Boodschappen

3
(3)

Ja, hier moest het zijn.
De vrouw duwde de deur van het grand café open, en manoeuvreerde zich naar binnen met haar zware boodschappentas. Aan het dichtstbijzijnde tafeltje plofte ze neer op een stoel, ving de blik van een serveerster en bestelde een cappuccino.
Tevreden leunde zij achterover en ging in gedachten haar aankopen nog eens na. Zij was goed geslaagd vanmiddag. Na gedane arbeid… is het tijd voor wat ontspanning en plezier, besloot zij voor zichzelf. Zij nipte van haar koffie en keek rond in het etablissement. Het was er niet druk. Bij het raam zat een jong stel, dat geheel in elkaar opging. Aan de bar waren twee oudere mannen in een gesprek verwikkeld.
In een hoek zag zij nog een man, alleen aan tafeltje, een bierglas voor zich en verdiept in een krant. De Volkskrant. Die las zij ook, toevallig. Terloops nam zij de man nog wat beter op. Hij was lang, blond, en ongeveer van haar leeftijd. Toen hij opkeek naar de serveerster om nog een pilsje te bestellen, zag de vrouw dat hij een buitengewoon aantrekkelijk gezicht had. Regelmatige trekken, een sterke kaaklijn en een prachtiggevormde mond. Gewelfde lippen. Sensueel. Zij had iets met lippen, lette daar altijd op.
Ineens keek de man op van zijn krant, en rechtstreeks naar haar. Hij moest haar belangstelling hebben opgemerkt, want hij glimlachte en hief zijn glas in haar richting.
Betrapt wendde zij haar blik af, en rommelde snel in haar tas, op zoek naar haar sigaretten. Haar hart bonkte. Die lach! Een lach die rechtstreeks haar onderbuik beroerde, met voorbijgaan van haar hersens. Zij herkende het gevoel. Met enige regelmaat borrelde het op, en het liet zich niet zomaar onderdrukken. Af en toe moest zij eraan toegeven, aan dat gevoel. Aan de drang om haar dagelijkse verantwoordelijkheden achter zich te laten, zich vrij te voelen, en… roekeloos.
De vrouw nam een trek van haar sigaret en inhaleerde diep om de weemakende spanning in haar buik onder controle te krijgen. Als altijd moest zij iets in zichzelf overwinnen. Het stemmetje in haar achterhoofd, ingegeven door de normen en waarden waarmee zij was opgevoed. Nette meisjes gluurden niet zo schaamteloos naar mannen in cafés.
Om van haar verdere intenties nog maar te zwijgen. Die waren niet netjes. Die waren ronduit slecht. Een golf van opwinding beving haar bij die gedachte.

“Oh ja, ik ben echt vreselijk slecht.”

Zij rilde even geilig toen zij haar “slechte zelf” het roer voelde overnemen. Toen ging zij tot actie over.

Met haar hoofd in haar handen gesteund richtte de vrouw opnieuw haar blik op de lange man. Niet verholen of terloops, maar direct en zelfbewust. De man bemerkte haar hernieuwde interesse vrijwel meteen. Ditmaal sloeg zij haar ogen niet neer. Geen schalkse glimlach, maar de vastberaden uitdrukking van een vrouw die wist wat zij wilde.
Zij wilde hem.

Haar vingers beroerden haar onderlip, en openden haar mond iets. Onder de tafel bewoog zij haar knieën, waardoor haar wikkelrok openviel en haar benen tot aan haar dijen ontblootte. Zij wist dat dat vanuit zijn positie zichtbaar moest zijn. Met een gevoel van triomf zag zij hoe de man verschoof op zijn stoel, en wat ging verzitten. Zij herkende die beweging maar al te goed. Dat deed een man als het ongemak van een knellende broek zich deed gelden.
Hij begreep, en wilde haar.

Zonder haar ogen af te wenden pakte zij haar handtas. Met haar voet schoof zij de boodschappentas onder haar tafeltje tegen de muur. Toen stond zij op, rechtte haar rug en liep met verende tred in de richting van de toiletten. Ter hoogte van de tafel waar de knappe man zat, keek zij even opzij. Zij zag hoe hij zijn ogen over de ronding van haar heupen en billen liet dwalen. Haar vormen tekenden zich duidelijk af onder de dunne stof van haar rok. Zij hield even haar pas in, maar gaf hem niet de gelegenheid haar aan te spreken. Toen liep zij door en ging zonder omkijken de toiletruimte binnen.
Daar posteerde zij zich voor de spiegelwand bij de wastafels en inspecteerde haar uiterlijk. Zij zag er goed uit. Haar ogen schitterden en haar wangen gloeiden. Zij was in haar element, en dat was te zien.
Met haar ogen gericht op haar spiegelbeeld trok zij de plooien van haar wikkelrok uit elkaar, en haakte haar vingers achter de rand van haar slipje. In een langzame beweging trok zij het broekje over haar billen en langs haar benen naar beneden. Zij liet haar lichaam meegeven, en verlustigde zich aan dat beeld. Zij borg het slipje in haar tas. Daarna waste zij haar handen, hield met één hand haar rok opzij en spoelde met de andere water langs haar kutje. Lekker. Haar vingers gleden langs haar gladde schaamlippen. Op een smal streepje haar na, was zij geschoren. Een kutje, gemaakt voor genot.

De vrouw droogde zich met een paar papieren handdoekjes, voorzichtig, om geen pluisjes achter te laten. Zij was schoon, en zij was er klaar voor.
De gladde stof van de rok viel terug langs haar benen, en voelde lekker aan tegen haar naakte onderlijf.
Achter zich hoorde zij voetstappen naderen. Haar adem stokte even. Het was zover! Zij draaide zich om, zette haar handen op de rand van de wastafel en wachtte op wat komen ging. De deur van de toiletruimte zwaaide langzaam open. Daar was hij. Hij keek nog even om, deed een stap naar binnen en sloot de deur zorgvuldig achter zich. Hij bleef bij de ingang staan en nam haar van top tot teen op, met een keurende blik.
De vrouw slikte, en hervond haar kracht. Ga ervoor, zei zij tegen zichzelf. Zij leunde nog wat verder achterover en boog een knie, zodat de rok weer een stukje openviel. Zij schoof met haar billen op de brede rand van de rij wastafels tot zij stevig zat. Toen duwde zij resoluut met beide handen de plooien van de rok helemaal uit elkaar, en gaf de knappe man het volle zicht op haar naakte vlees. Zij liet zich zien, en bood zich aan.

De man deed een stap naar voren en bekeek haar kutje, met een broeierige blik. Vervolgens keek hij haar indringend aan, alsof hij haar wilde peilen. Zij keek onverschrokken en uitdagend terug. Toen gleden haar ogen naar beneden, om te blijven hangen bij de bobbel in zijn broek. Ongeduldig schoof zij haar billen heen en weer. Zij was de drempel over, zij was geil. Hij moest niet te lang wachten. Dat deed hij overigens ook niet. Met een paar stappen stond hij vlak voor haar, tussen haar gespreide benen. Zijn ene hand omvatte dwingend haar heup, de andere legde hij vol over haar kut.
Hij keurde haar. De warmte van haar vlees, de kracht van haar spieren, de vochtigheid van haar kern. Een hoog kreetje ontsnapte haar toen zij zijn sterke vingers haar schaamvlees voelde betasten. Hij boog zich over haar heen en kuste haar gevoelige hals.
Zijn lippen en tong volgden de lijn van haar kaak, en vonden haar mond. Gretig kuste zij hem terug in een heftige tongzoen. Intussen gleden haar handen over zijn heupen, trokken hem dichter tegen zich aan om de omvang van zijn begeerte te voelen. Haar vingers zochten de sluiting van zijn broek, maar hij hield haar tegen. Hij greep haar handen, en zette die terug op de rand, aan weerszijden van haar lijf.
Zij wachtte af, genietend van de manier waarop hij de leiding nam. Oh, wat voelde zij zich sterk. Zij kreeg wat zij wilde.
Zij handen waren overal. Strelend, verkennend, nemend. Zij trok haar schouders wat naar achteren, en zijn reactie kwam onmiddellijk. Hij omvatte met beide handen haar vooruitgestoken borsten, kneedde ze, bewoog zijn duimen over haar hardgeworden tepels. Bevangen door opwinding kwam zij iets naar voren om hem opnieuw te kunnen kussen. Meteen was zijn arm om haar heen, zijn hand greep in haar haren en trok haar hoofd terug achterover. Zij kreunde in overgave.

Nog steeds was er geen woord gesproken. Dat was ook niet nodig. De boodschap was duidelijk.

Ineens liet hij haar los, zakte door zijn knieën op de grond en kwam met zijn hoofd tussen haar opengesperde dijen. Zijn lippen pakten voorzichtig de hare, onderzochten de vochtige plooien. Hij proefde haar. Zij hoorde hem kreunen, diep vanuit zijn keel.
Langzaam kroop zijn tong omhoog over haar roze vlees, tot aan haar hunkerende clitoris. Hij zoog het gevoelige knopje tussen zijn lippen, terwijl het puntje van zijn tong het bleef teisteren.
“Ooooh…”
In extase greep de vrouw in het wilde weg achter zich, en vond houvast aan een kraan. Dit was zo heerlijk, dit was hemels. Hij befte haar, intens, tot haar hele wezen samenviel met de bron van haar genot.
Haar dijen trilden, haar adem stokte. Het ging komen.
Op dat moment kwam de man overeind, keek neer op de smachtende vrouw en maakte in één beweging zijn broek open. Zijn pik sprong stram naar voren, glanzend van het voorvocht. Met zijn hand stuurde hij de eikel over haar gezwollen kutje tot aan de uitnodigende opening.
Met een vertroebelde blik had zij zijn handelingen gevolgd, en drukte nu haar onderlijf naar voren. Zijn pik gleed in haar, hij vulde haar in één keer helemaal. Het ging erg, erg gemakkelijk. Zij was heel erg nat. Hijgend greep zij naar zijn loshangende broekriem, om hem dichter tegen zich aan te trekken. Dieper in haar. Opnieuw echter ving hij haar hand, en duwde die tegen haar heuveltje.
“Betast jezelf”, beval hij kort.
De vrouw smolt van geilheid om de toon waarop hij haar toesprak. In deze stemming, bevrijd van het keurslijf van het leven van alledag, voelde zij zich hoerig. En dat gaf hem het recht haar te commanderen. Zij verdiende het.
Met haar handpalm op het smalle streepje schaamhaar trok zij haar huid strak. Haar clitoris was duidelijk zichtbaar, rood, gezwollen. Het overvloedige vocht liet haar vingers vrijelijk glijden, draaiend om en over haar knopje. Het peil van haar opwinding lag nog steeds hoog, na de eerdere marteling door zijn tong. Zij keek toe hoe, onder haar vingers, zijn pik in en uit haar gleed, omspannen door haar meebewegende schaamlippen. Het was een vreselijk geile aanblik, en het duurde dan ook niet lang voor haar orgasme zich opnieuw aankondigde.
“Ooooh… oh ja… ik ga komen…” steunde de vrouw.
De man bleef haar neuken, met lange halen, in een gelijkmatig tempo. Zij voelde hoe ieder ribbeltje, iedere vezel van haar kutje werd gemasseerd. Toen kwam zij klaar, in een explosie van triomfantelijk, ondraaglijk genot.
Heel haar lijf pulseerde en schokte. Haar kutje krampte keer op keer samen rond de grote pik in haar. Amechtig hing zij achterover, haar hoofd tegen de spiegelwand achter haar.
De man gunde haar weinig tijd om tot bedaren te komen. Hij trok zijn pik terug uit haar drijfnatte opening. Toen zette hij haar nog natrillende lichaam overeind, en draaide haar om. Met één hand op haar rug duwde hij haar voorover. Hij stroopte haar rok omhoog tot aan haar middel, en legde zijn handen op haar ronde billen. Wat een lijf. Groot, vol, sterk. Een lijf dat een stootje kon hebben. En dat zou het krijgen ook.
Zonder omhaal duwde hij zijn gespannen pik in haar openstaande kut. Met zijn handen op haar heupen trok hij haar maximaal over zich heen. Hard stootte hij keer op keer in haar, terwijl hij zijn vingers ruw in haar zachte vlees zette.
De vrouw steunde met haar ene hand op de rand van de wastafel, en reikte met de andere tussen haar benen door naar achteren. Zo kon zij telkens zijn ballen voelen, die bij iedere stoot haar billen raakten. Ineens voelde zij opnieuw zijn hand in haar haren. Hij trok haar hoofd omhoog, waardoor zij zich geconfronteerd zag met haar eigen spiegelbeeld.
“Moet je jezelf nu eens zien”, klonk het achter haar. “Je laat je zomaar nemen.”
Zij keek. Haar verwarde haren, de extatische uitdrukking op haar gezicht, haar deinende borsten, zichtbaar in de halsopening van haar bloesje. Ongelooflijk. Dat was zij. Zij liet dat allemaal gebeuren.
En boven dat alles toonde de spiegel het gezicht en bovenlijf van de man die nam wat hem aangeboden was. Hij naaide haar, steeds sneller, harder, ongecontroleerder. De vrouw kon het alleen maar ondergaan, terwijl zij aan zijn gezichtsuitdrukking zijn toenemende passie kon aflezen. Zij zag de spanning opbouwen, zijn gelaat vertrekken, zijn ogen wegdraaien, en voelde op hetzelfde moment zijn warme zaad in haar spuiten. Hij kreunde langgerekt, maar ingehouden. De vrouw golfde mee met zijn orgasme, schokte, hijgde, snikte bijna. Dit was wat zij nodig had. Het was goed, het was af, het was van haar.

De man boog voorover over haar rug, proberend zijn evenwicht te hervinden tussen het naschokken door. De vrouw kwam overeind, zich naar achteren vastklemmend aan zijn benen, en drukte zich tegen hem aan. Hij kuste haar hals, en hield haar stevig vast.
Zijn snel slapper wordende pik gleed hierdoor ineens uit haar. Zij slaakte een kreetje toen zij een scheut sperma, vermengd met haar eigen opwindingsvocht, uit haar kutje voelde lopen. Hij reikte snel opzij naar de papieren handdoekjes, en drukte er een paar tussen haar benen.
Daarna maakte hij zich van haar los, veegde zijn pik vluchtig schoon en knoopte zijn broek dicht. Nog even stond hij naast haar. “Alles goed?” vroeg hij zacht. Zij knikte. “Ja. Dank je”.
De man draaide zich om en opende de deur van de toiletruimte. Hij wachtte even tot de kust veilig was en verdween zonder omkijken.
De vrouw keek hem na via de spiegel.

Vijf minuten later stond zij buiten, ademde diep de frisse lucht in en keek zoekend rond.
Een tiental meters verderop stond een lange, blonde man geleund tegen een winkelpui. Hij bekeek afwezig de etalage, terwijl hij een shaggie draaide. De vrouw zag hoe hij stond te hannesen met de tabak, doordat zijn vingers trilden. Zij giechelde onwillekeurig, voelde het laatste restje spanning van zich afglijden. Zij liep op hem af.
“Wil het weer niet lukken schat? Beetje bibberig?”
De man keek op. “Hai, ben je er al? Hoe is het met jou?”
De vrouw sloeg haar arm om hem heen, kuste hem en voegde haar pas naar de zijne. “Lekker. Spannend was het hè? Heeft iemand iets gemerkt denk je?”
De man haalde zijn schouders op. “Wat maakt dat nou uit? We komen hier toch vrijwel nooit. Ik vond het ook heel erg geil. Brrr.” Zijn hand gaf even een kneepje in haar billen.
“Heb je lekker gewinkeld trouwens?”
De vrouw stond abrupt stil en sloeg haar hand voor haar mond. “Oh jee, ik ben de boodschappentas vergeten. Ik heb een t-shirt voor je gekocht, en… jezus, ik weet niet of ik nog terug durf hoor.”
De man keek geamuseerd op haar neer. “Wat vertel je me nou, je durft je te laten pakken in een openbaar toilet door een ‘vreemde’, en nou durf je je boodschappen niet op te halen? Oké, we gaan wel even samen. Zullen we daar meteen wat eten?”
“Nou, nee, ik wil eigenlijk liever naar huis. Op de bank met die bak ijs die we nog hebben. Of eh… naar bed natuurlijk.” Zij lachte schalks.
De man zuchtte en sloeg zijn ogen quasi-wanhopig ten hemel. “Tuurlijk! Het is bij jou ook nooit genoeg hè?!”
Zij grinnikte, en haakte haar arm door de zijne. “Die boodschap is in elk geval overgekomen. Nou die tas nog.”

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3 / 5. Aantal stemmen: 3

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *