Vreemden geven een hand, bekenden doen er wat mee…

3.5
(2)

Maandag 17.15 uur, de tram was overvol. Nors keken de ambtenaren voor zich uit. Ze moesten nog de hele week werken. Het was drukkend heet. Buiten striemde langgerekte regengordijnen tegen de beslagen ramen. Marleentje keek verwonderd om zich heen. Het was dat de tram af en toe stopte en dat er mensen in en uit wurmden, anders zou ze gedacht hebben dat er standbeelden meereisden. Ze was die dag naar een open-dag geweest van de universiteit. Nu ze de inwoners zag van de stad waar ze misschien zou gaan studeren, was ze niet zo enthousiast mee. “Wat een saaie boel zeg”, dacht toen ze de tram inkeek. Plots voelde ze een hand tegen haar kontje. Ze keek op, maar zag niets dan de strak voor zich uitkijkende passagiers. De hand begon haar nu langzaam te strelen. De tederheid waarmee dit gebeurde en het feit dat ze niet wist wie dit deed, maakten haar opgewonden. Even stond ze in een tweestrijd. Zou ze het uitgillen, zodat iedereen wist wat er gebeurde, of zou ze het gewoon over haar heen laten komen. Ze koos voor dit laatste, temeer omdat de hand zich verplaatste naar de binnenkant van haar dijen. Langzaam maar zeker ging hij richting haar schaamstreek. Ze vroeg zich af of de hand zich onder haar maillot zou wringen of aan de buitenkant bleef strelen. De tintelingen gierden nu door haar jonge lijfje en ze hield zich krampachtig beet aan de stang. De hand wreef met cirkelachtige bewegingen over haar kutje en duwde haar benen wat uit elkaar. Marleen gaf toe, ze spreidde zo goed als kwaad als dat ging, een beetje haar benen. De hand werd hierdoor aangemoedigd en ging iets sneller te werk. Twee vingers zochten door de ruwe stof van de maillot haar clitoris op en begonnen er heftig op te strelen en drukken. Een derde vinger probeerde haar kutje in deze ongemakkelijke situatie te openen. Dit lukte maar half. Toch kon het kutvocht nu beter naar beneden stromen. Marleen voelde haar schaamlippen warm worden en begreep dat dit haar kutgeil moest zijn.

“Allemachtig, ik word gevingerd in de tram en ik weet niet eens door wie”, schreeuwde ze het in gedachten uit. De nattigheid maakte het voor de hand nu wel makkelijker haar clitoris te strelen. Marleen kon nauwelijks haar kreuntjes van genot verbergen. Mmet haar hoofd tegen de paal, deed ze net alsof ze sliep. Maar in haar lichaam loeide de storm. De hand wist haar goed te betasten, en het duurde dan ook niet lang of een druk steeg op vanuit haar tenen richting haar clitoris. Ze schuurde hardhandig met haar hoofd tegen de steunpilaar van de tram, toen ze klaarkwam. Miljoenen naaldjes staken met een heerlijke pijn in haar gloeiend hete, maar bedekte clitoris. De hand wist dondersgoed wat er aan de hand was. Het wrijven nam af op het wegebben van haar orgasme. “Die weet van aanpakken”, dacht ze bij zichzelf. Ze deed een zwakke poging nog een om zich heen te kijken. De vermoeidheid belette haar nog meer te zien dan de eerste keer. Niets meer en minder dan strak voor zich uitkijkende ambtenaren. Allemaal even saai, of ze nu man of vrouw waren. Maar er zat wel degelijk spanning in de tram; lang leve haar studentenstad. Ze trok haar maillot weer goed en besloot dat ze hier toch zou gaan studeren. Even later stapte ze in de trein. Moe maar bevredigd dacht ze aan het komende ogenblik dat ze haar ouders het goede nieuws zou vertellen van haar besluit. Met een glimlach viel ze in slaap.
Haar ouders waren niet thuis. Op een briefje stond dat ze naar een verjaardag waren. Een beetje teleurgesteld ging ze naar boven en kleedde zich uit om onder de douche te gaan. De hand had goed werk gedaan. Haar maillot was helemaal doorweekt. Als ze had geweten hoe groot de natte plek was geweest, dan had ze op de terugweg haar kontje een beetje verborgen. “Maar goed, het is niet anders”, zei ze tegen zichzelf toen ze in de spiegel keek. Ze dacht terug aan de geile gebeurtenis in de tram. Weer voelde ze de opwinding naar boven komen. Met haar eigen hand, raakte ze het jonge vlees aan dat nog geen twee uur geleden door een vreemde was beroerd. “Oooh” kreunde ze zachtjes en ze keek naar zichzelf in de spiegel. Haar vingers streelden teder de schaamlipjes. “Slet die je bent”, schold ze zichzelf geil uit in de spiegel. Haar bewegingen werden ruwer. Met de rug van haar hand, duwde ze tegen haar clitoris en een klein orgasme kwam al snel op. Haar tenen groeven zich in het badkamermatje toen ze voor de tweede keer die dag klaarkwam. Terwijl ze haar eigen naschokken bekeek in de spiegel, ging de telefoon. Ze holde naar de slaapkamer van haar ouders en nam op: “Hallo met Marleen”. Een bekende mannenstem aan de andere kant van de lijn, Paul, de vriend van haar oudste zus, zei: “Ja, hallo met Paul hier, is Linda er”, vroeg de man. “Niet dat ik weet Pauli, ik ben ook maar net terug”, antwoordde ze. “Wat hijg je”, merkte de man, “wat was je aan het doen”. Marleen kende Paul als een notoire smeerlap; altijd was hij erop uit met vieze verhaaltjes mensen te choqueren. Net twee keer bevredigd, besloot ze hem een koekje van eigen deeg te geven. “Ik heb mijzelf net klaargevingerd zwagertje”, hijgde ze expres door de hoorn. Even bleef het stil. Dit was hij niet gewenst van zijn kleine schoonzusje, maar vroeg om een alerte reactie. “Ach, wat gevinger, wat is daar nu spannend aan. Weet je, ik kom zo wel even langs. Dan kijken we of er iets beters dan ‘vingeren’ te bedenken valt. Doehoeg”. Klik. Marleen luisterde naar de kiestoon. Ze wist niet wat ze ervan moest denken. Met haar hoofd vol gedachten, stapte ze onder de douche.

De douche was heerlijk. Ze was voor wat betreft Paul er nog steeds niet uit. “Zou hij het gemeend hebben”, vroeg ze zich telkens af. Voor alle zekerheid deed ze een leuk setje aan. Je kon immers nooit weten… En warempel, ruim een half uur later ging de bel. In vol ornaat liep ze naar beneden en keek door het deurraampje; het was Paul nog ook! Met een overslaande hartspier, deed ze open. “Ha die lekkere Marleen”, begroette Paul haar enthousiast, “hoe is het ermee wijffie?” “Goed hoor, en met jou”, antwoordde ze gespeeld nonchalant. “Nou eigenlijk niet zo best. Ik heb ruzie met je zus. Ze is vanmorgen bij me weggelopen.” “Wat, Linda?!”, riep het jonge dametje verbaasd uit, “waarom?!”. “Zullen we eerst naar de kamer gaan, het wordt een beetje koud hier met die deur open”, zei de knappe man laconiek.

Beiden nestelden zich in de comfortabele stoelen. Paul begon te praten. “Linda is vanmorgen de hort op gegaan met haar baas, gewoon voor het geld”. Marleen kon haar oren niet geloven en riep uit: “Echt waar?” “Tja, je hoort iets dergelijks wel eens van een ander, maar jouw zus heeft het nu ook gedaan om die reden. Ze blijkt een echte teef te zijn Marleen, hoe vind je dat nou?” De anders zo vrolijke Paul kon nu zijn tranen nauwelijks bedwingen. Hij lag nu op de stoel en duwde zijn hoofd in de kussens. Ze schatte in dat hij liever alleen wilde zijn en ging zachtjes naar boven. Ongerust ging ze op het bed zitten en wist niet wat te doen.

Toen voelde ze plots een hand op haar dijbeen. Marleen durfde niet op te kijken, omdat ze haar ex-zwager niet in verlegenheid wilde brengen. De hand streelde langzaam de binnenkant van haar dijbeen en werkte zich langzaam een weg naar haar schaamstreek. Diep vanuit haar bewustzijn cirkelde, synchroon aan de bewegingen van zijn hand, het besef dat zij diezelfde hand eerder had gevoeld. Het leek wel een eeuwigheid te duren, maar toen had zij het echt door. Paul zag dat en begon te praten. “Ik heb jou vandaag de hele dag gevolgd. In de tram nam ik mijn kans waar; ik moest je aanraken”. “Maar waarom mij”, riep jonge Marleentje uit, “je hebt Linda toch?” Paul had nu haar schaamlipjes bereikt oefende er een lichte druk op uit. “Linda is echt bij me weggelopen, maar dat komt omdat zij al maanden wist dat ik meer van jou hou”.

Paul zat op zijn knieën en zoende teder het jonge lichaam. Het meisje was ondertussen weer zo opgewonden dat ze hem liet begaan. Het bleef spinnen door haar hoofd: “Paul houdt van mij”. Hij gebood haar te gaan liggen op het bed. Al wrijvend over haar lichaam, nam hij haar hand en maakte zo duidelijk dat ze zichzelf even moest helpen. Routinematig deed de jonge vrouw wat van haar werd verlangd. In één oogwenk had Paul zijn broek uitgedaan en bood zijn flinke penis aan om gepijpt te worden. “Waarom zou ik dit moeten doen”, vroeg Marleen al masturberend. “Omdat ook jij al maanden met me loopt te sjansen en omdat je na vanmiddag weet dat ik je aanvoel”, was het onbeschaamde maar oprechte antwoord van de man. Zachtjes knikkend en op de rand van de totale overgave, reikte zij als in slow-motion naar de pik en stak hem in haar mond. Haar tong volgde de rand van de eikel en ze proefde het lekkerste in haar hele leven; zoete overgave.

“Doe het met me, alstjeblieft, schuif je in me”, kreunde ze hartstochtelijk nu alle bedenkingen voor haar weg waren. Hij pakte het lichte lijfje met gemak op en zette haar voor het bed. Hij leidde zijn pik tot vlak tegen haar gaatje en fluisterde: “Spreid je benen eens en buig wat voorover. Net zoals je in de tram hebt gedaan”. Een felle scheut van pure geilheid trok door haar lichaam en ze deed wat van haar werd gevraagd.

Langzaam verdween zijn snikkel tussen de jonge roze schaamlipjes. Hij legde zijn handen op haar billen en trok haar steeds harder tegen zijn lichaam aan. “Lieve Paul, O lieve Paul, ik voel je tot diep in me”, kreunde het meisje geil. Ze keek met half-gesloten ogen en zag hoe zijn lichaam op haar in beukte. “Wat ben je nog heerlijk nauw”, steunde de knappe man. Hij haalde zijn vinger langs zijn inmiddels kletsnatte paal en stopte die in haar mond. “Proef ons, proef ons geil op mijn vinger”, zei hij met een trillende stem. Gretig likte zij de vinger af. “Misschien is dit dezelfde vinger die mij vanmiddag heeft gestreeld”, dacht ze met grote opwinding. Zijn penis begon in haar onbeheerst te trillen. “Ik hou het niet meer Marleentje, ik ga in je spuiten”, kreunde hij zacht in haar oor.

Marleen reageerde bliksem snel. Ze legde hem op zijn rug en ging zelf op hem zitten. “Het gevaar was wat geweken”, begreep ze. Ze roerde haar lichaam om zijn staaf die nu recht in haar lijf stond. Het topje van zijn eikel cirkelde om haar baarmoedermond en ze vond het heerlijk. Deze penetratie was voor haar één groot orgasme dat van binnen uit naar buiten werd geperst. Haar haren zwierden over het gezicht van Paul, die het daardoor helemaal niet meer uithield. “Ik moet je nemen, anders word ik gek”, hoorde zij hem hijgen. Ze begreep het ook wel. Hij had haar vandaag goed verwend, nu was het zijn beurt. Ze ging van hem af en legde haar lichaam uitnodigend op het bed. “Kom dan maar, geef het maar helemaal”, hoorde hij Marleen zeggen. Als een wilde dook hij op haar en nam bezit van het tere jonge lichaam. Zijn bewegingen werden steeds dierlijker. Marleen voelde dat hij zichzelf niet meer in de hand had. Ze zag zijn beenspieren spannen. Ze wist dat hij nu echt zou gaan spuiten., Niemand kon dit beest meer stoppen. Marleen voelde zijn zaad haar onderlichaam bevuilen en keek hem. Zijn gezicht was verwrongen in een krampachtige grimas. “Oh, Mar, ogh”, kon hij nog nauwelijks uitbrengen. Ze hield van hem, dat werd haar tijdens dit intieme moment wel duidelijk. Hij haalde zijn pik uit haar lichaam en stroopte hem af. Hierbij viel nog een warme lading op haar borstjes. Nu wist ze het zeker; ze wilde altijd bij die man blijven.

Bevredigd en voldaan vielen ze allebei in slaap. Ze werden gewekt door de ouders van Marleen die niet lang daarna thuiskwamen. Het kostte Paul heel wat tijd uit te leggen hoe de nieuwe verhoudingen lagen binnen de relaties van de familie. Maar goed, beter zo dan een constant ontwijkend gedrag. Marleen en paul gingen het jaar daarop samenwonen in de universiteitsstad. Elke maand reisden ze op een maandagmiddag voor “hun lol” met de tram. Misschien zelfs nu nog.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3.5 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *