De meester kraker

3
(2)

‘Hoi, waarom wonen jullie hier?’, vroeg Marco aan de jongeman met gitzwarte geverfde haren. Deze keek de knaap met minachting aan. ‘Loop door, daar begrijp jij toch niets van. Ga naar huis en zwijmel weg bij de plaatjes van de Dolly Dots’, zei hij grof. Marco werd boos. ‘Nee klootzak, hoe kom je erbij dat ik van die wijven en hun muziek hou! Ik was gewoon geïnteresseerd in jullie. Maar ook jullie kunnen van mij de boom in, stelletje loosers!’ De jongen beende weg, zijn half lange blonde haren wapperden in de lentezon. Besmuikt keek de jongeman naar het prachtige kontje. Hij kreeg spijt en holde hem achterna. ‘Ho stop! Wacht even! Ik bedoelde het niet zo tegen jou!’ Marco draaide zich om. ‘Hoezo tegen mij?’, vroeg hij argwanend. ‘Nou, een heleboel jongeren die er zo uitzien als jij maken ons belachelijk. Ik dacht dat jij dat ook wilde’, verontschuldigde hij zich hijgend. ‘Ik ben Marcel’, stelde hij zich voor. ‘Marco’, zei de jongen kortaf. ‘Zullen wij naar binnen gaan?’, vroeg de kraker. Met een weids gebaar nodigde hij de jongen uit, alsof hij de koning was. De jongen grinnikte en liet zich het kraakpand inleiden.
‘Wij kraken huizen omdat wij vinden dat de binnenstad ook voor mensen met een klein inkomen bewoonbaar moet blijven’, zei Marcel op zijn kamer. Marco lag in een oude maar heerlijk comfortabele bank. Het was een zooitje in de kamer. En toch had het wel wat, vond de jongen. ‘Wij gaan langzaam begrijpen dat je overheden niet continu tegen de haren kunt strijken. Dat werkt alleen maar tegen je’, zei Marcel en gaf hem een biertje. Marco boog zich ver voorover om het aan te pakken. De jongeman keek tegen de frêle jongenborst. Marco had een prachtige huid omhuld door een geilig hemdje. ‘O shit’, dacht Marcel, ik word geil!’ Marco zag hem kijken. ‘Zie je het goed?’, vroeg hij zachtjes. Marcel wist even niet wat te doen en stamelde iets onverstaanbaars. Toen: ‘Je bent zo mooi’. Een warm gevoel trok door Marco’s onderbuik. Even keken de kraker en de stoere puberboy elkaar recht in de ogen. Een moment later zaten hun lippen aan elkaar geplakt. Diep drong Marcel zijn tong in zijn mond. De jongen ving hem gretig op en woelde met zijn handen door het zwarte geverfde haar. Hij voelde beverige handen onder zijn hemdje. ‘Oooh ja, betast me’, kreunde Marco. De autonoom wist niet wat hij hoorde! Deze jongensdel kreunde om te worden aangeraakt! Hij werd geil, bloedgeil en drukte de knaap terug in de bank en ging er zelf half bovenop liggen. Hij dacht na.
Onder hem lag een schoolkind nog. Gehaaid door wat er tegenwoordig op die scholengemeenschappen gebeurde, naïef vanwege zijn leeftijd en nieuwsgierigheid. Diezelfde nieuwsgierigheid die hem in zijn huis had gebracht. Hoezeer Marcel ook het beste voor had met de hoegenaamd zwakkeren in de samenleving, met Marco onder zich kon hij slechts denken aan sex, sex en nog eens sex. De jongen voelde Marcel zijn pik dwars door de broek tegen zijn onderbuik aan drukken. ‘Doe je het voorzichtig? Doe je mij geen pijn?, kreunde de knul. Marcel snoof en dook nu helemaal op hem, begroef zijn hoofd tussen zijn stevige dijbenen en snoof diep de heerlijke geuren op.
Op de tast ontdeed de oudere jongen Marco van zijn hemd en schurkte zijn hoofd heen en weer. Hij zoog zich naar boven en likte aan Marco’s tepels en het zachte jongensvlees er omheen. Marco had zijn benen om hem heen geslagen en schuurde met zijn korte gevulde broekje over Marcel zijn onderbuik. ‘Wat ben jij een slet zeg!’, kreunde de kraker uit. Marco dacht dat hij erin zou blijven. Hij genoot van grove taal. Hij voelde zich ook een slet. Want daar lag hij nu, ergens in een kraakpand, onder een vieze vent. Een vreemde voor hem, een man bovendien. Eén van Marcel’s handen gleed tussen beider lijven naar beneden en ontknoopte zijn broek. Marcel kreunde; Marco had een heel klein en zacht en geil slipje aan. Snel gaf hij hem nog een tongzoen en schuurde daarna met zijn hoofd over zijn jonge adonislijf. Zijn handen beroerden zijn borst, kneedden hem bijna tot moes. Met zijn tanden probeerde de kraker het broekje over het jongenskontje te schuiven. Maar hij was te bol. ‘Moet ik helpen, wil je mij naakt?’, hijgde Marco met veel spanning in zijn stem. ‘Ja, ooh ja’, kreunde de kraker. Hij dacht dat hij flauwviel toen Marco zijn bekken omhoog duwde om zelf het broekje naar beneden te schuiven. ‘Jezus, wat ben je geil! Wat ben je mooi’, riep Marcel uit. Wild schoof hij de onderkant van het zachte slipje opzij. De heerlijke bitterzoete geur van een jonge man drong weer in zijn neusgaten. Onbeheerst drukte hij zijn hoofd tussen de pezige dijen en boorde meteen zijn tong in zijn jongenskutje. Even kriebelde het en Marco giechelde. Maar toen Marcel zijn reet echt begon te beffen, wierp hij zijn hoofd naar achteren, pakte de kraker bij zijn hoofd en genoot met volle teugen van de dingen die man met hem deed.
De knaap stelde zich voor dat neuken een van de gewoonste zaken was in een kraakpand. Dat Marcel wie dan ook, wanneer dan ook kon pakken in dit huis.
Of dat nu een vrouw was of een man. In Marco’s beleving werd er heel wat afgeneukt. Krakers hadden toch lak aan alles? En nu, nu gaf hij zich zo maar aan hem. Hij rilde en drukte de onderkant van zijn lichaam nog steviger tegen Marcel’s gezicht. ‘Nee’, kreunde hij, ‘je moet mij daar likken… Mhmmm, ja daar ja… En daarna pijpen, oooh…’ Marcel had de jongen klemvast bij de benen. Hij trok ze nog meer van elkaar. Marco zuchtte. ‘Ooh jaah, neem me’, mompelde hij bijna onverstaanbaar. Hij voelde de tong razendsnel over zijn kontje bewegen. De jeuk in zijn onderbuik zwol aan. Zo meteen naaien?!!! schoot het door hem heen. Het werd bijna ondraaglijk. Wild van passie klauwde hij in de kraker zijn haardos. De pijn deed Marcel nog woester likken en nam ineens de jongenspik in zijn mond. Marco’s onderlichaam begon ongecontroleerd tegen zijn gezicht te schokken. Hij kwam klaar. Het orgasme leek diep vanuit zijn tenen te komen. Op het werkelijke hoogtepunt ging als vanzelf zijn pik zo diep mogelijk in Marcel’s mond. ‘Oi oi oi oi!!!!!!!’, kermde de jonge knul en loosde zijn zaad regelrecht in Marcel’s keel.
Marcel trok zijn hoofd terug anders hadden Marco’s sterke atletische benen zeker zijn hoofd geplet. Hij keek over zijn lichaam naar het naspuitende jongetje. Hij rukte nog een paar keer aan zijn pik en schokte na. Zijn tepeltjes rezen recht omhoog. Marcel zette zich op zijn knieën en bekeek de jongen. De binnenkant van zijn dijbenen glom van nattigheid. Het vocht op die zachte huid daar, zijn speeksel vermengd met zijn opwindingsnat, dat wond hem op. Hij sjorde nu helemaal zijn broek naar beneden. Marco kwam net weer bij zijn positieven en keek recht in het pisgat van de enorme krakerslul. Hij richtte zich op. ‘Nu is mijn beurt om je te proeven’, zei hij zwoel.
Nog beverig op zijn voeten staand trok hij hem mee naar de andere hoek van de kamer. Daar stond een verschrikkelijk afgeleefde stoel op een of andere stellage. De jongen reed tegen hem op. Hij was een vreemde voor Marco en heel wat gewend bovendien. De jongen kon zich helemaal laten gaan. En juist dat geilde hem op.
‘Heb je veel mannen in die stoel geneukt?’, vroeg hij met wederom een trilling in zijn stem. Marcel knikte. ‘Toe, vertel eens’, drong Marco aan. ‘Die stoel heeft heel wat meegemaakt’, zei Marcel terwijl hij de jongen zijn pik masseerde. ‘Ik heb er zelfs een keer een oudere politieagent in genomen’. Marco zwijmelde van opwinding en sleurde hem bijna naar boven. ‘Ga zitten, ga alsjeblieft zitten.
Ik wil je pik in mij!!!’ Een beetje beduusd deed Marcel wat hem werd gevraagd. Eerst ging de jongen voor zijn neus staan en drukte zijn pik tegen hem aan. Blijkbaar was hij nog gevoelig daar. Want toen hij de kleine steigerende lul in zijn mond nam, deinsde Marco spastisch naar achteren. ‘Mhmmm’, kreunde de knaap terwijl hij zich voor hem uitrekte. Met een hand streelde hij zijn borst. De kraker hield zijn adem in. Hij volgde Marco’s blik en zag dat diens ogen gevangen waren door zijn recht omhoog staande pik. Het werd hem teveel. ‘Slet, toe dan! Zuig aan mijn pik, dat wil je toch?!’, commandeerde hij. Marco kreunde wat en boog zich voorover. Hij gaf gehoor aan de uitdrukkelijke wens van de kraker… Net voordat hij de pik in zijn mond nam, bemerkte Marco dat Marcel met zijn onderlichaam perste. Marco zag dat het pisgat zich opende. Gefascineerd keek de jongen hoe een flinke parel voorvocht een spoor trok over de strak gespannen eikel. Met het puntje van zijn tong likte hij het op. Hij rilde van de bitterzoute mannensmaak en vrijwel onmiddellijk trok er weer een zoete kramp door zijn onderbuik. Toen nam hij de gehele pik in zijn mond. Eerst voorzichtig, maar allengs sneller en sneller liet hij de grootste knots die hij in zijn leven had gezien, in zijn keel verdwijnen.
Het was sinds tijden dat Marcel zo’n gretigheid om zijn pik had meegemaakt. Wat wil je? Zijn amoureuze avonturen in het kraakwereldje waren eigenlijk te gewoon geworden om het nog spannend te maken. Hij kon niet te lang kijken naar de jongen. Marco vertegenwoordigde alles wat hij verfoeide en toch… Juist daarom maakte hij hem geil, enorm geil. En hij wilde nog niet spuiten, nog niet. Diep over hem heen gebogen probeerde Marco iedere haal opnieuw de pik dieper in zijn keel te krijgen. Hij moest ervan kokken, maar er was die drang om hem helemaal te hebben. ‘Moet ik bijten, mhmmm?! Wil je dat ik je bijt daar?!’, vroeg hij tussen twee halen door met een opgewonden stem. ‘Als je dat maar laat!’, antwoordde Marcel verbeten. En om zijn woorden kracht bij te zetten, greep hij van achteren in de jongenskut. ‘Aaah!’, kweelde de knaap. Van heerlijkheid stonden zijn tepels meteen weer recht omhoog.
Marcel voelde dat hij ging komen. ‘Stop daarmee, anders spuit ik je onder’, waarschuwde hij Marco. Maar dat had hij juist niet moeten zeggen. Marco pijpte hem nog voortvarender. De kraker vond het wel geil, maar de ongehoorzaamheid irriteerde hem. ‘Nee, zei ik! Ik wil het niet zo!’ De man wurmde zich onder de losgeslagen jongen vandaan en draaide hem op zijn knieën.
Hij gaf een venijnige tik op de naakte stevige jongensbillen. Het strakke vlees kleurde meteen rood. ‘Daar, goed zo. Zo wil ik je hebben’, zei de man. Hij had de zaak weer onder controle. Marco kreunde geilig van de pijn, spreidde zijn benen iets en duwde zijn kontje omhoog. Was Marcel de situatie wel meester…? Verbeten pakte Marcel een been en trok die omhoog. Het kontvlees week rond de jongenskut van elkaar. Marcel kreeg een prachtig uitzicht op de mooiste aars die hij ooit had gezien. Hij pakte zijn pik en leidde die langzaam in de richting van diens hemel. Van over zijn schouders bekeek Marco met groeiende opwinding het naderend verderf. Het ging hem te langzaam. Met een welgemikte stoot naar achteren schoof zij zichzelf over de pik. ‘Mhmmm!!!’, zuchtte de knaap, ‘wat voel ik mij vol!’ ‘Allemachtig’, dacht Marcel, ‘ik hou hem niet bij!’ De kraker perste zijn tanden nog maar eens op elkaar, drukte zijn nagels in de jonge minnaar zijn billen wat alleen een hemels gekreun van Marco opleverde haalde terug om vervolgens met alle geweld er weer in te stoten. Het duurde niet lang voordat Marcel de jongen daadwerkelijk pompte. Even kreeg hij het idee dat Marco van hem was. Even, maar wel voor hem alleen, altijd… ‘Oooh, ooh ooooh, je pompt mij! Je neukt me, wat heerlijk!’, steunde Marco uit. Marcel zag dat hij zijn ogen gesloten had. Zijn mondje, met die prachtige volle en van nature bijna felrode lippen, was half geopend. Marco keek naar achteren. En bij het zien van zijn op het neukritme bewegende billen kreunde hij en wierp zijn hoofd in zijn nek. De krakerspik zwol in zijn onderlichaam. ‘Ga je komen? Ga je eindelijk spuiten?’, kweelde het joch met een hoge stem. Op de tast probeerde hij met zijn handen Marcel’s sterke mannenlijf nog dichter tegen zich aan te drukken. ‘Ooh mijn god’, fluisterde hij zonder adem, ‘ik ga, geloof ik, ook weer komen…’ Voordat de man kon ingrijpen, trok de jongen zich van zijn stijve pik af en ging op hem zitten. Geroutineerd schoof hij de pik nu van onderaf in zijn lijf. Marcel voelde het neukvocht op zijn onderbuik soppen. ‘Waarom deed je dat?’, vroeg de kraker verslagen, ‘ik moest bijna komen!’ Marco was inmiddels begonnen hem te berijden.
‘Nou’ antwoordde hij kreunend, ‘ik zei je toch dat ik ook moest komen. Met een pik in mij kom ik op deze manier het lekkerst’. Marco trok zich tegelijkertijd af. Tegen zoveel – tja, wat was dat eigenlijk? – kon de jongeman niet op. Hij liet het maar met zich gebeuren. Hij gaf zich aan hem over. Met heus ontzag keek de man langs Marco’s lijf omhoog.
Hij zag dat de jongen genoot van zijn pik in hem. Hij zag dat hij genoot van het trekken aan zijn eigen pik terwijl hij over zijn onderbuik wreef. Alsof hij probeerde Marcel’s pik aan de buitenkant te voelen. Marco kreeg een droge mond. Hij klakte met zijn lippen en keek Marcel af en toe zwoel en met half geloken ogen aan en kreunde onregelmatig. God, wat hield Marcel van hem! Marco steunde met een hand op Marcel’s borst. Met de andere hand hielp zij zichzelf sneller naar een hoogtepunt. De kraker voelde op zijn onderbuik de jongenshand onrustig wriemelen. Hij voelde hoe de knaap op de golven van zijn genot zich telkens weer schikte op zijn pik. De vingers op zijn borst spanden zich, hij ging komen. Even dacht Marcel dat er iets met zijn pik gebeurde. Maar al snel realiseerde hij zich dat het Marco’s van genot samentrekkende kont was. En weer gebeurde er iets dat Marcel nog nooit had meegemaakt. Marco kronkelde als een bezetene op zijn stijve leuter, terwijl hij zich steeds wilder aftrok. Marcel zag het wit voor zijn ogen draaien. De jongen stootte katachtige kreuntjes uit. Het tafereel was voor de man te indrukwekkend om geil te blijven. Het was meer, het was iets hogers… Marco schokte en zware klodders jongenssperma schoten uit zijn pik. Het landde op Marcel’s borst. De geuren van vers, jong mannenzaad drongen meteen in Marcel’s neusgaten. De kraker dacht dat hij stierf.
‘Pfoei, dat was mij wat’, hijgde de knaap even later. ‘En nu wil ik mijzelf wel eens proeven’. Als in één beweging dook de jongen naar beneden en nam Marcel’s pik in zijn mond. De plotse verandering haalde zijn blokkade weg om klaar te komen. Marcel leek al zijn gemiste kansen tijdens dit sexspel weg te spuiten. Drie, vier krachtige witte stralen sperma schoot hij recht in Marco’s mond. Met een gilletje van opwinding pakte de jongen de kraker bij zijn harige billen en duwde zo de pik nog dieper in zijn keel. En Marcel loosde zijn druk. Tien minuten later liet Marco de nog uitermate versufte kraker achter. Het was genoeg geweest. Altijd al had hij een soort van bewondering gehad voor de mensen die hier woonden. Maar nu wist hij dat ze in weinig verschilden van de jongens op school.
Hij bleef zich afvragen wat voor een soort mannen zich niet een twee drie door hem zouden laten verleiden. Die zijn pas echt interessant…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *