Gigantisch, geil & gelukkig

2
(1)

Ooit was Coby een mooie meid. Mooi, in de zin zoals ons door de media wordt geleerd wat mooie vrouwen zijn. En dat wist ze. Tientallen mannen liepen achter haar aan, dagelijks. Als ze uitging, werd ze de hele avond bekeken, beoordeeld, ingeschat. Ze vond dat fijn. Het is altijd fijn als personen je mooi vinden. Toen ontmoette ze Dennis. Dennis was een god, zo knap als hij was. Zeker in het begin waren ze werkelijk een droomkoppel. Maar stilaan werd iedere dag een race naar aandacht. Wie zou vandaag het meeste sjans krijgen? Deze en soortgelijke vragen hielden hen bezig. De relatie ontwikkelde zich niet en daarmee stagneerde hun individuele groei. Dennis begon het meeste profijt te trekken van zijn uiterlijke verschijning. Mannen zijn door de bank genomen niet echt mooi. Voor die weinigen de dat wel zijn, vallen de vrouwen in katzwijm. Rigoureus en alles uit de kast trekkend, werpen de dames zich aan hun voeten. En alhoewel Coby eveneens beeldschoon was, werkte dat alleen maar in haar nadeel. Het maakte haar afstandelijk, ongenaakbaar. Het arme schaap. Wist zij veel dat dit alleen maar erger werd naar mate ze nog meer aandacht aan haar lijfje besteedde. Zoals gezegd, Dennis begon de race te winnen en werd daar ten aanzien van zijn vriendin arrogant onder. Geen moment liet hij voorbij gaan -als ze samen waren- haar dat te benadrukken. Ook als ze uitgingen. Meerdere malen had Coby -nadat ze van het toilet terugkwam- moeten aanzien dat drie, vier dames om haar vriend hingen. Meerdere malen zag ze dat vreemde schaamstreken tegen de bovenbenen van haar Dennis werden aangedrukt. Meer dan eens was ze er getuige van dat vreemde vrouwen met hun onderlichaam tegen haar vriend opreden om hem daarna innig te tongzoenen. Het maakte Coby kapot, zeker omdat ze er niets tegenover kon stellen.

Op een stoute dag winkelden Dennis en Coby in de stad en liepen Angela tegen het lijf. De begroeting was allerhartelijkst; ze hadden elkaar al zo lang niet meer gezien. Het was Coby notabene die hun vroegere gezamenlijke vriendin mee vroeg koffie te drinken in het winkelrestaurant. Ze stemde toe, en gezellig babbelend gingen ze gedrieën verder, Dennis in het midden en aan weerszijden geflankeerd door twee beeldschone dames. Echter, Coby zag niet dat haar vriendin intiem Dennis’ hand beetpakte en er af en toe zachtjes in kneep… Wat Coby wel zag, speelde zich een half uurtje later af. Eenmaal in het restaurant, moest Angela direct naar de wc. Niet lang daarna zei ook Dennis dat hij zich wat ging opfrissen. Maar het duurde lang. Te lang voor Coby die door de afgelopen maanden een terecht instinct voor overspel had ontwikkeld. Stilletjes, maar kordaat stapte ze het vrouwentoilet binnen. Aanvankelijk hoorde ze niets. Doodstil bleef ze staan en luisterde met gespitste oren. En jawel hoor, heel gesmoord hoorde ze het geluid van schuivende kleren, en af en toe sopte er wat. Nog niet helemaal zeker van haar zaak glipte ze doodstil het naastgelegen wc’tje in. De mooie vrouw ging op de pot staan en gluurde over het wandje. Ze keek recht tegen Dennis’ bewegende rug aan, met Angela daaronder. De slet stond op haar wc en Dennis was erachter geklommen. Angela had haar rokje omhooggeschoven en de panty zat slechts om één been. Dennis’ broek hing op zijn knieën. Haar vriend neukte hun gezamenlijke vriendin op de pot in het damestoilet van een groot warenhuis. In uit, in uit, zag Coby de gezwollen pik gaan. De heerlijke staaf die al zo vaak bij haar naar binnen was geschoven. “Aaah!”, riep de bedrogen vrouw vanaf haar positie uit. Verschrikt keken de stiekeme minnaars om. Het was lachwekkend, maar Coby kon er niet om lachen. Angela had haar slipje in haar eigen mond gepropt om klaarblijkelijk het gekreun te dempen. Dennis hield een zakdoek tussen zijn tanden geklemd. “Coby!”, riep de man verschrikt uit. De zakdoek dwarrelde in de vlakspoeler. “Eeeh, je hebt ons betrapt”, probeerde hij nog enigszins de situatie te redden. Met een verbeten trek op haar gezicht stormde de vrouw de toiletruimte uit. Dit was voor haar de druppel. Het was genoeg geweest; voor Coby kwam alles naar boven. Ook de nachten dat zij alleen in bed lag, en hij zogenaamd moest overwerken, werden haar plotsklaps duidelijk. Maar ook de stilzwijgende race in schoonheid en aandacht kwam haar plotsklaps pathetisch voor. In één ruk reed ze naar huis. Thuisgekomen pakte ze al zijn spullen en wierp ze op straat. Coby en Dennis waren uit elkaar.

Met het nieuwe vrijgezellenbestaan werden een hoop dingen duidelijk. Het leven was meer dan uiterlijk vertoon. De eens zo mooie vrouw sloeg door. Mentaal werkte ze als een beest aan zichzelf, maar lichamelijk takelde ze af. Ze at alles wat ze lekker vond omdat ‘zìj dat wilde’. Al pillenslikkend en marihuana rokend bevond ze zich iedere avond in hogere sferen, om daarna met een enorme vreetkick al haar ervaringen, gedachten en hersenspinsels op te schrijven. Drie maanden later besloot Coby al haar notities een boek te gaan maken. Ze stuurde enkele daarvan naar een uitgeverij en die moedigde haar aan door te gaan. Ze kreeg een voorschot, verliet haar secretaressebaan, en sloot zich op om af en toe uit huis te komen voor de SRV-wagen. Vier maanden lang werkte ze dag en nacht aan haar manuscript. Een stapel papier dat het boek der boeken moest worden. Een boek dat het antwoord zou geven op de zin van het bestaan. En op een zonnige lentemorgen was het af.
Coby deed haar computer uit en strompelde naar boven. “Het is af”, echoode het in haar hoofd. Ze voelde zich bevredigd, klaar, met alles. Voor het eerst die week, deed ze in de badkamer haar kleren uit. Ze stonken naar zwavel en ammoniak, maar Coby rook het allang niet meer. De vrouw rechtte haar rug en keek in de spiegel. Toen pas realiseerde ze zich wat ze was geworden. Met grote ogen keek ze naar haar lichaam. Het ooit zo prachtige lijfje dat ze zo koesterde en liefhad, was een vormeloze klomp vlees geworden. Haar sterke, krachtige borsten hingen als oude ballonnen over de vetkwabben van haar wanstaltige buik. De fijne kaaklijnen die vroeger haar aanzicht zo wonderschoon karakteriseerden, waren volledig opgegaan in modderig vet dat in lagen van haar kogelronde gezicht leek af te druipen. “Ooh mijn God”, kreunde Coby in wanhoop, “wat heb ik met mijzelf gedaan!!!” Ademloos tastte ze haar spiegelbeeld verder af. Ze kon niet geloven dat zij dit was. Haar schaamstreek was niet te zien in de spiegel, zelfs niet een glimp daarvan. Ze hief de klompen vlees die nu haar buik waren geworden omhoog en keek naar haar geslacht. Ze rilde van afkeer. Nog geen jaar geleden was ze trots geweest op die haartjes, die donzig en lief zo vaak tegen haar onderlichaam werden aangedrukt door even zo schattige slipjes. Op diezelfde plaats tierden schaamharen welig, zo dik en hard als etaleertouw. De langste draden hingen sluik en zielig tot halverwege haar dijbeen. Ze raakte haar stinkende kut aan. Ze kreunde, want het schaamvet had blijkbaar niet aan gevoeligheid ingeboet. Voor het eerst in maanden betastte ze zichzelf weer. Het gevoel was te verleidelijk om te stoppen; ze had het zo gemist. Coby hobbelde met haar stinkend zware lichaam naar de slaapkamer. Net voordat ze zich op het bed wilde laten denderen, kreeg ze een geile ingeving. Ze pleurde de mufruikende stapel kleren die wekenlang de kaptafel hadden gesierd, op de grond en schoof de spiegel voor het bed. Moeizaam rolde de dikke reuzentrol over de zure lakens. Ze schoof twee vergeelde kussens onder haar hoofd zodat ze over de vetbergen van haar eigen lichaam in de spiegel kon kijken. Ze keek naar de vleesklomp in het danig vervuilde bed en begreep dat zij dit was geworden. Een mengeling van afschuw, heuse terror en botte geilheid trok door haar heen. Het vet sidderde zeker nog dertig seconden na.

Coby deed haar benen van elkaar en keek recht in de schijnbaar alles verzengende helleput die ooit haar zachte poesje was geweest. Weer raakte ze het aan. Eén vinger was niet meer genoeg om de lekkerste plekjes tegelijk te beroeren. Uit pure zelfspot sloeg ze haar hele kolossaal gegroeide hand tussen haar olifantspoten en klauwde in het door vet verborgen lustvlees. Ze perste haar tanden op elkaar en loeide het uit genot. Nog harder kneep ze in haar vetkut. De muis van haar hand perste tegen haar clitoris die naar monstrueuze afmetingen begon te groeien. “Ooh mijn god”, siste Coby door haar tanden terwijl ze zichzelf in de spiegel aankeek, “ik word er geil van!” De opwinding krioelde door haar gigantische lijf. Met moeite weliswaar, maar ze wist haar boomstammen van benen wat meer te spreiden. Haar tweede hand bracht ze naar haar modderkut. Haar pols drukte tegen de vetrollen van haar buik omdat ze anders het zicht zouden ontnemen. Hijgend van inspanning en opwinding maakte de enorme vrouw haar even zo enorme kut open. De geilheid benam haar bijna de adem; ze keek recht in het schier bodemloze gat dat haar kut moest voorstellen. De zware lucht van zoete rotting die ze herkende van de vuilnisbakken in openbare vrouwenwc’s vulde de smoezelige slaapkamer. Coby zag kippenvel trekken over het enorme oppervlak van haar nieuwe lijf. De opwinding werd haar teveel. Ze herkende haar lichaamsfuncties van vroeger. Ze herkende het aanstormend orgasme. Maar de hoeveelheid extra massa waarmee het nu te kampen had, gaf een nieuwe dimensie. Net voordat de vrouw helemaal de controle over haar lichaam zou verliezen, wist ze dat ze zou gaan schokken. Steeds wilder bewogen haar vleeshanden over haar wanstaltige schaamstreek. Coby richtte haar hoofd op. Maar ze kon het niet langer dan twee, drie seconden volhouden omdat de aanblik van zichzelf in de spiegel te geil was. Ze kreunde, luid, vol overgave en bracht zichzelf daarmee telkens in een hogere fase van opwinding. Eindelijk begon haar lichaam te schokken. “Oja! Ooooooja… Jaaah!”, krijste de vrouw met haar dik-schorre stem. “Ik ga komen!!! Het vet lilde over heel haar lichaam. Met een orgastische druk achter haar ogen en een gevoel alsof heel haar vette wezen door haar relatief kleine neukkanaal werd geperst, zag Coby zichzelf in de spiegel klaarkomen. De vrouw was opnieuw geboren, en het voelde fantastisch.

Snikkend en naschokkend zweefde ze naar de aarde terug. In het weerspiegelend glas recht tegenover haar zag ze een erg dikke vrouw. Een vrouw die haar handen stevig tegen haar eigen schaamstreek gedrukt hield. Eén daarvan was door het enorme orgasme zelfs half in de gapende opening van de kut gezogen. Het stonk erbarmelijk in de kamer en Coby wist dat het van haar kwam. Maar afgezien daarvan, kon ze zichzelf accepteren. Het manuscript was af, en daarmee ook een periode in haar leven die uitsluitend draaide om het uiterlijk. En nu, nu was ze blij met haar nieuwe zelf. Ze accepteerde wie ze was en wat ze was, Coby de vetzak.

Een week later waggelde een dikke vrouw het kantoor van de uitgever binnen. Meteen na haar -zoals ze dat zelf noemde- wedergeboorte en het nodige schrobwerk onder de douche, had ze het manuscript opgestuurd en haar huis uitgemest. Drie dagen moest ze daarvoor uittrekken, maar de beloning was er dan ook naar. Haar leventje was nog niet op orde en schoon, of de uitgever belde. Dol enthousiast was hij over haar werk en kon meteen melden dat hij het zou gaan uitgeven. Ze moest langskomen om de verdere zaken met de account manager te regelen. “Loopt u maar naar boven”, zei de receptioniste vriendelijk, “de heer Kroonbes wacht al bij de trap. Welkom bij onze uitgeverij trouwens” Coby was verbaasd. Blijkbaar had ze inderdaad goed werk afgeleverd. Zelfs de receptioniste leek haar al te kennen. Trouwens, wat een leuke naam, Kroonbes.

Coby strompelde de trap op. Halverwege besloot ze dat ze wel wat aan haar conditie kon doen. “Dik-zijn is één, maar daarbij geen adem hebben is toch wel erg ongemakkelijk”, dacht de succesvolle schrijfster in spe. Piepend en hijgend kwam Coby boven. En inderdaad, de heer Kroonbes stond bovenaan de trap te wachten. Nu realiseerde ze zich waarom de man deze naam had, onmiskenbaar was hij van Surinaamse afkomst. “Aah, mevrouw De Vos, neem ik aan?”, begroette hij haar aller charmanst. Piepend en hijgend knikte Coby instemmend. Wijselijk zei de account manager niets over haar ademnood. “Mag ik u voorgaan naar mijn kantoor?” En weer knikte de zwaarlijvige schrijfster, maar had nog steeds geen adem om een zinnig woord uit te kunnen brengen. De zaken werden snel en correct afgehandeld. De uitgeverij koesterde mensen als Coby en stelde daarom een zeer lucratief contract op. De vrouw tekende meteen. Het was veel, meer dan ze had gedacht en nodig had. Met haar nieuwe ik, realiseerde Coby zich dat onderhandelen -zeker over deze bedragen- haar niet lag.

Kroonbes -“Noem mij maar Michael”- en Coby lachten toen de handtekeningen waren geplaatst. Ze keken elkaar aan, er viel een spannende stilte. “Mag ik iets persoonlijks tegen je zeggen?”, verbrak Michael deze op een ernstige toon. Coby knikte verbaasd. “Ik heb je script gelezen en nu zie ik je in levende lijve. Ik vind je een heel fascinerende vrouw”, zei de donkere man met een trilling in zijn stem. Verbijsterd over zoveel eerlijkheid staarde Coby hem aan. Ze had zichzelf en haar monstrueuze lijf dan wel geaccepteerd, nooit had ze verwacht dat iemand zoiets tegen haar zou zeggen. “Zullen we samen lunchen?”, vroeg Michael. “Ja, dat lijkt me leuk”, hoorde de vrouw zichzelf zeggen.

Even later liep een donkere man met een dikke vrouw over de parkeerplaats. Galant als hij was, hield hij eerst de deur voor haar open en stapte daarna zelf in. “Waar gaan we naartoe?”, kon Coby eindelijk uitbrengen. “Ik ken een motel met een fantastische kaart. Het is wel even rijden hoor”, antwoordde de account manager. Al rijdend ontspon er zich een intiem gesprek. Voordat ze het wist, vertelde Coby over de dag dat het manuscript afkwam. De dag van de masturbatie. Toch had ze er geen spijt van; ook Michael begon een vertelde zeer persoonlijke dingen. Voor het eerst in zijn leven vertelde hij tegen iemand dat hij een zwak had voor zwaarlijvige, blanke vrouwen. Zichtbaar opgelucht het nu eens eindelijk te kunnen vertellen, deed hij het voorkomen of het een SM-afwijking was. Coby proestte het uit toen ze dat hoorde. “Welnee gekkie”, zei ze, “Het is toch alleen maar vreemd als die dame in kwestie het niet wil!” Ze reden de parkeerplaats op en even later stond de dure wagen van de account manager stil. Zwijgend keken ze beiden strak naar voren. Michael legde zijn hand op haar been. “Ooh nee? Ook niet als ik zeg dat ik gek op jou ben?” Coby’s enorme lichaam begon te tintelen. Ze keek hem aan en in een zucht antwoordde ze: “Nee, juist dan is het niet vreemd!” Langzaam bewoog de donkere man zich naar de dikke vrouw. Het leek uren te duren voordat zijn lippen de hare raakten. Hij kuste haar, zacht en teder. Coby voelde dat hij beefde, over heel zijn lichaam. Dat was voor de vrouw genoeg. Ze pakte zijn hoofd en wild zoende ze terug. Zoveel jaren smachtte Michael hiernaar, zoveel jaren van vermeend schuldgevoel vielen van hem af. “Kom”, hijgde Coby, “laten we kamer huren. We vergeten het eten”.

Het vreemde tweetal tuimelde al zoenend en kussend de motelkamer binnen. Haastig en opgewonden ontdeden ze elkaar van hun kleren. Coby zuchtte toen ze de donkere paal stijf en amechtig naar voren zag priemen. Ze zat op het bed en nam zijn stijve lid tussen haar lippen. Michael zuchtte, wist niet meer wat hij moest doen. Zijn droom kwam uit! Uit pure opwinding greep hij met beide handen naar zijn hoofd en kreunde zachtjes. Iedere terughoudendheid vloeide uit Coby’s lichaam. Hier was ze, ergens in het midden van het land, in een smoezelig motelkamertje, met een man die haar begeerde. Wild pakte ze met haar vrije hand haar zwaarhangende memmen en begon een woeste, opwindende knijp- en masseerpartij. “Wat doe je?!”, kirde Michael met een hoog stemmetje. “Ooh, alle Jezus nog-an-toe, ik knijp van opwinding in mijn tieten. In mijn grote vette, hangende tieten!”, zwijmelde de vette vrouw. “Ooh”, steunde Michael in overgave. “En doe je het hard?!” Een nieuwe geilgolf spoelde door Coby’s vadsigheid. “Hij wil weten wat ik bij mezelf doe! Hij vindt het lekker dat ik hard met mijzelf speel! Hij wil horen dat ik op mijzelf geil, zoals ik nu ben!!!”, realiseerde ze zich. “Ooh mijn God, jij accepteert de perversie, jij bent net zoals ik!”, riep Coby uit. “Ooh ja, varken! Ja! Vetrol! Jij bent alles wat ik zocht. Vinger jezelf! Vinger je met vet bedekte kut!!!”, gilde Michael uit, in opperste overgave. Het hoge woord was eruit. Coby wist nu dat de man zichzelf helemaal gaf, zijn diepste verlangens uitschreeuwde. En ze vond het lekker, ze vond het heerlijk. Ze besefte dat ze zoiets nooit had durven dromen. Met een pets sloeg ze met haar hand met de dikke vingers tegen haar zware schaamlippen en kneep wellustig in haar eigen vleesderrie. “Kijk dan naar me. Kijk hoe ik geil op mijn moddervette lijf. Kijk!”, siste ze de man toe. En Michael keek.

Vrijwel direct deed Michael een stap naar achteren. “Wat is er? Waarom stop je?”, vroeg de vetzak bijna zonder adem aan de donkere man. “Ik hou het niet, ik sta op het punt te komen!”, antwoordde deze. “Wil je dat nog niet? Wil je nog niet je roomwitte zaad op mijn gigantische lichaam laten regenen?”, vroeg Coby in opperste geilheid. “Nee, ik jouw enorme lijf op mij voelen. Ik wil klaarkomen als jij je vetkwabben van schaamlippen over mijn onderbuik laat schuiven. En dat, mhmm… Ooh ja, en dat terwijl mijn enorme pik in zijn grenzeloze lijf zit! En dat je dan zegt dat je me nog niet voelt. Ooh ja, dat wil ik, dat wil ik…” Nog voordat Michael zijn bekentenis kon afmaken, trok Coby hem met al haar massa op het bed. Hij werd er gewoonweg omgesmeten, zo sterk was deze vrouw door haar vetzucht geworden. Met grote ogen keek ze naar de zwarte pik die nat van haar speeksel en zijn voorvocht fier en kaarsrecht de klucht in stak. Michael was zo geil geworden dat hij niets anders kon doen dan zwijmelend heen en weer te wiegen met zijn prachtige bruine lijf. De vetrol rolde zich op hem. Uit haar geopende neukgat stroomde nu werkelijk het kutgeil. Ze smeerde dat op zijn gespierde bovenbenen. Michael dacht dat hij er niet meer uit zou kunnen komen. Hij gilde het uit van geilheid, maar verstomde toen Coby zich over zijn speer liet zakken. Inderdaad, haar kut was zo groot, dat ze hem bijna niet voelde. Maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door haar vingerdikke clitoris die ze langzaam over zijn strakke onderbuik liet rollen. Voor Michael werd het inderdaad allemaal teveel. De grootsheid van haar onderlichaam om en over zijn penis, verspreidde zich over heel zijn strakke lichaam. De warmte van vet, vlees en natte lusten deden hem zijn hoofd verliezen. “Druk jezelf harder op me”, kon hij nog net uitsteunen. Dat was voor Coby het teken om haar benen te ontspannen. Zo krachtig en zo diep mogelijk zakte ze op de man neer. Nu voelde ze zijn pik wel. Haar vlees drapeerde zich over zijn spieren. Ze liet haar enorme tieten tegen zijn gezicht slaan. Het kroezende schaamhaar drong zich naast zijn pik tot diep in haar geopende gat. Alles, werkelijk alles, voelde fantastisch aan.

Door de donkere huid kon Coby het rood op zijn wangen zien dat haar tietslagen teweeg brachten. Plotseling verstrakten al zijn gezichtsspieren. Maar verder bewoog hij niet, kon hij ook niet want zij lag er met heel haar ziel en zaligigheid op. “Ga je komen? Ga je in de oliefantenkut van mij spuiten”, hijgde Coby zwaar in zijn oor. De man kon slechts knikken en ontblootte zijn tanden die stijf op elkaar waren gedrukt. “Ooh Jezus”, gilde Coby het uit, “Ik hou het ook niet meer! Mijn lijf, ik moet… De donkere man en de dikke vrouw kwamen tegelijk klaar. Geil en zaad stroomden letterlijk van de lijven op het bed. Het bed trilde lang na, analoog aan het wegebben van Coby’s orgasme. Met geil en zaad besmeurd lag Michael even later naast de vleesberg in bed. Ze keken elkaar aan. “Wil je met me trouwen”, vroeg Michael zacht. “Ja”, fluisterde Coby hees terug, “met heel mijn lijf en leven…”

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 2 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *