Dromen van familiale plassex

5
(6)

‘Zo, dat zien wij nu eens goed. Op wie trek jij je af? Of zijn het er twee?’ De jongen schrok en probeerde zijn enorme hannes te bedekken. Maar dat ging al niet meer. De tweeling stormde zijn kamer binnen en graaide naar zijn handen. Hij stribbelde tegen, wilde echt niet; hij schaamde zich dood dat zijn nichtjes hem betrapt hadden. Maar razendsnel wisten zij zijn handen met sjaaltjes aan de spijlen van het bed vast te binden.

‘Eh, ik, eh’, stamelde de knaap niet-begrijpend en met een vuurrode kop. Hij rukte aan zijn boeien, maar zijn armen waren al vast. De meiden zaten op zijn benen, ieder op één, en maakte deze eveneens aan het klassieke bed vast. Hij wilde het nog steeds niet, maar gooide niet al zijn kracht in de strijd omdat hij hen geen pijn wilde doen.
‘Wat zullen we eens met hem gaan doen zusje’, vroeg Iris gespeeld nadenkend aan Roos terwijl ze Fred’s pik ontdekte.
‘Ik weet het nog niet’, antwoordde Roos met een opgewonden hese stem, ‘maar wat ik wel weet, is dat dit allemaal beregeil is’.
De twee meisjes zorgden ervoor dat hun neefje goed kon zien dat ze elkaar een stevige tongzoen gaven. De pik groeide in Iris’ hand, en ze slaakte een gilletje.
‘Ooh, hij wordt harder, ons lieve neefje vindt het geil!’, hijgde ze. ‘Ooh mijn God, ik vind dit ook hartstikke opwindend!’, verzuchtte Roos. Even aarzelde ze, even maar, want al snel raakten haar lippen de eikel van de hulpeloze man. Een man die ook nog eens haar neef was.
‘Nee, dat kan niet!, dat mag niet!’, gierde Fred met een overslaande stem. Maar tegelijkertijd loeide ook een enorme opwinding door zijn lijf.
‘Je moet niet naar hem kijken als je hem in je mond neemt’, hijgde Iris tegen haar zus. ‘Dat kan alleen maar afleiden. Het gaat om zijn pik’. ‘Ik weet het Ies, ooh ik weet het’, zei Roos afwezig. Ze bewoog met haar hoofd als in een trance naar de overheerlijke mannensnikkel die opgewonden op en neer wipte. Ze spreidde haar mond zo wijd mogelijk en hapte zoals een slang een ei naar binnen werkt, in het kwetsbare mannenvlees. Direct daarop voelde ze dat haar clitoris werd gelikt door haar zusje. Het deed haar duizelen van geilheid. Ze werd gelikt door Iris en ze pijpte Fred; het was eenvoudigweg te geil om waar te zijn.
Ook Fred hapte, maar dan naar adem. Hij had het niet meer. Van pure opwinding drukte hij zijn hoofd hard tegen de bedspijlen.
Iris fluisterde iets in zijn oor, maar van geilheid hoorde hij het niet. ‘Zusje, ik geloof dat we nu allemaal goed opgewarmd zijn. Jij in ieder geval zeker, want ik verzoop er bijna in. Ik wil iets meer’, zeurde ze met een lome geile stem.
‘Moet dat nou’, zei Roos met volle mond, ‘ik ben net zo lekker bezig. Nooit gedacht dat genen en hormonen zo dicht bij elkaar lagen’. Roos kreeg niet verder de tijd voor filosofische beschouwingen. Ze werd door Iris van de gezwollen snikkel getrokken en met haar kutje boven Fred’s mond geplaatst. Zelf ging Iris op zijn onderbuik zitten en schoof langzaam de zwelspier tussen het rood-roze vlees van haar gezwollen kut. ‘Hou me vast terwijl ik hem neuk’, gebood ze haar zusje, ‘en zorg ervoor dat hij je likt’.
Fred voelde dat Iris langs zijn pik schoof en kreunde het uit. Dit geluid werd echter gesmoord doordat Roos’ zeer geroutineerde vagina in zijn gezicht werd geduwd. De jongen werd genomen en zag het pulserende neukvlees van het ongeremde meisje waarmee hij ooit samen in de zandbak speelde. De jongeman had het niet meer en voelde een eerste kriebel door zijn scrotum trekken.
‘Ik moet me verbijten’, dacht hij en concentreerde zich nu helemaal op een goede befpartij voor Roosje. Dat hielp. Met overdreven zorg likte hij haar op al die plaatsen waarvan hij vermoedde dat het lekker was. Roos kreunde harder en intenser. ‘Oh, heerlijk, alle mensen nog aan toe, oioioi!’, kermde ze, ‘ik geloof dat ik ga komen…’
‘Wat?!’, hijgde Iris, ‘betekent dat je dan ook gaat piesen?’ ‘Ik weet het niet’, steunde Roos, ‘zo ben ik nog nooit gekomen’. Fred begreep dat Roosje urineerde bij haar orgasme.
Een moment van bezinning daalde over de jongeman neer. Daar lag hij nu, met handen en voeten vastgebonden, genomen door zijn tweelingnichtjes die hem hadden betrapt bij het masturberen. Hij kon niets anders doen, en hij wist dat de meiden hierop geilden. Zoals hij op hen geilde sinds hun puberteit, zo geilden zij zich nu ook op hem. Fred had het niet meer. En nu, nu zou ze misschien ook nog eens op hem gaan plassen! Zijn andere geile fantasie! Het was te mooi om waar te zijn, om waanzinnig van te worden zo opwindend!
Wild van spanning en opwinding begon Fred de plaatsen te likken waar hij vermoedde dat de pies uit zou komen.
Roos’ zuchten en kreunen werd intenser en intenser. Door het naderend hoogtepunt kon ze haar gehurkte houding niet volhouden. Met een zwaar, dierlijk gehijg liet zij zich op Fred’s gezicht zakken. Met kleine schokjes bewoog zij haar clitoris over zijn voorhoofd.
Ooh, dit was zó erg! Dit was zo verschrikkelijk erg!, schoot het door hem heen. En ik, ik kan er helemaal niets aan doen!, realiseerde Rob zich, en hij rukte nog maar weer eens aan zijn boeien. Zijn neus gleed in de vochtige kut, en hij voelde de vaginale spieren samentrekken.
Roos kwam klaar. Een warme golf met zacht ruikend meisjesurine stroomde over zijn gezicht. Met krampachtige bewegingen maakte het meisje het op zijn gezicht af. Ze reed zich defibntief klaar, over haar eigen geil, over haar eigen pis. Even, even maar was de lucht bezwangerd door de geur van urine. Maar al snel rook Fred het niet meer, alles zat onder.
‘Godallemachtig!’, proestte Iris het uit, ‘heb je het werkelijk gedaan?’ Maar Roosje kon niets meer zeggen. Ze rolde van Fred’s gezicht af en viel uitgeput op het bed.
Het was Fred allemaal teveel geworden. De panische geilheid had hem superkracht gegeven en hij wist zich van zijn polsklemmen los te rukken. Hij wierp Iris van zich af en trok de uitgeputte Roos aan haar middel op haar knietjes. Hij wilde, nee, hij voelde dat hij haar moest straffen omdat ze hem zo geil had gemaakt. De jongeman hoefde zijn jongeheer niet eens naar de kletsnatte spleet te leiden. Roos’ onderlichaam was zo glibberig dat het altijd wel raak geweest zou zijn. Meteen begon hij aan een snelle neukpartij. Als het aan hem had gelegen, roerde hij met zijn koorknaap heel haar binnenwerk door elkaar. Maar Roos werd door zijn rauwheid alleen maar gestimuleerd.
‘Oh ja, hij wordt gek, hij houdt het niet meer’, steunde ze op het ritme van het gebeuk in haar lijfje. Iris lag zich ondertussen naast het parende tweetal te vingeren. Het schouwspel werd ook haar zo langzamerhand teveel en ze vond dat ze zich maar snel moest ontlasten. Met korte felle rukjes bewoog ze haar onderlichaam. Roos zag dit en wist dat dit Iris’ voortekenen waren van een goed orgasme.
‘Laat mij het doen! Laat mij het doen!’, riep ze opgewonden terwijl haar tietjes beschamend heen en weer werden geslingerd door Fred’s wrede genaai. Iris zei niets, maar hield zichzelf met beide handen aan de bedspijlen vast.
Ze duwde uitnodigend haar kutje naar boven. Direct nam de andere helft van de tweeling Iris’ vochtige kutje onder handen. Zonder omwegen beroerde ze de orgastische plekjes. Iris trok als een gekooid dier aan het bed. Ze stiette een rauwe schreeuw uit.
Iedere vezel in haar lijfje stond gespannen. Het kutjesvlees leek nog roder te worden en zwelde in Fred’s beleving tweemaal zo groot op. Fred stopte met beuken en keek met grote ogen naar Iris’ hoogtepunt.
‘Neuk me, neeeeem me!’, hoorde hij opeens haar kermen. Hij duwde Roos van zich af. In een oogwenk had de van geilheid gek geworden man weer positie ingenomen achter de klaarkomende Iris. Middenin haar orgasme wist zij zich op haar zij te draaien. Ze bood zo goed en kwaad als dat ging haar pulserende vagina aan. Nauwelijks penetreerde Fred haar, of hij voelde dat zijn pik er, bijna letterlijk, af geknepen werd.
Nooit eerder had hij zoiets meegemaakt, dat zo’n gretige vagina zo opwindend kon zijn! En dan, en dan met deze entourage…!
Iris schokte spastisch. De penetratie van haar onderlijf verlengde haar orgasme. Bovendien hielp zij zichzelf aan de voorkant ook nog eens, met haar handen. En dat allemaal vlak voor de ogen van hun één jaar jongere neefje…
Langzamerhand verslapten de spieren zich in het meisjeslichaam. Maar de opening bleef nauw. Toen begreep ze dat het door Fred’s pik kwam.
‘Snel Roosje’, mobiliseerde ze haar zus, ‘Hij gaat komen, en hij mag niet in mij spuiten!’ Roos’ tegenwoordigheid van geest redde haar zus. Fred zelf was al als versteend; hem was het allemaal teveel geworden. Zijn lichaam en geest hadden zich verenigd om klaar te komen. Voor de rest was hij niets.
Roos trok Fred op zijn rug. Er verscheen een klein dik kloddertje op zijn eikel. Net toen Roos zich erover boog, spoot er een dikke zaadstraal uit de lul.
Haar gezicht was meteen besmeurd. Een tweede lading was op komst en die nam Iris voor haar rekening; ook zij raakte in haar gezicht vergeven met het kleverige goedje. Pas bij de vierde zaadlozing schokte Fred met zijn lichaam; het sperma rolde langs de stengel zijn eigen schaamhaar in.

De jongeman werd wakker. Even wist hij niet waar hij was. Hij keek om zich heen; hij was alleen, in de studentenkamer van Roos, zijn nichtje. In één keer kwam alles weer terug.
De neukpartij, hoe ze hem overweldigd hadden, de plassex, zijn zaad op zijn buik, alles.
Met moeite stond hij op, hij was geradbraakt. Waar konden ze nou zijn?, vroeg hij zich af. Hij slenterde de kamer door. Nee, ze waren er echt niet. Hij moest pissen en liep de kamer uit naar de gemeenschappelijke wc.
In de keuken, er vlak naast, zag hij Iris staan. ‘Hoi, eh, lekker geslapen?’, vroeg ze terwijl ze hem wat verbaasd van top tot teen bekeek. Fred volgde haar ogen over zijn eigen lijf, hij was helemaal naakt, maar wat zou dat? Ze hadden hem toch al naakt gezien? ‘Mhmm, heerlijk, maar ik moet even pissen’, antwoordde Fred. ‘Doe dat’, antwoordde Iris laconiek.
De jonge man trok de wc door, liep naar de keuken om zijn handen te wassen, Iris was er niet meer. Met zijn handen onder de kraan zag hij Iris en Roos samen uit Iris’ kamer komen, de deur helemaal achterin de gang.
‘Zie je?’, zei Iris. Roos knikte instemmend. ‘Wat doe jij nou?!’, vroeg Roos aan haar neef terwijl ze op hem afliep. Fred keek zijn nichtje, zijn heerlijke nichtje, niet-begrijpend aan. ‘Nou gewoon, mijn handen wassen, afdrogen nu’.
‘Ja, dat zie ik’, antwoorde Roos droog. ‘Nee, ik bedoelde meer: waarom sta je hier in je nakie?’ Fred begreep het nog steeds niet, maar wilde zo snel mogelijk iets aantrekken. De verbaasde blikken van zijn nichtjes over zijn lijf, en zeker over zijn besmeurde onderbuik, zinden hem niets.
‘Wacht even, jullie gaan mij toch niet vertellen dat jullie niets meer weten van de geweldige stoeipartij vannacht hè?’, stamelde de jonge man.
‘Man, je bent gek, we hebben niets gedaan!’, riep Roos uit. ‘Het is niets dat je na een nachtje stappen bij ons blijft slapen, maar als je meteen gaat fantaseren én zo te zien je zaad gaat lozen, over sex met je familieleden, dan ben je wel erg ziek hoor. En volgens mij, zo te zien, kan ik mijn bed verschonen!’
Een vreselijke waarheid bekroop de jongeman. Daar stond hij nu, helemaal naakt, met sperma op zijn buik. Door de grond zakken zou nog niet genoeg zijn.
‘Eeh, ik eh… tja…’, stotterde de jongeman, onderwijl zijn handen afdrogend. ‘Wacht even!’, zei hij, en holde letterlijk met zijn staart tussen zijn benen langs de tweeling. Hij vluchtte Roos’ kamer in.
Fred schoot in zijn kleren, sleurde met zijn ogen dicht de lakens van het bed, en holde daarmee de gang weer op. ‘Waar is de wasmachine!’, vroeg hij gehaast, zo zakelijk mogelijk, aan de meisjes die aan de keukentafel zaten.
‘Beneden, naast de douche, in de gangkast’, zei Iris. Fred holde de trap af.
Even later kwam hij weer boven. Vanuit de buik van het huis hoorde de tweeling de wasmachine draaien. ‘Zo, dat is dat’, zei Fred opgelucht. ‘Eerst koffie, en dan zal ik eens even vertellen wat ik vannacht gedroomd heb!’
‘Nou, daar kunnen we wel naar raden’, schamperde Roos. En Fred begon zijn verhaal.
‘En echt’, zo eindigde hij zijn verhaal, ‘het was juist de spanning dat we familie zijn. Maar nu er niets is gebeurd, ben ik hartstikke blij’.
‘Nou ja, goed, het is best wel opwindend om te horen’, gaf Roos toe, ‘maar zoiets kan natuurlijk helemaal niet hè?’ ‘Nee’, antwoordde Fred, ‘maar even goede vrienden? Of meer: even goede familieleden?’ ‘Hand erop’, zei Iris.
‘Pfff, daar ben ik blij om. Nou, nog steeds vol schaamte ga ik dan maar’, verzuchtte de arme jongen. ‘Maak je daar nou niet meer zo druk om, we zijn het allang vergeten. Kom, ik laat je even uit!’, zei Roos.
Fred gaf Iris een kus, en Roos liep achter hem de trap af. ‘Nogmaals sorry hoor’, zei hij al met de voordeur open tegen zijn andere nichtje. ‘Nee joh, alles is goed. Nou oudoe hè’, en ze gaf hem een dikke pakkerd.
Fred zag Roos’ hals en nek glinsteren in het late ochtendzonnetje. In een flits vroeg hij zich af wat dat zou kunnen zijn, het leek wel behangplaksel, maar hij besteedde er verder geen aandacht aan. Nog één keer draaide hij zich om, en wuifde naar zijn nicht die in de deuropening terugzwaaide. Boven, op de eerste etage stond Iris achter het raam dat zij geopend had om de kamer te laten luchten. Ook zij zwaaide, met iets in haar hand. De jongen realiseerde zich niet dat het een van de sjaaltjes was die ze van Roos’ bedspijlen had gehaald…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 6

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *