De verbouwing van het theatercafé

0
(0)

De jonge vrouw keek naar de striemende regen en zuchtte. Ze pakte een filmmagazine en begon er ongeïnteresseerd in te bladeren. Ze kwam bij een recensie over een feministische film, en begon te lezen. Aanvankelijk kon zij zich er wel in vinden. Het was een mannenmaatschappij waarin we leven. Mannen krijgen de kansen, vrouwen moeten ervoor vechten. Maar gaandeweg het artikel begon de mooie vrouw daaraan te twijfelen.
Ze las verder: ‘Vrouwen neigen ertoe behaagziek te zijn, om mooi door mannen te worden gevonden. Ze nemen daarbij halve vriendschappen met andere vrouwen op de koop toe. Jaloezie, of naijver zet de vrouwen tegen elkaar op. Voor de waardering van de mannen’. Tuurlijk, hier zat wel wat in, maar er klopte iets niet, alleen ze wist niet wat.
‘De penis komt overal in terug. Zo zien we fallusfiguren in grote bouwwerken, kunstvormen, maar ook in zoiets alledaags als ijslollies en snackbarhappen’.
‘Nee’, zei ze tegen zichzelf, ‘het is meer. Meer dan macht, die penissen. De penis wordt hard, ja da’s waar, maar om ONS. Om wat wij vrouwen zijn. En als wij die heerlijke vleesstaaf verafgoodden, doen we dat omdat we daarmee alles gedaan kunnen krijgen. Alle jezus, wat bekijkt die troel het eenzijdig zeg’, sprak ze wat harder tegen zichzelf.
‘Als de penis staat, dan is de wereld van ons. Als dat heerlijke warme ding zwelt, dan hebben wij de macht. De macht over alles’. Judith wilde dat zij dat artikel had mogen schrijven.
Een warme tinteling schoot door haar lichaam. Haar tepels werden hard. Ze voelde de sensuele prikkelingen in de richting van haar onderbuik trekken. Judith knoopte haar broek los om het gevoel zo min mogelijk te verstoren. Langzaam namen haar handen bezit van haar schaamstreek. Ze keek naar het plaatje dat het artikel vergezelde: twee vrouwen die kwelend een manshoge penis probeerden te bestijgen.
Ze kon er niet de hele tijd naar kijken, daar werd ze te onrustig van. Het voelde alsof golven haar overvielen, onverwacht. Maar iedere keer áls ze keek, werd zij zich bewust van de waarheid, haar waarheid.
Judith werd opgewonden, beregeil. Stiekem, onder de toog van het stille theatercafé, masseerde ze met beide handen haar clitoris.
Judith lag met haar hoofd op de bar en zat wijdbeens op een hoge kruk. Zo kon ze haar masturberende bewegingen goed zien. Twee, drie vingers gleden in haar spleet. Met het geil bevochtigde ze haar lustknopje dat ondertussen flink was opgezwollen. Ze kantelde haar bekken wat naar voren en zag hoe haar handen steeds sneller over en door haar natte, glinsterende schaamstreek flitsten. ‘Oooh jaah’, kreunde ze zachtjes. Judith’s hoofd, dat nog steeds op de bar rustte, bewoog mee op de ritmen van gevoel en handen. Haar weelderige borsten deinden mee. De jongge vrouw kreeg een extra geilscheut te verduren toen ze zag dat haar tepels dwars door haar hoerige bh’tje prikten. Haar geilnat had ondertussen een vochtplek gemaakt op de kruk. Het zwarte skai glinsterde tussen haar bewegende dijbenen. Ze ademde zwaar en kreunde zo nu en dan. Judith kwam klaar. Ze drukte hard met haar voorhoofd op bar. Haar kreunende stem sloeg over, bij het zien van haar eigen, vragende, hongerige vagina. Ze zag op de stijgende golven van haar orgasme het opwindingsvocht uit haar lichaam pulseren. Haar beenspieren verstarden. Daarna was er niets meer. Een mooie vrouw kwam klaar in het doodstille theatercafé, en buiten, in het stervende provinciestadje, regende het nog steeds.
Loom opende Judith weer haar ogen. Het eerste wat ze zag, waren haar natrillende bovenbenen. Haar handen hield ze nog tegen haar vochtige kut aangedrukt. Ze richtte haar hoofd op. De plek op haar voorhoofd dat ze tijdens het masturberen tegen de bar aan had gedrukt, voelde warm aan. Ze sloot haar ogen en genoot na van het wegrollend orgasme. Toen realiseerde ze zich weer waar ze was. Met een schok keek ze naar de ingang, maar gelukkig was er niemand te zien. Een trillende zucht van opluchting en een laatste restje orgasme ontsnapten aan haar lippen.
‘Nou, ik ben ook wel onder de indruk van dat artikel over de vrouwenbeweging’, klonk het ineens naast haar. ‘Mooi plaatje ook’, kwam het er achteraan. Tergend langzaam draaide Judith haar hoofd in de richting van de stem, een mannenstem.
In de lobby, op één van de met messen gekerfde stoelen, zat een knappe man. In zijn handen hield hij hetzelfde magazine dat voor Judith op de bar lag. Hij stond op en liep naar haar toe.
‘Wa, wa, wa’, stamelde Judith, maar haar vuurrode kop kon verder niets zinnigs uitbrengen. ‘Goed artikel, mooi plaatje, daar ben jij geloof ik wel met mij eens, is het niet?’, zei de man. Hij leunde tegen de bar, met een voet op de voetsteun.
‘Hoe lang bent u hier al?’, wist Judith met moeite uit te brengen. ‘Nou, ik kwam binnen toen je net in het magazine begon te bladeren’, antwoordde de man. Een droge glimlach speelde om zijn mond. Van ontzetting sloeg Judith haar handen voor haar gezicht en een hysterisch lachje ontsnapte aan haar keel.
‘Mag ik mij even voorstellen’, ging de man onverstoorbaar verder. ‘Mijn naam is Harry Bos, junior accountmanager bij Van den Bergh en Muskular’. Van pure ellende kon het meisje wel door de grond zakken. De projectontwikkelaar, dacht ze met een enorme schaamte over haar eigen daden. De enige partij die nieuw leven in dit provinciestadje kan blazen.
Harry zag dat de mooie vrouw het niet meer had van narigheid. Hij probeerde haar gerust te stellen. ‘Nou juffrouw Judith maakt u zich maar niet druk over wat u net bij uzelf heeft gedaan. Als ik die tekening zien, kan ik dat best wel begrijpen’.
‘Hoezo, deed het u dan ook wat?’, vroeg Judith bedeesd. ‘Nou, om eerlijk te zeggen’, aarzelde Harry, ‘wat u allemaal uitvoerde, dat deed mij meer’. Judith ging staan en keek de man wat onzeker aan. Hij zag haar blik over zijn lichaam dwalen. Hij wist waar ze naar op zoek ging. Toch probeerde hij niets te verbergen. Hij was geil. Al voordat hij hier naar binnen stapte. Harry rilde al bij de gedachte aan haar bungelende borsten als hij in haar zou stoten. De assistent-projectontwikkelaar rukte zichzelf uit zijn gedachten los, om net op tijd te zien dat Judith inderdaad naar de bobbel in zijn broek keek. Nu ging het snel. Judith kwam achter de bar vandaan. Ze liep naar de toegangsdeur met een bos sleutels in haar hand. Ze streelde met de zijkant van haar lichaam de bobbel in zijn broek toen ze langs hem liep. Binnen een oogwenk had ze de deur op slot gedaan en stond ze weer voor hem. Haar hoofd was dicht bij het zijne. Harry hoorde haar zijn eau de toilet opsnuiven. ‘Kom’, zei ze zacht, terwijl ze zijn hand pakte. De caféjuffrouw leidde hem tot achter de foyer.
Judith ging uitdagend zitten en stroopte broek en truitje van haar lijf. ‘Kijk eerst maar me’, kreunde ze zachtjes. En dat deed Harry. Met grote ogen staarde hij naar haar goddelijke lijf. Haar heerlijke prammen trilden bij iedere beweging die ze maakte. Ze had een vreselijk opwindend naadslipje aan. Aan de onderkant was een nat plekje zichtbaar; zuiver vrouwelijk geil! De man viel bibberend van opwinding op zijn knieën en begon hartstochtelijk aan haar borsten te likken en zuigen. Af en toe keek hij op. Judith had haar hoofd naar achteren gegooid en genoot van de mannelijke passie die over haar borsten raasde. ‘Ooh Judith, als je eens wist’, kreunde de man tussen het likken en zuigen door. Zijn hand betastte ruw de binnenkant van haar dijen. Hij trok haar benen steeds wijder van elkaar, terwijl hij meer en meer in de richting van haar hoerige neukspleet kroop. Dwars door het vochtige katoen, voelde zij Harry’s vingers beven op haar vochtig schaamvlees. Nog steeds met de ogen dicht en het hoofd naar achteren, duwde Judith haar bekken naar voren. ‘Grijp me. Mhmm, grijp me, tussen mijn benen. Ooh je pakt me…’, bibberde haar stem.
Harry had niet veel aanmoedigingen meer nodig. Zijn vingers glipten achter het slipje en zonken weg in haar lichaam. Ze was nat, zeiknat. ‘Dit kan niet’, dacht de man lichtelijk in paniek. ‘Het lijkt wel of ze in haar slipje heeft gepiest’. Maar juist deze gedachte maakte hem zo mogelijk nog geiler. Vliegensvlug daalde nu ook zijn hoofd af naar de uitnodigende spleet. Een moment later woelde zijn tong in haar lichaam. Met enige spijt constateerde hij dat Judith gewoon bloedgeil was. Er was geen pis aan te pas gekomen. De mannelijk vleeslap met de ontelbare, op dat ogenblik zeer actieve, smaakpapillen, glibberde door de roodnatte vulva. Iedere keer als hij bij de clitoris kwam, ging zijn tong in de versnelling. Judith kreunde daarop intensiever. Toen kwam de vrouw voor de tweede keer klaar. Wild graaide ze door zijn haar terwijl het orgasme de toppen van haar bewustzijn raakte. Ze kreunde intens, en hard tegelijk. Harry’s tong hield dat niet meer bij; zijn handen moesten het wel overnemen. Wild door zoveel sexueel geweld, rukte hij met zijn andere hand zich de kleren van zijn eigen lijf. Judith opende haar ogen, loom. ‘Mhmm, Harry dat was… Mhmmm, jaah… Fantastisch’. De vrouw zag dat de man naast haar op de grond zat. ‘We moesten maar eens van plaats verwisselen’, kirde de rondborstige vrouw. Gedwee deed Harry wat van hem werd gevraagd. Zijn pik stuiterde stijf met zijn bewegingen mee. Harry had nog niet plaats genomen of Judith nam zijn leuter tussen haar lippen. ‘Oooh jaa’, siste ze opgewonden, ‘Je smaakt bittergeil. Precies zoals ik het wil hebben, mhmm’. ‘Maar, maar’, kreunde de man, ‘ik wil helemaal niet dat je dit doet. Ik wil me in je schuiven. Ik wil van binnen je warmte voelen’. ‘Wat je wilt schatje. Je zegt het maar. Je hebt me zo lekker geholpen; ik ben je wat schuldig’, antwoorde het meisje. Nog even liet ze haar borsten vlak voor zijn ogen heen en weer slingeren en koos toen achterstevoren positie. Met beide handen omklemde de vrouw de penis en zakte met geile precisie over zijn ragstok. Allebei rilden ze even toen Harry in haar drong. Judith begon langzaam over zijn paal heen en weer te schuiven. Harry dacht dat hij gek werd. Eerst zachtjes, toen harder; de vrouw kreunde, mauwde, kraaide dat het een lieve lust was. ‘Het is nog geen drie minuten geleden dat zij is klaargekomen’, dacht de man. ‘Harry, ooh zoete Harry’, hijgde ze door haar geluidjes heen, ‘Harry, lieve, lieve Harry. Wil je mijn benen zover mogelijk van elkaar houden? Wil je dat voor me, aauuw, doen schatje?’ Harry gaf gehoor aan deze dringende én indringende wens. Vrijwel direct zakte het hoerenlichaam nog eens vijf centimeter naar beneden. De botten van haar billen drongen diep in zijn zachte lendenen. Maar de man voelde zijn pik diep in Judith’s lichaam steken. ‘Aaawahwaah’, gilde de vrouw verrukt uit. Iedere spier in haar lichaam die maar iets met haar kutstreek te maken had, stond gespannen als een vioolsnaar. De mooie dame hoefde daardoor haar schaamstreek maar lichtjes aan te raken, toen de grote verlichting zich aandiende. Het was geen orgasme, meer een ongecontroleerde, totale, ontspanning.
Lichamelijk murw klauterde Judith van de kaarsrechte penis en liet zich op de grond vallen. Ze slaakte een diepe zucht en had het wit voor de ogen. Harry kwam direct in actie. ‘En nu is het mijn beurt’, stiet hij woest en begerig uit. Ook hij liet zich op de grond vallen, maar richtte daarbij zijn lans op de uitgelebberde neukgrot. Hij viel letterlijk in haar en keek daarbij gefixeerd naar haar meetrillende borsten. ‘Oempf! Niet te hard, je doet me pijn’, kweelde Judith. Ze probeerde zijn gewicht zoveel mogelijk van zich af te houden. Maar dat mocht niet baten. Harry rook de stal en wilde met grote stappen snel thuis komen. Hij pompte wild en diep, op zoek naar olie. En dat vond hij in het omhooggewerkt vrouwengeil, vermengd met zijn eigen voorvocht. Maar dat was niet genoeg. Hij zocht naar goud, zijn eigen spuiter. ‘Hier shit, ontvang me. Voel hoe je wordt geneukt’, schreeuwde hij rauw.
Judith was niet bang. Integendeel, ze genoot zelfs van het feit dat de man zich zo volkomen liet gaan. Maar wat hij deed, was niet zo fijn. Zo goed als kwaad het ging, rolde ze op haar zij. Maar, Harry had dat niet eens door. Zijn onderlijf had de automatische piloot en het zelfgeleidend systeem ingesteld en het doel was haar levensopening. Het tweetal rolde van hot naar her over de vloer. De vrouw werd grondig geragd en uitgestoft. Judith begon het weer lekker te vinden. Ze zwijmelde weg bij het idee totaal te zijn overgeleverd aan de oerdriften van deze man. Lichamelijk voelde ze weinig meer. Lijf en leden verwerden tot onderdelen van Wiske’s Schanulleke. Het gevoel diende nu een ander, hoger, doel. Totale overgave aan het Beest, verpersonificeerd in Harry de assistent-projectontwikkelaar. ‘Ooh, doe met me wat je wil’, prevelde ze bijna onverstaanbaar, ‘maak het af…’
Plots stokte de platvloerse ontdekkingsreis. Harry had, overigens zonder het te weten, de vrouw in een positie gemanoeuvreerd waar geen ontkomen meer aan was. Van heel ver werd de man dit gewaar en het was meteen met hem gedaan. Een abnormale hoeveelheid sperma maakte zich los uit zijn ballen en schoot door de nauwe zaadleiding. Judith werd ruw uit haar mentale seance gerukt toen ze voelde dat een flinke klodder nattigheid tegen haar baarmoederwand aanbeukte. ‘Oh nee, niet allemaal in mij’, reageerde ze als door een wesp gestoken. ‘Spuit het… Spuit jouw leven over mijn borsten. Ooh jaah, bevuil mijn vlezige voorkant’. Automatisch volgde Harry het derde verzoek van die avond op. Met zijn hand richtte hij de vettige, slijmerige en nattige lans op Judith’s joekelaars. De man voelde de laatste zaadlozing door zijn hand schieten en begeleid met een zucht sprietste het mannelijk eiwit door de lucht. Nu was het Judith’s beurt om te zuchten toen het sperma op haar borsten landde. Bevredigd en opgelucht smeerde ze met haar vingertoppen de levenszalf uit. Harry liet zich uitgeput op de bank vallen. Net op tijd!
Er werd aangebeld, Judith schrik op. Nog nasnikkend van de enorme vrijpartij die nauwelijks beëindigd was, realiseerde de mooie jonge vrouw zich dat de tent eigenlijk gewoon open had moeten zijn. Ze sloot de deur met de puffende Harry achter zich, en liep met knikkende knieën door de zaak. Ze spiekte door de gordijnen. Dat was Annemarie! Met Jack, haar vriend. ‘Psst! Pssssssst!’, probeerde ze de aandacht te trekken. Annemarie keek op, en liep naar het halfgeopende raam. Jack kwam er als een deus achteraan.
‘Hee, wat is dit allemaal? Is de deur kapot?’, vroeg haar vriendin nieuwsgierig. ‘Ja, zoiets’, zei Judith ontwijkend, ‘wat is er? Waarom zijn jullie hier?’
Annemarie keek haar vriendin met gefronste blik aan. ‘Zeg, wat is dat? Zo doe je anders nooit!’ ‘Laat maar, zeg ik je. Kom vertel, want ik heb nog meer te doen’, antwoordde Judith kortaf.
‘Wacht eens even’, zei Annemarie, ‘je doet zo omdat je betrapt bent! Ha! Ik ken je al wat langer dan vandaag! Vertel op, met wie ben je daar? Vertel-vertel! Trouwens, dat is ook toevallig…’
‘Wat? Wat is toevallig?’, reageerde Judith nieuwsgierig. ‘Nou, ik kwam eigenlijk met Jack hier naartoe, naar jou, omdat er misschien wel iets spannends zou kunnen gebeuren. Weet je, waar wij het eergisteren over hebben gehad… Ik had het je niet op deze manier willen zeggen, maar nu je blijkbaar al voorzien bent…’
Judith keek naar Jack en moest meteen denken aan het feministische artikel. Dit was geen vent die zijn pik achterna liep zoals Harry, maar een gozer wiens pik op Annemarie’s commando kon gaan staan.
‘Nou, kom maar even binnen dan. Kunnen jullie meteen met Harry kennismaken’, zei Judith smalend. Een half uur later moest Jack zijn broek uitdoen. Harry keek zijn ogen uit, en even later kon hij zich voor de tweede keer die avond niet beheersen. De verbouwing van het theatercafé begon een half jaar daarna.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *