Cindy wordt kosjer

2
(1)

Het was Jom Kippoer, Grote Verzoendag, en dat is een feestdag voor de Joodse gemeenschap. Michael behoorde tot de liberale stroming. De wijze waarop hij en zijn familie het Joodse geloof beleden, was niet zo strikt als velen denken. Maar op Jom Kippoer was alles aan regels gebonden, zelfs de wijze waarop de tafel moest worden gedekt, stond vastgelegd in de Torah, de Joodse Bijbel. Maar na de maaltijd was het tijd voor verzoening, ook tussen de familie-leden onderling. Zijn broer, Detlev, was een echte afvallige; hij had een hoerekit in het centrum van de stad. Iedereen wist dat, maar op Grote Verzoendag werd daar niet over gesproken. En bovendien, Detlev verdiende er goed geld mee. Zo wilde het dat die nacht de gelederen binnen de gehele familie weer werden gesloten. Iedereen had zich met iedereen verzoend en iedereen accepteerde elkaar weer. Wat kan een Geloof af en toe toch mooi zijn, of niet?

Twee weken later stond Michael bij de zaak van zijn broer. Toevallig kwam Detlev net aanrijden en brulde vanuit het raampje: “Ah, Michael, sjaloom, wat doe jij nu hier?” Voordat de man kon antwoorden, reed zijn broer voorbij en parkeerde een eindje verderop de auto. Detlev stapte met open armen uit de wagen en liep op zijn broer af. De forse man omklemde zijn broeder zo, dat Michael ervan moest hoesten. “Rustig maar, nog even en dan valt Jericho”, klonk het ironisch maar toch ook wel bezorgd. “Maar vertel eens, wat brengt jou hier”, vroeg Detlev nogmaals. “Wel”, begon Michael, “we hebben ons wel met elkaar verzoend en ik heb geaccepteerd dat je hier werkt, maar wat ik precies heb geaccepteerd, dat weet ik niet”. Het was een slecht excuus en Detlev had het door. Hij keek zijn broer diep in de ogen aan, maar die ontweek zijn blik door angstvallig naar de grond te kijken. Detlev pakte hem bij zijn kin en bulderde: “Zo, dus jij komt even poolshoogte nemen hè? Nou broer, mijn tent en alles wat daarbij hoort is jouw tent met alles wat daarbij hoort…” Deltlev bulderde nu nog harder en wapperde met zijn wenkbrauwen. Michael keek schichtig om zich heen vanwege mogelijke bekenden en zei toen gehaast: “Nou goed, laten we dan maar snel naar binnen gaan”.

De vrome broer keek zijn ogen uit toen hij de rondleiding kreeg van de bordeelbaas. Het was nog vroeg op de dag, dus er was niemand in de tent. Maar door Detlev’s beeldspraak kon Michael zich levendig voorstellen wat zich ’s avonds hier allemaal afspeelde. De arme man begon steeds sneller te ademen en vroeg stotterend: “Eh, Detlev, eh moet je eens luisteren, eh…” De rijke pooier onderbrak hem bulderend. “Ah, mijn broertje is nieuwsgierig hè? Nou, dat komt goed uit, want voor familie heb ik altijd wel een extraatje in de aanbieding. Als we even wachten, dan komt de prinses van je dromen zo door die deur. Maar kom, laten we er eerst eentje nemen”.

Detlev leidde zijn broer naar de bar en schonk twee whisky in. “Chalaim, broeder van me”, toostte hij. “Chalaim”, hief Michael zijn glas terug. Zwijgend dronken ze, ieder in gedachten. Het leven was voor allebei goed voor ze geweest. Maar zonder dat ze erover spraken, wisten ze dat het niet was geworden wat ze ervan hadden verwacht. Ruw werden ze gestoord door de voordeur die openging. “Ah, daar zal je d’r hebben”, zei Detlev en sprong van zijn kruk. Hij gritste zijn broer mee en bulderde: “Cindy, kom eens hier! Werk voor je!” Een alleraardigst blond meisje kwam op het tweetal toegelopen. “Cindy, dit is mijn broer Michael. Ik wil dat je goed voor hem zorgt”. “Nu Leffie”, vroeg het kind naïef onschuldig. “Ja nu, en vlug een beetje, hij heeft geen uren de tijd. Maar het zal ook geen uren duren, dat is hem wel aan te zien”, bulderde de man. Michael wilde dat hij door de grond zakte. Natuurlijk wist hij wel dat hij het er zelf naar gemaakt had. Maar dit vond hij toch wel een beetje te beschamend. Het meisje liep op hem af, pakte zijn hand en leidde hem naar de grootste kamer van het huis. Michael keek nog een keer achterom en zag dat zijn broer hem met handgebaren veel geluk wenste.

In de kamer ontdeed Cindy zich geraffineerd van haar kleren. “Is dit je eerste keer in een huis zoals dit”, vroeg ze terwijl haar cup D naar beneden schoof. Michael knikte angstvallig. “Nou dan doen we het eerst rustig aan. Ga maar op het bed liggen, dan mag je me eerst even opwarmen”. Het onschuldige meisje was veranderd in een geraffineerde hoer. Haar enorme prammen bungelden zwaar heen en weer terwijl ze boven op de man haar positie innam. “Lik me, lik me maar helemaal schoon. Ik ben net naar de wc geweest, dus je zal een hele klus hebben”, geilde ze Michael op. Zijn penis knelde in zijn broek. Terwijl de vrouw met haar onderlichaam naderbij schoof, rook hij de zoete geuren van het onderlichaam. Hij kreunde. “Proef het eerst maar, het zal je niet opeten”, moedigde Cindy hem aan. De heerlijke flamoes was op nog geen tien centimeter van zijn gezicht verwijderd. Hij zag de vette schaamlippen bewegen op het ritme van haar ademhaling. Voorzichtig en onhandig stak hij het puntje van zijn tong naar voren. Nog even trachtte hij naar haar gezicht te kijken, maar dat werd hem ontnomen door haar bungelende vleesbergen. Hij voelde alsof hij werd geëlectrificeerd toen zijn tong het weke vlees raakte. Maar al snel begroef hij zijn gehele gezicht in de natte pruim van het kind. Hij likte en snoof alsof zijn leven ervan af hing. Maar als een donderslag bij heldere hemel was zijn geilheid weg; hij had schaamharen in zijn mond.

Geïrriteerd duwde het meisje weg en beende naar de deur. “Wat is er nou”, vroeg ze beteuterd. Michael keek haar aan, zei niets en draaide zich nors om. De deur viel met een klap achter hem dicht. Met lange stappen liep hij naar zijn broer die weer in de bar zat. “Detlev, Detlev, waar zit je?, riep hij. “Hier broertje, in de hoek. Ben je nu al klaar, dat doe je sneller dan ik dacht”, grapte de bordeelhouder. “Niks”, zei hij boos, “er is helemaal niets gebeurd. Die vrouw is niet kosjer. Ik heb allemaal van die haren van haar in mijn mond”. Even keek Detlev zijn broer stomverbaasd aan en begon toen te lachen. “Blijf jij maar even hier zitten en bedien jezelf”, zei hij tussen twee lachsalvo’s, “ik ga dat varkentje wel even wassen”. Nog naschokkend van het lachen, liep Detlev naar de badkamer, pakte wat scheergerei bij elkaar en liep naar de ‘bruidsuite’.

Daar trof hij Cindy aan die zich al weer aan het aankleden was. “Ha Leffie, daar ben je”. Zeg die broer van jou is ook een rare hoor. Loopt ‘ie zomaar ineens weg!” “Ja schatje, ik weet het. Daar gaan we eerst even wat aan doen”, zei de man kalmerend, “doe je kleren maar weer uit”. Cindy deed wat van haar werd gevraagd. Op haar schoenen na, lag ze naakt op het bed. Haar borsten dedderden welig over haar bovenlichaam. Ook Detlev deed zijn kleren uit. Dat was Cindy wel gewend. Haar baas hield altijd van intiem lichamelijk contact tijdens een werkbespreking. Even later lagen de twee kolossale lijven op elkaar. Detlev voelde zijn pik zwellen tegen de zachte buik van zijn Cindy. “Moet ik je even pijpen”, vroeg ze. “Nou ja”, peinsde de bordeelhouder, “een flinke beurt is nooit weg”. Hij knikte en eer dat hij het wist, knabbelde het meisje aan zijn leuter. “Weet je Cin”, begon hij -af en toe onderbroken door een kreuntje- mijn broer is nogal religieus. Hij vindt schaamharen van vrouwen onrein. Hij heeft je net zeker gebeft?” Met de nog steeds groeiende tokus in haar mond murmelde Cindy instemmend. “Dat bedoel ik nou, ik denk dat het weer tijd is dat je wordt geschoren”. Nu mompelde Cindy bedenkelijk en ze haalde de inmiddels knoertharde lul uit haar mond. “Maar Leffie, je weet dat ik niet tegen het gejeuk van de groeiende haartjes kan”, zeurde ze. Detlev zuchtte en kneedde haar prammen. “Schatje, ik krijg er wel meer klachten over. Je bent een lekkere, geile meid. Maar dat kabeltouw daar beneden is toch echt teveel van het goede”. Met tegenzin gaf Cindy toe, ze wilde dat de klanten tevreden over haar waren. “Oke dan, maar dan moet jij het wel doen”. “Hé, ik heb aan alles gedacht”, verraste hij haar, “ga snel liggen”.

Cindy kirde bij de gedachte aan zijn speciale scheerbeurten. Als het dan toch moest, dan het liefst door de baas zelf. Ze spreidde haar benen zo wijd mogelijk en duwde haar bekken naar boven. Detlev had ondertussen een handdoek kletsnat gemaakt en depte daarmee op haar schaamstreek. “Hihihi, wat koud”, gierde Cindy het uit, “ik moet er bijna van plassen!” “Je weet hoe ik daar over denk, meisje”, zei Detlev en hij hield zijn ogen strak gericht op haar plasser. Cindy hoefde maar even te persen en toen maakte een goudgeel straaltje pis een fraai bochtje door de lucht. “Oh Jezus, je pist zomaar”, kreunde Detlev het uit en hij hield zijn hand onder het warme vocht. Urinespetters vielen op haar schaamvlees en maakte haar gehele onderlichaam nog zachter en weker dan dat het al was. Cindy keek naar de lul van haar baas en zag dat de speer alweer recht tegen zijn buik stond. Detlev graaide nog even in het met pis besmeurde vlees en depte de schaamstreek toen weer droog. Vervolgens spoot hij van een afstandje haar hele kutstreek vol met schuim en wreef het met zijn hand uit. “Oh ja, ga nog even door”, zei Cindy met een stokkende adem, “het glijdt zo lekker”. “Niks ervan, zo meteen gaan we glijden. Eerst moeten we dit even afmaken. Nou stilzitten, anders scheer ik die dure lappen van je mee”. De spanning om niet te mogen bewegen maakte Cindy opgewonden. Detlev zag dit aan het openen van haar vagina. “Nog even geduld, geile sloerie. Ik ben met een heel secuur werkje bezig”, zei hij, terwijl het puntje van zijn tong naar buiten stak.

Detlev deed het heel voorzichtig en vijf minuten later keken ze allebei naar een superglad sneetje. “O Leffie, nu moet je me even palen, ik hou het anders niet meer uit”, smeekte ze. “Inderdaad”, beaamde de hoerekasteigenaar, “ik moet je even keuren voordat ik je aan de klanten vergeef. Hij spreidde haar benen en bracht met geroutineerde handelingen zijn pik tot vlak voor haar kutje. Detlev perste even en het voorvocht lekte al uit zijn buis. Dit smeerde hij op het net geschoren velletje en voelde met zijn eikel de kwaliteit ervan. “Mhm, dat is goed glad”, merkte hij droog op. Snel en onverwachts drukte hij zijn snikkel in de hete gleuf. Cindy zuchtte diep: “Oja, dat voelt goed. Nog dieper alsjeblieft?!” Detlev gooide nu heel zijn gewicht in de strijd en pompte het jonge hoertje hard en diep. Zijn stoten deden haar tieten sidderen en trillen als een geleipudding. Hij kneedde erin. “O ja betast me, voel mijn lijf terwijl je pakt”, kermde de vrouw. Zij had ondertussen zijn ballen beet en voelde hoe deze door zijn stoten telkens tegen haar dikke reet aansloegen.

Detlev en Cindy waren allebei niet al te magersten. En dat was nog zacht uitgedrukt. In deze houding kon hij haar daardoor niet diep genoeg penetreren. “Op je knieën, ik wil dat je op je knieën gaat zitten”, commandeerde hij haar. Cindy rolde behendig om en zette haar heerlijke lijf op haar knieschijven en ellebogen. Ze drukte haar reet naar achteren. Detlev kreeg zo een goed zicht op haar kale neukspleet. Zijn pik trilde wederom van opwinding tegen zijn onderbuik. Hij schoof zich in haar en drukte met zijn handen haar bekken nog lager, zodat hij er nog dieper in kon. Haar prammen hingen hulpeloos naar beneden. Detlev werd hierdoor opgewonden en stootte zo hard als hij kon tegen de vette kont. Alles aan haar sidderde, maar ze vond het heerlijk. “Mag ik mijzelf vingeren, Leffie”, kreunde ze onduidelijk. De man begreep dat zij het niet lang meer kon ophouden. Hij was een goede baas en wilde niets minder dan het beste voor zijn personeel. En hij wist wat Cindy het lekkerste vond. Daarom zei hij: “Nee, ik weet wat beters”. Hij ging op zijn rug liggen en hield zijn pik recht naar boven gericht. Cindy begreep het al en verrukt riep zij uit: “Ah, dank je wel Leffie, dan je wel!” De zware vrouw ging met haar rug op hem liggen en schoof de pik in haar snee. Daarop spreidde zij haar benen zo wijd mogelijk en begon te vingeren. Detlev werd bijna geplet door haar volle gewicht, maar dat had hij nou voor haar over.

Lang hoefde ze zichzelf niet te stimuleren. Het orgasme was al in aantocht. Net voor het hoogtepunt schreeuwde ze tegen haar baas: “Knijp me. Kneed in me!” Detlev deed wat hij bijna wekelijks deed. Hij kneep haar tieten bijna verrot terwijl ze een orgasme kreeg. Blijkbaar vond ze dat heerlijk, dus waarom niet? Heftig schokkend kwam Cindy klaar. “Ze lijkt wel een gorilla”, dacht Detlev, maar hij vond haar nog altijd de lekkerste. Haar kutvocht sijpelde langs zijn benen op het natte bed. Dat stemde hem toch wat somber. “Hè Cin, je bent nu al zo nat, ik zal zo meteen niets voelen in die wijde spleet van je”, zeurde de man. “Geeft niets”, hijgde het hoertje nog na, “dan neem je me toch gewoon in het andere gaatje?” En weer nam Cindy plaats op haar knieën, maar nu iets lager. “Maak hem eerst maar even nat”, zei ze naar achteren. Detlev’s lul gleed als boter in de uitgelebberde spleet van het delletje. “Nou als die niet nat genoeg is, dan weet ik het ook niet meer”, zei de man terwijl hij zijn eigen lul bekeek. Het kutgeil droop er vanaf. Snel zette hij de eikel tegen haar gaatje en drukte die vervolgens er met zijn hele lichaam in. Beiden slaakten een zucht. Detlev begon aan zijn finale en hij wist dat het ook bij hem niet lang zou duren. Weer keek hij naar de zwabberende vleesknollen die aan haar bovenlichaam hingen. “Argh, wat een heerlijk vies wijf is dat toch”, dacht hij bij zichzelf. In een steeds sneller tempo prikte hij zijn tokus in haar darmen en hij voelde dat zij haar sluitspier af en toe samentrok. Dat had effect, want het zaad was zijn opmars al begonnen. “Ik ga komen. Ik ga het spuiten”, kondigde hij zijn orgasme aan. “Niks ervan”, was het kordate antwoord van de geile teef, “je wil toch zeker niet dat ik drie dagen lang sperma schijt!” Snel draaide zij zich om en pijpte de loeiharde penis. Detlev had dit niet eens door; het was hem al zwart voor de ogen. Met een intens gegrom spoot hij het zaad in Cindy’s mond. Een deel ervan slikte ze door, een ander deel liet ze uit haar mondhoeken lopen. Ze slaakten beiden een diepe zucht.

Tien minuten later kwam Detlev in de bar. Hij stopte zijn overhemd nog in zijn broek en zei: “Hé broertje, nou het is geregeld hoor. Ze is kosjer, je kan nu weer verder gaan”. Achterdochtig stond Michael op en liep naar de kamer. Voor de deur schraapte hij zijn keel en klopte toen op het imitatie-hout. Cindy riep hem naar binnen. Detlev vermoedde dat zijn broer nu het kale kutje zag, want hij kreeg een duim omhoog. Tja, waar heb je anders familie voor, toch?

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 2 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *