaars sperma. Echt vermoeid waren we, en vielen meteen in slaap.
De volgende ochtend maakten wij van elkaars ochtenderectie gebruik. Ook toen hebben wij gevreeën dat letterlijk en figuurlijk de spetters er van af vlogen. Dit was de eerste keer dat ik met een jongen sex gehad had.

Na dit beruchte weekend hebben we nog vele keren sex gehad, alleen moest dit stiekem en gehaast omdat we nooit meer die kans gehad hebben om een heel weekend alleen te zijn. Na het behalen van ons diploma is Joost naar het buitenland vertrokken en heb ik hem (helaas) nooit meer gezien. Joost is uiteraard niet de enige gebleven, daarna zijn nog vele gevolgd. Toch was die eerste keer voor mij heel bijzonder, en een belevenis om nooit te vergeten.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 1 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *