Alleen voor vrouwen

0
(0)

Deel 1 gemist? Lees hem hier -> De Ontmoeting

We zijn een beetje openhartig geweest ja. ‘We’, als in ik. De vorige keer vertelde ik over mijn eerste keer met Donny, een goeduitziende Creoolse jongen. Dat was tijdens de Extravaganza-beurs in Den Bosch, een jaar of wat geleden.
Openhartig, dat kun je wel stellen ja. Zelfs een aantal mensen van het werk was geschokt. Of nee, verbaasd meer eigenlijk. Maar goed, de uitgever had het gevraagd, en ik wilde nu ook weleens dit verhaal kwijt.

Donny was ook niet te versmaden. Als je echt alle vooroordelen over gelijkgeslachtelijke sex overboord gooide, en puur en alleen maar keek naar de schoonheid van in dit geval zijn lijf… Ja, dan wilde je het gewoon bezitten.
De daad was dan misschien wel homosexueel, maar de gedachte erachter was zeker in het begin niet anders dan anders, voor mij dan.
Na het trappenhuis-incident was Donny aan mij verknocht. Nauwelijks had ik met mijn biertje het resterende zaad van hem in mijn huig weggegorgeld, of de knaap zwierf al rond de stand en keek mij telkens veelbetekenend aan.
Voor dat moment had ik genoeg van hem, maar ik wist toen al dat het niet bij de ontmoeting onder de trap zou blijven. Daar was het gewoon te goed voor geweest.
Ik zorgde ervoor dat Harry en Tom, de De VAAR-beurstweeling, niets in de gaten kregen. Met een wijde boog liep ik om gekende standhouders heen, en liep naar Donny’s standje. Hij was er nog niet, natuurlijk niet, want hij liep áchter mij. Blij kwam hij op mij af. Ik keek hem streng aan. Toen begon het gemeut, en het was sowieso te nichterig naar mijn zin.

‘Richmond, als je nu denkt dat je me kan gebrui…’ Verder kwam de mooie jongen niet.

‘Luister eens ff’, siste ik hem toe. Tegelijkertijd trok ik hem zijn stand in. ‘Je bent een lekker ventje, en vanavond neuk ik je in je reet, maar er is verder niets, helemaal niets waar jij aanspraak op kan maken! Dit gaat volgens MIJN regels, en anders stopt het bij deze. Zeg het maar’.
Donny schrok. Maar goed, het laatste waar ik toentertijd op zat te wachten is geclaim op mijn leven, en helemaal al niet door een vent.
‘Ja Rich, ik doe wat je zegt’, klonk het bedeesd. Ik kreeg meteen weer een stijve. Godverdomme, dat is zo’n goed gevoel, niet-uit-te-léggen!
’s Avonds gingen we zoals gewoonlijk uit, met z’n allen. Of althans met velen. Donny had zich onopvallend bij het beursgezelschap gevoegd en hield zich aan de afspraak. Toch kon ik het af en toe niet laten om hem te laten weten dat hij van mij was. Door hem in het voorbijgaan in zijn zak te knijpen, over z’n kontje te aaien, of met nog banalere dingen, zoals een biertje van hem afpakken.
En hoewel ik in deze relatie mannelijk dominant zou blijken, was ik in dit soort situaties echt een wijf. Zover mogelijk proberen te gaan, en weten dat je dat kán. Alleen maar omdat die ander meer voor jou voelt, dan jij voor hem. Zo geil, so sick. I know…
De uurtjes werden kleiner, de stemming groter en meer en meer viel de groep uit elkaar in interessante nieuwe combinaties. En hoewel ik daar aan de ene kant wel meer van wilde weten, was mijn bezitsdrang toch te groot. Ik nam Donny apart en zei dat we naar het hotel terug zouden gaan. Meteen stond hij bij de jassen.
Aanvankelijk leken wij een stel vrienden toen we naar het hotel terugliepen, maar ik kon me uiteindelijk niet beheersen.
Ergens halverwege trok ik hem een steegje in. Hij zuchtte van opwinding. Zo geil. Ik drukte hem met zijn rug tegen de muur. Een hand op zijn borst, de ander vol in zijn zwellend kruis. Ik perste mijn lijf tegen dat van hem, weer mijn stijve lul tegen die van hem. Zo fout was het, zo geil.
Ik ril er nog van als ik me herinner hoe ik hem toen weer kuste. Innig, vol, en eerst teder. Hij kon echt goed kussen, als een vrouw, een goed kussende vrouw wel te verstaan.
Maar lang hield ik dit niet vol. Het werd harder, ik werd harder; hij gaf me daarvoor de ruimte.
Automatisch ging dat zo tussen ons, dat begon ik toen door te krijgen.
‘Pijp me, en trek jezelf tegelijkertijd af’, commandeerde ik terwijl ik iets strategischer ging staan zodat we nog minder zouden opvallen.
Zijn kreet van opwinding was schor, en hij viel op zijn knieën. Vrijwel meteen bracht hij met zijn ene hand mijn lul in zijn mond, en had die van hemzelf in zijn andere hand.
Twee dingen tegelijk kon hij niet zo goed, toen nog niet. En erg rustig stond ikzelf ook niet in de steeg te wezen.
Zonder ook maar wat aan te kondigen haalde ik mijn lul uit zijn mond, en ik deed mijn broek dicht. Donny liet een teleurgesteld kreuntje horen, en wilde al opstaan.
‘Nee’, beval ik, ‘ga jij maar door. Zoals je nu zit. Ik let wel op’.
Donny’s idee was het niet om zich op zijn knieën, vlak voor mij, af te trekken. Maar hij deed het, en hij zag mij af en toe op hem neerkijken. En dat ik af en toe de boel in de gaten hield. Weer gaf hij zich helemaal aan de situatie die ik voor hem gecreëerd had, en waarin hij zich veilig voelde.
Het was zo geil, iemand zich in zo’n situatie te zien aftrekken.
Hij deed het snel, heftig. Hij was geil, de overgave raakte hem. En mij weer ook, hiervoor moest hij betalen, zo meteen in het hotel.
Zijn orgasme kwam. Terwijl ik strak voor naar de ingang van de steeg bleef kijken, zakte ik door mijn knieën tot vlak bij zijn oor.
‘Sloerie’, siste ik. ‘Weet wat je bent, kijk naar jezelf. Zeg het!’ Dit was voor de arme drommel teveel. Een grote spastische rilling trok door zijn lijf, en hij wist met moeite een berg gekreun binnen te houden. Een grote straal sperma schoot uit zijn pik, en kletste op straat. Het was zó geil…

(Ja, ik vertel meteen maar alles hoor…)

Ik hield het niet meer. Ik hurkte door mijn knieën, en in de knieval scheurde ik mijn blouse open. Nog voordat alle knoopjes op de straat twinkelden, hield ik zijn orgasmerende lichaam tegen mijn ontblote bovenlijf.
Opnieuw verliet zaad zijn pik.
Het werd tegen mij aangespoten en door de gevoelige eikel over mijn buik gesmeerd. Ik hield hem in mijn armen, en door zijn schokken heen zei ik uit de grond van mijn hart en temidden een orkaan van opwinding die ik van mijzelf niet kende:

‘Ik hou van je’.

Donny hield het niet meer stil. Hij slaakte een hoge schrille schreeuw van hernieuwde én verbaasde opwinding. Nu was het zijn beurt mij stevig tegen hem aan te klemmen. Dierlijk schokkend en vol emotie tegen mij oprijdend, onderging hij de laatste fase van zijn hoogtepunt.
Zijn herrie had mij meteen weer alert gemaakt. Ik heb het niet zo op vreemde mensen die mij betrappen tijdens momenten van overgave. Ik gunde Donny geen tijd om uit te blazen, en joeg hem, besmeurd met sperma, in de kleren.

In het hotel gingen we meteen naar zijn kamer. Hij sliep alleen, ik deelde de slaapplek met the twins, maar deze avond dus niet.
Op de kamer wilde Donny terugkomen op wat er in de steeg was gebeurd. Ik kapte hem af. Het was goed zo, ik wilde het niet gaan uitmelken. En bovendien moest ik er zelf nog wat mee doen. Om te beginnen eraan wennen. Maar goed, dat was snel gebeurd, het was tijd om mijzelf te ontlasten. Ik had me een pik.
Ik stuurde Donny onder de douche met de opdracht ook zijn kont te spoelen.

‘Echt waar…?!’

De trilling in zijn stem was bijna zichtbaar. Vluchtig en onopgemerkt keurde ik zijn kont, geen haartje te zien. Perfect.
Hij was klaar en ik wisselde hem af. Ik liet mijn pik niet zien. ‘Ga maar alvast op het bed liggen, en smeer jezelf met glijmiddel in’, zei ik vanuit de badkamer. Ik genoot ervan.

Met een handdoek om mijn middel en een voor de rest naakt lijf stapte ik de kamer binnen. Hij lag op het bed. Godzijdank niet uitdagend of zo, maar gewoon ‘op z’n jongens’. Er stond een popperflesje naast hem, en een geopend zakje glijmiddel. Wist ik veel dat het in zakjes kwam.
Mijn pik begon te groeien, Donny keek er met grote ogen naar. Zijn ademhaling versnelde, en op de tast pakte hij het flesje en hij draaide zich om.
Prachtig, zonder dat ik wat had hoeven zeggen, zette hij zich in de positie. (Strike the pose.)
Hij nam een eerste snuf. Zijn ogen vernauwden zich, en hij kreunde. Met zijn vrije hand trok hij één bil van de ander. Mijn pik was inmiddels klaar, en hij begon begerig te kloppen toen ik zijn glimmende, glibberige en kale jongenskut zag.
Ik weet niet wat me bezielde, en achteraf bleek het allemaal nog wel mee te vallen, maar ik dacht er niet eens over na om een condoom om te doen.
Zomaar, vol hebberigheid en iets wat met mijn uitroep in de steeg te maken had, zette ik mijn onbeschermde eikel tegen zijn uitnodigende aars.
Ook Donny zei niets in die richting. Steeds sneller ademend wachtte hij op mijn penetratie, op het moment dat hij genomen zou worden. En vrijwel in één beweging duwde ik mijzelf bij hem naar binnen.
Donny kreunde, aanmoedigend. Niet echt hardop en ook niet tegen mij, vooral tegen zichzelf. Tegelijkertijd nam hij twee, drie flinke neushijsen van z’n flesje.

‘Ooh ja, neuk me. Doe het, neuk me in m’n kont’.

Het is anders in een kont. Aan je eikel voel je niets. Ja, iets weeïgs dat in mijn verbeelding de wand is van de colon, of de endeldarm. En daar dacht ik dus maar niet al te veel over na. Nee, het is de sluitspier die je voelt, om je stam. En dat is krachtiger dan het nauwste kutje. Om dat goed te voelen moet je diep doorhalen. En daar had ik uiteraard helemaal geen problemen mee.

Maar wat voor mij vooral bij aarspenetraties van belang is, is de gedachte erachter. Het nemen, haar – en in dit geval ZIJN – ondergaan.
Mijn opwinding ging met mij aan de haal. Mijn naakte vlees nam dat van hem, in hem. Ik begon pompen, te naaien. Ik pakte zijn mooie gespierde billen en ik trok zijn lijf naar me toe terwijl ik steeds harder naar voren stootte. Ik nam een vent, een knappe vent. Ik onderwierp hem aan mijn pik. Ik voelde zijn spieren, zijn mannelijke spieren onder mijn handen en tegen mijn benen kronkelen. Al die kracht die hij had, die had ik nu. Ik nam het in mij op. Iedere stoot een beetje meer, iedere beweging meer was het van mij.

Hoelang het duurde weet ik niet meer. Maar ver vooraf wist ik dat ik klaar moest komen. Donny had zowat de hals van het popperflesje in zijn neusopening gepropt, zo te kwaad had hij het met mijn grote vriend. Alles, werkelijk alles maakte mij alleen nog maar geiler, bezitsgeiler ook.
Mijn handen grepen diep in zijn prachtige middel. En werkelijk, alsof ik kolen aan scheppen was trok ik zijn lijf keer op keer keihard tegen mij aan.

‘Hier!, hier!, hier!’

Houden van, wat is houden van? Dit was meer dan elke willekeurige one-night-stand. Of hield ik van het gevoel dat hij in mij losmaakte? Maar goed, is dat sowieso niet houden van? Ik weet het niet. Wat ik wel weet, nog steeds, is dat ik het omarmde. Met alles wat ik was, en ik naaide mij erop klaar. Volledig, totaal en in zijn reet. Met glijmiddel, met poppers, zonder condoom. Ontzettend vuig was het, ik kan niet anders zeggen, maar het was zó totaal.
Het zaad kolkte een weg naar buiten. Als een razende dreef ik keer op keer mijn pik in zijn kont. Ik nam hem, ik nam hem helemaal.

En met mijn klaarkomen gaf ik het terug. Iedere golf, met gevoel en sperma tegelijk. Ik bracht dat wat van mij was in hem, diep in zijn lichaam.
Hij absorbeerde het, nam het helemaal, en ik gaf, en gaf. Ik liet mij zien. Ik had het gevoel dat ik doorzichtig was, tot op het bot. En dat hij keek, dieper dan dat ik zelf in mijn ziel kon kijken. And I loved it…

Die nacht heb ik voor het eerst in mijn leven met een man geslapen, like lovers do. Het hele gedoe had mij zo geraakt dat ik ervan overtuigd was geraakt dat ik van hem hield. Het had weinig met homosexualiteit te maken, het ging om hem. Om Donny alleen. En om de wijze waarop hij alles aan mij teruggaf.
We waren zo close, dat we het van de daken wilden schreeuwen. En om net ff iets meer te zijn dan het cliché, hebben wij dat ook gedaan; twee dagen later, ’s nachts vanaf zijn balkon. Allebei naakt en met een stijve pik in de zwoele nacht.
‘Tering homo’s!’, hoorden we schelden ergens van een flat aan de overkant. Demonstratief pijpte ik hem weer eens tot een nieuw hoogtepunt.

Het was echt een mooie tijd. Het deerde mij geen reet wat de mensen uit mijn omgeving ervan vonden. Al met al had ik al zoveel afstand genomen, dat ik in Donny’s wereldje terecht kwam. Zijn business, de escort service. Zijn partner en neef vond mij maar niets. Uit zichzelf brak Donny met hem, zelf tegen mijn wens in. Hij koos uitdrukkelijk voor mij.
Donny doopte zijn nering om tot ‘Ebony & Ivory Escort Services’, ook ik was nu een hoer. Een homofiele hetero-hoer, ik word er nog heet van als ik er aan denk.

Met mijn komst kwam er ook wat meer geld om te investeren, en ik nam uiteraard mijn contacten mee. Het werd behoorlijk professioneel, met heuse prospectus. Met stijlvolle, veelverhullende maar niet minder spannende foto’s van ons, en uiteraard mijn teksten.
Ons netwerk breidde zich razendsnel uit, als water in een stilstaande vijver dat net bevriest. En het was niet het minste netwerk: de upperscene van de Randstad.

Ebony & Ivory Escort Services werd een begrip onder de welgestelde dames die zich door twee mooie en leuke mannen wilden laten escorteren. En lang niet altijd belandden wij met deze dames in bed, maar uiteraard vaak genoeg wel. Stuk voor stuk, allemaal verzorgde dames. Gefacelift ook, but who cares if it is about the money?!
Het was werkelijk de ultieme jongensdroom. Nog beter dan Richard Gere in American Gigolo omdat we elkaar hadden.
Meestal was Donny degene die de leiding had als we werkten. Tenminste, zo leek het in eerste instantie. Maar als de sex dan eenmaal was begonnen, en de dame in kwestie helemaal, maar dan ook helemaal opgewonden raakte als zij zag dat ook wij niet van elkaar konden afblijven, dan viel het initiatief automatisch aan mij.
Sandwich’en was bij ons toch wel favoriet. Het hing van de dame af – en haar opwinding – wie in de kut zat en wie in de aars (om het maar ff zo te noemen, anders wordt de zin te lang) maar we voelden we elkaar in haar bewegen. Slechts gescheiden door het dunne vleeswandje tussen de ene en de ander opening.
En dan zeiden we dat ook tegen haar, dat wij elkaar voelden. Gillend, gillend kwamen de vrouwen klaar. En alleen maar omdat wij alles gaven.
Ik heb Donny leren beffen, althans… Uiteraard kon hij dat al. Maar bij mij moest hij zich blijven concentreren terwijl ik hem, recht in zicht van de prostitante (leuk woord hè?) die half rechtop tegen de muur of bedrand zat, in zijn kont naaide. Gek werden ze daarvan. En helemaal als ik in Donny klaarkwam. Altijd kreeg ik ze mee. En als ik mij dan al klaarmaakte voor een volgende ronde, deinden zij nog op de toppen van dat gezamenlijk orgasme.
Ik heb nog nooit vrouwen zo vaak zien klaarkomen als toen Donny en ik gezamenlijk op pad waren.

Pssst! Verder lezen? Lees hier deel 3 van dit verhaal: Back to basics

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *