Sick

5
(1)

Ze stond in de club, bij een groepje jongens. Mannen meer. Ze was lang, ik schatte zo’n 1 meter 80, kleine borsten, slank (misschien een beetje té), halflang donker, golvend haar, en een lekker kontje. We keken naar elkaar, ik lachte en keek verlegen weg. Ik ben niet zo sterk in een eerste contact als dit.

God, wat word ik oud, dacht ik temidden van dit gesjans en gebabbel en gebeweeg op godbetert muziek uit MIJN tijd. Maar goed, ik was er nu eenmaal in verzeild geraakt, had sjans genoeg, en nu dan van deze leuke meid.

Ik liep het podium af (de enige plek waar een beetje ruimte was) en wrong me door de menigte naar de plee. Ik kwam langs de plek waar ze stond, maar ze was er niet meer. Wel de mannen. De lange jongen had wel wat van haar weg. Een broer? Een andere man keek me onderzoekend aan. Ik lachte terug, zichtbaar puffend vanwege de drukte. Hij grijnsde me bemoedigend toe.

Halverwege werd ik aangesproken door twee meiden die samen even oud waren als ik. Ze zeiden wat, maar ik verstond er reet van, liet dat blijken en boog mijn hoofd naar het fraaie en o zo onschuldige mondje van één van hen.
‘We hadden het net over bi-seks’, tetterde het kindstemmetje in mijn oor, ‘en dat iedereen dat is. Volgens ons heb jij ook die ervaring’.

Ik lachte verbaasd en maakte een gebaar van ‘dat is voor jou een vraag’. Een deel van mij wilde erop ingaan, maar jezus, ze waren nauwelijks zestien! En ik liep door, zonder om te kijken. Wat een wereld, wat een wereld, wat gaat het snel, bedacht ik me. Ik word echt oud. In de wc stonden jongens in de rij voor de urinoirs. Ze waren aangeschoten of erger. De branie zinderde en hun pis spetterde. Er kregen er twee ruzie. Er werd een beetje over en weer getrokken en geduwd. De menigte in de wc deinde mee, en er klonken voor en achter mij protesten. Ik hield me rustig, glipte langs de haantjes en posteerde mij voor een pispot.

Pfff’

Op de terugweg besloot ik weg te willen. Ik was het ineens zat, mooie meid of niet. Ik werd op mijn schouder getikt en dacht dat het die twee jonge meiden waren van daarnet. Maar het was de lange mooie jonge vrouw. Ze zei wat, maar ik kon haar niet verstaan.

‘Ik weet niet wat je zei, maar ik ga even naar buiten’, schreeuwde ik. ‘Het wordt mij te druk hier. Maar je bent wel leuk’. Ik lachte, zij lachte, ik draaide mij om en schuifelde in de richting van de uitgang.

In de deursluis haalde ik opgelucht adem, gaf de portier een knaak, ritste mijn jas dicht en stapte de stilte en ruimte tegemoet. De deur viel achter mij dicht en de al gedempte muziek viel helemaal weg. Goeie isolatie, dacht ik nog.

Nauwelijks genoot ik van de rust, of de deur achter me ging weer open. Ik zag de portier’s arm en de lange jonge vrouw stapte naar buiten. Haar gezicht klaarde op toen ze mij zag. Direct achter haar volgde die man die mij op weg naar de plee zo onderzoekend aan had gekeken. Weer viel de muziek weg, en de lange vrouw liep op mij af. De man volgde. Hij keek mij weer onderzoekend aan.

‘Wat zei je nou net?’, vroeg ze.
‘Dat het mij te druk werd’, antwoordde ik.
‘Ja, dat kan je wel zeggen. Ik ben Mandy’, stelde ze zich voor.
‘Richmond’, schudde ik haar hand. ‘Bart’, zei de man die naast haar kwam staan. ‘Was die andere vent je broer?’, vroeg ik.
‘Ja, hoe weet je dat?’
‘Gewoon, een wild guess’, zei ik, ‘waarom waren jullie eigenlijk hier?’
Even wisselde het tweetal een veelzeggende blik. ‘Mag ik daar zelf een antwoord op geven?’, zei ik meteen. Hoewel het best wel fris was, kreeg ik een warm gevoel in mijn onderbuik.

Verbaasd keken ze mij aan. ‘Hoezo? Denk jij het te weten dan?’, vroeg Bart. ‘Weer een “wild guess”?’, zei Mandy een beetje spottend.
‘Jullie zijn een stel’, begon ik zonder verder hierop in te gaan, ‘dat op zoek is naar wat spanning en afleiding in bed. Of op de keukentafel, de bank, buiten, where-ever. En hier waren jullie op zoek naar een leuke meid, of een jonge jongen’.

Ik vind het heerlijk om zo maar te raden. Gewoon, lekker bot. Zit ik er naast, nou ja, pech gehad. Dan was het toch niet interessant genoeg voor mij. Zit ik goed, al was het maar een beetje, dan is het meteen spannend. En volgens mij zat ik bij de twee in elk geval een beetje goed. Mandy en Bart wisselden weer blikken met elkaar. ‘Nou’, merkte ik droog op, ‘d’r wordt in elk geval over nagedacht. Zeg gewoon, hoe ver zat ik ernaast?’ Bart moest even zijn keel schrapen, terwijl de lange mooie meid hem bemoedigend aankeek.

‘Deze avond’, begon hij wat ongemakkelijk, ‘waren we gewoon uit met collega’s en Mandy’s broer. Maar er zijn inderdaad dagen bij dat we op zoek zijn. Niet naar een meisje erbij, niet naar een jonge jongen, maar naar een leuke vent voor Mandy’.
Ik was even stil. Deze twee speelden een van de gevaarlijkste spelletjes die ik kende uit het wereldje. ‘Bedoel je dat jullie het opwindend vinden om de relatie op het spel te zetten? Mandy, omdat ze dan kan vrijen met iemand die ze echt leuk vindt, en jij omdat ze dan haar ontembare lusten kan botvieren en jij er toch nog bij betrokken wordt?’
Toegegeven, ik was wat aangeschoten, dus het kwam er allemaal niet duidelijk meer uit, maar aan hun reacties te zien begrepen ze wat ik bedoelde.
‘Ja, ben jij er ook zo een? Hoe weet je het eigenlijk?’, vroeg Mandy met een lichte trilling in haar stem.
‘Is niet belangrijk’, zei ik en ik stapte op haar af terwijl ik Bart recht in zijn ogen aankeek. Zonder dat er verder iets werd gezegd, pakte ik Mandy’s hoofd en drukte mijn lippen op de hare. Vrijwel ogenblikkelijk reageerde ze door mij toe te laten en haar tong rond en om de mijne te strengelen. Bart kreunde.
Een hand van mij bleef door haar haar woelen, terwijl ik met de andere over haar jas naar beneden gleed, naar haar heerlijke billen. Toen ik daar aankwam en eerst zachtjes en daarna afwisselend ferm en teder streelde en masseerde, kreunde Mandy in mijn mond. Meteen werd haar kus intiemer en intenser, en ze drukte haar onderbuik tegen mij aan. Ik groeide met het moment, en al snel was mijn harde pik door mijn broek heen goed te voelen.
‘Oké-oké’, zei Bart kreunend, ‘het is goed zo. Kom, laten we naar ons huis gaan, ik wil niet dat mijn collega’s en haar broer dit van ons zien’.

Bart had gelijk, zoiets zou ik ook niet voor ze willen. Onder Mandy’s protesterende kreuntjes en bewegingen trok ik mijn lippen van haar af. ‘Jezus, wat ben jij geil!’, kon ik niet nalaten op te merken. Ze bleef hitsige bewegingen met haar onderlijf tegen mij maken. Ik moest echt een paar stappen naar achteren maken om mij ervan los te rukken. Dit kon nog weleens een hete en vooral vermoeiende nacht gaan worden, dacht ik toen we eindelijk in een driehoekje stonden.
‘Wonen jullie ver hier vandaan?’, vroeg ik.
‘Nee, niet echt heel dichtbij, maar in de buurt’, antwoordde Bart.
‘Benaderen jullie wel vaker mannen op deze manier?’, wilde ik weten. Ik was echt geďnteresseerd in deze twee.
‘Nee, dit is uitzonderlijk. Ik weet niet eens wie je bent, en of je niet een of andere gek bent of zo’, zei Bart enigszins bekomen van zijn eerste opwinding.
‘Je hebt gelijk’, zei ik, ‘ik zou er nog gereserveerder tegenover staan. Toch ben ik wel heel geil op je vrouw geworden. Hier heb je mijn EU-identiteitsbewijs. Schijf het nummer op als we bij jullie thuis zijn. Ik hoop dat dit je wat gerust stelt’.
Bart pakte de kaart aan, keek er even op en richtte toen zijn blik weer op mij. ‘Hier, hou ‘m zelf bij je, thuis schrijf ik wel het nummer op. Je hebt me inderdaad wat gerustgesteld’.
‘Kom, laten we dan snel gaan’, zei Mandy en ze pakte onze allebei bij de arm en troonde ons mee. Pittig wijffie, dacht ik, en ik vroeg: ‘Ben je nu erg nat?’ Mandy zuchtte, en het kwam van diep. Even zei ze niets, en toen: ‘Oh ja, ik ben nu heel erg nat. Ooh, ik vind dit echt heel erg opwindend’.
Het was inderdaad niet ver, ze woonden in de luxe appartementen boven de passage. Toe maar.
Op de trap liet ik Mandy voorgaan. Ik moest me beheersen om nu al niet iets te doen. Met moeite, maar het lukte me. Stel je eens voor dat we ineens buren zouden tegenkomen, dan was meteen de naam van dit ogenschijnlijk braaf burgerstelletje bezoedeld.
Bart had nog niet de deur achter ons dichtgedaan, of Mandy en ik vielen op elkaar aan. Zoenend en elkaar betastend ontdeden we elkaar van jassen en bovenkleding. Bart was dan voor me, dan achter en bekeek zachtjes vloekend hoe zijn vrouw en ik heftig met elkaar bezig waren.
Ik had net Mandy’s strakke modieuze broek tot haar knieën weten te schuiven, en streelde al onder het slipje haar naakte mooie billen, toen ze afhield.
‘Nog even niet’, zei ze zachtjes kreunend en mij af en toe kussend. ‘Laat me eerst even naar de wc gaan’.
‘Nee’, zei ik – ik denk overmoedig geworden door drank en haar enorme opwinding – ‘we gaan naar de badkamer. Ga me voor’.
Mandy keek me even bevreemd aan, maar de geilheid straalde blijkbaar zoveel van me af, dat ze haar ogen half sloot en instemmend kreunde. ‘Kom, ga ook mee. Ik doe niets wat jullie niet willen’, zei ik tegen Bart.
Het was een mooie badkamer. Kleurtjes, dingetjes, alles paste bij elkaar en was perfect. Zo uit de Ikeagids. Ze hadden een bad, maar een douche had ook gekund. Ik pakte Mandy’s hand, ging op haar broek staan die nog om haar linkerbeen zat, en leidde haar het bad in. Perfect, zo stond ze wat hoger dan wij. Met mijn hand tussen haar dijen sommeerde haar haar benen iets te spreiden en verwachtingsvol keek ik schuinomhoog naar haar.

‘En nu plassen, terwijl wij kijken. Daarna ga ik weg’.

Bart en Mandy kreunden tegelijk, Mandy rilde en Bart kwam naast me staan. Het werd stil. Dat de mooie jonge vrouw het probeerde was duidelijk te zien. Ik bekeek haar benen. Ze had mooie benen; recht met prachtige welvingen die in elkaar overglooiden en met billen en dijen die heerlijk door haar string werden geaccentueerd. Godverdomme, die ga ik me toch neuken!

Mandy kreunde verloren, met een steeds hoger stemmetje. ‘Ooh-oooooh! Ooooooooh! Het komt! Daar! Oooh!! Daar komt het!!!’

Ze plaste, het liep door en langs haar string, langs de binnenkant van haar dijen, en het viel recht naar beneden. Spetterend in het bad. Heerlijk.
Mandy was zachtjes gaan kermen, en ze keek hulpeloos naar Bart terwijl de urine op nog geen anderhalve meter van ons vandaan uit haar lichaam liep.

‘Zo, ik heb genoeg gezien, ik ga naar beneden. Daar plassen’, zei ik en ik liet ze alleen.

Ik zat nog op de wc toen Bart beneden kwam. ‘Ik zit hier hoor’, zei ik. ‘Ah, da’s goed’, antwoordde hij. Ik had het een beetje met hem te doen. Volgens mij was Mandy de stuwende factor in hun seksspelletjes. Ik hoopte dat hij het ook vanuit zichzelf echt geil vond. Ik maakte mijn onderlijf en pik lekker fris schoon met een stuk vijf, zes vochtige doekjes die dit soort mensen altijd in de wc heeft hangen (je weet wel, in van die doosjes aan de muur), spoelde door, waste mijn handen en kwam de plee uit. Daar stond Bart.
‘Ik moet ook, dat was geil daarnet wat je deed’, zei hij met een glinstering in zijn ogen. Ik heb een biertje voor je klaargezet op de salontafel’.

Ik bedankte hem, en liep naar de woonkamer. Net zoals de badkamer klopte het daar ook allemaal. Prachtig, maar ik zou er niet kunnen leven. Eén dingetje verkeerd en het zou meteen opvallen.
Tevreden over de goede binnenkomer plofte ik op de bank en dronk van mijn biertje. Even later kwam ook Bart erbij. Hij zat aan de cola.
‘Vond je het niet te ver gaan, in jouw huis?’, vroeg ik.
‘Nee’, antwoordde de man, ‘ik kijk naar Mandy en zie dat ze bijna ontploft van opwinding. Dat is mijn kick, dat kan ik jou denk ik niet uitleggen. Jij bent echt dominant hč?’
‘Valt wel mee hoor. Alleen mijn werk heeft mijn seksuele beleving danig verziekt’.
‘Wat voor werk doe je dan?’, vroeg Bart. Ik vertelde hem wat ik tot voor kort deed, maar gelukkig wist hij daar niets van. Gelukkig?, zou u zich kunnen afvragen. Ja, porno wordt door weinigen openlijk gewaardeerd. Logisch, als je kijkt naar de historie ervan én naar de samenleving als geheel, maar rottig als je leuke mensen treft die er net zo over denken als het gros van de massa.

‘Heb je een vriendin?’, vroeg hij.

Saved by the bell, want daar kwam Mandy weer. Ze zag er heerlijk uit. Ze had een schoon setje aangetrokken en ze rook heerlijk fris. Een stringetje, en een ‘gewaagd’ behaatje.
Ach, spannende kleding was het voor mij niet, maar voor Mandy wel, kon niet missen. En dat maakte mij zo wellustig als een stier. Ze zag er goed uit, en hoewel ik wist dat ze slank was, vielen mij nu pas de rijpere rondingen op. Ze schreed de trap af, trots op haar figuur, maar met een ingehouden en onzeker lachje. Ik stond op en liep naar de trap. ‘Sorry’, verontschuldigde ik me aan Bart hard genoeg zodat Mandy het kon horen, ‘maar met zo’n lekker wijf kan ik mijn aandacht er niet bijhouden’. Verder vroeg ik niets, maar bleef wel naar hem kijken toen ik Mandy op de laatste trede tegenhield. Bart ging staan, en keek met een troebele blik naar waar mijn handen zijn vrouw bijna raakten.

Het ging door.

Ik draaide me om, keek zeker naar Mandy. De spanning werd haar teveel, ze drukte zich zuchtend naar voren, en raakte met haar schaamstreek mijn uitgestoken hand. Even streelde ik haar onderbuik over het slipje heen, maar al snel gleed mijn hand langs de zijkant eronder. Ik schrok van de opgezwollen schaamlippen, zo gretig en zo warm die aanvoelden. Mandy greep met beide handen de trapleuning, spreidde haar benen en ging op haar tenen staan. Ooh, ze gaf zich, ze liet zich betasten. En ik keurde haar.

Twee, drie vingers gleden moeiteloos in haar warme, vochtige en vooral gretige lichaam. Ik voelde haar knijpen. De opwinding beving mij bijna, en ik moest alles uit de kast halen om er niet in te blijven. Dat lukte Mandy niet. Ze kreunde en schoof zichzelf er nog verder overheen. Ik gromde met mijn tanden op elkaar, siste: ‘Wat ben je geil!’, beroerde met mijn duim haar zwaar-gezwollen clitoris, om er daarna: ‘sssslet!’, achteraan te gooien.

‘Ooh ja…!!!’, kermde Mandy ineens uit. Haar nagels krasten in de houten leuning en ze bewoog sneller en ongecontroleerder over mijn vingers. Mijn pik stond al op springen, maar nu werd ik met haar opwinding meegevoerd. Gék werd ik, en ik spreidde mijn vingers om vervolgens mijn pik erbij te doen. Mandy kreunde aan één stuk door, en ook haar bewegingen werden heftiger en heftiger. Hoewel vaag, was ik mij nog steeds bewust van Bart die achter mij stond. Hij was blijven staan, en ik hem grommen en – geiler nog – aan zijn pik rukken. Het hek was van de dam. Haar sappen stroomden tussen mijn hand en langs de rug ervan. Ineens zag ik mij met een fist fuck-situatie geconfronteerd en kon niet anders doen dan eraan toegeven. Ik bewoog en rekte en strekte de vingers flink, maakte m’n handpalm dunner en liet mijn duim erbij glijden.

Mandy explodeerde.

Ik voelde het sterkste deel van haar vaginale spieren om het breedste deel van mijn hand spannen. Zelf bewoog ik bijna niet, draaide toen heel voorzichtig iets naar rechts en vrijwel meteen ging Mandy’s overgave-gekreun over in woeste en nemende geluiden.

‘Ooh ja, d’r in! Helemaal erin, neuk me, neuk m’n hele lijf…!!! Ooh ja…, NU!!!’

Ze nam een ‘aanloop’ en drukte met heel haar lijf en al haar kracht op mijn hand. En ik gleed naar binnen, helemaal, tot aan mijn pols. Achter mij kreunde Bart schor dat hij ging klaarkomen. Van Mandy begreep ik dat ze al met zoiets bezig was, maar dat het niet genoeg was.

‘Je hand erbij’, zei ik ademloos en vreselijk opgewonden, ‘raak jezelf aan!’
Het ging bijna niet. Op de toppen van dit genot moest ze zich ergens vastgrijpen, omdat ze bang was dat ze zich anders zou verliezen. En van de trap vallen was een van de laatste redenen dat ze zich ergens aan vastklampte… Bruut pakte ik één van haar handen en leidde die tussen haar benen, naar mijn hand. Een van haar vingers liet ik rand glijden, de rand die haar lichaam en mijn hand met elkaar maakten. Toen zette ik haar vingers op haar clitoris. Mandy gilde het uit, dit zouden de buren zeker horen. En toen kwam ze klaar.

De druk die ze uitoefende voel ik nog steeds om mijn hand nu ik het terughaal om erover te schrijven. Het was alles, het was heerlijk. Elk schokje, elke onwillekeurige spastische samentrekking van het onbeduidendste vaginale spiertje voelde ik in mijn hand doordenderen. Met mijn vrije hand drukte ik haar tegen de muur om haar zo meer steun te bieden. Zelf kwam ik daardoor in een iets moeilijker positie terecht, maar dat had ik er wel voor over.

Langzaam, heel langzaam, ebde de heftigheid weg. Ik bereidde mij al voor op een lang en heftig proces om er weer uit te komen. Maar vreemd genoeg ging het niet volgens mijn ervaring. Haar kutje (nou ‘-je’, zeg maar gerust ‘GROT!’ 😉 bleek ongevoelig voor mijn minimale activiteiten om er weer uit te kunnen. En ook de nauwste rand voelde veel meer ontspannen aan dan net. En niet te vergeten de enorme hoeveelheden kutgeil die ik meenam.
Toch nog langzaam draaide en wrong ik me uit haar. Ik pakte haar lijf beet, leidde haar van de trap en hield haar in mijn armen. Ze rilde over heel haar lichaam. Meteen was mijn eigen opwinding weer helemaal terug, maar dan in drievoud. Ik moest haar gewoon gebruiken.

Voetje voor voetje schuifelden we naar de bank. Bart had zich in een stoel laten vallen, en keek ons uitgeput aan. Er zaten vochtige plekken op zijn broek, en zijn gulp stond open.

Bij de bank liet ik met zachte dwang blijken dat ze op haar knieën moest gaan zitten. In een vloeiende beweging drukte ik op haar rug, zodat ze met haar bovenlichaam op de bank kwam te liggen. Bart en Mandy slaakten tegelijk een luide kreun toen duidelijk werd dat ik niet wilde gaan rusten.

In een handomdraai had ik een condoom om mijn pik gerold. Zonder een waarschuwing te geven drukte ik mijn pik in haar nu uitgewoonde kut. Ik keek naar Bart en zag dat hij zijn pik inmiddels weer tevoorschijn had gehaald. Hij was zo stijf als een meerpaal. Maar het ergste moest nog komen.

Mandy reageerde mij te lauw, en dat was ook niet zo raar als je de omvang van mijn pik met die van mijn hand vergelijkt. Ik haalde mijn pik een paar keer heen-en-weer, en zette hem toen op haar aars. Nu gil-kreunde ze het uit, dát wilde ik horen.

Zonder verder ook maar iets af te wachten duwde ik heel mijn lichaam, en mijn pik verdween in de enige warme lichaamsopening die nog lekker strak was. Ik voelde dat ik vrijwel meteen moest komen en begon woest haar kontje te naaien. Mandy lag plat met haar buik op de bank, haar armen willoos langs haar lichaam gedrapeerd. Haar hoofd lag op de rechterzijkant, en bij iedere stoot die ze te verduren kreeg vervormde haar gezicht. Ze was slap, ze had zich helemaal overgeleverd aan de man die in en achter haar werkte. Aan mij. Ik kwam met mijn nagels in haar billen, en met een ingehouden schreeuw verloor ik mijn zaad in haar.

Dat was het begin, we neuken nu nog steeds. Vrijwel iedere avond laat Mandy zich eerst door mij gebruiken, en bedrijft dan de liefde met haar man. Soms zit ik er dan nog wel eens bij, maar dat is dan zuiver functioneel. Als ik haar mond neuk bijvoorbeeld, en Bart haar liefdevol likt.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *