Meisje (19) op station aangerand door hangjeugd …

1
(1)

Waarschuwing & belangrijke mededeling vooraf!!
* Dit verhaal is volledig fictief geschreven door de schrijver. Verkrachting, sex met minderjarige of sex met dieren is ten strengste verboden en strafbaar volgens de wet. Ook het bezit van porno met minderjarigen is strafbaar volgens de wet! Het verhaal kan door sommige als zeer extreem of schokkend worden ervaren. De lezer dient zich goed te realiseren dat dit een fictief verhaal is!

Eerder hebben we het verhaal van Meike/Mireille kunnen volgen.
Het meisje werd aangerand door drie jongens, in het park, net nadat zij zichzelf had bevredigd. Ze hadden haar bezig gezien. De leider van het stel, Sander, was haar daarna nog een paar keer komen opzoeken, met nog meer vrienden. En hij had hen ervoor laten betalen. Meike vond het opwindend, vooral omdat ze daarmee Sander geil maakte. Ze was gek op hem. Uiteindelijk gaf de jongen haar de bons, en het meisje raakte in een diepe depressie.
Onder deskundige hulp wist ze weer uit te komen, twee jaar later. En ze nam wraak. Meike was ‘dood’, en dat liet ze Sander heel goed weten. Niet dood-dood, want uit de sintels van haar triest bestaan herrees Mireille, een jonge, zelfstandige, vrije, onafhankelijke vrouw. Haar lust voor sex had ze gehouden, en de macht die ze daaruit kon halen, was ze zich ten volle bewust.
Een nieuwe identiteit, een nieuw leven, en nieuwe sex. Deze maand nemen we op gepaste wijze afscheid van Mireille.

Het meisje keek eens om zich heen. Het viel haar op dat niemand haar hier kon zien. ‘Een echt, smerig achteraf steegje’, zei ze zachtjes. ‘Echt een plekje om te worden aangerand’.
Ze huiverde. Een echte verkrachting was heel erg, wist ze uit ervaring. Maar de opwinding die ze destijds met Sander ervoer, maakte nog steeds heel wat in haar los.
‘Zomaar bruut worden geneukt. Hier, gewoon hier, zo. Op deze groezelige plek. Toegankelijk voor iedereen. En dat van achteren wordt gepakt, in deze vieze steeg’.
Mireille was wijdbeens gaan staan. Haar geile gedachten gingen met haar aan de haal.
Ze kreunde. Ze wist niet zeker of iemand het zou kunnen horen, maar dat wond haar juist nog meer op. Ze betastte zichzelf. De jonge vrouw drukte haar kontje tegen de muur terwijl ze in haar volle borstjes kneedde.
‘Oh’, kreunde, hardop om het nog geiler te maken, ‘gewoon hier geneukt worden. Oh wat geil, oh jeetje’. Langzaam ontknoopte Mireille haar spijkerbroek. Haar vingertjes gleden over de zachte stof van haar slipje. Zuchtend volgde ze de randen van het onderbroekje. Mireille trilde toen ze voelde dat haar donzige schaamhaartjes zacht en plat op haar venusheuveltje lagen.
‘Ooh zo zacht’, hijgde ze. ‘Zo zacht in deze vieze oude rotzooi. Heerlijk smerig’. Mireille kon een klein gilletje van opwinding niet onderdrukken. Ze streelde het vochtige, jonge schaamvlees. Nog harder drukte ze haar kontje tegen de muur. Ze woelde steeds gretiger in haar broekje. Eén plekje was het allerlekkerst en daar concentreerde zij zich op.
Mireille draaide wild met haar hoofd tegen de muur. Iedere genotsgolf maakte de jonge vrouw meer opgewonden. Ze merkte niet dat ze luider begon te kreunen. Af en toe haalde ze wat spuug met haar wijsvinger tussen haar lippen vandaan, en bevochtigde haar clitoris ermee. Haar ademhaling stokte. Wild vingerend keek het meisje om zich heen. De steeg zag er nu nog smeriger uit. Dit was wat ze nodig had. Het laatste geile duwtje in de afgrond van haar orgasme. Het slipje stond strak gespannen tussen haar dijbenen. ‘Ooh jaa’, murmelde zachtjes. ‘In deze vuile zooi. Ik kóóóóm!’ Al haar gewaarwordingen leken zich net boven haar kutje te concentreren om zich vandaar uit in één keer te ontladen. Ze schokte met het wegebben van haar orgasme. Huiverend schoof Mireille haar onderbroekje naar boven en deed haar benen bij elkaar. Ze schuurde haar schaamstreek tegen de bovenkant van haar hand. De laatste rillingen trokken door haar lichaam.
De jonge vrouw sloeg haar ogen open. Ze keek om zich heen of niemand haar had gezien. Maar de steeg zag er nog net zo verlaten uit als vijf minuten geleden. Snel hees Mireille haar broek over de bevallige billen. Ze hurkte en rustte uit.
Dat was geil, dacht ze, maar nog niet genoeg. De actie had een oud verlangen in haar opgeroepen; ze wilde meer.

Het was winderig op het stationnetje. De laatste trein was net geweest, en er zou niets meer komen hier, aan de rand van het kleine plaatsje, behalve…
Behalve de jongens uit de buurt, wist ze. Het perron was een populaire hangplek. Vooral als de kroegen van het dorpje sloten, en de meeste jongeren de laatste trein naar ‘de stad’ hadden gemist.
En daar zat Mireille, op een van de harde, met stift, aanstekers en autolak bewerkte harde NS-banken. Ze keek een stationsklok. Half één, zo meteen zou het beginnen, wist ze.
Daar kwamen zeal. Op fietsen, brommers, en een enkeling zelfs met de motor. De plaatselijke jeugd. De spanning welde in haar op. Nu moest ze het goed spelen, anders zou ze meer krijgen dan dat ze wilde. En dat zou in deze situatie niet zo leuk zijn…
Tot haar tevredenheid zag ze dat er ook meiden bij waren. Meiden hadden een rustgevende invloed op jongens, wist ze nog uit haar therapie. Even kwam de verbittering over sommige dingen uit die tijd terug. Eigenlijk begrepen ze haar niet. Dat bijvoorbeeld over die meiden, dat wist ze zelf ook wel. Maar wisten zij, begrepen zij wel over de dubbele gevoelens van meisjes, van haar, over wat ze had meegemaakt? Nee. Ja, misschien wisten ze het wel, want er waren ook vrouwen bij. Maar ze wilden er niet aan, aan wat ze ook voelde bij Sander’s verkrachtingen. Dat hoorde niet, dat mocht niet, dus waren die gevoelens er niet.
Onbewust rilde Mireille. Ze wist maar al te goed hoe het werkte in de wereld. Nu kon ze ermee omgaan, en daarom was ze ook zo succesvol. Maar dat wilde niet zeggen dat ze er altijd zo gelukkig mee was. Ze was alleen, ze deed het alleen; het resultaat van wat ze allemaal had meegemaakt.

Eindelijk kwam de plaatselijke jeugd het perron op. Ze merkten haar op. Het onderlinge gekwetter verstomde. Mireille zag ze elkaar aankijken.
Nieuwsgierig kwamen ze dichterbij, en probeerden haar zo goed mogelijk op te nemen.
Zonder dat ze het groepje echt wilde bekijken, schatte ze dat het een stuk of acht, negen jongens waren en twee meisjes. Meteen wist ze dat de meisjes meelopertjes waren, geen ‘femme fatallettes’ die de macht in groepje hadden. Nee, van die twee zou ze geen last hebben.
Het clubje installeerde zich een meter of acht naast Mireille, op de bank naast haar. Het nieuwtje van de jonge vrouw op het perron was er blijkbaar af; met veel gejoel stortten ze zich op belangrijker zaken. Drankflessen werden uit de plastic tassen gehaald, en chipszakken werden opengescheurd. Een draagbare cd-speler, niet echt van het formaat ghetto-blaster, ging aan, en de The Cardigans schalden even later over het verlaten NS-terrein.

I’m losing my favourite game.

Het werd Mireille teveel. Onrustig ging ze een paar maal verzitten. Met een kuchje strekte ze haar benen. Op dat moment pas realiseerde zij zich dat ze zo de aandacht op haar blote benen vestigde. Een felle opwindingsgolf trok door haar heen.
Eén van de jongens floot.
Moedig geworden joelde een ander: ‘Als je het over mooie benen hebt… Mevrouw, mag ik even zeggen dat u de mooiste benen hebt die wij vanavond hebben gezien’.

De spanning gierde Mireille door haar keel. Een drietal jongens liep op haar af. De anderen merkten het niet, of het interesseerde hen niet.
Uiterlijk koel draaide Mireille zich naar de jongens die haar tot op nog geen twee meter waren genaderd en zei: ‘Ja, dat mag je. Die opmerking maken over mijn benen. Dank je. Ik hoop alleen wel dat je goed gekeken hebt voordat je mij complimenteert’. Ze hoorde het zichzelf zeggen.
‘Nou, we hebben weleens benen van echt dichtbij kunnen bekijken. Zelfs aangeraakt’, zei het lefgozertje van het stel.

Even was het stil. Het geluid van hun feestende vrienden en vriendinnen leek mijlenver. Mireille kon niets terugzeggen. De opwinding zou haar praten te veel beïnvloeden. Ze keek de jonge mannen alleen maar uitdagend aan.
De één staarde naar de ander, ongelovig, verbaasd. De blonde jongen kwam aarzelend dichterbij, keek naar zijn vrienden die ook naar voren kwamen, en ging toen naast haar zitten.
Zonder verder haar houding te veranderen liet de jonge vrouw haar benen zien. De jongen keek ernaar, al snel vergezeld door zijn vrienden die schoorvoetend erbij kwamen zitten. Steeds schaamtelozer keken ze naar Mireille’s benen. De jonge vrouw liet zich bekijken. Toch kon ze het trekken van haar ogen niet verhullen. Dat ze geil ervan werd, opgewonden.
De eerste jongen waagde het om zijn hand op haar knie te leggen. Mireille voelde dat hij een beetje beefde.
Hij merkte dat hij niet werd geweigerd. Voorzichtig streelde hij haar bovenbeen, en nog liet ze hem begaan. Aan het andere been voltrok zich nu eenzelfde ritueel, door de andere jongens. Met langzame, intense strelingen gleden de vreemde handen steeds intensiever langs de binnenkant van haar dijen. Mireille sloot haar ogen en zakte wat onderuit, met haar hoofd tegen de harde rugleuning van de NS-bank. Ze zuchtte, het was gebeurd.

Ze had zich laten zien aan een stel knapen, als een slet, als een hoer. De opwinding joeg door haar lijf. Ze spreidde haar benen iets.
‘Ooh, kei man! Ze laat het allemaal toe!’, hoorde ze één van de jongens uitroepen.

Ja, ik laat het met mij gebeuren, dacht ze bij zichzelf, en ik vind het heerlijk. Op dat moment raakte een hand de onderkant van haar lichaam, haar natte slipje. Ze hoorde één van de jongens snuiven. Mireille realiseerde zich dat hij haar natte onderbroekje moest voelen.
Dat was haar ineens te intiem, ze schrok. Met haar houding begon ze de jongens af te wijzen. Maar de jongemannen lieten zich niet meer tegenhouden.
‘Ze is kletsnat!’, zei het lefgozertje. De anderen lieten kreten van ontzag en verbazing horen. Ze wilden het ook voelen, en ondanks Mireille’s afwerende lichaamstaal gingen zij verder.
Drie paar handen streelden Mireille’s dijen bij haar schaamstreek. De één na de ander raakte het natte slipje aan. Mireille trachtte de jongens weg te duwen, zonder succes. Ze hoorde alleen hun gejaagde ademhaling en voelde de nu bijna dwangmatige strelingen op haar gevoelig vlees. Een knul pakte haar armen en hield die krachtig met één hand boven haar hoofd vast. Met zijn andere hand ontknoopte hij zijn broek.
Met heel haar lichaam probeerde Mireille zich te ontworstelen, wederom zonder succes. Gretig werd haar rok naar boven geschoven. Haar blousje werd opengescheurd, knopen regenden op de met kauwgom besmeurde stenen. Drie handen gristen haar onderbroekje tot over haar knieën. Ze voelde de koelte op haar vochtige naaktheid.
‘Ooh nee!’, kermde ze in vertwijfeling uit. ‘Ooh jaaah’, hijgde een jongen. De jongen die haar armen beethield trok haar naar de zijkant. Mireille moest wel gaan liggen op de harde bank. De anderen hielden haar benen van elkaar. Ze bleven naar haar opgewonden kutje kijken en naar de natte plek in haar slipje dat tussen haar kuiten gespannen zat. Een hand beroerde een borst, onzeker, niet ruw, maar wel heel de ronding omvattend, genietend.
Mireille slaakte een gilletje van schrik, iemand likte haar kutje! ‘Ooh nee’, steunde ze weer. Ook haar genotszenuwen waren tot het uiterste gespannen. Zonder dat zij ook maar een vin kon verroeren werd haar genot aangesproken. Een jongen knielde naast haar en legde zijn hoofd in haar nek. Ze hoorde hem ruiken. Zijn handen gleden over haar borsten. De jongen die haar befte had de lekkerste plekjes gevonden. Bij elke lik trok haar onderlichaam als vanzelf samen.
‘Mhmm…’, kermde ze. Ik heb die gasten zo geil gemaakt, dacht ze. Ik heb het zelf uitgelokt…

‘Aaahh…’, kreunde ze opgewonden.

De derde jongen had zijn dikke pik uit zijn broek gehaald en trok eraan. Mireille opende haar ogen en zag de piemel op nog geen halve meter naast haar intensief getrokken worden. Ze hield het niet meer. Of ze het wilde of niet, ze moest eraan toegeven. Het was alsof ze een deel van zichzelf vond dat ze vergeten was. Haar Meike-deel.

‘Oh, Sander…’, kreunde ze zachtjes en ze boog zich naar de pik van de rukker. Haar armen werden losgelaten en ze pakte naar de mannenstaaf. De jongen slikte hoorbaar.
Mireille voelde de harde, warme lul in haar handpalm. Hij was zwaar, ze rilde ervan. Ze richtte zich half op, maar sloeg door het genot dat één van de anderen bij haar clitoris teweegbracht, weer net zo hard naar achteren. Met moeite probeerde ze het een tweede keer. De eikel was helemaal nat van het voorvocht. Hij glansde. De geur van voorvocht en mannenpis deed haar bijna duizelen. Normaal gesproken zou ze zoiets vies vinden, walgelijk zelfs. Maar nu gierden de geilgolven door haar lichaam. Ze moest wat doen, ze wilde hem hebben. Sneller dan dat ze het eigenlijk wilde schoof ze haar hoofd over de vreemde lul, en ze zoog eraan.
Met grote ogen keek de jongen naar zijn onderbuik. Naar de gretigheid waarmee deze jonge vrouw hem pijpte.
‘Jongens, volgens mij houdt zij er echt van!’, zei hij met een gejaagde stem.
‘Oh ja?’, zei de jongen die tussen haar benen zat droog en keek op. De derde jongen kwam met zijn hoofd naast dat van haar zitten.
‘Jezus, je vindt het lekker hè?’, zei hij zacht. ‘Je vindt het echt lekker. Ik wil je neuken, wij allemaal willen je neuken. Moet je jezelf nou eens zien, nog geiler dan wij!’
‘Ooh ja, ik ben zo heet, zo opgewonden’, murmelde zij terwijl ze de lul uit haar mond haalde en de staaf als een lolly aflikte.
Vanuit haar ooghoeken zag Mireille dat de rest van het groepje om hen heen was komen te staan. Het tilde haar op, en voer haar weg naar de hoogste toppen van haar genot.
‘Raak het aan, raak mijn kutje aan. Zachtjes, daar ja… Oeh ja, daar… Aaah, mhmmm… Ben je mij ook nog aan het likken?!!!’
De jongen die in haar oor had gefluisterd vingerde haar. Het was nummer twee die haar likte. Omdat zijn vriend nu met zijn handen bovenaan het spleetje bezig was, moest hij zich wel meer naar onderen. Mireille rilde, ze voelde de tong over het stukje tussen haar vagina en haar aarsje glijden. Maar ze schaamde zich niet meer. Als-ie het vies vond, zou hij wel stoppen, dacht ze. Ze spreidde zo wijd mogelijk haar benen om beide heren de ruimte te geven.
Mireille merkte dat er meer handen haar lijf betastten. Mijn god, die anderen komen er ook bij!, flitste het door haar heen. Ze werd er opgewonden van, dat meer mensen eraan mee deden.
Twee vingers drongen haar kutje binnen. Het werd haar teveel. De warmte in haar onderbuik zwol op tot ondraaglijke proporties. Ze klauwde in de rondte, greep zich vast aan de leuning en aan de jongen die naast haar stond, en liet haar lichaam de vrij loop. Haar hoogtepunt groeide.
Boven haar verdrongen de jonge gezichten zich, zelfs de nachtelijke hemel was niet meer te zien. Het was een van de meisje die met haar vingers in haar zat!
‘Ooh mijn god!!!’, steunde ze luid. ‘Ik ga komen, ik ga komen…!!!’
Mireille was zich er nog net van bewust dat de groep harder en sneller in en op haar bewoog, daarna viel ze in het zalige niets van een alleseisend orgasme.
De meisjes keken gefascineerd toe, bijna alle jongens haalden hun stijve pik tevoorschijn. Voorvochtspetters glinsterden in het licht van maan en sterren.
Mireille had van dit alles niets meegemaakt. Schokkend kwam ze bij haar positieven. Een van de gasten kwam klaar, zuchtend en steunend. De jonge vrouw keek en zag een dikke fluim stevig jong zaad uit een dikke pik schieten. Het viel op haar lichaam. Een andere jongen orgasmeerde, en nog één en een vierde. Dit is nog lang niet voorbij, bedacht ze zich geilig.

Ze ontspande haar greep op de jongen en keek het stelletje aan, één voor één. Van de drie jongens die begonnen waren, was er één klaargekomen, de andere twee betastten haar lijf nog. Het andere meisje betastte haar kut, nee, bestudeerde het meer. Ondanks het duister zag Mireille een dikke blos op dier wangen.
Uit de groep werd gezegd: ‘Kom, ga eens staan. We hebben lang genoeg op je gewacht!’. Het lefgozertje trok haar overeind. Mireille liet het met zich gebeuren. Zij was in de ban van hun opwinding en had zich eraan overgegeven. De jongen draaide haar om. Hij duwde tegen haar rug, zodat ze gebogen kwam te staan. Haar adem stokte, ze voelde van achteren zijn pik tegen haar schaamvlees.
Uit de verte klonken de pompende geluiden van een diesellocomotief. Nachtwerkende NS’ers, wist ze.
Met de kracht van de locomotief gleed de harde, vreemde pik bij haar naar binnen.
Ooh, zonder condoom!, schoot het door haar heen. Mireille was echter niet bij machte er iets tegen te doen. Dieper en dieper drong de vreemde, onbeschermde warme pik in haar lichaam. Ze hield zich aan het bankje vast, met één hand. Met de andere raakte ze een andere jongen. Deze legde snel zijn pik erin. ‘Trekken, ik wil dat je me trekt’, zei hij hees. Op dat moment begon de neuker haar wild te pompen, op het ritme van de dichterbij komende werktrein.
Oooh jee, ik word geneukt! Ooh ja, neem me, neuk me!, dacht ze en ze keek geil en hulpeloos tegelijk naar de rest van de groep, waarvan er nog steeds een paar aan het trekken waren. Ze hing nu werkelijk aan de rugleuning van het bankje.
De anderen wisten van geiligheid niet waar ze haar moesten aanraken.
Een pik werd in haar mondje gestopt, een vinger priemde in haar kontgaatje, van de zijkant, omdat de neuker al zijn ruimte opeiste. Handen die haar borsten betastten, en langs de binnenkant van haar dijen gleden. En af en toe klonk het zuchten van een jonge man, en voelde ze iets kleverigs tegen haar naakte, onbeschermde huid.

De geluiden van de dieselloc kwamen dichterbij. Andere mensen zouden dit gaan zien!, realiseerde ze zich in een geil en helder moment. ‘Snel, spuit in haar voordat ze het kunnen zien’, siste een meisjesstem in de groep.
‘Jezus, laat je Rob zomaar in haar klaarkomen?!’, hoorde Mireille een jongen vragen.
‘Ze heeft er zelf om gevraagd. Het is een hoer, ze verdient niet beter. Ik wil juist dat-ie haar neukt, ze is een hoer’, zei het meisje met een groeiende trilling in haar stem. Mireille begreep dat het meisje de vriendin was van de jongen die haar neukte. Ze werd gek van opwinding.
Al haar vaginale spieren ontspanden zich helemaal, om zich vervolgens krampachtig om de harder wordende pik te klemmen. En nog eens, en nog eens, en nog eens. Ze voelde het vocht nu werkelijk uit haar lopen, zo nat was ze.
De prikkelingen in haar onderlijf waren hetzelfde als klaarkomen tijdens het masturberen. Maar nu wist ze dat haar volgend hoogtepunt nog een lange weg te gaan had.
De jongen die haar neukte liet een machteloos gekreun horen en begon harder te pompen. Met de pik die ze trok en pijpte neukte zij zichzelf in hetzelfde tempo in haar mond. De rest kreeg ‘slechts’ haar keiharde tepels, haar lijf met kippenvel en haar algehele overgave. Maar dat was meer dan genoeg. Als razenden trokken ze aan hun pikken, en de meisjes vingerden zich achter hun losgeknoopte broeken. Het was een orgie van sexgeweld, begonnen door een nymfomane, en opgepakt door 16, 17-jarigen.
De werktrein kwam met veel pompend kabaal aan de andere kant het stationnetje binnen. Aan het geluid te merken zou hij niet stoppen, en dus langs hen rijden!

‘Snel!’, gilde het meisje, ‘spuit!’. De neukende jongen stootte een krachtterm uit. Hij neukte haar nu zo hard, dat er van de pijperij van de andere jongen niets meer terecht kwam. Ook deze was begonnen aan een waanzinnige masturbeerpartij.
Mireille voelde nagels in haar billen dringen. Handen die knepen met een groeiende kracht die gelijk moest zijn aan opkomende orgasmen. De loc begon ineens te remmen, pompend, alsof er een noodstop werd gemaakt. Een heidens kabaal brak los.
De pik in haar zwol tot het uiterste. Het pompen werd ongecontroleerder, leek in hetzelfde ritme te komen als de remmende diesellocomotief. Iemand hief een lang aaneengerekt gekreun aan.
Met een dierlijk gekreun verloor de man zijn zaad in haar. Ze voelde sperma tegen haar middel spatten en de jongen voor haar spoot recht in haar gezicht. Boven, voor en naast haar hoorde Mireille bevrijdend gekreun. Net op tijd, de zware diesel kwam stotend met een afgrijselijk kabaal tot stilstand. Zaad regende op haar lichaam, en jonge mensen die boven het machinaal geweld uitkreunden.

Mireille genoot.

‘Hé! Wat moet dat daar?!!’, schalde een basstem door de ineens ijselijk stille nacht.

Zware schoenen sprongen op het perron, en kwamen snel dichterbij. Plots zag Mireille de sterren weer. De jongeren stoven weg, sprongen over het hek en duikelden het talud af.
‘Klootzakken!’, schreeuwde de NS’er hen na, en bezorgd boog hij zich over de aangerande jonge vrouw.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 1 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *