Afscheid 1

4
(6)

Waarschuwing & belangrijke mededeling vooraf!!
* Dit verhaal is volledig fictief geschreven door de schrijver. Verkrachting, sex met minderjarige of sex met dieren is ten strengste verboden en strafbaar volgens de wet. Ook het bezit van porno met minderjarigen is strafbaar volgens de wet! Het verhaal kan door sommige als zeer extreem of schokkend worden ervaren. De lezer dient zich goed te realiseren dat dit een fictief verhaal is!

Met rode wangetjes van opwinding liep ik alleen Schiphol. Ik ging naar de Verenigde Staten, naar Hollywood. Een droomcarrière moest voor mij zijn weggelegd. Ik werd niet weggebracht, dat wilde ik ook niet. Ik wilde alles zelf doen. Trouwens, wie had mij weg moeten brengen. Niemand die mij zou missen. We stapten in. Natuurlijk zat ik in economy class, maar wist ik beter? Fantastisch was het!
Het was niet druk. Ik zat in de middelste rij, in mijn eentje. ‘Wil je bij het raampje zitten?’, vroeg een aardige mannenstem toen we taxieden om op te stijgen. Nou, dat wilde ik wel. De take off was groots. De man greep zijn kans en wij begonnen een leuk gesprek. Hij heette Hans, was getrouwd, had één kind en ging naar Los Angeles om een opleiding te doen. Een paar uur later ging ik slapen in mijn eigen rij. Even later werd ik wakker omdat er iemand in mijn rij kwam liggen. Het was Hans. ‘Ja sorry, ik kan niet slapen bij het raam’. Zonder dat ik verder wat zei, legde hij zijn hoofd op mijn buik. Hij gebruikte mij als kussen! Hij draaide er zachtjes op. Ik vond het wel spannend. Langzaam duwde ik met mijn buik zijn hoofd omhoog. Ik zorgde ervoor dat hij mijn stijf wordende pik niet zou voelen. En hij, hij duwde terug! Ooh, het was zo geil…

Zonder verder een woord te zeggen knoopte hij mijn broek los en schoof mijn boxer naar beneden. Hij begon mij te pijpen, zomaar! Hij nam mijn pik in zijn mond! Het was echt ongelooflijk geil. Ik moest een kreetje onderdrukken. Ik bewoog mijn pik keer op keer in zijn mond. We moesten heel zacht doen, en het was niet druk, maar ik kan nu nog steeds niet geloven dat niemand wat in de gaten had. Ik beet mijn lip stuk toen ik klaarkwam. Ik schokte en spoot mijn zaad in twee krachtige stralen tegen zijn gezicht. Hij probeerde wat op te vangen en te slikken. Het was gewoon niet normaal meer. Toen kroop hij over mijn lichaam naar mijn hoofd. Hij fluisterde in mijn oor: ‘Ik wil je…’ Ik smolt. Wat bedoelde hij? Dat hij mij zoals echte homo’s in mijn kontje wilde neuken? Dat kon toch niet waar zijn?! Mijn buik vlamde, mijn hart bonsde tegen mijn slapen. En ik liet het met mij gebeuren. Hij wriemelde wat aan zijn broek en draaide mij tegelijkertijd op mijn buik. Mijn hoofd hing naar beneden, mijn ene knie steunde op de grond. Het geluid van snurkende mensen door de continu brommende motoren zal ik nooit meer vergeten. Hij smeerde iets op en in mijn kontje. Ik beet in zo’n vliegtuigkussentje en smoorde mijzelf daarin. Toen voelde ik hem naar binnen glijden. Gevuld werd ik, mijn jongenskut nam van binnen de tegengestelde vorm aan van zijn eikel en zijn hete, dampende stam.

Met korte ingehouden stootjes maakte Hans zich in mij klaar. Zijn nagels drongen in mijn billen en zijn hoofd duwde hij in mijn nek. Het zaad drong in mij, ik werd besmeurd van binnen. Ik rilde en probeerde mijn knellende en om ontlasting vragende pik te pakken. Maar Hans draaide mij om, wrong zichzelf op zijn knieën tussen de onze stoelen en de rij voor ons en nam mijn pik weer in zijn mond. In het vage schemer zag ik nog steeds mijn sperma op zijn gezicht, opgedroogd weliswaar. ‘Nu wil ik je proeven’, las ik meer zijn lippen dan dat ik hoorde wat eruit kwam. En hij pijpte mij klaar. Ik klemde zo goed als kwaad dit ging mijn benen om zijn nek. Mijn handen grepen zijn achterhoofd en ik duwde mijn schokkende pik diep in zijn keel. Ik loosde alles wat ik nog had in hem. Ik hield van hem. Ik was homo, wist ik nu.
Na wat gevreeën te hebben viel ik in slaap. Net voor de landing werd ik wakker. Ik lag alleen. In de rij naast me zat Hans. Hij glimlachte vriendelijk, maar niets wees erop dat hij mij genomen had. Ik was verward. Dat werd wel wat anders toen ik op Los Angeles Airport liep: zijn uitstromend zaad bevochtigde zichtbaar mijn broek!
‘Welcome in America sir’, zei de customs officer. Ik murmelde wat terug en overhandigde mijn paspoort. Maar het was niet genoeg. Ik had eveneens een declaratieformulier moeten overhandigen en een verklaring dat ik slechts op vakantie was. Met mijn jasje voor mijn billen werd ik geïrriteerd. Dat moet je dus nooit doen met die Amerikaanse bureaucraten. Douaniers kunnen nog veel geïrriteerde doen, zo bleek. Ik werd meegenomen naar een kamertje zonder ramen en moest daar mijn papiertjes invullen. Ook deden ze wat schamper over mijn nationaliteit. Nederlanders worden daar geassocieerd met drugs en drugs alleen, zo bleek achteraf…

Ze lieten mij wachten en ik begon te ijsberen. Ik durfde natuurlijk niet naar buiten te gaan. Uiteindelijk stond ik nog steeds aan de verkeerde kant van de grens. Ineens kwam er een grote neger uit de deur waarvan ik aanvankelijk dacht dat het een kast was. Ik schrok me dood, maar zag meteen dat ook hij een uniform droeg. Tevergeefs trachtte ik mijn jas weer voor mijn kontje te hangen. Hij grijnsde, zijn prachtige rechte tanden blonken colgate-wit in het vale TL-licht. Hij trok me mee, diezelfde deur door. Hoewel het licht daar uit was, kon ik zien dat hier wel ramen zaten. Binnen een mum van tijd was de luxaflex dicht. Ik dacht dat ik zou worden verhoord, vroeg er ook naar, maar de man lachte slechts.

Hij liep op mij af, tastte naar mijn broek en in één ruk trok hij hem naar beneden. De man nam mij, ik was totaal sprakeloos. Nog niet droog van mijn vliegtuigavontuur werd ik verkracht door een neger met een behoorlijke pik. Iemand waarvan ik dacht dat het een douanier was. Nog geeneens een uur in The States, en ik werd al gebruikt. Iets dat ik vreesde, maar waar ik ook stilletjes op hoopte dat zulke avonturen zouden gebeuren. Het was gewoon te grof om waar te zijn, maar al neukend dwong hij mij naar de tafel alwaar ik op mijn buik werd geduwd. Ik huilde van ontzetting, maar mijn pik rees. Tot overmaat van ramp zag de geüniformeerde man dat allemaal en neukte er nog harder op los. Steeds intensiever drong hij in mij. Toen gingen zijn bewegingen over in een spastisch schokken. Met de zware bas negers eigen, bromde hij een verwensing en spoot. Een nieuwe lading zaad in nog geen twaalf uur tijd. Zonder dat ik zelfs mijn pik hoefde aan te raken, kwam ik ook. Het was geen echt hoogtepunt, meer een noodzakelijke ontlading. Het sperma droop op de grond. Rillend bleef ik zo even liggen. Het was plots angstig stil in het kamertje. Opeens ging de deur open en werd het licht aangedaan. Verschrikt door het geweld waarmee dit allemaal gepaard ging, draaide ik mij om. Ik keek in de verbaasde ogen van de douanier die mij staande had gehouden. Achter hem stond een bij de slapen ietwat grijzende man in een wat leek nog interessanter uniform. Mijn hersens werkten op topsnelheid. Van de grote donkere jongen was niets meer te bekennen, op zijn zaad in mijn kontje na dan. Dit was stront aan de knikker. ‘Wat is hier gebeurd!’, riep de eerste officiele Amerikaan die ik in land tegen was gekomen uit. In tegenstelling tot zijn eerdere spraak kwam het uit zijn strot op een manier die ik alleen kende van Starsky & Hutch. Er was hier echt stront aan de knikker. ‘I am raped’, snotterde ik…
WORDT VERVOLGD

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 6

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *