Mijn geheim

4
(3)

Het was een mooie avond, en ik was op weg naar de keuken vanuit mijn kamer. Mijn telefoon piepte en ik haalde mijn telefoon uit mijn zak om er naar te kijken. Ik zag de naam Emily met een hart emoji op mijn scherm flitsen, Ze is mijn 2e vriendin ze is heel mooi rood hoofd, 32.24.34 lichaam en hand vol tieten.

Een ding vind ik leuk aan haar, ze is net zo gek als ik, En dat maakte ons perfect voor elkaar, of althans ik dacht dat we perfect zijn want de sms die ik van haar kreeg ging me gewoon breken.

Ik opende haar sms en zag de vier woorden die geen mens wil horen van zijn geliefde. We moeten praten’. Mijn hartslag ging sneller en mijn hersenen begonnen te berekenen wat ik gedaan had om deze tekst te verdienen. Maar ergens diep in mijn gedachten zag ik dit ook aankomen…

Ik sms’te in ryply “Ja schatje wat is er gebeurd” en klikte op verzenden. Mijn hart ging nog steeds sneller kloppen als ik dacht aan wat haar antwoord zou zijn. Ik kreeg een andere van haar met de tekst “Hey, ik was van plan om dit te doen via sms, maar ik denk dat we elkaar moeten ontmoeten, ik ben in cafe Breath, in de buurt van uw huis, kom en ontmoet me”.

Ik heb niets gevraagd. En antwoordde gewoon “Ik ben er over 5 minuten” want ik wist wat er ging gebeuren, het was al eerder gebeurd met mijn ex-vriendin mikeala ook …

Ik ging naar het café en parkeerde mijn auto. Ik zag haar zitten bij de ingang. En ik zag dezelfde blik die ik zag op mijn ex’s gezicht voordat ze het uitmaakte met mij. Ik liep op haar af en klopte op haar schouder. Ik verwachtte geen knuffel, maar tenminste een glimlach, maar ze gaf me niets. Ik zat daar en keek naar haar. Ze kon geen oogcontact met me maken. Ik voelde dat en begon het gesprek.

“Hey, baby hoe gaat het wat is er gebeurd?” Ze keek me aan en zei: “Noem me niet zo, maak het niet moeilijker dan het al is”. Ik zei met een glimlach.

” Oké, haal diep adem en zeg wat je wilt zeggen”. Ze hield mijn hand vast en haalde diep adem en zei die woorden die ik niet van haar wilde horen

“Ik wil het uitmaken met jou”.

Ik verzamelde al mijn kracht. En vroeg haar “Waarom”

Ze zei “hé doe niet alsof je het niet weet, jij weet wat het probleem is. Het is jouw gewoonte”.

Ik keek haar aan en zei geen woord ter verdediging. Ze begon weer met mijn hand vast te houden “vertel me eens hoe het komt dat je nooit naakt wilt zijn als je met mij in bed ligt je draagt altijd je boxershort of alleen ondergoed in bed ik wil je voelen je hele huid raakt me aan. Ik wil dat klappende geluid van onze huid horen als je als een beest mijn kutje beukt en uitrekt met die enorme pik van je.”

Ze keek in mijn ogen en begon opnieuw: “Ik weet dat je graag de hele tijd naakt bent, we hebben dezelfde fetisj en smerige verlangens. Hoe vaak ben ik niet je zus geweest en hoe vaak wilde ik niet dat jij mijn smerige broer was, jij bent papa en ik ben je dochter”.

Ze begon op haar onderlippen te bijten en zei: “Je weet dat we altijd al een taboe familie wilden hebben. Dus, vertel me eens waarom je nooit naakt wil zijn met mij. Waarom ben je er zo verlegen over, je was niet verlegen toen je zei dat je de fantasie hebt om je zus en je moeder te neuken, je hebt me zelfs verteld hoe je ze wilt neuken als beesten en triootjes met ze wilt hebben. Vertel me waarom je verdomme niet wilt dat ik je helemaal voel. Ze keek me aan voor een antwoord en ik zat daar te denken over, moet ik haar vertellen waarom ik het niet doe. Waarom ik nooit naakt ben, of moet ik gewoon rustig blijven en haar laten gaan?

En weer begon mijn brein te denken dat ze perfect voor je is, je zult nooit een meisje als haar vinden. Laat haar niet weggaan.

Toen schoof ik mijn stoel naar haar toe en hield haar hand vast en zei: “Schatje, ik weet wat je wilt en ik weet hoe je je voelt, maar probeer te begrijpen dat ik je zal vertellen waarom ik dat doe, maar geef me wat tijd om erover na te denken. Ze hield mijn gezicht vast en wreef met haar linkerhand over mijn wang en haar andere hand in mijn haar en kuste me met haar zachte roze lippen god ik hou van haar lippen ze zijn zo zacht als wolken.

Haar lippen gingen van de mijne en ze opende haar ogen kijkend in de mijne “hey, neem je tijd, ik wil je ook niet verliezen… Ik zal nooit iemand als jij vinden die dezelfde smaak en fantasie heeft als ik. Neem je tijd. Ik kuste haar en liet haar thuis en vertrok naar mijn huis.

Jullie zullen wel denken waarom een man als ik, die al die vieze en taboe fantasieën heeft, niet naakt wil zijn met een even gekke meid. Wel, ik heb seks gehad met haar en ook met mijn ex vriendin. En ze zijn volledig tevreden met mij, maar technisch gezien ben ik nog steeds een maagd.

Ja, technisch gezien ben ik nog steeds maagd. Hoe?

Dit begon allemaal toen mijn moeder zwanger werd van mijn vader. Ze zou een tweeling krijgen, maar ze had een parasitaire tweeling, waarbij de eicel zich probeert te delen in de baarmoeder, maar niet goed kan delen. Dus, de kinderen geboren met extra lichaamsdelen, ja. Dit is waar. U kunt zoeken en vinden dat er een vrouw is met 2 vagina’s. En ik was degene die met deze aandoening te maken had. Ja, ik heb twee pikken.

Ik heb nooit geweten dat het niet gebruikelijk is om twee lullen te hebben, tot toen ik een paar jaar oud was en met mijn neven ging kamperen. Mijn neef broer Jack stond voor me te plassen en ik zag dat hij maar met één pik plaste. In tegenstelling tot mij, ik moest plassen met allebei mijn lullen. Dus vroeg ik hem: “Waarom plas je maar met één pik, de andere gaat toch lekken als je met één pik plast?” Hij keek me verbaasd aan en vroeg me: “Wat bedoel je met de andere?” Ik zei: “Je tweede pik!” En ik liet hem mijn tweede pik zien en hij werd bang en rende weg die hele campagne reis maakte me verdrietig toen ik bij ons huis aankwam voelde mijn moeder dat ik verdrietig was en ze vroeg wat er gebeurd was ik vertelde haar “mam, ben ik een monster” ze was geschokt om dat van mij te horen en zei “NEE, jij niet die dat tegen mijn kleine prins zei” ik vroeg haar opnieuw “waarom ben ik anders en heb ik 2 pikken? Betekent dit dat ik abnormaal ben? “

Ze omhelsde me stevig omdat ik huilde en vertelde me dat ik niet abnormaal was en dat ik normaal was zoals ieder ander kind. En vertelde me wat er gebeurd was.

Toen mijn moeder ontdekte dat ik twee piemels had, werd ze ongerust en vroeg de dokter naar mijn toestand. Hij vertelde haar over de parasitaire tweeling en vertelde haar dat ik een van de gelukkige kinderen was die geen extra hand of benen of hart of wat dan ook had. Mijn moeder legde haar hand op mijn kin en keek in mijn ogen. En glimlachte terwijl ze de tranen van mijn wang veegde. Ze trok mijn t-shirt en korte broek uit en stond daar naakt voor mijn moeder, toen zei ze: “Zullen we een bad nemen?” Ik vond het normaal dat ik met mijn moeder een bad nam.

“Laten we naar de badkamer gaan” zei ze en ik hield haar vast. Ze startte de geiser, en terwijl ze wachtte tot het water warm was begon ze haar kleren uit te trekken ze droeg een lange jurk, ze ritste de jurk naar beneden en haar jurk lag nu op de grond ze trok haar slipje uit, ze droeg geen beha dus, mijn moeder stond naakt voor me. Mijn pik begon te trillen en was nu hard.

Ze droeg me in haar armen op zo’n manier dat mijn benen rond haar rug lagen en mijn beide pikken op haar buik rustten net onder haar tieten. Ze sloeg haar hand om mijn kont en omhelsde me en mijn pikken gleden tussen haar tieten.

Hé, ik werd afgeleid, dit is een heel ander verhaal, en het is voor een andere keer.

Dus zoals ik al zei. Ik reed terug naar huis en dacht, zal ik het haar vertellen of niet? Ik was dicht bij mijn huis en vroeg de computer om het hek te openen. En ik reed de poort in en stopte mijn auto voor de deur. Toen kwam Watchman en ik gaf de sleutels om te parkeren. Ik opende de deur met mijn duimafdruk en ging de hal binnen. Ik ging naar mijn kamer toen ik wat gekreun hoorde in de hal en het kwam uit de kamer van mijn zusje.

Ik liep naar haar kamer en zag dat ze een orgie had met haar vriendinnen, ze waren met z’n zessen inclusief mijn zusje en toen ik door haar deur gluurde en 3 meisjes en 3 jongens zag, zag ik dat Phoebe (de jeugdvriendin van mijn zusje) een ander meisjeskutje aan het likken was terwijl ze geneukt werd door deze jongen in missionarispositie en dat dit meisje op haar gezicht zat.

Phoebe had een atletisch lichaam en 32 d sets van borsten ze was blond en was 5’4 ” in lengte, kan ik zag haar tieten op en neer bewegen als gevolg van missionaris. Ik begon nu een stijve te krijgen en ik opende de deur een beetje meer om te weten te komen over mijn zus en wat ik zag was ongelooflijk in mijn ogen mijn kleine zusje werd geslagen in dubbele penetratie en ze kreunde op de top van haar longen tonen duidelijke zingt van het hebben van beste orgasme.

Mijn pikken waren helemaal hard toen ik naar mijn zus keek. Ze was alles wat ik me ooit had voorgesteld over haar, ze had het perfecte lichaam perfecte sets van tieten, perfecte kont en hield van DP. Vooral DP omdat ik haar dat tegelijkertijd kon geven. Zo naar haar kijken was zo mezmariserend dat ik vergat dat de deur helemaal open ging en Phoebe naar mij keek en riep OH MIJN GOD TOM!!!!!! “Mijn zus draaide zich naar me toe en sprong. Ik hoorde het knallende geluid van een van de jongens pikken uit haar kutje. Ze bedekte haar met een kussen en schreeuwde: “WAT DE FUCK! TOM!??? WAT DOE JE IN GODSNAAM IN MIJN KAMER? GA VERDOMME UIT MIJN KAMER! Toen stond ze op en liep naar de deur en sloot hem in mijn gezicht.

Ik voelde me schuldig en probeerde op de deur te kloppen om sorry te zeggen… Maar toen begon het gekreun weer. Ik ging naar mijn kamer, kleedde me uit en dacht aan het perfecte lichaam van mijn zus en begon me langzaam af te trekken. Ik legde mijn beide handen op mijn pik en begon me af te trekken. Ik dacht aan de tieten van mijn zus en haar perfecte kont en hoe ik haar poesje en kont op hetzelfde moment zou hebben verwoest en niet te vergeten het was het beste orgasme in mijn 21 jarige leven.

Mijn sperma lag over het hele bed en de vloer ik was bedekt met mijn eigen sperma ik was nog nooit zo klaargekomen in mijn leven ik ging naar de badkamer en maakte mezelf en mijn kamer schoon. Het was etenstijd toen ik een telefoontje kreeg van mijn moeder dat ze voor 3 weken de stad uit moesten voor een vergadering. Het was normaal dat we hen niet meer zagen aan de eettafel. Papa was de grootste zakenman van de stad en ook de rijkste man. Mamma had nooit de kans gehad hem te ontmoeten vanwege zijn zaken, dus ging ze ook in de zaak werken om alleen maar met hem te zijn en tenminste een paar minuten met hem door te brengen. Ik zei tegen mijn moeder “maak je geen zorgen over het huis, we zorgen er zelf wel voor”.

Ik bestelde een pizza voor het avondeten en toen het arriveerde kwam ik uit mijn kamer om het te halen toen ik mijn zus zag zitten in de gang tv te kijken. Ik keek naar haar en zag dat ze een lang t-shirt droeg dat net haar kont bedekte. Ze keek me aan en draaide haar hoofd naar de TV, ik nam de pizza en hield hem op de tafel voor haar terwijl ik naar haar keek, ze vermeed het oogcontact. Ik zat naast haar maar hield afstand van haar vanwege wat er een paar uur geleden gebeurd was. Ik zat daar stilletjes tv te kijken.

Ik had het gevoel dat ze pizza wilde eten, maar dat niet kon omdat ze boos op me was. Ik deed mijn zet en opende een van de dozen pizza en hield het tussen haar en mij in, en ik begon het op te eten …. Ze keek me boos aan met woede in haar ogen en zei “hoe kan je dat doen, hoe kan je naar je eigen zuster kijken terwijl ze seks had met iemand anders. Ik ben je zus, je zusje, je kleine zusje zusje,

Laat mama thuiskomen en ik zal haar vertellen wat je vandaag gedaan hebt.” Ik keek haar aan met een glimlach op mijn gezicht en zei: “Oké, wat ga je haar precies vertellen? Vertel het me, mijn lieve zus.” Ze zei boos: “Ik zal haar vertellen dat je me bespioneerde terwijl ik SE600 had.” En ze stopte met te beseffen wat ze zei.

JA! … vertel me dat je …” En begon te lachen… “Je bent een klootzak’, zei ze boos en teleurgesteld. Ze vouwde haar hand en haar beide tieten rustten perfect op haar handen. “Pas op wat je zegt, jongedame, je moet me dankbaar zijn dat ik je betrapt heb op een orgie. Bedenk wat er gebeurd zou zijn als mama of papa je betrapt zouden hebben, dan had je grote problemen gehad. Je zou me dankbaar moeten zijn dat ik je gered heb door niet te vertellen wat ik gezien heb.

Ze besefte dat ik gelijk had. Ze zou in grote problemen zijn gekomen als mam of pap haar hadden gezien. Ze draaide haar hoofd langzaam om met een schuldgevoel en ook boos om wat ik had gedaan, en zei, “hey, het spijt me dat ik zo’n trut was, je hebt gelijk. Maar ik ben nog steeds boos op je, waarom stond je daar zo naar me te kijken, ik schaamde me zo tegenover hen”.

“Ohh… je schaamde je echt omdat ze naar je keken maar niet omdat je betrapt was op een orgie en twee lullen had’ zei ik een beetje boos. Ze zei: “Waarom zou ik me schamen voor het hebben van seks en DP is mijn nieuwe favoriet vanaf nu, ik was eigenlijk verrast door de andere lul, Adam sloeg hem gewoon in mijn kont. En ik voelde me zo vol, dat ik hem niet kon laten stoppen, ik genoot er zo van. Maar toen kwam jij en verpestte het beste orgasme dat ik ooit in mijn leven had gehad. Luisterend naar dit had ik een bult in mijn ondergoed en de tent was van een kilometer afstand te zien, ik bedekte het langzaam met een pizzadoosklep zodat ze het niet kon zien.

En toen zei ik “Ja ik kon je horen in mijn kamer” Haar wangen werden rood en ze glimlachte. Toen zei ze “oké, kunnen we nu stoppen met hierover te praten” met een glimlach op haar gezicht. “Ja, laten we pizza gaan eten, zei ik. Ze vroeg me “waarom eten we pizza waar zijn mam en pap? “

“Ze zijn een paar weken de stad uit voor zaken, ik weet niet wanneer ze terugkomen. Ik zei: ‘Dat betekent dat ik 3 weken lang elke dag een orgie kan hebben? Ik was gewoon verbaasd dat ze dat zei waar ik bij was. Mijn mond viel open en ik keek haar verbaasd aan. Ze keek naar mijn gezicht en zei: “Zei ik dat hardop? Oh mijn god….”…… “Zo, ga je hier nog mee door… Wat is dit voor een hoerenhuis?” zei ik.

“Dus dit is wat je van me denkt, een hoer. Je denkt dat ik een hoer ben. Nee, maar je begint je er wel naar te gedragen. …. “Dat is zo gemeen, als ik een hoer ben, dan ben jij ook een hoer. Hou je er niet van om de hele tijd naakt in je kamer te zijn? Ik zag je kont de hele tijd naakt. Mijn hart ging tekeer, wist ze van mijn piemels, zag ze mijn piemels ook of alleen die van mij.

Waarom heeft ze het me dan nooit gevraagd? “Waar heb je het over heb je mijn pikken gezien heb je mij naakt gezien hoe vaak? Hoe weet je dat, aan wie heb je dat verteld. Weet Phoebe het?” Ik barstte gewoon alles uit waar ze bij was. En ze keek me aan en zei: “Wat bedoel je met lullen? “

Ik besefte dat ze het niet wist en ik vertelde haar alles als een idioot. Ik slaagde er niet in het te verdoezelen door te zeggen: “Pikken wat pikken ik zei pik niet pikken waarom zou ik pikken zeggen. Niemand heeft 2 lullen.” Ze keek me met een truttig gezicht aan en zei “ik heb nooit iets gezegd over twee lullen” en toen drong het tot haar door en schreeuwde ze verbaasd “HUHH……….Hoezo jij hebt 2 lullen?,…. OH MIJN GOD. HEB JE ECHT TWEE LULLEN… “Ik zei niets en ging naar mijn kamer en deed mijn deur dicht. Ze kwam naar mijn deur gerend en begon er op te kloppen…

“Hey… Het spijt me, ik meende het niet. Het spijt me, praat tegen me. Ik was verbaasd dat je twee lullen hebt. “Ga weg, ik wil er niet over praten, schreeuwde ik… “Hé, luister naar me. Waarom word je er boos over, het is een geweldig ding dat je het hebt. Waar ben je bang voor? Ik stond met mijn rug tegen de deur en luisterde naar haar woorden. En ik zei: “Je weet niet of iemand me kent, ze zullen denken dat ik abnormaal ben en een soort monster.” “Doe niet zo belachelijk, broeder ik zou nooit zo over je denken, en doe gewoon de deur open laat me binnen en laat ons erover praten. Ik dacht even na en opende de deur voor ze binnenkwam en op de rand van het gezicht ging zitten. “Kom en ga naast me zitten, dan is het goed”. Zei ze met haar hand tikkend op het bed.

Terwijl ik naast haar zat zag ik haar lange mooie benen en het lange t-shirt dat net haar kutje bedekte. Terwijl ze zat merkte ze het niet maar ze schoof een beetje op en nu kan ik duidelijk haar hele kont zien rusten op mijn bed. Ik ging naast haar zitten en ze legde haar hand op mijn dij en zei: “Zo, heb je echt twee pikken?” Ik zei: “Ja, die heb ik.” Ze was weer verbaasd en zei: “Dan is Emily vast heel blij dat ze die heeft” met een glimlachje. “Nou, eigenlijk weet ze er niets van” zei ik “WAT???… Maar jullie vrijen de hele tijd als beesten. Ik hoor haar geschreeuw van orgasme en haar gekreun in mijn kamer. En jij zegt dat ze het niet weet? Wat krijgen we nou? Ik was gewoon verbaasd dat ze zo hard gilde dat ze het kon horen. Ik weet dat dat de reden is dat we uit elkaar gaan, denk ik. Zei ik met een verbaasd en verdrietig gezicht.

“Wat? Bedoel je dat jullie uit elkaar gaan omdat jullie geweldige seks hebben?…

“Nee, dat is niet waar. Ik aarzelde een beetje. Vertel me dan wat er mis is. Ze vroeg. Het punt is dat ik nooit… helemaal naakt met haar, en ze wil dat ik naakt word, maar ik kan het niet… elke keer als ik probeerde naakt te worden werd ik bang dat ze me zou verlaten. Ze keek me aan alsof ik een idioot was. En zei: “Nou, je bent een idioot, elk meisje zou sterven om twee pikken tegelijk te hebben, ze zal heel gelukkig zijn en kijk naar dit, je zei dat ze je zou verlaten als je hem je geweldige gaven laat zien, maar ze verlaat je toch. Het is beter het haar te vertellen dan haar in het ongewisse te laten.” Ze legde haar hand op mijn schouder en zei

“Je kunt iemand niet vragen je te accepteren zonder te vertellen hoe je geaccepteerd wilt worden. Haar woorden sloegen in als een bom. En ze had gelijk. Ik kan niet zomaar aannemen dat ze me niet accepteert zonder het te weten. “Dank je, Jordan. Je hebt me laten inzien dat ik fout zat. Sorry dat ik me beneden als een lul gedroeg” zei ze lachend “meer als lullen, in jouw geval” en we begonnen te lachen. Ik probeerde mijn hand te laten rusten en kantelde een beetje naar achteren en ik legde mijn linkerhand op het bed. en in dat proces raakte mijn hand nu haar blote kont aan. Een schok van opwinding ging door mijn ruggengraat en mijn lullen begonnen een beetje hard te worden.

En ik voelde dat Jordan hetzelfde voelde, maar ik verroerde me niet en zij ook niet. Ze draaide zich naar me toe met een baby gezichtje en vroeg: “Als ik je vraag om iets doms te doen, zou je het dan doen?” Ik keek haar verbaasd aan en genoot van mijn hand die haar kont aanraakte en zei: “Nou, dat hangt er vanaf wat je vraagt.” Ze zei: “Nou… Nu ik weet dat je twee lullen hebt… wil ik ze nu wel eens zien. En het is alsof ik nog nooit iemand heb gezien of gehoord met twee lullen. Mijn kaak viel op de grond toen ze dat vroeg en ik was geschokt toen ze dat zei. Ze zei: “Hé en ik weet dat je genoten hebt van je hand op mijn kont, ik kan de bult in boxershort zien. En ik ook, dus… doe ze maar uit, ik wil het zien.

“Kijk. Jordan, het spijt me dat ik van je kont genoot. Maar ik kan ze je niet laten zien, je bent mijn zus, we kunnen dit niet doen. Ik zei, gewoon uit de situatie stappen. “Het is alleen maar eerlijk weet je” zei ze met een bewegend hoofd. “Wat bedoel je met eerlijk? “. Ik vroeg “nou je zag me de andere dag met twee lullen, je zag mijn tieten en mijn kut op hetzelfde moment met dubbele penetratie. Het is alleen maar eerlijk om je naakt te zien, dat is het minste wat je kunt doen”. Zei ze.

Bij het horen van een rilling liep door mijn rug en mijn lullen begonnen hard te worden alleen al door de voorstelling van het geweldige uitzicht dat ik de andere dag had. En een gedachte begon te verschijnen in mijn hoofd ‘ze heeft gelijk over eerlijk zijn’ zei ik ‘als ik het je laat zien, wat ga je dan doen’.

Nou, ik weet het niet. Misschien hou ik ervan om ze hard te zien of zoiets. Ik weet het niet. Dat maakte me een beetje meer hard. “Oké, ik zal ze je geven’ zei ik en dat deed haar glimlachen als een kind dat zijn eerste speeltje krijgt. Wees niet verrast als je ze al hard vindt, al dit gepraat en het zien van je lange sexy benen maakte me een beetje geil dus. Veroordeel me maar niet”.

Ze was opgewonden om ze te zien, ik bewoog mijn handen naar mijn boxer en knoopte ze los. Langzaam en begon ze centimeter voor centimeter te verwijderen. En mijn eerste begon te onthullen. Halverwege zag ze mijn tweede pik bedekt van de eerste, haar ogen begonnen te gloeien en werden wijder. Toen kwam mijn eerste pik tevoorschijn en ze sprong een beetje.

Langzaam trok ik mijn boxer uit en mijn tweede pik kwam tevoorschijn alsof hij jarenlang gekooid was geweest en een beetje sperma landde op Jordan’s dij. Dat merkte ze niet op. In opwinding van mijn pikken. Haar kaak viel. Toen ze naar mijn pikken keek. “Dit is geweldig. Ik kan niet geloven dat je echt twee lullen had OH MY GODD…….. Ik kan dit niet geloven. OMG..OMG..OMG.” Ze had zo’n lach op haar gezicht die ik nog nooit in mijn leven heb gezien. Ik zei: “Nou ze zijn echt. En ik heb er twee van. Ze keek me aan als een hongerige tijger en zei: ‘Ja, natuurlijk’. En vroeg: “Mag ik ze aanraken…” Haar woord gaf me een beetje meer erectie en ik zei ja.

Ze viel gewoon aan alsof iemand ze voor haar zou pakken. Ze legde haar rechterhand op mijn bovenste en haar linker op de andere en dit gaf me rillingen, en mijn kontgat begon samen te trekken. Ik had nog nooit iemand anders hand gevoeld op mijn beide pikken en de hand s van mijn zus waren gewoon geweldig. Ze bewoog van links naar rechts en op en neer, ze was gewoon verbaasd om ze te zien. Een keer trok ze ze uit elkaar om de huid tussen mijn lullen te zien. Ik begon keihard te worden in haar handen en dat voelde ze. Ze zei: “Ze zijn verbazingwekkend, ze zijn niet echt met elkaar verbonden, ze kunnen in verschillende richtingen bewegen. In mijn gedachten had ik ze anders voorgesteld maar dit is meer dan beter. En…Aahhh…. Ik voel ze hard worden in mijn handen.” Ze zei glimlachend en voelde ze groeien. Mijn lullen waren nu helemaal hard. “WAT DE FUCK…..Ik WIST NIET DAT ZE ZO GROOT ZIJN.” ze schrok toen ze ze zag “hoe groot zijn ze” vroeg ze.

“Ik weet het niet? Ik meet ze nooit! ” . Zei ik. “Ze moeten zeker 9″ zijn.” Ze zei: “Ik wil er alleen maar aan zuigen” en ze nam er een in haar hand en ging er op af. Mijn lul was bedekt met haar mond, en haar hoofd bewoog heen en weer. Ik stond daar in shock. Rillingen gierden door mijn lijf, mijn kont ging dicht en een schok gierde door mijn lijf. “Hey..hey..hey..hey” schreeuwde ik “wat ben je in godsnaam aan het doen? Je bent mijn zus”. En ik bewoog haar weg en bedekte mezelf met mijn boxer. Ze glimlachte naar me en zei: “Het spijt me, maar ze zijn zo groot, hard en sappig dat ik me niet kan beheersen. En daarenboven heb je er twee van. Geef ze aan mij, je mag me ook pijpen. Zuig me zoveel je wilt, waar je maar wilt.

Ik was verbijsterd door haar toespraak. En toen begon ze haar shirt uit te trekken. “Kijk ik kleed me ook uit als jij je er niet prettig bij voelt zie.” Zei ze en trok haar shirt uit in een vloeiende beweging ik kan haar heerlijke zachte jonglerende tieten zien. En ik kan haar sappige kutje recht voor me zien. Ze bewoog naar me toe en ze was zo dicht bij me dat ik haar warmte op mijn lichaam kon voelen. “Laat me je gewoon pijpen. Ik laat je pijpen waar je maar wilt’ zei ze. Ze was te dichtbij dus ik keek haar aan en ik kon haar tieten zien hangen en toen keek ik vanaf haar schouder en ik kon haar gladde huid en taille zien en haar kont was mooi. Ze bewoog mijn gezicht naar haar toe en vroeg: “Bevalt het je wat je ziet?” Ik gaf haar gelijk en bewoog mijn hoofd in ja. En in het heetst van de strijd begon ik haar te kussen en zij begon mij terug te kussen. Ik bewoog mijn handen van het bed en begon haar rug te plooien en ging recht zitten dat haar maakte tussen mijn lullen zitten en ik kan de warmte van haar pussy op mijn lullen voelen en toen zij tijdens het kussen bewoog kan ik voelen haar pussy nat was en door haar beweging kan ik de hitte en de koude van haar pussy sap voelen op verdampend van mijn tegelijkertijd.

Zij was malen haar pussy in me en ik was begonnen om haar op haar nek te kussen en op haar hogere borst te bijten en langzaam bewogen naar tepels. Ik begon rond haar tepel te bijten en te kussen en begon haar dan te zuigen en ik weet uit mijn ervaring dat ze het lekker vond. Ik nam haar tieten in mijn beide handen en draaide ze rond en rond en kneep haar terwijl ik er op zoog. “Ohh…..mmyyyy…gooohhddddd…..dat is geweldig ik kan al klaarkomen door dat.” Zei ze, ik denk dat ze gevoelig was rond haar tepels. Ze ging naar beneden en ik ging naar de rand van het bed.

Ze nam mijn pikken in haar hand en begon op allebei te zuigen. Ik had nog nooit zo’n geweldig gevoel gehad bij mijn tweede pik, omdat ik er nog nooit aan gezogen was. Mijn beide pikken werden gezogen. “Ik kan niet geloven dat dit gebeurt. Het is zo verkeerd, maar waarom voelt het zo goed op hetzelfde moment?” Ik zei dat ze haar hoofd van lul naar lul bewoog. Na zoveel minuten zuigen later. “Dit is geweldig, ik kan het niet geloven, ik kan ze niet allebei tegelijk nemen’ zei ze terwijl ze probeerde ze allebei tegelijk in haar mond te nemen. “Je kan ze niet allebei nemen’ zei ik, ze gaf weer die kwade glimlach en zei: ‘Ik weet een plek waar ik dat wel kan’. En duwde zich op het bed en klom op me en begon me te zoenen.

Ze bewoog haar hand naar mijn pik terwijl ze me nog steeds kuste. Ze klopte mijn lul op haar kutje en begon hem in zich op te nemen. Ik voelde hoe ze zich opende en me langzaam in zich opnam. Mijn topje ging er eerst in en ze zei: “Je bent te groot, ik heb nog nooit iemand zo groot genomen”. Ze nam me langzaam in en ik kon zien dat de helft van me verdween in haar ze bewoog terug en ging weer zitten nu mijn volledige lengte verdween ze beet op haar lippen “ik kan klaarkomen door gewoon te zitten zoals…. uuuuuuummmmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…… Doe het alsjeblieft rustig aan.” Ik pakte haar bij haar middel en begon haar langzaam op en neer te bewegen. Je bent zo groot, ik kan niet… ik kan niet… AHHHH01″ schreeuwde ze, ik voelde hoe ze zich om mijn lul klemde, haar kutje was te strak. Strakker dan Emily ik begon haar langzaam snel te bewegen en ze schreeuwde nog meer en binnen een paar seconden begon haar hele lichaam te schudden en schreeuwde ze “IM… KOM…IK…KOM…KOM… OH.MY.GOD..OH MY GOD……AAAAHHHHHHHHhhh………” en viel op mijn borstkas terwijl haar hele lichaam schokte… En ademde zwaar “Dat was het beste orgasme dat ik ooit heb gehad…ohhh…ik ben er nog steeds van aan het trillen.” Ze zei liggend op mijn borst, mijn pik nog steeds in haar zij ik pakte haar haar en trok haar gezicht en kuste haar en bewoog naar haar oor en zei “Ik ben nog niet klaar”

“Ik ook niet, zei ze en begon te bewegen. Ze bewoog zich vrij met orgasmesap en nam wat van het sap en begon haar kontgat in te smeren. “Wat ben je aan het doen?” vroeg ik.

“Klaarmaken voor hen beiden’ zei ze.

“Kun je ze allebei nemen, je hebt er amper één genomen, je krijgt vast pijn.’ zei ik.

“Ik weet het, dat is het hele punt. Ik weet dat ik ze allebei kan nemen’ zei ze.

En bewoog zich op het bed in doggy style positie. “De teef is klaar om me helemaal verrot te neuken.” Ik vroeg haar waarom op z’n hondjes. Ze zei: ‘Je hebt nog nooit met je tweede pik geneukt, dus je bent nog maagd van één pik.’ Ik schaamde me en zei: ‘Ja, dat ben je.’ Ze lachte en zei: ‘Ik wist het. Daarom doe ik op z’n hondjes, zodat jij je maagdelijkheid in een lekker poesje kunt verliezen.’ Ze draaide zich om en haar kont was nu naar mij gericht. Ik nam mijn tweede pik en bracht hem op één lijn met haar poesje. Ik had nooit gedacht dat ik mijn maagdelijkheid zou verliezen aan mijn zus, maar hier stond ik dan met een lul in mijn ene hand en haar kutje uitrekkend met de andere.

Ik begon langzaam mijn tweede lul in haar poesje te stoppen en ik zei: “Dit voelt zo goed, Jordan mijn tweede lul, ik heb nog nooit een poesje gevoeld” en ik stopte langzaam mijn hele lul in haar. Ik had nog nooit zo’n geweldig kutje gevoeld, ook al heb ik met mijn andere pik geneukt, maar het was iets anders en ik begon in en uit haar te gaan en met elke haal kwam ik diep in haar. Ze begon te kreunen en mijn pik was volledig in haar lichaam. Ze zei: ‘Je tweede pik is groter dan de andere. dit voelt geweldig nu maak me klaarkomen weer” Het horen van die woorden alleen maar me begonnen en ik neukte de shit uit haar ze kwam nog een keer “je nog steeds niet kwam hoe de hel heb je nog niet komen” vroeg ze “misschien als je neemt ze allebei ik kan klaarkomen” zei ik ze glimlachte en “waar wacht je op neuk me in mijn kont”

Ik pakte het glijmiddel uit de la en stopte het in haar kont en begon haar te vingeren en klaar te komen. Na een paar minuten kreunde ze. Ik gaf haar een tik op haar kont en zei dat je er klaar voor was. En richtte haar op met mijn pik en vroeg “ben je klaar?” “born ready” zei ze en begon mijn eerste pik langzaam in haar te stoppen. Ze begon weer te kreunen “aahh….plzz doe rustig aan”. Ik bewoog mijn pik langzaam in en uit haar. Met elk duwtje ging mijn pik centimeter voor centimeter in haar kontgat. Toen eindelijk mijn hele pik in haar zat kon ze niet meer ademen. Wacht. …… wacht. ….. ik kan niet ademen het is te groot beweeg niet. …… Ze smeekte, ik wachtte tot ze rustig was en begon weer naar binnen te gaan, maar nu iets sneller. Ze kreunde en gilde. Bij elk vertrouwen zwaaide mijn tweede pik en sloeg tegen haar kutje dit gaf haar een schok.

“Ik denk dat je tweede ook klaar is kom in me” zei ze en ik pakte mijn tweede pik en lijnde hem uit met haar kutje en begon langzaam mijn beide pikken in haar te stoppen. Haar hele lichaam begon te schudden toen ze allebei in haar zaten en ik duwde langzaam mijn pikken in haar… OOOHH mijn god, ik voel me zo vol… O mijn god, dit is geweldig… Ze begon te schreeuwen… Ik had nog nooit zo’n geweldig gevoel gehad van mijn beide pikken. Ik begon in en uit haar te gaan als een beest. Ze schreeuwde de longen uit haar lijf. “OOOOHHHHHH……MYYYYY.GODDD…. IK KOM KLAAR, IK KOM KLAAR………..AAAAAAHHHHH…….” “IK GA OOK KLAARKOMEN…..OH MIJN GOD JA… JA…. JA……” Ik schreeuwde: “Kom in me klaar… kom in me klaar… geef het me allemaal” zei ze. “OH mijn god… JA…JA… JA… IK KOM KLAAR…IK KOM KLAAR….AAAAAHHHHHHHHNNN……………” WE gilden allebei en kwamen samen mijn sperma gutste uit mijn pikken en we vielen op bed, allebei lagen we te trillen. Enige tijd lagen we stil op elkaar.

Na een paar minuten ging ik van haar af en haalde mijn pikken uit haar mijn sperma sijpelde eruit want ze ging rechtop zitten en een grote klodder sperma viel op het bed. “Oh mijn god je bent zo hard klaargekomen, het lijkt wel een glas vol. Kom je altijd zo veel klaar? “Ze vroeg: “Ja… Altijd want ik heb er twee van. Zei ik en we vielen in slaap op het bed. Die nacht naakt en in elkaars armen…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 3

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *