Loletta de galeriehoudster

4
(1)

Eerder hebben wij kennis kunnen maken met Loletta, de Nederlandse atelierhoudster in een Zuid-Frans provinciestadje. Na haar ervaringen met Henriette en diens broer, kwamen meerdere interessante inwoners van het plaatsje even langs. Alleen van Jeanne en Robčrt doen wij verslag, te meer omdat wij alleen van hen de exclusieve opnames hebben.

Eerst kwam de man binnen. Loletta was aan het werk aan één of ander kastje. Ondanks het geklingel van de deurbel ging ze onverstoord verder. Robčrt struinde eerst de winkel rond en kwam later in de eigenlijke werkplaats terecht. Loletta stond voorover gebogen. De man duwde zijn kruis tegen haar kontje. ‘Wat doet u nou?!’, riep Loletta uit. ‘Ik had gehoord dat u wat andere diensten in de uitverkoop had’, zei de man verschrikt om haar reactie. ‘En mijn vrouw en ik zijn wel toe aan wat vernieuwing’, klonk het er besmuikt achteraan. ‘Dat gaat zo maar niet een-twee-drie’, bitste Loletta. ‘Ik ben eerst nog bezig. Bovendien, als je goed had geluisterd naar de geruchten, dan weet je dat jouw vrouw eerst had moeten beginnen. Donder maar op en laat haar over een uur of drie maar terugkomen, dan heb ik ook wat om naar uit te kijken’.

Stipt drie uur later stapte Jeanne binnen. Loletta had zich inmiddels gedouched en was klaar om de vrouw te ontvangen. Ze was mooi, leek wel een beetje op Loletta. Maar ze was verlegen. ‘Hoi, is je man vanmorgen geweest?’, vroeg Loletta. Jeanne knikte en keek naar de grond ‘Mooi’, ging Loletta verder, ‘kom eens hier’. Besmuikt kwam de mooie, jonge blondine dichterbij. Loletta streelde door haar haar en liet haar vingertoppen langs haar hals lopen. Jeanne kreeg kippenvel. ‘Wil je dat ik je lief heb? Je moet weten dat ik het wel zou kunnen met zo’n schoonheid als jij’. Jeanne zei niets, sloot slechts haar ogen en liet zich de strelingen welgevallen. ‘Ooh, je bent wel erg verlegen hč’, zei Loletta. ‘Kom dan maar eens even hier’. Loletta nam het jonge ding in haar armen en begon zachte kusjes te geven in haar nek. Hun lippen kwamen steeds dichter naderbij. Jeanne trilde van spanning. ‘Ik moest van mijn man’, fluisterde ze zacht, ‘maar nu vind ik het echt heerlijk worden’. ‘Laat het dan gaan’, antwoordde Loletta zacht. ‘Er is niets wat je tegenhoudt, ik doe het met liefde, voor jou en zeker niet voor jouw man’. En Jeanne gaf zich over met een gepassioneerde tongzoen. Voor de eerste keer in haar leven tongde ze met een vrouw. Haar handen gleden langs Loletta’s middel, bevoelden het tedere lijfje, streelden de zachte vormen. ‘Je bent zo zacht’, fluisterde Jeanne. Loletta knikte. ‘Dat ben jij ook’, antwoordde ze, ‘alle vrouwen zijn zacht voor elkaar. Loletta zakte iets door haar knieën en haar handen bewogen zich langs de binnenkant van Jeanne’s dijbenen naar boven. Het meisje zuchtte met het dichterbij komen van de handen. ‘Ik raak je kutje aan’, hijgde Loletta, ‘omdat ik het wil, Omdat ik je wil…’ Jeanne verstarde bij de eerste aanraking. ‘Ik word aangeraakt door een vrouw’, hijgde ze zonder adem uit. ‘Doe het, doe het!’ En Loletta vingerde achter het slipje de zachte clitoris. Jeanne gooide haar hoofd achterover en liet het met zich gebeuren. Op dat moment kwam haar man binnen. Loletta keek verstoord op. ‘Ga maar even zitten en kijk hoe vrouwen het onderling met elkaar oplossen’, commandeerde ze Robčrt. Met grote ogen keek de man naar zijn genietende echtgenote. Langzaam zakte hij door zijn knieën en nam zoals hem werd bevolen plaats.

Jeanne had van dit alles bijna niets gemerkt. Als vanzelf concentreerde al haar gevoelens zich op haar schaamstreek en wat Loletta daar allemaal mee uitvoerde. Voorzichtig tastte Loletta het vlees af, daarbij af en toe wat kutvocht uit de opening tastend dat ze over de clitoris smeerde. Jeanne hield zich krampachtig aan haar nieuwe vriendin vast. ‘Ooh het is zo lekker’, kweelde ze met gesloten ogen. ‘Ja meisje, ik weet het’, suste Loletta haar terwijl ze steeds intensiever het zachte vlees begon te strelen. Af en toe drong ze fel met drie vingers in de wijder staande vagina, om meteen daarna de schaamlippen te strelen. ‘Oempf’, kermde Jeannne op hetzelfde ritme. ‘Nu gaan we’, zei Jeanne, ‘ben je er klaar voor?’ De jonge vrouw knikte en zette zich schrap. Loletta boog wat naar onderen en plaatste Jeanne’s dijbenen wat verder uit elkaar. Toen begon ze wild met één hand tussen Jeanne’s dijbenen te porren terwijl ze met de andere diens billen tegenhield. ‘Ah!’, kermde Jeanne het uit bij zoveel geweld, ‘heerlijk!’ Sneller en krachtiger bewoog de hand achter Jeanne’s slipje. Robčrt zat met open mond te kijken hoe de werkplaatshoudster zijn vrouw een enorme beurt gaf. Het aanzwellende geluid van de steeds natter wordende kut verscheurde hem, maar tegelijkertijd sprong zijn pik bijna uit zijn pantalon. ‘Ooh jaah, ooh jaah’, kreunde Jeanne indringend mee op het ritme van de handmatige activiteiten. ‘J’arive, j’arive!!!’ Schokkend hing Jeanne in Loletta’s armen, ze kwam klaar.

Robčrt kon het schouwspel niet langer meer aanzien. Hij had zijn broek uitgedaan en keek besluiteloos naar zijn enorme paal die vanuit het midden van zijn lichaam oprees. Loletta liet Jeanne rustig op de grond zakken en liep op de man af. ‘Dat is een indrukwekkend apparaat’, zei ze oprecht bewonderend. De man keek angstig naar de werkplaatshoudster; hij had nog nooit zo’n vrouw meegemaakt. ‘Kom maar eens even hier’, zei Loletta terwijl ze door haar knieën zakte, ‘dat voorvocht van je wil ik weleens even proeven’. Loletta nam de leuter in haar mond. Robčrt hapte naar adem. Toen schoof Loletta haar hoofd verder totdat de eikel tot diep achter haar keel zat. Met een klap sloeg de man zijn handen in het stoeltje en kermde een krachtterm. Loletta pijpte hem intensief, bevoelde tegelijkertijd zijn goedgevulde kloten in zijn zachte zak. ‘Heerlijk, dat pikkie van je’, zei ze tussen twee pijphalen door. Met duim en wijsvinger klemde ze de penis af. Ze perste het voorvocht in de buis naar boven. Het pisgat opende zich en een straaltje natuurlijk glijmiddel verliet het lichaam van de man. Met het puntje van haar tong lebberde Loletta het naar binnen. ‘Jeanne, moet je eens proeven hoe heerlijk je man eigenlijk smaakt’, riep ze van over haar schouder naar de jonge vrouw die langzaamaan het bijkomen was. Een moment later zat deze met haar hoofd naast haar sexlerares. ‘Dat doe je geroutineerd’, merkte ze alleen maar op. Blijkbaar was het voor haar de gewoonste zaak van de wereld geworden dat haar man door een vreemde vrouw werd gepijpt. Loletta bood Jeanne de pik van haar echtgenoot aan. Jeanne proefde en kneep van verrukking haar ogen dicht. ‘Zo heb ik dat nog nooit bekeken’, merkte ze op.

De vrouwen pijpten de man om en om. Zelf had Robčrt niets in te brengen, als hij dat al wilde. ‘Ga eens op de grond liggen’, gebood Loletta hem. Met voldoening keken de dames hoe de man gehoor gaf aan het commando. Ze ontdeden hem van zijn kleren. Nu helemaal rees zijn met voorvocht en kwijl besmeurde paal indrukwekkend omhoog. Loletta pakte Jeanne bij haar middel en tilde de vrouw bovenop haar eigen man. De echtelieden zuchtten tegelijk bij de aanraking van elkaars geslachtsorganen. ‘En nu berijden die vent’, hitste Loletta haar vriendinnetje op. Als een waanzinnige begon Jeanne over Robčrt’s onderbuik te schuren. Haar wederom goedgevulde clitoris volgde elk detail op het harde mannelijke vlees. ‘Ik kom bijna’, huilde Robčrt van zielig genot. ‘Ooh, dat mag nog niet’, besliste Loletta en ze tilde Jeanne van de pik en nam er zelf op plaats. Robčrt voelde minder nu, Loletta’s geleefde kut was door de jaren heen nu eenmaal meer opgerekt dan het nauwe trutje van een provinciaalse schoonheid. Ook Loletta merkte dat, maar zonder een woord te zeggen haalde ze de piemel uit haar wijde neukspleet en propte hem pardoes in haar kont. Robčrt kermde het uit van genot. Alleen al het idee dat een vrouw zomaar besliste wat er met zijn pik moest gebeuren maakte hem gek van begeerte.

Hij moest wat doen, anders zou er ‘weet niet wat’ gebeuren. Nog met de pik in Loletta’s aars wurmde hij zich onder de geile wijvenlijven vandaan en liet Loletta op haar knieën zitten. Vrijwel meteen begon hij aan een woeste naaipartij. Normaal gesproken liet Loletta zich niet zo maar iets gebeuren, maar dit vond ze toch wel heel interessant. Met gebarentaal gaf ze aan Jeanne te kennen dat de jonge Française haar in standje 69 moest beffen. Robčrt zag dit vanuit zijn ooghoek aan. Zo mogelijk nog wilder pompte hij in Loletta’s nauwe gaatje alsof hij voor zichzelf een daad wilde stellen. Het vlees van de minnekozende lijven kletste tegen elkaar aan. Het drietal zei niets en liet zich helemaal gaan met de golven van het genot dat elkaar toebrachten. Geil uit Loletta’s wijde neukspleet liep over Jeanne’s kin. Ze genoot van de totale ongeremdheid en smeerde het goedje over haar bovenlichaam. Twee paar borsten bewogen op het ritme van Robčrt’s geneuk, tepels pronkten stijf van opwinding bovenop de strakke vleesbergjes. ‘Lik me, lik me zoals je man mij neukt’, moedigde Loletta haar nieuwe vriendin aan. Ze bedacht zich hoezeer zij een rol was gaan spelen in de Zuid-Franse gemeente. De macht die ze daarmee kreeg en het genot, ze zwijmelde weg. Al die mensen die om haar heen zwermden, die door haar, met haar, wilden neuken, zichzelf wilden geven. Loletta huiverde en kwam klaar. Ze trilde over heel haar lichaam, alle spieren in haar onderlichaam verstarden. Robčrt voelde zijn pik afgeklemd, en ook bij hem kondigde er zich een orgasme aan. Loletta kwam eerst. Het geil liep gewoon in Jeanne’s mond die het gretig tot zich nam. Zonder een woord te zeggen of een kreun te laten, bereikte Loletta de toppen van haar sexbeleving. Rillend en schokkend kwam ze weer tot haar positieven. Net op tijd om Robčrt’s eerste spermagolf niet in haar anus te laten vloeien.

‘Snel, draai hem om’, gebood ze Jeanne. In de draai om op zijn rug te komen, verloor Robčrt zijn eerste zaad. ‘Merde!’, schold Loletta terwijl ze de pik greep om niet meer te verspillen. Maar de man was zozeer opgewonden dat hij nog wel meer in petto had. Ook hij kwam zwijgend. Zijn hele lijf was hard van de gefixeerde spieren. Drie, vier flinke klodders schoten omhoog. Loletta richtte de speer om en om op zichzelf en op Jeanne. De vrouwen zaten onder. Robčrt’s lichaam schokte mee met zijn wegebbend orgasme. Maar de dames hadden hun interesse in hem en zijn lege pik verloren. Terwijl ze elkaar innig vasthielden, likten ze bij elkaar het zaad van het gezicht. Dat was de eerste kennismaking van de echtpaar met de opgeleefde sexuele drang van de werkplaatshoudster. Eenmaal weer buiten drong Robčrt er bij Jeanne op aan de intentie van hun bezoek niet tegen anderen te vertellen. Maar de daaropvolgende weken bleek hoezeer de verhoudingen lagen. Niet alleen kwamen meerdere stellen met de werkplaatshoudster kennismaken, ook troffen ze regelmatig Jeanne daar aan in de hoedanigheid van ‘stagiaire’. Op een gegeven moment vertrok Robčrt naar Parijs, alleen. Sindsdien heeft niemand ooit nog wat van hem vernomen.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *