Fist for your right!

0
(0)

Sophie was een zangeres, en niet zo’n slechte ook. Haar artiestenbestaan begon in de club waar ze als danseres werkte. In het verleden hebben heel wat mannen recht in haar uitgerekte pruim mogen kijken; masturbatie en fistfucking waren haar specialiteiten. Op een goede avond echter bleef de hoofdact van die avond, zonder af te zeggen, weg. De clubeigenaar was helemaal in de stress, hij had een naam op te houden. Vlak voor openingstijd bleek dat er niets geregeld meer kon worden. Spontaan bood Sophie aan ook de zangpartij voor haar rekening te nemen. Wat had ze immers te verliezen? Bovendien leek het zingen haar wel leuk. Haar baas ging akkoord; beter de afgang van een mooie, geile vrouw, dan de afgang van helemaal niets. Onbevangen, onbevreesd en zonder gene zong Sophie de sterren van de hemel. Dat zou wel even anders zijn geweest, als ze had geweten dat de grootste Nederlandse platenproducer in de zaal zat. Na de voorstelling kwam hij bij haar in de kleedkamer. Een week later vertrok ze; de manager had haar een platencontract aangeboden. Een contract, zoals ze dat noemen, dat Sophie niet kon weigeren. Geld, geld en nog eens geld; de veelbelovende zangeres werd erdoor overstelpt. Naast het zingen, hoefde ze slechts één ‘additionele activiteit’ te verrichten. Ja, die platenbazen kunnen dat mooi zeggen. Wellicht weet u dat al, maar de platenbusiness is een enorme handel. Het gaat de producers niet zozeer om de artiesten, maar meer om de winsten die ze maken. De plaatjes zelf, die worden gepromoot door de omroepen. Een vertegenwoordiger gaat met een zooi cd’tjes onder zijn of haar arm de discjockey’s langs; het ‘pluggen’. Echter, en nu komt het, waarom heet het Gooise Matras het Gooise Matras? Juist ja! De bazen van de discjockey’s (hoofdredacteuren en zo) die worden geplugd door de producers zelf en wel op een heel andere manier. Sophie was zo’n manier. Ze was de hoer voor een aantal van die omroepbonzen. Bang voor haar imago hoefde ze niet te zijn; de bobo’s keken wel uit. Als Sophie aan de schandpaal werd genageld, dan gingen zij automatisch mee; aan nog grotere spijkers wel te verstaan.

De laatste jaren verscheen er naast de platenmaatschappijen en de omroep een derde partij ten tonele; de belangenbehartigers van de artiesten. Begonnen op ideële grondslagen, verwerden ook zij al snel tot gelouterde spelers binnen de Gooise mafiapolitiek. Heuse spionagediensten werden opgezet om het beleid van de twee anderen een stap voor te zijn. Broze coalities werden gevormd om al snel, bij een winstgevender gelegenheid, als los zand uiteen te vallen. En temidden van al dit smerige geweld om de harde pegels waren artiesten als Sophie slechts speelballen voor de goed gevulde, hoge teelballen. Tot zover in het kort de wereld van de muziek die uit uw speakers komt.

Een wereld waar Sophie op den duur van ging walgen. Ze verlangde terug naar het eerlijke en overzichtelijke clubwerk. Ook daar was ze de hoer, maar dan ze tenminste nog de macht over de situatie en dus over zichzelf. Nu was ze slechts vlees dat voor een klus op pad werd gestuurd. Sophie wilde er dus uit stappen. Maar ach, toen ze hierover begon met haar platenbaas, liet hij haar duidelijk blijken dat dàt niet mogelijk was. Alles stond zwart op wit; ze mocht er pas uit als hij dat wilde. En de goede man had haar nog wel even nodig.

Ook haar contacten bij de andere twee organisaties liepen op niets uit. Een afspraak maken ging nog wel, maar als ze eenmaal binnen was, zaten de heren en dames meteen in haar kut. Tja, wie kan het hen kwalijk nemen? Dat waren ze gewend. Zeker bij Sophie, die ook wel Lady ‘all way in, one way out’ werd genoemd. Maar ons zangeresje liet het er niet bij zitten. Ze schakelde een goede bekende uit haar vorige leven in. En toevallig kon die goede bekende ook nog eens goed overweg met de verborgen camera. Sophie had haar baas ingefluisterd dat er weer een kerstplaat zou moeten worden uitgebracht. Al snel werd er een gemeenschappelijke sessie georganiseerd met als deelnemers: haar platenbaas Kenneth, Harry een invloedrijk persoon van de omroepen, en Lilly van de belangenorganisatie musici.

Kenneth en Sophie begroetten hun gasten. Vrijwel direct babbelde de platenbaas over zaken met Harry, zijn zakelijke tegenstrever. Lilly stond er, zoals altijd bij dergelijke bijeenkomsten, voor spek en bonen bij. Sophie schonk de drankjes in. Na een borreltje of drie werd Kenneth overmoedig: “Toe Soof, laat nog eens zien wat je kunt, hoe je inkomen is, whahwhaha”. “Het spel gaat beginnen”, dacht Sophie, “vooruit dan maar weer, voor de laatste keer!” De drie bobo’s gingen in een halve boog om haar heen staan en Sophie begon. Ze zette één van haar eigen, langzame, nummers op. Op de maat van de muziek en met de rug naar hen toe, trok de geile vrouw langzaam haar slipje uit. Golvend op haar eigen slepende stem, ging ze door haar knieën. Ze zorgde ervoor dat de toeschouwers een goed uitzicht hielden op haar bevallige kontje. Ademloos keken zij toe. Langzaam maar zeker bewoog ze haar hand in de richting van haar kontje, af en toe steels naar de twee heren en de ene dame kijkend. Sophie drukte drie van haar vingers in haar eigen reet en spreidde ze toen. Lilly zuchtte toen ze de hand in het kontje zag schuiven. “Oh, wat geil”, kirde ze en ook zij zakte door haar knieën om Sophie zo mogelijk te helpen bij haar act. “Ja, streel me maar”, moedigde Sophie haar belangenbehartigster aan, “streel me waar die kerels bij staan”. Dat liet Lilly zich geen tweede keer zeggen. Trillend gleed ze met één hand over het hoerevlees, terwijl ze met de andere zichzelf begon te helpen. Kenneth en Harry keken ondertussen ademloos toe. Achter hun gulpen begonnen de pikken zich al sterk af te tekenen.

“Kom jongens, doe mee”, moedigde Sophie hen aan terwijl ze steeds wilder met haar hand in haar poepdoosje begon te bewegen. Lilly had ondertussen ook haar broek en slipje uitgedaan en vingerde ongegeneerd, met haar benen wijd, zichzelf èn de aarsfistfuckende zangeres. Met haar duim poerde ze in de natte vagina. “Meer, ik wil er meer in”, kreunde Sophie en ze keek de heren aan. Met wijdopengesperde mond staarden ze naar het geile vrouwespel. Vrijwel tegelijk lieten zij de broeken zakken. Eveneens op hetzelfde moment begonnen ze aan hun eigen pik te sjorren. Sophie begreep dat ze geen helpende handen van de heren hoefde te verwachten, dus duwde ze haar onderlichaam naar boven. Lilly’s halve hand werd daardoor de neukspleet ingeduwd. De belangenbehartigster vatte de hint en gleed de vagina in. De mannen kreunden en trokken snel. Kenneth’s knieën knikten. “Jezus, ik ga al bijna spuiten”, stamelde hij. Sophie kwam daarop in actie en trok de heer omlaag. Lilly’s hand in haar kut meeslepend, richtte de zangeres zich op. Langzaam liet zij zich over haar baas zijn pik zakken. De vette neukpaal gleed er door het voorvocht gemakkelijk in. Sophie voelde de gespierde jongen steeds dieper haar darmen binnendringen. Ze sloot haar ogen en genoot. Genoot van de hand en de pik die letterlijk bezit namen van haar lichaam. Ze genoot van de macht. De macht die ze had om deze drie mensen helemaal gek te maken. Deze drie mensen die ze hiermee zou gaan straffen.

Ze pakte Lilly bij haar haren: “Sneller die hand, lesbische teef! Hoor je, je moet me ermee neuken, niet aaien!” Ze speelde het goed. Nu kon ze zien hoe ver ze zou kunnen gaan. Maar dat wist ze al snel genoeg. Nog tijdens de scheldkanonnade sloot Lilly haar ogen. Ze zwemelde bij de harde woorden en fluisterde zachtjes: “Oh jaah, behandel me zo. Oooh jaaah…” Daarbij vingerde ze zichzelf intens. Lilly genoot.

Harry had niet veel van dit alles meegekregen. Hij was te zeer met zijn eigen pik bezig. Maar toen hij zag dat de vrouwen wel heel intensief met elkaar in de weer waren, brak hij in. Hij hield zijn pik tegen Lilly’s mond. De neuklat tikte onrustig tegen haar lippen. Sophie keek ernaar en zag hoe de belangenbehartigster na enig aandringen de penis vol in de mond nam. Dit wond haar op. “Zoveel gretigheid! Die snol laat zich helemaal gaan, omdat die vent het wil”. Met diepe halen bewoog Lilly haar hoofd heen en weer. De ballen van de klootzak sloegen tegen haar kin. Telkens dieper, telkens sneller. Ze hapte en ze slikte; alleen omdat hij dat wilde. De anderen zagen dit ook. Zonder dat het werd gezegd, gaven ze vanaf dit moment zich helemaal over aan hun eigen geile genoegens, verlangens en fantasieën. Niet voor die anderen, maar de sex was van ieder voor zich.

Kenneth’s hoogtepunt was door de reet-actie uitgesteld. Het gevoel keerde echter terug en hij draaide Sophie op haar buik. Lilly’s hand glipte uit de vagina. Om en om likte ze haar eigen hand en Harry’s penis. Sophie zette zich schrap voor de komende stoten. Uit ervaring wist ze dat ze nu grandioos van achteren gepaald zou worden. En inderdaad, Kenneth begon met neuken, in de directste zin des woords. Met diepe, krachtige bewegingen haalde hij zijn ridder in en uit het zangeresse-onderlichaam. Het kontvlees trilde. Sophie’s haren vielen bij iedere stoot steeds oneleganter over haar gezicht. “Neuk me goed. Pak me, mhmmm, pak me als een beest”, kreunde ze. Harry dacht dat hij gek werd. Hij pakte de pik van zijn tegenstrever en drukte die in één beweging in haar anus. Zelf schoot hij vliegensvlug onder Sophie, die lachend toekeek. Haastig, opgewonden, leidde hij zijn pik in de zompige vleesgrot. Kenneth pompte gewoon door. In zijn tegenritme stootte Harry zijn leuter naar boven. Sophie werd als een lappenpop heen en weer gesmeten. Lilly probeerde haar te tongzoenen. De gretige tong glibberde langs de hoerewangetjes. Slechts af en toe wist Lilly raak te prikken. Dan ging het vingeren haar wat makkelijker af. Het hele geile gebeuren had Lilly vreselijk opgewonden. Ze was door de drie anderen gewoon buitenspel gezet! Ze kwam klaar. Intens, maar duidelijk hoorbaar kreunde ze zichzelf naar het orgasme. Iedere intensivering had een verergerend effect op de pompende mannen. Met Lilly’s bevrijdende zucht zwakten ook hun bewegingen af.

Het neuktal blies stoom af. Sophie liet zich op haar buik vallen. Niet geheel onhoorbaar gleden de neuklansen uit haar lichaam. Anus en vagina voelden leeg aan. Harry en Kenneth keken elkaar aan. Het was duidelijk dat ze nog wel even konden doorgaan. Harry knikte naar Lilly die nu ook op de grond lag. Kenneth keek zijn opponent begrijpend aan. Hij rolde de uitgeputte belangenbehartigster op haar rug en spreidde haar benen. Geheel stuurloos liet Lilly het met zich gebeuren. De platenproducer ging tussen haar benen liggen en schoof zijn penis in haar kut. Langzaam, vol genot, bewoog hij heen en weer. Bij iedere stoot spanden zijn bilspieren aan. Behoedzaam, want hij wilde iedere beweging goed in zijn pik voelen. Lilly werd geneukt, maar het blijft de vraag of ze zich dat toen realiseerde. De warme paal in haar bevredigde lichaam was het enige wat ze voelde.

Harry keek Sophie met vreemde ogen aan. “Denk je dat je mij nog zal voelen, in je kut”, vroeg hij. Sophie knikte van niet. “Nee, dat denk ik niet Harry”, zei ze met een loom-zwoele stem. “Hoe gaan we het dan doen”, wilde Harry weten met een trilling in zijn stem. “Dat maakt me niet uit, Harry”, antwoordde de zangeres op dezelfde manier, “je doet maar. Ik ga wel verder met mijn hand”. Dat was het antwoord dat hij wilde horen. Onder een hoge uithaal, schoof hij zijn penis in haar anus. Vrijwel direct glibberde Sophie’s hand in haar vagina. Harry schreeuwde het nog een keer uit. Een klodder sperma maakte zich klos uit zijn ballen. De bijna-spuiter begon aan een wilde pomppartij. “Ik ga in je spuiten”, kermde hij uit. Sophie bewoog zich echter van zijn pik af en ging eronder liggen. Harry nam rukkend over. Sophie’s hand volgde zijn ritme. Tegelijk bereikten ze het orgasme. Drie vette stralen zaad raakten haar gezicht. Iedere klodder een stapje hoger in haar orgasme. “Je zaad…. Mhmm je zaad, zo tegen mij aan”, kweelde ze en haar hand duwde zo hard mogelijk tegen de binnenkant van neukkanaal.

Lilly had zich ondertussen flink opgegeild aan het idee dat ze nu gewoon werd gepaald. Ze zag de man die haar neukte boven zich bewegen. Kenneth bewoog sneller, intenser; ook hij zou spoedig zijn zaad lozen. Dat zaad wilde ze ook tegen haar aan, net zoals Sophie liet gebeuren. Voordat Kenneth zijn nagels in haar middel kon zetten, nam ze zijn pik in haar mond. Ze zoog en voelde het sperma door de pik stromen. Een dik kloddertje vloog uit het gat en landde op de vrouw. Lilly smeerde het uit en likte haar vingers af. Kenneth boog zijn hoofd; hij kon niets meer. Het was alsof op de plaats van zijn pik een krater was geslagen die tot diep in zijn onderlichaam reikte.

De beide mannen lagen uit te rusten. Lilly zat versuft tegen de muur en vingerde gedachteloos haar kutje. Sophie zat er midden in en keek opgewekt van de één naar de ander èn naar het raampje boven de deur. En daar verscheen een rood maar lachend hoofd. Richard hield de fotocamera omhoog en zijn duim. Sophie lachte terug. Na morgen zou ze vrij zijn. Met deze foto’s zou geen van de partijen meer aanspraak op haar kunnen maken. Opgelucht stak ze haar hele hand omhoog. Een arm met een hand die triomfantelijk veranderde in een vuist.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *