Maar dan nu het verhaal van mijn produktie-assistent

4
(1)

Eerder heeft mijn vriend, steun en toeverlaat Jacco mijn beroep beschreven. Op zich een goed verhaal, daar niet van. Maar het schatje heeft zelf ook een hele geschiedenis achter de rug. Vandaar dat ik hem wat gepresst heb om ook eens over zichzelf te schrijven. En dat ‘ie het nou ook weer over mij heeft, tja daar kan ik weinig aan doen. Groetjes, Eva

Een aantal maanden geleden heeft u kennis mogen maken met Eva, onze setslet (overigens, mag ik alleen haar zo noemen). Nu hebben we enorm veel reacties gekregen op het door mij beschreven “kijkje achter de schermen”. Eva zelf was eigenlijk niet helemaal niet blij met mijn stukje. Om eerlijk te zijn was ze er zelfs boos over. Nu zal u denken dat ze dat was, omdat ik zo openhartig over haar heb verteld. Maar niets is minder waar! Neen, Eva was zo boos omdat ik liet doorschemeren dat ik maar een passief pornografisch medewerkertje was. Ze zei: “als je dan een boekje open wilt doen, begin dan eerst maar met jezelf”. Eigenlijk heeft ze daar best gelijk in. Vandaar dit stukje. Want u moet weten dat ik nu wat bekender ben. Te bekend voor een openhartige sexsessie met foto’s, video’s en zo. Maar om eerlijk te zijn -en om gehoor te geven aan Eva’s verontwaardigingooit ben ik begonnen als een mannelijk model. We spreken nu wel over heel lang geleden. In die tijd werden de proefopnames nog bij Eva thuis gemaakt. Ik weet nog goed dat ik stond te beven als een rietje toen ik aanbelde. Van die sessie zijn ook foto’s gemaakt, deze foto’s. Ik zal precies vertellen hoe dat toen in z’n werk ging.

Ik belde dus aan en Eva deed open. “Ah”, zei ze opgewekt, “je komt voor de proefsessie?” Ik knikte. “Treed binnen en maak het jezelf gemakkelijk”. Het hartelijke ontvangst deed mij goed en mijn nervositeit begon al af te nemen. Ze leidde me naar de woonkamer alwaar ze me uitnodigde te gaan zitten. Wat wil je drinken, alcohol, iets fris, een sapje? Je zegt het maar”. Ik had net gelezen dat alcohol slecht is voor de potentie, dus bestelde ik maar sapje. Ze babbelde vanuit de keuken over het slechte weer -het was toen zomeren kwam niet lang daarna met twee glazen peresap de woonkamer in. Dat het slecht weer was, kan ik mij niet meer herinneren. Maar wat me nog wel helder voor ogen staat was haar luchtige pakje. Frivool-jeugdig, maar tegelijkertijd spannend en erotisch. Het kwam op mij over als heel aantrekkelijk. Ze maakte een ontspannen indruk en volgens mij was ze dat ook wel. Ze nam recht tegenover mij plaats en vroeg me op de man af: “Zo, we zitten. Vertel eens, waarom wil jij model worden?” Zo een directe vraag had ik ook weer niet verwacht, dus ik stotterde wat. “Rustig maar”, lachte ze, “Neem eerst maar een slok”. En even later vertelde ik mijn motivatie. Geïnteresseerd luisterde ze naar mijn verhaal.

“Wel, ik heb plannen voor een eigen zaak, maar kan daarvoor niet de financiers vinden. Toen las ik een advertentie in de Tuk dat ze altijd mannelijke modellen konden gebruiken. Toen dacht ik, kom laat ik eens reageren. Wat heb ik te verliezen, zoals het nu gaat, komt er nooit wat van”. “Ja, dergelijke motivaties heb ik meer gehoord, maar denk je dat je het kunt?” Haar vraag begeleidde ze met een veranderde houding. Ze boog diep voorover en ik kon recht in haar decolleté kijken. En mensen, van dichtbij is het een prachtig iets. “Ja”, antwoordde ik naïef, “een beetje tekeer gaan, lijkt me niet zo moeilijk”. Ik moet toegeven dat ik stoerder klonk dan dat ik toen was. Maar ja, ik moest toch een houding aannemen…?

“Hoe vaak kan jij achter elkaar spuiten?” De directheid van deze vraag verbaasde me niet meer. Naar waarheid antwoordde ik: “drie keer, met tussenpozen van ongeveer vijf minuten”. Eva’s houding drukte nu nog meer interesse uit en ze zei: “Dat klinkt veelbelovend. Maar denk je dat je het ook kan voor de camera, met drie, vier mensen om je heen?” Onverschillig haalde ik mijn schouders op en zei: “Ik zie niet in waarom niet”. Eva stond toen op en liep naar de trap. Ze schreeuwde naar boven: “Kom maar hoor! We proberen het hier beneden. Het klink allemaal goed!” Ik hoorde wat gestommel en zag toen twee mannen en een vrouw naar beneden komen met allerlei apparatuur in hun hand. Filmcamera’s, fototoestellen, lampen, een witte reflectie-paraplu; de hele rataplan. Ik schrok, zo snel had ik het ook allemaal niet bedoeld. Ik kreeg meteen al spijt van mijn opmerking. Toch leken de mensen zich helemaal niet te interesseren voor mij. Zonder een woord te zeggen, begonnen ze met het optuigen van de provisorische set.

“Zo Jacco, zo heet je toch, of niet?” Ik knikte. “Zo Jacco”, ging Eva verder, “ga er dan maar eens lekker voor zitten. Het toekomstige werk is begonnen”. Eva drukte mij dieper de bank in en ritste mijn gulp open. Ze haalde mijn lul tevoorschijn. Ik was nog slap, maar Eva zei er niets van. Ze zwieberde mijn hannes wat heen weer en likte er af en toe aan. “Hmh, ik moet zeggen dat je goed smaakt. Je hebt een goede mannesmaak. Dat belooft inderdaad veel”. Haar opmerking deed mij goed en ik raakte meer geconcentreerd op wat zij deed. De crew werd minder belangrijk voor mij. Dat had een positief effect op mijn pik. Op het moment dat ze me in haar mond nam, was ik al goed hard. Met een gevulde mond, keek ze me aan. Ze kon niets zeggen, maar uit haar blik begreep ik dat ik met mijn ogen haar hand moest volgen. Ze streelde zichzelf op een bijzonder opwindende manier. Maar mijn penis knalde bijna uit elkaar toen ik zag waar ze met haar hand naar toe ging. Langzaam schoof ze onder haar kleertjes. Ze manoeuvreerde alles zo, dat ik een goed uitzicht bleef houden op haar hand en het uiteindelijke doel. Ze had geen slipje aan. Haar hand streelde het hoerekutje en al snel zat ze met een vinger in het soppige sneetje. “Hoor je dat”, fluisterde ze, “ik ben potverdrie al helemaal nat. Wil je het weglikken?” Ik kon alleen maar knikken. Ze stond op en nam wijdbeens boven mij positie. “Lik me, bef het helemaal schoon”, zei ze commanderend. Gewillig gaf ik er gehoor aan. De camera snorde, maar dat interesseerde mij geen reet meer. Haar pruimpje was voor mij heilig.

Reikhalzend stak ik mij tong uit. Maar net voordat ik het weke vlees zou proeven, ging ze op haar tenen staan. Ik viel terug in de bank en zij zakte ook wat naar beneden. Weer rekte ik me zover mogelijk uit. Maar weer kon ik er net niet bij. Ze plaagde me. Ik werd er gek van. Eva keek naar mij pik en haar ogen begonnen te twinkelen. “Ik geloof inderdaad dat we hier een goede te pakken hebben”, zei ze tegen niemand in het bijzonder. Toen zakte ze naar beneden. Mijn tong flitste naar het heerlijke plekje tussen haar benen; alsof ik bang was dat het me weer ontnomen zou worden. Ze zei dat ik heerlijk smaakte, maar Eva sloeg werkelijk alles. Zelfs toen al kon ik mij buigen op een behoorlijke ervaring met meisjes, maar zoals Eva die eerste keer rook en proefde, dat zal ik nooit meer vergeten. Alsof ik thuiskwam van een lange reis, legde ik mijn hele gezicht tegen haar pruim. “Likken, je moet het likken”, zei de vrouw op een plagerige toon. Zachtjes begon ik aan het karwei. Ze was goed nat. Met mijn beide handen hield ik haar schaamlippen van elkaar en ontdekte met mijn tong de blootgelegde, gevoelige plekjes. Net boven de clitoris reageerde ze het heftigst, dus ik concentreerde me helemaal op die plek.

“Ah, ah, je bent snel van begrip”, riep ze stotterend uit. Haar onderlichaam schokte wat. Ze pakte met beide handen mijn hoofd en woelde door mijn haar. “Oja, daar, ja daar, ga nog even door”, klonk het boven mij. Ik vermoedde dat ze zou gaan klaarkomen, dus ik pakte haar billen in een ijzeren greep vast. Ze kon geen kant meer op. Met mijn tong ging ik als een razende op haar tergende genotsknop tekeer. Een lange zucht leidde het definitieve orgasme in. En op haar uitademing joelde ze met een hoge stem. Haar nagels krabden in mijn hoofdhuid, maar dat deerde mij niet. Vanuit mijn ooghoeken zag ik de crew bewonderend toekijken en ik voelde mij in een euforische stemming. Eva zakte door haar knieën en ging op mijn benen zitten. Ze keek mij lang aan en zei toen: “Niet slecht voor nu, maar je hebt jezelf nog niet laten zien” Ze trok mij op en duwde me op mijn rug. Nog met knikkende knieën van het orgasme liet zij zich zakken en stak pardoes mijn knoert in haar schede. Ze was nat, erg nat. “Denk nou niet dat je meteen in mijn naad mag pompen Jacco”, zei Eva belerend. We slaan die fase over. Laten we eens kijken of je jezelf ook kan houden in mijn poepgrotje”. Ze haalde daarop de glibberige penis uit haar snee en zette de eikel tegen haar kontgat. Langzaam zakte ze weer door haar knieën. Mijn lul drong zich door het nauwere kanaal. Ik moest aan de meest verschrikkelijke dingen denken om niet meteen klaar te komen. Het leek wel alsof haar reet voor het neukwerk was gemaakt. Het holletje was precies mijn maat. Nog lang daarna heeft deze ervaring in mijn top-10 van erotische belevenissen gestaan. Maar enfin, ik dwaal af.

Eva neukte me mij dus. Steeds sneller gleed zij langs mijn paal op en neer. Ze ging als de brandweer! Maar het duurde haar te lang; ze vond dat ik niet snel genoeg klaar kwam. Wist zij veel dat ik mijn uiterste best ervoor deed. Dat weet ze trouwens nu nog niet. Het leek wel alsof ze geïrriteerd was. Met een ruk stond ze op en zei tegen de producent: “Ik krijg hem niet klein, hoe lang heeft ‘ie nog?” De man -tegenwoordig is de producent een vrouwop de stoel antwoordde, maar ik kon hem niet verstaan. Ik was me nog teveel aan het concentreren op het niet-klaarkomen. Maar aan haar bewegingen kon ik merken dat Eva plotseling veel haast had, erg veel haast. Ze ging weer op mij zitten en stopte weer mijn paal in haar gat. Maar nu keken we elkaar recht aan; zij zat dus omgedraaid. Met beleid liet ze zich over mij heen zakken en het gevoel was bijna ondragelijk, zo lekker was het. Al mijn alarmbellen rinkelden en ik voelde de bekende kriebel weer in mijn zak. Toen kreeg ik een ingeving; ik verlegde gewoon mijn aandacht naar de toekijkende mensen. Met een ruk draaide ik mijn hoofd in de richting van de lamp. Het licht verblindde mij. Tot mijn grote opluchting was dit voldoende om de kokende zaadmassa nog voor even in toom te houden. Als in een automatisme keek ik weer recht vooruit, naar de vrouw die mij neukte. Het licht had echter mijn ogen zoveel verblind, dat maar langzaam mijn gezichtsveld terugkwam. Als een steeds vollediger wordende legpuzzel, kreeg ik het goddelijke lijf weer voor me. Pas toen ik bijna weer alles kon zien, realiseerde ik me wat Eva aan het doen was; ze vingerde zichzelf en keek mij daarbij strak aan. Meteen stond de inhoud van mijn zak weer op het kookpunt. “Wat is er, wat staar je raar”, vroeg de vrouw hijgend. Eva was blijkbaar weer flink heet geworden.

“Niets, niets”, stamelde ik, “alleen, ik hou het niet meer!” Ik meende een klein gejuich te horen van de mensen die om mij heen stonden. Maar ik zou Jacco Mijnema niet zijn geweest, als ik voor het orgasme niet het heft in eigen handen had genomen. Ik ben namelijk van mening dat diegene die gaat komen, op dat moment de regels mag bepalen. Dus nu was het mijn beurt om de verstrengeling te verbreken. Het kon me niet schelen dat ik diegene was die die dag op de proef werd gesteld. Woest en haastig om het zaad voor te zijn, sjorde ik Eva op haar knieën en duwde op haar rug. Zo kwamen haar billen uitdagend naar boven te staan. Met drie vingers maakte ik de weg vrij tussen het geile vlees. Met een welgemikte stoot drukte ik mijn snikkel weer in het anale kanaal van de setslet. Ze kreunde vragend: “Ga je me nu spuiten, ga je het in mij pompen?” Ik antwoordde niet. Wild was ik, gek van de opgekropte spanning, het zaad moest welhaast uit mijn ooghoeken komen. Eva wilde weer wat te vragen, maar kreeg daar geen kans meer toe. Het sperma verliet al mijn vette buis en stroomde haar onderlichaam in. Met een lang aaneengerekt gekreun ontving ze het. “Ooohoooh, hij spuit het, ooh wat veel”, klonk het op de set. Meteen schreeuwde de producer vanachter het verblindende licht: “Eva, ik wil niet horen hoe je het voelt, ik wil het zien!” De klootzak scheen uit zijn stoel gesprongen te zijn en Eva van mijn pik te hebben gerukt. Zelf had ik niets door. Op dat moment was voor mij de wereld vergaan en ik liep zowel lichamelijk als geestelijk leeg.

Eva werd onder mijn pik geduwd en moest mijn goedje met haar mond opvangen. Toen ik weer enigszins bij mijn positieven kwam, zag ik de vrouw liggen en keek recht in haar geopende mond. Ik zag mijn sperma overal. Ze maakte een slikkende beweging en een langwerpige klodder verdween in haar slokdarm. Ik rilde van opwinding, alhoewel ik nauwelijks was bijgekomen van het orgasme. Ik boog me voorover en veegde met een doekje haar gezicht en mondhoeken schoon. Toen gaf ik haar een zoen. Eva deed haar ogen open en zei zacht: “Jij gaat het maken Jacco, let op mijn woorden”.

De dagen erna raakte de gehele inside-wereld niet uitgepraat over de proefsessie. Zelfs tot diep in de Amerikaans superindustrie weerklonken onze activiteiten van die bewuste dag. Van de proefsessie-zelf is meteen een video-collage gemaakt en we wonnen er de amateur-award mee. Een filmof fotovervolg is er nooit gekomen. Van het aanzien dat ik toen kreeg, heb ik direct gebruik gemaakt door een eigen zaak in de sexindustrie op te zetten. Geldschieters genoeg! Mijn band met Eva is altijd heel erg close gebleven. Ik ben zelfs als produktie-assistent voor haar blijven werken; alhoewel dat financieel niet nodig was en is. Maar ik doe het werk graag en Eva kan de broodnodige ontspanning tussen de sessies goed gebruiken.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *