Partnerruil op je achttiende…

5
(2)

Er zijn zoveel geheimen waar je nergens over leest of hoort. Niet zozeer dat het taboes zijn, maar meer onderwerpen waarvan iedereen denkt dat het zeldzaam is. Dat zij de enigen zijn die het meemaken. Paardrijden bijvoorbeeld. Voor veel vrouwen is dat heel erotisch; zo’n warm lichaam tussen hun benen. Of een vagina-spoeling. Niet dat dat zo geil is, maar de meeste mannen weten eenvoudigweg niet hoe zoiets in z’n werk gaat.
Lichamelijke ontdekkingstochten tussen familieleden is ook zo’n voorbeeld. Nee, ik doel niet op incest. En ook niet op aanranding, of wat dan ook. Ik bedoel gewenste ervaringen; neef en nicht, en neven en nichten onderling. Wat is dat toch? Waarom bestaan veel van de vroegste ervaringen uit contacten met evenoude familieleden uit de tweede lijn?
Juist de familieband geeft een veilig gevoel. Dat het allemaal niet zo serieus is als met ‘die ene van school’ waar je razend verliefd op bent. Je denkt er niet eens aan dat het wat met je neef of nicht kan worden. Bovendien is er herkenning. Vaak lijken familieleden ook op elkaar. Hebben eenzelfde soort leven. Waardoor ze bijvoorbeeld hetzelfde ruiken (waar je je niet direct bewust van bent), of min of meer reageren zoals de ander.
Dat onschuldige, dat minder serieuze karakter van de ervaringen zorgt ervoor dat het na een bepaalde leeftijd stopt. Omdat ervaringen met een echte vriend(in) veel spannender zijn, meer ‘bijzonder’. Veel onderzoekers van de menselijke geest beweren dat dergelijke interfamiliale contacten heel normaal zijn, natuurlijk zelfs. Zelf denk ik er ook zo over. Ik moet wel, met de geschiedenis die ik heb…
Maar waarom dit gedoceer? Wel, het is een opmaat voor wat nu volgt. Een verhaal van Imke, uit Hoogstraaten, Vlaanderen.

Door de jaren waren Imke en Babette goede vriendinnen van elkaar geworden. Hun moeders waren zussen, en heel close bovendien. Zozeer zelfs, dat toen jaren geleden Babette’s ouders uit elkaar gingen, het meisje drie maanden bij Imke kwam logeren. De ontdekspelletjes begonnen toen echt, en zijn daarna niet meer opgehouden.
Vrijwel tegelijkertijd kregen de nichtjes een vriendje, en vrijwel tegelijkertijd ‘verloren ze hun maagdelijkheid’ zoals dat zo mooi heet. Toeval? Welnee, die twee hitsten elkaar op. Over wat ze wel en wat ze niet durfden te doen… De maanden gingen, en ook de ‘eisen’ die ze aan de jongens stelden werden hoger. Totdat Imke een oudere man ontmoette, Peter. Deze was gepokt en gemazeld wat sex betreft. Een echte geilneef, noemde ze hem als ze er met Babette over sprak. Het contact werd daardoor tussen die twee iets minder. Gevolg was dat het nichtje meer tijd had om met haar andere vriendinnen uit te gaan. Peter en Imke hadden ongeveer een half jaar iets met elkaar, toen Babette haar Richard tegen het lijf liep. Vrijwel letterlijk, want het was in het zwembad. Daar raakten ze elkaar ook voor het eerst aan, in de kleedhokjes. Richard was een leuke jongen. Even oud als zij, niet zo ervaren in sex, maar wel vreselijk nieuwsgierig. Al snel nam het meisje weer contact op met haar nicht. Om haar steeds verdergaande ervaringen met Richard te delen. Imke was verrukt, eindelijk kon ze weer op gelijke voet met haar nichtje praten over het onderwerp dat hen altijd zo aansprak. Al snel bleek dat Imke en Peter een behoorlijke voorsprong hadden. Echter, Richard en Babette leerden snel door het contact dat de meisjes regelmatig hadden.
Op een gegeven moment was het zover; ze vonden dat er niets meer was dat ze elkaar konden leren. ‘Waarom doen we dan niet eens iets met z’n vieren?’, opperde Peter. Imke briefde dat door aan haar nicht, die het op haar beurt weer met Richard besprak.
Nog geen week later zaten ze bij elkaar. Zenuwachtig, vooral Richard, maar zeker zo opgewonden. Peter nam het voortouw; hij had zoiets al eerder meegemaakt in een ver en grijs verleden.
‘We moeten ons zeker niet haasten. Ik ben zelf ook hartstikke nerveus’, begon hij diplomatiek nadat het onderwerp samen sex’en voor de eerste keer was aangeroerd. ‘Kom, laten wij eerst maar eens wat te drinken nemen’. De meiden konden Richard’s bevrijdend gezucht horen. En ze namen er nog één, en nog één. Na het derde drankje bracht Peter voorzichtig het onderwerp naar voren waar ze die avond voor kwamen.
‘Zeg Imk, laat nou eens zien wat je zoal met je nichtje deed vroeger… Nu we toch bij elkaar zijn, wil ik dat weleens zien’.
Hij zette een zwoel plaatje op en dimde de lichten. Richard’s rode wangen staken schrik af boven het zachte licht van de kaarsen die op het dressoir stonden. ‘Zullen we?’, vroeg Babette giechelend. Vreemd genoeg was zij de happigste van de meiden. Waarschijnlijk omdat zij iets te bewijzen heeft voor die Peter, dacht Richard met een weeïg gevoel in zijn buik. Imke en Babette stonden midden in de kamer. Slepend, op de melodie van de muziek, ontdeden zij elkaar van hun kleren. Peter keek bewonderend toe. Af en toe vloekte hij zachtjes van verrukking, maar duidelijk hoorbaar, dat de meiden van die goddelijke lichamen hadden. Richard had het beduidend moeilijker om zijn opwinding te bedwingen. De rieten stoel waarop hij zat, kraakte onophoudelijk. En zijn versnelde ademhaling verstoorde zelfs het muziekje.
Zachtjes raakten de meiden elkaar aan. Ze voerden vrijwel precies dezelfde handelingen bij elkaar uit. Ze lieten hun vingers vanaf hun hals, via de borsten naar hun onderbuik glijden. Daar legden zij hun handpalm erbij, op de venusheuvel van de ander.
‘Mhmmm, wat heb jij een lekker muisje’, fluisterde Babette. Ze tokkelde met haar ring- en middelvinger op de geschoren schaamlippen van haar nichtje. Peter kreunde zachtjes. Hij had al vaak gehoord over de avonturen van de meiden, maar nu was het de eerste keer dat hij getuige mocht zijn van hun intimiteit. Richard dacht dat hij gek werd, het riet zuchtte onder zijn gewiebel.
Imke gooide haar hoofd achterover en genoot van de aanrakingen. Al staand kantelde zij haar bekken iets. Niet alleen kon haar nichtje er zo beter bij, ook kregen de mannen een beter zicht op de dingen die de ene achttienjarige bij de andere deed.
Babette boog zich voorover en kuste haar nichtje teder in de hals. ‘Ooh ja’, kreunde deze en perste haar schaamstreek tegen die van Babette. Ze bracht haar hoofd terug in de rechtstandige positie, waarop ze meteen werd opgewacht door Babette die haar op een gulzige tongzoen trakteerde. Richard hield het nu helemaal niet meer. Met een kreet sprong hij uit zijn stoel. Zonder verder wat te zeggen, begon hij achter de meiden zenuwachtig te ijsberen. Geen moment hield hij zijn ogen van het hevig kussende tweetal.
Zowel Babette als Imke deden het erom. Hun borsten, met de stijf geworden tepels, wreven tegen elkaar aan. Langzaam, intens en plagend schuurde het stevige en gevoelige vlees tegen elkaar.
‘Moet je eens kijken’, hijgde Imke. Ze zei het tegen haar nicht, maar het was natuurlijk voor beide heren bedoeld. Ze haalde met een vinger wat vocht tussen haar gezwollen schaamlippen, en smeerde dat op haar eigen tepel. Vrijwel direct daarna bracht ze het vrouwengeil over op Babette’s tepel. Het was nu Peter die een kreet slaakte van opwinding. Hierdoor aangemoedigd deed Babette hetzelfde. ‘Ooh lieve heer, zo meteen gaat u mijn vrouwtje ook nog staan likken zeker?!’, riep Richard in opperste geilheid uit. De meiden keken hem allebei aan. Zwoel, zacht en met geloken ogen. Om vervolgens hun blikken weer naar elkaar toe te draaien. Imke gaf haar nicht nog een geile tongzoen, en zakte naar beneden. Babette werd overal gekust en gestreeld. Vooral het kleine naveltje werd stevig bevochtigd door haar snelle tongetje. Het was duidelijk: dit deed ze slechts om te laten zien hoe ze van plan was het kutje van haar nicht te likken. Peter stond ook op en ging vlak voor het vrijende vrouwenpaar staan om het nog beter te kunnen bekijken.
Babette ondersteunde zich met beide armen naar achteren gestrekt op de eettafel, en ging op de toppen van haar tenen staan. Imke zat inmiddels op haar knieën en rekte met één hand het kutje van haar nichtje op. Met de andere spreidde ze de schaamlippen. Babette keek toe hoe Imke’s hoofd steeds dichter bij haar kutje kwam. Nog voordat het naar buiten gestoken en geoefende tongetje het zachte, natte vlees raakte, kermde ze luid en aanmoedigend. Toen raakte de vochtige tong het kutje. Babette kronkelde met haar bovenlichaam. Haar haren bewogen wild heen en weer, en streelden haar rug.
Richard werd doorsneden door een steek van opwinding en iets anders. Was het jaloezie? Hij wist dat zijn vrouwtje een heel intieme relatie had met haar nichtje. En hoewel hij dat niet kon begrijpen, zag hij wel in dat dat iets van haar was. En nu, en nu zag hij haar genieten. Genieten van de tong van datzelfde nichtje dat Babette, zijn Babette, liefhad. Richard viel op zijn knieën, naast Imke. Hij keek toe hoe ze het voor hem bekende zachte vlees liefkoosde. Imke draaide even haar hoofd naar hem toe, ze lachte. ‘Mooi hè?’, zei ze zacht. Op dat moment was de jonge knaap gewonnen. Hij streelde Imke’s lange bruine haar. ‘Heel erg mooi, en jij doet het ook heel erg mooi’, zei hij met ontzag in zijn stem. Imke knorde tevreden en ging verder met haar werk.
Van bovenaf had Babette alles gezien. Nooit eerder had ze zo’n geluk ervaren als op dat moment. Haar vriendje accepteerde alles wat er was tussen Imke en haarzelf! Ze probeerde beiden tegelijk aan te raken, door beider haren te kroelen. Maar een felle genotscheut deed haar evenwicht verliezen, en ze tuimelde achterover, haar benen wijdgespreid, met haar rug op de tafel.
Achter hen hoorde het drietal Peter lachen. ‘Tjonge’, grapte hij, ‘ik wist niet dat jullie jonkies zo sentimenteel konden zijn. Jullie zijn alle drie heel bijzonder. Kom, laten we naar boven gaan. Ik heb er echt zin in gekregen, in alle drie’.
Een zoete kramp trok door Babette’s onderlijf. Dat had ze niet verwacht, dat de man zo kordaat kon zijn. En dat ze daar zoveel bij voelde. Als drie makke schapen lieten zij zich naar boven dirigeren, en Babette’s kutje droop van de gedachte alleen al…
Op de trap wisselde Babette een blik van verstandhouding uit met Imke. Deze knikte en zei: ‘Hij is goed hè?! Ik ben stapel op hem, maar de jouwe mag er ook best wel wezen hoor. Hij is lief, en knap ook!’ Richard pikte van dit alles niets op. Hij liep als laatste naar boven, als geobsedeerd kijkend naar de zwoel bewegende kontjes van de twee nichtjes. En ooh, wat wilde hij ze graag aanraken! Zou hij het doen? Durfde hij het nog wel? Nu hij wist wat er werkelijk speelde tussen zijn vriendin en dier nichtje…? In een flits realiseerde hij zich Peter’s opstelling. Het doortastende ervan, zonder schroom, precies handelend volgens zijn wil.
Er geen twijfel over laten bestaan, dacht de jongen, dat is dé manier. En nog vóór ze de slaapkamer betraden, betastte de jongen de meisjes. Ferm, bijna allesomvattend. Vrijwel tegelijk keken ze naar achteren en naar elkaar. Ze lachten wulps. Yes!, dacht de knaap, zie je nou wel!
Peter kleedde zich uit en ging op het bed liggen. ‘Nou dames, alles leuk en wel, maar nu is het tijd voor het echte werk. Ik wil dat jullie allebei mij weer hard maken. Daar zijn jullie zelf ook bij gebaat. Hoe je het doet, hoe je het doet, als-ie maar weer staat’. Richard luisterde met bewondering naar de dertiger.
Babette en Imke stonden naast het bed en giechelden als een stel schoolmeisjes. Aarzelend betastte Imke het mannenlijf. Haar ranke handje streelde zijn stevige mannentorso, draaide rondjes om zijn tepel, en gleed zoet en verleidelijk naar zijn onderbuik. Eigenlijk was hiermee de opdracht al vervuld. Duidelijk zichtbaar werd Peter’s pik kloppend harder. Richard hoorde Babette zuchten. Ze zakte door haar knieën en concentreerde de bewegingen van allebei haar handen nu op de schaamstreek van de oudere man. Ook Imke was door haar knieën gegaan en likte en zoog de tepels van haar eigen vent.
Babette nam Peter’s ballen in haar handen en speelde ermee. Zachtjes kraste ze met haar nagels onder zijn pik, omvatte hem af en toe helemaal. Ze kneep erin. Een flinke klodder helder voorvocht kwam uit het pisgat zetten.
‘Mhmmm, dat is nog eens een lekkere druppel’, hijgde het meisje. ‘Mag ik hem eraf likken Imk?’ ‘Aan jou de eer nichtje, aan jou de eer’, kirde Imke. Haar vent stond op het punt gepijpt te worden door haar nichtje. Het was de eerste keer dat ze hem zou delen met Babette.
Het meisje bewoog met haar hoofd in de richting van de penis. Ze bevochtigde haar lippen en haalde ze een beetje van elkaar. Hoewel ze haar lippen maar een beetje van elkaar had gehaald, gleed de pik erin als een warm mes door een pak boter. Vrijwel meteen begon Babette te zuigen en de eikel met haar tong te beroeren. Peter had niet gerekend op deze plotse actie. Zijn onderlijf krampte en hij stootte ongecontroleerd naar boven. ‘Jaaah!’, kermde hij. Al hun ogen waren gericht op Babette’s mond, die ineens het volle formaat te verduren kreeg. Maar uit niets bleek dat het ongemakkelijk was voor de mooie, jonge vrouw. Ze pakte de pik bij de stam en lebberde de opgewonden stengel van boven tot onder af. Even haalde ze hem uit haar mond. ‘Kom, help me’, steunde ze tegen haar nichtje. ‘Ik wil graag dat wij hem allebei pijpen’.
Imke liet dat zich geen tweede keer zeggen. Binnen een mum van tijd waren ook haar handen en mond met Peter’s pik bezig. De nichtjes pijpten de dertiger om en om, mengden beider speeksel, en proefden zijn voorvocht.
Even was Richard uit het veld geslagen. Het leek wel of niemand meer acht op hem had geslagen. Maar hij was zijn ervaring op de trap niet vergeten. Hij besloot gewoon te doen waar hij zin in had. Als het niet goed was, dan merkte hij dat wel. De jongen kleedde zich helemaal uit en ging op zijn knieën achter Imke zitten. Hij nam zijn niet al te kleine pik in zijn hand en wreef die van achteren over en tegen Imke’s lekkere plekjes. Het meisje keek niet om, maar kreunde des te meer. Hierdoor aangemoedigd liet de knaap zich helemaal gaan. Steeds dichter leidde hij zijn eikel tot bij de opening. Maar iedere keer haalde hij net op tijd terug. Bijna als vanzelf, dierlijk meer, holde Imke haar rug en schoof haar knieën nog meer van elkaar. Met haar veranderende houding opende ze haar kutje voor hem! Nou zal je het weten ook, dacht de jongen zelfverzekerd.
Hij pakte met zijn vrije hand haar taille beet, en hervatte zijn plagende gewrijf. Maar nu ging de jongen all the way. De eerste twee, drie keer gleed alleen zijn eikel in haar vagina, maar de vierde keer drukte hij door. Imke’s adem stokte. Ook haar pijpende bewegingen kwamen tot stilstand.
Peter merkte dat er wat aan de hand was, en richtte zijn hoofd op. ‘Ooh allemachtig!’, kermde hij uit, ‘Je wordt zo maar geneukt!’ ‘Ooh ja, hij neemt me, van achteren…. ah ja!’, antwoordde Imke kermend. Richard had inmiddels zijn pik helemaal in het meisje gedrukt. Hij bewoog met zijn onderbuik tegen haar kontje. De diep in haar priemende penis maakte het voor haar onmogelijk nog te kunnen pijpen.
‘Oké, tijd voor wat anders’, zei Peter. Hij draaide zich op zijn knieën en trok Babette op het bed. ‘Misschien zouden jullie ernaast kunnen liggen’, suggereerde hij. ‘Goed idee’, antwoordde Richard monter. Hij pakte de steeds harder kreunende Imke bij haar billen en duwde haar zó dat ze wel moést staan. Nog dieper priemde de pik in haar onderlichaam, en Richard duwde haar op het bed. Imke kroop op haar knieën, stak haar kontje nog maar weer eens naar achteren en smeekte om genomen te worden. Vrijwel meteen gaf de jongen hieraan gehoor.
Naast hen waren Babette en Peter inmiddels al begonnen. Het meisje had haar benen helemaal gespreid en haar bekken naar boven toe gekanteld. Peter steunde op zijn gestrekte armen en stootte diep en krachtig naar beneden. Hij was groot, misschien iets te groot. Maar dat beetje pijn vergrootte haar genot alleen maar. Vooral omdat ze het kon hebben, wilde hebben zelfs. De stotende bewegingen van de mannen liepen aanvankelijk niet helemaal synchroon, het bed schudde in een antiritme. Maar al snel kregen ze het te pakken. Toen keken ze naar elkaar. Imke en Babette ook. Ze werden er nog eens extra geil van; bij het zien van elkaars overgave aan de nemende bewegingen. Babette streelde Imke’s onderlijf, en haar nichtje deed hetzelfde. ‘Ooh mijn God!’, stiette Peter uit toen hij zag wat de meiden bij elkaar deden. ‘Ik moet komen!’ Hierdoor aangemoedigd begonnen Imke en Babette elkaars klitjes sneller te masseren. Ook Richard’s neukende activiteiten werden ongecontroleerder.
En wat nooit gebeurt, gebeurde nu wel: ze kwamen vrijwel tegelijkertijd klaar. Ieder op zijn eigen manier. Het kamertje was te klein voor de geluiden en de spanning die ze met z’n allen produceerde. Het bed leek wel een waterbed, zo schokte het. Peter haalde zijn spuitende pik uit Babette’s krampende kut en spoot zowel over haar, als over Imke heen. Richard, rood aangelopen, loosde zijn sperma diep in Imke’s lichaam. Het meisje sloeg op de golven van haar genot wild met haar hoofd heen en weer. Ze kon nergens heen. Het bed, Richard’s omklemming van haar middel, en zijn drukkende kracht tegen haar kontje hielden haar waar ze was. Ze klauwde in het matras.
Trillend viel de knaap naar achteren. Zijn nog halfstijve, en flink besmeurde pik bengelde hulpeloos aan zijn lichaam. Babette was inmiddels tot rust gekomen. Ze betastte zichzelf nog wat om het wegglijdend hoogtepunt lekkerder te maken. De jongen viel naast haar. Zonder er verder nog over te denken nam ze zijn pik in zijn mond en zoog het laatste sperma eruit. De kamer rook naar sex, sex en nog eens sex.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *