Theo gaat vreemd, buiten zijn wil

4
(1)

Theo zijn vrouw was een weekje met haar vriendinnen op vakantie, naar Benidorm. En dat zat de man niet lekker. Zijn vrouw was een wilde als ze opgewonden was, wist hij. Ze hield van aandacht, mannelijke aandacht wel te verstaan. En met een aantal wijntjes op kon die aandacht wel eens te ver doorschieten. Theo voelde zich niet gemakkelijk. De tv stond aan, maar hij keek niet. Iedere keer sprong hij op en liep onrustig door de kamer. ‘Zou ze nu al liggen bonken met één of andere geile Spanjool?’, bedacht hij zich. Theo maakte zichzelf gek. Hij keek naar de klok. De minuten lekten als stroop weg. ‘Godverdomme, het gaat zo niet!’, schreeuwde Theo luid. Hij beende naar de gang, trok zijn jas aan, keek in de spiegel – ‘Wat zie ik er kut uit!’ – en stapte naar buiten.
‘Wat nu? De kroeg?’, vroeg de man zich af terwijl hij er al naartoe liep. Het was een van de eerste warme avonden van het jaar. Maar Theo zag het mooie er niet van. ‘Is het hier warm, dan zal het in Benidorm helemaal zwoel zijn’, bedacht hij zich en een zoveelste kramp trok door zijn onderbuik.
Theo stapte de kroeg binnen. Nijdig worstelde hij met de velours gordijn dat voor de geopende deur hing. Eindelijk binnen, keek een tiental paar ogen hem aan. Met zijn tanden op elkaar wist hij een schaapachtig lachje te produceren en liep in één ruk door naar de bar. Nog voordat hij op de lege kruk plaats nam, was iedereen hem al vergeten. Maar Theo voelde zich nog steeds bekeken en probeerde zo onopvallend mogelijk te gaan zitten.
Vijf minuten later durfde hij weer op te kijken. Langzaam richtte hij zijn blik op degene die naast hem zat. Hij zag een stel vrouwenbenen. Zijn ogen gleden over een goddelijk lichaam naar boven en niet lang daarna keek hij recht in de ogen van een mooie blondine. ‘Zo’, zei ze, ‘weer in het land der levenden?’ ‘Eeh, ja, geloof ik…’, stamelde Theo. De vrouw lachte innemend en stak een sigaret op en bood hem er ook een aan. ‘Nee dank je, ik rook niet’, zei Theo weer wat zekerder van zichzelf. Ze was een schoonheid. ‘Wil jij dan wat drinken?’, bood hij op zijn beurt aan. ‘Lekker’, antwoordde ze, ‘een Coebergh-ijs’. Theo bestelde het damesdrankje en het tweetal raakte in gesprek.

Ze heette Yvette. Ze was administratief medewerkster, getrouwd en 26 jaar. Ze vertelde honderduit over haar werk en haar twijfels of dit leven nu hetgeen was wat ze ervan verwacht had. Theo vond het prettig naar haar te luisteren. Toen ze vroeg naar zijn verhaal realiseerde hij zich dat hij gedurende het gesprek geen moment aan zijn vrouw had gedacht, zijn vrouw in het hete Benidorm. En Theo vertelde zijn verhaal, over haar, zijn twijfels, zijn onrust.
Een half uur later keek Yvette hem recht in de ogen aan. ‘Kom, zullen wij naar mijn huis gaan?’ Theo werd rood en stamelde: ‘Maar echt, daarvoor ben ik niet naar de kroeg gegaan’. ‘Maar ik wel’, zei Yvette zwoel, ‘en ik vergeef het je’. Theo stamelde nog wat onverstaanbaars, liet zich van de kruk glijden en pakte zijn jas. ‘Oké, ik ga graag met je mee’, hoorde hij zichzelf zeggen.
Buiten was het heerlijk. Even voelde Theo weer een pijnlijke steek. Hij wist dat zijn vrouw nu ook spannende momenten beleefde van passie en overgave. Maar met de mooie Yvette aan zijn zijde gunde hij haar dat. ‘Je was getrouwd, is je man er dan niet?’, vroeg Theo om zijn eigen gedachten af te leiden. ‘Mijn man is er, maar dat mag de pret niet drukken. Hij weet wat ik wil en stemt daarin toe’. ‘Ja maar, wacht eens even’, zei Theo geschrokken. Ik weet niet of ik dat wel wil. Ik heb het nooit met een man erbij gedaan!’ Yvette pakte zijn hand en leidde die over de rand van haar legging naar haar kutje. Theo hield zijn adem in. ‘Ze had ringetjes! En ze was nat!!!’, voelde de man. Ze liepen nog steeds, alleen wat langzamer nu. Met haar andere hand wreef Yvette over zijn kruis. Achter de stof was inmiddels een enorme staaf aan het rijzen. ‘Maakt het nu nog wat uit?’, vroeg Yvette smalend. ‘Eh, tja, ik…’, stamelde Theo. Het maakte hem heel veel uit, alleen kon hij er weinig meer tegen doen. Zijn lichaam sprak voor hem en dat vertelde aan allebei: ‘Doorlopen, en snel een beetje!’
Yvette deed de deur open en liet Theo voorgaan. In het huis draaide een prettig muziekje. Theo deed zijn jas uit en betrad de woonkamer. Op tafel stonden drie glazen ingeschonken champagne met wat petit-fourtjes erbij. Bij het raam zat een man de krant te lezen. Toen ook Yvette de kamer binnenkwam vouwde de man de krant dicht en keek het tweetal aan. ‘Ah, zijn jullie daar. Ik heb al het één en ander klaargezet. Vetje, wie heb je meegenomen?’ ‘Ik ben Theo. En u moet weten, ik ben er helemaal niet op uit’. ‘Hai, ik ben Karel, de man van. En ik weet dat je er niet op uit bent. Anders neemt mijn geile Vetje ze niet mee, hè schat?’
Theo keek naar Yvette die zich inmiddels in een geil leer- en ringenachtig lingeriesetje had gestoken. (Of had ze dat al aan?!) Yvette knikte en liep op Theo af. Veelbetekenend knoopte ze zijn overhemd en broek los. Meteen nam de druk op Theo’s pik af. Yvette stopte en pakte de champagne en een hapje van tafel en reikte deze Theo aan. ‘Hier, neem dit eens. Dat ontspant en maakt de meesten wat losser. Dat had de man wel nodig! Hij nam een flinke slok van de dure bubbeltjeswijn. En meteen daarna nam hij een hapje. Er zat iets in met garnalen, toch had het een vreemd smaakje. Hij keek er even naar en nam toen de laatste hap. Nog net zag hij dat Karel en Yvette elkaar veelbetekenend aankeken.
Yvette zakte weer door haar knieën en hervatte haar activiteiten bij Theo’s kruis. Voorzichtig trok ze de zware jongen door de gulp en bewonderde hem in haar hand. ‘Dat is een mooie’, zei ze en ze streelde hem zachtjes. ‘Ga jij die zo meteen in mij schuiven?’, vroeg ze er met een opgewonden snik achteraan. Meteen groeide de pik in haar handen. Ze duwde haar kontje naar boven. Karel was inmiddels achter haar gaan staan en gaf kleine, maar venijnige tikjes op het weelderige vlees. Toen Theo een tweede keer beschaamd naar de man opkeek, zag hij dat deze inmiddels ook zijn gulp had opengemaakt. Een pik die opvallend veel op de zijne leek werd eruit gehaald en zonder veel omhalen van achteren in Yvette geschoven. De vrouw hijgde en concentreerde zich meteen op Theo’s gezwollen penis. ‘Ooeeh, heerlijk schatje. Neuk mij, terwijl ik een vreemde zijn pik bewonder’, kermde ze zachtjes. Zoveel geilheid deed Theo ineens wankelen. Of was het misschien dat vreemde hapje? Wat maakte het uit, Theo voelde ineens enorm opgewonden en kon ervan nauwelijks op zijn benen staan. Yvette zag dit en schuifelde om de pik niet uit haar lichaam kwijt te raken voetje-voor-voetje naar de bank, en duwde Theo daarop. Als één persoon zakten Yvette en Karel door hun knieën. Met beide handen omvatte de vrouw Theo’s heerlijke pik. Ze voelde het bloed er hartstochtelijk in kloppen. ‘Mhmmm, je wilt meer hè?’, zei ze en nam de harde jongen in haar mond. Theo hapte naar adem om zoveel kordaatheid. Zijn vingers drongen in het nep-leer. Hij keek over de fantastische rug van de gastvrouwe en zag haar man rustig heen en weer bewegen. Theo vond het eigenlijk wel een geil gezicht, een heel erg geil gezicht zelfs. Hij wist dat hij niet zo ver van het moment af zat dat hij zich helemaal kon laten gaan.
Theo boog zich wat naar voren om Yvette’s kutje aan te raken. ‘Wat ga je doen schatje?’, vroeg de vrouw tussen twee intense pijphalen door, ‘wil je mijn poesje betasten?’ Theo knikte, hij kon een licht gesnuif van opwinding niet onderdrukken. ‘Nou, zeg dat dan!’, merkte Yvette op. Ze ging zó zitten dat hij er beter bij kon. Ondertussen was Karel sneller gaan pompen. Theo zag dat de echtgenoot met steeds grotere ogen keek hoe zijn vrouw hem pijpte. Voorzichtig draaide Theo zijn vingers over Yvette haar dijbenen in de richting van haar goddelijke sneetje. Daar! Daar voelde hij ze weer. Die ringetjes. Even trok hij met een fel rukje aan één ervan. Yvette slaakte een kreetje. ‘Ai! Dat was lekker, jij weet wat die dingen betekenen’, merkte ze op. ‘Nou, ik kan mij er wel wat bij voorstellen’, bekende Theo. Hij vertelde er maar niet bij dat hij wel eens een 06-nummer belde. Yvette schurkte met haar schaamstreek over Theo zijn hand. ‘Oké, ik weet genoeg; oké nu wil ik ook’, zei hij pseudo gehaast. Theo hield niet zo van pijpen. Hij wilde liever pompen. ‘Weet je wat’, zwijmelde Yvette die inmiddels behoorlijk week was geworden door het constante geneuk van haar eigen man, ‘jullie pikken lijken op elkaar. Misschien kan ik ze wel allebei tegelijk in één gat hebben…’ Nog voordat Theo kon protesteren was Yvette al voorzichtig op zijn onderbuik gekropen en had zijn lul in haar hand. Een nieuwe golf van opwindende spanning beving de man. Zijn pik werd langs een andere in een kut geschoven! Theo kon niets meer doen. Hij voelde dat Yvette zijn eikel tegen de andere pik aanzette en haar vochtige lichaam naar beneden liet glijden. Een moment later zaten er twee pikken in de uitgerekte hoerenkut. ‘Aaah ja, ooh ja, mhmmm…’, kreunde Yvette. Veel bewogen werd er niet. Waarschijnlijk was de gedachte aan die twee pikken in haar meer dan genoeg. Theo probeerde langs hun lichamen naar onder te kijken. Hij had nog nooit meegemaakt dat zijn pik een andere mannelijk geslachtsorgaan raakte. En hij moest eerlijk tegen zichzelf zijn: het wond hem op. Het wond hem vreselijk op!
Theo moest eronder uit. Hij moest iets doen, zijn opwinding stond hem geen passieve rol toe. Hij duwde Yvette van zich af en klauterde van de bank. Hij liep om het heerlijke vrouwenlijf heen en kwam achter de man te staan. Heel even raakte zijn eikel de billen van Karel. Theo’s zinnen reageerden als geëlektrificeerd. Ooh wat geil, wat vreselijk geil. De aanraking was zo licht dat Karel het waarschijnlijk niet eens in de gaten had.
Hij ging naar de bank waar zijn vrouwtje hem zou pijpen. Waar zij met smart op zijn pik lag te wachten, of althans speelde dat ze dat deed.
Theo penetreerde Yvette heel even in haar vagina. Maar dat wat hij verwachtte kwam uit: hij voelde geen hol (of eigen teveel ‘hol’). Nee, hij zat veel liever in haar kontje, zeker gezien zijn vage opwinding van net. Goed besmeurd met vrouwelijk geil zette hij zijn eikel op Yvette’s kwartje en drukte door. ‘Je zit in mijn kont!’, riep de geile del uit. Maar Theo antwoordde niet meer, hij bewoog zich maar al te graag in haar warme en zeer nauwe anus.
Karel had zich inmiddels op de grond geworpen en likte de voorkant van Yvette’s schaamstreek. Theo keek ernaar en beeldde zich in dat hij door de man werd gelikt. Hij zat er zo dichtbij, de gretigheid kon net zo goed voor hem gelden. Met zijn lijf nog half op de bank werd Karel op zijn beurt weer gepijpt door zijn vrouw. Theo bekeek het geheel en zag dat de orgie nu definitief was begonnen. Steeds wilder drong hij in de vrouw die hem had opgepikt in de kroeg. Hij las er wel eens over in die boekjes. Wist hij veel dat dat allemaal wel eens echt kon zijn! En nu, nu maakte hij de eerste sexorgie van zijn leven mee! Een felle kramp trok door zijn ballen. Hij begon sneller in Yvette’s kontje te bewegen. ‘Oojee, hij gaat komen!’, zei Yvette met de pik van haar man nog in haar mond. ‘Mag dat niet dan?’, hijgde Theo. ‘Nee-nee, kom maar! Spuit je zaad maar in me’, kweelde de dame, ‘ik wil dat je me misbruikt, bevlekt, bevuilt’, hijgde ze in een aanzwellend extatische bui. De opwinding werkte aanstekelijk. Wilder en wilder beukte Theo zijn pik in Yvette’s poepkanaaltje. ‘Aah ja, aah ja’, kweelde de vrouw die inmiddels was gestopt met Karel te pijpen. Ze liet zich als een lappenpop meedeinen op het ritme van Theo’s stoten. Diens zaad drong zich op naar de uitgang. Zijn nagels drongen in Yvette’s billen. Door de pijn kwam de vrouw ook, hoewel beide heren dat niet konden weten. Zelfs Karel niet. Op haar hoogtepunt kermde ze: ‘Ooh jaaaah, oi-oi-oi-oi, doe mij pijn! Doe mij pijn!!!’ Dit was voor Theo teveel. Met een geraas van jewelste ontlaadde zijn opwinding. Zijn zaad werd diep in Yvette’s darmen gespoten, zijn vingers trokken witte voren over haar zachte, vuurrode billen. Hij kermde aan één stuk door.
Schokkend kwam het tweetal tot rust. En tot Karel zijn grote verdriet in elkaars armen.

Hij en zijn vrouw hadden veel meegemaakt. Maar dat een compleet vreemde man haar zo naar de toppen van haar genot kon brengen, daarvan moest hij wel even slikken. Hij deed niet meer mee. Maar aan de andere kant vond hij het fijn voor zijn vrouw dat zij er zo van genoot. Hij keek naar zijn pik en naar die van Theo die ondertussen behoorlijk slap was geworden. Hij vond het wel een interessante man, die Theo. Een goed figuur, mooie pik en – heel belangrijk – aardig bovendien. Maar of hij in zou zijn voor een homoseksueel avontuur? Karel wist niet hoe hij zoiets moest aanpakken. Zelf zat hij ook nog in de experimentele fase. Echt van mannen hield hij niet. Maar toch… Die heerlijk smerige sex, dat trok hem op de één of andere manier wel. Maar met die Theo, hier en nu…?
Theo streelde zachtjes over Yvette’s schaamringetjes. Hij vond haar daar heel erg mooi. Hij zou wel eens willen weten hoe zoiets voelde. Ping-ping-ping raakte hij ze één voor één aan. Yvette kirde, richtte zich op en zoende hem. ‘Mallie, wat doe je nu?’ Ze ging met wijd-gespreide benen voor hem zitten. Theo keek recht in de met ringetjes omgeven vulva. Meteen groeide zijn pik weer naar oorlogssterkte. Lenig boog Yvette naar voren en nam zijn pik in haar mond. Karel kreunde en begon zich af te trekken. Hij was immers nog niet klaargekomen. ‘Toe, niet pijpen’, zei Theo, ‘ik wil die grote poes van je nu wel eens voelen’. ‘Nou dat kan hoor’, antwoordde Yvette en ze schoof pardoes over hem heen. Karel kreunde en trok zich harder op het tweetal af. Yvette zat zo op Theo’s onderbuik dat de man al haar ringetjes op zijn onderbuik voelde schuren. Hij rilde ervan, in de kut zelf voelde hij niets meer dan een grote leegte. En deze gedachte op zich maakte hem ook weer gek. ‘Vertel eens’, hijgde Theo tussen twee tongzoenen door, ‘voel jij die ringetjes nu ook tegen je clitoris?’ ‘Mhmm, ik voel alles, helemaal en allemaal door die kutringetjes. Vind je het geen heerlijke gedachte?’ De twee hoorden ineens een heftig gekreun boven zich. Het was Karel. Theo keek op en zag net een enorme klodder zaad zich losmaken uit het lichaam van de man. Hij vond dit zo’n geil gezicht dat hij eveneens een geilkramp in zijn ballen te verduren kreeg. Nog voordat Karel’s zaad op de twee landde, kwam ook Theo klaar. Yvette keek geamuseerd naar de twee schokkende kerels en genoot van Theo’s binnendringende warmte.
Theo zijn vrouw kwam thuis van vakantie. Ze deed met hoogrode wangetjes de deur van hun huis open. Hij verwelkomde haar uitbundig.
Zij sloeg de ogen naar beneden. Zij verwachtte dat hij meteen De Vraag zou stellen. En dan zou ze niet kunnen liegen. Maar Theo vroeg niet of ze was vreemdgegaan. Die dag niet, die nacht niet, die hele week niet. En dat maakte haar toch een beetje argwanend…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *