De bevrijding van een huisvrouw

4.6
(5)

Met een schok zat Jolien rechtop in haar bed, de wekker loeide knoerthard door de slaapkamer. Ze reikte ernaar. Haar grote borsten raakten het matras. ‘Waarom heb ik eigenlijk de wekker gezet?’, vroeg ze zichzelf.
Als huisvrouw was Jolien niet echt gebonden aan een bepaalde starttijd van het werk. Maar Harry, haar man, was een man van grote regelmaat. Als hij thuis was, leek alles precies te gebeuren volgens een draaiboek. Jolien had altijd al moeite gehad met opstaan, maar Harry zorgde er wel voor dat zij met verve en net zo laat als hij begon met het werk. Huishoudelijk werk dat volgens hem ‘ook heel belangrijk en waardevol’ was. Als hij thuis was tenminste, want Harry was een succesvol zakenman en zijn ster was nog steeds rijzende. Ook nu was hij weer voor zaken naar het buitenland. Jolien was een leuke vrouw, klassiek om te zien en tegelijkertijd vreselijk sexy. Ook had ze het wel, ze was behoorlijk intelligent, alleen kwam het er niet zo uit. In de relatie met liep ze altijd op haar tenen. Harry verwachtte niet zozeer direct iets van haar, maar deed ook geen moeite zijn ideeën en inzichten naar haar onervaren niveau te vertalen. En toch wilde Jolien niet altijd die verstandige vrouw zijn. Het beklemde haar. Er waren nog zoveel dingen die ze wilde doen. En vele van die dingen hadden te maken met haar sexualiteit.
Vanaf de puberteit had ze niets te klagen gehad als het om mannelijke aandacht ging. Altijd kreeg ze de meest moeilijke dingen voor elkaar door alleen te zijn wie ze was. Ja, eigenlijk was ze een hoer van zichzelf. Maar dat maakte haar niet uit. Het waren wel haar vorderingen en van haar alleen. Geen ideeën bijvoorbeeld van Harry. Maar vandaag, vandaag zou alles anders zijn…
Jolien schakelde de wekker uit en ging opstandig weer tussen de lakens liggen. ‘Zo’, dacht ze, ‘en nu is het genoeg. Vanaf vandaag ga ik dingen doen die ik leuk vind!’ Ze lag in het bed en voelde zich krachtig, sterk. Haar handen gleden over haar fantastische lichaam. Flitsen van bewonderende mannenblikken schoten voor haar geestesoog. ‘Zij wilden mij allemaal neuken’, kreunde ze uit. ‘Allemaal wilden zij hem er bij mij instoppen…’ De prachtige vrouw masseerde haar heerlijk grote borsten. ‘Ooh wat heb ik heerlijke, grote tieten. Zoveel mannen die erop geilen, zoveel heerlijk bronstige mannen die ze willen aanraken’, kweelde ze. De mooie vrouw kon alles zeggen en kreunen wat ze wilde. Ze was alleen in het huis en voor buren hoefde ze zich helemaal geen zorgen te maken. Met haar bovenarmen drukte ze haar tieten bij elkaar. Ze keek naar de enorme massa vlees aan haar borst. Haar tepels piekten opgewonden er bovenop. ‘Ooh ja, ik lik mijzelf! Mhmmm, ik lik mijn eigen tieten…’ Ze likte haar tepels. Het gaf een tintelend gevoel, maar sterker nog waren de gevoelens die welig tierden in haar onderbuik. Jolien verschoof haar imposante lichaam naar de onderkant van het bed. Daar stond een spiegel en ze keek naar zichzelf Ze spreidde haar benen en keek recht in haar eigen kut. ‘Mhmmm, wat heb ik een lekkere kut… En dan die heerlijke borsten erboven’, kreunde de vrouw. Ze trok haar kleine en grote schaamlippen van elkaar en keek diep in haar eigen vochtig en verleidelijk grotje. ‘Mhmmm, er moet iets in… Oja, oja een heerlijke paal, er moet iets in!’, kweelde ze. Ze reikte naar het nachtkastje en haalde de dildo eruit die haar man voor de ‘eenzame’ nachten voor haar had gekocht. Het was een zeer flexibele dildo, natuurgetrouw bovendien. Ze liet hem voor haar neus bengelen en keek ernaar via de spiegel. Tergend langzaam bewoog zij ermee in de richting van haar kutje, terwijl ze met haar andere hand in haar geweldige borsten kneedde. Ze zuchtte even en gooide haar hoofd in haar nek toen ze de nepeikel in haar schaamvlees zette. Voorzichtig duwde ze ertegen, en het bewegelijke monster schoof naar binnen. Jolien hapte naar adem. Ze zat met haar gedachten ver weg. Als een donderslag bij heldere hemel beeldde de mooie vrouw zich in dat ze een hoer was en dat ze dit deed voor een grote groep kijkende mannen. De geilheid was overweldigend. Ze kreunde en steunde dat het haar een lieve lust was. Jolien liet zich helemaal gaan.
Ze moest kijken. Ze moest in de spiegel kijken hoe zij zichzelf neukte. ‘Oooh ja, pomp mij, neuk mij, paal me, beziiiiiiit mèèè!!!’, schreeuwde ze het uit. De geilheid was overweldigend, zover was ze nog nooit bij zichzelf gegaan. En ze vond het heerlijk, die sletterige overgave; Jolien kwam klaar.
Op het hoogtepunt van haar orgasme benam het genot haar de adem. Ze verkrampte over heel haar lichaam. Door de spleetjes in haar ogen keek ze naar haar spiegelbeeld. Bij de eerste ontlading die meteen daarop volgde kermde ze het luid uit en viel achterover op het bed. Met beide handen nu wreef ze krachtig over en op haar schaamstreek. Jolien schokte en trilde na. Ze huiverde en bracht met haar ellebogen haar borsten bij elkaar. De mooie vrouw was klaargekomen op zichzelf. Ze voelde de hoeveelheid geilvocht die zich tussen haar dijen had verzameld en trok verkneukelend het dekbed over zich heen. Een paar seconden later viel ze in slaap.
Diezelfde avond werd Jolien wakker. Even had ze moeite zich te herinneren wat er was gebeurd. Maar door het niet te beschrijven gevoel van een klaargekomen kutje wist ze het al snel weer. Ze raakte het weer aan. Tot haar stomme verbazing kwam vrijwel direct de geilheid weer opzetten. ‘Dit gaat zo niet langer’, zei de vrouw ferm en hardop. Ze moest iets gaan doen. Ze wist dat het zo niet langer meer ging, dat ze iets met haar geweldige lichaam moest aanvangen waardoor ze zich weer belangrijk voelde. Kordaat stond Jolien op, liep naar de klerenkast en trok witte lingerie aan. De gedachte dat ze in elk geval ‘iets ging doen’ en een smetteloos wit slipje over haar met opwindingsvocht besmeurd kutje aantrok, maakten haar nog geiler dan dat ze al was. Ze voelde zich heerlijk slecht en kon niet wachten om het in de praktijk te gaan doen.
Een half uur later liep ze over de gedoogzone, met trillende knieën weliswaar. Ze had gewoon de auto gepakt en er eigenlijk zonder bij na te denken naar de hoerenstraat mee gereden. daar had ze geparkeerd, was uitgestapt en beginnen te lopen. Gelukkig waren er niet zoveel andere prostituees. Ze wist dat iedereen kende hier. Ook vermoedde ze dat ze een nieuweling, een amateur eigenlijk, niet op prijs stelde. Wel stond er een heel jong en mager ding op de hoek van een van de vele schimmige zijstraatjes. Die zei niets, keek de rondborstige en geilgeklede amateurhoer alleen maar vuil aan.
Jolien had nog geen 250 meter gelopen of er stopte al een auto. De man, een Spaans type, draaide zijn raampje open en bekeek Jolien van top tot teen. ‘Hoeveel?’, zei hij met een licht accent. Jolien wist even niet te antwoorden. Ze was overrompeld. Maar al snel herinnerde zij zich de reality-tv-series waar het hoerenleven zo vaak aan bod komt. ‘200’, Zei ze, ‘voor alles’, klonk het er bazig achteraan. ‘De man knikte en opende de bijrijdersplaats. Hoe ze er gekomen was, wist ze niet meer, maar een half uur later zat ze op een hotelkamer. Haar hart bonsde.
De man trok haar jasje uit terwijl hij haar betastte. Jolien liet het met zich gebeuren. Ze voelde zich een hoer en genoot van iedere aanraking. ‘Jij met jouw heerlijke geile lijf’, hijgde de man, ‘jij bent één van mijn leerlingen!’ Jolien keek even vreemd op. Ze wist van de televisie dat hoerenlopers vaak vreemde verlangens hadden, maar ze had er niet echt op gerekend. Haar hersens werkten op topsnelheid. Vond ze het nog steeds geil? Wilde ze er mee doorgaan? een fractie van een seconde dacht ze erover na, maar toen schreeuwde iedere vezel in haar lichaam het uit van JA!!! Ze was een hoer, nu. En dan zou ze all the way moeten gaan, ook zijn rare verlangens en wensen. Hij had haar gehuurd voor een twee uur, en hij zou dus alles met haar mogen doen, voor twee uur. Ooh heerlijk, dacht ze, wat is het eigenlijk toch geil! ‘Oké’, zei ze terwijl ze de brok van geilheid in haar keel probeerde te verbergen. Het komt eigenlijk wel goed uit, bedacht Jolien zich razendsnel. Ik kan doen alsof ik mijn onhandigheid speel. ‘Maar dan wil ik wel weten wie jij bent’, zei ze. ‘Juan’, zei de man, ‘en ik ben leraar Spaans op de internationale school, vandaar’, verontschuldigde hij zich er achteraan. ‘Wat je wilt Juan, wat je wilt…’, zwijmelde de vrouw en ze bood haar lichaam weer aan om te worden betast.
Juan kreunde en wist nu helemaal niets meer te doen. ‘Wat heb je voor mij over, schoolmeestertje? Wat ben ik je waard?’, vroeg Jolien hijgend terwijl ze langzaam haar schaamstreek in de richting van zijn hoofd bewoog. Juan kneep zijn ogen stijf dicht, maar kon niet voorkomen dat de zoete vrouwengeur diep in zijn neus drong. Zijn pik drukte ongeduldig tegen de binnenkant van zijn broek en de geur werd alsmaar indringender. ‘Het zal toch niet…?’, schoot het door hem heen. Hij gluurde door de spleetjes van zijn oogleden en jawel hoor. Het zachte roze kutvlees was hem tot vlak voor zijn gezicht genaderd. Hij hoefde alleen maar zijn tong uit te steken en dan… ‘Nee!’ gilde iedere vezel in zijn lichaam, ‘dat mag niet, ze is een hoer!’ Maar het was al te laat. Voorzichtig vleide Jolien haar tedere delen tegen zijn neus en mond. Met een langgerekte kreun van spijt, gaf Juan zich over aan de zoete lust. Haastig graaide hij zijn broek open, zijn lul speerde trillend en vrij in de lucht. ‘Het is van jou, voor het gangbare tarief’, hijgde Jolien als een volleerd meisjeshoertje. ‘Ja, ja!’, kreunde Juan haastig, helemaal in zijn spel en gek van begeerte, ‘ik betaal, ik betaal alles!’ En diep begroef hij zijn gezicht in het warme, zachte vrouwenvlees. Zijn opwinding deed er nog een schepje bovenop toen hij merkte dat ‘zijn leerlinge’ supernat was. Als een waanzinnige drukte hij zijn tong in het glibberige neukgat. ‘Ja, ja, zo moet het zijn’, hoorde hij de hoer zuchten.
Juan ging staan om al zijn kleren uit doen. Druppeltjes voorvocht vielen op het hoerenlijf. Ze gaf dat lichaam aan de man, ze gaf zichzelf aan het geld dat hij zo meteen zou betalen, en ze kreunde. ‘Alles moet ik ervoor doen, alleen zo ben ik die andere Jolien helemaal’, kweelde ze zachtjes en ze reikte naar zijn pik. Nog nooit had ze een penis in haar mond genomen. Maar toen ze de harde, vochtige eikel tussen haar lippen schoof, ging alles vanzelf. De smaak van de man deed haar bijna duizelen. Het was smerig, maar aan de andere kant prikkelde het al haar zinnen. In een oogwenk flitsten haar vingertjes naar haar schaamstreek. Juan zag dit. ‘Ooh Jezus!’, kreunde hij luid, ‘Vuile geile slet!’ ‘Ooh jah, dat ben ik. Ooh ja, dat ben ik echt’, kermde Jolien het uit. Het orgasme overviel haar onverwacht. Ze kruiste haar benen over elkaar en haar lichaam verstarde. ‘Je gaat komen!’, riep Juan hijgend uit, ‘Je gaat nu al komen, allemachtig!’ De man keek naar de vingertjes van de beide handen die ongecontroleerd over de roodgezwollen clitoris en schaamlippen schoten. Van heel ver weg voelde Jolien de pik in haar mond nog een tikkeltje harder worden. Daarna verging voor haar even de wereld. Schokkend bleef het vrouwtje hangen op de ondraaglijke toppen van haar genot. Een lange zucht luidde de bevrediging in, en ze kronkelde na.
Jolien sloeg loom haar ogen open en zag dat Juan met grote ogen naar haar keek. Gespannen als een boog trilde zijn vochtige pik vlak bij haar mond. ‘Jezus!’, kon de man alleen maar uitbrengen. Jolien lachte en zei: ‘Ik ben vandaag mijzelf tegengekomen en jij bent de eerste die Mij meemaakt. Kom, ga eens op het bed zitten’. Te verbaasd om maar iets te zeggen deed de klassenmentor wat hem werd gevraagd. Met haar rug naar hem toe zakte de mooie vrouw door haar knieën. Juan keek naar de goddelijke onderkant van haar lichaam, naar de wijd uiteenstaande schaamlippen die zijn harde neukstengel naderden. Vlak voordat het zachte vlees zijn onderbuik raakte, pakte de man zijn leuter en leidde die bij haar naar binnen. Hij hoorde haar zuchtten terwijl de vrouwelijke warmte zijn leven meer en meer begon te omvatten. Jolien nam de pik van hem over en bracht hem zo in positie, dat ze er nog dieper overheen kon zakken. ‘Mhmm, heerlijk’, steunde het delletje, ‘Ik voel jou zo diep in mijn lichaam’. Langzaam begon de slet over zijn staaf heen en weer te schuiven, af en toe de richting corrigerend om zelf het meeste genot eraan te beleven. ‘Ooh mijn god’, kon Juan slechts uitbrengen. Hij wist dat hij werd gebruikt, dat hij ervoor nog moest betalen ook, en hij gaf zich eraan over.
Ze was nog strak. Met zijn hypergevoelige eikel kon hij bijna elk kutribbeltje tellen. Steeds sneller zakte ze omlaag en rees ze langs zijn pik weer omhoog, daarbij intens kreunend. Juan voelde haar nagels in zijn been dringen. Aanspannend en ontspannend, op de golven van het genot dat ze zichzelf toebracht. ‘Kom je weer’, vroeg Juan hijgend met een overslaande stem. Jolien knikte en vroeg: ‘Wat ga je betalen?’ De man slaakte een kreet van verbazing. ‘Nou?’, hijgde Jolien. ‘Twee-, twee, tweehonderd’, stamelde Juan. ‘Aahjaah!’, kreunde de vrouw luid en ze kwam voor de tweede keer klaar. Bibberend liet ze zich helemaal over zijn natte paal zakken en viel met haar rug op zijn lichaam. ‘Het is zo lekker’, kweelde ze met een onvaste stem. ‘Wat is dan zo lekker?’, wilde hij hijgend weten. ‘Het besef dat ik een hoer ben. Het idee dat ik alleen maar met mijzelf heb te maken’, hijgde de mooie vrouw. Een felle genotsprikkel schoot door Juan’s onderbuik. Nog met zijn pik in haar betaalde liefdesgrot rolde hij haar op haar buik en zette zijn handen om haar middel. Hij trok haar omhoog zodat ze op haar knieën kwam te zitten. Daarna pakte hij één voor één haar slappe armen, liet haar op haar knieën zitten en plaatste haar handen op de bedrand. ‘Nou ga ik je van achteren nemen’, hijgde Juan van opwinding, ‘nu ga je me geven waarvoor ik je betaal’. ‘Ooh jaah!’, kreunde Jolien en ze drukte haar bekken steviger tegen zijn onderbuik. Juan begon meteen woest met zijn lichaam op haar kontje te beuken. Iedere keer werden zijn neukhalen steeds langer. Na een stoot of vijf glibberde zijn tokkelaar uit haar natte spleet. Maar hij hoefde zijn prikkelknuppel niet eens te richten, dat kon hij trouwens ook niet. Hij was een neukmachine geworden, zijn bewegingen werden slechts ingegeven door oeroude instincten. Als vanzelf stootte zijn zaadwortel weer terug tussen het zachte, roodroze vlees. ‘Hier, hier’, stiet hij uit, maar Jolien betwijfelde of hij wist wat hij zei. ‘Neem me, naai me, gebruik me’. Zei ze dat nou, of dacht ze het? Het maakte haar eigenlijk niet uit. Het was eerlijk, daar ging het haar om. Met beide handen hield ze haar billen uit elkaar en hijgde nu zo hard dat hij het wel moest horen: ‘Kijk ernaar, kijk hoe je me neukt!’ De huisvrouw zag niet of hij deed wat ze hem gebood, maar vrijwel ogenblikkelijk voelde ze de pik in haar onderlichaam enorm opzwellen. Het leek wel alsof de penis alle ruimte in haar opeiste en het kutgeil met kracht naar buiten perste. ‘Ga je komen?’, was het nou haar beurt om te vragen. Maar Juan antwoordde niet in woorden, slechts een dierlijk gegrom ontsnapte uit zijn keel. Als een bankschroef omklemden zijn handen haar middel. Met een enorme laatste stoot bevroor zijn lichaam in een doodstille verstarring. Eén seconde gebeurde er niets. Eén seconde, waarbij zijn onderbuik stevig tegen haar billen zat gedrukt, één eeuwigdurende seconde waarbij zijn pik tot diep in haar onderlijfje priemde. Daarna, begeleid met een bevrijdend gesteun, nam zijn warme sperma bezit van haar. ‘Dit is zijn zaad’, dacht de nieuwbakken hoer, ‘zijn zaad dat in mìj loopt’. En ze voelde de plakkerige warmte steeds dieper in haar lijfje kruipen.
Dodelijk vermoeid liet Juan zich op de bank vallen. Jolien zat op haar knieën en zoog zijn pik af. Ze proefde zichzelf, ze proefde hem, en de huisvrouw wist dat het zo goed was. ‘Dit ben ik ook’, dacht ze terwijl ze de bevredigde man aankeek. Zijn zaad begon al uit haar sneetje te lopen. ‘Ze kunnen nooit van me houden als de daad is gebeurd’, dacht ze. ‘Daarvoor ben ik te veel, te veel een hoer’, realiseerde ze zich. Een laatste naschok van Juan produceerde nog wat sperma. De kleverigheid stroomde over haar hand. Juan viel terug op het hotelbed. Jolien stond op, ging naar de badkamer en waste zichzelf.
Even later kwam ze terug. De man was weg. Op tafel lagen twee briefjes van honderd en een papiertje. ‘Volgende week weer? Zelfde tijd, zelfde plaats en zelfde beloning? Ik zie je wel verschijnen. Liefs, Juan’. Met het geld en het briefje in haar hand, staarde Jolien naar buiten. Ze lachte. Zij had geen pijn, geen spijt. Harry, haar man, zou dit nooit te weten komen. Vreemd zaad sijpelde uit haar gebruikte kut, haar andere leven was begonnen…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.6 / 5. Aantal stemmen: 5

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *