Marjan

4.5
(2)

Ook in het dagelijkse leven ben ik de baas. Ik heb een administratiekantoor ergens in de Randstad, en er werken acht fulltimers en drie parttimers. Het gaat lekker, maar in de vakantietijd is het erg rustig. Zo ook afgelopen zomer.

Ik zat mij al enige tijd behoorlijk te ergeren aan drie, soms vier, van mijn medewerksters die als het rustig was zaten te chatten op het Internet. Maar goed, ik ben niet de kwaadste baas, als het werk maar afkwam. En dat kwam. Sterker nog, Marjan (waar dit overgaat) vloog wat werk betreft als ze net online was geweest, of als ze had verkondigd dat ze de vorige nacht tot laat bezig ‘werd gehouden’. Meer zei ze er niet over, maar door dit soort kleine uitspraken vermoedde ik dat er met deze jonge vrouw, mijn medewerkster, wel wat meer aan de hand was dan alleen een beetje chatten. Maar goed, in het begin wilde ik daar niet eens aan denken! Met háár! Ze was mijn medewerkster!
Het was overdag, ergens in augustus (nog vóór de zonsverduistering, dat weet ik nog wel), en we verveelden ons. Ik dan, van Marjan vermoedde ik dat ze aan het chatten was.
Toen ze naar huis ging, opende ik haar computer en keek op de historylist waar ze was geweest. En ja hoor, een chatbox. Ik ging er naartoe en zag dat het geen chatbox was, maar een veredeld guestbook-programma. De chats, zeker de openbare, waren nog te zien. Aan de hand van de tijdregistratie kon ik min of meer gokken onder welke naam Marjan erop had gezeten. Het kon niet anders, en ik kreeg meteen een stijve pik: ‘subjeanne’ moest ze zichzelf genoemd hebben. Mijn vermoedens bleken juist, maar ik wilde het zeker weten.

Thuis die avond logde ik op dezelfde chatbox in, als JOUWBAAS. En ja hoor, subjeanne was er ook. Contact was snel gemaakt en ze vertelde me dat ze zo ongelooflijk geil was en dat ze eigenlijk op zoek was naar een dominante man. Met al die af en toe vunzige gesprekjes die we op het werk hadden gehad, wist ik haar voor me te interesseren. Ik ben niet zo goed met chatten, dus stuurde ik het aan op een afspraakje. Op de spanning daarvan. subjeanne Zag daar ook wel wat in, en ik beval haar een foto naar me te sturen. De dag erop zou ik reageren. Kon zij weten dat dat niet op de chatbox zou zijn…

Ik haalde mijn mail op, en jawel hoor het wás Marjan! Ze lag op een bed, haar hoofd was nauwelijks te zien, en ze vingerde zichzelf. Maar het was Marjan, zeker weten. Ik wist genoeg.

De volgende dag deed ik of er niks aan de hand was. Gelukkig was het weer rustig, maar binnenin mij woedde een storm van opwinding. Ik liep heel de dag met een stijve rond!
’s Middags, zo tegen het einde van de werkdag, kwam ik opeens op haar kamer. Ze schrok, en drukte een knop in. Hoewel ik het scherm vanaf de deur niet kan zien, zag ik aan de weerspiegeling op haar sieraden, horloge en bril (ja, ze draagt er een, maar het misstaat haar zeker niet) dat er gewisseld werd van scherm.

‘Je bent toch niet aan het chatten hè?’, zei ik best wel streng. ‘Nee hoor, een brief naar mijn oma ben ik aan het schrijven’, zei ze met een hoogrode kleur. Ik boog me over haar heen, klikte het Word-document weg, en het chatscherm kwam tevoorschijn. Marjan kreunde zachtjes, en leek nu wel dieppaars te worden.
‘Je weet dat we dit verboden hebben, omdat de meest vunzige zaken op het net voorkomen’.
‘Maar ik heb helemaal niets vunzigs gedaan’, zei Marjan bedremmeld. ‘Marjan’, begon ik serieus. Maar dan, harder: ‘ik zou je graag willen geloven maar volgens mij… ben jij op het net zo geil dat je je wel aan iedereen zou willen geven. Slet!’
Marjan schrok zichtbaar. Ze was betrapt, maar dat ik zo hard en direct en blijkbaar zo treffend uit de hoek had weten te komen, deed haar extra schrikken. Voordat ze kon reageren, legde ik de uitgeprinte foto op het bureau en zei verder niets. Nu was haar verwarring helemaal compleet. Ze begon te stotteren en te stamelen.
‘Dat… maar… ik… eh…’
‘Breng jezelf nu niet in nog meer moeilijkheden door allerlei leugens te verzinnen. Je krijgt twee keuzes van me. Of je komt morgenavond bij mij thuis om je straf in ontvangst te nemen en daarmee is de boel af. Of ik ontsla je gewoon, werkweigering’.
Natuurlijk wist dat ik zoiets niet kon maken. ‘Werkweigering’, een lachertje. Wat valt er te weigeren als er geen reet te doen is?
Maar goed, beetje dwang daar ben ik niet vies van. Ik liep naar mijn kantoor om haar er even over na te laten denken.

Een paar minuten later klopte ze op mijn deur. ‘Binnen’, zei ik met een barse toon. Ze opende de deur, en schuifelde naar binnen. Mijn pik rees weer. Ik liet haar staan, en legde zelf mijn benen op het bureau.
‘Ja…?’, zei ik slechts, tergend.
‘Als ik kom, blijf ik dan hier werken?’, vroeg ze. Ik knikte, en zei: ‘Ja, als je gestraft bent, mag je natuurlijk blijven. Daar is het straffen voor’. Haar ogen begonnen broeierig te glanzen. Ik haalde mijn benen van het bureau, omdat anders mijn bobbel wel erg in beeld zou komen. Er hing een heerlijk spannende sfeer.

Ik kan het niet beschrijven hoe spannend dat was, maar we zeiden niets.

‘Oké’, verbrak ik de stilte, ‘kom morgenavond om zeven uur naar dit adres’. Ik gaf haar een briefje met daarop mijn adres. ‘En zorg dat je er stipt bent. Je kunt nu gaan’.
De volgende avond wachtte ik haar op. We hadden elkaar die dag niet gezien, want het was zaterdag. Ik had al mijn spulletjes klaarliggen en zette de klokken tien minuten vooruit. ‘Stipt’ om tien over zeven ging de bel. Ik deed open, en meteen keek ik in haar grote glanzende kijkers. Wat een vrouw!

‘Je bent te laat’ zei ik vlak. Ze keek me verbaasd aan.
‘Maar…’

‘Je bent te laat’, herhaalde ik, ‘ga maar weer. Ik heb meer te doen dan vunzige meisjes zoals jij af te straffen. Ik hoef je niet meer te zien. Hier niet, en op het werk niet. Meld je maar ziek of zo, daar zijn jullie goed in’.
‘Nee, alsjeblieieieft…!’, smeekte ze. Ik zag dat alle moed haar in de schoenen zonk. Mijn pik rees. Ik schrok, want de buurt weet wel dat ik een rare snuiter ben, maar dit hoefden ze ook weer niet te weten. Die bitch, zou ze daarop gerekend hebben?, vroeg ik me af.

‘Kom binnen!’, bekte ik haar af. Zag ik daar een klein triomflachje?
‘Ik wil echt gestraft worden’, begon ze in de gang terwijl ze om zich heen keek. Ik zei niets, maar mijn hersens werkten op topsnelheid. Ik ging haar voor naar de woonkamer waar ik op de bank ging zitten. ‘Blijf daar maar staan’, zei ik. ‘Ik wil je eerst eens goed bekijken’. Ze luisterde goed, en liet zich bekijken.

‘Goed, kleed je maar uit’, zei ik na een tijdje. Mijn stem klonk schor. Ik werd dronken van de macht die ze mij gaf. ‘Ik wil je helemaal zien’. Langzaam begon Marjan zich uit te kleden. Ze had niet al te grote borsten, en haar ondergoed was niet echt hoerig, maar behoorlijk spannend. Het was duidelijk dat ze hiermee rekening had gehouden. De slet. ‘Die bh mag ook uit en je slipje ook’.
Toen stond ze spiernaakt voor me en keek me aan. Ik stond op en liep naar haar toe. Ze wilde wat zeggen, maar ik maakte een afwerend gebaar. Prompt hield ze haar mond. Ik liep rondjes om haar heen en bekeek haar van top tot teen.
‘Je spreekt alleen als ik je wat vraag, begrepen?’
‘Ja’, zei ze klein.
‘Draai je om’.
Ze draaide zich om en ik kon haar slanke rug zien.
‘Nu zet je voeten wat uit elkaar en buk voorover zodat je met je handen je enkels vast kunt pakken’.
Marjan pakte haar enkels vast en bleef zo staan. Op deze manier had ik een schitterend uitzicht op haar kut en kont. Ik zag dat ze zich duidelijk schaamde zo te moeten staan. Ik ging op de bank zitten en keek zo even naar haar.
‘Dus dit is de kut die zo geil is’, zei ik. Ik stak mijn hand uit en drukte een vinger tussen haar lipjes in. Langzaam wrong ik mijn vinger naar binnen en voelde haar warme kut zich om mijn vinger sluiten. Ze was nat, nog niet heel erg, maar dat veranderde toen ik begin te bewegen. Haar ademhaling begon te schokken en ze draaide met haar kontje een beetje mee.

‘Blijf stil staan’.
Ik trok mijn hand terug en zette een vinger tegen haar kontgaatje.
‘Nee, alsjeblieft…’, zei Marjan.
Ik vroeg: ‘Weet je dat zeker?’
‘Ja’, zei ze vastbesloten, en ik trok terug.
‘Dan moet je dat zelf maar weten. Op je knieën, benen bij elkaar, en helemaal voorovergebogen. Ik kom zo terug’.

Ik liep de kamer uit en ging naar boven. Ik pakte een set leren boeien en een mondknevel met een dildo aan de binnenzijde. Tja, wie niet luisteren wil, valt meteen met z’n neus in de boter. Of, met z’n mond op de dildo in dit geval.

Beneden boeide ik haar.
‘Je doet me toch geen pijn he?’ Ik antwoordde niet en ging door met m’n werk. Ik haakte de boeien met een minicarabijnhaak aan elkaar en pakte ook een stuk touw. Met deze bond ik haar enkels aan elkaar vast. Ik verbaasde me een beetje dat Marjan zo gewillig was. Ik pakte de knevel en duwde hem in haar mond. Met het tuigje bond ik deze achter haar hoofd vast. Toen ze zo vastgebonden voor me zat, bleef ik even naar haar staan kijken.
‘Eerst zal ik je moeten straffen omdat je sprak voor je beurt’, zei ik.
Uit de kast pakte ik een zweepje dat ik zelf gemaakt had van een hele streng leren veters. Hij is vaker al erg effectief gebleken.
Ik liep met de zweep op haar af die steeds groter ogen kreeg. Dit had ze duidelijk niet verwacht.
‘Vijf zweepslagen krijg je.’
Direct liet ik de zweep met kracht op haar neerkomen.
KLETS! Marjan schreeuwde in haar knevel en haar lichaam krulde zich op. KLETS! Met kracht kwam de zweep op haar dijen, een rode streng bleef achter. Ik speelde met de zweep die ik langzaam over haar lichaam liet dwalen. Toen tilde ik de zweep weer op en zag dat Marjan ineen kromp. Achter haar rug hield ik de zweep in de aanslag om toe te kunnen slaan. Toen ze voorzichtig keek waar de klap bleef, liet ik de zweep weer naar beneden suizen.
KLETS! KLETS! KLETS!

Marjan probeerde zich eraan te onttrekken, maar ook de laatste slagen troffen haar machteloze maar goddelijke lijf. Ik zag dat haar huid behoorlijk rood begon te kleuren en legde de zweep op de bank neer. Ik knielde naast het hulpeloze meisje en pakte haar bij haar haren vast. ‘Dit was omdat je niet naar mij luisterde. De volgende keer wachten er 30 slagen! Heb je dit begrepen?’ Marjan knikte driftig en ik zag dat er tranen in haar ogen stonden.
‘Ga op je buik liggen.’ Ze deed het en ik bekeek haar billen van boven. Uit de kast pakte ik een dildo en ging op haar benen zitten.
Eerst spoot ik wat glijmiddel op de dildo en vervolgens plaatste ik de dildo tussen haar bilnaad tegen haar sterretje. Ik drukte top tegen haar gaatje aan en begon voorzichtig druk uit te oefenen.
‘Je wilde mijn vinger niet, nou goed, dan krijg je dit’.
‘Mmmm, mmmm!!!’, schreeuwde Marjan in haar knevel.
Langzaam vond de top zijn weg naar binnen en ik zag hoe haar gaatje zich langzaam om de dildo sloot. Voorzichtig draaiend verdwenen de eerste centimeters in haar maagdelijk kontje. Plotseling duwde ik met kracht de rest van dat ding naar binnen. Marjan schreeuwde in haar knevel alsof ze geslacht werd. Nu begon ik de dildo steeds sneller heen en weer te bewegen. Marjan spartelde maar kon geen kant op omdat ik op haar benen zat. Het geschreeuw verstomde na een tijdje en ging over in een zacht gesnik.
Ik stopte en trok de dildo uit haar kontje. Zo liet ik haar liggen terwijl ik naar boven ging om mij om te kleden. Toen ik weer terug kwam zat ze rechtop en keek naar de vloer. Ik deed haar knevel af Ze keek me smekend aan terwijl ik op de bank ging zitten.
‘Kom hier’, zei ik. Ze probeerde naar me toe te komen maar dat ging nogal moeilijk met haar enkels vastgebonden.
‘Kruip maar’ zei ik, ‘en zorg dat je geen spoor nalaat op mijn vloerbedekking want je lekt uit je kont en je lekt uit je kut.’
Rood van schaamte sleepte ze zich naar mij toe. Eenmaal aan mijn voeten klapte ik het voorpand van mijn broek open, pakte Marjan bij haar haren en trok haar richting mijn kloppende paal.
‘Je krijgt een beloning’ zei ik. Ik maakte haar knevel los en hield mijn paal voor haar gezicht. ‘Likken!’ Marjan deed haar mond open en nam mijn eikel in haar mond.
KLETS! Razendsnel had ik de zweep te pakken en sloeg over haar rug. Ze kromp ineen.
‘Heb ik je gevraagd om me te pijpen? Ik zei: Likken. Je geeft een vinger en mevrouw neemt de hele pik’
Marjan rilde en begon mijn stijve te likken alsof haar leven ervan af hing. Heerlijk met dat tongetje. Ik ging achterover liggen en genoot ervan. Na een tijdje duwde ik haar weg.
Ik pakte haar bij haar hoofd en zei: ‘Dat heb je heerlijk gedaan Marjan. Ik heb ervan genoten.’
Ik gaf haar een kus op haar volle lippen en duwde mijn tong in haar mond. Ze beantwoordde mijn kus en mijn tong kronkelde zich langzaam om haar tong heen. Ze kreunde ook. Het was heerlijk zo’n eerste echte teken te krijgen van overgave. Na even duwde ik haar weg en stond op. Ik liep naar het dressoir en haalde een gigantische dildo van plexiglas met een grote voet uit een van de deurtjes tevoorschijn. Marjan’s ogen werden heel groot terwijl ze naar me keek en stamelde: ‘Je gaat toch niet… Dat kan ik niet… Ik…’
‘Rustig maar. Nee, ik ga je hier niet mee neuken’.
Gerustgesteld keek ze naar me.
‘Je gaat jezelf hiermee neuken’, ging ik verder.
Voordat ze weer wat kon stamelen, zei ik: ‘Nog één woord en je krijgt dertig met de veters’. Ze beet op haar lip en voldaan liep ik naar haar toe. Ik zette de dildo in het midden van de kamer en maakte haar enkels en handen los.
‘Ga er maar op zitten’. Marjan keek naar het monsterachtige ding en liep er naar toe. Ze zette aan elke zijde een voet en ging door haar knieën. De bovenkant van de dildo drukte tegen haar kut. Langzaam wrikte ze de top naar binnen. Ik zag hoe haar gezicht vertrok in een grimas. Dat ding was gigantisch en rekte haar strakke kut verschrikkelijk uit. Langzaam zag ik hem verdwijnen. Marjan’s lichaam werd echt gepaald.
‘Maak me trots op je’, zei ik. ‘Ik wil hem helemaal erin zien’. Marjan begon op en neer te bewegen om zo het ding verder in haar kut te krijgen.
‘Oké, nu wil ik dat je jezelf vingert’. Marjan begon langzaam en twijfelend haar klitje te strelen terwijl ze het monster bereed. Al snel deed de natuur haar werk en begon ze zwaarder en zwaarder te ademen.
‘Stop!’ zei ik. Ik liep naar haar toe en pakte haar stevig bij haar polsen. Met het touw bond ik deze weer aan elkaar vast en met een voet schoof ik een krukje dichterbij zodat ik het andere einde van het touw aan een haak aan het plafond vast kon binden. Marjan hing half in het touw met de dildo nog half in haar kut. Met een ander touw bond ik haar enkels stevig aan haar bovenbenen vast zodat ze op haar knieën steunde terwijl de dildo nu voor driekwart in haar inmiddels kletsnatte spleet zat. Uit mijn dressoir met speeltjes pakte ik een trilvlinder die ik vastgespte en op haar klit zette. Met een klik zette ik het apparaatje in werking.
Marjan’s lichaam reageerde er direct op. Ze begon meteen te kreunen en ja hoor, na even begon haar lichaam te schokken. Het eerste orgasme diende zich aan.
Ik ging nu voor haar staan en pakte mijn paal vast. ‘Mond open’ zei ik kortaf. Ze opende haar mond en direct duwde ik mijn kloppende pik naar binnen. Langzaam begon ik haar in haar mond te neuken.
Marjan kwam klaar. Haar lichaam schokte terwijl ze nog steeds op de plexiglazen dildo zat. Ik voelde ook dat ik klaar ging komen en pakte haar hoofd en schoof deze over mijn stijve paal. Met kracht spoot mijn warme zaad in haar mond. Ze onderging het gelaten, in tegenstelling tot ik. Ik liet me helemaal gaan.
De trilvlinder zoemde nog steeds, en ik liep weg om mijzelf te wassen. Toen ik een half uurtje later terugkwam, vroeg ik: ‘Is het nog een keer geweest?’
Marjan antwoordde niet met haar ogen open. Ze opende eerst haar mond, en toen pas kwam, naast de woorden ook sperma uit haar mond.
‘Twee’, klonk het zwak en rillerig.
‘Slet’, zei ik.
‘Ja’, antwoordde ze vrijwel onhoorbaar.
KLETS!
‘Niet praten hadden we afgesproken. En de vlinder vloog nog steeds, hoewel zwakker want de batterijen raakten inmiddels. Tja, het is een klitvlinder, geen konijntje.
Ik werd weer geil, maakte haar los, neukte haar als een hond, en nam haar daarna in mijn armen. Ze was als een lappenpop zo slapjes.
‘Nu is het genoeg, je hebt je werk behouden’, zei ik weer op mijn normale toon.
Met lange uithalen liet zij zich gaan. Ze probeerde me iets te vertellen, maar het duurde nog wel even voordat ze kon vertellen: ‘Ik wil dit meer. Je hebt iets bij mij losgemaakt, wat…, wat….’ En verder kwam ze niet, omdat ze zich weer op mij stortte. Tot op vandaag zijn we op deze manier bij elkaar, af en toe. En niemand die het weet.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.5 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *