Een eerste keer, die van hem

4.3
(4)

De jongen greep naar zijn kruis. Een schok ging door mij heen. Begreep hij mijn sjans en wil ‘ie erop ingaan, of heeft hij me door en probeert ‘ie me belachelijk te maken? Ik wist niet goed wat te doen en keek hem slechts aan. Hij lachte naar me met zijn meisjesgezicht. Een rat, dat was het. Zo eentje die nodig een lesje moest leren. Mijn ballen jeukten, mijn lul hardde, maar mijn onzekerheid groeide. Hij had me, en niet zo een klein beetje ook. Hij keek me strak aan, probeerde mij te peilen. Alle zeilen moest ik bijzetten om niets van mijn onzekerheid te laten zien. Mijn hart klopte in mijn keel. We waren in een fastfood-restaurant. Toch hadden we net zo goed in de Valkenburgse grotten kunnen zitten – het spel draaide om ons en ons alleen.
Zijn blik verslapte. Ik voelde een kleine opluchting. Zijn ogen, zijn prachtige ogen, bewogen weer. Hij keek naar mijn kruis, schatte me in. Hij glimlachte, nog steeds twijfelend aan zijn oprechtheid, deed ik niets terug. De grijns werd breder. Het was geen meisje meer, nu was hij een brutale aap. Hij wenkte met zijn hoofd naar de deur en liep verder zonder naar me om te kijken in die richting. Ogenblikkelijk stond ik op en volgde hem, onvoorwaardelijk.
Op straat was hij al zo’n vijfentwintig meter van mij verwijderd. Ik versnelde mijn pas terwijl ik zo zachtjes mogelijk probeerde te lopen. Langzaam werd zijn gestalte groter. In me steeg de spanning. Waar zou hij me naartoe leiden? Waar zou die knaap met zijn prachtige reet zich aan me geven? Hij draaide een hoek om. Even later volgde ik. Haaksstaand op de hoofdwinkelstraat was dit een donkerder straatje. Nauwelijks waren mijn ogen gewend, of ik zag hem weer een hoek indraaien. Ik moest me inhouden om niet te hollen. Snelwandelend en met de spanning gierend nu door heel mijn lijf, ging ook ik naar rechts. Zien deed ik hem niet meer. Dit was geen straat, meer een steeg alhoewel er nog wel voordeuren op uitkwamen. Ik hoorde de jongen niet meer lopen. Op mijn tenen liep ik langzaam door, spiedend naar een glimp van die fantastische knul.
‘Waar ga je heen vader?’, klonk het opeens achter me, heel dichtbij. Mijn hart stokte, maar in een fractie van een seconde wist ik me te vermannen.
‘Toevallig dezelfde route als jij, mooie zoon’, antwoordde ik zacht maar ferm. Even was hij uit het veld geslagen – ik greep mijn kans. Stevig drukte ik mijn lippen op de zijne.
Mijn tong boorde zich tussen zijn tanden. Hij reageerde!!! Aarzelend weliswaar, maar hij tongzoende terug! Gretig vlogen mijn handen over zijn lichaam. Ik voelde dat hij zich met zijn armen en handen geen raad wist.
‘Is het je eerste keer met een man?’, vroeg ik hijgend, hees. Hij zei niets, probeerde alleen beter zijn best te doen met tong en armen. Het was inderdaad zijn eerste keer!!! Mijn pik sprong tegen mijn broek.
Haastig trok ik zijn jeans uit en wurmde mijn handen onder zijn witte t-shirt. Slank was hij, maar pezig en vreselijk krachtig. In één ruk trok ik zijn onderbroek naar beneden. Een stel heerlijke stevige en melkwitte billen sidderden me tegemoet. Hij trilde een beetje, maar ik besloot niet mijn best te doen voor deze hoerenmaagd. Ik draaide zijn heerlijke lijf een kwartslag en smeerde overvloedig voorvocht rond de jongenskut. Voordat hij ook maar wat kon zeggen, duwde ik tegen zijn rug. De slet stribbelde niet tegen, hij wilde het! Zijn rugspieren spanden, het was een heerlijk joch. Met één hand hield ik zijn middel vast, de andere richtte mijn pik naar de jongenshemel. Hij beefde, maar dat deed me niets. Ik duwde mijn lichaam naar voren en keek hoe mijn pik zijn bevallige lichaam inschoof. Hij kreunde, blijkbaar deed het pijn. Maar inmiddels was ik te geil geworden om nog rekening met hem te houden. Ook ik boog me wat voorover en hijgde in zijn nek. Ik rande hem aan, het was heerlijk pervers. Steeds sneller schoof ik in de nauwe aars, ik voelde dat ik het niet lang zou houden in dit maagdelijk poepertje.
‘Ben je geil? Ben je geil?’, steunde ik als de eerste de beste perverse homo in zijn oor. Tegelijkertijd tastten mijn handen naar zijn kruis. Hij was stijf!!! Dat zalige jongenspikkie was opgewonden en hard, harder kon ‘ie niet worden. De knaap antwoordde niet, steunde slechts. Dit was meer dan dat ik kon verdragen. Mijn scrotum krampte, een enorme zaadlading maakte zich los uit mijn reservoirs. Ik werd gek, trilde over heel mijn lichaam en begon als een razende in en uit de jongenskut te bewegen.
‘Ik neem je! Ik neuk jeeeeee!!!’, kermde ik uit. Nu nog – terwijl ik dit opschrijf – hoor ik mijn stem in het nauwe steegje echoën. Sidderend loosde ik mijn sperma in zijn anus. Mijn naschokken deponeerde nog wat extra’s in zijn hol, het was heerlijk. Hoelang het orgasme heeft geduurd, weet ik niet. Maar erna was mijn pik vrijwel onmiddellijk zacht en gleed vanzelf uit het door mijn slijm besmeurde gat.
Ik hees mijn slip en broek omhoog. Ik was bevredigd, had totaal geen zin nog enige moeite te doen voor deze nieuwsgierige slet – hij moest maar eens weten hoe rauw mijn mannenliefde was. Ik kuste hem op zijn voorhoofd. ‘Bedankt’. Toen liep ik weg, zonder om te kijken. Nog voordat ik de steeg uit was, hoorde ik hem aan zijn pik sjorren. Hij zal wel snel zijn klaargekomen.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.3 / 5. Aantal stemmen: 4

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *